Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 7. kesäkuuta 2012

Bilderberg-kokous 2012 valitsi varapresidenttiehdokkaat USA:n presidentinvaaleihin – Totuus julki kemoterapian vaaroista – Vauvojen viivakoodaamista suunnitellaan

Tässä Cutting Edgen tuore uutishälytyskirje (News Alert), jossa David Bay aluksi siteeraa uutista jonka mukaan tämän vuoden Bilderberg-kokouksessa (31.5.-3.6.2012) päätettiin USA:n tulevien presidentinvaalien varapresidenttiehdokkaista molemmille pääpuolueille. Tämä (+presidenttien valinta) on ollut erään veteraanitoimittajan mukaan salaseurojen käytäntö jo vuosikymmeniä. Bilderberg-ryhmä, joka muodostaa eräänl. maailman valtaeliitin eri aloilta, pyrkii maailmanhallitukseen jota ohjaa näkymätön käsi. Siksi onkin outoa että tänä vuonna kokoukseen osallistui myös Suomen valtiovarainministeri Jutta Urpilainen, joka on aikaisemmin sanojensa perusteella vihkiytynyt pienen ja köyhän ihmisen puolustamiseen kantaen jopa ristiä kaulassaan. Mitä tekopyhyyttä tai sitten suoranaista tyhmyyttä osallistumalla tällaiseen salaiseen luksuskokoukseen jossa vain myydään sielu paholaiselle menestystä varten. Raamattu sanoo että koko maailma on pahan vallassa (1 Joh. 5:19) ja tällaiset salaseurat nimenomaan toteuttavat pahan valtaa. Eivät ne ole mitään viatonta yhdessäoloa tai jutustelua. Kyllä niissä luodaan tulevaisuuden suuntaviivoja ja päätöksiä jotka palvelevat tämän maailman ruhtinasta, Luciferia. Lue Urpilaisesta lisää tästä ja joistakin Bilderberg-paljastuksista tänä vuonna tästä.

Uutishälytyskirjeen toisessa osiossa David Bay paljastaa totuuden kemoterapiasta jota käytetään yleisesti syöpähoidoissa. Nyt on tullut esiin tutkimus jonka mukaan suurin osa lääkäreistä ei hoitaisi itseään kemoterapialla johtuen sen vaaroista. Lopuksi otetaan esille uutinen joka käsittelee ihmisen merkitsemistä tai viivakoodaamista joka tunnetaan Raamatun profetiassa pedonmerkin ottamisena. Jotkut ehdottavat tunnisteiden (ID’t) laittamista implantteina vastasyntyneisiin luoden pelottavan kuvan tulevasta lopunajan valvontayhteiskunnasta ilman yksityisyyttä. Uutishälytyskirjeen suomensi: Olli R.

--------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Monday, June 4, 2012


DVD

I. Bilderberg-ryhmä valitsee USA:n varapresidenttiehdokkaat kummallekin pääpuolueelle heidän vuosittaisen tapaamisen aikana!

Lisätodiste siitä, ettei ole mitään eroa Yhdysvaltain demokraattisen ja republikaanisen puolueen välillä.

UUTISKATSAUS: Bilderberg 2012, kaiken huippu?, Pravda.ru News, 4.6.2012

”Bilderberg-kokouksen päättyminen merkitsee lähestyviä ongelmia maailmalle … Bilderbergiläiset valitsevat varapresidenttiehdokkaat molemmille puolueille. Senaattori ja entinen presidenttiehdokas, John Kerry, tulee olemaan Demokraattien ehdokaslistalla ja Indianan kuvernööri, Mitch Daniels tulee olemaan ehdokaslistalla Romneyn suhteen. Molemmat miehet olivat Bilderberg-kokouksessa … Floridan senaattori Marco Rubio, joka hiljattain puhui Ulkomaansuhteiden Neuvoston (CFR) kuullen saattaa olla vaihtoehto Romneyn varapresidenttiehdokkaaksi.”

Samalla kun tämä artikkeli arvelee kuka voisi käytännössä olla varapresidenttiehdokas kummallekin puolueelle, niin tosiasia on, että Bilderberg-ryhmä todellakin valitsee miehet ja naiset jotka asettuvat ehdokkaiksi jokaisen presidentinvaalin aikana. Minä muistan hyvin vuoden 2008 presidentinvaalit, jolloin sekä Hillary Clinton että Barack Obama tapasivat Bilderbergin yhteydessä juuri ennen Hillaryn ilmoitusta että hän luovuttaa esivaalikisan Barack’ille.

