Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 28. tammikuuta 2010

KUNDALINI-VAROITUS -- Tärkeä ja kiireellinen

Mikä on yhteinen tekijä Toronton, Pensacolan ja Lakelandin "herätyksissä", ALFAKURSSISSA ja New Age'ssa?
Vastaus: KUNDALINI.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)


----- Original Message -----
From: Revelation Files - John Terry
To: Revelation Files - John Terry
Sent: Thursday, January 14, 2010 6:56 PM
Subject: [revfiles] KUNDALINI WARNING - Urgent


KUNDALINI-VAROITUS -- Tärkeä ja kiireellinen

-by Andrew Strom (Lisätty suomentajan kommentteja punaisella)

www.revivalschool.com


Näin juuri videon, jolla Rick Joyner ilmoittaa, että Todd Bentley saarnaa taas Morningstar'illa Pohjois-Carolina'ssa ja nyt heillä on ns. ”herätyksen” manifestaatioita, jotka ovat kammottavan samanlaisia kuin Lakeland'issa. He ilmoittivat myös striimaavansa näitä isoja kokouksia TV-kanavallaan – ja he ovat voimakkaasti viemässä asiaa eteenpäin.

Olen itse kielilläpuhuva helluntailainen – saanen kuitenkin esittää tässä yksinkertaisen kysymyksen? Millainen ”henki” se oli, joka toimi Lakeland'in herätyksessä – kun johtajalla ja kokousten keskeisellä huomion kohteella (Bentley) oli haureellinen suhde kulissien takana? Oliko se ”Pyhä” Henki, joka voiteli jotakin niin aistillista ja epäpyhää? Ja nyt, kun Bentley erosi vaimostaan ja nai jalkavaimonsa – odotetaanko meidän toivottavan hänet tervetulleeksi takaisin ”voiteluineen”? Mitä tämä on? Rick Joyner'ia ovat nimenomaan varoittaneet korkean tason palvelujärjestöt, ettei hän tekisi sitä, mitä nyt tekee – kun tuo Bentley'n takaisin parrasvaloihin. Näyttää kuitenkin, ettei hän välitä. On ilmeistä, että vain ”manifestaatioilla” on merkitystä.

Mitä sitten tosiasiassa ovat nämä 'manifestaatiot', jos ne näköjään ovat niin kotonaan tämän kaltaisessa epäpyhässä ympäristössä? Ovatko ne ollenkaan Jumalasta? (tarkoitan tässä väkivaltaista ”nykimistä”, hillitöntä naurua, ruumiin vääristymisiä, juopuneisuutta, 'porttaaleja', outoja ”enkelien” kohtaamisia jne.) Miksi emme Raamatusta löydä sellaista 'voitelua'? Miksi eivät Jeesus ja apostolit mainosta näitä manifestaatioita, jos ne todella ovat aitoa herätystä? Miksi sen sijaan näemme kaikkia näitä asioita kaikkialla New Age'ssa ja hinduismissa jne.? Tiedostammeko, että monilla väärillä uskonnoilla on oma versionsa ”kättenpäällepanemisesta”, joka saa aikaan juuri tämän kaltaisia manifestaatioita? Tämä 'henki' ei ole Raamatussa – mutta se on kaikkialla Kundalini-tyyppisessä hinduismissa! Eikö tämän pitäisi saada hälytyskellot soimaan meissä?

MITÄ ON KUNDALINI?

Jos haet internetistä hakusanoilla Kundalini ja Shakti, huomaat, että suuret joukot ihmisiä New Age'ssa ja itämaisissa uskonnoissa kokevat jatkuvasti näitä voimakkaita manifestaatioita. Usein se tapahtuu gurun avulla, joka koskettaa heitä otsaan niin, että he voivat kokea ”Kundalinin heräämisen”.

Kuten tutkija Robert Walker kirjoitti vuonna 1995:

"Kokouksia, joita mystiset hindu-gurut pitävät, kutsutaan nimellä 'Darshan'.

Näissä kokouksissa uskovaiset menevät eteen vastaanottamaan hengellisen kokemuksen gurun avoimen kämmenen kosketuksesta, usein otsaansa, sellaisessa operaatiossa, joka tunnetaan Shakti Pat'ina eli jumalallisena kosketuksena.

Tätä hengellisen kokemuksen nostattamista kutsutaan Kundaliniksi... Sen vaiheen jälkeen, kun uskovainen on saavuttanut riittävän korkean hengellisen tason, hän alkaa vapista, nykiä, hypellä tai vääntelehtiä hallitsemattomasti joskus puhjeten hallitsemattomiin eläinääniin tai nauruun saavuttaessaan ekstaasin huipun. Näitä maifestaatioita kutsutaan nimellä ”Kriya”. Uskovaiset karjuvat joskus kuin leijona ja osoittavat kaikenlaisia fyysisiä merkkejä tämän vaiheen aikana. Usein he siirtyvät hengellisen tietoisuuden korkeampiin tiloihin ja tulevat liikkumattomiksi ja näyttävät vajoavan tajuttomuuteen..."

Ja kuten guru Shri Yogãnandji Mahãrãja kirjoittaa:

"Kun ruumiisi alkaa täristä, tukka nousee pystyyn, naurat, tai alat itkeä tahtomattasi, kielesi alkaa tuottaa rujoja äänteitä, täytyt pelolla, tai näet pelottavia näkyjä... niin Kundalini Shakti on aktivoitunut."

Kiinassa on suosittu Kundalini-tyyppinen liike nimeltä 'Qigong'.


Kun eräs kiinalainen hengellinen Qigong-mestari puhui USA:ssa vuonna 1991, niin San Francisco Chronicle kirjoitti, että monet yleisössä alkoivat kokea ”pakkoliikkeitä”. Mestari kertoi yleisölleen: "Ne, jotka ovat herkkiä, voivat alkaa saada voimakkaita fyysisiä tuntemuksia – tai alkaa nauraa tai itkeä. Älkää olko huolissanne. Tämä on täysin normaalia."

Kun katselet videoita näistä ”kriya”-kohtauksista, tai muista Kundalini-tyyppisistä manifestaatioista, voisit useinkin vannoa katselevasi modernia seurakuntakokousta, jossa jaetaan ”voitelua”. (Sanon tämän sellaisena, joka uskoo lujasti Pyhän Hengen lahjoihin. Minä vain en usko ”vieraisiin” voiteluihin, joita soluttautuu Kristuksen ruumiiseen! On iso ero Kundalinin ja todellisen Pyhän Hengen välillä!)

Minä uskon, että noin vuosista 1993-1994 lähtien vieraan hengen on sallittu vallata seurakuntaa – ensin Rodney Howard-Browne'n palvelutyön kautta – sitten Toronton ja sitten Profeetallisen liikkeen (johon kuuluin tuohon aikaan) ja edelleen Lakeland'in ja monien muiden palvelujärjestöjen ja liikkeiden kautta. Kehotan ihmisiä nyt ”koettelemaan henget”, kuten meitä kehotetaan Raamatussa. Älkää antako kenen tahansa panna käsiä päällenne. Tämä on voimakas henki ja sillä on monien isojen nimien palvelujärjestöjen tuki. Itseasiassa juuri nämä miehet ja naiset ovat vastuussa, että sen on sallittu levitä suoraan läpi Kristuksen ruumiin ja eräänä päivänä he tulevat vastaamaan siitä Jumalalle.

Raamattu varoittaa meitä nimenomaan, että viimeiset päivät ovat viettelevien henkien, väärien profeettojen, valheellisten merkkien ja ihmeiden aikaa ja että meidän täytyy aina tarkkailla ”valkeuden enkeleitä”, jotka näyttelevät oikeita. Miksi ei nykyajan seurakunta ota näitä varoituksia vakavasti? Emmekö elä juuri niissä päivissä, joista Raamattu varoittaa?

Minun on nyt heti tehtävä jotakin sellaista, jota en sillä tavalla ole koskaan ennen tehnyt. En milloinkaan ennen ole julkaissut luetteloa palvelujärjestöistä ja liikkeistä, joita tulee varoa, mutta tällä kertaa minun on se tehtävä. Tämä sairaus on jatkunut tarpeeksi kauan. Kehotan teitä hyvät ystävät katkaisemaan yhteytenne seuraaviin palvelujärjestöihin ja heidän saastutettuihin ”voiteluihinsa”.

Vaikka jotkut näistä ihmisistä puhuvat välillä ”hyviä asioita”, niin se ei ole sen arvoista, että kannattaisi pitää yhteyttä heidän kanssaan johtuen siitä saastutetusta voitelusta, jota he suosittelevat, tai itse julistavat. Tässä on luettelo:

(1) Todd Bentley.

(Kun Lakeland'in ”herätys” oli vauhdissa niin helluntailaisten KV-lehti (entinen Ristin Voitto) kyllä otti siihen ahkerasti kantaa, mutta mitään negatiivista siitä ei ennen loppurysäystä löydetty. Paremminkin moitittiin ”herätyksen” arvostelijoita. Suom. huom.)

(2) Rodney Howard Browne – niin sanottu "Pyhän Hengen viinuri".

(3) Rick Joyner ja kuka tahansa, joka pitää yhteyttä Morningstar Ministries'iin.

(Takavuosina Iso-Kirja-opistolla pidettiin naistenpäivät, joilla kurssikirjana käytettiin alunperin Rick Joyner'in kustannustyhtiön Morningstar'in julkaisemaa Steve Thompson'in kirjaa ”Tunnista Jumalan ääni.”

http://www.ituuli.net/ituuli/index2.htm Suomentaja jopa lähetti asiasta palautetta ko. opistolle. Suom. huom.)

(4) John Arnott & kuka tahansa, joka pitää yhteyttä TACF:iin ("Toronton Siunaus").

(5) 'Uuden apostolisen uskonpuhdistuksen (New Apostolic Reformation)' Peter Wagner, joka väittää olevansa maailmanlaajuisen 'apostolien' verkoston johtaja – joka julkisesti suositteli Lakeland'ia ja tulee pian saarnaamaan Toronton lentokenttäseurakunnassa (TACF) muiden ”väärän voitelun” kannattajien rinnalla.

(Nokiamissiossa Wagner'in väkeä on käynyt moneen otteeseen. Ainakin Chuck Pierce ja Cindy Jacobs tulevat heti mieleen. Pierce'stä luultavasti tulee jo kohta kahdeksankymppisen Wagner'in seuraaja. Suom. huom.)

(6) Mike Bickle ja International House of Prayer (IHOP) Kansas City'ssä (Asuin sielläpäin yli kaksi vuotta – ja tiedän, kuinka he ovat tämän perään. Mike Bickle mainostaa sitä kirjassaan).

(7) Bob Jones – Kansas City'n profeetta, jonka palvelutyö on sen kaiken täysin saastuttama.

(8) Patricia King ja kuka tahansa 'Extreme Prophetic' -liikkeestä.

(9) John Crowder & kuka tahansa, joka pitää yhteyttä "Sloshfest'iin".

http://www.youtube.com/watch?v=JOhkc4FLhx4

(10) Redding'in Bethel-kirkon Bill Johnson – joka puhuu joitakin oikeita asioita, mutta suositteli julkisesti Lakeland'ia ja mainostaa ”väärää voitelua” hyvin voimakkaasti kulissien takana.

(Suomessakin oli Lakeland'in suosittelijoita pilvin pimein. Tunnettu kristillinen johtaja Seppo Pehkonen vietti siellä kokonaisen viikon, TV7:n ”Polvijärven pastori” Veijo Piipponen suositteli sitä – suomentaja kuuli sen omin korvin. TV7:n yhteistyökumppani GOD-TV oli Lakeland'in herätyksen päätukija ja julkistaja. Suom. huom.)

(11) IRIS Ministries'in Heidi & Rolland Baker – jotka tekevät hyvää työtä Mosambikin köyhien parissa – mutta, jotka ovat myös kuljettaneet ja mainostaneet tätä saastutettua voitelua vuosien ajan.

(Kuva ja Sana on julkaissut suomeksi kaksi heidän kirjaansa. Suom. huom.)

(12) Randy Clark, Wes & Stacey Campbell ynnä muut tärkeät henkilöt "Toronton siunauksesta".

(13) The Elijah List – ja melkein jokainen siellä esiintyvä.

(Suomalaisten kannalta vaarallisin ”Elian listan” mies on puoliksi suomalainen Steve Hill -- idoli monille helluntailaisille. Hänhän oli viisi vuotta Pensacolan torontolaisen ”herätyksen” pääpuhujana. Suom. huom.)

