Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 22. kesäkuuta 2018

Israel ajan merkkinä seurakunta-ajan lopulle ja profetoidun ”Jaakobin ahdistuksen” käynnistymiselle

Tässä edesmenneen Jack Kinsella'n profeetallinen artikkeli vuodelta 2012 (Katsokaa viikunapuuta ja kaikkia puita), joka julkaistiin viime huhtikuussa sivustolla Rapture Ready. Samuel Korhosen suomentamassa artikkelissa kerrotaan 'viikunapuu'-valtion eli Israelin synnyn keväällä v. 1948 profeetallisesta merkityksestä kun sen ohessa pantiin alulle muitakin kehityskulkuja maailmalla, jotka johtavat seurakunnan armotalouskauden päättymiseen ylöstempauksen muodossa, jonka jälkeen alkaa Israelin viimeinen 70. vuosiviikko (Dan. 9:27) eli ns. Jaakobin ahdistus ennen Jeesuksen takaisintulemusta maan päälle.

---------------------------

Katsokaa viikunapuuta ja kaikkia puita

By Jack Kinsella, Jan 23, 2012
(Rapture Ready Apr 26, 2018)

Ja hän puhui heille vertauksen: "Katsokaa viikunapuuta ja kaikkia puita. (Luuk. 21:29)

Raamatussa on kolme nimenomaista puuta, joita käytetään Israelin vertauskuvina; viinipuu, viikunapuu ja öljypuu.

Viinipuu on Israelin hengellisten etuoikeuksien vertauskuva, viikunapuu kuvaa Israelin kansallisia etuoikeuksia ja oliivipuu Israelin uskonnollisia etuoikeuksia.

Sinä siirsit viinipuun Egyptistä, sinä karkoitit pakanat ja istutit sen. Sinä raivasit sille sijan ja se juurtui ja täytti maan. Se peitti vuoret varjollansa ja oksillansa Jumalan setrit.” (Ps. 80:8-10)

Psalmista maalaa tässä selvän kuvan Israelista, joka poistetaan Egyptin maaperästä ja siirretään Israelin hedelmälliseen maaperään.

Kun viinipuu on istutettu, se alkaa kasvaa ja täyttää maata, kunnes psalmistan sanoin, se lähettää haaransa Välimerelle ja oksansa Eufrat-joelle, kuten kuningas Salomon hallitessa.

Minä laulan ystävästäni, laulan rakkaani laulun hänen viinitarhastaan. Ystävälläni oli VIINITARHA lihavalla vuorenrinteellä (Kanaan). Hän kuokki ja kivesi sen ja istutti siihen JALOJA KÖYNNÖKSIÄ, rakensi sen keskelle tornin ja hakkasi sinne myös kuurnan.(Jes. 5:1-2)

Apostoli Paavali käyttää Öljypuuta Israelin ja seurakunnan vertauskuvana:

Mutta jos uutisleipä on pyhä, niin on myös koko taikina, ja jos juuri on pyhä, niin ovat myös oksat. Mutta jos muutamat oksista ovat taitetut pois ja sinä, joka olet metsäöljypuu, olet oksastettu oikeiden oksien joukkoon ja olet päässyt niiden kanssa osalliseksi öljypuun mehevästä juuresta, niin älä ylpeile oksien rinnalla; mutta jos ylpeilet, niin et sinä kuitenkaan kannata juurta, vaan juuri kannattaa sinua.(Room. 11:16-18).

Apostoli Paavali viittaa jaloon öljypuuhun (Israel) ja metsäöljypuuhun (pakanat). Jalo öljypuu oli ”jalo”, koska se oli erotettu (pyhä), kun taas oksat metsäöljypuusta (pakanoista) ovat oksastettuja siihen.

Sillä jos sinä olet leikattu luonnollisesta metsäöljypuusta ja vasten luontoa oksastettu jaloon öljypuuhun, kuinka paljoa ennemmin nämä luonnolliset oksat tulevat oksastettaviksi omaan öljypuuhunsa!” (Room. 11:24)

Huomaa tarkoin, että jaloa öljypuuta (Israel) EI juuriteta pois eikä tuhota eikä metsäöljypuuta istuteta sen tilalle. Näin olisi, jos korvausteologit olisivat oikeassa ja pakanaseurakunta ottanut Israelin paikan.

Sillä minä en tahdo, veljet - ettette olisi oman viisautenne varassa - pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus - hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista. (Room. 11:25-26)

Sen sijaan jalo öljypuu jää eloon ja antaa elämän sekä itselleen että metsäöljypuulle. Seurakunta ei syrjäytä eikä korvaa Israelia, vaan se oksastetaan jo olemassaolevaan puuhun.

Paavali selittää, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus - hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut.”

Toisin sanoen seurakunnan ajassa Jumalan huomio keskittyy pakanoihin, kunnes viimeinen pakana (jonka Jumala edeltä tiesi pelastuvan) on pelastunut tuoden sisälle pakanauskovien täyden luvun.

Kun jokainen pakana, jonka tulee pelastua, on pelastunut, niin SILLOIN...

