Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 24. marraskuuta 2021

Syitä sille miksi Jeesus on tulossa by Daymond Duck 22.11.2021

Tässä uusin suomentamani pastori Daymond Duck'in viikoittainen uutisraportti Rapture Ready -sivustolla, joka peilaa aikamme tapahtumia Raamatun lopunaikojen ennustuksiin. Selvästikin profeetallinen kehitys kulkee kohti Jeesuksen pikaista takaisintuloa uskovien ylöstempauksessa (pre-Trib-tempaus). Ollaan valmiita.

---------------------

Jeesus on tulossa (Jesus is Coming) :: By Daymond Duck

Published on: November 22, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/11/22/jesus-is-coming-by-daymond-duck/

Kuulin äskettäin pastorin sanovan: "Kaiken sen surkeuden keskellä, mitä maailmassa tapahtuu, Jeesus on tulossa."

Olen samaa mieltä, ja tässä on joitain syitä miksi.

Ensinnäkin, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Marraskuun 9:ntenä 2021, Israelin puolustusvoimien (IDF) päällikkö sanoi, että Israel nopeuttaa suunnitelmiaan ja valmistelujaan käsitelläkseen Iranin ydinaseohjelman.
  • IDF aloitti suunnitelman työstämisen noin yhdeksän kuukautta sitten.
  • Pian sen jälkeen Israel budjetoi rahaa hyökkäystä varten.
  • Pian sen jälkeen IDF aloitti harjoittelun hyökkäystä varten.
Israel on siirtynyt suunnittelusta rahoitukseen ja koulutukseen nopeuttamaan valmistelujaan, koska Israel ei usko, että YK:hon, EU:hun tai Yhdysvaltoihin voidaan luottaa estämään Irania saamasta ydinaseita.

Toiseksi, koskien yrityksiä tuhota Israel: 12. marraskuuta 2021, Gary Bauer (Campaign for Working Families) raportoi, että YK:n yleiskokous hyväksyi päätöslauselman, joka tukee miljoonien muslimien oikeutta muuttaa Luvattuun maahan.

Miljoonien muslimien salliminen muuttaa Luvattuun maahan tekisi juutalaisista vähemmistön heidän omassa maassaan.

Valitettavasti Valkoinen talo määräsi Yhdysvaltain YK-suurlähettilään pidättymään äänestämästä.

Biden sanoo tukevansa Israelin turvallisuutta, mutta hän ei antaisi Yhdysvaltain YK-suurlähettilään äänestää Israelin tuhoavaa päätöslauselmaa vastaan.

Kolmanneksi, koskien Covid-rokotuksia: On raportoitu, että Bill Gates myönsi 5. marraskuuta 2021, että rokotukset ainoastaan "hieman vähentävät" Covid'in leviämistä.

Jos rokotetut levittävät edelleen Covid'ia lähes yhtä paljon kuin ennen rokottamista, niin miksi rokottamattomat ovat ainoita, joilta kielletään lentäminen, työpaikan säilyttäminen, suuriin tapahtumiin osallistuminen, jne.?

Näyttää siltä, ​​että globalisteilla täytyy olla jokin muu syy pakottaa kaikki rokotetuiksi.

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta: 11. marraskuuta 2021, paavi Franciscus puhui Pariisin rauhanfoorumissa ja kehotti kaikkia kansakuntia suostumaan aseistariisumiseen.

Tämä on mielenkiintoista, koska Danielin kymmenen kuningasta luovuttavat valtansa ja armeijansa Antikristukselle Ahdistuksen aikana (Ilm. 17:13).

Viidenneksi, koskien maailmanhallitusta (ei rajoja): Marraskuun 16:ntena 2021 raportoitiin, että presidentti Biden'in Build Back Better Act -laki ei sisällä rahaa Yhdysvaltain ja Meksikon välisen rajan suojelemiseen tai muurin rakentamiseen, mutta se sisältää rahaa olemassa olevan muurin purkamisen aloittamiseen.

Jos Build Back Better Act hyväksytään, niin terroristien, huumekauppiaiden, ihmissalakuljettajien, MS-13-jengien, ja muiden on helpompi päästä Yhdysvaltoihin.

Kuudenneksi, koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: On raportoitu, että presidentti Biden'in ehdokas Valuutan valvojaksi (Comptroller of the Currency) on nainen, joka aikoinaan kannatti sitä, että Federal Reserve (USA:n keskuspankki) ottaisi haltuunsa ja valvoisi kaikkia yksityisiä pankkitilejä.

