Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 5. kesäkuuta 2010

Tuleva hengellinen iltahämärä (LTN -- kesäkuu 2010)

Tässä pastori David J. Meyeriltä profeetallista sananjulistusta kesäkuun 2010 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXIX, Issue VI, June 2010

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626 Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>

Livenä:
http://video.google.com/videoplay?docid=4977032404486584296#
http://video.google.com/videoplay?docid=4013107364893908655#


Tuleva hengellinen iltahämärä (The Coming Spiritual Twilight)

”Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa; sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä. Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit. Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat. Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo. Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta…”

1. Tessalonikalaiskirje 5:1-9

”Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.”

2. Tessalonikalaiskirje 2:7-12


Tässä LTN:n numerossa, me katselemme tilannetta joka on tullut päällemme ja voidaan selvittää meille Kirjoitusten kautta. Me emme ole koskaan kohdanneet sellaista aikaa koko meidän kansakuntamme historiassa kuin tätä nykyistä, ja kun minä kirjoitan tätä, minä ymmärrän täysin että on olemassa kahdenlaisia ihmisiä, jotka lukevat tätä uutiskirjettä. On monia, jotka eivät koskaan katsele asioita hengellisestä näkökulmasta, ja on olemassa niitä, joilla on Jumalan antama kyky todellisina kristittyinä katsoa syvälle siihen mitä on tapahtumassa vastaavassa näkymättömässä maailmassa. On olennaista että me ymmärrämme, että maailman alusta saakka on ollut salaliittolaismainen vastustaja, jota kutsutaan saatanaksi. Saatana tietää että hänen aikansa on rajattu. Historia on täynnä tämän kapinallisen pimeyden prinssin toimia, ja Raamatun profetia opastaa Jumalan lasten tien jokaisella askelmalla ja auttaa heitä käsittämään mitä on todella tapahtumassa.

Me olemme nyt aikakauden lopun aivan loppuvaiheissa kun saatana valmistelee hänen viimeistä suurta yritystä kaapata koko maailma ja asettaa itsensä yhden-maailman diktaattoriksi ihmisen muodossa. Kun hän tekee tätä, se tulee aina vain selvemmäksi kristityille mitä on tapahtumassa. Kuitenkin, arvostelukyvyttömiä ja epäuskoisia varten, on olemassa hämmennys, huoli, ja väärinymmärrys.

Ei koskaan ole ollut aikaa meidän kansakuntamme historiassa kun Amerikan kansalaiset ovat tulleet niin vieroitetuiksi heidän omasta hallinnostaan ja kaikki näyttää olevan tapahtumassa yhtäkkiä. Valtavat budjettialijäämät, astronominen kansallinen velka, järjettömät sodat, ja jopa monet luonnonkatastrofit ovat saaneet ihmiset mietteliäiksi. Me tiedämme että jokainen näistä aikainmerkeistä kerrottiin ennalta Herran Jeesuksen Kristuksen toimesta noin 2000 vuotta sitten. On tosiasia, että hyvin pian taivaat tulevat täyttymään Jumalan enkeleistä ja meidän Herramme palaa takaisin. Tärkeä kysymys on: tuletko olemaan valmis tuota suurta päivää varten? Minä kehotan sinua avaamaan sydämesi ja etsimään Herraa ja sinä tulet löytämään Hänet. Hän kuulee rukouksesi. Ikuisuus ei koskaan pääty, ja meidän täytyy katsoa Vapahtajaan nyt valmistautuessamme tuota suurta päivää varten, joka on aivan edessäpäin. Luovuta sydämesi Herralle Jeesukselle nyt samalla kun on vielä aikaa.

Antikristuksen politiikka Amerikassa

Meidän Amerikan Yhdysvaltojen kansakuntaamme asutetaan noin 300 miljoonalla ihmisellä. Kaikkia näitä ihmisiä hallitaan suhteellisen pienellä ryhmällä elitistijohtajia käsittäen presidentin, varapresidentin, hallituksen jäsenet, edustajainhuoneen, senaatin, ja Korkeimman Oikeuden. Amerikka on aina suuresti ylpeillyt todetessaan että hallinto on ”kansaa lähellä, kansaa varten, ja kansan puolella (by the people, for the people, and of the people)”. Me olemme huomanneet, erityisesti siitä saakka kun Barack Obamasta tuli presidentti, että johtava luokka luulee että suuri enemmistö ei tiedä mikä on heille hyvää. Yhdysvaltojen kansalaisia ollaan jatkuvasti sivuuttamassa noilla, jotka hallitsevat heitä. Tämä käsite ei ole uusi, mutta löydetään Tri. Albert Pike’n, pahamaineisen vapaamuurarin, kirjoitusten sisältä, joka kirjoitti kirjan Morals and Dogma (Moraalikäsitykset ja oppi). Kirjassaan, hän teki selväksi että laajoja väestöjä täytyy mikrohallinnoida ja että he eivät tiedä tarpeeksi eivätkä he omista kykyä tehdä päätöksiä aineellisesti, hengellisesti, taloudellisesti, jne. Me katselemme kauhulla kun Obama ja hänen hallintonsa toimii täysin riippumattomasti, ollen kokonaan vailla kosketusta Amerikan kansalaisiin. Sillä ei ole väliä kuinka suuria mielenilmaukset ovat, vaan Obama puskee eteenpäin kohti sitä mikä on nyt selvästi tunnistettavissa marxilaissosialismiksi.

