Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 14. syyskuuta 2010

Maailmanloppu syyskuussa 2010 – Jeesus noutaa omansa!

Jupiter ja Uranus Kalojen tähdistössä sekä oppositiossa 21.9.2010!

Päivitetty 16.9.2010

Aluksi muistutus: Tämä on jälleen kerran vain teoriaa ja eräs ”maailmanlopun ennustus”, joka ei välttämättä toteudu näiden aikamäärien puitteissa. Kuitenkin kehittelemäni teoria on syytä ottaa esille, koska tämä vuosi 2010 on ollut näkyvästi tapetilla Raamatun profetiatutkijoiden toimesta viime aikoina. Tähän on syynä juutalaisten rabbien ennustukset, jotka ennakoivat Jerusalemin 3. Temppelin rakennusprojektin aloittamista täksi syksyksi juutalaisten Lehtimajanjuhlan (23.-30.9.2010) jälkeen loppuvuonna. Tämä 3. Temppelin rakentaminen olisi alkua Israelin viimeiselle 70. vuosiviikolle (7 vuotta), joka tunnetaan Jaakobin ahdistuksena eli vaivanaikana (varsinaisesti viimeiset 42 kuukautta), jolloin Jumala vuodattaa tuomionsa maailman ja Israelin ylle lopullisen Antikristuksen (vapaamuurarikristuksen) hallitessa. Näin ollen Jeesuksen maanpäällinen tulemus perustamaan tuhatvuotinen valtakuntansa tapahtuisi v. 2017 (Lehtimajanjuhla?), joka osuu yksiin muinaisten rabbinististen ennustusten kanssa. Näistä ennustuksista juttua seuraavissa linkeissä:

http://nokialainen.blogspot.com/2010/03/juutalaisten-kolmannen-temppelin.html
http://nokialainen.blogspot.com/2010/03/juutalaisten-rabbien-ennustuksia.html
http://nokialainen.blogspot.com/2009/12/rakennetaanko-kolmas-temppeli-ensi.html

Lisäksi saarnaajana tunnetun messiaanisen juutalaisen Michael Roodin (http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Rood) 2 raamattutuntisarjaa The Jonah Code ja Prophecies The Fall, Facts of the Lord (http://www.michaelrood.tv/) esittelevät lopunajan tapahtumien (Danielin kirjan 70. vuosiviikko) ajankohdaksi nimenomaan syksyä jäljitellen raamatullisia syksyn juhlia. Koska Jeesuksen maanpäällinen toiminta jäljitteli Toorassa mainittuja Israelin kansan pyhiä juhlia (Jeesus syntyi Lehtimajanjuhlan aikana?), niin lopunaikojen tapahtumat oletettavasti seuraavat myös näitä juhlia ja näistä eritoten juutalaisten Lehtimajanjuhla eli sadonkorjuujuhla sopisi hyvin 3. maailmansodan alkamisajankohdaksi, jolloin Jumalan sato on valmiina korjattavaksi Taivaan vilja-aittoihin tulevan koetuksen hetken tieltä (Ilm. 3:10). Se siis tarkoittaisi Jeesuksen morsiusseurakunnan tempausta ennen vihaa (1 Tess. 1:10). Kolmannen Temppelin rakentaminen alkaisi heti 3. maailmansodan jälkeen, jolloin New Age –kristus (Antikristus) astuu maailmannäyttämölle Messias-hahmona. Seuraavassa lyhyt johdantovideo Michael Roodin The Jonah Code raamattutuntisarjaan, joka pureutuu Danielin 70. vuosiviikon profetiaan (Dan. 9:27):

2010: Are You Ready? Michael Rood and the 70 Week Prophecy of Daniel -- The Jonah Code

http://www.youtube.com/watch?v=jgfld5xtGdM


Oletettavasti maailmanlaajuinen talousromahdus ajoittuu samoille päiville kun 3. maailmansota alkaa. Tästä muistutuksena New Yorkin pörssin tunnuslukujen perusteella 12.8.2010 laskettu ”Hindenburg-enne” viimeisenä varoituksena, joka ennakoi 40 päivän sisällä tapahtuvaa pörssiromahdusta. Nämä 40 päivää päättyvät 21.9.2010, jonka ”ennustan” olevan tuomiopäivä.