Seitsemänneksi, koskien jumalisuuden muotoa viimeisinä päivinä (2. Tim. 3:1-5): Marraskuun 9:ntenä 2021, roomalaiskatolinen arkkipiispa Salvatore Cordileone San Franciscosta syytti presidentti Biden'iä kirkon opetusten hylkäämisestä ja uskomustensa muuttamisesta "demokraattipuolueen puolueohjelman mukaisesti".

Jumalan Sana ei muutu, ja "hyvä katolinen" kannattaisi kirkon opetuksia eikä muuttaisi näkemyksiään sen vuoksi, että hänen poliittinen puolueensa teki näin.

Kahdeksanneksi, koskien nälänhätää ja luonnonkatastrofeja: Marraskuun 12:ntena 2021 ilmoitettiin, että Koillis-Kiinaan osunut ankara kylmä aalto on tappanut 6.4 miljoonaa karjaeläintä ja miljoonat ihmiset ovat jääneet ilman sähköä, vettä ja kaasua.

Yhdeksänneksi, koskien valehtelua, petosta ja korruptiota: On noussut esiin sähköpostiviestejä, jotka näyttävät todistavan, että oikeusministeri Merrick Garland vannoi väärän valan, kun hän esiintyi Yhdysvaltain senaatin oikeuskomitean edessä 27. lokakuuta 2021, ja kielsi FBI:n jäljittäneen oppilaiden vanhempia kotimaisina terroristeina, kun he puhuivat suunsa puhtaaksi koulun johtokunnan kokouksissa.

Tämä on lisätodiste siitä, että FBI:hen ja DOJ:iin (oikeusministeriö) ei voi enää luottaa.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

5 kommenttia:

  1. SKORPIONIKUNINKAAN (= antikristus) DEBYYTTI

    Esoteerinen merkitys 4. joulukuuta 2021 Etelämannerpimennys. Mitä erityistä on Scorpionin auringonpimennyksessä etelänavalla? Missä ylhäällä taivaalla tapahtuu myös maan alla? Onko yhteys siihen, milloin kirkkokauden loppu tulee?

    Kirjailija: Luis B. Vega for PostScripts News (PSN) | www.PostScripts.org SÄHKÖPOSTI: vegapost@hotmail.com

    Tämän tutkimuksen tarkoituksena on tarjota erittäin yksityiskohtainen ja kattava analyysi ja tulkinta 4. joulukuuta 2021 tapahtuvasta Etelämantereen täydellisestä auringonpimennyksestä. Ja se voisi auttaa tarjoamaan perspektiiviä Tempauksen mahdolliseen ajoitukseen. Ja? Uskotaan vahvasti, että myöhempi sapattisykli, joka alkaa syksyllä 2022, käynnistää uuden 7 vuoden syklin. Ja? Tämä 7-vuotinen sapatin vuosisykli voi hyvinkin osoittautua Danielin 70. viikoksi. Toinen syy, miksi 4.12.2021 täydellinen auringonpimennys on kiinnostava, on se, että se on ainoa täydellinen-tyyppi neljän pimennyksensarjasta.

    Kun lopunpäivät lähestyvät seurakunnan aikakauden loppua ja sekä Antikristuksen että tosi Kristuksen, Jeesuksen, debyyttiä. Tämä tulee samaan aikaan Tempaus-tapahtuman Antikristuksen debyytin kanssa.


    VastaaPoista
  2. Joulukuun 4. 2021 Etelämantereen auringonpimennystä varten tämä tutkimus ehdottaa ankarasti, että "Antikristuksen debyytti" lähestyy nopeasti. Luciferilaiset, jotka odottavat, ”Anubis” -tyyppistä kuolleiden herraansa, ovat innokkaita paljastamaan hänet maailmalle. Hän johdattaa maailman siihen, mitä he uskovat olevan ennallistettu kulta-aika, joka kestää ikuisesti, vailla Jeesusta ja kristittyjä. He uskovat voivansa ohittaa ihmiskunnan pelastuksen strategian ja lunastussuunnitelman, joka löytyy vain Jeesuksesta. Ja valitettavasti se keskittyy kapinalliseen Israelin kansaan, joka hyväksyy mielellään tämän huijarin ja väärän Kristuksen Messiaakseen. Juuri tästä syystä Jumalan suvereenissa viisaudessaan tiesi etukäteen, että Hänen täytyi varata vuosien viimeinen sapatti eli Shemitah. Nämä 7 vuotta (2022-2029) tai sapatti on se, minkä Israel on edelleen velkaa Jumalalle maksamattomasta ”levosta”, jossa he kielsivät Luvatun maan. Jumala tulee 'keräämään' velkansa ja tästä syystä Kristuksen Morsian ei löydy sellaisessa tuomion ja velkaperinnön loppuunsaattamisen aikana. Ja tämän vuoksi Morsian on myös evakuoitava. Täydellinen auringonpimennys 4. joulukuuta 2021(= meidän tempauksemme, aamen ja hallelujaa?)