Useat ihmiset ovat ihmetelleet miksi Obamalla on sellainen pakottava tarve kohti Liittovaltion johtamaa terveydenhuoltoa. Vastaus on se, että tuohon massiiviseen lakiin on mahdutettu hyvin paljon asioita joilla ei ole mitään tekemistä terveydenhuollon kanssa. Obama on käyttänyt hyväksi tätä lakia puskeakseen eteenpäin agendaansa monilla eri tavoilla. Me muistamme hänen kampanjalupauksen kuulemista kun Barack Obama selvästi totesi, että hän halusi kansalliset turvajoukot (national security force), ei Kansalliskaartia tai mitään sen kaltaista, vaan siviiliyksikön. Jos ihmiset kuuntelivat, he tietäisivät, että heinäkuun 2. päivänä 2008, puheessa joka pidettiin Colorado Springs’issä, Coloradon osavaltiossa, Obama vaati poliisivaltiota. Haudattuna terveydenhuoltolain tarkistuskohtiin alaotsikon C alla, otsikolla ”Increasing Supply of the Health Care Work Force (terveydenhuollon työvoiman kasvava tarjonta)”, osaston 5210 alla on perustamislauseke valmiusreserviyksiköstä (ready reserved core). Tämä on Obaman yksityisarmeija. Tässä valmiusreserviyksikössä, kaikki aktiiviupseerit tullaan nimittämään Yhdysvaltojen presidentin toimesta. Valmiusreserviyksikön aktiiviupseerien täytyy kaikkina aikoina olla alamaisia aktiivipalveluskutsuun puolustusvoimien ylilääkärin taholta. (1)

Huhtikuun 9:ntenä 2010, HB1388 lakiasetus hyväksyttiin, ja hyvin harvat ihmiset näyttävät kuulleen siitä. Tämän lakiesityksen hyväksymisellä, me olemme juuri tuhlanneet 20 miljoonaa dollaria siirtämään Hamasin, terroristijärjestön, jäseniä ja tukijoita Yhdysvaltoihin, tarjoamalla heille majoitusta, ruokaa, ja monia muita etuja. Uutismedia oli suhteellisen hiljaa tästä, mutta lakiesityksen hyväksyminen voidaan vahvistaa menemällä Liittovaltion rekisterin verkkosivuille (Federal Register’s website). (2) Barack Obama käski kuluttamaan 20,3 miljoonaa dollaria muuttoapua varten. Tämä lakiesitys sallii useiden satojentuhansien palestiinalaisten, joilla on kytköksiä sotaisaan Hamasiin, asettua asumaan Yhdysvalloissa. Jos me katselemme Barack Obaman toimia, me näemme kaavan muodostumisen. Kun hänestä ensi kerran tuli presidentti, hänen ensimmäinen puhelunsa jollekin valtionpäämiehelle presidenttinä oli Mahmoud Abbas’ille, Fatah-puolueen johtajalle palestiinalaisalueella. Hänen ensimmäinen kahdenkeskinen televisiohaastattelunsa jonkin uutisorganisaation kanssa oli Al Arabia -televisiokanavan kanssa. Hänen ensimmäinen toimeenpaneva määräyksensä oli rahoittaa ja helpottaa abortintekoja, ei vain täällä Yhdysvaltojen sisällä, vaan kaikkialla maailmassa, käyttäen USA:n veronmaksajien rahoja. (3)

Meidän maailmamme on hyvin epävakaa paikka, ja kahta merkittävää sotaa ollaan paraikaa käymässä. Rahamäärä, jota ollaan kuluttamassa näiden sotien materiaalitoimituksiin, on tarpeeksi järkyttämään mieltä. Majoituksen, aterioiden, pyykinpesun, suihkujen, vedenpuhdistuksen, kylpyhuoneiden siivoamisen, jne. toimittaminen ulkoistetaan yksityisille yrityksille. Ja vaikka monet yritykset haluaisivat omia tämän bisneksen, vain yksi yritys näyttää saavan sopimuksia. Bloomberg Business Week’in mukaan, toukokuun 6:ntena 2010, Kellogg, Brown, and Root, tunnettu nimellä KBR, valittiin ei-tarjous sopimusta (no-bid contract) varten, arvoltaan niinkin paljon kuin 568 miljoonaa dollaria, järjestämään nämä palvelut. Pentagon ei edes sallinut minkään muun yrityksen kilpailla bisneksen vuoksi. Tietysti, KBR:llä ja Halliburton’illa molemmilla on vahvat taloudelliset siteet entiseen varapresidenttiin Dick Cheney’hin. (4)

