Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 30. huhtikuuta 2018

Profetian sanan sivuuttaminen tänäpäivänä saarnatuoleissa

Tässä aiheellinen Rapture Ready -sivuston artikkeli, joka käsittelee valitettavaa todellisuutta nykypäivän seurakunnissa, kun Raamatun profetia sivuutetaan, vaikka se on oleellinen osa Raamattua. Kirjoittaja perustelee hyvin, miksi on niin paradoksaalista julistaa saarnatuoleista vain vaillinaista Jumalan Sanaa, josta on riisuttu pois kaikki tulevaisuuden profetia. Artikkelin suomensi: Olli R.

--------------------------

Hiljaisuus saarnatuoleissa (Silence in the Pulpits) :: By Daymond Duck

Published on: April 29, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

Terry James'in uudessa kirjassa ”Deceivers (Eksyttäjät)” Jan Markell kirjoittaa, ”Sadat ihmiset ovat kertoneet minulle, että he eivät löydä tätä sanomaa (Raamatun profetiasta saarnaaminen) yhdestäkään seurakunnasta heidän yhteisössään.”

Minun oli vaikea uskoa sitä muutama vuosi sitten, mutta sain sähköpostia joltakin Seattlessa, Washingtonin osavaltiossa, noin 700 000 ihmisen kaupungissa, joka sanoi saman asian.

Nyt, kuten Jan, olen kuullut sen muiltakin tahoilta useaan otteeseen, ja uskon sen.

Lista profeetoista sisältää Jeesuksen, Danielin, Jesajan, Elian, Johannes Kastajan, jne.; kaikki Kirjoitukset annetaan Jumalan innoituksella ja ovat hyödyllisiä (2. Tim. 3:16); Jeesus antaa vanhurskauden seppeleen niille, jotka rakastavat Hänen ilmestymistään (2. Tim. 4:8); Jeesuksen paluu on kristittyjen autuas toivo (Tit. 2:13); Jeesuksen paluu on Herran sana ja lohdutuksen sanoma (1. Tess. 4:13-18); se on sanoma, joka saa ihmiset luopumaan synneistään (1. Joh. 3:3), jne.

Jos nämä sanat ovat totta (ja uskon, että ovat), niin miksi siellä on hiljaisuutta niin monissa saarnatuoleissa?

700 000 ihmisen kaupungissa, kansakunnassa, joka perustettiin juutalaiskristillisille periaatteille, miksi se on vaikeaa ihmisille löytää seurakuntaa, jossa profeetallista sanomaa julistetaan?

Kun 25-40% Raamatusta on profetiaa, miksi niin monet saarnaajat välttävät aihetta kuin ruttoa?

Kun Jumala laittoi profeettoja kristilliseen seurakuntaan (Ef. 4:11), ja seurakunta rakennettiin apostolien ja profeettojen perustukselle, Jeesuksen Kristuksen (tuon profeetan) ollessa itse tärkein kulmakivi (Ef. 2:20), miksi niin monet pastorit ovat hiljaa tämän Jumalan antaman aiheen kohdalla?

Pohtiessani tätä, minulle valkeni, että Raamatussa on täyttynyttä profetiaa (historia) ja täyttymätöntä profetiaa (tulevat tapahtumat).

Tietenkin kaikki profetiat olivat täyttymättömiä silloin, kun Jumala antoi ne, mutta asianlaita ei ole näin enää.

Joulutarina, pääsiäistarina ja evankeliumi olivat kaikki profetioita aikoinaan.

Joulutarinan osalta, Jeesuksen neitseestä syntyminen; se, että hänen palvelutehtäväänsä edeltäisi huutavan ääni erämaassa; että ihmiset kutsuisivat Häntä Immanuel'iksi (=Jumala kanssamme); että Hänet kutsuttaisiin ulos Egyptistä (Joosefin ja Marian Egyptiin pakenemisen jälkeen); että Herodes murhaisi vauvoja, jne., olivat kaikki täyttymättömiä profetioita. Mutta tänään ne ovat kaikki täyttyneitä profetioita (historiaa, jos näin haluat).

Pääsiäistarinan osalta, se, että Jeesus ratsasti Jerusalemiin aasilla; että hänet kavallettaisiin 30 hopearahasta; että väärät todistajat nousisivat Häntä vastaan; että Häntä vihattaisiin ilman syytä; että Hän olisi haavoitettu meidän rikkomustemme tähden; että hänen kätensä ja jalkansa olisi lävistetty; että Häntä pilkattaisiin; että ihmiset heittäisivät arpaa Hänen vaatteista; että Hänet herätettäisiin kuolleista, jne., olivat kaikki täyttymättömiä profetioita. Mutta tänään ne kaikki ovat täyttyneitä profetioita (lisää historiaa, jos näin haluat).

Evankeliumin suhteen, Jeesuksen kuolema, hautaaminen ja ylösnousemus ovat toteutunutta profetiaa (lisää historiaa).

Niinpä ongelma ei ole se, että jotkut saarnaajat eivät saarnaa Raamatun profetiaa; vaan se, että he saarnaavat vain täyttynyttä Raamatun profetiaa (historiaa), ja he ovat tyytyväisiä jäädessään vapaaehtoisesti tietämättömiksi (ja antavat heidän seurakuntajäseniensä olla tietämättömiä) täyttymättömästä Raamatun profetiasta (tulevat tapahtumat).

Se, että Jeesus tuomitsi fariseukset ja kirjanoppineet katselemasta säätä eikä merkkejä (Matt. 16:1-3); se, että Jeesus itki, koska juutalaiset eivät tienneet Hänen voittoisan Jerusalemiin saapumisensa päivää (Luuk. 19:41-42), ja se tosiasia, että Jeesus kehotti meitä toistuvasti valvomaan, on huolettomasti pyyhkäisty sivuun, aivan kuin sillä ei ole väliä, valvovatko ihmiset hengellisesti vai eivät.

Miksi tämä on tärkeää?

Yhtäältä, suuressa lähetyskäskyssä Jeesus sanoi, että opettakaa heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää (Matt. 28:20). ”Kaikki asiat” sisältää Raamatun profetian.

Toiseksi, ”Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa” (2. Tim. 3:16). Koska Jumala innoitti profetiat, niitä ei pitäisi sivuuttaa.

Toisaalta ajatus, että Jumala ei halua ihmisten tuntevan profetioita ennenkuin ne täyttyvät, on naurettava. Miksi Jumala lupaisi jollekin seppeleen näiden Kirjoitusten rakastamisesta, jos Hän ei halunnut saarnaajien saarnaavan niistä? Miksi Jumala ei haluaisi, että saarnaajat saarnaavat jotain, joka on kristillisen seurakunnan autuas toivo? Miksi Jumala ei haluaisi saarnaajien saarnaavan jotain, joka saa ihmiset luopumaan synneistään? Kuka tai mikä hiljentää saarnaajamme?

Vanhassa testamentissa profeetan ja papin rooli oli toisinaan erilainen; ja Uudessa testamentissa profeetan ja pastorin rooli on joskus erilainen (Ef. 4:11).

Vanhassa testamentissa Jumala nosti joskus profeettoja kehottaakseen pappeja, jotka olivat tippuneet raiteelta, katumaan ja palaamaan takaisin raiteelle.

Tämä voi tapahtua tänäänkin, kun monet profetianopettajat kehottavat pastoreita saarnaamaan profetiasta ainakin silloin tällöin.

Niitä, joita on kutsuttu saarnaamaan Sanaa, on todennäköisesti kutsuttu saarnaamaan koko Sanaa, ei 60-75 prosenttia siitä.

Profetia Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com