Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Joyce Meyer ja menestysevankeliumi

Rauhan tervehdys!



















Joyce Meyer on viime vuosien tunnetuin ja ehkä menestynein menestysevankeliumin saarnaaja, joka seisoo ainakin toinen jalka tukevasti ns. uskonsanan liikkeessä. Tämän liikkeen isä oli E. W. Kenyon, jonka opetuksia plagioivat Kenneth Hagin ja Kenneth Copeland. Kenyon sai oppinsa 1800-luvun okkulttisista New Thought- ja Christian Science-liikkeistä.

Oppi uskonsanan liikkeen taustalla - sen menestyksen avain - on ns. JDS-oppi (Jesus Died Spiritually = Jeesus kuoli hengellisesti). Tämä oppi on lyhyesti, että Jeesus ei sovittanut ihmiskunnan syntejä ainoastaan ristillä, vaan hänen oli mentävä kolmeksi päiväksi helvettiin, jossa lopullinen sovitus tapahtui. Kuolema ristillä ei siis riittänyt. Näin ollen JDS-oppi mitätöi Jeesuksen fyysisen kuoleman ristillä - se ei riittänyt syntien sovitukseksi. Tämä on karkeasti vastoin Raamatun evankeliumia. Jeesuksen viimeiset sanat ristillä olivat: "Se on täytetty!" JDS-oppi on ilmiselvää "riivaajien oppia" ja niillä, jotka sitä opettavat, on "toinen jeesus".

Kun tällaiseen oppiin -- joka itse asiassa ei sisällä ristin pahennusta -- yhdistetään menestymisen saarnaaminen ihmisten korvasyyhyyn ja vielä ihmisen jumalallistaminen, niin ei ole ihme, että siinä menestytään ja raha virtaa ja ajellaan omilla suihkukoneilla.

On surullista, että menestysevankeliumi näyttää olevan lopullisesti valtaamassa maamme vapaakristilliset piirit. Siitä on järkyttävä osoitus, että Joyce Meyer on helluntailaisen lähetyslehden Avainmedian kolumnisti.

Joku voi sanoa, että eihän Joyce sellaista opeta. Ei hän siitä jokaisessa saarnassaan puhukaan – ymmärrettävistä syistä. Hän on kuitenkin tuon opin kannattaja, koska muuten hän ei "menestyisi". Hän on vuonna 1991 julkaissut kirjan (The Most Important Decision You Will Ever Make), jossa hän selkeästi opettaa tuota oppia. Kirjasta on hiukan muutettu painos vuodelta 1996, joka on edelleen myynnissä. Lisäksi on olemassa laajalle levinnyt ääninauha (What Happened from the Cross to The Throne?), jolla hän selkeästi opettaa JDS-oppia.

Liitteenä artikkeli, jossa on suoria lainauksia Joycen kirja molemmista painoksista ja nauhalta.

Joycen kirja on saatavana esim. täältä ja e-kirjana: täältä.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)





“Vaikka sinun fyysinen ruumiisi jonakin päivänä kuolee, niin henkesi jatkaa elämäänsä iankaikkisuudessa. Elääkö henkesi taivaassa vai helvetissä riippuu tekemästäsi valinnasta. Tässä kirjassa bestseller-kirjailija Joyce Meyer kuvailee Jumalan pelastussuunnitelmaa, jotta osaisit tehdä laadukkaan ratkaisun.” (Kirjan, “The Most Important Decision You Will Ever Make” takakannesta, vuoden 1996 painos)

“Hengellistä osaa sinussa voidaan ajatella osana sinua, jota ei voida nähdä luonnollisin silmin. Tämä osa sinua elää ikuisesti. Ja se, missä hengellinen sinä elää, riippuu siitä ratkaisusta, minkä teet luettuasi tämän kirjan.” (“The Most Important Decision You Will Ever Make”, sivu 8, vuoden 1996 painos)

VAROITUS – VAARA – VÄÄRÄ OPPI SEURAAVASSA:

Joyce Meyer, (kuten Copeland ja Hagin) ei usko, että Jeesus sovitti Jumalan valittujen synnit ristillä, vaan sensijaan että sen Jeesuksen, johon he uskovat, oli mentävä helvettiin ja oltava siellä kidutettavana kolme päivää sovittaakseen synnin.