”...Herra itse on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.” (1. Tess. 4:16-17)

Viikunapuu on kolmas ja useimmin käytetty vertauskuva Israelista. Raamattu opettaa, että kun Hän istui Öljymäellä, opetuslapset tulivat Hänen tykönsä kysymään Häneltä, ”mikä on sinun tulemuksesi merkki?”

Vastauksessaan Jeesus luetteli kolme tärkeää merkkiä, jotka juutalaiset tunnistaisivat.

1. ”Hävityksen kauhistuksen” ilmestyminen, josta puhutaan kohdassa Daniel 9:27 (antikristuksen ilmestyminen).
2. Ihmisen Pojan merkki, joka ilmestyy pilvessä (Apt. 1:9, Matt. 24:30).
3. Viikunapuun merkki – vertauskuvana juutalaisten paluusta omaan maahansa.
Viikunapuu on erityisen sopiva vertauskuva siksi, että viikunapuussa hedelmä näkyy ENNEN puun kukkimista. Raamattu sanoo, että Israel kootaan jälleen maahansa ja vasta sen jälkeen kansakunta ”kukoistaa”, kun isäntä on palannut.

Israelin ennallistaminen on kuin viikunapuun nupulle tuleminen keväällä vertauskuvana kukkaan tulevasta puusta – Israelin kansallisten etuoikeuksien symbolina.

Viikunapuu” oli hiirenkorvalla toukokuun 14. päivänä 1948 aloittaen lähtölaskennan seurakunta-ajan lopulle tempauksessa ja Jeremian mainitseman ”Jaakobin ahdistuksen” (Jer. 30:7) käynnistymiselle.

Mutta onko olemassa jokin keino tämän vahvistamiseksi?

Arviointi:

Raamatunprofetian mukaan viimeisinä päivinä tulee esiin poliittisen Rooman valtakunnan elvytetty muoto. Profeetta Daniel ennusti (Dan. 9:26), että antikristus on oleva sen kansan ruhtinas, joka tuhoaa kaupungin ja pyhäkön (Jerusalemin ja temppelin). (Valitettavasti tämä mielenkiintoinen seikka ei tule esiin suomalaisissa käännöksissä. Se on kuitenkin useimmissa englantilaisissa käännöksissä, esim. KJV, NASB, Darby: ”And after threescore and two weeks shall Messiah be cut off, but not for himself: and the people of the prince that shall come shall destroy the city and the sanctuary”; Dan. 9:26 alkuosa KJV:n mukaan. Suom. huom.)

Vuonna 1948, kun Eurooppa ponnisteli jälleenrakentamisessa, kuusi Länsi-Euroopan valtiota allekirjoitti Benelux-tulliliiton aloittaen Euroopan yhdistymisen prosessin, joka laillistettiin maaliskuussa 1957 Rooman sopimuksella.

Niinpä yhtenäinen Eurooppa katsoo olevansa perustettu tammikuun 1. päivänä 1948. Onko se merkittävää? Olemme tarkastelleet tätä kysymystä aiemmin, mutta se on uuden tarkastelun arvoinen.

Raamattu ennusti myös kristinuskon luopion muodon kehittymisen, jolla on oleva maailmanlaajuinen auktoriteetti. Ilm. 13:11 kuvailee tätä uskonnollista järjestelmää, että ”sillä on kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet” – kristinuskon vertauskuvat.

Kirkkojen maailmanneuvosto (World Council of Churches = WCC) syntyi Amsterdamissa vuonna 1948. WCC ei ole ”globaali uskonto”, mutta on nykyisin lähinnä uskonnollista auktoriteettia, joka väittää puhuvansa maailmanlaajuisen kristikunnan puolesta.

Raamattu ennustaa myös keskitetyn globaalin taloudellisen vallan, josta tulee yksi antikristuksen taloudellisen valvonnan periaatteista.

Maailman kauppajärjestö (The World Trade Organization = WTO) -- valtuutettu sääntelemään globaalia taloutta – sai alkunsa tariffien ja kaupan yleissopimuksessa, jonka YK sääti vuonna 1948.

Raamattu ennustaa, että globaali talous menee yhden henkilön valvontaan, joka pystyy sääntelemään kauppaa yksilötasolla – ”...ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku” (Ilm. 13:17). Sellainen yksilöllinen valvonta oli mahdotonta ennen tietokoneiden tuloa.

Vaikka tietokoneet oli keksitty jo toisen maailmansodan aikaan, ne olivat valtavan suuria kömpelöitä rumiluksia, jotka käyttivät tunnetusti epäluotettavia erittäin tehottomia tyhjiöputkia. Ensimmäiset tietokoneet olivat hitaampia kuin taskulaskin, täyttivät suuria ympäristöstä tiiviisti eristettyjä huoneita ja vaativat yhtä paljon sähköä kuin pieni kaupunki.

Tuo kaikki muuttui vuonna 1948, kun Bell Labs patentoi transistorisirun, mikä oli merkki sille, että tietokoneaika oli virallisesti alkanut.

Huhut sodista” olisivat merkkinä tuosta viimeisestä ajasta (Matt. 24:6-7).
  • Lopullinen ”huhu sodasta” oli kylmä sota. 
     