On tietysti valtava määrä vähemmän tunnettuja saarnaajia ja palvelujärjestöjä, jotka kaikkialla maailmassa kuljettavat ja suosittelevat tätä Kundalini-tyyppistä ”voitelua”, mutta olen tässä keskittynyt vain kaikkein vaikutusvaltaisimpiin, joista tiedän. Se on todella suunnaton kysymys seurakunnassa. Kehotan jokaista, joka kannattaa jotakin näistä palvelujärjestöistä todella tarkastamaan ne perinpohjaisesti. Ja jos huomaat (kuten minä), että ne kuljettavat ja suosittelevat tätä väärää Kundalini-henkeä seurakunnassa, niin lopeta niiden kannattaminen kaikilla tavoilla – mitä sitten teetkin, niin älä anna heidän ”panna käsiä” päällesi!

Panen peliin kaiken, kun tällä tavalla ”mainitsen nimiä”.

Uskon kuitenkin, että se on niin vakavaa. Kuinka ikimaailmassa me jouduimmekaan siihen pisteeseen, että ”kriya't” aivan kuin hinduismissa leviävät läpi seurakunnan?

Pyydän sinua lähettämään tätä sähköpostia eteenpäin kaikille, ketä tunnet, blogeille, johtokunnille jne. Nämä ihmiset ovat juuri nyt yrittämässä ”uudelleenkäynnistää” koko tätä juttua. Auta viemään tätä varoitusta ulos. Nähdäksesi videon näistä ”kriya-” ja muista Kundalini-tyyppisistä manifestaatioista napsauta allaolevia YouTube-linkkejä.

http://www.youtube.com/watch?v=QyW1UFzS2LY

http://www.youtube.com/watch?v=eaNiuRWHZrY

Jumala siunatkoon teitä kaikkia!

Andrew Strom.

-----------------------------







PO Box 640
Russellville AR 72811

www.RevelationFiles.com


tiistai 19. tammikuuta 2010

Paavi Benedictus julistaa Piuksen pyhimykseksi

Tässä Cutting Edgen David Bay ruotii Roomalaiskatolisen Kirkon synkkää historiaa 2. maailmansodan aikana, kun paavi Pius XII kieltäytyi auttamasta juutalaisia. Modernien paavien Marian palvonta otetaan myös esille.


Paavi Benedictus XVI ottaa ensimmäisen askeleen julistaessaan pyhimykseksi paavi Pius XII:n, paavin, joka seisoi ystävänsä Adolf Hitlerin rinnalla Toisen Maailmansodan aikana!

Alaotsikko: Paavi Pius XII:ta kutsuttiin ”hiljaiseksi paaviksi”, koska hän ei koskaan puhunut mitään Adolf Hitleriä ja hänen kansanmurhakampanjaansa vastaan. Sodan jälkeen, lukuisat eurooppalaiset sanomalehdet vaativat avoimesti sotarikossyytteiden kasaamista paavia vastaan.

Sinä tulet pian näkemään, että paavi Pius XII piti Adolf Hitleriä tärkeänä liittolaisena ja hän pyrki merkittävästi edesauttamaan Saksan sotaponnisteluja, erityisesti sodan lopussa, kun Vatikaani perusti häpeälliset ’rottareitit’ (Rat Lines), jotka mahdollistivat monien natsijohtajien pakenemisen Liittoutuneiden kynsistä!

Paavi Benedictus aikoo kruunata Piuksen pyhimykseksi! Uskomatonta historian uudelleenkirjoittamista.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2010 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Yksi Toisen Maailmansodan jälkeisen juutalaisjohdon toistuvista painajaisista on se, että eräänä päivänä, Vatikaani yrittää uudelleenkirjoittaa modernin historian siinä määrin, että se voi tehdä paavi Pius XII:sta pyhimyksen. Tätä paavia kutsuttiin ”hiljaiseksi paaviksi (Silent Pope)”, koska hän oli niin hissukseen sillä aikaa kun natsit murhasivat systemaattisesti yli 6 miljoonaa juutalaista! Juutalaiset historioitsijat ovat pitkään sanoneet sitä, että oliko paavi puhunut näitä kauhutekoja vastaan sillä välin kun ne tapahtuivat, ja olisi näin voinut pelastaa miljoonia ihmiselämiä.

Hänen menettelytapansa ja julkilausumansa olivat niin natsimyönteisiä, että jotkut historioitsijat ovat kutsuneet Piusta ”Hitlerin paaviksi” (Hitler's Pope).

Nyt, tämä pelko on realisoitumaisillaan, kun paavi Benedictus XVI on aloittanut prosessin koskien paavi Pius XII:n julistamista pyhimykseksi.

Tutkikaamme tätä viimeaikaista kehitystä aluksi, ja sitten me käymme opiskelemaan paavi Pius XII:ta.

UUTISKATSAUS: ”Hiljaisen paavin pyhimykseksi julistaminen? Paavi Pius XII”, The Jerusalem Post, joulukuun 21. päivä 2009

”Benedictus XVI:n allekirjoitus asiakirjassa vahvistamassa Eugenio Pacellin … ’sankarillisia hyveitä’ tuli viikonlopun aikana yllätyksenä, ja ei ainoastaan siksi koska paavin päätökseen siirtää hänen Toisen Maailmansodan aikaisen edeltäjänsä, Pius XII:n, askelta lähemmäksi pyhimyksen asemaa tartuttiin vähemmän kuin kuukautta ennen paavin suunniteltua vierailua Rooman pääsynagogaan. Luontaista kiistaa siirrosta alleviivattiin tosiasialla, että sota-ajan paavin nimi näyttäytyi diskreetisti 10 uuden ’kunnianarvoisan’ listalla … Samalla kun Johannes Paavali II:n tapaus pyhimysasemaa silmällä pitäen on saavuttanut tämän myöhäisen vaiheen vähemmän kuin viisi vuotta kuolemansa jälkeen, Pius XII:n riitatapaus on vienyt lähes 45 kiusallista vuotta.”

Mitä tarkoittaa ”kunnianarvoisa (venerable)” Vatikaanin sanakirjassa?

” ’Kunnianarvoisa’ -asema seuraa normaalisti jonkun aikaa autuaaksi julistamista myöhemmin, sen jälkeen kun tohtoreiden ja teologien joukko on vahvistanut ihmeen, joka luetaan suoraan ehdokkaan ansioksi väliintulosta, ja myöhemmin saatetaan päätökseen pyhimykseksi julistamisella – tai pyhimysasemalla. Jokainen askel vaatii paavin allekirjoituksen. Teologien komissio ja Vatikaanin virkailijat ovat jo äänestäneet Pius XII:n ’sankarillisten hyveiden’ kuuluttamisen puolesta toukokuussa 2007, mutta Benedictus oli ilmeisesti epävarma, vaatien lisätutkimusta salaisista arkistoista. Ennen kuin uusi lista ilmestyi tänä viikonloppuna, ei oltu tiedetty että Benedictusta oli taivuteltu.”

Miksi Vatikaanilta on vienyt 45 ”kiusallista vuotta” aloittaa prosessi paavi Pius XII:n pyhimysasemasta?

Vastaus on helppo: Paavi Pius XII palveli Saksaa 2. maailmansodan aikana, ja oli äärimmäisen ystävällinen Adolf Hitlerille vuosina 1930-1939, jolloin natsidiktaattori oli hiljaa ja tehokkaasti lujittamassa valtaansa. DVD:ssä, yläpuolella, "A Lamp In The Dark" (Lamppu pimeässä), toimittaja Chris Pinto lyhyesti osoittaa Roomalaiskatolisen Kirkon natsimyönteisen politiikan sen aikakauden kuluessa. Me emme näe vain katolisten piispojen ja pappien antamassa natsitervehdystä, vaan me tarkastelemme Vatikaanin julistusta joka lausuu tyytyväisyyttään siitä että, viimeinkin, modernissa historiassa, liittoa ollaan perustamassa ”kansallissosialistisen valtion (Natsisaksa) ja ”katolilaisen kristillisyyden” välille” [Hävetköön se suomalainen kristitty, joka vielä mielistelee roomalaiskatolisuutta. Suom. huom.]

Niille, jotka eivät ole tietoisia äärimmäisen natsimyönteisestä asennoitumisesta, jota Vatikaani aggressiivisesti noudatti paavi Pius XII:n johdon alaisuudessa, nämä kuvat ja lainaukset täytyy tulla valtavana yllätyksenä. Mutta, tämä on todellista historiaa, ei uudelleenkirjoitettua historiaa, jota tulvii esiin Vatikaanista, kun se yrittää taivutella maailman ihmisiä siihen, että Pius oli jumalinen mies ollen pyhimysasemaan kruunaamisen arvoinen.

Nyt, palatkaamme esitettyyn juttuumme lisäyksityiskohtia varten.

”Juutalaiset johtajat Israelissa, Roomassa ja Saksassa ovat toistaiseksi reagoineet eri pettymysasteilla viikonlopun odottamattomaan uutiseen. Kaikki ovat samaa mieltä siitä, että juutalaisille on sopimatonta sekaantua Katolisen Kirkon sisäisiin prosesseihin; kaikki myös ymmärtävät että pyhimykset katolisessa perinteessä ovat malleja tulevaisuuden sukupolville. Rabbi David Rosen, Amerikan juutalaiskomitean uskontojenvälisten suhteiden johtaja ja Israelin päärabbien (Chief Rabbinate) konsultti, lausui diplomaattisesti, mutta osuvasti, esimerkiksi, että ’samalla kun se ei ole sopivaa meille kertoa Katoliselle Kirkolle ketä he saavat tai eivät voi nimetä pyhimykseksi, niin jos me olemme kumppaneita uskontojenvälisessä vuoropuhelussa, Kirkon täytyy ottaa juutalaisten tuntemukset huomioon. Minä toivon, että mitään lisäaskeleita ei tulla ottamaan kiirehtimään Pius XII:n tapausta ennen kuin puolueeton historiallinen analyysi tulee mahdolliseksi tekemällä salaiset arkistot helppopääsyisiksi tutkijoille’.”

”Samalla tavalla, lausunto, jonka oli antanut Italian juutalainen yhteisö, huomautti, että jos päätös viittaisi ’ehdottomaan ja yksipuoliseen tuomioon koskien Pius XII:n ansioluetteloa historiassa, me vahvistamme että meidän arviomme pysyy kriittisenä’. Suoremmin sanottuna, se lisäsi, ’Älkäämme unohtako Italian juutalaisten karkotuksia ja erikoisesti, junaa, joka lähti Rooman Tiburtinan asemalta keskellä Pius XII:n hiljaisuutta’.”

”Kaikkein suorasukaisin oli juutalaisten keskusneuvoston pääsihteeri Saksassa, Stephan Kramer, joka ilmoitti että hän oli ’surullinen ja raivostunut’, koska ’Benedictus XVI oli uudelleenkirjoittamassa historiaa sallimatta vakavasti otettavaa tieteellistä keskustelua…’ ”

Cutting Edge uskoo, että nämä kritiikit juutalaisilta johtajilta ovat liian mietoja tekemään todella oikeutta tälle kriittiselle tilanteelle. Historiallinen todistusaineisto selvästi osoittaa, että paavi Pius XII oli Adolf Hitlerin ja hänen juutalaisvastaisen kansanmurhakampanjansa erittäin suuri tukija. Tämä tuntemus hengenheimolaisuudesta Hitlerin Holokaustia kohtaan on se todellinen syy miksi Pius oli ”hiljainen paavi (Silent Pontiff)”; hän pysyi hiljaisena huolimatta murhanhimoisimmasta kampanjasta tiettyä ihmisryhmää vastaan koko maailmanhistoriassa. Paavi tiesi mitä Hitler oli tekemässä, ei ryhtynyt toimenpiteisiin, ja ei sanonut mitään, pysäyttääkseen hänet.

Tarkastelkaamme tätä paavi Pius XII:n nimenomaista historiaa 2. maailmansodan aikana.