“Tuona aikana Hän ollessaan helvetissä, jonne me olimme ansainneet joutua (laillisesti) syntimme tähden ... maksoi hinnan siellä ... ei mikään suunnitelma voinut mennä liian pitkälle ... Jeesus maksoi ristillä ja helvetissä. Jumala nousi valtaistuimeltaan ja sanoi synnitöntä Jumalan Poikaa kiduttaville demonivoimille ”Päästäkää Hänet.” Sitten kaikkivaltiaan Jumalan ylösnousemusvoima meni läpi helvetin ja täytti Jeesuksen... Hänet herätettiin kuolleista -- ensimmäinen uudestisyntynyt ihminen” (”The Most Important Decision You Will Ever Make” ensimmäinen painos 1991, sivuilta 35-36, Joyce Meyer).

Kirjansa “The Most Important Decision You Will Ever Make” vuoden 1996 painoksessa Joyce Meyer sanoo samat asiat, mutta eri sanoin.

“Ristillä riippuessaan Jeesus otti syntimme päällensä. Jumala ei voi viipyä synnin läheisyydessä. Kun Jeesus otti syntimmme, Hänet erotettiin Isän läheisyydestä ... Jeesus otti sinun syntisi ja kaikkien toisten synnit päällensä, kun Hän tunsi tämän Isänsä läheisyyden poissaolon. Hän sanoi: ”Jumalani, Jumalani, miksi olet hyljännyt minut?” [Mt. 27:46, kirjailijan mukaelma] Jeesus tiesi, että se tapahtuisi, mutta kauhu joutua eroon Isän kirkkaasta läheisyydestä oli pahempi, kuin Hän saattoi kuvitella ja se sai Hänet huutamaan... ja Hänen henkensä meni helvettiin, koska sinne me olimme ansainneet joutua.” (sivu 42, vuoden 1996 painos)

”Kenelläkään ei ole mitään toivoa päästä taivaaseen, ellei usko tätä totuutta. Et voi päästä taivaaseen, ellet usko koko sydämestäsi, että Jeesus otti sinun paikkasi. Hän tuli sinun sijaiseksesi ja otti sen rangaistuksen, jonka sinä ansaitset. Hän kantoi kaikki sinun syntisi. Hän maksoi velkasi... Jeesus meni helvettiin sinun puolestasi. Hän kuoli puolestasi. Hän maksoi sinun synneistäsi.” (sivu 43, vuoden 1996 painos)

Joyce Meyer sanoo jokaiselle, ettei kenelläkään ole mitään toivoa päästä taivaaseen, ellei usko harhaoppiin uudestisyntyneestä Jeesuksesta ja että sovitus tapahtui helvetissä.

“Hänet julistettiin syylliseksi ristillä, mutta Hän maksoi hinnan helvetissä.” Joyce Meyer (What Happened from the Cross to The Throne? Äänite)

“Kenelläkään ei ole mitään toivoa päästä taivaaseen, ellei usko tätä totuutta, jonka minä esitän. Et voi päästä taivaaseen, ellet usko koko sydämestäsi, että Jeesus otti sinun paikkasi helvetissä” Joyce Meyer (“The Most Important Decision You Will Ever Make”, 1991 sivu 3).

“Jumala nousi valtaistuimeltaan ja sanoi synnitöntä Jumalan Poikaa kiduttaville demonivoimille ”Päästäkää Hänet.” Sitten kaikkivaltiaan Jumalan ylösnousemusvoima meni läpi helvetin ja täytti Jeesuksen. Hänet herätettiin kuolleista — ensimmäinen uudestisyntynyt ihminen” Joyce Meyer (“The Most Important Decision You Will Ever Make”, 1991 sivu 36).

