Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 8. tammikuuta 2024

Siirtyminen lähemmäksi suurempaa sotaa kun Israelin tuhoamissota Hamasia vastaan Gazassa jatkuu – By Daymond Duck 6.1.2024

Huoli Lähi-idän siirtymisestä kohti suurempaa sotaa on leviämässä kun Iran ja sen liittolaiset haluavat estää Hamasin tuhoutumisen Israelin käsissä. Tämä on tuoreen suomentamani pastori Daymond Duck'in Rapture Ready -sivustolla olevan profetiaraportin avainteema. Samalla kerrotaan muistakin uutistapahtumista, jotka liittynevät Raamatun profetiaan. Lisäksi raportissa päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

-----------------

Siirtyminen lähemmäksi (Moving Closer) :: By Daymond Duck

Published on: January 6, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/01/06/moving-closer-by-daymond-duck/

(Huomautus: Tällä viikolla sain sähköpostin eräältä lukijalta, joka sanoi: "Hyvä uutinen kristityn tulevaisuudesta on, että se kaikki muovautuu täsmälleen niin kuin Kaikkivaltias Jumala sanoi sen muovautuvan (Hänen Sanansa kautta) aikakauden loppua kohti. Tulevaisuus on loistava niille, jotka ovat Kristuksessa." Uskon, että lukija on oikeassa.)

Joulukuun 27. päivänä 2023 Worthy News'in kansainvälinen pääkirjeenvaihtaja Stefan J. Bos kirjoitti: "Iranin ja Israelin sekä sen liittolaisten välinen ydinaseyhteenotto on tullut lähemmäksi."

Bos esitti seuraavat syyt tälle lausunnolle:
  • Israelin ja Hamasin välisen sodan alkamisesta 7. lokakuuta 2023 Iran on lisännyt aselaatuisen uraanin tuotantoaan.
  • Iran tukee Hamasia, Hizbollahia ja hutheja, kolmea Israelin tuhoamiseen omistautunutta ryhmää.
  • 25. joulukuuta 2023 Israel iski useisiin kohteisiin Syyriassa, iranilainen kenraali sai surmansa ja Iran on vannonut kostavansa.
  • Israelin ja lännen viranomaiset eivät usko Iranin tuottavan aselaatuista uraania rauhanomaisiin tarkoituksiin, ja he ovat huolissaan siitä, että Lähi-itä on siirtynyt lähemmäksi suurempaa sotaa.
Samana päivänä Bos kirjoitti toisen artikkelin, jossa kerrotaan, että yhdysvaltalaiset suihkukoneet ampuivat alas vähintään 12 lennokkia, 3 meritorjuntaohjusta (anti-ship missiles) ja kaksi risteilyohjusta, jotka Iranin tukemat huthit laukaisivat rahtilaivoja kohti Punaisellamerellä 10 tunnin aikana.

Huthit syyttävät Yhdysvaltoja siitä, että se tukee Israelin sotaa Hamasia vastaan.

Yhdysvallat syyttää Irania Hamasin tukemisesta sodassa.

Kolmannessa Worthy News -artikkelissa kirjeenvaihtaja Emmitt Barry kertoi, että Hizbollah ampui 34 rakettia Libanonista Israeliin 27. joulukuuta 2023 ja Israelin armeijan esikuntapäällikkö hyväksyi suunnitelman hyökätä Hizbollahia vastaan, jos Israel pakotetaan tekemään niin.

Profetia-asiantuntija Amir Tsarfati kirjoitti viikottaisessa uutiskirjeessä (21.-27.12.2023): "Uskon, että sodan pahin vaihe ei ole vielä alkanut. Tällä hetkellä pohjoisrajamme yli on käynnissä vain pieniä yhteenottoja. Tätä ei kestä kauan. Sekä Hizbollahin että heidän iranilaisten johtajiensa yhtä hyvin kuin Israelin puolustusvoimien (IDF) kenraalien strategiat on suunniteltu täysimittaista sotaa varten Libanonin ja Syyrian rajojen yli."