Me tiedämme että meidän Raamattumme kertovat meille Matteuksen evankeliumissa, luvussa 24; Luukkaan evankeliumissa, luvussa 21; Markuksen evankeliumissa, luvussa 13; ja monissa muissa paikoissa että sodat ja sanomat sodista tulevat olemaan kokonaan viimeisten päivien kurssi. Kaikki tämä johtaa lopulliseen konfliktiin, josta me voimme lukea Ilmestyskirjasta, luvusta 19, jossa puhutaan Harmagedonin taistelusta. Kaikki kansakunnat tulevat osallistumaan tähän taisteluun ja hyvin harvat ihmiset käsittävät, että kaikkien näiden maailman armeijoiden vihollinen on meidän takaisintuleva Vapahtajamme, Herra Jeesus Kristus. Ilmestyskirjasta, luvusta 19, jakeesta 19, me luemme seuraavaa: ”Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.” Tämä kirjoitus selvästi toteaa tämän olevan lähestyvää, ja se mitä varmimmin tulee toteutumaan. Voitko kuvitella tämän maailman aseita kohdistettuna takaisintulevaan Vapahtajaan, Herraan Jeesukseen Kristukseen, yrityksessä pysäyttää Hänet? Sellaisten naurettavien toimien tulos löydetään Psalmista 2, jakeista 1-4, seuraavasti: ”Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat? Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan: "Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä". Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä.”

Barack Obama yrittää selvästi yhdistää maailman armeijat. Hän käyttää tekaistua rauhansyöttiä koskien ydinaseiden supistamista. Obama on selvästi lausunut että Yhdysvalloilla on 5,113 ydinkärkeä. Hänen ulkoministerinsä, Hillary Rodham Clinton, myös antoi seuraavan lausunnon Associated Press’in artikkelissa toukokuun 4:ntenä 2010, ”Minä luulen että se on meidän kansallisen turvallisuutemme intressissä olla niin läpinäkyvä kuin me vain pystymme koskien Yhdysvaltojen ydinohjelmaa.” (5)

Venäläisillä näyttää olevan melko erilainen suhtautuminen aseistus-informaatiota kohtaan. Varhain huhtikuussa hyvin epätavallinen tapaus sattui Venäjällä kun lentokone joka kuljetti Puolan presidenttiä, hänen vaimoaan, korkeita hallinnon ja asevoimien virkailijoita, ja muita henkilöitä syöksyi maahan lähellä Smolenskia, Venäjällä. Tupolev Tu-154 lentokoneessa oli ainakin 88 ihmistä kun se syöksyi alas tappaen jokaisen siinä olevan. [Turmakoneessa oli 96 ihmistä, jotka kaikki kuolivat. Suom. huom.] Tämä oli hämmästyttävä historiallinen tapahtuma kun yksi lentokoneturma lähes pyyhkäisi olemattomiin Puolan koko johdon. (6) Turma luettiin nopeasti sattuman sanelemaksi johtuen lentäjän virheestä ja muista lieventävistä asianhaaroista. Mutta nyt me olemme saaneet tietää, artikkelin mukaan joka julkaistiin Washington Times -lehdessä toukokuun 13:ntena 2010, että Venäjä hyötyi paljon tästä turmasta. Lentokoneen sisällä ja yhä vahingoittumattomana oli tuulen pudottamat hedelmät sotilassalaisuuksia, sisältäen taskukokoisia muistitikkuja, jotka sisälsivät arkaluontoista NATO-dataa. Sen lisäksi, Puolan vallassa oleva hallitus ei ole painostanut venäläisiä vastauksiin kysymyksille koskien lentokoneturmaa, sellaisille kuten miksi, ilman lainkaan mitään tutkimusta, turma luettiin lentäjän virheeksi. (7) Kummallisia asioita on meneillään siellä ja täällä ja lisää on tulossa. [David ei maininnut YouTube-videosta, jonka amatöörikuvaaja oli kuvannut turmapaikalla heti koneen maahansyöksyn jälkeen. Se todistaa että venäläisillä oli näppinsä pelissä ”onnettomuudessa”, kun videolla kuullaan laukauksia ja venäläisten sotilaiden puhetta ja naurua. He surmasivat ehkä kolme eloonjäänyttä ihmistä turmakoneesta. Myöhemmin saatiin kuulla, että tämä amatöörikuvaaja tapettiin, tietenkin paljastustensa vuoksi. Voi olla, että koneen maahansyöksyn aiheuttivat venäläiset HAARP-aseet, jotka lamauttivat lentokoneen elektronisen ohjausjärjestelmän. Kerralla päästiin siis eroon änkyräjengistä, joka jarrutti EU-illuminaattien suunnittelemaa Uutta maailmanjärjestystä (NWO). Suom. huom.]

http://turjalainen.blogspot.com/2010/04/uusinta-video-paljastaa-smolenskin.html


Onko taloudellinen elpyminen mahdollista?