“Edes Raamattu ei voi selittää tätä. Ei todellakaan. Siksi sinun on saatava se ilmestyksen kautta. Ei ole sanoja sen selittämiseksi, mitä olen kertomassa sinulle. Minun on vain luotettava Jumalaan, että Hän asettaa sen sinun henkeesi, kuten Hän teki minulle” Joyce Meyer (What Happened from the Cross to The Throne? Äänite).

Joyce Meyer sanoo olevansa synnitön:

“Aionpa kertoa teille jotakin ystävät: En lakannut tekemästä syntiä, ennenkuin sain kovaan kallooni, etten ole enää syntinen. Uskonnollinen maailma ajattelee sen olevan harhaoppia ja tahtoo hirttää sinut siitä. Mutta Raamattu sanoo, että minä olen vanhurskas ja minä en voi olla vanhurskas ja syntinen yhtä aikaa. Minua on aina vain opetettu sanomaan: 'Olen köyhä ja kurja syntinen.' Minä en ole köyhä, minä en ole kurja, enkä minä ole syntinen. Se on valhe helvetin kuilusta. Sitä minä olin ja jos olen sitä edelleen, niin Jeesus kuoli turhaan. Aamen!” Joyce Meyer (What Happened from the Cross to The Throne? Äänite)

“Voisin yhtä hyvin mennä ja läimäistä Häntä kasvoihin, kuin jos kiertelisin ympäriinsä ja tuntisin itseni syylliseksi ja tuomituksi. Joka kerran, kun tunnet itsesi syylliseksi ja tuomituksi, se on kuin läimäisisit Häntä kasvoihin ja sanoisit: Et tehnyt hyvää työtä. Et tehnyt täydellistä työtä. Minä olen tällainen ja tuollainen vanha raato.” Joyce Meyer (What Happened from the Cross to The Throne? Äänite)


Mitä Raamattu sanoo?
1 Joh. 1:8

Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.

Ilmeisesti enkelit kertovat Joyce Meyer'ille mitä sanoa:

“Hengillä ei ole ruumiita, joten emme voi nähdä niitä. Okei? Luultavasti on, minä uskon, että on ja takuulla toivon, että täällä tänä aamuna on useita enkeleitä, jotka saarnaavat minun kanssani. Minä uskon, että juuri ennenkuin puhun teille jonkin voidellun sanan, niin yksi niistä kumartuu ja sanoo minun korvaani, mitä minun tulee sanoa teille” Joyce Meyer (Witchcraft & Related Spirits (Part 1) – 2 A-27 Ääninauha).


1. Tim. 2:11-12:

Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena; mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.

1. Kor. 14:34-35:

Olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo. Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.

By Chris – Jesus’ Boy



"Nokialaisen" kommentti:

Joyce Meyerin kirjoja myy Suomessa helluntailais/karismaattisissa piireissä mm. Nokia-missio ja Patmos Lähetyssäätiö Kuvan ja Sanan kautta verkkokaupoissaan:

http://www.kauppa2.nokiamissio.fi/product_search.php (kirjoita hakusanaksi Joyce Meyer)
http://www.kuvajasana.fi/fi/haku/?id=26&searchWord=joyce+meyer&x=19&y=10

Varoitan näistä lahkoista, jotka kirjamyynnillään osoittavat olevansa amerikkalaisen menestysevankeliumin kannattajia semminkin kun Joyce Meyer on saanut haalittua kokoon oman ystäväjoukon Suomesta. "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä." (Matt. 24:4). Huomautan myös, että Joyce Meyerin puheita esitetään harva se päivä TV7-kanavalla Suomessa. Tässä lainaus Wikipediasta: "Meyerilla on myös GOD TV:llä lähetettävä ohjelma Enjoying Everyday Life. Suomessa ohjelmaa esitetään TV7-kanavalla nimellä Iloa arkeen - Joyce Meyer."

