Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 7. kesäkuuta 2010

Uuden maailmanjärjestelmän kehittyminen

Seuraavassa Jan Markell'in analyysia uuden maailmanjärjestelmän kehittymisestä Raamatun profetioiden pohjalta, kun Amerikka seisoo vielä pidättävänä tekijänä Antikristuksen valtakunnan nousulle (2 Tess. 2:6-7). Artikkelin suomentaja: Samuel Korhonen


----- Original Message -----
From: Revelation Files - John Terry
To: Revelation Files - John Terry
Sent: Wednesday, March 24, 2010 6:05 PM
Subject: [revfiles] MARKELL: What Does it All Mean?








RevFiles'in huomautus:
Maailman valtakuntien muretessa velkavuoren alla näyttämöä pystytetään Antikristuksen valtakunnan nousulle. Valtioita, jotka eivät kärsi, ovat arabivaltiot, joiden rikkaus perustuu pääasiassa valtaviin öljyvaroihin niiden rajojen sisäpuolella ja tämä varallisuus voi hyvin ostaa vaikutusvaltaa tulevina vuosina. Sharia-pankkitoiminnan suosio jatkaa kasvuaan lännen valtioiden keskuudessa ja sen myötä "rauhan uskonnon" leviäminen Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin. Toistuvat vaatimukset irrottaa öljyn hinnat dollarista tulevat useista arabivaltioista ja tämä voi kiihdyttää USA:n dollarin kuolemaa globaalin kaupan ensisijaisena valuuttana.

John Terry
Revelation Files









Mitä se kaikki merkitsee?
By Jan Markell
www.olivetreeviews.org

Uskon opiskelleeni parhaiden opettajien johdolla, kun on kyse siitä, mitä Raamattu ilmoittaa meille viimeisistä päivistä. Monet ovat tyrmistyneitä Amerikan nopeasta alamäestä. Uusi terveydenhuoltolaki ei koskenut terveyden huoltoa vaan ennemmin Amerikan sosialisoimista. Amerikka on juuri tullut Saul Alinsky'n vallan alaiseksi, mutta jotkut meistä, vaikkakin murheellisina, katsovat laajempaa kuvaa. Niinpä minä näen sen näin.

Ilmestyskirjan luvut 13 ja 17 näyttävät tulevan poliittisen maailmanjärjestelmän, maailmanjohtajan, maailmanuskonnon ja yhden maailman rahajärjestelmän (rahattoman). Me emme tiedä milloin tämä kaikki toteutetaan, mutta me tiedämme, että suurin maailmanjärjestystä pidättävä tekijä on ollut Amerikka, supervalta vailla vertaa.

Tulevassa järjestelmässä kaikki valtiot ovat luultavasti ”tasa-arvoisia”. Se on, siinä ei ole muita supervaltoja kuin ehkä Euroopan Unioni – voimakkaiden eurooppalaisten valtioiden konsortio. Jopa jotkut yksilölliset valtiot Euroopassa ovat tätä kirjoittaessani murenemassa, niin että jotkut noista valtioista yhtyvät ja tulevat lopunajan vallaksi. Taloudellinen kaaos todennäköisesti tasoittaa kaikkien maailman pelurien pelikentän tällä oudolla shakkilaudalla.

Taloudellinen kaaos ajaa alas myös Kiinan ja Venäjän, vaikka kummallakin näyttää olevan tärkeä rooli viimeisinä päivinä, koska ne hyökkäävät Israeliin, toinen Googin/Maagogin sodassa ja toinen Harmageddonin taistelussa. Niiden valtakunnat ja maa-alueet ovat valtavat. Supervalta numero yksi on kuitenkin ollut Amerikka ja nyt me näemme sen romahtavan johtuen mädästä politiikasta, ahneudesta, itserakkaudesta, vallan rakkaudesta ja tämän Raamatun jakeen personoitumisesta: ”Petollinen on sydän ylitse kaiken ja pahanilkinen; kuka taitaa sen tuntea?” (Jer. 17:9)

Tilinpäätös siis on, että Amerikka on ollut tärkein este maailmanjärjestelmälle. Näemme laskevan dollarin, joka on ollut vuosikymmeniä yksi tärkeistä valuutoista, joka vielä seisoo yhden maailman talous-/rahajärjestelmän tiellä.

Barack Obama ja kumppanit sanovat, että me emme ole kristillinen kansa, mutta se on roskaa, koska seurakunta Amerikassa tämän hetkisistä heikkouksistaan huolimatta seisoo tulevan maailmanuskonnon tiellä. Tätä kirjoitettaessa Amerikassa on käynnissä hyökkäys kaikkea kristillistä vastaan. Sen on määrä riisua meidät kaikesta jumalisesta perinnöstämme ja vapauttaa Yhdysvallat kristinuskosta, niin pitkälle kuin mahdollista.

Tämä skenaario voidaan päätellä Raamatusta siitä, että koska Amerikka ei ollut olemassa Raamatun aikana, niin Amerikan merkityksen on vähennyttävä ja Euroopan lisäännyttävä. Se mies, joka parhaiten voisi saada tämä aikaan, lupasi Amerikalle ja maailmalle ”toivon ja muutoksen” ja tietämättömät ottivat sen täydestä. Barack Obama on kuitenkin vain yksi peluri tässä globaalissa shakkipelissä. Siitä huolimatta hän antoi vuoden 2008 kampanjassaan maailmalle kuvan, että hän oli uusi ”maailmanjohtaja”. Tätä juuri maailma kaipaa: ”miestä, jolla on suunnitelma”. On oltava maailmanjohtaja, mutta hän ei ole se.