Roomalaiskatolisten tuki Hitlerille

”Münchenin kardinaali Faulhaber, joka vieraili Hitlerin luona hänen vuoristopiilopaikassaan Obersalzburgissa, tunnusti: ’Epäilemättä kansleri elää uskossa Jumalaan. Hän tunnustaa kristinuskon perustana länsimaiselle kulttuurille’.” [Helmreich, s. 279]

”Minä en muista edes yhtä tapausta kun Hitler antoi joitakin määräyksiä, jotka joutuisivat vastakkain todelliselle kristilliselle hengelle ja humaanisuudelle.” [Wagener, lainaus Prof. Henry Ashby Turner, Jr.:n toimittamasta teoksesta ”Hitler – Memoirs of a Confidant (Hitler – Uskotun muistelmat)”, Yalen yliopiston toimittajat, 1978, s. 147]

”Katoliset ja protestanttiset johtajat olivat vakuuttuneita Hitlerin uskosta. Esimerkkinä, Münchenin katolilainen kardinaali Faulhaber vieraili Hitlerin luona hänen vuoristopiilopaikassaan Obersalzburgissa marraskuussa 1936. Faulhaber pani merkille: ’Epäilemättä kansleri elää uskossa Jumalaan. Hän tunnustaa kristinuskon länsimaisen kulttuurin perustana.’ ” [Lainaus teoksesta, "The German Churches Under Hitler" (Saksan kirkot Hitlerin alaisuudessa), s. 279]

”Vuonna 1939, paavi Pius XII ohjeisti kardinaali Bertramia lähettämään syntymäpäiväviestin Hitlerille: ’Lämpimimmät onnittelut Führerille Saksan piispojen ja hiippakuntien nimissä’, johon lisättiin, ’Palavin rukouksin joita Saksan katoliset lähettävät taivaan alttareille.’ Näistä tervehdyksistä tuli perinne ja niitä lähetettiin joka huhtikuun 20. päivä.” ["Hitler compared to God/Jesus/Christians" (Hitleriä verrattiin Jumalaan/Jeesukseen/kristittyihin), by Jim Walker]

Adolf Hitler kasvatettiin katolilaiseksi ja määrättiin katolilaiseen kouluun, jota johtivat jesuiitat. Kuolemansa päivänä, Hitler piti itseään hyvänä katolilaisena! Kuuntele:

Adolf Hitler itse asiassa aloitti ristiretkensä kristinuskon esitaistelijana. [Vrt. presidentti George W. Bushiin. Suom. huom.] Samalla kun on niitä, jotka kyseenalaistavat hänen kristillisten (roomalaiskatolisten) uskonvakaumusten vilpittömyyden, Roomalaiskatolinen Kirkko ei koskaan nähnyt sopivaksi erottaa häntä Kirkon yhteydestä samalla kun antoi hänelle innostunutta tukeaan Saksassa ja Vatikaanissa, erityisesti Neuvostoliittoon kesäkuussa vuonna 1941 kohdistetun hyökkäyksen jälkeen … Tarkoittaa sitä, että Roomalaiskatolinen Kirkko ei epäröinyt lainkaan tukea fasismia ristiretken nimessä ”jumalatonta, ateistista kommunismia” vastaan, joka ei tarvitse mitään dokumentaatiota tässä…” [”Catholism and Fascism” (Katolilaisuus ja Fasismi), by Robert F. Nordlander, Free Tought Magazine (Vapaan ajattelun aikakauslehti), huhtikuu 1990; Korostukset lisätty]

Jatkakaamme tämän Hitlerin katolisen puolen tarkastelua.

”Pius XI:n kuoleman jälkeen, valitsijamiesten proseduuri valita toinen paavi oli alkanut. Maaliskuun 1939 vaali suosi Pacellia ja neljä päivää myöhemmin, Pacelli teki selväksi, että hän käsittelisi kaikkia Saksan suhteita henkilökohtaisesti. Hän esitti seuraavan todistuksen Hitleristä:

’Maineikkaalle Herra Adolf Hitlerille, Führerille ja Saksan valtakunnankanslerille! Täällä Meidän paaviutemme alussa Me haluamme vakuuttaa teille, että Me pysymme uskollisena hengelliselle sodankäynnille koskien Saksan kansaa, joka on uskottu teidän johtoonne…. Monien vuosien aikana, joita me vietimme Saksassa, Me teimme kaiken voitavamme perustamaan harmoniset suhteet Kirkon ja Valtion välille. Nyt kun Meidän pastoraalisen tehtävän vastuut ovat lisänneet Meidän mahdollisuuksiamme, miten kiihkeästi Me rukoilemmekaan saavuttaaksemme tuon päämäärän. Saakoon Saksan kansan vauraus ja kehitys jokaisella alalla toteutua, Jumalan avulla!’

”Pacelli kruunattiin paaviksi maaliskuun 12. päivänä 1939 (Pius XII). Seuraavana kuukautena huhtikuun 20:ntenä 1939, Pacellin pikatoivomuksesta, Arkkipiispa Orsenigo, Berliinin nuntius (nuncio, Pyhän istuimen suurlähettiläs), avasi juhlavastaanoton Hitlerin 50-vuotis syntymäpäivää varten. Syntymäpäivätervehdykset pantiin siis alulle Pacellin toimesta, joista välittömästi tuli traditio; jokaisena huhtikuun 20. päivänä niinä muutamana vuotena, joita Hitlerillä ja hänen valtakunnallaan oli jäljellä, Berliinin kardinaali Bertram lähettäisi ”mitä lämpimimmät onnittelut Führerille Saksan piispojen ja hiippakuntien nimissä”, johon hän lisäsi ’palavin rukouksin joita katolilaiset Saksassa lähettävät taivaan alttareille’.” [Cornwell, John, Hitler’s Pope: The Secret History of Pius XII (Hitlerin paavi: Pius XII:n salainen historia), Viking, 1999, s. 209]

Adolf Hitler kuoli katolilaisena hyvässä asemassa Katolilaisen Kirkon sisällä, jota ei koskaan erotettu Kirkosta, ja häntä tuettiin Vatikaanin taholta jopa sodan jälkeen! Rooma synnytti ja toteutti pakotien Italian läpi entisille natsivirkailijoille, joka on tullut tunnetuksi ”Vatikaanin rottareitteinä” (Vatican Rat Lines). [”Unholy Trinity” (Epäpyhä kolminaisuus), by Mark Aarons and John Loftus]

Historian fakta on, että Adolf Hitler ei olisi voinut toteuttaa, ei sotaansa, eikä Holokaustiaan ilman Rooman aktiivista tukea. Siellä oli yksittäisiä pappeja ja nunnia, jotka vastustivat Hitleriä sodan aikana, asettaen itsensä suureen vaaraan; silti, Rooman virallinen politiikka tuki Hitleriä. Tämä on todellisuus, jonka juutalaiset johtajat ja tutkijat kohtaavat kun paavi Benedictus XVI aloittaa prosessin, missä Pius XII tullaan julistamaan pyhimykseksi.

Mutta, on olemassa muutakin!

Roomalaiskatolisuus haluaisi meidän uskovan, että paavi on ”hyvä paimen” täällä Kristuksen sijaisena, siispä titteli: ”Kristuksen Pappi” ja ”Universaalin Kirkon Paimen”. Minä haluaisin vain katsella, minkälainen paimen Rooma on ollut, ja jos, todellakin, se voi tehdä sellaisen väitteen, että se edustaa Kristusta. Samalla kun on totta, että paavi Johannes Paavali II on pyytänyt anteeksi paavi Pius XII:n ”hiljaisuutta” Holokaustin aikana, hän on myös puolustanut Pius XII:ta ”suurena paavina” ja oli olemassa puhetta Pius XII:n autuaaksi julistamisesta kunnes Israelin suurlähettiläs Vatikaanissa kehotti paavia odottamaan 50 vuotta ennen siirtymistä eteenpäin minkään suunnitelman kanssa autuuttaa tätä miestä. Kuten aina, Rooma on kaksikasvoinen ja siihen ei voi luottaa. Se tekee tai sanoo mitä tahansa, jota sen on pakko, suorittaakseen halutun tehtävänsä. Sen missio tänä päivänä on liittää kaikki uskonnot yhteen siinä kirkossa. Sen vuoksi Johannes Paavali II:lla ei ole mitään ongelmaa suudella Koraania, kirjaa, joka kieltää, että Jeesus on Jumalan Poika! Myöskään paavilla ei ollut mitään ongelmaa ottaessaan Shiva merkkiä otsaansa. TÄLLÄ PAAVILLA EI OLE MITÄÄN USKOLLISUUTTA KRISTUKSEEN!!!
























Paavi Johannes Paavali II suuteli Koraania, otti Shivan ”aarti”-merkin otsaansa ja kohtasi Dalai Laman kanssa, mies, joka kutsuu itseään ”jumala-kuninkaaksi”; mutta evankeliumin julistamisen sijasta Dalai Lamalle, hän sijoitti Buddhan patsaan katolilaiselle alttarille. Mitä uskollisuutta hänellä on Kristusta kohtaan? Mitä uskollisuutta hänellä on omalle katolilaiselle uskonnolleen?

Silti, Israel tuhlasi miljoonia dollareita toivottaessaan tervetulleeksi tämän nk. ”Universaalin Kirkon Paimenen”, miehen, joka johtaa järjestelmää joka on vainonnut juutalaisia enemmän kuin Hitler ikinä uneksi. Tämä tilanne muistuttaa minua Kirjoituksista:

”Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan.” (Joh. 5:43)

Israelin kansa sai hyvän näytöksen rahoilleen. Paavi Johannes Paavali II, koskettavassa tapahtumassa Jerusalemissa, seisoi kuolemanleirien uhrien tuhkien edessä Israelin Holokausti-muistomerkin luona, ja sanoi, että hän on ”syvästi murheissaan kristittyjen vainosta” juutalaisia kohtaan. Minun täytyy ihmetellä, että jos hän on niin murheissaan julmuuksista, jotka on suorittanut hänen oma roomalaiskatolinen uskontonsa, että hän olisi halukas tekemään hyvityksen saman tien. Vuonna 1999 marraskuussa, henkiin jääneet serbit, juutalaiset, ja ukrainalaiset taustoiltaan ja heidän sukulaisensa, yhtä lailla kuin järjestöt edustaen yli 300,000 Holokaustin uhria, jättivät korvausvaatimuksen kroaattinatsien aarreaitasta (Nazi Croatian Treasury) joka, USA:n ulkoministeriön mukaan, oli ”laittomasti siirretty Vatikaaniin ja muihin pankkeihin sodan päättymisen jälkeen”. Nimetyt vastaajat käsittävät Vatikaani Pankin (Vatican Bank), Fransiskaanien Munkkikunnan (Franciscan Order), ja Kroaattien Vapautusliikkeen (Croatian Liberation Movement). Nämä vastaajat toimivat yhdessä kätkeäkseen varat, jotka ryöstettiin keskitysleirien uhreilta – serbeiltä, juutalaisilta, romaaneilta – ja muilta kroaattinatsien toimesta vuosina 1941-1945. Vilpitön katumus käsittäisi rangaistuksen, joka pannaan täytäntöön, jos paavi on todella rehellinen!!!

Kaikkein selvin todiste Rooman laittomia toimia vastaan 2. maailmansodan aikana on kirja ”Unholy Trinity”, jonka ovat kirjoittaneet Mark Aarons ja John Loftus. Me suosittelemme suuresti tätä historiallisesti, hyvin dokumentoitua kirjaa kenelle tahansa, joka on kiinnostunut siitä kuinka paavi Pius XII ja hänen neuvonantajansa, Giovanni Montini (paavi Paavali VI) ohjasivat, Vatikaanin rottareittien välityksellä, oikeuden suurinta irvikuvaa; he auttoivat seuraavia natsirikollisia pakenemaan Liittoutuneiden tuomiota – Adolf Eichmann, Franz Strangl (Treblinkan komendantti), Walter Rauff (siirrettävien kaasukammioiden keksijä), Klaus Barbie (”Lyonin teurastaja”).

Demonin esiintyminen Neitsyt Mariana

Johannes Paavali II, suuri Marian palvoja, lukee ”Fatiman leidin” (the lady of Fatima) tiliin hänen elämänsä pelastuksen (mieluummin kuin antaa kunniaa Jeesukselle), jolta pyytää anteeksi toisen paavin tekoja, joka ihaili ja palvoi ”Mariaa” enemmän kuin kukaan paavi ennen tai jälkeen. Paavin julistukset paavi Pius XII:sta koskien Mariaa ovat lukuisampia kuin mikään yksittäinen artikkeli voisi esittää, ja se oli tämä sama paavi, puhuva ”ex cathedra”, joka selitti opin ”Neitsyt Marian taivaaseenastumisesta” (Assumption eli Marian ruumiin ja sielun vieminen taivaaseen asettamaan hänet ”taivaan kuningattareksi”) vuonna 1950, joka on pakollinen uskomus kaikille katolilaisille. Paavi, Johannes Paavali II:n ”puolustuspuheen” merkitys on mitä ratkaisevinta, koska hän pyytää anteeksiantoa miehen puolesta jota johdatettiin ”Marian” toimesta tekemään ne asiat, joita hän teki.

Tarkastelkaamme paavi Pius XII:ta ja ymmärtäkäämme täsmällisesti minkä vuoksi paavi Johannes Paavali II:n täytyy pyytää anteeksi!