Sitten merkkeihin taivaalla ja tähdissä, joita Jeesus ja profeetat kehottivat tarkkailemaan lopunaikana. Näihin merkkeihin perustuu teoriani tuomiopäivästä.


”Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella. Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.” (Luuk. 21:25-28)

”Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.” (Apt. 2:19-21)


Nyt päivämäärän 21.9.2010 kohdalla sattuu tähtitaivaalle mielenkiintoinen tapahtuma. Nimittäin samaan aikaan 21.9. yöllä kuningastähti Jupiter ja Uranus ovat oppositiossa aurinkoon (tämä maailma) nähden ja ne sijaitsevat lähekkäin Kalojen tähdistössä, joka astrologiassa yhdistetään kristittyihin. Jupiter (Jumalamme planeetta) ei ole ainakaan 2000-luvulla ollut kertaakaan Kalojen tähdistössä tutkittuani Yliopiston almanakat 2000-luvulta. Lisäksi huomasin seuraavalta verkkosivulta mielenkiintoisia kirjoituksia (vuosi 2010):

http://astrologiantaika.wordpress.com/

"Ne jotka ovat jatkaneet lukemista tähänkin asti, kummastelevat varmaan miksi kirjoitan uskosta. Jupiteria pidetään uskonnon planeettana, ja sen hallitsemista merkeistä jousimies on dogmaattinen ja papillinen, kun taas kalat myötäelävä ja hiljaisesti uskova. Jupiter perääntyy kaloihin 9. syyskuuta ja kulkee loppuvuoden yhdessä Uranuksen kanssa kalojen merkin lopussa. Jeesuksella oli nämä planeetat myös yhtymässä omalla syntymäkartallaan kalojen merkin alussa (Jeesuksen kartasta voit lukea täältä)."

"Jos Jeesus uudisti omalla toiminnallaan uskon, on tämän syksyn ilmapiirissä samanlaisia teemoja. Tilausta jonkinlaiselle puhdistukselle selvästi on, eivätkä ihmiset nyt kaipaa uutta jäykkää kirkollista koneistoa vaan kalojen tyyliin ihmisläheistä, aidosti toisista välittävää ja puhdasta uskoa."

Huom. Pasuunansoitonjuhla eli juutalaisten uusivuosi alkoi 9.9.2010 illalla (Jupiter Kaloihin samalla) ja juutalaisten Lehtimajanjuhla (sadonkorjuu) alkaa 23.9.2010, jolloin on Täysikuu.

Tässä Jeesuksesta astrologiassa:

http://astrologiantaika.wordpress.com/2010/04/04/pyhan-mies/

"En osaa kuvitella Jeesusta minkään muun merkin alle kuin Aurinko-kalaksi. Kristinuskon symboli Jeesukselle oli nimenomaan kala, ja risti otettiin käyttöön vasta myöhemmin kun haluttiin korostaa Jeesuksen ristiinnaulitsemista. Jeesus toteutti kauniisti kalojen hyviä puolia; auttamista, hyväksyntää, parantamista, myötätuntoa vähäosaisia kohtaan. Jeesus teki kirvesmiehen hommia isänsä ja veljensä kanssa (ajautuen tähän työhön?, viittaa kalamaiseen ajelehtimiseen), ja saarnasi oppejaan vain noin kolmen vuoden ajan ennen kuolemaansa. Tällä kartalla painottuu muuttuva laatu ja veden elementti erittäin dominoivasti."

"Jeesuksen kartalla on muuten tänä päivänä ajankohtainen Uranuksen ja Jupiterin yhtymä. Hän oli uskonnon uudistaja ja aikansa kapinallinen tässä mielessä."

