Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Chuck (Charles) Colson kuollut – petturi ja mies, jolle Jumalan Sana ei merkinnyt mitään

Entinen presidentti Richard Nixonin erikoisneuvonantaja ja kristillinen dominionisti ja hereetikko Charles Colson kuoli 80 vuoden ikäisenä 21.4.2012. Colson koki uskonnollisen herätyksen 1970-luvulla ja julkaisi paljon uskonnollista kirjallisuutta. Colson oli Prison Fellowship Ministries’in puheenjohtaja joka vuonna 1994 yhdessä Pat Robertsonin kanssa solmi häpeällisesti yhteyssiteitä konservatiivisiin roomalaiskatolisiin johtajiin ns. ECT-sopimuksen muodossa ("Evankeliset ja katoliset yhdessä: Kristikunnan tehtävä 2000-luvulla."). Colson oli selvästi väärä profeetta ja evankelisten puolelta oli aloitteentekijänä tässä ekumeenisessa sopimuksessa. Seuraavassa mielipidekirjoituksessa messiaaninen juutalainen raamattuopettaja James Jacob Prasch sanoo suorat sanat tästä miehestä jonka teot ja opit eivät kestä päivänvaloa Kristuksen tuomioistuimella. Kirjoituksen suomensi: Samuel Korhonen

---------------------------------

Chuck (Charles) Colson kuollut – petturi ja mies, jolle Jumalan Sana ei merkinnyt mitään.

Jacob Prasch'in mielipide
24/04/2012

http://www.thefreepressonline.co.uk/news/1/2392.htm


   

Huom. Colson on kuin Leo Mellerin ”kaksoisveli” ja yhtä sokea hengellisesti. Lue esim. http://www.sunpoint.net/~patato/kirje396.html


Tässä artikkelissa ystävämme Jacob paljastaa myytit Colson'in ympärillä, miehen, joka ei lainkaan piitannut Raamatusta, vaikka hänet julkisuudessa hyväksyttiin taistelevana kristittynä. Tuo kuvaus heitetään liian helposti. Jos rakastat Herraa, niin rakastat Hänen Sanaansa. Colson toimi Jeesuksen Kristuksen evankeliumia vastaan joka tilanteessa. Nyt hän on mennyt saamaan palkkansa.........AF

Johanneksen evankeliumissa Jeesus puhuu niistä, jotka vainosivat juutalaisia uskovia, mutta pahaa tehdessään luulivat palvelevansa Jumalaa (Joh. 16:2-3). He toimivat niin, koska eivät tunteneet Jeesusta eivätkä Hänen Isäänsä. Chuck Colson oli kuitenkin mies, joka teki pahaa, väitti tuntevansa Jeesuksen ja olevansa ”uudestisyntynyt,” mikä oli hänen väitettyä uudestisyntymistään koskevan kirjansa nimi.

Colson oli ns. ECT-sopimuksen johtava arkkitehti (Evangelicals and Catholics Together) Muut evankelikaaliset allekirjoittajat olivat Pat Robertson, kalvinistinen kirjailija J. I. Packer, Nazarene -kirkon John Kent ja edesmennyt Bill Bright. Asiakirja hyväksyi katolisuuden raamatullisesti kristillisenä mainitsematta sitä tosiasiaa, että vaikka tosi evankeliumi opettaa, että Kristuksen veri puhdistaa kaikesta synnistä, niin roomalaiskatolisuudessa ihminen sovittaa oman syntinsä kiirastulessa eikä pelastus tule uudestisyntymisen kautta, vaan sakramentaalisten rituaalien.

Kuvainpalvonta ja leivän ja viinin palvonta Jeesuksen Kristuksen uutena inkarnaationa tappaen Hänet uudelleen messussa ja syöden Hänet uskonnollisen kannibalismin teossa, eivät merkinneet mitään Colson'ille. Eukaristian väärä Kristus, kuolleille osoitettujen rukousten nekromantia ja vampyristinen veren juominen – Apt. 15. luvussa apostolien kieltämä – eivät merkinneet Colson'ille sen enempää kuin Rooman väärä evankeliumikaan.