Paavi Pius XII miehitti paavin valtaistuimen vuosina 1939-1958. Se oli hänen valtakautensa aikaa, jolloin maailma taistelisi yhtä maailman kaikkien aikojen pahamaineisinta diktaattoria ja teurastajaa, Adolf Hitleriä, vastaan. Se oli myös hänen valta-aikaansa kun 6 miljoonaa juutalaista tultaisiin teurastamaan sillä aikaa kun Pius XII istuisi toimettomasti hiljaisuudessa. Kysymys joka vaivaa monia on ”miksi”? Kuinka maailman rikkaimman kirkon johtaja, mies, joka väittää edustavansa Jumalaa maan päällä, voisi tarkoituksellisesti kääntää selkänsä miljoonien viattomien uhrien huudoille – miesten, naisten, lapsien, vauvojen?

Olivatko hänen tekonsa toisenlaisia kuin niiden paavien, jotka edelsivät häntä? Roomalaiskatolisuudella on historia vihasta, jota se on vuodattanut kenen tahansa päälle maailmassa, joka on poikennut sen uskonnosta tai mielipiteestä. Inkvisitio aitoja kristittyjä vastaan on luultavasti kuuluisin esimerkki, mutta Rooma on vainonnut juutalaisia siitä hetkestä lähtien kun se anasti vallan. Katolilainen kirjailija, Peter De Rosa, kirjassaan Vicars of Christ: the Dark Side of the Papacy (Kristuksen papit: Paaviuden pimeä puoli), toteaa:

”Ei mitään opinkappaletta opetettu yleisemmin, vähemmällä rajoituksella katolisin termein, pettämättömämmin kuin että ”Juutalaiset ovat kirottuja tapettuaan Jumalan”, syyte, jota ei ole vieläkään virallisesti vedetty pois. Lateranin Kolmannessa ja Neljännessä Kirkolliskokouksessa (vuosina 1179 ja 1215), kirkko kodifioi kaikki aikaisemmat säädökset juutalaisia vastaan. Heidän täytyi pitää yllään häpeän merkkiä. Englannissa se oli sahrami, Mooseksen taulujen oletetussa muodossa. Ranskassa ja Saksassa se oli keltainen ja pyöreä. Italiassa, merkki oli punainen hattu, kunnes likinäköinen Roomalainen prelaatti erehtyi luulemaan juutalaista kardinaaliksi ja väri oli vaihdettava keltaiseksi. Juutalaisilta kiellettiin kaikki yhteydenpito kristittyjen kanssa, suljettiin ulos hallinnosta, riistettiin maat, kiellettiin omistaa kauppoja, koottiin ghettoihin, jotka salvattiin yöksi. Ei mikään Apartheidin systeemi ollut ankarammin valvottu. Johtuen kieltäytymisestä kiistää esi-isiltä peritty usko ja kääntyä kristinuskoon, juutalaisia vainottiin yhdestä maasta toiseen. Eräs paavi antoi heille kuukauden aikaa poistua kodeistaan Italiassa. Ristiretkien aikana, juutalaisia teurastettiin tuhansittain, katolilaisten näytellessä ’rakkauttaan’ Kristukselle. Juutalainen, joka näyttäytyi julkisesti Pitkäperjantaina, teki käytännöllisesti katsoen itsemurhan. Katastrofaalinen teologia oli valmistanut tietä Hitlerille ja hänen ’lopulliselle ratkaisulle’ … Huolimatta kristillisestä julmuudesta, joka jollakin asteella valmisti Holokaustiin, jotkut katolilaiset yhä sanovat, että heidän kirkkonsa ei ole koskaan ollut väärässä.” (s. 5-6)

Kun minä luen kaikesta vihasta, jota Roomalla on ollut juutalaisia vastaan ”Jeesuksen tappamisen” vuoksi, minun täytyy miettiä, josko heillä on ollut lainkaan aikaa lukea Kirjoituksia. Eivätkö he tienneet, että Jeesus uhrasi henkensä vapaaehtoisesti ja että kukaan ihminen ei vienyt sitä Häneltä? Johanneksen evankeliumin luvussa 10:18 sanotaan selvästi, ”Ei kukaan sitä minulta ota, vaan minä annan sen itsestäni. Minulla on valta antaa se, ja minulla on valta ottaa se jälleen.”

Kuinka Paavalin, joka on hyvin rakas kristityille, seuraavat sanat olisivat voineet olla käsittämättömiä paaveille?

”Sillä minä en tahdo, veljet-ettette olisi oman viisautenne varassa-pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus-hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut, ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista. Ja tämä on oleva minun liittoni heidän kanssaan, kun minä otan pois heidän syntinsä." Evankeliumin kannalta he kyllä ovat vihollisia teidän tähtenne, mutta valinnan kannalta he ovat rakastettuja isien tähden. Sillä ei Jumala armolahjojansa ja kutsumistansa kadu. Samoin kuin te ennen olitte Jumalalle tottelemattomia, mutta nyt olette saaneet laupeuden näiden tottelemattomuuden kautta, samoin nämäkin nyt ovat olleet tottelemattomia, että myös he teille tulleen armahtamisen kautta nyt saisivat laupeuden. samoin nämäkin nyt ovat olleet tottelemattomia, ETTÄ MYÖS HE TEILLE TULLEEN ARMAHTAMISEN KAUTTA NYT SAISIVAT LAUPEUDEN.” (Room. 11:25-31)

Vatikaani ei ole koskaan, ikinä käsittänyt, että Israel on yhä Jumalan rakastettu ja heidät on ”valittu” ikuisuuden tuolla puolen olemaan Hänen valittu kansansa. Tästä syystä, Jumala kuritti Israelia ankarasti lähes 2000 vuoden ajan, mutta sitten toi heidät takaisin muinaiseen maahansa, jotta aikakauden loppu voisi aloittaa väistämättömän lähtölaskentansa. (Please, lue meidän tutkielma siitä, miten Jumala on todellakin täyttänyt kaikki Hänen lupauksensa Aabrahamille ja kuinka Hän asetti näyttämön lopunaikojen Kirjoitusten toteutumiselle, kun Hän toi Israelin takaisin maahansa ”yhdessä päivässä”, toukokuun 14:ntenä 1948. Tämä artikkeli on NEWS1010 (suomennettu), otsikolla, “Jumalan nykypäivän ihme: Israel kansakuntana jälleen”)

Kuinka sitten Rooma totteli Jumalan sanaa ja osoitti ”armeliaisuutta”? Kun kiireellinen vetoomus lähetettiin Vatikaaniin amerikkalaisen valtuuskunnan taholta, toimien sodanajan poikkeushallituksen (War Refugee Board) puolesta, pyytämällä paavin väliintuloa pelastamaan avuttomia uhreja (800,000 juutalaista Unkarissa), niin siellä vallitsi täydellinen hiljaisuus. Ajan kuluessa kun juutalaisten lukumäärä vähentyi 300,000:een (suurin osa passitettiin Auschwitziin ja murhattiin), toinen vetoomus tehtiin Vatikaanille. Huhut siitä, että paavi saattaisi tosiaankin auttaa tällä kertaa ja antaa radion kautta vetoomuksen juutalaisten puolesta, hylättiin nopeasti, kun paavi sanoi, että hän ei voinut, ”koska jos hän tekisi niin, hänen täytyisi kohtuuden nimessä kritisoida venäläisiä”. (Tämä, myöskin, oli täysi valhe, koska roomalaiskatolisuus juuri rahoitti natsismia ja fasismia tarkoituksenaan kukistaa bolshevismi, kostaakseen sille erään sopimuksen kariutuminen Leninin kanssa ja 666 miljoonan dollarin tappiot kullassa.) Paavi Pius XII:n epäonnistumista ottaa avoimesti kantaa näihin kauheuksiin ei voida aliarvioida. Asian ydin on summattu Guenter Lewyn toimesta:

”Massamurhaajien julkinen paheksuminen Pius XII:n taholta, lähetys laajalle Vatikaanin radion kautta ja lukeminen piispojen saarnastuoleista, olisi paljastanut juutalaisille ja kristityille yhtäläisesti mitä pakkosiirto Itään aiheutti. Paavia olisi uskottu, kun taas Liittoutuneiden lähetykset usein sivuutettiin olankohautuksella sotapropagandana.” (Hitler’s Pope, s. 286)

Tämä käsitys on kokonaan totta! Paavia pidettiin tarpeeksi korkeassa arvossa läpi maailman tarpeeksi monen ihmisen taholta että, jos hän olisi sanonut, että natsit tuhosivat systemaattisesti juutalaisia, niin häntä olisi uskottu. Valtavaa painostusta olisi käytetty Liittoutuneiden hallituksia vastaan tekemään sotilaallisia toimia pysäyttääkseen Holokaustin. Junia ja kuorma-autoja, joilla he kuljettivat juutalaisia uhrejaan, olisi voitu pommittaa. Tappamiskeskuksia itse, kuten Auschwitziä, olisi voitu pommittaa ja polttaa maan tasalle. Tämän Holokaustin ei olisi tarvinnut tapahtua sillä asteella kuin se tapahtui. Silti, vaikka paavi Pius XII sekä Amerikan ja Ison-Britannian johtajat tunsivat kaikki yksityiskohdat natsien suorittamasta kansanmurhasta, he eivät tehneet mitään!

Illuminatin yhteistoiminnan aste kaikkien juutalaisten tuhoamisessa on yksi surullisimmista, traagisimmista, kertomuksista koko tallennetussa historiassa. Silti, miksi meidän pitäisi olla yllättyneitä? Profeetalliset Kirjoitukset kertovat meille Ilmestyskirjan 12. luvussa ja Matteuksen luvussa 24, että Antikristus pyrkii hävittämään kaikki juutalaiset, ja vain Jumalan suojelu valittuja kohtaan tulee estämään Israelin pyyhkimisen totaalisesti kartalta. Koska jokainen Liittoutuneiden johtaja oli illuminaatti, ja koska Adolf Hitler oli illuminaatti, me voimme ymmärtää kuinka he jakoivat samankaltaisen vihan juutalaisia kohtaan ja jonka Antikristuksen ennustetaan omaavan.

Juutalaisten Unkarissa vain täytyi tulla sodan uhreiksi, ja he eivät koskaan nähneet ”laupeutta”, jota Jumalan sanan mukaan kristityillä pitäisi olla heitä kohtaan. Kuinka petollista se onkaan, kun paavit väittävät edustavansa aitoa kristillisyyttä.

Jeesus, Hyvä Paimen, joka antoi henkensä lampaansa tähden, joka oli rakkautta vailla, hylättiin Israelin taholta. Sakarjan kirja profetoi, minkälaisen paimenen Israel hyväksyisi hylättyään todellisen Paimenen.

”Sitten Herra sanoi minulle: "Ota vielä itsellesi hullun paimenen kapineet. Sillä katso, minä olen herättävä maahan paimenen: hukkaantuneista hän ei pidä huolta, hajaantunutta hän ei etsi, ruhjoutunutta hän ei paranna, pystyssäpysyvää hän ei tue; mutta hän syö lihavien lihaa ja halkaisee niiden sorkat. Voi hullua paimenta, joka lampaat hylkää! Käyköön miekka hänen käsivarteensa ja oikeaan silmäänsä. Hänen käsivartensa kuivettukoon, ja hänen oikea silmänsä soetkoon.” (Sak. 11:15-17) [Tämä kohta sopii Suomen antikristukseen, porvarisika-illuminaattiin, Jorma Ollilaan hyvin. Nokia potkii uskollisia työntekijöitään rahanahneudessaan pellolle. Suom. huom.]

("And the LORD said unto me, Take unto thee yet the instruments of a foolish shepherd. For, lo, I will raise up a shepherd in the land, which shall not visit those that be cut off, neither shall seek the young one, nor heal that that is broken, nor feed that that standeth still: but he shall eat the flesh of the fat, and tear their claws in pieces. Woe to the idol shepherd that leaveth the flock! the sword shall be upon his arm, and upon his right eye: his arm shall be clean dried up, and his right eye shall be utterly darkened.") [Zec.11:15-17]

Israel valitti ja sanoi, “Meidän luumme ovat kuivettuneet, toivomme on mennyttä, me olemme hukassa.” (Hes. 37:11) Paavi Pius XII, itsensä julistanut ”universaali paimen”, kieltäytyi vierailemasta niiden luona, jotka olivat ”hukkaantuneita (cut off)” (juutalaiset), täsmälleen kuten Sakarja oli profetoinut. Hän on, epäilemättä, ”hullu paimen joka lampaat hylkää”. (idol shepherd that leaveth the flock)

Ei ainoastaan paavi Pius XII kääntänyt kuuroa korvaansa miljoonien valituksille, vaan roomalaiskatolisuus rahoitti natsismia ja sen fasistista järjestelmää. Perimmäinen motiivi Kirkon teoille oli rakkaus rahaan ja valtaan, ja sen halu varjella itseään. Rooma piti silmällä omia etujaan.