Kuten me tiedämme, joukkotiedotusvälineet ovat jatkuvasti vähätelleet laman ankaruutta, jossa me olemme; he yhä kutsuvat sitä taantumaksi. Kuitenkin, me tiedämme että jotakin paljon pahempaa kuin tuo on pielessä. Aina minun viimeisestä matkasta New York Cityyn syyskuusta 2008 lähtien, minä olen voinut tuntea syvien ongelmien synkät varjot, jotka ovat alkaneet kantautua maan päälle. Kun minä katson Bank of New York’ia, Goldman Sachs’ia, ja muita isoja pankkeja ja näin laajan erillisosaston armeijan henkilökuntaa vartioimassa koko aluetta, käsittäen New Yorkin pörssin (NYSE), niin tuli hyvin selväksi, että jotakin oli räjähtämäisillään joka muuttaisi meidän kansakuntamme ikuisiksi ajoiksi.

Minä tein työni New York’issa ja palasin kotiin, ja heti seuraavalla viikolla yksi pankki toisensa jälkeen maailman suurimmista pankeista meni vararikkoon ja romahti kuin korttitalo. Heijastusvaikutus oli järkyttävä; kaikenkokoisia pankkeja kaatui, ja asuntolainoja ei maksettu takaisin.

Meidän USA:n pankkijärjestelmä tuomittiin epäonnistumaan heti alusta alkaen, koska se perustuu mitättömään varantolainaamiseen (fractional reserve lending), mikä yksinkertaisesti tarkoittaa sitä, että kun talletuksia laitetaan pankkiin, niin pankki voi lainata ulos kymmenen kertaa tuon talletusmäärän ja periä korkoa tuosta koko summasta, josta 90% ei ole olemassa lainkaan paitsi paperilla velkana.

Tämä käytäntö ei ole yksinomaan Yhdysvalloille; se oli Rothschildin pankkidynastian neronleimaus, ja maaliskuun 21:senä 2010, Washington Blog raportoi Saksan keskuspankin tunnustaneen, että tuota lainaa luodaan tyhjästä ilmasta. Saksan keskuspankki, the Deutsche Bundesbank, on yksi vaikutusvaltaisimmista pankeista koko Euroopassa. (8)

Vain vilkaisu mitättömän varantolainaamisen systeemiin osoittaa meille kuinka kieroja pankkien operaatiot ovat, vaikka heidän itsensä keskuudessa sitä pidetään normaalina. Tällä maailman isojen pankkien toimintamenetelmällä on hyvin suora vaikutus heidän kanssa kompuksessa olevien maailman osakemarkkinoiden tilaan. Jos rahan määrää lisätään, osakemarkkinat ponkaisevat ylös, mutta arvo on kuvitteellista. Se on ikään kuin sinä avaisit Kool Aid -paketin (mehujauhetta) ja lisäisit vettä alkuperäiseen määrään. Pian kukaan ei haluaisi sitä!

Meidän pitää myös muistaa, että varallisuutta ei tosiasiassa ilmaista osakemarkkinoiden kautta, koska ne ovat tulleet kansainvälisesti niin sidotuiksi yhteen muiden markkinoiden kanssa. Sinä voisit omistaa merkittävän yrityksen, jossa on satatuhatta työntekijää, ja irtisanoa heistä yhdeksänkymmentätuhatta, sitten mennä Intiaan ja palkata siellä satatuhatta työntekijää paljon vähemmin kustannuksin. Sinun esiintymisesi osakemarkkinoilla olisi se, että sinulla pyyhkii oikein hyvin. Mutta miten on laita koskien kaduilla kulkevia ihmisiä?

Yksi esimerkki siitä kuinka hauras tilanne voi olla valaistaan siinä mitä on meneillään Kreikassa. Kreikka on osa Euroopan Unionia joka käyttää eurovaluuttaa. Kreikan kaikki taloudelliset järjestelmät ovat täysin kaatuneet ja ovat vararikkotilassa. Tämä on kova menetys, ja niinpä muut pankit Euroopassa ovat säntäämässä yhteen löytääkseen ratkaisun. Sitä kutsutaan suureksi kreikkalaiseksi velkakriisiksi. (9) Meidän täytyy huomauttaa, että juuri ne olosuhteet, jotka panivat Kreikan kansakunnan polvilleen, ovat yhtäläisiä useiden muiden talouksien kanssa, käsittäen vastaavat Portugalissa, Espanjassa, ja Yhdysvalloissa. Meidän täytyy kysyä itseltämme tapahtuiko kaikki tämä vain itsestään vai onko siellä niitä, jotka saivat sen tapahtumaan saattaakseen esiin uuden maailmanjärjestyksen, joka pakotettaisiin ihmisten ylle? [Tottakai kyseessä on järjestetty kriisi, jonka varjolla EU:sta tehdään liittovaltio, kun taloudellista keskusvaltaa luodaan Brysseliin. Kaikki euromaat joutuvat taloudellisen valvonnan alaisiksi. Suom. huom.]