Kukaan ei tule valituksi mihinkään virkaan, elleivät he pelaa Globaalin Eliitin Suunnitelman pussiin Uutta Maailman Järjestystä varten; ja, kukaan ei kiipeä mihinkään korkeaan virkaan ellei heitä henkilökohtaisesti hyväksytä jonkun Illuminatin toiminnallisen komitean – the Bilderberg, the Bohemian Grove, tai Council of 300 – kautta.

Nyt palatkaamme esille ottamaamme uutisjuttuun.

”Jim Tucker (veteraanitoimittaja) sanoo että Reagania lukuun ottamatta, Bilderbergiläiset ovat valinneet varapresidenttiehdokkaat ja presidentit vuodesta 1964 lähtien. Se luultavasti selittää miksi Reagania ammuttiin koska hän ei ollut Bilderbergin hyväksymä. Hyvä asia että hän selvisi hengissä. Minä luulen että Kennedyä ei hyväksytty myöskään.”

Ralph Epperson, kirjassaan, ”The Unseen Hand (Näkymätön käsi)”, kertoo että Eliitti suunnitteli saavansa Skull & Bonesiin kuuluvan George H.W. Bushin presidentiksi vuonna 1980. Ronald Reagan alkoi yhtäkkiä voittaa esivaalikisoja johtuen hänen läsnäolostaan TV-kuvaruudussa, ja hän voitti koko esivaalikamppailun. Päivinä jotka seurasivat hänen esivaalien voittoa, Reagan taipui painostuksessa nimeämään Bushin hänen ehdokasparikseen. Jos luoti olisi päätynyt vain tuuman murto-osan lähemmäksi Reaganin sydäntä, hän olisi kuollut ja Bushista olisi tullut presidentti vuonna 1981.

Lopputulos on täsmälleen se mitä Raamattu sanoo aikojen lopusta. Vertaansa vailla oleva hengellinen ja poliittinen petos on käynnissä ja on ollut sitä lähtien 1. maailmansodasta. Kuuntele Jeesuksen varoitusta:

”Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.” (Matteus 24:24)

Sana, ”kristus” tässä katkelmassa viittaa juutalaisen messiaan poliittiseen virkaan kun taas sana, ”profeettoja” viittaa uskonnollisiin johtajiin. Sen vuoksi, Jeesus varoittaa vertaansa vailla olevasta petoksesta koskien sekä poliittisia että uskonnollisia johtajia aikojen lopulla. [Näitä petkuttajia ovat esim. ”uudestisyntynyt kristitty” George W. Bush (lue http://www.sunpoint.net/~patato/cef1398.html) ja ”maailman evankelikaalien johtaja” Billy Graham (lue http://www.heinola.org/~patato/artikkelit/opr00888.php). Suom. huom.] Aitojen Raamattuun uskovien kristittyjen pitäisi odottaa tämäntyyppistä ennennäkemätöntä petosta aikojen lopussa, eikä olla sen nenästä vedettävänä. Tässä sävyssä, muista, ei ole rahtuakaan eroa demokraattisen ja republikaanisen puolueen kesken, koska kummankin puolueen johtajat ovat yhtäläisesti sitoutuneet Uuteen Maailman Järjestykseen, eli Antikristuksen valtakuntaan.

Lisäksi, muista että kaikkien merkittävien maiden johtajat tekevät tiiviisti yhteistyötä toistensa kanssa. Kuuntele Jeesuksen varoitusta:

”Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.” (Ilm. 17:12-13, KR 33/38)

”Ja ne kymmenen sarvea jotka sinä näit ja kymmenen johtajaa (kuningasta) jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat voiman ja vallan johtajina yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja yhteinen käytäntö (näkemys, päämäärä), ja he luovuttavat voimansa ja valtansa pedolle.” (Ilmestyskirja 17:12-13; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Maailma on seurannut suunnitelmaa uudelleenorganisoida maailman kansakunnat täsmälleen 10 supervaltioksi, aivan kuten tämä katkelma ynnä Daniel 7:7-8 paljastaa. Kaikkia yksityiskohtia varten, ole hyvä ja lue uutinen NEWS2363.