Lisäksi http://www.ursa.fi/taivaalla/planeetat.php4?mvalue=201009&daynr=2455436

"Jupiter on Kalojen tähdistössä ja etelässä keskiyöllä…Jupiter on koko syyskuun ajan lähellä Uranusta. Planeetat ovat vain 1,5 asteen etäisyydellä, mikä vastaa noin kolmea Kuun läpimittaa…22/23.9. Täysikuu lähellä Jupiteria yöllä."

http://www.alnilam.fi/

"Jupiter on Kalojen tähdistössä ja etelässä keskiyöllä 21.9.2010. Uranus on hyvin lähellä Jupiteria 16.-17.9., mutta Uranuksen näkemiseksi tarvitaan hyvät kiikarit tai kaukoputki. Jupiter liikkuu Uranuksen ohitse oikealle eli länteen päin. Täysikuu on lähellä Jupiteria yöllä 22.-23.9."

Katso myös http://www.ursa.fi/yhd/komeetta/taivas/Tahtitaivas2010.htm

"Jupiter näkyy matalalla lounaassa auringonlaskun jälkeen vielä helmikuun alkuun asti. Se ilmestyy aamutaivaalle kesällä ja saapuu oppositioon 21.9. Se nousee silloin Auringon laskiessa idästä, on keskiyöllä etelässä 28 asteen korkeudella ja laskee länteen auringonnousun aikaan."

"Syksyllä Jupiter nousee idästä auringonlaskun aikaan. Se on etelässä vajaan 30 asteen korkeudella 10.10. klo 24 aikaan ja 15.11. klo 20 jälkeen. Jupiter on kevään jälkeen Kalojen tähdistön eteläosassa. - Jupiter on aina kirkkaampi kuin yksikään tähti."

"Uranus näkyy kiikarilla, mutta se erottuu tähdistä ainoastaan suurella suurennuksella kaukoputkella. Se on oppositiossa 21.9.2010 Kalojen tähdistön eteläosassa. Uranus on syyskuussa lähellä kirkasta Jupiteria, ks. Tähdet 2010 sivu 61."

Näin siis Jupiterista ja Uranuksesta Kalojen tähdistössä, joka minusta viittaa Jeesuksen tulemukseen ja on vahva merkki Häneltä. Huom. Uranus viittaa uraaniin, joka on ydinaseen käyttömateriaali. Jupiter (kuningastähti) nousee idästä (auringonnoususta) syksyllä, eli kuningas Jeesus tulee takaisin hakemaan morsiusseurakuntansa samalla kun tuomio lankeaa läntisen maailman (auringonlaskun maiden) ylle Idän kuninkaitten välityksellä (Ilm. 16:12).

Siispä jos Kolmas maailmansota alkaa 21.9.2010 (syyspäiväntasaus), se kestää 91 pv. Illuminatin suunnitelman mukaisesti (Doc Marquis ja Cisco Wheeler kertoivat) ja päättyy Yule-sapattina 21.12.2010 (talvipäivänseisaus), jolloin on täydellinen kuunpimennys. Se näkyy Pohjois-Amerikassa ja Skandinavian ja Aasian pohjoisosissa. Pohjois-Suomessa, jossa kuu ei laske lainkaan, pimennys näkyy kokonaan. Muualla Suomessa kuu laskee pimennyksen aikana.


Vielä hämmästyttäväksi lopuksi: Pohtikaa tulevaa rauhanpäivää eli syyskuun 21. päivää tämän blogikirjoitukseni valossa.

Welcome to Peace One Day: Peace One Day – 21 September 2010

http://peaceoneday.org/en/welcome

http://en.wikipedia.org/wiki/International_Day_of_Peace

Lainauksia Wikipediasta koskien Kansainvälistä rauhanpäivää:

"YK: Kansainvälinen rauhanpäivä (International Peace Day). Vuodesta 1981 vuoteen 2001 syyskuussa pidettyä YK:n yleiskokouksen avajaispäivää pidettiin myös kansainvälisenä rauhanpäivänä. Yhdysvalloissa 11. syyskuuta 2001 tapahtuneet terrori-iskut tapahtuivat (sattumalta?) YK:n yleiskokouksen aloituspäivänä eli rauhanpäivänä. YK:n yleiskokous päätti tästä lähtien (vuodesta 2002) viettää Kansainvälistä rauhanpäivää 21. syyskuuta."

