Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Jeesuksen paluun merkit kuin koskaan ennen, viitaten lähestyvään aikakauden loppuun

Tässä Samuel Korhosen suomentama tuore profetia-artikkeli, myöskin Rapture Ready -sivustolla, jossa osoitetaan, että aikainmerkit tulevaan Ahdistuksen aikaan ja samalla Jeesuksen toiseen tulemukseen ovat tällä hetkellä voimakkaampia ja tiheämpiä kuin koskaan ennen kristillisen aikakauden historiassa. Kirjoittaja luettelee joitain esimerkkejä, joista näemme, että Raamatun lopunajan profetiat ovat pian tulossa huipentumaansa. Siksi onkin tärkeää, että olemme valmiita, kun Kristus ilmestyy kirkkaudessaan.

----------------------

Lopunaika . . . vai onko aina ollut näin?

December 1, 2017 Jonathan C Brentner


Muistatko laulun “Signs”, jota Five Man Electrical Band lauloi? Tämä suosittu sävelmä pääsi kolmanneksi Billboard -lehden listoilla kesän ja syksyn 1971 aikana. Kertosäkeistö päättyy näillä sanoilla: ”Merkki, merkki, kaikkialla merkki, merkki, merkki, merkki.”

Nyt, kun olen iskostanut tämän laulun lujasti mieleesi, siirryn toisentyyppiseen merkkiin, jota näen kaikkialla, minne katsonkin. Nämä moninkertaiset merkit viittaavat tulevaan ahdistukseen (tribulation) ja aikakauden loppuun.

Uskon, että siinä, mitä nyt saamme todistaa maailmassamme, on jotakin radikaalisti erilaista.

Monet tänä päivänä jättävät huomiotta nämä merkit uskoen, että aikamme ei ole mitenkään erilainen kuin mikään muu aika historiassa. Pyydän saada esittää erimielisyyteni tämän näkemyksen suhteen. Uskon, että siinä, mitä nyt saamme todistaa maailmassamme, on jotakin radikaalisti erilaista.

Tänä päivänä näkemämme merkit eroavat monella tavalla mistä tahansa ajasta historiassa. Näemme sen siinä täsmällisyydessä, jolla VT:n profetiat alkavat elää silmiemme edessä. Näemme sen Jeesuksen meille antamien merkkien lisääntyneessä voimakkuudessa ja tiheydessä. Näemme sen suuressa määrässä merkkejä, jotka kaikki viittaavat nopeasti lähestyvään ahdistukseen.

Ajattele seuraavia esimerkkejä.

Venäjän, Iranin ja Turkin liittoutuma

Hes. 38 ennustaa viimeisten päivien hyökkäyksen Israeliin, jota johtaa Venäjän, Iranin ja Turkin koalitio. On, kuin profeetta lukisi uutisartikkeleita juuri viime viikolta. Marraskuun 22. päivänä Venäjän presidentti Vladimir Putin, Iranin presidentti Hassan Rouhani ja Turkin presidentti Erdogan tapasivat toisensa venäläisessä Mustanmeren lomakeskuksessa Sotshissa keskustellakseen Syyrian tulevaisuudesta, jossa kaikilla kolmella on merkittävä sotilaallinen läsnäolo. Heillä ei ole aikomusta lähteä Syyriasta, vaan ainoastaan lisätä valtaansa siellä.

Tämä julkinen kolmen valtion välisen yhteisymmärryksen osoitus on täsmälleen se, mitä Hes. 38-39 lukujen valossa voimme odottaa Googin ja Maagogin taistelun edellä. Tällainen yhteys tarkoittaa esimerkiksi, että jos Israel iskee Iraniin, niin myös muut maat reagoivat. Venäjä teki sen selväksi pari viikkoa sitten ja nyt myös Turkki on osa tätä liittoutumaa.

On mahdollista, että tämä sopu voi hajota ja heidän armeijansa lähteä Syyriasta. On kuitenkin paljon, paljon todennäköisempää, että tämä Hesekielin ennustama hyökkäys Israelia vastaan voi toteutua tulevina kuukausina tai vuosina.

Miksi he hyökkäävät Israeliin?

Seuraava kysymys on tämä: miksi he hyökkäisivät Israelia vastaan? Olemmeko näkemässä tapahtumia, jotka voisivat sytyttää Hes. 38 luvun sodan? Kyllä!

Times of Israel kertoi tällä viikolla varoituksesta, jonka Benjamin Netanyahu antoi Syyrian presidentti Bashar al-Assadille. Hän sanoi, että jos tämä sallii Iranin perustaa pysyvän sotilaallisen läsnäolon Damaskon lähelle, niin Israel puuttuu sotilaallisesti Syyrian sisällissotaan. Onko tämä vakava uhka! Ehdottomasti! Netanyahu hyökkää, jos Iran jatkaa joukkojensa vahvistamista niin lähellä hänen maansa rajaa.