    Vihollinen portilla: COVID Plandemic on ollut, on ja tulee olemaan edelleen? Sen tarkoitus on teurastaa, saastuttaa ja hallita ihmiskunta DNA-tasolla. Merkuriuksen motiivi on Caduceus, 2 käärmeen DNA-kierre, jotka on kietoutunut siipillä olevaan napaan. Se on Medical Corp:n kansainvälinen symboli ja muunnelma YK:n Maailman terveysjärjestöstä, jonka Ilmestyskirja 18 toteaa ”Farmaseuttisen petoksen noituus” on toteutettu valmisteltaessa heidän Antikristuksensa debyyttiä. Se on YK, joka lopulta muotoilee 10 alueellista voimapiiriä, jotka tunnustavat tämän tulevan kuolleiden herran, Anubis-tyyppisen Scorpion Kingin johtajuuden ja jumalallisen kyvyn. Se on YK, joka tarjoaa maailmanlaajuisen poliittisen, uskonnollisen, sosiaalisen, taloudellisen, lääketieteellisen ja sotilaallisen alustan ottamaan käyttöön uuden maailmanjärjestyksen. Lopulta Antikristuksen voimakeskus on Jerusalemissa ja 3. temppelin ympärillä, kun hän aloittaa päivittäiset uhraukset. Juuri tästä alkaa koko ahdistusajan 2 aikajaksoa, jotka ovat vastaavasti 1260+1260 päivää tai 1 vuosien sapattiviikko jne. Monet ovat ehdottaneet, että juuri tämä farmaseuttinen petos on asettanut Maailman ehdolle, jotta hän voi tehdä niin. Ilmestyskirja 18 opettaa selvästi, että lopulta koko maailma on tämän "loitsun" tai noituuden alaisuudessa, joka kreikaksi on "Pharmakeía". Ehkä joku Raamattuun uskova juutalainen näkee tämän julkisivun ohi ja yrittää salamurhaa. Siksi Antikristus saa jossain vaiheessa sellaisen "kuolevaisen päähaavan", aivan kuten Skorpioni kuvaa. Ja hänen "Väärän kuoleman ja ylösnousemuksensa" aikana saa koko maailman palvomaan hänen nimeään, kuvaa ja numeroa, sitäkin enemmän.

    VastaaPoista
  3. Ennakoiva ohjelmointi: Jeesuksen "vartijoina" oleminen tällaisten taivaanmerkkien suhteen ei ole omaa kunniaansa tai aseman ja vallan hankkimista toisilta, kuten luciferilaiset tekevät ja ovat motivoituneita. Kristuksen morsiamelle se on varoittaa maailman ihmisiä siitä, että tuomio on tulossa; että Jeesus on todellinen Kristus ja hänen on palattava. Että se on Hän, joka on turvannut synnin anteeksisaamisen ja voittanut ihmiskunnan vihollisen, Luciferin Skorpionikuningas-aiheena murskaamalla hänen "päänsä" kuolevaisella haavalla. Jeesus tuhosi kuoleman kuolemalta Golgatan ristillä. Ja kuten Nooa anoi sukupolveaan, ainoa pakopaikka oli "pääsy arkkiin". Ja mitä järkeä on yhdistää okkulttinen heliofantti-lyhytelokuva 4. joulukuuta 2021 tapahtuvaan täydelliseen auringonpimennykseen? Kaikkien ennakoivan ohjelmoinnin vuosien ajan, mikä on tähän asti ollut enimmäkseen tarkkaa. Elokuvan ilmestymisestä vuonna 2012 lähtien viimeinen vaihe, joka vastaa (huom. jäinen ympäristö IPG 2 lopussa) Etelämantereen täydellisen auringonpimennyksen paikkaa ja aikaa, on "tien loppu", kuten sanotaan, sen "viesti" tai "varoitus" tai ennakoiva ohjelmointi.