Lukekaa vielä paljastava artikkeli Joyce Meyeristä Kristityn Foorumin sivuilla:

http://www.kristitynfoorumi.fi/meyer.htm

18 kommenttia:

  1. Mitä mieltä olet, Olli, Joel Osteenista?

    VastaaPoista
  2. Lue seuraava kirjoitus sivultani, jossa käsitellään menestysevankeliumia ja Osteenia. Pastori Gary E. Gilley kirjoittaa uskottavasti ja uskon hänen sanomaan todisteiden pohjalta.

    http://nokialainen.blogspot.com/2009/08/joel-osteen-ja-menestysevankeliumi.html

    Osteen kuuluu siis samaan jengiin kuin esim. Kenneth Hagin (edesmennyt), Kenneth Copeland, Robert Tilton, Paul Yonggi Cho, Benny Hinn, Marilyn Hickey, Frederick Price, John Avanzini, Charles Capps, Jerry Savelle, Morris Cerullo, Joyce Meyer ja Paul ja Jan Crouch. Kaikki sitä samaa p***aa amerikkalaista hapatusta. Suomesta Kuva ja Sana on julkaissut ainakin kolme Joel Osteenin teosta. Voi voi..

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Joel_Osteen

    Minua käy sääliksi näiden eksyttäjien narutettavaksi joutuneet.

    VastaaPoista
  3. Se mitä itse olen Raamattua tutkinut puoltaa kyllä Osteenia ja Meyeriä.He tottelevat Jumalaa ja pääpaino on heillä evankeliumin eteenpäin vieminen.He eivät jää nurkkiin arvostelemaan muita vaan laittavat itsensä likoon Jlan tähden.Pääpaino ei ole rahassa vaan Jumalan palvelemisessa.Jos Jla sanoo anna kaikki pois,Meyer tekisi sen heti.

    VastaaPoista
  4. Ongelma onkin siinä mitä evankeliumia he julistavat. Paavali nimittäin sanoo Galatalaiskirjeessä (Gal. 1:6-12):

    "Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu."

    Osteenin ja Meyerin julistama evankeliumi on ihmiskeskeistä maalliseen menestykseen tähtäävää väärää evankeliumia ja siitä puuttuu ristin ulottuvuus (kaita tie, kärsimykset) ja armoon turvautuminen syntisenä armahdettuna laintekojen (esim. kymmenysten maksaminen) sijaan. Menestysevankeliumi kalastelee ihmisten suosiota ja korvasyyhyn ihmiset kuuntelevat sitä. Meyerin oppi on saatanasta ja New Age -oppia kun uskoo kristityn synnittömyyteen (kristitystä jumala?) ja että Jeesus kävi helvetissä sovittamassa meidän synnit (JDS-oppi). Tee parannus sokeudestasi anonyymi ja usko oikea Jeesuksen evankeliumi (Ilm. 3:16-18).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moi..tää on ihan johdatusta nyt tähän asiaan koska ymmärrän nyt missä olen ollut mukana ymmärtämättä asiaa.olin kaikissa toronto jutuissa ja upsalassa
      ja innoissani olin joycesta.sain kirjeit'ä hältä syyllistäen isääni.ja nyt alan huomaamaan missä ollaan menossa jouduin itse tutkimaan raamatusta ja sitten näin nämä asiat vähitellen kaikki on mennyt sekaisin joka paikassa....laita mulle viestiä jos voit mä en halua olla sellasine uskova hihhuli ja muu olen oppinut elämään arkeani ja elämääni mitä se onkaan ilman näitä .......kiitos tästä

      Poista
  5. hei- sana sanoo:hedelmistään puu tunnetaan. näitä hyviä hedelmiä on j. meyerillä-miljoonat ovat saaneet avum hänen kauttaan ja varmsaan yhtä monille on kirkastunut ristin evankeliumi hänen työnsä kautta. menestystä seuraa koska jumalalle on tärkeää että ihmiset löytävät avun ristin evankeliumista, jonka tunnettu saarnaaja j. meyer on. viitattiin kristityn fooruniin , jolla ikävä kyllä ei näy ollenkaan hengen hedelmiä. kateus toisten menestymisen parjaaminen , jonka taustalla on ns rahan himo - nämä eivät ole hengen hedelmiä. joyce meyer on elänyt myäs taloudellisesti hyvin ahtaita vaiheita niinkuin paavalikin kertoo eläneensä.