Raamattu opettaa, että suurempia sotia on tulossa (ehkä Ps. 83; Jes. 17 ja Hes. 38-39), ja huoli siitä, että Lähi-itä on tasaisesti lähestymässä suurempaa sotaa, leviää.

(Päivitys: 27. joulukuuta 2023, Israelin sotakabinetin jäsen Benny Gantz sanoi: "Jos maailma ja Libanonin hallitus eivät pyri pysäyttämään Israeliin kohdistuvaa ammuskelua ja etäännyttämään Hizbollahia rajasta, IDF tekee sen.")

(Päivitys: 29. joulukuuta 2023 oli raportti, jonka mukaan Iran nopeuttaa tarkkuusaseiden siirtoa Libanonin Hizbollahille. On epätodennäköistä, että Israel jättää vastaamatta siihen.)

(Päivitys: Israel ilmoitti 30. joulukuuta 2023 laajentavansa operaatioitaan Hizbollahia vastaan Libanonissa.)

(Huomaa: New York Post raportoi 31. joulukuuta 2023, että presidentti Biden vietti 138 päivää – 37% vuodesta – lomalla, Camp David'issa tai Delaware'ssa.)

(Päivitys: 3. tammikuuta 2024 – 4. vuosipäivänä Trumpin suorittamasta Iranin kenraali Soleimani'n salamurhasta – kaksi pommia räjähti noin 15 minuutin välein hänen kunniakseen pidetyssä hautausmaaseremoniassa. 103 ihmistä kuoli ja 141 loukkaantui. Emme tiedä siitä kuka tämän teki, mutta tiedämme, että Israel valtuutti Mossad-joukkonsa jäljittämään ja tappamaan kaikki, jotka osallistuivat lokakuun 7. päivän hyökkäyksen suunnitteluun.)

Tässä on joitain tapahtumia, jotka näyttävät liittyvän Raamatun profetiaan:

Ensinnäkin, yhdysvaltalais-israelilaisen panttivangin vahvistetun kuoleman jälkeen, presidenttiehdokas Nikki Haley sanoi: "Hamasin on vahvistettu murhanneen toisen amerikkalaisen. Tehkää heistä loppu."

Haastattelussa hän sanoi: "Hamasia ei olisi ilman Irania. Hizbollahia ei olisi ilman Irania. Hutheja ei olisi ilman Irania."

Hän syytti presidentti Biden'in olevan "Obama 2.0" ja sanoi: "On erittäin vaarallista, kun yrität rauhoittaa ryhmää, joka sanoo "Kuolema Amerikalle".

Iran, pahin terroristivaltio maan päällä, on ydinaseiden rakentamisen kynnyksellä, samalla kun maailma lähestyy Israelin ja Iranin välistä ydinaseyhteenottoa. Iran rahoittaa terroristiprokseja Irakissa ja Syyriassa, jotka tappavat ja haavoittavat Yhdysvaltain joukkoja, kun taas Iranin palkattu edustaja Hizbollah lisää hyökkäyksiään Israelia vastaan. Presidentti Biden vaikuttaa epävarmalta siinä, kuka tappoi Yhdysvaltain kansalaisen, ja hän aikoo viettää useita päiviä Neitsytsaarilla levätäkseen ennen kuin hänen presidentinvaalikampanjansa käynnistyy.

(Minun mielipiteeni: Hamas juhli naisten raiskaamista, vauvojen mestausta, juutalaisten elävältä polttamista, lasten tappamista, joidenkin ruumiiden paloittelua, panttivankien ottamista, jne. He ovat ylpeitä siitä, mitä he tekivät 7. lokakuuta 2023, eivät ole pyytäneet sitä anteeksi ja pitävät edelleen panttivankeja. He sanovat, että 7. lokakuuta 2023 oli vain kenraaliharjoitus sille, mitä he aikovat tehdä Israelille tulevaisuudessa. Haley on oikeassa. On parempi tuhota heidät kuin heidän suojelemisensa ja antaa heidän tehdä pahempia juttuja tulevaisuudessa. Mutta yritettäessä lopettaa Hamasia, se vie Lähi-itää lähemmäksi paljon suurempaa sotaa. Kansainvälisen yhteisön olisi pitänyt puuttua näihin ongelmiin jo kauan sitten.)

