Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 9. huhtikuuta 2019

Skenaario, jossa Golan voisi olla rauhaan ja Kolmanteen Temppeliin johtava laukaisin

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, jonka suomensin näin Israelin vaalipäiväksi. Israelissa on parlamenttivaalit tänään 9.4.2019, mutta pastori Farag keskittyy tässä laajempaan profeetalliseen kuvaan, joka on kehittymässä Lähi-idässä nykyisten tapahtumien perusteella. Pääosassa on tietenkin Amerikan presidentti Donald Trump, tuleva Israelin valemessias (Antikristus), joka antaa hyvin Israel-mielisiä lausuntoja ja viimeisin koski Golanin kukkuloita. Näin hän heittää bensaa hyvin tulenaralle alueelle, joka voi räjähtää milloin tahansa. Golanin kukkuloiden tunnustus Trumpin taholta on vaarallista peliä, joka kuitenkin lienee Jumalan aivoitus, jotta Raamatun lopunaikojen profetiat täyttyisivät Israelin kohdalla.

---------------------------

Mid-East Prophecy Update – April 7th, 2019


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 7.4.-19. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. ehdottaa skenaariota, jossa Golan voisi olla rauhaan ja Kolmanteen Temppeliin johtava laukaisin.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä pyydän ystävällisesti teitä kestämään minua, kun maalaan profeetallista vaalitaistelua leveällä siveltimellä niin sanoakseni.
- Tällä tarkoitan, että sen sijaan, että menisimme kaikkien erityisten yksityiskohtien pikkuseikkoihin profeetallisesti, niin haluan ottaa tänään laajemman lähestymistavan.
- Toivon näin, että voimme kaikki saada paremman profeetallisen näkökulman siitä, mihin kaikki se, mitä tänään tapahtuu, on kehittymässä.
- Tehdäksemme näin, värjään taustaksi useita profetioita, jotka puhuvat tarkasti siitä, mitä nyt tapahtuu geopoliittisesti.
- Ensinnäkin, koko Jesajan 17. luku, joka on profetia Syyrian Damaskoksen tuhosta Golanin kukkuloiden kautta.
- Jesajan luvun 17 jälkimmäinen osa näyttää osoittavan, että Damaskoksen tuho toimii katalysaattorina Hesekielin 38. luvun profetialle.
Jesaja 17:12-14 (KR 33/38)”Voi paljojen kansojen pauhua-ne pauhaavat, niinkuin meri pauhaa, ja kansakuntien kohinaa-ne kohisevat, niinkuin valtavat vedet kohisevat! Kansakunnat kohisevat, niinkuin suuret vedet kohisevat, mutta hän nuhtelee niitä, ja ne pakenevat kauas; ne karkoitetaan niinkuin akanat tuulessa vuorilla, niinkuin lentävät lehdet rajuilmassa. Katso, ehtoolla on oleva kauhu, aamun tullen ei heitä enää ole. Tämä on riistäjäimme osa, ryöstäjäimme arpa.”
- Tästä syystä jotkut ovat ehdottaneet, että Jesajan luvun 17 kolme viimeistä jaetta ovat sopusoinnussa Hesekielin 38. luvun kolmen viimeisen jakeen kanssa.
Hesekiel 38:21-23 (KR 33/38)”Ja minä kutsun häntä vastaan kaikille vuorilleni miekan, sanoo Herra, Herra: toisen miekka on oleva toista vastaan. Minä käyn oikeutta hänen kanssansa rutolla ja verellä. Ja minä annan sataa kaatosadetta, raekiviä, tulta ja tulikiveä hänen päällensä, hänen sotalaumojensa päälle ja lukuisain kansojen päälle, jotka hänen kanssansa ovat. Niin minä osoitan suuruuteni ja pyhyyteni sekä teen itseni tunnetuksi lukuisain pakanakansain silmien edessä. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.”
- Sekä Jesaja 17 että Hesekiel 38 kuvaavat nopeaa ja hävittävää tappiota, joka Jesajan mukaan voi olla 24 tunnin sisällä.
- Jos näin käy, ja mitä luultavimmin voisikin käydä, niin silloin se saisi aikaan välittömän rauhansopimuksen hyväksynnän.
- Lisäksi Hesekiel 38:19 sanoo, että Israelissa tulee olemaan suuri maanjäristys, jolla on taipumusta muuttaa topografiaa.
- Vaikka en missään tapauksessa halua poseerata itseäni dogmaattisena tämän edellä mainitun skenaarion suhteen, haluan ehdottaa sitä silti.
- Tämä johtuu useista syistä, joista vähäisin ei ole se, että se ratkaisisi kiistan Temppelivuoren ja Kolmannen Temppelin suhteen.
- Tämä on se, minne todellakin uskon kaiken kehittyvän, niin suuresti, ettei ole kysymys siitä, että jos se tapahtuu, vaan milloin se tapahtuu, ja kuinka nopeasti se tulee tapahtumaan.
Ettei minua syytettäisi siitä, että rajoitun sensaatiohakuiseksi yhdistäessäni näitä pisteitä ja viittaamalla siihen, kuinka nopeasti asiat voisivat tapahtua, niin anna minun kertoa kolmesta uutisartikkelista viime päiviltä juuri tämän aiheen tiimoilta, alkaen tällä Times of Israel -raportilla koskien Syyriaa, kun se vannoo valtaavansa Israelilta Golanin takaisin ”kaikin keinoin”. The Times siteerasi Syyrian ulkoministeriä Walid Muallem'ia, joka oli sanonut, ”Syyria vapauttaa miehitetyn Golanin kaikin keinoin ja kaikki vaihtoehdot ovat pöydällä. Meillä on tahtoa ja päättäväisyyttä, ja meidän sodan tarkoitus vuodesta 2011 lähtien on suojella Syyrian suvereniteettia ja riippumattomuutta sekä vapauttaa jokainen tuuma sen alueista.”