Yksi esimerkki USA:n osakemarkkinoiden ailahtelevuudesta paljastettiin toukokuun 7. päivänä 2010. Tuona päivänä, sijoittajat seisoivat puhumattomina kun heidän markkinansa romahtivat ja sukelsivat 1,000 pistettä. Tämän kaltainen asia oli ennenkuulumatonta, ja kukaan ei näytä tietävän miten ja miksi se tapahtui. Se [pörssi] toipui lähes kokonaan siitä mitä se menetti päivän päätökseen mennessä, mutta joku kiskoi esiin äkillisen piikin. (10) Se tuo mieleen vuoden 1929 pörssiromahduksen kun Krupp’it, Kennedy’t, Warburg’it, ja muut sijoittajat vetivät nopeasti rahansa pois markkinoilta ja tekivät voittoa kaikella puhelinrahalla (call money) ja tallettivat rahat Kanadan pankkeihin. Tämä saattoi kansakuntamme alas niin alhaiselle tasolle, että meidän maassamme oli yhä jälkivaikutuksia 1970-luvulle saakka. Kaikki asiantuntijat ovat etsineet vastausta siihen miksi ja miten markkinat pystyivät sukeltamaan, ja kukaan ei ole tullut esiin vastauksen kanssa. Se on toistaiseksi täydellinen ja tuntematon mysteeri. (11) Osavaltiotasolla, ainakin 22 pankilla Wisconsinin osavaltiossa on erityisohjeet USA:n finanssivalvojilta korjata ongelmansa tai tulla suljetuksi. (12) Huhtikuun 9:ntenä 2010, 33 osavaltion raportoitiin olevan rahapulassa rahoittamaan työttömyystukia. (13) Osavaltiot kaikkialla Liittovaltiossa viivästyttävät veronpalautuksia, koska heillä ei vain ole rahaa. Tämä kerrottiin MSNBC-kanavalla Jefferson Cityssä, Missourin osavaltiossa, huhtikuun 9. päivänä 2010. (14) Kun me katselemme tätä koko kuvaa, sen pitäisi olla melko selvää että on olemassa kaksi mahdollisuutta miksi kaikki tämä on tapahtumassa. Yksi on se, että lainsäädäntäelimet eivät tiedä mitä he ovat tekemässä ja vain jatkavat rahan pumppaamista ulos ja lisäävät velkaa. Toinen mahdollisuus on se, että he tietävät mitä ovat tekemässä, ja he tarkoituksellisesti sabotoivat koko maailman talouksia tuodakseen esiin heidän jumalansa Luciferin. On aika meille kaikille valvoa ja rukoilla ja auttaa toisia heräämään.

Ihmiskunta avoimessa kapinassa Jumalaa vastaan

Meille, jotka tunnemme pelastuksemme Jumalan, on vaikea käsittää miten ihminen voisi koskaan kapinoida Jumalaa vastaan kun asiat eivät mene hyvin. Minun ensimmäinen ajatukseni on viedä ongelma Vapahtajalle. Kaikki todelliset uskovat tekevät näin. Mutta siellä on hyvin suuri luopumus muodostumassa, ja saatana on investoinut paljon aikaa, rahaa, ja ponnistusta asialleen, ja nyt me näemme tuloksia siitä. Viimeisen vuosikymmenen aikana, Janet Rowling’in Harry Potter -kirjat ovat opettaneet lukemattomia miljoonia ihmisiä ajattelemaan kuten noidat. Siitä saakka, lukuisat muut ohjelmat, kirjat, ja elokuvat ovat tehneet saman asian, ja viimeisin trendi näyttää olevan vampyyrit. Vampyyrit eivät ole kuvitteellisia. Ne ovat ihmisiä, jotka ovat riivattuja verenhengillä, ja he eivät tosiaankaan muutu lepakoiksi tai tuhoudu auringonvalossa; ja he eivät ole kuolemattomia. The Twilight -kirjasarjasta ja myöhemmästä elokuvasarjasta on tullut niin suosittuja, että nuoret naiset nimeävät vastasyntyneensä vampyyrien mukaan, yhden niistä ollen nimetty Malia’ksi. (15) Vampyyrit, kuitenkin, vaeltavat keskuudessamme, ja heidän pahuuden työnsä on juuri helvetin olemus.

Okkultistien lukumäärä meidän sotavoimissamme on myös melko hälyttävää. Heitä löydetään kaikista tärkeistä tukikohdista ja linnakkeista, käsittäen sellaiset paikat kuin Colorado Springs, Coloradon osavaltiossa, ja Fort Hood, Teksasin osavaltiossa. Meidän hallituksemme on jatkuvasti luonut menetelmiä, jotka avustavat heitä heidän okkultistisissa aktiviteeteissaan. On melkein mahdotonta päästä eroon heistä, ellei heidän palvelusaikansa ole lopussa ja he valitsevat lähteä. Monet heistä eivät lähde, koska heillä on suunnitelmia. He ovat siellä värvätäkseen ihmisiä asialleen. Nyt, maaliskuussa 2010, Pentagon kumosi kiellon homoseksuaaleilta palvella avoimesti, joten he voivat nyt vapaasti harjoittaa elämäntyyliään muiden sotilaiden joukossa. Mitä tahansa kaikua (vastalausetta) muilta sotilailta voitaisiin pitää viharikoksena. (16)

Eräs esimerkki massojen avoimesta kapinasta Jumalaa vastaan on lähestyvä jalkapallon maailmanmestaruusturnaus joka järjestetään Etelä-Afrikassa kesäkuussa 2010. Tämä tapahtuma tulee epäilemättä vetämään lukemattomia tuhansia ihmisiä Kapkaupunkiin, Etelä-Afrikkaan. Hankkiakseen viihdykettä ja huvia monille merkkihenkilöiden vieraskävijöille, tilaus on jätetty sisään yhdelle miljardille kondomille ja 40,000 seksityöläisen maahantuonnille. (17) Niiden, jotka tietävät mitä Raamattu sanoo kaikista sellaisista asioista, pitäisi olla täysin järkytettyjä tästä. Silti suurimmalle osalle, se on vain uutisaihe.