Toiseksi, koskien maailmanhallitusta: 27. joulukuuta 2023 raportoitiin, että Maailman terveysjärjestön (WHO) pääjohtaja Ghebreyesus haluaa kaikkien syövän vähemmän lihaa ja siirtyvän pois fossiilisista polttoaineista (hiili, öljy, maakaasu, jne.) ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja planeetan suojelemiseksi.

Ghebreyesus sanoi, että vaikka maailma on ottanut valtavan askeleen eteenpäin, "olemme edelleen vasta matkan alussa".

Hän lisäsi: "Pysykää kuulolla."

Toukokuussa 2024 (alle viiden kuukauden kuluttua) maailman johtajat äänestävät kansainvälisestä pandemiasopimuksesta (IPT) ja kansainvälisistä terveyssäännöistä (IHRs), jotka, jos hyväksytään, antavat WHO:lle valtuudet pakottaa tahtonsa kaikille maan päällä (ja he ovat vasta aloittamassa).

(Huomaa: Äänestys toimitetaan toukokuussa 2024, mutta Kanadan globalisti-pääministeri Trudeau on jo ilmoittanut tukevansa WHO:n asiakirjoja, jotka antavat WHO:lle mahdollisuuden pakottaa tahtonsa maailmaan mahdollisen pandemian aikana.)

Kolmanneksi, positiivisella tiedotuksella, koskien Lootin aikoja: Paavi Franciscus antoi äskettäin hyväksyntänsä roomalaiskatolisille, jotka siunaavat samaa sukupuolta olevia pareja, mutta se on käynnistänyt maailmanlaajuisen vastareaktion.

Useiden maiden viranomaiset kieltäytyvät hyväksymästä sitä.

(Minun mielipiteeni: Paavi Franciscus voi siunata synnin, jos hän haluaa, mutta Jumala ei siunaa syntiä, ja Hän käsittelee sen.)

Neljänneksi, koskien luonnonkatastrofien lisääntymistä ja voimistumista aikakauden lopussa: Tammikuun 1:senä 2024, voimakas 7.6 richterin maanjäristys (ja ainakin 30 pienempää järistystä) iski Japanin keskiosan rannikkoalueelle.

On raportoitu, että 4 maata (Japani, Venäjä, Etelä-Korea ja Pohjois-Korea) valmistautuvat jopa 5 metriä korkeisiin tsunamiaaltoihin, hukkumisiin, maanvyörymiin, omaisuuden tuhoutumiseen, jne.

Japani määräsi noin 100 000 kansalaista evakuoitumaan kodeistaan.

Alustavien raporttien mukaan ainakin kuuden ihmisen tiedetään hautautuneen raunioiden alle, ja Japanin asuinalueella riehuu valtava tulipalo.

(Päivitys: 2. tammikuuta 2024 ilmoitettiin, että Japanissa vahvistettujen kuolleiden määrä on noussut 48:aan, 5 000 taloa on saattanut tuhoutua, ja pelastustyöntekijät kamppailevat löytääkseen monet ihmiset, joiden he pelkäävät olevan loukussa romahtaneissa rakennuksissa. Helikopterilentäjien mukaan alueilla, joihin on vaikea päästä, on monia tulipaloja.)

Viidenneksi, koskien sotien ja sotahuhujen yleistymistä ja voimistumista aikakauden lopulla: 31. joulukuuta 2023 Pohjois-Korean johtaja Kim Jong Un käski armeijaansa mobilisoimaan joukkonsa Yhdysvaltain ja Etelä-Korean tuhoamiseksi, jos ne hyökkäävät hänen kansakuntaansa vastaan.

