Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 1. maaliskuuta 2018

Kuusi tuoretta tapahtumaa profeetallisesti helmikuussa 2018 by Daymond Duck

Tässä tuore suomentamani artikkeli profeetalliselta ja ajankohtaiselta Rapture Ready -sivustolta, jossa kirjoittaja kertoo ajatuksiaan kuudesta viimeaikaisesta tapahtumasta, jotka puhuvat omaa kieltään ajasta, jossa elämme, ja joilla on profeetallista merkitystä.

----------------------

Ajatuksia kuudesta tuoreesta tapahtumasta (My Thoughts on Six Recent Events) :: By Daymond Duck

Published on: February 25, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2018/02/25/thoughts-six-recent-events-daymond-duck/

Ensiksi joitakin ajatuksia Parkland High School'in ampumistapauksesta.

Kävin High School'ia 1950-luvun puolivälissä. Meillä oli rukousta ja saarnaamista voimistelusalissa kerran viikossa. Oli ok rukoilla koulupäivän alussa, lukea Raamattua Kirjasto- ja opintosalissa, viedä kymmenen käskyä luokkahuoneisiimme ja kertoa opiskelijoillemme, että elämä on pyhää.

Oli ok kertoa opiskelijoille, että Jumalan sana sanoo: ”Älä tapa”. Jokainen opiskelija kuuli sen ja se ei näyttänyt haittaavan ketään heistä.

Monet opiskelijat asuivat maaseudulla (kaupungin rajojen ulkopuolella). Useimmat heidän vanhemmistaan olivat aseiden omistajia. Jotkut näistä oppilaista metsästivät urheilun tai ruoan vuoksi.

Oli satunnaista kiusaamista, satunnaista vihaa ja joitain tappeluja, mutta ei koulusurmia aseen kanssa.

Noin kymmenen vuotta valmistumiseni jälkeen Jumala ja Hänen opetuksensa heitettiin ulos useimmista kouluista.

Jotkut pastorit yrittivät välttää olemasta kiistanalaisia ja he minimoivat synnistä puhumisen saarnatuolistaan.

Väkivaltaa ja päihteiden väärinkäyttöä palvottiin TV:ssä ja elokuvissa.

Nykyään yhteiskunta näkee tuloksen poliitikkojemme ja tuomioistuintemme henkisestä ja moraalisesta epäonnistumisesta ja pehmeän lähestymistavan syntiin kirkoissamme.

Voi olla liian myöhäistä lopettaa kaikki kouluampumiset ja on monia näkökulmia ongelmaan (psykiatriset lääkkeet, yksinhuoltajataloudet, jne.); mutta jos Yhdysvallat ei palaa Jumalan opetuksiin kouluissamme ja saarnatuoleissa, synti muuttuu pahemmaksi, ei suotuisammaksi.

Hengellinen herätys auttaisi. Myöskin sen kopioiminen, mitä on meneillään Israelin koulujärjestelmässä.

Toiseksi, joitakin ajatuksia Joy Behar'in ehdotuksesta, että varapresidentti Mike Pence on henkisesti sairas, koska hän ajattelee Jeesuksen puhuvan hänelle (Huom: Juuri ennen kuin tämä artikkeli lähetettiin julkaistavaksi ja sen jälkeen kun ABC News -uutiskanava sai yli 25,000 valitusta, Behar sanoi, että hän laski leikkiä, mutta harvat uskoivat häntä).

Raamattu sanoo: ”Näin sanoo Herra” liian monta kertaa, että pystyisin laskemaan; Jeesus opetti, että demonit voivat puhua; Hän opetti, että Hänen lampaansa tuntevat Hänen äänensä; Pietari opetti, että Raamatun profetia tuli pyhiltä miehiltä, kun heitä liikutettiin Pyhän Hengen toimesta ja paljon muuta.

Niinpä Raamattu opettaa, että ihmiset voivat kuulla Jeesuksen äänen ja demonien äänen.

Tämän vuoksi on tärkeää, että ihmiset tietävät eron hyvän ja pahan välillä, tunnistavat äänen lähteen ja kuuntelevat hyvää ääntä, ei pahaa ääntä.

Nikolas Cruz sanoi, että äänet kehottivat häntä ampumaan oppilaita Parkland High School'issa. Joy Behar'in paasaus osoittaa hänen kiihkoilunsa, joten hän ei ymmärrä tätä, mutta Nikolas Cruz'ille olisi pitänyt opettaa se, kun Jumala sanoi, ”Älä tapa.”

Valitettavasti se, että Behar ei kuule Jeesuksen ääntä tänään, merkitsee sitä, että hän kuulee sen Suuren Valkean Valtaistuimen luona (Ilm. 20:11-15), jos hän ei muutu.

Kolmanneksi, joitakin ajatuksia hengellisyydestä Valkoisessa talossa.

Kun kirjoitan tätä artikkelia, presidentti Trumpin Uskonnollinen neuvottelukunta (Faith Advisory Board) on Israelissa.

Helmikuun 20. päivänä 2018, he käynnistivät historiansa ensimmäisen juutalaiskristillisen raamattutunnin Israelin Knessetissä (Israelin lakiasäätävä elin; noin 200 ihmistä osallistui).

On mahdotonta ennakoida tällaisen Raamatun opiskelun lopputulosta (144,000 israelilaisen pelastuminen; koko Israelin pelastuminen; jne.), mutta ei ole koskaan ollut aikaa, jolloin olisi ollut tärkeämpää vahvistaa meidän juutalaiskristillisiä juuria (presidentti Trump työskentelee rauhanehdotuksen kimpussa, Googin ja Maagogin taistelu voisi olla häämöttämässä, jne.).

Neljänneksi, 20. helmikuuta 2018, presidentti Trumpin hallinnon jäsenet antoivat lyhyen selonteon YK:n turvallisuusneuvostolle presidentin rauhanehdotuksesta. He aikovat julkaista yksityiskohdat pian ja uskovat arabivaltioiden olevan valmiita ratkaisemaan konfliktin.

Israelia pyydetään todennäköisesti luopumaan lisää maa-alueistaan, eikä tämä ole hyvä asia.

Viidenneksi, sota raivoaa yhä Syyriassa ja tilanne muuttuu vaarallisemmaksi päivä päivältä. Yksikin huono liike voi saada aikaan minkä tahansa määrän sotia, mukaan lukien Damaskoksen tuhoamissodan sekä Googin ja Maagogin taistelun.

Kuudenneksi, on raportoitu, että FBI (Liittovaltion poliisi), DHS (Kotimaan turvallisuusvirasto) ja DNI (Kansallisen tiedustelupalvelun johtaja) julkaisevat pian raportin, joka dokumentoi massiivisesta demokraattipuolueen äänestäjiin kohdistuvasta petoksesta vuoden 2016 vaaleissa. Presidentti Obaman ja rouva Clintonin yritys kaivaa maata pääministeri Netanyahu'n alta vuoden 2015 vaaleissa näyttää kääntyvän heitä itseään vastaan.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com