Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 12. lokakuuta 2024

Iranin ohjusisku Israeliin 1.10.2024 -- Silmäteräkansan ihmeet jatkuvat by Amir Tsarfati

Tässä israelilaisen nettijulkkiksen ja juutalaiskristityn, Amir Tsarfatin, Telegram-sivullaan 2.10.2024 julkaisema kirjoitus koskien Iranin edellisenä päivänä tekemää ohjusiskua Israeliin. Kirjoituksen, jonka mukaan tämä Iranin ohjusisku epäonnistui täysin, suomensi ja lähetti lukijoilleen helluntailainen Samuel Korhonen alias Bileamin Aasi. Viesti sisältää pari liitettä lopussa. Liitteiden jälkeen oma kommenttini Tsarfatin julkaisuun.

-----------------

Lähettäjä: Samuel Korhonen <smlkorhonen@protonmail.com>
Lähetetty: perjantai 4. lokakuuta 2024 10.56
Aihe: Silmäteräkansan ihmeet jatkuvat



Amir Tsarfatin Telegram-sivulta 2.10.2024



Luulenpa, että et todella ymmärrä niitä absoluuttisia ihmeitä, joita saimme todistaa viime yönä täällä Israelissa.

Itseasiassa olen varma, että et.

Puretaan tätä.

Israelilla on kolme ilmapuolustusjärjestelmää ja jokainen niistä on teknologinen ihme, enkä se ole minä, joka sanon sen. Se on tohtori Gold, joka pohjimmiltaan keksi Rautakupolin ja kertoi minulle sen. Iron Dome'n taso ja hienostuneisuus ovat yksinkertaisesti vertaansa vailla.

Mutta Iron Dome osaa räjäyttää vain lyhyen kantaman raketteja tai ohjuksia 70 kilometrin säteellä, antaa tai ottaa.

Sitten Israelilla on Daavidin linko -järjestelmä. Se osaa käsitellä keskipitkän kantaman ohjuksia noin 300 kilometriin.

Sitten meillä on Arrow-järjestelmä, joka kirjaimellisesti räjäyttää ohjuksia, jotka voivat lentää maan ilmakehän ulkopuolella. Sen toimintasäde on noin 2400 km!!

Viime yönä, kun Iran satoi ballistisia ohjuksia Israeliin, kaikki kolme puolustusjärjestelmää aktivoitiin ja otettiin käyttöön täydellisesti.

Mahdollisuus, että kaikki nämä uskomattoman monimutkaiset järjestelmät toimisivat yhdessä yhtä virheettömästi kuin viime yönä, on periaatteessa olematon.

Jos jokin olisi mennyt pieleen, jos yksikin ballistisista ohjuksista olisi osunut kerrostaloon, ostoskeskukseen tai armeijan tukikohtaan, hautaisimme nyt satoja israelilaisia.

Ja kaikki tämä ei ole edes se suurin ihme.

Muutama tunti sitten sain WhatsApp-viestin hyvältä ystävältä, joka on Microsoftin vanhempi johtaja eikä ollut varsinaisesti jumalaapelkäävä juutalainen. Eiliseen asti.

Seuraavassa se, mitä hän kirjoitti minulle.

"Jos etsit ihmeitä mies - eilen illalla aloin uskoa. Ohjukset osuivat kaikkialle ympärilleni, mutta mikään niistä ei osunut talooni eikä mihinkään muuhunkaan taloon.”

Hän tarkensi hieman lisää ja kertoi tietoa ohjuksista, joiden hän katseli laskeutuvan vain muutaman metrin päähän lievästi sanoen hyvin strategisista paikoista Israelissa.

Jokainen noista puolustusjärjestelmistä on sinänsä melko ihmeellinen, mutta vielä hullumpaa on alhaiset uhriluvut raketeista ja ohjuksista, joita EI pysäytetty.