Kuudenneksi, koskien uskosta luopumista aikakauden lopussa: 2. tammikuuta 2024 kerrottiin, että Steubenville'n fransiskaanisen yliopiston (katolinen yliopisto Ohiossa) professori kehotti paavi Franciscusta eroamaan ja viettämään lopun elämänsä luostarissa rukoilemassa anteeksiantoa, koska hän hyväksyi homoparien siunaamiset.

Professori sanoi, että jonkun täytyy kertoa Franciscukselle, että hän on täysin ryvettynyt, ja päiden täytyy pudota Vatikaanissa.

Kritiikki Franciscusta kohtaan roomalaiskatolisessa kirkossa on laajalle levinnyttä, mutta kukaan ei odota hänen eroavan tai Vatikaanin virkailijoiden poistuvan viroistaan.

Saatan olla väärässä, mutta minulla on sellainen vaikutelma, että Vatikaani on täynnä homoja ja pedofiilejä.

(Lisätietoa: Joulukuussa 2023, Yhdistyneen kuningaskunnan metodistikirkko julkaisi kattavan kielioppaan, joka neuvoi metodisteja lopettamaan termien aviomies ja vaimo käytön, koska monet pitävät sanoja loukkaavina. Jumala innoitti niitä, jotka kirjoittivat Raamatun, käyttämään näitä sanoja satoja kertoja, mutta Yhdistyneen kuningaskunnan metodistikirkko ei halua ihmisten käyttävän niitä.)

Seitsemänneksi, koskien tulevaa maailmantalouden romahdusta: Joulukuun 29. päivänä 2023 Amerikan valtionvelka ylitti 34 biljoonaa dollaria, hallituksemme odottaa joutuvansa lainaamaan vielä biljoona dollaria maaliskuun loppuun mennessä, ja Biden'in kuluilla ei näytä olevan loppua koskien Ukrainaa, laittomia siirtolaisia, ilmastonmuutosta ja vastaavaa.

Yhdysvaltain valtionvelan korko oli 879 miljardia dollaria tilivuonna 2023 (2.4 miljardia dollaria päivässä), ja sen odotetaan jatkavan nousuaan.

Yhdysvaltain talouden romahdus todennäköisesti romahduttaisi maailmantalouden.

(Lisätietoa: Tammikuun 2:sena 2024 raportoitiin, että rahoitusanalyytikot ovat huolissaan siitä, että Yhdysvaltain talous voi olla vaikeuksissa vuonna 2024. Monien yritysten on jälleenrahoitettava kaupalliset lainansa, mutta korot ovat nousseet, eikä heidän omaisuutensa ole arvokkuudeltaan niin paljon kuin he ovat siitä velkaa.)

Kahdeksanneksi, koskien maailmanhallitusta ja vainoa: Tammikuun 2:sena 2024 profetia-asiantuntija Terry James kirjoitti: "Kristityt ovat este globalismille – ja maailmanvallat tietävät sen."

James kehottaa ihmisiä vastustamaan globalismia ja varmistamaan, että he ovat pelastettuja.