”Eräs sopimuksen [vuonna 1933 Hitlerin kanssa] hyödyistä oli sadat miljoonat dollarit, jotka valuivat Roomalaiskatoliselle Kirkolle kirchensteuerin (kirkollisveron) kautta läpi koko sodan. Vastapalveluksena, Pius XII ei koskaan erottaisi Hitleriä Katolisesta Kirkosta eikä nostaisi ääntään protestoimaan 6 miljoonan juutalaisen teurastusta.” ("A Woman Rides the Beast" (Nainen ratsastaa pedolla), Dave Hunt, s. 220-221)

Oikeutetusti Jumalan sana puhuu rakkaudesta rahaan:

”Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.”
(1 Tim. 6:10)

Tietenkin, Rooma väittää, että sen hiljaisuus oli sen viisautta, sillä niin tekemällä, se kykeni suojelemaan ainakin katolilaisia ihmisiä kärsimästä samaa kohtaloa kuin juutalaiset, ja loppujen lopuksi, se oli vastuussa niiden tuhansien juutalaisten pelastamisesta, jotka olivat aviossa katolilaisten kanssa. Minä pidän sitä mielenkiintoisena ja tekopyhänä kuinka järjestelmä, joka väittää, etteivät helvetin portit koskaan pääse voitolle heistä menisi liittoon saatanallisen natsihallinnon kanssa varjellakseen itseään. On selvää, ettei Kirkko todella uskonut Kirjoituksiin kun se kiskoi itsensä omaan tuhoonsa. Miksi olla pelkuri, jos sinä todella uskot, että Jeesus ei salli vihollisen porttien voittavan sinua? Rooma olisi pelannut reilummin väittäessään, että se oli ahne ja kostonhimoinen, mikä motivoi sen tekoja, sillä tämän kaltainen synti on yleistä siellä missä raha ja valta hallitsevat. Mutta väittäessään, että Kirkon täytyi kääntää kuuro korvansa sydänten vuodatuksille, jotka kerjäsivät apua ja sääliä, turvatakseen sen oma olemassaolonsa (ja salata sen vuorovaikutus niiden samojen ryhmien kanssa, jotka olivat vastuussa juutalaisten verilöylystä), riittää juuri näyttämään miten pinnallinen, jumalaton rahantekokone se todella on. Jesaja kuvailee hyvin näitä korruptoituneita katolilaisia paimenia:

”Israelin vartijat ovat kaikki sokeita, eivät he mitään käsitä; he ovat kaikki mykkiä koiria, jotka eivät osaa haukkua. He näkevät unta, makailevat ja nukkuvat mielellään. Ja näillä koirilla on vimmainen nälkä, ei niitä mikään täytä. Ja tällaisia ovat paimenet! Eivät pysty mitään huomaamaan, ovat kaikki kääntyneet omille teilleen, etsivät kukin omaa voittoansa, kaikki tyynni.” (Jes. 56:10-11)

Roomalla ei ollut mitään uskoa, että Jeesus, todellakin, pelastaisi sen samalla kun se pysyisi uskollisena totuuden julistamisessa. Mutta koska Rooma on vailla totuutta, sillä ei ollut mitään muuta vaihtoehtoa kuin turvautua omiin keinoihinsa, kuten se on tehnyt vuosisatojen ajan. Olisi reilua sanoa, että paavi Pius XII (Eugenio Pacelli) seurasi vain samaa rasistista antisemitismiä, jota roomalaiskatolisuus oli aina hautonut mielessään juutalaisia kohtaan, samankaltaista vihaa, joka tasoitti tietä natsien lopulliselle ratkaisulle. Hitler kasvatettiin katolisessa koulussa, ja pysyi nimellisenä katolilaisena koko hänen elämänsä ajan.

Minkälainen mies seuraisi tuon kaltaista historiallisesti vastenmielistä kiihkoilua? Mies, joka rakasti ja palvoi demonia, joka on aina esittänyt Neitsyt Mariaa.

Pacellia, lähtien hänen varhaislapsuudesta, johdatettiin äitinsä ja isänsä kautta palvomaan Mariaa.

”Virginia Pacelli johdatti lapsiaan useita kertoja päivässä rukoilemaan pyhäinjäännöslippaan (shrine) edessä Neitsyt Mariaa heidän huoneistossaan, ja koko perhe lausui rukouksen joka ilta ennen iltapalaa… Eugenion ollessa matkalla kotiin koulusta hän säännöllisesti vieraili Neitsyt Marian kuvan luona, tunnettu nimellä Madonna della Strada, lähellä Ignatius Loyolan hautaa roomalaisessa Gesun kirkossa. Täällä joskus kahdesti päivässä, hän vuodatti sydäntään Madonnalle, kertoen hänelle kaiken.” (”Hitler’s Pope”, John Cornwell, s. 17-18)

Vielä koskien kaikkea tätä palvontaa, niin synnyttikö ”Maria” rauhaa ja iloa tässä nuorisossa, samaa rauhaa jota Herra lupaa niille, jotka seuraavat Häntä? Vastaus on ”ei”. Pacelli, kirjoittaessaan esseetä kolmannessa persoonassa 15 vuoden ikäisenä, kuvaili itseään ”sokeaksi turhien ja harhaisten ajatusten ja epäilyjen kanssa”. Hän jatkoi kysymällä, ”Kuka antaa hänelle siivet nousemaan tästä kurjasta maapallosta korkeimpaan sfääriin ja hajottamaan tämän pahuuden harson joka ympäröi häntä aina ja kaikkialla?” Päätöksenä hänen itsensä kuvauksesta, hän kuvailee itseään ”hiustensa repijäksi” ja toivoo, ”ettei hän olisi koskaan syntynyt”. (Ibid., s. 19) Tämä ”pahuuden harso”, joka ympäröi Pacellia ja ”sokeutti” hänet, ei ollut mikään muu kuin ”Marian” demonihenki, jota hän palvoi kaikkina päivinään.

Toisen Korinttolaiskirjeen luku 4:4 kuvaa tätä demonista henkeä:

”…niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva.”

Mutta, uskomatonta kyllä, on olemassa lisää tietoa juutalaisvihasta, joka sykki paavi Pius XII:n sydämessä. Hän oli saatanallisen salaseuran, jesuiittojen, kiihkeä seuraaja! 18 vuoden ikäisenä Pacellia perehdytettiin Ignatius Loyolan hengellisiin harjoituksiin (Spiritual Exercises). Loyola laati nämä ”harjoitukset” tekstikirjaksi kaikille jesuiitoille. Kirjasta, Secret History of the Jesuits (Jesuiittojen salainen historia), kirjoittanut Edmund Paris, me saamme paremman käsityksen juuri siitä, minkälainen vaikutus näillä ”harjoituksilla” on:

”Ignatius ymmärsi selvemmin kuin kukaan muu miesten johtaja ennen häntä, että paras keino kasvattaa miestä tiettyyn ihanteeseen on tulla hänen mielikuvituksensa herraksi. Me täytämme hänet hengellisillä voimilla, jotka hän huomaisi myöhemmin hyvin vaikeaksi eliminoida… Voimat ovat kestävämpiä kuin kaikki parhaat periaatteet ja opinkappaleet; nämä voimat voivat ilmestyä uudestaan maan pinnalle, joskus jopa vuosien jälkeen edes mainitsematta niitä, ja tulla pakottaviksi niin, että ihmisen tahto huomaa kykenemättömyytensä vastustaa mitään estettä, ja sen täytyy seurata niiden vastustamatonta herätettä.” (s. 21; Korostukset lisätty)

Mitä ovat nämä ”hengelliset voimat”, joista he puhuvat? Pyhä Henki? Löytäisitkö koskaan tapausta ”eliminoida” Hänet? Mikä voima on kestävämpi kuin Jumalan opinkappaleet, jos Jumala on Sana (Joh. 1:1)? Monien vuosien uinumisen jälkeen (Uinuuko Jumala todellisessa kristityssä?) tämä voima voi lopulta romahduttaa yksilön. Voimat tulevat ja pakottavat hänet tekemään jotakin, jota hän ei muutoin tekisi.

TÄMÄ EI OLE PYHÄ HENKI!!!! Tämä on demonismia, pelkästään.

Ignatius Loyola oli niin varma näistä ”harjoituksista”, että hän kerskui tarvitsevansa vain 30 päivää ”alistaa” sielu:

”Tyrkyttämällä opetuslapsilleen toimia jotka, hänelle, olivat spontaaneja, hän tarvitsi vain 30 päivää murtamaan, tällä metodilla, tahdon ja ajattelun, tavalla, jolla ratsastaja kesyttää hevosensa. Hän tarvitsi vain 30 päivää (triginta dies), alistamaan sielun. Huomaa että jesuitismi levittäytyi yhdessä modernin inkvisition kanssa: sillä välin kun inkvisitio pani sekaisin ruumiin, hengelliset harjoitukset mursivat ajatukset Loyolan alaisuudessa (helvetinkone).” (Ibid., s. 22)

Mitä nämä ”harjoitukset” olivat, joita Loyola käytti kontrolloimaan hänen nuoria opetuslapsiaan ja mistä hän sai ne?

”Julkisivusta, joka on tunnusomaista tälle veljeskunnalle, me löydämme Neitsyt Marian… Loyola oli tehnyt Neitsyt Mariasta tärkeimmän asian elämässään. Marian palvonta oli perustana hänen uskonnollisille antaumuksilleen ja hänen kautta se jätti jälkensä tähän veljeskuntaan. Tämä palvonta kehittyi niin pitkälle, että usein sanottiin, ja hyvästä syystä, että se oli jesuiittojen todellinen uskonto. …Loyola itse oli vakuuttunut siitä, että häntä oli Neitsyt Maria inspiroinut kun hän oli laatinut nämä hänen harjoituksensa.” ("Secret History of the Jesuits" (Jesuiittojen salainen historia), s. 59-60)

Vain lyhyt tutkimus miehistä, jotka osallistuivat näihin ”harjoituksiin” osoittaa, että todellakin, henki, jota he kutsuvat ”Neitsyt Mariaksi (the Virgin)”, oli inspiroinut heitä. Näyt ja opetukset noista, jotka iskostettiin näihin hengellisiin harjoituksiin, vajosivat hillittömyyden ja aistillisuuden ilmaisuihin. Pacellia ohjattiin ”hengellisten harjoitusten” välityksellä enemmän kuin yhdessä tapauksessa, ja se oli sen jälkeen kun hän osallistui jesuiittojen koulutukseen, jolloin Pacelli kertoi vanhemmilleen haluavansa tulla papiksi. 23 vuoden ikäisenä, hänet vihittiin papiksi ja hän puhui ensimmäisessä messussaan ”Neitsyt Marian alttarilla Santa Maria Maggioren basilikassa”. Hänen pakkomielteisestä Marian palvonnasta tuli hänen paaviutensa polttopiste.