  • Se alkoi vuoden 1948 Berliinin ilmasillalla. Neuvostoliiton romahtaminen oli suora seuraus kylmän sodan kustannuksista.

  • Maanjäristykset alkoivat vuonna 1948 osoittaa merkittävää kasvua koossa, laajuudessa ja voimakkuudessa. 
     
  • Nykyinen etnisten levottomuuksien (Matt. 24:7) aika voidaan jäljittää kolonialismin vuonna 1948 alkaneeseen kuolemaan. Lisääntyvä ”rutto” eli tappava tauti voidaan jäljittää vuoteen 1948, jolloin tulivat sulfalääkkeet ja antibioottien yliannostus. (Suomalaisista käännöksistä ainakin Biblia 1776 mainitsee ruton tässä jakeessa. Monissa englantilaisissa se on, esim. KJV, Darby, Youngs Literal. Suom. huom.) 
     
  • Taloudelliset ”valtakunnat” alkoivat ensimmäisten monikansallisisten yhtiöiden tulolla vuonna 1948.

  • Maailmanlaajuinen moraalin lasku voidaan jäljittää hetkeen, kun abortin käyttö syntyvyyden säännöstelyn menetelmänä tuli hyväksyttäväksi.
     
  • Japanin rodunjalostuslaki – ensimmäinen abortin pyynnöstä salliva laki, joka koskaan on säädetty modernissa yhteiskunnassa – hyväksyttiin vuonna 1948. 
     
  • Amerikkalainen Margaret Sanger oli niin otettu ajatuksesta, että perusti johtavan aborttioikeuksia ajavan ryhmän – Planned Parenthood (Suunniteltu Vanhemmuus) — vuonna 1948.

  • Korkein oikeus määräsi ensimmäistä kertaa, että julkiset koulut eivät saa käyttää verorahoja uskonnollisiin tarkoituksiin löytäen siinä prosessissa modernin ”kirkon ja valtion erottamisen periaatteen”. (McCollum v. Board of Education, 1948)
Vuonna 1948 Mao Tse Tung'in kommunistit ajoivat Tsiang Kai Sek'in kansalliset pois mannermaalta Formosan saarelle ja ottivat itselleen nimen Taiwan julistautuen Kiinan lailliseksi hallitukseksi.

Kahden Kiinan välinen konflikti edelleen järjesti uudelleen alueellisia poliittisia liittoja, kunnes ne sopivat profeettojen ennustamaan kehitykseen.

Muita tähän liittyviä asioita, joilla on juurensa samassa vuodessa kuin viikunapuun nupulle tulolla, ovat: kaupallinen TV, holografia (lasertekniikkaan perustuva kolmiulotteisten kuvien valmistus- ja esitysmenetelmä), kybernetiikka (säätö- ja viestintäjärjestelmiä ja -tapahtumia tutkiva tiede), meteorologia, ydinasekilpailu, mikroelektroniikka, Big Bang (alkuräjähdys), NATO, kylmä sota, YK:n ihmisoikeuksien julistuksen hyväksyminen ja ”seksuaalisen vallankumouksen” käynnistänyt Kinsey'n raportti.

Israel on Raamatun profetian keskeinen osa. Sen olemassaolo ja historia todistavat Raamatunprofetian tarkkuuden. Tähän saakka kirjatussa historiassa Raamatunprofetia – missä se voidaan osoittaa – on osoittautunut sataprosenttisen tarkaksi sadassa prosentissa ajasta.

Sen avautuminen jatkuu silmiemme edessä. Olemme vasta koskettaneet korkeita kohtia isossa kuvassa, mutta malli on selvä. Tapahtumat, joiden on ennustettu tapahtuvan yhdessä sukupolvessa, jossakin ajassa – tapahtumat, jotka voivat tapahtua vain kerran – ovat tulossa yhteen – kaikki kerralla ja TÄSSÄ sukupolvessa.

Sama Jumala, joka ennusti jo tapahtuneen niin erehtymättömällä tarkkuudella, jatkaa tahtonsa toteuttamista, kunnes Hänen tarkoituksensa on toteutunut. Raamatunprofetia todistaa, että Jumala on edelleen valtaistuimellaan ja läheisesti kiinnostunut ihmisten asioista.

Muistakaa entisiä ikiajoista asti, sillä minä olen Jumala, eikä toista ole; minä olen Jumala, eikä ole minun vertaistani. Minä ilmoitan alusta asti, mitä tuleva on, ammoisia aikoja ennen, mitä ei vielä ole tapahtunut; minä sanon: minun neuvoni pysyy, kaiken, mitä tahdon, minä teen. (Jes. 46:9-10)

Tällä lupauksella ei ole vanhentumispäivää. Jumalan suunnitelma jatkaa avautumistaan samalla tarkkuudella edessä olevina päivinä, kuin menneinä vuosituhansina.

Profetia on Hänen luotettavuutensa signeeraus.

Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä. (Luuk. 21:28)

Tämän kirjeen kirjoitti edesmennyt Jack Kinsella 23.1.2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com