Kun synti saavuttaa täyden voimansa, nuo jotka vihaavat Jumalaa etsivät nopeasti jonkun toisen tavan loukata Häntä. Ilmestyskirjasta, luvusta 13, jakeesta 1, me luemme tuosta hengestä nimen avulla seuraavasti, ”Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä (name of blasphemy, KJV).” Se on jumalanpilkan henki joka nousee esiin, ja me varmasti näemme tätä tänä päivänä. Me olemme nyt saaneet tietää Hollywood Reporter’ilta että toukokuun 5:ntenä 2010, Comedy Central (yhdysvaltalainen kaapelitelevision maksullinen kanava) alkoi kehitellä Jeesus Kristus -piirroselokuvaa. Ohjelman on määrä koskea Kristusta, joka haluaa paeta Hänen voimakkaan mutta apaattisen isänsä varjoa ja elää säännönmukaista elämää New York Cityssä. Näytöksessä, Jumala on syventynyt videopelien pelaamiseen samalla kun Kristus, ylivoimaisesti paras kala poissa vedestä, yrittää sopeutua elämään isossa suurkaupungissa. Häntä ei koskaan kutsuta Jeesukseksi Kristukseksi, vaan aina J.C.:ksi. (18)

Ihmiskunta kietoutuneena kemiallisten reaktioiden pauloihin

Viimeisimmissä uutiskirjeen numeroissa, minä olin kertonut huolestuttavista vaaroista, joita meidän maailmamme nyt kohtaa johtuen kemikaalisaastutuksesta. Ja koska näitä kemikaaleja on päästetty vesivarastoihin, meidän ilmakehäämme, ja kaikkiin meidän ekosysteemeihin, niin näyttää siltä, että ei ole olemassa pakokeinoa niistä. Yksi vaarallisimmista kemikaaleista markkinoilla tänään on BPA (Bisfenoli A). Tämä on aine jota käytetään yleisesti päällystettäessä meidän alumiinitölkkejä estämään ruokaa ränsistyttämästä niitä. BPA on itse asiassa synteettinen naissukupuolihormoni vastaten estrogeeniä. Lukuisat tiedemiehet Yhdysvalloissa ovat taistelleet suuria kemikaaliyhtiöitä vastaan tässä asiassa, ja Liittovaltion lääke- ja elintarvikevirasto (FDA) suostui asettamaan määräajan sille mitä he aikovat tehdä sen suhteen. Ongelmana on se, että FDA jatkaa heidän määräaikansa jättämistä väliin, ja sitä on tapahtunut kolme kertaa nyt. (19)

Toinen vaarallinen kemikaali on fluoridi. Tiedemiehet ovat tienneet vuosien ajan, että se on hermomyrkky ja mahdollisesti syöpää aiheuttava (tumorigenic) jos sitä niellään. On olemassa muitakin tunnettuja terveysongelmia, jotka yhdistetään liialliseen fluoridin käyttöön. Silti sitä löydetään yleisesti hammastahnoista ja vesijohtovedestä. (20)

Vastuullisen lääketieteen aikakauslehtilääkäreiden (Journal Doctors for Responsible Medicine) mukaan, huhtikuu 2010, lapset ovat olleet erityisesti kohteena. Yhdysvalloista on tullut maailman psykiatrinen lääkintäpääkaupunki lapsille, joita ollaan lääkitsemässä nuoressa iässä. Joissakin osavaltioissa lääkintärekisterit osoittavat pikkulasten, vähemmän kuin vuoden ikäisten, olevan lääkityksessä psyykkisten vaivojen takia. Voimakas lääkkeiden antipsykoottinen käyttö lapsilla, iältään 2-5 vuotta, on kaksinkertaistunut Yhdysvalloissa vuosien 1999 ja 2007 välisenä aikana. Näiden lääkkeiden vaaralliset vaikutukset sisältävät haitallisia sydän- ja verisuonivaikutuksia, jotka lyhentävät elämiä, ja haitallisia aineenvaihdunnallisia vaikutuksia, jotka saavat aikaan diabetesta. Vaikka hyvin paljon tiedetään jo nyt, niitä edelleen käytetään. (21) Jälleen kerran se on se vanha tuomittava rahanjälki.