Mihin nuo ohjukset menivät? Minäpä kerron. Ne laskeutuivat hiekkaan, veteen ja "tyhjiin tiloihin".

Oletko käynyt Israelissa? Se on mikroskooppisen pieni maa. Mitä tyhjiä tiloja? Missä nämä tyhjät tilat ovat?

Kuinka sadat iranilaiset ballistiset ohjukset ovat kaikki joko räjähtäneet ihmeellisten järjestelmien toimesta tai menneet täysin ohi ja laskeutuneet tyhjiin tiloihin aiheuttamatta kuolonuhreja ja vain minimaalisia vahinkoja?!

Miten??

Kuuntele, tulen siihen. Tämä ajatusprosessi herättää kysymyksen, missä Jumala oli eilisen kauhean (Tel Avivin) terrori-iskun aikana? Missä Hän oli lokakuun 7. päivänä? Missä Hän oli holokaustin aikana?

Kaikki päteviä kysymyksiä, jotka vaativat hyvin vakavan vivahteikkaan keskustelun.

Mutta jos tiedät jotakin siitä, mitä piti tapahtua viime yönä ja tämän sodan aikana yleensä, niin näin pienestä uhrimäärästä tiedät, että se, mitä näimme viime yönä vastasi sitä, kun Jumala halkaisi meren silmiemme edessä.

Arvaa mitä. Kun Jumala halkaisi meren, oli niitä, jotka eivät uskoneet sen olevan ihme, eivätkä hypänneet kyytiin. Ja on myös niitä, jotka tuntevat tarvetta selittää se luonnollisesti. Ok, hienoa.

Etkö halua kutsua eilistä Jumalan teoksi? Se on sinun valintasi, mutta Microsoft-ystäväni tavoin, jos katsot näitä tapahtumia objektiivisesti, sinun on todella vaikea nähdä noiden satojen tappavien ohjusten laskeutuvan tyhjiin tiloihin, ellet näe Jumalan kättä.

Viime yönä oli uskomaton esitys yhteistyöstä kahden juutalaisia suojelevan voiman välillä: IDF ja Hashem (Nimi).

Viime yö jää historiaan monien Israelin saavutusten rinnalla tässä sodassa, mukaan lukien hakulaitteet ja ennennäkemättömän alhainen (kuolemien) suhde taistelijoiden ja siviilien välillä, sotilaallisena operaationa, jollaista maailma ei ole koskaan nähnyt. Ei koskaan!

Viime yötä tulevat analysoimaan sotilaalliset strategit ja asiantuntijat sukupolvien ajan.

Viime yönä saimme todistaa historiaa.

Viime yönä saimme todistaa avoimia ihmeitä.

Viime yönä saimme todistaa Jumalan kaikessa kirkkaudessaan valvovan lapsiaan.

(Hillel Fuld on X)






LIITTEET:










Bileamin Aasi

Sent with Proton Mail secure email.


-----------

"Nokialaisen" kommentti:

Tämä teksti tuntuu uskomattomalta niiden lukuisten videoiden valossa, joissa näkyy miten Iranin ohjuksia sataa Israelin maaperälle. Laskeutuivatko nämä kaikki tosiaan hiekkaan, veteen ja "tyhjiin tiloihin", kuten Tsarfatin julkaisussa kerrotaan? En tiedä. Pitää muistaa, että Israelilla on sotasensuuri ja he eivät mielellään myönnä tappioitaan. Seuraavasta CEF-sivustolle tallentamastani Facebook-videosta päätellen tuhoja syntyi Israelissa (Ihmiset itkevät ja kirkuvat taustalla; virallinen media ei myönnä videolla näkyvää vaan faktan-tarkastajien mukaan video sisältää muka epätosia asioita; tämä on kopio alkuperäisestä Facebook-videosta):

https://cuttingedgefinland.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/Iranin_ohjusisku_Israeliin_1.10.2024.mp4

Tehkää omat johtopäätöksenne. Itse en usko videota väärennetyksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com