Nyt, huomioi Jeesuksen seuraava profetia koskien näitä 10 kuningasta:

”Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.” (Ilm. 17:17, KR 33/38)

”Sillä Jumala on pannut heidän sydämiinsä toteutettaviksi Hänen omat aivoituksensa toimimaan sopusoinnussa (in harmony) heidän luovuttaessaan kuninkaallisen voimansa ja valtansa pedolle, kunnes Jumalan profetian sanat (aikomukset ja lupaukset) tullaan täyttämään.” (Ilmestyskirja 17:17; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Sen tähden, pinnan alla, nämä 10 kuningasta tekevät yhteistyötä toistensa kanssa Suunnitelman mukaisesti vaatien Uutta Maailman Järjestystä ja sen vapaamuurarikristusta (Antikristus). Tämä tulkinta merkitsee sitä että Venäjän ja Kiinan nykyiset johtajat tekevät yhteistyötä Amerikan ja Euroopan johtajien kanssa ja jokaisen muun 10 supervaltion johtajan kanssa. Ainoa ”kamppailu” jota sinä näet, on vain pintapuolista ja on tarkoitettu mahdollistamaan valtamedian eksytys sinua kohtaan. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1548, otsikolla, ”MERKITTÄVÄT KANSAKUNNAT TEKEVÄT YHTEISTYÖTÄ PRESIDENTTI BUSHIN KANSSA KOSKIEN HÄNEN TERRORINVASTAISTA SOTAANSA – KÄSITTÄEN VANHAN VIHOLLISEN VENÄJÄN!”)

Sinä et tule koskaan enää lukemaan uutisia samalla tavalla heti kun sinä täysin hyväksyt sen mitä lopunajan profetia todella paljastaa.


Trailer

II. Lopultakin, totuus paljastetaan kemoterapian kuolettavista vaaroista.

Kokonaiset 75% kaikista maailman lääkäreistä kieltäytyy sallimasta kemoterapian käyttöä itseensä!

UUTISKATSAUS: 75% maailman lääkäreistä kieltäytyy itseensä kohdistuvasta kemoterapiasta, Natural News, 4. kesäkuuta 2012

”Tutkimus joka käyttää mielipidekyselyjä ja kyselylomakkeita edelleen osoittaa että kolme joka neljästä lääkäristä ja tiedemiehestä kieltäytyisi kemoterapiasta itseään varten johtuen sen tuhoisista vaikutuksista koko kehoon ja immuunijärjestelmään, ja johtuen sen äärimmäisen matalasta onnistumisasteesta. Tuon lisäksi, vain 2-4% kaikista syövistä edes reagoi kemoterapiaan tai osoittavat olevansa ”elämää pitkittäviä”, silti sitä määrätään kautta linjan suunnilleen jokaiseen syöpätapaukseen.”

”Mielipidekyselyt suoritettiin etevien tiedemiesten toimesta McGill’in syöpäkeskuksessa kysyen 118 lääkärin mielipidettä jotka ovat kaikki eksperttejä syöpäasiassa. He pyysivät lääkäreitä kuvittelemaan jos heillä olisi syöpä ja valitsemaan kuudesta erilaisesta ”kokeiluluonteisesta” terapiasta. Nämä lääkärit eivät ainoastaan kieltäytyneet kemohoito-vaihtoehdosta, vaan he sanoivat, etteivät sallisi heidän perheenjäsentensä käyvän läpi prosessia myöskään!”

Ikävä totuus on lopultakin nousemassa esiin. Kemoterapia itse asiassa tappaa kehon ja on pahempi kuin itse tauti. Bill Schnoebelen on oikeassa uusimmassa DVD’sään, ”Lääketieteellinen murha: Hulluuden arkkitehdit”, kun hän varoittaa että kemoterapia tappaa enemmän potilaita kuin se pelastaa. Tämä koko käsite että lääkehoitoja, jotka ovat myrkyllisiä keholle, pitäisi antaa tarpeeksi pieninä annoksina, etteivät ne tapa, toivoen että tauti kuolee pois ennen ruumista, on vaarallista kaupantekoa. Minun isäni oli aivan oikeassa kun hän sanoi, ”Lääkärit ovat ainoita ammatti-ihmisiä joiden sallitaan haudata virheensä”!

Ei mikään voisi olla lähempänä totuutta kuin tämä lausunto, kuten Schnoebelen niin havainnollisesti osoittaa esimerkki toisensa jälkeen tässä uudessa videossa.