Uutistoimisto Reutersin mukaan, tavallinen rikkaruohontappaja (weed killer) on muuttanut koirassammakoita naaraspuolisiksi. Tosiasia on, että atratsiini altisti koirassammakot, jotka sekä kuohittiin (demasculized, toisin sanoen, kemiallisesti kastroitiin) ja tehtiin naaraspuolisiksi täysikasvuisina. Äskettäinen tutkimus, jossa käytettiin 40 sammakkoa, osoitti, että kaikki 40 koiraspuolista sammakkoa kävi läpi prosessin, joka täysin naaraspuolisti (feminized) ne, jopa aiheuttaen munien kasvamista kymmenessä prosentissa niistä. Uskotaan, että atratsiini työskentelee nisäkkäissä ja ihmisissä yhtälailla. Nämä kemikaalit selittävät miksi maailmamme tilastotiedot selvästi osoittavat, että jopa ihmisten joukossa, miehistä on tulossa naismaisempia, mikä jättää oven auki monille naisille tulla maskuliinisemmiksi. (22)

Jumalan voiman vastaus (Response of God’s Power)

Kaikkien asioiden kanssa, joita on käynnissä maan päällä, meidän täytyy aina muistaa katsoa ylös taivaisiin sillä meidän ruumiinlunastuksemme on lähellä. Useiden viimeisten kuukausien ajan, me olemme nähneet valtavia maanjäristyksiä, maastopaloja, tulivuorenpurkauksia, avaruudenuhkia, ja suunnilleen kaikenlaista muutakin mahdollista uhkaa. Nämä ovat kaikki merkkejä Herran pikaisesta tulemuksesta. CNN raportoi Lontoosta, Englannista, että massiivinen vulkaaninen purkaus tapahtui Islannissa ja tuhkapilvet olivat hyvin laajoja, mennen selvästi ylempään stratosfääriin, niin että kaikki suihkumoottorit täytyi määrätä lentokieltoon. (23) Mutta vulkaaninen pilvi ei pysähtynyt Englantiin. Se tukahdutti suurimman osan Euroopasta, ajelehtien tärkeiden suurkaupunkien ja maaseudun ylle. (24) Taloudellinen vaikutus läpi Euroopan oli suurta kun pilviä muodostui yhtämittaisesti tulivuoresta. (25) Kuva oli hämmästyttävä, kun miljoona brittiä joutui pulaan tuhkan kautta, ja ruokavajauksia odotettiin. Maapallo oli todellakin käymässä läpi massiivisen kouristuksen, mutta mikä on vieläpä järkyttävämpää, olivat kuvat tulivuoren suusta ylhäältä katsoen. Ne olivat eräät demonisimmat, pelottavimmat ja pahimmilta näyttävät kasvot joita olen koskaan nähnyt. Minulla on vain mustavalkoinen kopio, mutta kopioita on saatavilla pyynnöstä kirjoittamalla Last Trumpet Ministries’iin. Tämä raportti valokuvien kanssa tuli London Daily Mail -lehdestä. (26) Tulivuorenpurkaukset ovat kauhistuttavia tapahtumia, jotka kirjaimellisesti saavat vuoret virtaamaan alas ja meren kiehumaan. Me tulemme näkemään paljon enemmän niitä, kun meidän Herramme valmistautuu palaamaan maan päälle, mutta huhtikuun 14:ntenä 2010, oli myös hirvittävä maanjäristys voimakkuudeltaan 6,9 magnitudia Kiinan vuoristoisella seudulla lähellä Tiibetiä. Useita satoja kuoli ja enemmän kuin kymmenentuhatta ihmistä loukkaantui. Siellä oli rakennuksia joka puolella, jotka painuivat litteäksi ihmisten ympärillä. (27) Kaikkialla Yhdysvalloissa, rajuja myrskyjä ja tappajatornadoja porhalsi läpi alueiden, jotka olivat kymmenen mailia (1 maili = n. 1,6 km) leveitä, tappaen ihmisiä ja tuhoten kaiken tiellään olevan. Ihmiset eivät ole koskaan nähneet mitään sen kaltaista. (28)





















http://www.dailymail.co.uk/news/article-1266300/Iceland-volcano-Ash-cloud-grounds-British-European-flights.html


Muualla maailmassa omituisia asioita on meneillään. Guatemalassa ja muilla Keski-Amerikan alueilla, maanjäristykset jatkavat jylisemistään. Kuuluisa Raamatun Jordan-joki, missä Jeesus ja monet muut kastettiin, oli kerran tulviva ja raivoava joki, mutta se on nyt supistunut vain pieneksi puroksi joissakin paikoissa. Jokseenkin ainoa asia, joka ruokkii kerran niin mahtavaa Jordan-jokea, ovat saaste- ja jätevirrat. (29)