    For Russia’s church leader, a trip to Antarctica is not just a photo op

    https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/02/18/for-russias-church-leader-a-trip-to-antarctica-is-not-just-a-photo-op/










    VastaaPoista
  4. [b]Antikristuksen debyytti:[/b] Kristuksen morsian on ensin poistettava pois maan pinnalta. Apostoli Paavalin opetusten mukaan vasta sitten tämän Antikristuksen todellinen debyytti voi tapahtua. Hän on epäilemättä elossa ja voimissaan ja odottaa siivillään, että hänet esitettäisiin sen jälkeen maailmalle sellaisessa asemassa ja ymmärryksessä. Se on epäilemättä myös seurausta Tempaus-tapahtuman vaikutuksista, joka on myös tuomio ja todistaja sokeaa ja kapinallista Israelin ja maailman kansaa vastaan. Se on syy syventää heidän COVID-luomuksensa jo aiheuttamaa kaaosta maailmanlaajuiseen kaaokseen asti ja heidän "nollauksen" tarpeen. Se on digitaalisten lompakoiden, lohkoketjuteknologian, kryptovaluutan, keskitetyn pankkitoiminnan, ostamisen ja myynnin maailma. Ja kuinka COVID-injektioissa on kaikki se nanoteknologia.

    Joten, 4. joulukuuta 2021 tapahtuneen Etelämantereen pimennyksen valossa Antikristuksen debyytti? I Pet Goat 2 -aikajana osoittaa, että ennakoivan ohjelmoinnin ja todellisten reaaliaikaisten tapahtumien välillä oli ja on vastaava korrelaatio. Merkittävimmät alkavat 9-11 jälkeen. Avauskohtaus alkaa keskitysleirillä lumottu vuohi. Tämä on dystooppinen tulevaisuus, joka Antikristuksella on ihmiskunnalle ahdistuksen aikana. Tämä koskee erityisesti niitä, jotka kieltäytyvät COVID-injektioista ja heidän lääketieteellisestä tyranniasta. Kohtaukset muuttuvat useiksi tapahtumiksi. Ensimmäiset kertovat siitä päivästä, jolloin silloinen presidentti Bush luki "My Pet Goat" -kirjan lapsille ala-asteen luokkahuoneessa. Mutta sitten ennakoiva ohjelmointi ottaa heidän luciferilaisen Agendansa tummilla sävyillä. Myöhempi kuva revitystä Yhdysvaltain lipusta, joka edustaa tiettyä kahtiajakoista demonista henkeä, joka on heitetty Yhdysvaltoihin ja maailmaan (globalistit ja siionistit?) Koko matka on 'Kristushahmon' matka, joka on todella juutalainen antikristus. Ja kuinka hänen matkaansa valmistellaan, kuten Jeesuksen erämaassa Israelissa 2000 vuotta sitten. Antikristus ottaa vastaan egyptiläisen Jumalan, Anubiksen, kuolleiden herran.

    VastaaPoista
  5. Voidaan suurelta osin rohkaista sitä, että jos Heliofant Luciferian -lyhytelokuva oli puhdasta demonista ennustavaa ohjelmointia, sen "säilyvyysaika" päättyy 4. joulukuuta 2021. Mutta totta, sen sijaan että tuleva Antikristus olisi kuin kuningas Salomo, joka tarkoittaa 'rauhaa', hän on samasta Salomon Pojan, Rehabeamin, Hengestä. Skorpionikuningas oli lähetetty tekemään ihmiskunnalle okkulttinen heliofantti-lyhytelokuva, jonka tekijä julkisesti selitti, että se "kanavoitiin" hänelle "eri ulottuvuudesta", on näin tullut päätökseensä. Väärän Kristuksen debyytti on käsillä. Kuinka pian? Vaikea sanoa, mutta ymmärrä, että niin on myös samanlainen tarina todellisesta Kristuksesta, Jeesus Nasaretilainen, on myös ollut liikkeessä ja merkit ovat myös toteutumassa. Itse asiassa kaikki tähdistöjen merkit, aurinko, kuu ja tähdet todistavat juuri tämän tarinan sellaisena kuin Hän ne loi. Pian myös Todellinen Kristus paljastetaan maailmalle, mutta Hänen 2. tulemuksessaan. Jeesus ei tule Nöyränä ja nöyränä 'JHVH:n Karitsana', joka on johdettu teurastukseen. Hänen täytyi olla ja hylätty omansa juutalaiset, kiitos heidän uskonnollisten johtajiensa. Jeesus on nyt Juudan heimon palaava kuningas.