Tässä on joitain päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 27. joulukuuta 2023 (82. päivä): Jatketun sodan 27. päivä.
  • Hizbollah hyökkäsi Israeliin raketeilla ja lennokeilla noin 30 kertaa, eniten yhdessä päivässä Israelin ja Hamasin välisen sodan alkamisen jälkeen.
  • Israel uhkasi sotilaallisella hyökkäyksellä Hizbollahia vastaan (siis sodalla), jos kansainvälinen yhteisö ei vakuuta Hizbollahia lopettamaan hyökkäämistä Israeliin.
  • Turkin presidentti Erdoğan vertasi Israelin pääministeri Netanjahua Adolf Hitleriin. Netanjahu vastasi: "Erdoğan, joka toteuttaa kansanmurhaa kurdeja vastaan ja jolla on maailmanennätys hänen hallintoaan vastustavien toimittajien vangitsemisessa, on viimeinen henkilö, joka voi saarnata meille moraalia."
Torstaina, 28. joulukuuta 2023 (83. päivä): Jatketun sodan 28. päivä.
  • Israel varoitti Libanonia, että aika diplomaattiselle ratkaisulle Hizbollahin iskuihin on loppumassa.
  • Israelin asukkaat Länsirannan kaupungissa lähellä palestiinalaista kaupunkia sanovat kuulevansa porausta ja tuntevansa maan tärinää yöllä, mikä saattaa johtua tunneleiden rakentamisesta.
  • Israel on kaapannut 65 miljoonaa digitaalista tiedostoa ja puoli miljoonaa fyysistä asiakirjaa Gazan kaistalla.
  • Sota leviää, ja Israel pommittaa kaupunkeja ja pakolaisleirejä kaikkialla Gazassa.
  • Jordanian virkamies poltti Israelin lipun Arabiliiton kokouksessa Egyptissä (Jordania ja Egypti mainitaan Psalmissa 83).
Perjantaina, 29. joulukuuta 2023 (84. päivä): Jatketun sodan 29. päivä.
  • Israelin suihkukoneet iskivät Damaskoksen lentokentälle ja useisiin sotilaskohteisiin Damaskoksen läheisyydessä.
  • Israelia painostetaan tappamaan vähemmän palestiinalaisia, mutta Israel sanoo löytävänsä tunnelikuiluja taloista, kouluista ja moskeijoista, ja se jatkaa Hamasin jahtaamista kaikkialla.
  • Kuulustelussa Gazassa, vangittu Islamilaisen Jihadin terroristi tunnusti, että hänen yksikkönsä raiskasi israelilaisia naisia 7. lokakuuta 2023.
  • ​Eräs israelilainen todistaja kertoi nähneensä kuinka viisi eri terroristia raiskasi juutalaisen naisen ennen kuin lopulta ampuivat hänet.
  • Netanjahu on moittinut YK:ta ja kansainvälisiä naisjärjestöjä, jotka ovat pysyneet enimmäkseen vaiti näistä rikoksista.
  • Israel ilmoitti tuhonneensa tunnelin, jota Yahya Sinwar käytti piilopaikkana.
  • Hamas sopi periaatteessa vaihtavansa 40 panttivankia paljastamattomaan määrään palestiinalaisia vankeja ja yhdestä kahteen viikkoa taistelujen keskeyttämistä. Israelin viranomaiset pitävät tarjousta myönteisenä, mutta he haluavat lisätietoja.
  • Yhdysvallat ampui alas 2 laivoihin kohdistettua ballistista ohjusta, jotka ammuttiin huthien hallitsemasta Jemenistä.
Lauantaina, 30. joulukuuta 2023 (85. päivä): Jatketun sodan 30. päivä.
  • Israelin lentokoneet tekivät ainakin yhdeksän ilmaiskua sotilaskohteisiin Syyriassa, joissa kuoli 19 iranilaismielistä taistelijaa, 6 irakilaista, 4 syyrialaista ja haavoittui yli 18 muuta.
  • Netanjahu sanoi, että Israelin ja Hamasin välinen sota kestää vielä monta kuukautta.
  • Netanjahu sanoi: "Jos Hizbollah laajentaa sodankäyntiä, se kärsii iskuista, joista se ei ole uneksinutkaan – ja niin myös Iran."
  • Israel löysi ilmoittamattoman määrän Hamasin terroristeja piileskelemässä koulussa siviilien kanssa.
  • Merkittävä Hamasin terroristi kuoli Israelin ilmaiskussa.