Satelliittikuvat vahvistavat, että Iran on perustamassa suurta sotilasleiriä Damaskon lähellä vain 30 mailia Israelin rajasta. Netanyahun varoitus tällä viikolla on vain yksi monista, joita hän on esittänyt koskien Iranin läsnäolon laajentamista niin lähellä Israelia.

Näetkö, kuinka tämä voi johtaa paljon suurempaan konfliktiin? Venäjän ja Turkin ollessa niin läheisissä suhteissa Iraniin, ne varmasti liittyisivät vastaamaan hyökkäykseen yhdessä muiden Hes. 38 luvussa mainittujen muslimivaltioiden kanssa, jotka tarttuvat tilaisuuteen osallistua Israelin tuhoamiseen.

Profeetta sanoo, että Jumala houkuttelee Googin, Venäjän johtajan, taisteluun saaliilla, jonka tämä voisi saada invaasiosta (Hes. 38:12). Aina viime vuosiin saakka Israel ei ole omistanut sellaista varallisuutta, joka kiinnostaisi sen vihollisia. Nyt se omistaa. Israel omistaa laajan luonnonkaasuesiintymän aivan rannikkonsa tuntumassa ja valtavan varannon öljyä Golanilla.

Ne ovat täsmälleen ne kaksi asiaa, joita Putin halajaa ja tarvitsee auttamaan huitovaa talouttaan. Lisäksi Israelin öljyn valtaaminen suuresti vahvistaisi hänen asemaansa maailman uutena ”energia-tsaarina” -- titteli, jonka Putin hiljattain omaksui. Näetkö Hesekielin profetian täsmällisyyden näissä tapahtumissa? Voisin kirjoittaa vielä useita sivuja siitä, kuinka kansat ovat järjestäytymässä täsmälleen, kuten Hesekiel ennusti.

Sotia, sotia ja sotia

Viime viikon tiistaina Pohjois-Korea laukaisi ohjuksen, jonka monet uskovat pystyvän saavuttamaan minkä tahansa kaupungin Yhdysvalloissa. Heillä on myös vetypommi, joka pystyy täydellisesti tuhoamaan kaupunkeja kaikkialla maapallolla.

Olemme kyllä kuulleet sodan uhkia kautta historian, mutta intensiteetiltään nykyisten kaltaisia ei ole nähty sitten kylmän sodan. Pohjois-Korean omistaessa näin tappavia aseita kymmenet miljoonat voivat kuolla välittömästi sodassa heitä vastaan. Niin monien valtioiden omistaessa ydinkärkiä mahdollisen tuhon uhka on jotakin sellaista, jota maailma ei ole ennen nähnyt. Tämä ei toteuta vain Jeesuksen sanoja sodista (Matt. 24:6-8), vaan myös mahdollisuudesta, että koko ihmiskunta kuolee (Matt. 24:22).

Paitsi päivittäisiä sodan uhkia ja jopa huhuja pian alkavasta kolmannesta maailmansodasta, lukuisia sotia on jo käynnissä. Tällä hetkellä käydään 17 sotaa, joissa kussakin on kuollut vähintään tuhat ihmistä menneiden 12 kk aikana. Tuo luku nousee 45:een, jos kuolleiden alaraja lasketaan sataan.

Tärinää

Jeesus sanoi, että tiheydeltään ja voimakkuudeltaan lisääntyvät maanjäristykset merkitsisivät viimeisiä päiviä Hänen paluunsa edellä (Matt. 24:7). Tässä suhteessa ne eivät ainoastaan muistuttaisi synnytystuskia, vaan niitä tapahtuisi monin paikoin.

Eikö tämä olekin sitä, mitä näemme tänä päivänä? Maanjäristykset ovat käymässä paljon lukuisammiksi, kuin koskaan ennen historiassa ja myös voimakkuus kasvaa. Menneiden seitsemän päivän aikana maailmassa on ollut 130 järistystä voimakkuudeltaan yli 4.0. [Jopa Suomessa Oulun seudulla tapahtui tänään (8.12.2017) maanjäristys voimakkuudeltaan 3.2 astetta (Suom. lisäys).]

Kalifornia on nähnyt dramaattisen pienten järistysten lisääntymisen viime kuun aikana ja jopa sata yksin menneellä viikolla. Tämä on pahentanut pelkoja, että kauan pelätty suuri maanjäristys voisi tapahtua melko pian, ehkä jopa muutamassa viikossa.

Tiedemiehet odottavat, että vuonna 2018 tulemme näkemään merkittävän lisäyksen tuhoisissa maanjäristyksissä johtuen kaiken aikaa hiukan hidastuvasta maapallon pyörimisestä; tämä lisää niiden jo ennestään historiallista tiheyttä ja voimakkuutta.

