Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Amerikka Uuden Maailmanjärjestyksen promoottorina, joka näkyy Amerikan yhden dollarin setelissä

Amerikka on tulevan UMJ:n polttopiste. Näin päätellään seuraavassa Samuel Korhosen suomentamassa artikkelissa, joka käy läpi ns. New Age -valaistujen kirjoituksia, jotka noudattavat luciferistista päämäärää tai suunnitelmaa uudelle kosmiselle aikakaudelle tai Ruusun Järjestykselle. Tämä UMJ näkyy Novus ordo seclorum -lupauksena Amerikan suuressa sinetissä, mikä on englantilaisen 1600-luvulla eläneen ruusuristiläisen Francis Bacon'in vaikutusta, kuten muutkin Amerikan monumenteissa olevat okkulttiset symbolit.

-------------------------

Saturday, February 4, 2017

KILPAILEVAT MAAILMANJÄRJESTYKSET - Osa 1
by Jackie Alnor


Käsite Uusi Maailmanjärjestys (UMJ) on hyvin tuttu ilmaus. Sitä ovat propagoineet YK, entiset presidentit ja kaikki tunnetut ja vähemmän tunnetut salaseurat. Globaalin hallituksen käsite ei ole enää pelkästään New Age -meedioiden ja okkultistien näky. Siitä on tullut valtavirtaa. Useimmat uutta maailmanjärjestystä ajavat ovat tietämättömiä sen esoteerisista käsitteistä. Heillä on ideologinen näkemys filmisarjan Star Trek planeettojen liitosta ja näkevät sen seuraavana loogisena askeleena ihmisrodun edistymisessä.

Poliittinen vasemmisto kaikkialla maailmassa ajaa loppua rajoille, varallisuuden uusjakoa, maailmanhallitusta ja globaalia veroa, loppua kansalliselle itsenäisyydelle ja isänmaallisuudelle ja sosialistista hallintoa, joka lopettaa, tai ainakin rajoittaa kapitalismin. Sananvapautta on vain globaalin agendan puitteissa. Suvaitsevaisuus on heidän mottonsa – suvaitsevaisuus kaikkia kohtaan, paitsi niitä, joilla on kilpaileva maailmankuva. Uuden maailmanjärjestyksen hymni on John Lennon'in laulu Imagine.

Tämän sekulaarin uuden järjestyksen perustaja-äidit ja -isät ovat teosofeja, okkultisteja, jesuiittoja ja ns. valaistuja. Tuttuja nimiä ovat Alice Bailey (1880-1949), Manly P. Hall (1901-1990), Francis Bacon (1561-1626), Pierre Teilhard de Chardin (1881-1955) ja Aleister Crowley (1875-1947). Heidän opetuksensa lopullisesta New Age -valaistuksesta, jossa rauha saadaan aikaan maailmanhallituksen kautta avaruusveljien hieman avittaessa, ovat aikojen saatossa siirtyneet sukupolvelta toiselle.

Netissä on kuvaus Alice Bailey'n kirjasta A Treatise on Cosmic Fire (Tutkimus kosmisesta tulesta), (Lucis Publishing Company, June 1, 1973). Se tiivistää opetukset, jotka kuvailevat tulevaa kosmista aikakautta, joka noudattaa sellaista, jota he kutsuvat ”Suunnitelmaksi (The Plan)”:
”Iso osa kirjaa on suunnattu selittämään Aurinkotulta (Solar Fire), Mielentulta (Fire of Mind), koska tämä on se vallitseva energia, jota tulee ymmärtää ja säädellä tämän seuraavan solaarisen järjestelmän aikana. Muiden arvojen muassa kirja antaa kosmologian, filosofian ja psykologian järjestelmän selkeän hahmotelman, joka palvelee perusviitekehyksenä ja oppikirjana. Se on osa Bailey'n 24 kirjan sarjaa, joka on kirjoitettu yhteistyössä Viisauden Mestarin kanssa. Nämä kirjat ovat jatkoa Ajattomalle Viisaudelle (Ageless Wisdom), kokonaisuudelle esoteerista opetusta muinaisilta ajoilta muodossa, joka on aina sopiva kullekin ajalle. Tarkoitettuina edeltämään ja valmistelemaan tulevaa aikakautta Alice Bailey'n kirjoitukset tarjoavat verrattoman hengellisen lähestymistavan sellaisiin aiheisiin, kuin opetus Shamballah'ista ja hengellisen kehityksen Polusta; hengellisesta Hierarkiasta; uudesta opetuslapseudesta ja mietiskelykoulutuksesta palveluksen muotona; seitsemästä säteestä ja sielun uudesta psykologiasta; ja suuria maailmanuskontoja yhdistävästä yhteisestä totuuden langasta... Meille kerrotaan, että hengellinen Hierarkia toimii vain opetuslasten mielten kautta käyttäen vaikutuksen tiedettä ja vain Suunnitelman päämääriin.”
Vapaamuurarijärjestö istuu uudenajan pyramidin huipulla ja on Amerikan yhden dollarin setelissä olevien symbolien taustalla. UMJ:n päämäärä näkyy selvästi – idea, jota me kaikki kannamme lompakoissamme. Näytetyt sanat "Novus Ordo Seclorum" tarkoittavat "Aikakausien Uusi Järjestys.” Ja kaikkinäkevä silmä pyramidin huipulla on kaikista pahaenteisin merkki. Silti Hollywood'in laulajat ja näyttelijät rakastavat tätä symbolia asuissaan ja tekevät sormimerkin toisen silmänsä eteen videoissaan ja valokuvissaan.

