Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 10. joulukuuta 2010

PAHUUDEN PALJASTAMINEN

----- Original Message -----
From: Samuel Korhonen
Sent: Wednesday, December 08, 2010 5:38 PM
Subject: Fw: Laying Bare the Evil


----- Original Message -----
From: TBC Today
To: smlkorhonen@gmail.com
Sent: Wednesday, December 08, 2010 2:35 AM
Subject: Laying Bare the Evil











December 7, 2010


PAHUUDEN PALJASTAMINEN

"Jonkun siis on ryhdyttävä siihen epäkiitolliseen tehtävään, että tutkii ja paljastaa ajan pahuuksia; sillä ihmisten ei tule antaa onnitella itseään, että hyvin menee. Jos muut eivät siihen rupea, hän rupeaa.
Jos muut kavahtavat sellaisen työn parjausta, hän ei.... Hän rakastaa kanssaihmisiään liikaa. He voivat moittia häntä; he voivat kutsua häntä ihmisvihaajaksi, tai pahuuden profeetaksi; he voivat yhdistää hänen varoituksensa motiiveista pahimpiin, kuten ylpeys, tai röyhkeys, tai itsekorostus, tai pahantahtoisuus, tai kateus, mutta hän ei välitä mitään näistä epäoikeudenmukaisista vihjailuista.
Hän katsoo paremmaksi olla siten väärin ymmärretty ja herjattu, kuin että antaa ihmisten syöksyä turmioon, jota nämä eivät näe. Ennemmin, kuin että he hukkuisivat, hän sallii omaa nimeään vastaan puhuttavan. Hän ottaa kaikenlaisia riskejä, jopa että veljet vihaavat häntä, ennemmin kuin vetäytyy varoittamasta. Jos he eivät välitä siitä, hän on ainakin pelastanut oman sielunsa. Jos välittävät, hän on pelastanut sekä omansa, että heidän sielunsa."

-- Horatius Bonar (skotlantilainen pastori, 1808-1889)



LAYING BARE THE EVIL

"Some one, then, must undertake the ungracious task of probing and laying bare the evils of the age; for men must not be allowed to congratulate themselves that all is well. If others will not, he will.
If others shrink from the obloquy of such a work, he will not.... He loves his fellow-men too well. They may upbraid him; they may call him a misanthropist, or a prophet of evil; they may ascribe his warnings to the worst of motives, such as pride, or arrogance, or self-esteem, or malice, or envy; but he will give no heed to these unjust insinuations.
He will prefer being thus misunderstood and maligned, to allowing men to precipitate themselves upon a ruin which they see not. Rather than that they should perish, he will allow his own good name to be spoken against. He will risk every thing, even the hatred of brethren, rather than withhold the warning. If they give no heed to it, he has, at least, saved his own soul. If they do, he has saved both his own soul and theirs."

-- Horatius Bonar (Scottish pastor, 1808-1889)


"Ihmislapsi, minä olen asettanut sinut Israelin heimolle vartijaksi. Kun kuulet sanan minun suustani, on sinun varoitettava heitä minun puolestani. Jos minä sanon jumalattomalle: sinun on kuolemalla kuoltava, mutta sinä et häntä varoita etkä puhu varoittaaksesi jumalatonta hänen jumalattomasta tiestänsä, että pelastaisit hänen henkensä, niin jumalaton kuolee synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi. Mutta jos sinä varoitat jumalatonta ja hän ei käänny jumalattomuudestansa eikä jumalattomalta tieltänsä, niin hän kuolee synnissänsä, mutta sinä olet sielusi pelastanut. Ja jos vanhurskas kääntyy pois vanhurskaudestansa ja tekee vääryyttä ja minä panen kompastuksen hänen eteensä, niin hän kuolee-kun et sinä häntä varoittanut, niin hän synnissänsä kuolee, ja vanhurskautta, jota hän oli harjoittanut, ei muisteta-mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi. Mutta jos sinä vanhurskasta varoitat, ettei vanhurskas tekisi syntiä, ja hän ei tee syntiä, niin hän totisesti saa elää, koska otti varoituksesta vaarin, ja sinä olet sielusi pelastanut." (Hes. 3:17-21)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com