”Keskeisintä Pacellin henkilökohtaiselle jokapäiväiselle hengellisyydelle oli hänen omistautumisensa Neitsyt Marialle. Sodan adventtina, hän pyöri erityisessä Our Lady of Fatima -kultissa, jossa uskottiin sarjaan Marian ilmestyksiä kolmelle lapselle Portugalissa Ensimmäisen Maailmansodan aikana, joihin liitettiin Marian viestejä ja salaisuuksia. Viestien keskeinen piirre kohdistui vaatimukseen, että uskollisten pitäisi rukoilla Mariaa välttääkseen maailmanlaajuisen konfliktin, kommunismin leviämisen, ja viimein maailman tuhon jumalallisen rangaistuksen holokaustissa. Pius XI oli kannattanut Fatima-vierailuja, ja Portugalin sekä Espanjan diktaattorit Salazar ja Franco, olivat juhlineet kulttia fasistisen yhteisvastuun joukkokokouksia herättävänä symbolina. Pacelli ei ainoastaan uskonut siihen [Fatimaan], vaan myös näki henkilökohtaisen, mystisen linkin olosuhteissa, että hänet oli nostettu piispan virkaan toukokuun 13:ntena 1917, Marian ensimmäisen ilmestyksen päivänä, ja myöhemmin kultin juhlapäivänä.” (Hitler’s Pope, s. 272)

Kuten me voimme nähdä, Maria oli johtava henki paavi Pius XII:n takana. John Cornwell, kirjassa Hitler’s Pope, toi esille mielenkiintoisen pointin:

”Fatima-kultin merkitys Pacellin ajattelussa on sen maku gnostilaisuudesta – käsitys kahdesta pimeyden ja valon maailmasta pelkän ”ilmestysten harson” tuolla puolen, missä asuu jumaluus, Neitsyt Maria, Mikael ja kaikki enkelit ja pyhät, jotka vastustavat pimeyden prinssin ja hänen langenneiden enkeliensä voimia, ”jotka vaeltavat maailman lävitse sielujen turmelemisen vuoksi”, kuten paavi Leo XIII oli pannut sen sanottavaksi rukoukseen jokaisen messun lopussa. Se mitä tapahtuu tässä meidän maailmassa, sellaisen perspektiivin mukaan, riippuu Marian esirukouksesta Poikansa kanssa pitämään siten aisoissa saatanan voimaa, jotta sota ja eripuraisuus voitettaisiin. Tämän oletetun rauhoittamisen ehdot toimivat Maria-ilmestysten perustana, jotka on hyväksytty luotettaviksi paavin taholta, jonka valta on siten samansuuntainen Marian kanssa. Siitä saakka kun Pius IX määritteli, ilman mainintaa episkopaalien suostumuksesta, opinkappaleen siunatun Neitsyt Marian tahrattomasta sikiämisestä (the dogma of the Immaculate Conception of the Blessed Virgin Mary) vuonna 1854, modernien paavien mielestä oli ollut läheinen yhdysside Marian ja paavin arvovallan välillä. Lyhyesti, ihmiskunnan kehittyminen ei riipu kommunitaarisesta (communitarian) ja yhteiskunnallisesta teosta eikä vastuunkannosta, vaan ihmeenomaisista väliintuloista, joiden välittäjänä toimii Maria ja paavius tukee niitä.” (s. 273)

Paavi Pius XII odotti Marian väliintuloa sillä aikaa kun hän istui piilossa ja hiljaisuudessa 6 miljoonan juutalaisen hävittämisen aikoihin. Hänen opetuksensa paaviutensa aikana heijastelee toivoa kun Maria oli se, johon hän tarrautui kiinni. Kirjeestä kardinaali Maglionelle, huhtikuun 20. päivänä 1939 (Pacellin paavillisen valtakauden ensimmäinen vuosi), me luemme:

”Saakoot isät ja äidit, hurskaan tottumuksen kanssa, saattaa lapsiaan, jopa aivan pienimpiä, joka päivä niiden pyhäinjäännösesineiden, jotka esittävät Neitsyt Mariaa, luokse, esitellen heidät hänelle yhdessä puutarhojensa ja kasvimaidensa kukkien kanssa ja yhdessä rukoustensa ja heidän lastensa rukousten kanssa. [Hänen äitinsä vei Pacellin joka päivä pyhäkköpaikan luokse.] Ja kuinka meidän taivaallinen Äitimme voisi olla kykenemättä ottamaan huomioon niin monia anovia huutoja, jotka pyytävät hartaasti rauhaa kansalaisille, kansanryhmille, ja kansakunnille? Kuinka hän [Maria] voisi olla kykenemätön ottamaan huomioon niitä, jos taivaan enkeleitten rukousten kanssa siellä pitäisi olla lisää noita lapsia, joista yksi saattaa kutsua tämän maapallon enkeleitä? Varmasti Neitsyt Maria, Jumalan Äiti, jota sellaiset rukoukset liikuttavat, tulee tarjoamaan apuaan ja välitystään tällä universaalin pelon hetkellä, ja pyytämällä palvelusta hänen jumalalliselta Pojaltaan, jota on rikottu niin monilla synneillä, hän [Maria] tulee saamaan Häneltä vapautuksen nykyisistä huolista, sydänten rauhan ja veljellisen sopusoinnun ihmisten keskuuteen.” (Papal Teachings: Our Lady (Paavin opetukset: Meidän leidi), Selected and Arranged by The Benedictine Monks of Solesmes (Valittu ja järjestelty Solesmesin benediktiinimunkkien toimesta), s. 235)

Kun paavi Pius vihki maailman “Marian tahrattomalle sydämelle” Fatiman 25-vuotis juhlavuotena lokakuun 31:senä 1942, hän rukoili tämän rukouksen, näyttäen mihin hän laittoi uskonsa:

”…Kaikkein pyhimmän rukousnauhan (Rosary) kuningatar, kristittyjen apu, ihmiskunnan turva, voittoisa kaikissa taisteluissa Jumalan puolesta! Me sinun rukoilijamme, heittäytyneenä valtaistuimesi eteen, varmoina siitä että me saamme sääliä ja vastaanotamme armoa, vaadittua tukea ja suojelua, näiden katastrofeja sisältävien päivien aikana, ei todellakaan meidän omien ansioidemme kautta, joista me emme tohdi lausua mitään, vaan ainoastaan sinun äidillisen sydämesi suunnattoman hyvyyden vuoksi.” (Papal Teachings: Our Lady, Selected and Arranged by The Benedictine Monks of Solesmes, s. 250)

On selvää, että paavi Pius XII pitää pilkkanaan Heprealaiskirjeen lukua 4:15-16, joka selkeästi osoittaa meille kenen valtaistuinta meidän täytyy lähestyä tarpeemme hetkellä:

”Sillä ei meillä ole sellainen ylimmäinen pappi, joka ei voi sääliä meidän heikkouksiamme, vaan joka on ollut kaikessa kiusattu samalla lailla kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä. Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.”

Paavi Pius XII:n hallitseva toivo ei ollut Jeesus, vaan Maria. Hän suuntasi katseensa häneen rauhan ja turvallisuuden vuoksi. Hän pyysi Mariaa välittämään maailmantapahtumissa. Hyvä ystävä, Maria ei ole kaikkialla läsnä oleva, kaikkivoipa eikä kaikkitietävä. Hän ei ole kaikkien suosiollisuuksien välittäjä (mediatrix of all graces), sillä meillä on vain yksi välimies… ja se on Jeesus Kristus, kuten 1 Timoteus 2:5 sanoo, ”Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus.” (Vrt. Hepr. 8:6; 9:15; 12:24), ja ”yhden Hengen” kautta meillä on ”pääsy” tähän armoon.

”Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo.” (Room. 5:1-2)

”…sillä hänen kauttansa on meillä molemmilla pääsy yhdessä Hengessä Isän tykö.” (Ef. 2:18)

”...jossa meillä, uskon kautta häneen, on uskallus ja luottavainen pääsy Jumalan tykö.” (Ef. 3:12)

Paavi Pius XII ei totellut Kirjoituksia, vaan seurasi sen sijaan demonia…demonia, joka vaati yhä lisää kunnioitusta itselleen, kun se sai miehen joka tottelisi, tuottamaan aina vain enemmän häpeää. Nyt, vuosia myöhemmin, mies, jota johtaa tuo sama demoninen henki on ”pyytämässä anteeksi” hänen edeltäjänsä tekoja. Joku voisi tulla siihen johtopäätökseen, että tulevaisuuden paavin täytyy pyytää anteeksi virheitä, joita tämä paavi on tekemässä juuri nyt. Kun paavi Johannes Paavali II otti Shiva merkin otsaansa, hän oli johdattamassa tietä toisille ottamaan pedonmerkin otsiinsa. Pitäisikö kaikkien katolilaisten nyt suudella Koraania ja kunnioittaa sitä, kuten heidän ”universaali paimenensa” teki?

Kun Jeesus tulee ja vie seurakuntansa tästä maailmasta, ja katolilaiset jäävät jäljelle, tuleeko heidän paavinsa pyytämään anteeksi? Mitä hyvää se tekisi? Myöntäisikö hän sitten, että kaikki heidän ihmistekoiset oppinsa eivät olleet mitään muuta kuin sepitettyjä valheita pitämään miehet hengellisinä ja taloudellisina vankeina heille? Tulevatko katolilaiset sitten käsittämään, että he ovat seuranneet väärää paimenta? … hullua paimenta? … idolipaimenta (idol shephard)? [Vrt. Leo Meller. Suom. huom.]

Jos sinä olet katolilainen ja olet luottanut Mariaan ja paaviin, minä kutsun sinua tulemaan todellisen Paimenen luo, joka

”…"ei syntiä tehnyt ja jonka suussa ei petosta ollut", joka häntä herjattaessa ei herjannut takaisin, joka kärsiessään ei uhannut, vaan jätti asiansa sen haltuun, joka oikein tuomitsee, joka "itse kantoi meidän syntimme" ruumiissansa ristinpuuhun, että me, synneistä pois kuolleina, eläisimme vanhurskaudelle; ja hänen "haavainsa kautta te olette paratut". Sillä te olitte "eksyksissä niinkuin lampaat", mutta nyt te olette palanneet sielujenne paimenen ja kaitsijan tykö.” (1 Piet. 2:22-25)

”…niin te, ylipaimenen ilmestyessä, saatte kirkkauden kuihtumattoman seppeleen.” (1 Piet. 5:4)

Nämä traagiset tapahtumat, ja Rooman paavin nousu maailman näyttämölle, on vahva todiste siitä, että profetoitu kaikkien asioiden loppu on käsillä.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.

Voitte lähettää meille postia joko etana tai sähköposti.

Jumala siunatkoon teitä!

Become a Headline news subscriber HERE.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2400.

Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Olli R. – ”nokialainen”

tiistai 12. tammikuuta 2010

Kristinuskon ja NewAgen yhdistäminen

Tässä Lighthouse Trails'in tammikuun uutiskirjeen johdanto. Lighthouse Trails on vuonna 2004 perustettu “ministry” varoittamaan kristinuskossa etenevästä mystisestä kehityksestä (contemplative, spiritual formation), jonka päämäärä on yhdistää kristinusko ja New Age (= teosofia). Kirjoituksen suomentaja: Samuel Korhonen


Lighthouse Trails Research Project
Lighthouse Trails'in ensimmäisestä uutiskirjeestä 2.1.2010:


Vuonna 2009 saimme todistaa kristikunnassa valtavaa kasvua kontemplatiivisessa/mystisessä Uushengellisyydessä. Tämä ei ole jonkinlainen muotivirtaus tai erillinen ilmiö. Se vahvistuu kuukausi kuukaudelta ja yhä useammat ihmiset näkevät tämän mystisen hengellisyyden hyvänä ja mahtavana keinona kokea Jumalan läheisyyttä. Monet vaikutusvaltaiset ja kunnioitetut ihmiset kristikunnassa katsovat tämän menetelmän olevan täydellisessä sopusoinnussa oikeaoppisen kristinuskon kanssa. On kuitenkin niin, ettei ole mitenkään mahdollista sovittaa interspirituaalisuutta eli sekahengellisyyttä (kontemplatiivisuuden ”hedelmä”) Ristin saarnaan ja silti pysyä uskollisena Raamatulle.

Yksi asia, jonka olemme huomanneet vuonna 2009, on merkittävä linjojen hämärtyminen selkeän New Age/Uushengellisyyden ja tämän uuden kristinuskon välillä. Esimerkki tästä hämärtymisestä tuli tietoisuuteemme juuri, kun olimme julkaisemassa tätä uutiskirjettä. Charles Stanley'n tammikuun 2010 In Touch -lehdessä
on Joseph Bentz'in artikkeli otsikolla ”I Didn't Want to Be a Christian, But . . . how running away can take you on an unexpected journey (En halunnut olla kristitty, mutta . . . kuinka pakeneminen voi viedä odottamattomalle matkalle).” Tässä artikkelissa Bentz (kirjan Silent God tekijä) kuvailee kahden naisen, joista toinen on Anne Lamott (kirjan Traveling Mercies tekijä), hengellisiä matkoja. Useimmat In Touch -lehden lukijoista tuskin tuntevat ongelmia, jotka liittyvät hänen nimeensä. Kuitenkin Lamott, joka on mainittu useissa Lighthouse Trails'in artikkeleissa, paljastaa todellisen hengellisen värinsä suositellessaan Elizabeth Gilbert'in kirjaa Eat, Pray, Love (Syö, rukoile, rakasta), jonka Oprah Winfrey (Tunnettu New Age'a kannattava TV-persoona Amerikassa. Suom.huom.) on tehnyt suosituksi. Kirja kuvailee Gilbert'in hengellisyyden etsintää, mikä vei hänet Intiaan ja itämaiseen mietiskelyyn. Hänen kirjansa on todellinen New Age- aapinen. Lamott ei ainoastaan suositellut hänen kirjaansa, vaan on myös puhunut hänen kanssaan erilaisissa tapahtumissa. Lamott sanoo Gilbert'in kirjasta: ”Tämä on ihmeellinen kirja, briljantti ja persoonallinen, hengelliseltä näkemykseltään rikas.” 1 William Paul Young sisällyttää Lamott'in omaan Uushengellisyyden kirjaansa, The Shack (Vaja), jonakin sellaisena, josta hän on ”kiitollinen”.