Sunnuntaina, 31. joulukuuta 2023 (86. päivä): Jatketun sodan 31. päivä.
  • Yhdysvaltain helikopterit upottivat 3 pientä huthien venettä Punaisellamerellä, ja niillä olleet terroristit hukkuivat.
  • Israelin tutkijat valmistelevat oikeudenkäyntejä Hamasin ja sen kumppaneiden syyttämiseksi kidutuksesta, naisten ja tyttöjen toistuvasta väkivaltaisesta raiskauksesta, miesten ja naisten yksityisten ruumiinosien silpomisesta, sieppauksista, viattomien naisten ja lasten murhista, jne. Israelilla on jo noin 2 000 todistajanlausuntoa ja noin 200 000 valokuvaa ja videota, joista monet ovat terroristien ottamia, jotka olivat ylpeitä tekemisistään.
  • Israel kehotti maailman johtajia vaatimaan kaikkien panttivankien vapauttamista.
  • Israelin joukot löysivät räjähteitä Gazan päiväkodista.
  • 23 Israelin virkamiestä lähetti presidentti Biden'ille kirjeen, jossa häneltä pyydetään todisteita hänen syytöksilleen, joiden mukaan juutalaisten palestiinalaisiin kohdistuva väkivalta on suuri ongelma Juudeassa ja Samariassa (Länsirannalla). He uskovat, että hän yrittää valheellisesti tasoittaa tietä Palestiinan valtiolle (kahden valtion ratkaisu).
Maanantaina, 1. tammikuuta 2024 (87. päivä): Jatketun sodan 32. päivä.
  • Hamas ampui ainakin 20 rakettia Gazasta Keski-Israeliin (Iron Dome sieppasi 10; ei kuolonuhreja).
  • Vastauksena siihen, että Yhdysvallat upotti 3 pientä huthien venettä Punaisellamerellä, Iran ilmoitti lähettävänsä sotalaivan Punaisellemerelle.
  • Israelin ja Hamasin välinen sota on muuttumassa sodaksi Iranin ja vapaan maailman välillä.
Tiistaina, 2. tammikuuta 2024 (88. päivä): Jatketun sodan 33. päivä.
  • Lokakuun 7. päivästä lähtien yli 2 500 epäiltyä terroristia (1 300, joilla on yhteyksiä Hamasiin) on pidätetty Israelin Länsirannalla.
  • Israel valloitti Hamasin tiedustelu- ja valvontapäämajan (37 rakennusta Gazan kaupungin sydämessä lähellä taloja, kouluja ja sairaaloita) maanalaisella bunkkerilla noin 20 metriä rakennusten alapuolella, jossa oli suuria operaatiohuoneita, asuintiloja ja monia aseita. (Huomaa: Israel ei ehkä olisi löytänyt tätä, jos he olisivat antaneet tulitaukoa ajavien saada tahtonsa läpi.)
  • Israelin puolustusministeri sanoi: "Taistelut ovat intensiivisiä, ja mikä tahansa tunne siitä, että olemme lopettamassa, on väärä."
  • Väitetty Israelin lennokki-isku tappoi Hamasin toiseksi tärkeimmän virkamiehen (varajohtajan) ja ainakin neljä muuta korkean tason Hamasin johtajaa Libanonissa. Kerran tämä Hamasin virkamies valvoi juutalaisiin kohdistuneita terrori-iskuja Länsirannalla (Juudea ja Samaria). Hänen salamurhansa voi johtaa Hizbollahin lisähyökkäyksiin Israelia vastaan Libanonissa, koska heidän johtajansa Nasrallah on varoittanut Israelia siitä, että Hizbollah kostaisi minkä tahansa hyökkäyksen palestiinalaisten johtajia vastaan Libanonissa.
  • Iran sanoi, että Hamasin johtajien salamurha Libanonissa lisää vastarintaa Israelia kohtaan maailmanlaajuisesti.
Keskiviikkona, 3. tammikuuta 2024 (89. päivä): Jatketun sodan 34. päivä.
  • Yhdysvaltain tiedusteluviranomaiset ovat varmoja siitä, että terroristit pitivät ainakin muutamia lokakuun 7. päivän panttivankeja al-Shifan sairaalassa ja sen alla olevassa tunnelissa Gazan kaupungissa vähintään muutaman päivän ajan ennen kuin Israel hyökkäsi sinne.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com