”Kemoterapia, kuten suosittu sisplatiini (Cis-platinum), täyttää kehon kauhistuttavilla myrkyillä, ja lääkärit sekä tiedemiehet tietävät sen … Keino voittaa syöpä on puhdistaa sinun kehosi myrkyistä ja kehittää sinun isäntänä toimivaa immuunijärjestelmää, ei murtaa sitä lisää valelemalla jotain kasvainta tai jotain elintä kemikaaleilla jotka saastuttavat koko systeemin … Kemoterapia osoittaa hyvin vähän menestystä tavallisten vankkojen kasvainten suhteen joita esiintyy paksusuolessa, keuhkossa ja rinnoissa, kuten on dokumentoitu viimeisen vuosikymmenen aikana, kuitenkin jollakin tavalla lääkärit yhä painostavat ”kemohoitoon” yrittääkseen torjua kasvaimet ja pahanlaatuiset kehittymiset näillä kehon alueilla. Voisiko se olla jokin äärimmäinen yhteensattuma että vaikka 75% lääkäreistä kieltäytyisi kemoterapiasta itseään ja heidän perheenjäseniään varten, he yhä määräävät sitä 75%:lle heidän potilaistaan? Kalliiksi käyvä kemohoidon hinta ja Ison lääketeollisuuden (Big Pharma) todennäköiset ”takaiskut” kirkuvat vastauksen ”ei”.

Matkalla murhanhimoiseen Uuteen Maailman Järjestykseen, jossa 66% maailman väestöstä aiotaan surmata, niin miksi ei tehtäisi lukemattomia biljoonia dollareita voittoa? Pohjimmiltaan, tämä on moderni lääketieteellinen systeemi tänä päivänä, ja Liittovaltion hallitus on kokonaan osallinen siihen. Ei ihme että Schnoebelen alaotsikoi DVD’nsä, ”Hulluuden arkkitehdit (Architects of Madness)”!


III. Sallisitko vastasyntyneen lapsesi viivakoodattavaksi?

UUTISKATSAUS: ’Ihmisen viivakoodi’ voisi tehdä yhteiskunnasta järjestäytyneemmän, mutta tunkeutuu yksityisyyteen, kansalaisoikeuksiin, New York Daily News, 1. kesäkuuta 2012

”Viivakoodaisitko vauvasi?

Mikrosiruimplanteista on tullut normikäytäntö meidän lemmikkejä varten, mutta ovat olleet kovempi pala purtavaksi kun tullaan ajatukseen niiden laittamisesta ihmisiin. Viime viikolla tieteiskirjailija Elizabeth Moon sytytti uudestaan keskustelun siitä, onko se hyvä idea ’viivakoodata’ vastasyntyneitä pikkulapsia haastattelussa BBC:n radio-ohjelmassa. ’Minä haluaisin ehdottomasti että jokainen yksilö omistaa ainutlaatuisen ID’n (tunnisteen) pysyvästi kiinnitettynä – viivakoodin jos sinä haluat – istutetun sirun tarjoamaan helpon, nopean, ja halvan tavan tunnistaa henkilöt”, hän sanoi The Forum’illa, viikoittainen show joka esittelee ’globaalia ajattelua’ käsitellen ”radikaalia, innostavaa tai kiistanalaista ideaa” 60 sekunnin ajan.”

”Hänen mielestään, ihmisen viivakoodaaminen säästäisi paljon aikaa ja rahaa.

Ehdotus ei ole liian kaukaa haettu – se on jo teknisesti mahdollista ’viivakoodata’ ihminen – mutta rikkooko se meidän oikeuksiamme yksityisyyteen? Vastustajat vakuuttelevat että anonymiteetista luopuminen vaalisi ’orwellilaista’ yhteiskuntaa missä kaikkia kansalaisia voidaan seurata. ’Omistaa rekisteri siitä minne kaikkialle sinä menet ja mitä kaikkea sinä teet, olisi pelottava asia’, Stanley, vanhempi menetelmäanalysoija Amerikan kansalaisoikeusunionissa (American Civil Liberties Union), sanoi Daily News’ille. Hän varoitti ’tarkastuspiste-yhteiskunnasta’ jossa jokainen kantaa sisäistä passia ja ihmisten täytyy näyttää heidän paperinsa joka käänteessä, hän sanoi.”

Tervetuloa Uuteen Maailman Järjestykseen – Antikristuksen valtakuntaan – joka tulee toteuttamaan joka ainoan lopunajan profetian, käsittäen jokaisen maapallon ihmisen merkitsemisen joka ei ole pelastettu.

Ihmisten merkitseminen on Raamatun profetiaa ja sellaiset haastattelut kuten tämä ovat valmentamassa ihmisiä hyväksymään idean. Tapahtumat sattuvat juuri kuten Raamattu ennusti 2600 vuotta sitten (huom. Danielin kirja).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com