Joitakin onnettomuuksia kutsutaan luonnonkatastrofeiksi, tai Jumalan teoiksi, ja jotkut ovat ihmistekoisia. Eräs sellainen ihmistekoinen onnettomuus on tuore mammuttimainen öljyvuoto Meksikonlahdella. Meille on kerrottu, että tämä öljyvuoto oli sattuma ja aiheutui viallisesta osasta British Petroleumin (BP) mukaan. Hyvin paljon öljyä vuoti mereen niin nopeasti että Meksikonlahti oli pian täynnä saastetta. (30) Yrityksestä huolimatta he eivät pystyneet hillitsemään vuotoa. Ilmanäkymästä käsin, sinä kykenisit näkemään öljyvirrat kymmenen mailin pituisina. (31) Hämmästyttävästi, tälle öljynporauslautalle, joka totaalisesti upposi, aiheuttaen monien kuoleman ja mittaamatonta tuhoa, ojennettiin turvallisuuspalkinto juuri äsken viime vuonna. Hiljattain huomattiin, että tätä öljynporauslauttaa, jolle annettiin nimi Deep Water Horizon (Syvän veden horisontti), ei oltu riittävästi tarkastettu useiden viimeisten vuosien aikana. (32) [Deepwater Horizon -öljynporauslautta syttyi räjähtäen palamaan 20. huhtikuuta 2010 ja upposi kaksi päivää myöhemmin. Nyt 4.6.2010, on kulunut 45 päivää siitä kun raakaöljyä alkoi vuotaa merenpohjalle 1,500 metrin syvyyteen romahtaneesta öljynporausputkesta mereen. Vuotoa ei ole vieläkään saatu tukittua, mutta nyt on uusi yritys meneillään kun BP katkaisi putken hydraulisella leikkurilla ja onnistui asentamaan poistoputken. Vuotavaa öljyä yritetään kerätä talteen tällä keräyslaitteella. Öljyvuoto voi siis olla vihdoin ainakin osin hallinnassa. Suom. huom.]

Vielä yksi asia josta haluaisin mainita ennen lopetusta, on se, että tiedemiehet ovat nyt ymmällään, koska yksi raidoista meidän suurimmalla planeetalla Jupiterilla on täysin kadonnut. Se oli massiivisen leveä raita ympäröiden planeetan kehää ja oli yksi asioista joita minä etsin kun käytin kaukoputkeani. Ei ole olemassa selitystä sille mitä tapahtui raidalle, mutta Jupiter-planeetta on käynyt läpi muutoksia jonkun aikaa. (33)

Lopuksi, haluaisin kiittää kaikkia teitä korteistanne ja lahjoistanne, esirukouksista, ja onnentoivotuksista minun äskettäisen sairauden ja sairaalamajoituksen aikana. Minä halajan esirukouksianne suuresti. Jos teillä on joitakin erityisiä rukouspyyntöjä, olkaa hyviä ja lähettäkää niitä meille, ja me annamme niille yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. American Daughter, March 29, 2010, By Nancy Matthis.
02. The Federal Register, February 4, 2009, FR Document E9-2488.
03. HB1388 Passed-Document.
04. Bloomberg Business Week, May 8, 2010, By Tony Capaccio, New York, NY.
05. Associated Press, May 4, 2010, By Anne Gearan, Washington, D.C.
06. London Daily Mail, April 10, 2010, London, England, UK.
07. Washington Times, May 13, 2010, By Bill Gertz, Washington, D.C.
08. Washington's Blog, March 21, 2010, German Central Bank, Washington, D.C.
09. Associated Press, May 8, 2010, By Raf Casert and Elena Becatoros, Brussels, Belgium.
10. Bloomberg Business Week, May 8, 2010, By Joe Taschler, New York, NY.
11. Los Angeles Times, May 12, 2010, By Jim Puzzanghera, Los Angeles, CA.
12. Milwaukee Journal Sentinel, March 28, 2010, By Paul Gores.
13. CNN Money.com, April 9, 2010, By Hibah Yousuf, New York, NY.
14. MSNBC News, April 9, 2010, Jefferson City, MO.
15. Milwaukee Journal Sentinel, May 8, 2010, By Stephen Ohlemacher, AP, Washington, D.C.
16. Milwaukee Journal Sentinel, March 26, 2010, AP and Mcclatchy News Service.
17. Reuters News Service, May 7, 2010, Juda Ngwenya, Cape Town, South Africa.
18. The Hollywood Reporter, May 5, 2010, Hollywood, CA.
19. Milwaukee Journal Sentinel, December 30, 2009, By Meg Kissinger, Milwaukee, WI.
20. Doctors for Responsible Medicine, Practitioner Edition, April, 2010.
21. Journal Doctors for Responsible Medicine, April, 2010.
22. Reuter's News Service, March 2, 2010.
23. CNN News.com, May 16, 2010, London, England, UK.
24. London News and Wires, April 11, 2010, By Rachael Brown, London, England, UK.
25. MSNBC News, April 20, 2010, By Arthur Max, Amsterdam, Holland.
26. London Daily Mail, April 17, 2010, By Michael Seamark and Ray Massey, London England, UK.
27. MSNBC News.com, April 14, 2010, Xining, China.
28. Milwaukee Journal Sentinel, May 3, 2010, AP by Erik Schelzig, Memphis, TN.
29. Earth Week, Diary of the Planet, May 10, 2010, www.earthweek.com.
30. Milwaukee Journal Sentinel, May 5, 2010, AP by Vicki Smith and Allen G. Breed, Grand Isle, LA.
31. London Daily Mail, May 16, 2010, Foreign Service, London, England, UK.
32. Associated Press, May 16, 2010, By Justin Pritchard, Los Angeles, CA.
33. London Daily Mail, May 17, 2010, By Claire Bates, London England, UK.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com