Vaikka emme nyt vihjaa, että Charles Stanley olisi kontemplatiivinen, koska sisällytti tämän artikkelin lehteensä, niin me uskomme, että se on täydellinen esimerkki kontemplatiivisuuden ja New Age'n yhteen sulauttamisesta siihen pisteeseen, jossa lopulta kukaan ei huomaa eroa ja se, mikä tunnetaan kristinuskona, on oleva mystinen. Tämä toteuttaa jesuiitta Karl Rahner'in näkemykset, kun hän sanoi: ”Huomispäivän kristitty on mystikko, sellainen, joka on kokenut jotakin, tai sitten hän ei ole mitään.” 2

Me Lighthouse Trails'issä luotamme, että informaatio, jota jaamme, on hyvin uskottavaa ja dokumentoitavissa. Menneen vuoden aikana olemme kohdanneet paljon vastustusta. Eräs lähde viittasi työhömme ”hölynpölynä (nonsense)”. Eräs toinen lähde vihjasi julkisesti, että me olemme ”vihaajia”. Vaikka jotkut voivat käsittää intomme ja sitkeytemme olevan negatiivista tai vihaa, niin asia on päinvastoin. Todellisuudessa meidän rakkautemme kanssaihmisiämme kohtaan antaa meille voiman työhömme. Jos tutkit huolellisesti, mitä me sanomme kirjoissamme ja uutiskirjeissämme, niin et voi löytää halveksuntaa tai kostonhalua yksilöihmisiä kohtaan, vaan sen sijaan haasteen heidän näkemykselleen kyseessä olevassa asiassa.

Paavali sanoo 2. Ts. 2. luvussa, että se hengellinen näyttämö, joka on oleva hallitseva viimeisinä aikoina ennen Kristuksen paluuta, on oleva laittomuuden salaisuus, jonka me uskomme olevan okkulttinen mystiikka. [Tämä laittomuuden salaisuus tarkoittaa myös Illuminatin salaliittoa vuodesta 1776 lähtien, jolla edistetään Uuden Maailmanjärjestyksen kehittymistä sille asteelle, jolloin lopullinen Antikristus eli vapaamuurarikristus voi ilmestyä. "Nokialainen" huom.] On olemassa kaksi syytä, miksi uskomme näin. Ensiksikin sana salaisuus (engl. mystery) tulee kreikan sanasta mysterion (tarkoittaa mystiikkaa eli salaista so. okkulttista) ja toiseksi laittomuuden ihminen ei voi osoittaa olevansa ”Jumala” mitenkään muuten, kuin okkultismin kautta, koska okkultismi julistaa – että ihminen on Jumala. Ja se on juuri tämä kontemplatiivisen/esiintulevan hengellisyyden piiloluonne, joka on esittäytynyt uutena ja paremman lajin kristinuskona, jota seurakunta tarvitsee, mutta todellisuudessa se heijastaa okkultismia ja hylkää Ristin saarnaamisen.

Hyvä esimerkki tästä on, kun Thomas Merton, jota hyvällä syyllä voisi kutsua nykyajan kontemplatiivisen rukouksen isäksi, sanoi, että jos me kaikki tietäisimme, keitä todella olemme, niin lankeaisimme maahan ja palvoisimme toisiamme, koska meissä on Jumalan puhdas kirkkaus – jokaisessa meistä. 3

Merton'in panenteistiset näkemykset mystisistä kokemuksistaan, antoivat hänelle hyvin lujan uskon ihmisen jumaluuteen. Kontemplatiivinen rukous kasvattajanaan ihmiskunnan sovitusuhri (Risti) häipyi hänen ajattelussaan merkityksettömyyteen siinä määrin, että kun eräs Sufi-mestari (islamilainen mystikko) kertoi hänelle, että Islam ei usko synnin sovitukseen eikä ”lunastuksen teoriaan”, niin Merton vastasi: ”Henkilökohtaisesti luulen, että asioissa, joissa opilliset näkemykset ovat erilaisia, tuolla erimielisyydellä ei ole paljon merkitystä.” Merton selitti, että sellaiset opit ottavat ”hengellisistä realiteeteista” (mystisistä kokemuksista) ja että ”paljon tärkeämpää on kokemuksen ja jumalallisen valon jakaminen . . . juuri tässä on hedelmällisen vuoropuhelun paikka Kristinuskon ja Islamin välillä.” 4


Me uskomme, että juuri tässä kontekstissa laittomuuden ihminen tulee julistautumaan Jumalaksi ja karkottamaan ”evankeliumin myytin”. Ja siksi me emme lopeta, mitä olemme tekemässä. Tämä on meidän motivaatiomme ja kutsumuksemme, jonka uskomme Jumalan asettaneen meille.

Toivomme on vuonna 2010, että voisimme jatkaa muiden varoittamista tänä päivänä käynnissä olevasta hengellisestä petoksesta. Halumme on myös, että voisimme rohkaista Kristukseen uskovia seisomaan vahvoina puolustamassa uskoa ja Jeesuksen Kristuksen evankeliumia, joka on se ainoa tie, jonka kautta pelastus voi tulla.

”Ja kun hyvää teemme, älkäämme lannistuko, sillä me saamme ajan tullen niittää, jos emme väsy.” (Gal. 6:9)


Notes:
1. from
Elizabeth Gilbert's website
2. Ignacio Larrañaga, Sensing Your Hidden Presence, p. 11, citing Rahner.
3. (from A Time of Departing, quoting Thomas Merton, Conjectures of a Guilty Bystander -1989 edition, pp.157-158)
4. Yungen, A Time of Departing, pp. 59-60 citing from Rob Baker and Gray Henry, Editors, Merton and Sufism, pp. 109-110.


”Kiittäen Isää, joka on tehnyt teidät soveliaiksi olemaan osalliset siitä perinnöstä, mikä pyhillä on valkeudessa, häntä, joka on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valtakuntaan. Hänessä meillä on lunastus, syntien anteeksisaaminen.” (Kol. 1:12-14)


Alfakurssi lisätty hengellisen muodostamisen listalle
http://www.lighthousetrailsresearch.com/spiritualformationlist.htm

(Hengellinen muodostaminen = kontemplatiivinen hengellisyys)


-------------------------------------------

Lopuksi Samuel Korhosen alias Bileamin Aasin varoitus Alfakurssista, joka edistää mystistä hengellisyyttä eli juuri tätä kristinuskon ja NewAgen yhdistämistä.


Alfakursseja -- paholainen riemuitsee!

Siunattua Uutta Vuotta!

Aasi on moneen kertaan lähettänyt varoittavia artikkeleita koskien globaalisti äärimmäisen suosittua Alfakurssia, joka on hirmuinen petos ja ekumenian ja antikristuksen tärkeä työkalu.

On murheellista todeta, että varoitukset näyttävät olevan “vettä hanhen selkään.” Ainoa lohdutus on, että historia osoittaa enemmistön yleensä olleen väärässä. Kuinka moni oli oikeassa Nooan päivinä? Vain kahdeksan. Entä Lootin?

Pikainen googlaus internetissä osoittaa, että tällä hetkellä Alfakurssin suosio Suomessa on “vapaissa suunnissakin” kerrassaan vankkumaton. Noin 15 helluntaiseurakunnan (kaikki suuremmasta päästä esim. Helsinki, Espoo, Kuopio, Mikkeli) sivuilla mainostetaan Alfakurssia ja KV-lehden vuoden ensimmäisessä numerossa on jälleen alfaa ylistävä artikkeli eikä sitä tarvitse ihmetellä – onhan ko. lehti ottanut ekumenian johtotähdekseen, minkä todistaa viime vuonna lehdelle myönnetty ekumeniapalkinto.

Aasi kuitenkin varoittaa edelleen, niin kauan, kuin sen häntä heiluu.

Paitsi että alfakurssi edistää ekumeniaa, se valmistaa tietä mystiseen kokemukseen perustuvalle kristinuskolle. Tällainen kehitys on hyvässä vauhdissa meilläkin, vaikka siitä ei juurikaan puhuta. Takavuosina Aikamedia esim. julkaisi 10-kärjessä-listaa ja Tommy Tenneyn äärimmäisen harhaoppiset Godchaser-kirjat olivat pitkään tuon listan kärjessä. Aasikin luki ensimmäisen kirjan, Tähtäimessä Jumala, joka lähti liikkeelle siitä, kun eräässä teksasilaisessa helluntaiseurakunnassa ylisteltiin niin väkevästi, että pastori lensi monta metriä ilmassa ja erikoismuovinen saarnapönttö halkesi -- ja se oli tietysti ilman muuta Jumalan teko.


Jesuiitta Karl Rahner (19. vuosisadan hyvin tunnettu roomalaiskatolinen teologi) on sanonut: “Huomispäivän kristitty on mystikko, sellainen, joka on kokenut jotakin, tai hän ei ole mitään.”

Tässä linkki erään eteläsuomalaisen seurakunnan sivulle: http://www.keravanhelluntaisrk.fi/WebPage.aspx?_navi=1002

Liitteenä uunituore Cecil Andrews'in artikkeli, jossa hän ruotii marraskuun 2009 Alpha News'issa (Alfan globaali uutislehti) ollutta Tony Blair'in haastattelua ja toteaa, tämä lehti ansaitsee “hengellisen petoksen Oscar-palkinnon.”

WEBSITE -- http://www.takeheed.net/Current_Concerns_Dec/ALPHA_NEWS_DEVILS_DELIGHT.htm

See also http://www.takeheed.net/Poodle_Blair.htm

Bileamin Aasi

lauantai 9. tammikuuta 2010

Juhli vain maailma

Seuraavassa messiaanisen juutalaisen Stanley Goodenoughin Uudenvuoden kommentti Jerusalemista käsin. Israel ei juhli, mutta maailma juhlii. Maailma vaatii vuonna 2010 Israelia myönnytyksiin, joita sen ei pitäisi tehdä. Kirjoituksen suomentaja: Samuel Korhonen


----- Original Message -----
From: Revelation Files - John Terry
To: Revelation Files - John Terry
Sent: Thursday, December 31, 2009 11:01 PM
Subject: [revfiles] Commentary: Party On, World







Stanley Goodenough, Jerusalemin vartija

Tänään, kun keskiyön hetki saapuu maahan toisensa jälkeen, niin ilotulitukset repivät taivaita aina Sydney'n oopperatalolta Havaijin Pearl Harbor'iin. Missä ikinä gregoriaaninen kalenteri on voimassa, siellä juodaan maljoja, ammutaan raketteja, tanssitaan, tehdään päätöksiä ja ripustellaan uusia seinäkalentereita.

Kun vuoden 2009 viimeiset päivät vilahtelivat ohi, niin TV-verkostot ja muu media analysoivat menneen vuoden päätapahtumia, äänestivät, keitä olivat vuoden vaikutusvaltaisimmat ihmiset ja yrittivät ennustaa tapahtumia, joiden uskovat voivan toteutua vuonna 2010.

Melkein ”kaikki” ovat mukana vuotuisessa maailmanlaajuisessa juhlassa täynnä innostusta ja odotusta.

Melkein, mutta ei ihan kaikki. Jollakin oudolla – melkein aavemaisella tavalla – Joulun ja Uudenvuoden vapaapäivät näyttävät menevän hyvin kummallisesti täällä Israelissa. Mieliala, ilmapiiri – kirkkaat valot, koristeet ja juhlallisuudet – kaikki näyttää enimmäkseen ohittavan Israelin. Muualla kuin arabien asuttamassa Betlehemissä sekä kristityn vähemmistön ja ulkomaalaisten keskuudessa, joulupäivä oli täällä tavallinen työpäivä ja uudenvuoden aatto ja päivä ovat normaaleja työ- ja koulupäiviä.

Se on outo tunne. Katselen Sky News'ia ja Fox News'ia, kun vuosi 2009 vilahtelee ulos ja vuotta 2010 ajetaan sisään ”kaikkialla ympärillämme” ja ajattelen – enkä ensimmäistä kertaa, kuinka eri tahtiin Israel marssii muun maailman kanssa ja toisessa, vielä vakavammassa mielessä – kuinka yksin.

Ei tarvitse yhtään epäillä, mitä kansainvälinen yhteisö toivoo Israelilta vuonna 2010. Muslimimaailma toivoo voivansa varmistaa Israelin tuhon – terrorismin, sodan ja juutalaisvaltion globaalin laittomaksi julistamisen kautta. ”Kristitty” maailma toivoo voivansa varmistaa rauhansopimuksen Israelin ja Arabien välille – Israelin kustannuksella ja arabien eduksi tavalla, joka turvaa öljymarkkinoiden vakauden niin paljon kuin mahdollista.