    [b]"Linjan loppu"[/b] eli tarina alkoi ja päättyy Jeesukseen. Hän on nyt sekä elävien että kuolleiden Herra. Hänellä on nyt oikeus tuomita sekä eläminen että kuolema. Hän ei ole kuin Lucifer, vain luotu anastaja ”Anubis”, joka haluaa olla kuolleiden tuomari, mutta haluaa tuomita kuten Jumala ja Jeesus Kristus, elävien maassa. Jeesus tuli nimenomaan "tuhoamaan paholaisen teot". Jeesus tuli vapauttamaan "vangit" Luciferin siteestä synnin ja kuoleman vuoksi. Vain Jeesuksessa Kristuksessa voi nyt olla todellinen ikuinen elämä, iankaikkinen ja ilmainen lahjana armon kautta. Kaikki tämä siksi, että Jumala, Poika, oli kuuliainen tehdäkseen Isän Luojan tahdon, joka loi ihmiskunnan. Hän antoi sille vapaan tahdon ja kunnioittaa sitä, vaikka ihminen haluaisi viettää koko ikuisuuden poissa Luojan kirkkaudesta. Heidän toiveensa toteutuu. Ja huolimatta Hänen ennakkotietostaan ihmiskunnan hylkäävän toveruuden ja suhteen, Jumala tarjosi tavan sovintoon Jeesuksen työn kautta.

    Tämä tarina tapahtui miehen kautta, joksi Jumalan Pojan täytyi tulla tekemään töitä maksaakseen ihmisen synnin velan Aadamin ja Eevan tottelemattomuuden vuoksi. Mikä on se Väärä Kristus, jonka Lucifer debytoi maailmalle ja joka tulee valheiden merkkien ja ihmeiden kautta. Ja jotkut merkit tulevat jopa kuin taivaasta, kuten Elian päivinä. Nyt kuitenkin lähellä? Yksi on nähdä, että juuri Ilmestyskirjassa 18 selitetyn nykyisen farmaseuttisen petoksen kautta tämä ehdottelu ja valmistelu on toteutettu ja tapahtuu vihdoin tällä hetkellä maan päällä. [b]Koskaan muulloin tämä ei olisi mahdollista kuin nyt[/b]. Ja se antaa selkeän uskon siitä, kuinka lähellä ”debyytti” tulee lopulta toteutumaan. Tämä on ollut pitkä tutkimus, mutta koska Kristuksen ruumis on tarkkaavaisesti, on ollut välttämätöntä arvioida uudelleen profeetallinen ymmärrys ja tehdä hengellinen inventaari "merkinantojen" jatkuessa, mikä liittyy Auringon merkkeihin. , Kuu ja tähdet. Että ehkä vuonna 2022 käsitys 70. vuoden sukupolven teoriasta vuodesta 1948 lähtien ei itse asiassa ole tuolta päivältä, vaan synkronoinnista lepojaksoihin. Mikä siinä tapauksessa olisi 1952. Olisiko tässä 70-vuoden sukupolvi voimassa ja sama kuin syksyn 2022 ja syksyn 2029 aikajanan alkaessa. Mutta tuo aika, ahdistuksen aika on Jaakobin vaivan, ei ole Kristuksen morsiamen, aikaa. Ja vaikka todellisuus on, että nykyinen kurssi tai "tarina" on yksi saatanallisesta muutoksesta, jonka heidän farmaseuttinen noituutensa aiheutti heidän COVID-injektioprotokollansa kautta, tyrannia ja pedonmerkki tulee.

    Tässä maailmassa ei ole kristityille "tulevaisuutta", joka on paha, perverssi ja Jeesus-vastainen. Mutta Kristuksen ruumiiin tehtävänä ja toimeksiantona on varoittaa ihmisiä, "pääsemään arkkiin", eli Kristuksen ruumiiseen pakenemaan vihaa.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com