"Kansainvälistä rauhanpäivää on vietetty ensimmäisen kerran 11. syyskuuta 1981 ja juhlapäivä on ollut sama aina vuoteen 2001 asti. Vuoden 2002 juhlapäivä 21. syyskuuta on myös Jeremy Gilleyn luoman Peace One Day -juhlapäivä."

Siis WTC-iskut tapahtuivat SATTUMALTA? rauhanpäivänä, joka oli 21. kerta. Miten on nyt, kun vietetään yhdeksättä kertaa rauhanpäivää 21.9.? Koodinumerot 21 ja 9!


”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.” (1 Tess. 5:3)

Katsotaan siis mitä tapahtuu, mutta on hyvä varautua siihen suureen päivään, jolloin autuaallinen toivomme täyttyy.

”Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus!” (Ilm. 22:20)

---------------------------------

Päivitys 16.9.2010

Tutkin alkukielellä Luukkaan evankeliumin kohtaa (Luuk. 21:26), jossa Jeesus sanoo "sillä taivaitten voimat järkkyvät" kun Ihmisen Poika tulee.

Englanniksi (KJV): for the powers of heaven shall be shaken.

Strongin sanakirjan avulla selvitin tämän kohdan kreikaksi. Huom. UT:n alkukieli on kreikka.

Kreikaksi "powers" eli "voimat":

G1411
δύναμις
dunamis
doo'-nam-is
From G1410; force (literally or figuratively); specifically miraculous power (usually by implication a miracle itself): - ability, abundance, meaning, might (-ily, -y, -y deed), (worker of) miracle (-s), power, strength, violence, mighty (wonderful) work.

Kreikaksi "heaven" eli "taivaitten":

G3772
οὐρανός
ouranos
oo-ran-os'
Perhaps from the same as G3735 (through the idea of elevation); the sky; by extension heaven (as the abode of God); by implication happiness, power, eternity; specifically the Gospel (Christianity): - air, heaven ([-ly]), sky.


Huomaamme että sana "taivaitten" on alkukielellä ouranos eli Uranus. Siis Uranuksen voimat järkkyvät. Tämä viitannee ydinaseessa käytettyyn uraaniin, joka aikaansaa ihmeellisen ketjureaktiovoiman. Alkuaine uraani nimettiin Uranus-planeetan mukaan aikoinaan. Katso Wikipediasta:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Uraani

Uranus on Jupiterin kanssa oppositiossa 21.9.2010 eli Jumalalla on ydinase tuomioaseenaan tätä maailmaa vastaan. Kristuksen morsian eli kristityt (kalat) on Jumalan (Jupiter) luona tällöin. Tuomio tulee heti tempauksen jälkeen (vrt. Loot ja Sodoma). Muuten tuo "voimat" eli kreikaksi dunamis (doo'-nam-is) viitannee engl. sanaan doom (=tuho, tuomio). Siis lopulta saadaan "uraanin (aiheuttamat) tuomiot" (doomsday=tuomiopäivä).

Mitä tulee tuohon tuomion kohteeseen, niin uskon vahvasti, että se koskee Ilmestyskirjan luvussa 18 mainittua suurta Babylonia (Ilm. 18:2-3), joka nykyään ei voi olla mikään muu kuin New Yorkin kaupunki, jossa sijaitsee mm. YK:n päämaja ja se on maailman taloudellinen keskus.