Läntiset demokraattiset johtajat ja itäiset despoottiset mullahit jatkavat vehkeilyjään ja suunnitelmiaan päämääriensä toteuttamiseksi tämän maan suhteen. Onnistuvatko Hillary Clinton ja Barack Obama rutistamaan Israelin mukautumaan suunnitelmiinsa? Ilmoittaako Mahmoud Ahmadinejad voitonriemuisesti Iranin saaneen atomipommin? Entä juuri vahvistettu Euroopan Unioni? Entä Syyrian sotaisuus, Libanonin Hizbollahin, Gazan Hamasin, Ramallahin Fatahin? Vapautetaanko Marwan Barghouti ja nouseeko hänessä Yasser Arafat haudastaan kuin sfinksi?

Kuinka kauan Israel vielä kestää? Kun katsomme vuoteen 2010, niin gallupit maassa osoittavat, että israelilaiset ovat nyt pessimistisempiä kuin vuosi sitten, sen suhteen, mitä on edessä. Paineet ovat epäilemättä jatkaneet eksponentiaalista kasvuaan vuodesta toiseen. Vaikka Gazan operaatio Cast Lead'in jälkeen päältä katsoen on ollut suhteellisen rauhallista, niin vain harvat epäilevät, että se on muuta kuin tyyntä myrskyn edellä.

Ei siis ole yllättävää, että on paljon kysymyksiä; paljon tuntemattomia tekijöitä. Tämän edessä seuraava raamatunkohta, Jesaja 41:9-14, on minulle suuri rohkaisun lähde. Otin vapauden panna joitakin ajatuksia rivien väleihin:

Mutta sinä Israel, minun palvelijani, sinä Jaakob, jonka minä olen valinnut, Aabrahamin, minun ystäväni, siemen,

Väkevä Jumala osoittaa seuraavat kommenttinsa Israelille, se on Jaakobille: ei jollekin hengelliselle entiteetille, vaan Israelin fyysisille lapsille.

jonka minä olen ottanut maan ääristä ja kutsunut maan kaukaisimmilta periltä, jolle minä sanoin: "Sinä olet minun palvelijani, sinut minä olen valinnut enkä sinua halpana pitänyt",

vastoin sitä, mitä niin monet kristityt (Jumala antakoon meille anteeksi) kannattavat, Jumala ei ole hyljännyt muinaista kansaansa.

älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä

Kehotus kehotuksen jälkeen: Älä pelkää, älä kauhistu – koska HÄN ON SINUN JUMALASI. Hän vahvistaa, auttaa ja pitää yllä kansaansa.

Katso, häpeän ja pilkan saavat kaikki, jotka palavat vihasta sinua vastaan; tyhjiin raukeavat ja hukkuvat, jotka sinun kanssasi riitelevät. Hakemallakaan et löydä niitä, jotka sinua vastaan taistelivat; tyhjiin raukeavat ja lopun saavat, jotka sinun kanssasi sotivat.

Oi, sillä ei ole väliä kuinka voimakkaita valtioita, kuinka vaikutusvaltaisia, kuinka petollisen diplomaattisia tai vihamielisen kerskailevia; ei myöskään Valkoisen Talon valtaa tai ydinpommin voimaa voida rinnastaa mihinkään, jota Israelin täytyisi pelätä. Niin mahtavilta kuin näyttävätkin, nämä valtiot on tuomittu häviämään, tuhoutumaan, iankaikkiseen olemattomuuteen.

Sillä minä, HERRA, sinun Jumalasi, tartun sinun oikeaan käteesi, minä sanon sinulle: "Älä pelkää, minä autan sinua". Älä pelkää, Jaakob, sinä mato, sinä Israelin vähäinen väki: minä autan sinua, sanoo HERRA ja sinun lunastajasi on Israelin Pyhä.

Israel on pieni. Lampaat ilman paimenta. Mato maailman tontilla. Mato, joka täytyy rusentaa, kun on kyse siitä, mitä kansat ajattelevat, mutta pieni kansa, jota täytyy nostaa, suojella ja varjella, kun on kyse siitä, mitä Israelin Jumala ajattelee.

Juhli vain maailma rikollisissa nautinnoissasi, kieroissa todellisuusnäytöksissäsi, vallan- ja verenhimossasi, ilmiselvässä Jumalan vihassasi ja kieroissa suunnitelmissasi Hänen maansa suhteen.

Ne meistä, jotka rakastamme Häntä, rakastamme Hänen päämääriään ja rakastamme Hänen ilmestymistään – me voimme rukoilla ja huutaa Israelin Jumalan puoleen:


Nouse, HERRA,

älä salli ihmisten uhitella.

Tuomittakoon pakanat sinun kasvojesi edessä.

Saata, HERRA, heidät pelkoon.

Tietäkööt pakanat olevansa vain ihmisiä. Sela.

(Psalmi 9:19,20)

------------------------------------------------------

"LOPPUKEVENNYS"

Tässä on sitä jotakin! Isä (Jumala) kehuu nöyrää poikaansa, valittuansa Jaakobia.


perjantai 8. tammikuuta 2010

Pidä kiinni autuaallisesta toivosta

Tässä Jan Markell'in vuodenlopun kommentti.

Mitä tulee öljyn löytymiseen Israelista, kannattanee toistaiseksi vielä pitää jäitä hatussa. Tässä linkki Haaretz'in uutiseen 27.12.-09: http://www.haaretz.com/hasen/spages/1137622.html

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)

----- Original Message -----
From: Revelation Files - John Terry
To: Revelation Files - John Terry
Sent: Monday, December 28, 2009 6:01 PM
Subject: [revfiles] Keep Clinging to Our Blessed Hope








Pidä kiinni autuaallisesta toivosta
By Jan Markell

www.olivetreeviews.org

Yksi vuosi on mennyt ja se panee miettimään, mitä uusi tuo mukanaan.

Kirjoitin kaksi viikkoa sitten, että tarina vuodesta 2009 on se tosiasia, että maailma luuli, että heillä on nyt yksi mies, ”messiasmainen” kaveri, joka voisi saada ylösalaisin kääntyneen maailman asettautumaan oikeaan kurssiin. En ole mikään ennustajaeukko, mutta voit odottaa näkeväsi globalismin etenevän vauhdilla, yhä pidemmälle menevän ryntäyksen maailmanuskontoon, vieläkin suurempaa ”luopumusta”
(II Ts. 2:3), yhä voimistuvaa ”globaalin korjauksen” kaipuuta ja paljon muuta, mitä Raamattu kaavailee.

Tarkkaile ”järistyskeskusta” -- Israelia. Siellä on tulossa suurempi konflikti, kuin osaamme kuvitellakaan. Jumala kyllä pitää huolen Israelista, mutta niitä valtioita, jotka ovat lähdössä sitä vastaan – USA mukaanlukien – täytyy varoittaa. USA:lla on nyt uusi ulkopolitiikka, joka suosii muslimeja ja se työntää Israelin jyrän alle. Tämä yhdistelmä on sekä typerä että tappava.

On selvää, että 2009 oli se vuosi, jolloin ”väkevä eksytys” tuli maamme johtajien päälle.

Monet amerikkalaiset ovat jopa ymmällä, kuinka rukoilla, sillä eihän sellaisten menettelytapojen puolesta voi rukoilla, jotka ovat Jumalaa vastaan. Vuoden 2009 vaikeus on siinä kuinka suhtautua johdon jumalattomuuteen ja samalla pitää kiinni Raamatun kehotuksista. Tällä hetkellä nämä kaksi eivät ole sovitettavissa yhteen.

Vuoden 2009 sydänsuru on Amerikan tiili tiileltä tapahtuva purkaminen niiden toimesta, jotka keskuudessamme vihaavat tätä vuorella loistavaa valomajakkaa. Jumalalla ei ole liittoa meidän kanssamme, kuten Israelin kanssa, mutta Hän on selvästikin siunannut meitä runsaasti. Uusi terrorikatastrofi torjuttiin viime viikolla lentokoneessa, jonka pahat ihmiset yrittivät räjäyttää ilmassa. Se kertoo minulle, ettei Jumala ole hyljännyt meitä, koska tänä vuonna on torjuttu myös monia muita samanlaisia yrityksiä. Monet uskovat, että Amerikka on tuomion alla ja se voi olla totta. Jos näin on, niin asiat tulevat vaikeutumaan, koska vaaralliset ajat ovat nyt ylikierroksilla.
(2.Tim. 3:1-9)

Jos haluat nähdä briljantin kuuden minuutin videon (Garry Kah) aikojemme vaihteluista, niin käy tässä linkissä minun verkkosivullani.

Yksi hätkähdyttävimmistä kertomuksista, koska se liittyy Raamatun profetiaan,
on se tosiasia, että Israelista on löytynyt öljyä. Se antaa polttoainetta – tämä ei ole sanaleikki -- Hesekielin lukujen 38-39 Googin/Maagogin hyökkääjille.

Myös avustajani Heidi Swander tulee myöhemmin tällä viikolla tarkastelemaan lähemmin ”synnytystuskia,” joita nyt koemme.

Jotta Amerikka muuttuisi seurakuntien täytyisi olla vahvoja, mutta on murheellista, että siinä juuri on heikko rengas. Kansakunta on vahva vain siinä määrin, kuin uskovat rukoilevat ja kiittävät. Vaikka monet pastorit tänä päivänä pitäytyvät totuuteen, niin näyttää, että aivan yhtä monet ovat eksyneet väärään oppiin jättäen lampaat (sheep) sopuleiksi (sheeple) ja siten Amerikan haavoittuvaksi. Koska monin paikoin saarnataan ”kevytevankeliumia”, niin lampaat eivät edes tiedä, mitä vastaan pitäisi rukoilla ja mitä puolustaa ja on liian vähän ”vartijoita muurilla” (Hes. 33:6). Kuten Natsi-Saksassa pastorien on nyt katsottava, mitä sanovat, tai vastattava mahdollisista ”viharikoksista”. Näkymät tuskin ovat hyvät muutoksen aikaansaamisen kannalta.

Tämä vuodenlopun kommentaari lähtee monille, jotka ovat ”vartijoita muurilla.” Säilytä se. ”Kehoittakaa toisianne” aina
(Hepr. 10:25). Jos näet kärsivän veljen tai sisaren – tai epäuskoisen, joka on erikoisen masentunut – ota aikaa antaaksesi hänelle hyvän sanan. Se tekee heidät hyvin onnellisiksi näinä melskeisinä aikoina. He voivat olla työttömiä, rahattomia ja tuntea, että juuri nyt on vähän mitään myönteistä. Muistuta heitä, että Jumalalle on kaikki mahdollista (Matteus 19:26).

Kiitos, että olette rohkaisseet tätä palvelutyötä menneenä vuonna. Kiitos, kun ette ole hyljänneet meitä kertoessamme ja puhuessamme epämukavaa totuutta. Me arvostamme kaikkia, jotka ovat osallistuneet joko rukouksin tai taloudellisesti. Rukoilkaa radiotyömme puolesta ja ns. ”kohtuuden oppia (Fairness Doctrine)” vastaan, joka lopettaisi sellaiset ohjelmat kuin "Understanding the Times". Tämä nykyhallinnon projekti on ollut katkolla heidän keskittyessään terveydenhuoltoon ja Amerikan edelleen sosialisoimiseen.

Hyvä uutinen on, että tunnemme Kirjan viimeisen luvun. Tiedämme kuka tulee voittamaan. Meillä on ”autuaallinen toivomme” (Tiitus 2:13), jossa jokainen uskova voi riippua. Me tiedämme, että Jumala on niiden palkitsija, jotka ahkerasti etsivät Häntä (Hepr. 11:6). Me tiedämme, että meidän kansalaisuutemme ei ole maan päällä, vaan taivaassa. Jumala on antanut kullekin teistä tehtävän niin moneksi päiväksi, kuukaudeksi tai vuodeksi, kuin meillä on jäljellä, kunnes saavutamme taivaan portit. Koska olemme täällä suorittamassa tehtävää, yksikään kristitty ei voi sanoa olevansa ilman tarkoitusta, sillä Jumalalla on sinulle yksi tai useampi tehtävä. Nyt on oikein hyvä aika löytää se ja edetä Hänen marssimääräystensä mukaan.

Me olemme sodassa, joka tulee kuumenemaan. Yksi suurimmista hyvistä asioista, joilla voit vaikuttaa melskeiseen aikaamme, on kilvoitella uskon puolesta
(Juuda 3) kustannuksista välittämättä.

Väliaikoina muista Jeesuksen sanat: "Totisesti, minä tulen pian"
(Ilm. 22:20).

Kun päätämme yhden vuoden ja siirrymme uuteen, niin saakoon Jeesus, ”maailman valo”, kirkastaa sinun polkusi.


Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com