Saadaksemme paremman käsityksen siitä, mitä pyramidi symboloi, meidän ei tarvitse katsoa sen kauemmas, kuin esoteerisen tiedon historioitsijaan nimeltä Manly P. Hall. Kirjansa The Initiates of the Flame (Liekin vihityt) lopussa Hall paljastaa pyramidin salaisuuden:
”Suuren pyramidin huipulla on verrattain tasainen alue 30 jalkaa kanttiinsa. Toisin sanoen, oikea kivi, johon kaikki kulmat päättyvät, puuttuu. Kun katsomme Yhdysvaltain sinetin kääntöpuolta, löydämme jälleen pyramidin, josta huippu on erotettu. Omar Khayyam, persialainen runoilija, antaa meille kulmakiven salaisuuden sanoessaan: ”From my base metal shall be filed a key, Which shall unlock the door he howls without (Minun perusmetallistani viilataan avain, joka avaa oven, jota ilman hän ulvoo).” ...Tämä kivi on ihmisen henki, joka lankesi korkeasta asemastaan ja on ollut kateissa alemman ihmisen roinan alla. Tämä on se todellinen huippukivi, joka nyt on piilossa ihmisen temppelin haudassa ja joka hänen täytyy kaivaa esiin ja asettaa jälleen hengellisen pyramidinsa todelliseksi kruunuksi. Hän voi tehdä tämän vain, jos kutsuu sisällään olevat tuhannet työmiehet yhteen ja sitoo ne korkeamman ihmisen palvelukseen. Tällä kertaa siinä ei saa olla pettureita murhaamassa rakentajia. Ja Lucifer, ihmisen paholaisena hylkäämä, on se, jonka täytyy Mars-planeetan kautta lähettää ihmiselle dynaaminen energia, jonka ihminen itse muuntaa intohimon tulesta hengen liekiksi. Hänen täytyy sitten ottaa ammattityökalut ja leikata ja kiillottaa omaa olemustaan Universaalisen Temppelin huippukiveksi.” (sivut 81-83)
Hall ym. vihityt viittaavat Francis Bacon'iin (jonka tiedetään olleen liittynyt kuningas Jaakkoon, KJV -raamatunkäännöksen alullepanijaan) miehenä, joka vaikutti Amerikan muurarillisiin perustaja-isiin. Wikipedian mukaan Bacon ”oli englantilainen filosofi, valtiomies, tiedemies, juristi, puhuja ja kirjailija. Hän palveli sekä Englannin oikeusministerinä, että lordikanslerina.” Jotkut kiistävät Bacon'in vaikutuksen, mutta se selittäisi symbolit Amerikan monumenteissa ja sinetissä. Näyttää, että Amerikka on tulevan UMJ:n polttopiste. Taistelu asemasta globaalissa vallassa riippuu siitä, kuka valvoo Yhdysvaltoja, joka rakennettiin Novus ordo seclorum'in lupaukselle. Ruusun Järjestys (The Order of the Rose), Ruusuristiläiset, yhdistää Bacon'in okkulttiseen liikkeeseensä.
“Ruusuristiläisellä liikkeellä, jonka Ruusuristiläinen Järjestys (Rosicrucian Order), AMORC, on näkyvin nykyajan edustaja, on juurensa muinaisen Egyptin mysteeriperinteissä, filosofiassa ja myyteissä, jotka ajoittuvat noin vuoteen 1500 eKr. Muinoin sana 'mysteeri' viittasi erityiseen tietoon (gnosis), salaiseen viisauteen. Tuhansia vuosia sitten muinaisessa Egyptissä muodostettiin valittuja yksiköitä eli kouluja tutkimaan elämän mysteereitä ja oppimaan kätketyn viisauden salaisuuksia...maineikas Sir Francis Bacon…johti Ruusuristiläistä Järjestystä ja sen toimintoja sekä Englannissa että mannermaalla... 17. vuosisadan lopulla järjestettiin ruusuristiläisten johtajien siirtokunta, joka noudatti Francis Bacon'in kirjassaan The New Atlantis ehdottamaa suunnitelmaa, perustamaan ruusuristiläisiä taitoja ja tieteitä Amerikkaan. Vuonna 1694 ruusuristiläiset uudisasukkaat tekivät vaarallisen matkan yli Atlantin erityisesti tarkoitukseen vuokratulla aluksella nimeltä Sarah Maria johtajanaan Johannes Kelpius, ruusuristiläisen loosin mestari Euroopassa. Rantautuen Philadelphia'ssa siirtokuntalaiset perustivat ensimmäisen asutuksensa ja myöhemmin siirtyivät kauemmas länteen Pennsylvania'n Ephrata'an. Nämä ruusuristiläiset yhteisöt tekivät arvokkaita panostuksia vastasyntyneeseen amerikkalaiseen kulttuuriin kirjanpainamisen, filosofian, tieteiden ja taiteiden aloilla. Myöhemmin sellaiset huomattavat amerikkalaiset kuin Benjamin Franklin, Thomas Jefferson ja Thomas Paine olivat läheisesti liittyneet ruusuristiläiseen yhteisöön. Itseasiassa monet ruusuristiläiset näyttelivät tärkeää roolia suuressa alkemiallisessa ja sosiaalisessa prosessissa, joka johti uuden valtion perustamiseen.” [https://www.rosicrucian.org/booklet-download]
Jesuiittapappi Pierre Teilhard de Chardin'ia on usein sanottu ”New Age -liikkeen isäksi.” Hän vei evoluution idean hengen alueelle ja opetti osaksi kosmista Kristusta tulevan ihmisen hengellistä evoluutiota – se oli hengellisen kehityksen päämäärä. Tietokirjassa Encyclopedia of New Age Beliefs kirjoittajat John Ankerberg ja John Weldon kuvailevat häntä:
”Teilhard de Chardin'illa – miehellä, joka on ehkä eniten vastuussa evoluution hengellistämisestä globaalissa ja kosmisessa kontekstissa – oli mystisiä, okkulttisia kokemuksia koko elämänsä ajan ja hän tunnusti: 'Aina lapsuudestani asti arvoituksellinen voima on pakottanut minua.' De Chardin on yksi johtavista voimista spiritualistisen New Age -liikkeen takana kohti globalisaatiota.”
Kuten jo totesimme, tuo 'voima', joka ajoi häntä, oli Lucifer. Jumalan näkemistä vain voimana on popularisoinut myös filmisarja Star Wars (Tähtien sota) ja siinä usein toistuva iskulause “Let the force be with you (Olkoon voima kanssasi).” Ajanhenki on jo pitkään aivopessyt ihmiskuntaa hyväksymään Uuden Maailmanjärjestyksen antikristillisen agendan. Viihdeteollisuus on sosiaalisen manipulaation eturintamassa julkisen koulusysteemin rinnalla, jossa opettajat ovat muutosagentteja odotetulle paradigman muutokselle Vesimiehen Salaliitossa (Aquarian Conspiracy).