Se oli torstaina, mutta keskiviikkona Times of Israel julkaisi toisen raportin äärioikeistolaisen Zehut-puolueen puheenjohtajasta, Moshe Feiglin'istä, joka nauttii kasvavasta suosiosta ja hän sanoo haluavansa rakentaa Kolmannen Temppelin heti!!! Hän kertoi Maariv/Jerusalem Post -lehdistötilaisuudessa Tel Aviv'issa: ”En halua rakentaa (Kolmatta) Temppeliä yhden tai kahden vuoden kuluessa, haluan rakentaa sen nyt.”

Tämä vie meidät viimeiseen uutisartikkeliin, joka julkaistiin Jerusalem Post'issa, otsikolla, ”Trump Isn’t Cyrus, Yet (Trump ei ole Koores, vielä)”. Tässä pari lainausta artikkelista. ”Presidentti Trump'in maanantaisen julistuksen jälkeen, jossa tunnustetaan Israelin itsemääräämisoikeus Golanin kukkuloihin, pääministeri Netanyahu vertasi Amerikan johtajaa Kyyros II Suureen (Koores). …On varmasti merkittävää, että Yhdysvaltain presidentti tunnusti Israelin suvereniteetin Golanin kukkuloihin ja olemme kiitollisia siitä, että hän julisti Jerusalemin olevan juutalaisen kansan ikuinen pääkaupunki. Kuitenkin, jotta presidentti Trump ansaitsisi todellakin vertailun Kyyros II Suureen, on olemassa yksi viimeinen pala kiinteää omaisuutta, joka ansaitsee hänen huomionsa.”

Esra 1:1-2 (KR 33/38) ”Kooreksen, Persian kuninkaan, ensimmäisenä hallitusvuotena herätti Herra, että täyttyisi Herran sana, jonka hän oli puhunut Jeremian suun kautta, Kooreksen, Persian kuninkaan, hengen, niin että tämä koko valtakunnassansa kuulutti ja myös käskykirjassa julistutti näin: "Näin sanoo Koores, Persian kuningas: Kaikki maan valtakunnat on Herra, taivaan Jumala, antanut minulle, ja hän on käskenyt minun rakentaa itsellensä temppelin Jerusalemiin, joka on Juudassa.”
- On merkillepantavaa, että he ovat lyöneet kolikon Trumpin ja Kooreksen kuvalla, etupuolella, ja Kolmas Temppeli näkyy kolikon takapuolella.
- Jaan tämän kaiken, koska se on suuri kannustinlähde niille meistä, jotka kaipaavat ja jopa kipuilevat seurakunnan ylöstempausta.
- Olen kuitenkin tietoinen myös siitä, että sen sijaan, että olisi rohkaisevaa, se on pelottavaa niille, jotka eivät tunne Jeesusta Vapahtajanaan.

Trump ja temppelikolikko
- Siksi teemme näitä viikoittaisia profetiapäivityksiä ja päätämme ne Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin ja yksinkertaiseen pelastuksen ABC:hen.
- Evankeliumi tai hyvä uutinen on se, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin, nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä ja palaa meitä varten jonain päivänä.
Pelastuksen ABC
- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).
- B on sydämen uskoa siihen, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).
- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustamista suun kautta, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-19 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

1 kommentti:

  1. Äärioikeistolaisen Zehut-puolueen Moshe Feiglin ratkaissee Netanyahun uudelleenvalinnan Israelin pääministeriksi!

    https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006063623.html

    Ovensuukyselyt: Israelin vaaleista tulossa tiukat – sekä Netanjahu että Gantz julistautuivat voittajiksi

    https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006065134.html

    "Ovensuukyselyiden mukaan Netanjahu on paremmassa asemassa hallituksen muodostajaksi."

    Uskon, että profeetallisesti Netanyahun pitää vielä jatkaa Israelin pääministerinä. Se raivostuttaa arabit!

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com