"Ja nainen, jonka sinä näit, on se suuri kaupunki, jolla on maan kuninkaitten kuninkuus." (Ilm. 17:18)

New York on myöskin kaiken vapaamielisen, haureellisen ja saastaisen elämänmenon kehto, josta muut ovat ottaneet mallia. Sanojen New York gematria on muuten 666 Maailmanpankin numeroimilla aakkosilla (A=6, B=12, C=18, jne.). Alkaako 3. maailmansota Illuminatin New Yorkiin tekemällä lavastetulla (false-flag) terrori-iskulla, on hyvä kysymys. Se aloittaisi viimein siirtymisen Vanhasta maailmanjärjestyksestä (OWO) Uuteen maailmanjärjestykseen (NWO), jolloin "kristillinen" USA häipyy taka-alalle Euroopan Yhdysvaltojen tieltä (Ks. 2 Tess. 2:6-7 ja "pidättäjä"). New Yorkin lähtölaskenta alkoi mielestäni 11.9.2001 WTC-iskuista, jolloin taloudellista mahtia jo alettiin horjuttaa. Nyt 9 vuotta myöhemmin tehtäisiin lopullinen isku tähän maailman pääkaupunkiin (luku 9 on lopullisuuden luku Raamatussa ja muualla). New Yorkissa alkaa muuten YK:n 65. yleiskokous (6+5=11) perjantaina 17.9.2010 ja tärkeä avajaisviikko kestää syyskuun 25. päivään saakka. Tällöin voidaan julistaa petollisesti "Nyt on rauha, ei hätää mitään" (1 Tess. 5:3). Tempauksen sattuessa on aivan rauhallista, kuin tyyntä myrskyn edellä.

5 kommenttia:

  1. Syyskuu on jo takana....

    VastaaPoista
  2. Mitä väliä... Kuitenkin jonkinlainen merkkipaalu saavutettiin 21. päivänä syyskuuta ja numerologisesti se oli merkittävä, sillä se on mm. 90 pv. kesäkuun 23. päivästä, jolloin viimeksi "ennustin" tuomiopäivää. Tämän Operation Blackjack'in koodinumerot ovat 9 ja 12 eli 912 tai toisinpäin okkulttisesti 219 eli 21/9. Nyt vain pitää miettiä paljonko kuluu aikaa seuraavaan merkkipaaluun, joka voi oikeasti jo tärpätä. Sitäpaitsi tähtiavaruuden merkit olivat kohdallaan varoituksena 21.9. (Jupiter oppositiossa ja Kalojen eli kristittyjen tähdistössä, jossa se on koko loppuvuoden ja näkyy etelätaivaalla kirkkaana) Ehkä se oli jonkinlainen varoitus ja merkki uskoville valmistautua ylösottoon, josta viimeisin merkki on Chilen kaivosturman pelastusoperaatio. Kaivosmiehet NOSTETAAN YLÖS vapauteen eli päivänvaloon syvyydestä. Raamattu sanoo: "Monen ahdistuksen kautta meidän pitää menemän sisälle Jumalan valtakuntaan" (Apt. 14:22). No pyydän kuitenkin anteeksi jos aiheutin "ennustuksellani" jollekin ylimääräisiä paineita tai turhia odotuksia juuri syyskuun kohdalle. En tästä lähtien lähde enää veikkailemaan julkisesti päivämäärää. Pidän tiedon itselläni.

    VastaaPoista
  3. on merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä
    video yuotube: Kuu lento 2010
    Kuvat ovat aitoja Kuvattu 31.10-27.11.2010
    kuvaaja. kilpip60

    VastaaPoista
  4. Joo, onpa todella mielenkiintoista, varsinkin tuo risti kuussa. Miten ja millä nämä on kuvattu?

    Tässä vielä linkki kuviin:

    http://videos.fdlive.com/video/ynY-MqaFZyA/kuu-lento-2-010.html

    VastaaPoista
  5. Kuvattu 203/1200mm peiliteleskoopin läpi dikikameralla huonoin kuvaus ilmain vuoksi kuvia ei ole voinut toistaa kun se onnistuu teen uuden videon.
    terveisin: kilpip60

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com