Uusi Maailmanjärjestys Luciferin näkökulmasta voidaan ehkä parhaiten nähdä kaikkien aikojen kuuluisimman saatanistin Aleister Crowley'in silmin. Kirjassaan The Book of the Law (Lain kirja), hän ilmaisee, mitä Lucifer todella ajattelee ihmisolennoista, jotka hänellä on tukevasti nurkassaan:
Lain kirja annettiin ihmiskunnalle sen varustamiseksi käytännöllisen politiikan moitteettomalla pääomalla...Meillä ei pitäisi olla mitään tunnontuskia hyödyntäessämme ihmiskunnan pääosan luonnollisia ominaisuuksia. Me emme vaadi, että lampaita yritettäisiin kouluttaa metsästämään kettuja tai luennoimaan historiasta; me huolehdimme niiden fyysisestä hyvinvoinnista ja nautimme niiden villasta ja lihasta. Näin meillä on tyytyväinen orjaluokka, joka hyväksyy olemassaolonsa edellytykset sellaisenaan ja nauttii elämästä hiljaisella karjan viisaudella.” [http://revolutionharry.blogspot.com/2011/02/aleister-crowley-george-w-bush-911-and.html]
Tämä ihmiskunnan yhdenvertaistaminen (dumbing down) näytti jo, kuin se olisi valmis ja Aikakausien Suunnitelma valmiilta yhdistämään planeetan ja käynnistämään Luciferin hallinnan. Kaikki oli kohdallaan, kunnes Donald J. Trump tuli valtaan. Se viskasi UMJ:n mestarit pois pelistään – ainakin vähäksi aikaa. [Täysin väärä käsitys, sillä Trump on juuri Saatanan poika, Antikristus ja Illuminati-kuningas, joka tuli juonitellen ja kaikella petoksella valtaan (Dan. 11:21-23), jotta voisi myöhemmin orjuuttaa koko maailman. AK on nimenomaan suuri eksyttäjä eli ns. kaksinaama, ollen valehtelija vailla vertaa. Suom. huom.]

Jatkuu. . .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com