Tämä suuntaus kohti tiheämpiä ja ankarampia maanjäristyksiä tulee jatkumaan ahdistuksen aikaan.

Yksi maailma

Ahdistuksen aikana Antikristus perustaa maailmanhallituksen, jota maailmanuskonto tukee. Näemmekö todisteita tästä tänä päivänä, kuin ei koskaan ennen? Ehdottomasti!

YK:n agenda 2030 edellyttää täsmälleen tällaista maailmanjärjestystä vuoteen 2030 mennessä. Melkein jokainen maailmanjohtaja tukee tätä tavoitetta, kuten myös merkittävät talous- ja pankkivoimat Euroopassa. Kummankin Amerikan poliittisen puolueen johtajat ovat samaa mieltä tästä strategiasta ja siksi katkerasti vastustavat presidentti Trump'in ”Tehdään Amerikka Suureksi” -strategiaa, joka on tilapäisesti sotkenut heidän suunnitelmansa.

Paavi Franciscus on ollut aika äänekäs viime vuosina vaatien sekä uutta maailmanjärjestystä että maailmanuskontoa. Emme ole koskaan ennen historiassa nähneet korkean uskonnollisen johtajan vaativan tällaista hallitusta ja kaikkien uskontojen yhdistymistä yhdeksi, kuten on profetoitu olevan tulevassa ahdistuksessa.

Tämä on ollut kyllä tekeillä kauan, mutta nyt, kuten ei koskaan ennen, kaikki on valmiina tämän uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseksi.

Teknologia

Teknologian edistys tekee nyt täysin mahdolliseksi tulevalle Antikristukselle valvoa ostamista ja myymistä kaikkialla maailmassa. Jotkut yhtiöt istuttavat jo siruja työntekijöihinsä, kuten tulee tapahtumaan maailmanlaajuisesti ahdistuksen aikana.

Eräs mainos näyttää miestä, joka kävelee ruokakaupan läpi täyttäen taskunsa eri tavaroilla ja kävelee ulos ovesta. Ensin luulet häntä myymälävarkaaksi, mutta sitten turvamies kertoo hänelle, että hän unohti kuittinsa. Sirut hänessä ja hänen ostoksissaan välittömästi kirjasivat hänen tililtään maksun kaikesta, mitä hän osti.

Keinoälyn edistyessä on käymässä yhä mahdollisemmaksi, että joku valvoo kaikkea ostamista ja myymistä yhdestä keskuspaikasta. Emme koskaan ennen ole nähneet tällaista mahdollisuutta Ilm. 13:15-18 sanojen toteutumiselle.

Keinoälyn edistyminen on ällistyttävää. Eräs henkilö käynnisti hiljattain uuden uskonnon sen palvomiseksi. Tähän kaikkeen on kirjoitettu sana ahdistus!

Merkeissä, joita tänä päivänä näemme lähestyvästä ahdistuksesta, on suuri ero.

Merkeissä, joita tänä päivänä näemme lähestyvästä ahdistuksesta, on suuri ero. Olen vasta raapaissut kaikkien niiden profeetallisten indikaattorien pintaa, jotka osoittavat, että tämä suuren myllerryksen aika maan päällä voi alkaa milloin tahansa. Profeetallisen toteutumisen täsmällisyys kuten myös merkkien tiheys ja voimakkuus lisääntyvät, aivan kuten Jeesus sanoi tapahtuvan aikakauden lopussa. Tämä kaikki viittaa Jeesuksen pikaiseen paluuseen seurakunnalleen, jonka minä uskon tapahtuvan ennen ahdistusta, joka näyttää olevan paljon lähempänä, kuin monet tajuavatkaan.

Myönnän, että minäkin kamppailen sen kanssa, mitä maailmassamme tapahtuu. Yhtäältä merkit näyttävät niin vahvoilta, että pohdin näemmekö ensi Joulua, ennenkuin Jeesus tulee hakemaan meitä. Toisaalta tiedän, että Hän voi painaa taukonappia, antaa kansalle lisäaikaa tehdä parannus ja tulos on, että voimme nähdä vielä vapaapäiviä, ennenkuin Kristus ilmestyy.

Oletko valmis, jos Jeesus tulisi tänään? Luotatko iankaikkisuusasiassa yksin Jeesukseen ja Hänen pelastavaan työhönsä sinun puolestasi? Kaikkien indikaattorien osoittaessa Hänen pikaista paluutaan sinulla ei ehkä ole huomista. Voitko todella luottaa siihen, että Jeesus vielä viivyttää tulemustaan?

Jonathan C. Brentner

Jonathanbrentner@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Kova Trump-viha näkyy täälläkin olevan. Oletteko kommunisteja?

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com