    VastaaPoista
  6. En ollut kuullutkaan ennen JDS-opista, mutta kun se nyt selitettiin, niin totean vain, että noinhan minäkin olen asian ymmärtänyt. RUUMIS kuoli, sydän lakkasi lyömästä, veri virtaamasta, alkoi mädäntymisvaihe. Totta kai HENKI jäi olemaan! Darwinistit sanoo että ei ole henkeä ruumiin kuoleman jälkee. Jeesus oli Jumala, kyllä Jumalalle kaikki on mahdollista. JDS-"opin" vastustajat (keksivät että on "oppi" ???) puolestaan alkavat epäilyttää. Lisäksi nuo esim autojen hinnat dollareissa - muuttakaapa euroihin eikä ne enää olekaan niin kalliita. Kommunisteilta olen aiemmin kuullut samanlaista kateudesta vihreää tekstiä Tuomio siis pelkästään siksi että joku omistaa jotain. Lukekaa Raamattua, JOBkin oli siis jumalton? Logiikkaa ei löydy Meyerin parjaamisesta.

    VastaaPoista
  7. Raamatussa on useita rikkaita Jumalan miehiä, mutta yksikään heistä ei käyttänyt vanhurskauttaan hyväksi kartuttaessaan omaisuutta. That's the point.

    VastaaPoista
  8. Minun Raamatustani näköjään puuttuvat ne sivut, joissa Jeesus on muka käynyt helvetissä, ja näin sovittanut syntimme. Sitävastoin Hän ristillä huusi, -se on täytetty!
    Mitä uudestisyntyneiden syntisyyteen tulee, niin ei Paavali käynyt läimimässä Herraa kasvoihin "huonosta sovittamisesta," vaan sanoi tekevänsä sitä, -syntiä,- mitä ei halua ja sitä hyvää, mitä haluaisi, ei pysty tekemään, koskapa synti riippuu minussa kiinni. Sitten voihkaisi, KUKA PELASTAA MINUT TÄSTÄ SYNNIN RUUMIISTA? Kiitos, Jeesus Kristus pelastaa.

    VastaaPoista
  9. Tässä on ongelman ydin. Etsitään jokaisesta menestyksekkäästi saarnaajat virheitä, jotta saadaan painettua alas. Niinhän se perkelekin toimii: kääntää uskovaiset toisiaan vastaan. Tärkeintä sanomassa on Jeesus, Jeesus ja Jeesus, joka monilta on hukassa.

    VastaaPoista
  10. Joyce Meyer on kuulemma aikoinaan luopunut tuosta JDS-opista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ae varmaan just yrittääkin pitää meidät siinä

      Poista
  11. Voi olla, että Meyer on eksyttäjä, itse en ainakaan häneen luota, ja olen nähnyt millaista menestysteologisissa piireissä voi olla. Yhteen asiaan haluan kuitenkin puuttua, mitä tässä tekstissä oli, nimittäin siihen, kun Meyer oli sanonut, ettei ole enää syntinen. Minä itse olen uudestisyntynyt kristitty, enkä enää usko, että olen syntinen, uskon että olen vanhurskas, sillä Jeesus antoi lahjavanhurskautensa minulle. Kuitenkaan tämä ei tarkoita sitä, että ajattelisin, ettenkö enää tekisi syntiä, sillä yhä edelleen tahtomattani saatan tehdä syntiä monessa kohdin (vaikka en vietä syntistä elämää), tahtomattani. Aivan kuten Paavali sanoi, että sitä mitä hän ei tahdo tehdä, sitä hän tekee, sillä hänessä, eli hänen lihassaan ei asu mitään hyvää. Eli pointti oli, että jos joku sanoo, ettei ole enää syntinen, vaan vanhurskas, ei tarkoita samaa, kuin että hän välttämättä pitäisi itseään täysin synnittömänä. Eri asia sitten, jos ihminen suoraan sanoo, että hän on täysin synnitön eikä koskaan tee yhtään mitään syntiä, niin silloin hän on harhassa. Minä kuitenkin pidän itseäni vanhurskaana, en syntisenä, mutta samalla kuitenkin tiedostan sen, että tässä ajassa minusta ei koskaan voi tulla täysin synnitöntä taikka täydellistä, vaan se tapahtuu vasta taivaassa, amen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä uskovien piirissä on tapana sanoa tuota Paavalin tekstiä sivuten, että olemme ARMAHDETTUJA SYNTISIÄ! Tätä termiä Meyer ei varmaankaan hyväksy itsestään, kuten ei suurin osa menestysteologeista (huom. uskonsana-liike). Siteeraan Meyerin sanomisia tässä artikkelissa:

      "Mutta Raamattu sanoo, että minä olen vanhurskas ja minä en voi olla vanhurskas ja syntinen yhtä aikaa. Minua on aina vain opetettu sanomaan: 'Olen köyhä ja kurja syntinen.' Minä en ole köyhä, minä en ole kurja, enkä minä ole syntinen. Se on valhe helvetin kuilusta."

      Kyllä tämä antaa ymmärtää että Meyer todellakin korottaa itsensä synnittömäksi ilman mitään vikoja itsessään. Meidän vikamme pysyvät aina ruumiinlunastukseen (tempaus) asti. Pyhityselämämme aikana toki erkaannumme synnintekemisestä, mutta paha pysyy sisällämme jatkuvasti. Meistä ei tule täydellisiä vielä täällä maan päällä. Paavali nimenomaan sanoi itseään kurjaksi.

      Poista
  12. asiaa puhut olli.oon pitkälti samaa mieltä näistä sun kirjotuksista :) jopa valitutkin eksyy,koska lankeillaan syntiin koko ajan,eikä etitä totuutta raamatusta, vaan haetaan juuri korvasyyhyyn lohdullisia vääriä oppejja.nuo väärät opit vie kauemmas jumalasta ja lopulta helvetin tuleen."Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu." tässä sen näkee. yksinkertasesti synti vie meidät kauemmas herrasta ja parannuksen teko ja pyhitys elämä pitäis olla meillä hallinnassa ja meidän tulee vaeltaa hengessä, eikä lihassa. ei riitä ku lankeilee ja sit hokee että kun oon vaan niin heikko.pois se. henki on vahva liha on heikko,hengellä kuoletetaan lihanteot. lihanhimot on vaan kuoletettava kaikkinensa ja siihen saa aopua kun rukoilee oikeamielisesti koko sydämestään jumalalle jeesuksen nimessä. eikä kannata lukea muuta kirjaa kuin RAAMATTUA,rukoilla joka hetki,kiittää herraa joka hetki,ja etsiä itselle uusia samassa totuudessa vaeltavia uskovia. seurakunnatkin on täynnä nykysin kaikennäköisiä ihme vierailijoita,miettikkää kenen annatte laittaa kätenne päänne päälle rukoiltavaksi.huh huh .sitten se kun voima puuttuu, niin sitä yritetään tuoda esille kaikilla ihmeellisillä keinoilla,kirkkaus opeilla mm hertzog, enkeliopeilla ja kaikella maan ja taivaan välillä.

    1. Tim. 2:11-12:

    Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena; mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.

    1. Kor. 14:34-35:

    Olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo. Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.

    MITÄ TEILLE SANOO NÄMÄ KOHAT RAAMATUSSA.aika yksinkertaista.nainen ei saa opettaa ja olkoot vaiti seurakunnassa.... TE ETTE TODELLAKAAN TUNNE KIRJOITUKSIA JA SITEN EKSYTTE. älkää siis valikoiko raamatun tekstejä vaan uskokaa ne yksinkertaisuudessa :) jos näätte että nainen opettaa,sehän on täysin jumalan sanaa vastaan.aika yksinkertasta... usein kuultuja SELITYKSIÄ:se oli silloin korintossa,korinton aikaan ku nainen ei saanut opettaa.heheheheheh tai sit vielä tää kun ei ole löytynyt muuta opettajaa niin sen takia meidän seurakuntaa johtaa nainen tai opettaa nainen. :) uskomatonta

    VastaaPoista
  13. Muminaa, muminaa mmmm mmmm okei en opeta, en puhu, hymyilen alamaisena suu korvissa.....

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com