Kapitalismin täytyy mennä ja se täytyy korvata sosialisoidulla maailmalla. Sanot, että se vie vuosikymmeniä. Katso, mitä on tapahtunut vain vuoden sisällä! Meitä ei vain uhkaa ulkopuolelta radikaali Islam, vaan meitä uhkaa ulko- ja sisäpuolelta ryhmä älykkäitä globalisteja, jotka vakuuttavat Amerikalle ja maailman valtioille, että ainoa tie kestävään maailmanrauhaan on perustaa globaali hallitus ja jotta se toimisi tehokkaasti, kaikkien valtioiden on oltava tasa-arvoisia.

Globalisteilla ei ole mitään kunnioitusta valitsijoitaan kohtaan, ei mitään kunnioitusta virkaansa kohtaan, ei mitään kunnioitusta Amerikan perustuslakia kohtaan, ei mitään kunnioitusta sitä kohtaan, mitä merkitsee, kun jonkin valtion kansa luottaa heihin heidän palvellessaan korkeassa asemassa. Heidän ainoa raivokas päämääränsä on rahan ja vallan kokoaminen harvojen käsiin voidakseen valvoa ja manipuloida koko maailmaa.

Tuleva järjestelmä ei ole jokin profeetallisesti spekulatiivinen tai futuristinen satu, vaan Raamatun kaavailema todellisen maailman realiteetti.
Se ei ole jokin ääriliikkeen ajama hörhö salaliittoteoria. Se on järjestetty ohjelma, jonka Jumala on suunnitellut ennen maailman perustamista.

Amerikka on kuitenkin tehnyt globalisteille mahdolliseksi saada ohjelmansa läpi tähän saakka. Näemme, että läpeensä mädän Obama'n hallinnon kautta he ponnistelevat kohti palkintoa – maailmanjärjestelmää, jossa Amerikka on alistettu Euroopan Unionille. Emme vain tiedä aikataulua, emme myöskään ”autuaan toivomme”, joka on ainoa toivomme, paluun aikataulua.

Koska niin monista typerä maailmanjärjestelmä on vastaus globaaliseen yhteyteen, niin tunnen, että jakeen Jes. 66:4 sanat ovat olleet käynnissä useita vuosia:
”Niin minäkin valitsen heidän vaivaamisensa ja annan heille tulla sen, mitä he pelkäävät, koska ei kukaan vastannut, kun minä kutsuin, koska he eivät kuulleet, kun minä puhuin, vaan tekivät sitä, mikä on pahaa minun silmissäni, ja valitsivat sen, mikä ei ole minulle otollista.”

Jumala lähetti eksytyksen ja tämä on tulos. Hän lähetti eksytyksen toteuttaakseen Sanansa. Se on väkevä eksytys, joka saa jotkut amerikkalaiset seisomaan globalistien takana, jotka saavat aikaan Ilmestyskirjan kaavaileman järjestelmän.

Se, missä tällaisessa teologiassa ja mielipiteessä joudutaan vaikeuksiin, on, kun se johtaa ”minä luovutan” -asenteeseen. Hyvät ihmiset lakkaavat taistelemasta pahaa vastaan. Jotkut vain antavat mennä. Jotkut menevät täydelliseen apatiaan ja eskapismiin. Muista Edmund Burke'n syvällinen lausunto: ”Paha ei voittaakseen tarvitse muuta kuin, että hyvät ihmiset eivät tee mitään.” Pidä odotukset realistisina ja Raamattuun keskittyvinä.

Mikä on sitten hyvä uutinen? Me voimme muuttaa maailman vain, jos muutamme kulttuurin hengellisyyden. Siihen saakka me voimme kilvoitella uskon puolesta, saarnata evankeliumia ja olla suola ja valo pelokkaalle maailmalle. Ja koska kaikki edellä mainittu on käsikirjoitettu, niin on myös lopullinen näytelmä. Me voimme tietää varmuudella, että kuningasten Kuningas tulee takaisin hyvin pian. Juuri nyt jotkut vaikeroivat ja kutsuvat tätä ”eskapistiseksi teologiaksi”. Jatkakaa ja vaikeroikaa.

Jumalalla on asiat hallinnassaan. Katso liikuttava kuvaus siitä
tästä.

Lopetan Randy Alcorn'in lausunnolla, jonka kirja meillä on nyt myynnissä (ks. tilauskaavake). ”Wall Steet'in termein: Kristus on nouseva (bearish), mitä tulee investoimiseen maan päällä. Hänen talousennusteensa maailmalle on täysin synkkä, mutta Hän on varauksettomasti nousua odottava (bullish) koskien sijoittamista taivaaseen, jossa jokainen markkinaindikaattori on ikuisesti positiivinen!”

Se, mitä on tapahtumassa, kuuluu kategoriaan: ”sillä näin täytyy tapahtua” (Mt. 24:6). Emme voi pysäyttää sellaisia tapahtumia. Emme voi muuttaa sitä, kuinka ne on kaavailtu Raamatussa. Jos sinulla on oikea eskatologia, niin kaikki, mitä tapahtuu, on täysin järkevää. Jos seuraat amillennialismin, preterismin, korvausteologian, myöhäissateen (Latter rain), valtakunta nyt -teologian ym. pillipiipareita, niin olet eksyksissä kummallisten nykytapahtuminen labyrintissa.

Nähdäksesi koskettavan videon tästä aiheesta napsauta
tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com