Colson vain ei välittänyt. Jumalan Sana ei merkinnyt mitään Colson'ille. Hänen tekonsa uhmasivat sitä avoimesti. Jos se olisi merkinnyt hänelle jotakin, hän tuskin olisi voinut saada Templeton'in uskontopalkintoa. Hän ei myöskään olisi muuttanut vankilatyötään roomalaiskatoliseksi.

Se oli Colson, jonka Saatana vihki suostuttelemaan evankelikaalit pidättäytymään roomalaiskatolisten evankelioimisesta. Sellaisena, jolla on roomalaiskatolinen äiti matkallaan ikuiseen helvettiin luottaen pelastuksen asiassa Jeesuksen tosi evankeliumin asemesta scapulariumeihin ja ihmisten perinteisiin, minä inhoan tämän petturin perintöä, joka oli paholaisen harhaanjohtama ja Saatanan inspiroima johtamaan harhaan muita. Ei ole ollut monta Kristuksen asialle yhtä tuhoisaa helvetin agenttia, kuin Chuck Colson. Roomalaiskatoliset tarvitsevat pelastusta ja heille pitäisi antaa tosi evankeliumi. Ehdotan, että tyhmästi Colson'ia kannattavat kysyisivät entisiltä pelastuneilta katolisilta.

Vaikka poliittisesta korruptiosta tuomittu ja vankilaan lähetetty rikollinen, Colson oli aktivisti, joka radiopuheissaan yritti samaistaa republikaanisen puolueen evankelikaaliseen kristinuskoon. Ronald Reagan'in Hollywood -ero ja uusi avioituminen, Nancy Reagan'in Jean Dixon'in kaltaisilta ennustajilta saadut neuvot ja se, että George Bush asetti Valkoiseen taloon Koraanin, joka sanoo, että Jumalalla ei ole Poikaa (Joh. 1. luvun mukaan antikristuksen merkki), olivat merkityksettömiä Colson'ille.

Että presidentti Eisenhower'in Earl Warren'in johtama republikaaninen korkein oikeus määräsi Jumalan ulos luokkahuoneesta, että Nixon'in Warren Berger'in republikaaninen korkein oikeus määräsi Jumalan ulos synnytysosastolta Roe vs Wade -ennakkotapauksella ja että Reagan'in nimittämä aborttia puolustava Sandra Day O'Connor määräsi Jumalan ja 10 käskyä ulos oikeussalista ja oikeustalosta, eivät tehonneet Colson'iin. Ei myöskään se, kun O'Connor kirjoitti ulkomaiseen ennakkotapaukseen perustuvan oikeuden päätöksen kumoamaan Teksasin sodomian vastaisen lain, mikä avasi portit kansalliselle samaa sukupuolta olevien avioliittojen tulvalle: se kaikki vältti Colson'in kritiikin. Colson'ille uskonto oli politiikkaa. Hän oli ollut valehtelija korruptoituneelle Nixon'in Valkoiselle Talolle ja muuttui valehtelijaksi korruptoituneelle pedofiileja suojelevalle Vatikaanille.

Colson myös suositteli ex-evankelikaali Peter Kreeft'in kirjaa, Ecumenical Jihad, joka vaatii ekumeenista unionia Islamin kanssa yhteiskunnan lunastamiseksi moraalisesti. Colson'illa oli antikristuksen henki ja hän palveli Saatanaa väkevästi. Meidän kaikkien pitää ilmestymän Kristuksen tuomioistuimen eteen eikä minun asiani ole tuomita Chuck Colson'ia. Meille kaikille kuitenkin kuuluu arvostella hänen oppinsa ja hänen hankkeensa Jumalan Sanan pohjalta. Jos sen teemme, on selvää, että Chuck Colson'in teot ja opit virtasivat suoraan helvetin kuilusta.

Epäilemättä tulee olemaan kuoro tietämättömiä uskonnollisia intoilijoita, jotka loukkaantuvat näistä Colson'ia koskevista huomautuksista tietämättöminä siitä tosiasiasta, että kaikki mitä olen kirjoittanut koskien Colson'ia, on kiistatta totta. Ainoa vastaukseni heidän typerään uskonnolliseen retoriikkaansa on käsitellä vahvistettuja tosiasioita – tai olla käsittelemättä ollenkaan.

(Suomeksi on julkaistu yksi Colson'in kirja: Syyllinen herra tuomari, Ristin Voitto 1976. Suom. huom.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com