Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 5. joulukuuta 2015

”Harmageddon” häilyy maailman yllä kun tapahtumat noudattavat apokalyptista näkyä Ilmestyskirjassa

Tässä tunnettu amerikkalainen profetiatutkija ja kirjailija, pastori Hal Lindsey, antaa tuoreessa viikkoraportissaan (4.12.2015) viitteitä siihen suuntaan, että Jeesuksen tulemus omilleen (tempaus) ja nykyisen aikakauden päätös on hyvin lähellä toteutumistaan. Pastori Lindsey on muuten jo 86-vuotias, mutta kynästään edelleen taitava. Raportin suomensi: Olli R.

------------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-12-4-2015/


”Harmageddon” häilyy maailman yllä. Se ei ole koskaan kaukana jopa epäuskoisten ajatuksista.

Muistatko ”Carmageddon'in” kuvaamaan useita merkittäviä maantieliikenteen häiriöitä? Tai ”Snowmageddon'in” kuvaamaan suurta lumikatastrofia Kanadassa?

Maailmalla on samanlainen lumoutuminen sanaan ”apokalypsi”.

Huolimatta vallitsevasta Raamatun lukutaidon puutteesta, kiinnostus Harmageddon'iin jatkaa kasvuaan. Ihmiset näyttävät aistivan, että jotakin valtavaa ja kauheaa tulee pian tapahtumaan planeetallamme, mutta harvat tietävät mitään yksityiskohtia.

Raamattu, toisaalta, antaa runsaasti tarkkoja tietoja sekä Harmageddon'in sodasta että tapahtumista sen ympärillä. Danielin 11. luku antaa meille yhden vangitsevimmista kuvauksista.

Maailmanhistoriassa on ollut joitakin pienehköjä välähdyksiä Harmageddon'in kaltaisesta väkivallasta. Dresden, Nagasaki, Hiroshima, muutamia mainitakseni. Todellinen tapahtuma tulee olemaan sanoinkuvaamattoman kauhea. Raamattu ennustaa kuolleiden määrän tuona aikana semmoiseksi joka ei ole mitenkään kuviteltavissa oleva.

Maailman järjestelmä hajoaa lähes kaikin tavoin, aloittaen Antikristuksen ja Väärän profeetan totalitaarisen hallinnan. Sota raivoaa kaikella sillä vimmalla, jonka moderni teknologia tekee mahdolliseksi.

Koskaan aiemmin historiassa ei ihmiskunta olisi voinut tehdä itselleen sitä, mitä Raamattu kuvailee viimeisten 3,5 vuoden aikana tapahtuvaksi ennenkuin Jeesus Kristus palaa takaisin.

Mutta nyt, se voi tehdä juuri näin. Ja tämänpäivän sanomalehdestä voit lukea tarkat nimet kansoille, joita muinaiset profeetat kuvailivat, kun ne alkavat liittoutua keskenään täydessä sopusoinnussa sen kanssa, mitä Raamattu ennustaa.

Tällainen voi merkitä vain yhtä asiaa: ”lopun aika”, jota Danielin kirjassa kuvaillaan enkeli Gabrielin toimesta, on yllämme.

Jos et ole valmis Jeesuksen Kristuksen äkilliseen ilmestymiseen siepatakseen kaikki todelliset uskovaiset, niin sitten älä epäröi hyväksyä anteeksiantamuksen koko lahjaa, jonka Hänen kuolemansa Golgatalla osti sinua varten. Ja jos olet vastaanottanut Hänen armahduksensa ja seuraat Häntä, niin nyt on aika varmistaa, että perheesi, ystäväsi, ja ympärilläsi olevat ovat kuulleet evankeliumin, ja että heillä lisäksi on ollut mahdollisuus valmistautua.

Tällä viikolla annan sinulle yleiskatsauksen kulusta kohti Harmageddon'ia. Tulet tunnistamaan kaikki pelaajat ja hämmästymään siitä, miten lähellä nuo päivät voivat olla.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

Jumalan siunausta,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com