Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 28. tammikuuta 2010

KUNDALINI-VAROITUS -- Tärkeä ja kiireellinen

Mikä on yhteinen tekijä Toronton, Pensacolan ja Lakelandin "herätyksissä", ALFAKURSSISSA ja New Age'ssa?
Vastaus: KUNDALINI.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)


----- Original Message -----
From: Revelation Files - John Terry
To: Revelation Files - John Terry
Sent: Thursday, January 14, 2010 6:56 PM
Subject: [revfiles] KUNDALINI WARNING - Urgent


KUNDALINI-VAROITUS -- Tärkeä ja kiireellinen

-by Andrew Strom (Lisätty suomentajan kommentteja punaisella)

www.revivalschool.com


Näin juuri videon, jolla Rick Joyner ilmoittaa, että Todd Bentley saarnaa taas Morningstar'illa Pohjois-Carolina'ssa ja nyt heillä on ns. ”herätyksen” manifestaatioita, jotka ovat kammottavan samanlaisia kuin Lakeland'issa. He ilmoittivat myös striimaavansa näitä isoja kokouksia TV-kanavallaan – ja he ovat voimakkaasti viemässä asiaa eteenpäin.

Olen itse kielilläpuhuva helluntailainen – saanen kuitenkin esittää tässä yksinkertaisen kysymyksen? Millainen ”henki” se oli, joka toimi Lakeland'in herätyksessä – kun johtajalla ja kokousten keskeisellä huomion kohteella (Bentley) oli haureellinen suhde kulissien takana? Oliko se ”Pyhä” Henki, joka voiteli jotakin niin aistillista ja epäpyhää? Ja nyt, kun Bentley erosi vaimostaan ja nai jalkavaimonsa – odotetaanko meidän toivottavan hänet tervetulleeksi takaisin ”voiteluineen”? Mitä tämä on? Rick Joyner'ia ovat nimenomaan varoittaneet korkean tason palvelujärjestöt, ettei hän tekisi sitä, mitä nyt tekee – kun tuo Bentley'n takaisin parrasvaloihin. Näyttää kuitenkin, ettei hän välitä. On ilmeistä, että vain ”manifestaatioilla” on merkitystä.

Mitä sitten tosiasiassa ovat nämä 'manifestaatiot', jos ne näköjään ovat niin kotonaan tämän kaltaisessa epäpyhässä ympäristössä? Ovatko ne ollenkaan Jumalasta? (tarkoitan tässä väkivaltaista ”nykimistä”, hillitöntä naurua, ruumiin vääristymisiä, juopuneisuutta, 'porttaaleja', outoja ”enkelien” kohtaamisia jne.) Miksi emme Raamatusta löydä sellaista 'voitelua'? Miksi eivät Jeesus ja apostolit mainosta näitä manifestaatioita, jos ne todella ovat aitoa herätystä? Miksi sen sijaan näemme kaikkia näitä asioita kaikkialla New Age'ssa ja hinduismissa jne.? Tiedostammeko, että monilla väärillä uskonnoilla on oma versionsa ”kättenpäällepanemisesta”, joka saa aikaan juuri tämän kaltaisia manifestaatioita? Tämä 'henki' ei ole Raamatussa – mutta se on kaikkialla Kundalini-tyyppisessä hinduismissa! Eikö tämän pitäisi saada hälytyskellot soimaan meissä?

MITÄ ON KUNDALINI?

Jos haet internetistä hakusanoilla Kundalini ja Shakti, huomaat, että suuret joukot ihmisiä New Age'ssa ja itämaisissa uskonnoissa kokevat jatkuvasti näitä voimakkaita manifestaatioita. Usein se tapahtuu gurun avulla, joka koskettaa heitä otsaan niin, että he voivat kokea ”Kundalinin heräämisen”.

Kuten tutkija Robert Walker kirjoitti vuonna 1995:

"Kokouksia, joita mystiset hindu-gurut pitävät, kutsutaan nimellä 'Darshan'.

Näissä kokouksissa uskovaiset menevät eteen vastaanottamaan hengellisen kokemuksen gurun avoimen kämmenen kosketuksesta, usein otsaansa, sellaisessa operaatiossa, joka tunnetaan Shakti Pat'ina eli jumalallisena kosketuksena.

Tätä hengellisen kokemuksen nostattamista kutsutaan Kundaliniksi... Sen vaiheen jälkeen, kun uskovainen on saavuttanut riittävän korkean hengellisen tason, hän alkaa vapista, nykiä, hypellä tai vääntelehtiä hallitsemattomasti joskus puhjeten hallitsemattomiin eläinääniin tai nauruun saavuttaessaan ekstaasin huipun. Näitä maifestaatioita kutsutaan nimellä ”Kriya”. Uskovaiset karjuvat joskus kuin leijona ja osoittavat kaikenlaisia fyysisiä merkkejä tämän vaiheen aikana. Usein he siirtyvät hengellisen tietoisuuden korkeampiin tiloihin ja tulevat liikkumattomiksi ja näyttävät vajoavan tajuttomuuteen..."

Ja kuten guru Shri Yogãnandji Mahãrãja kirjoittaa:

"Kun ruumiisi alkaa täristä, tukka nousee pystyyn, naurat, tai alat itkeä tahtomattasi, kielesi alkaa tuottaa rujoja äänteitä, täytyt pelolla, tai näet pelottavia näkyjä... niin Kundalini Shakti on aktivoitunut."

Kiinassa on suosittu Kundalini-tyyppinen liike nimeltä 'Qigong'.


Kun eräs kiinalainen hengellinen Qigong-mestari puhui USA:ssa vuonna 1991, niin San Francisco Chronicle kirjoitti, että monet yleisössä alkoivat kokea ”pakkoliikkeitä”. Mestari kertoi yleisölleen: "Ne, jotka ovat herkkiä, voivat alkaa saada voimakkaita fyysisiä tuntemuksia – tai alkaa nauraa tai itkeä. Älkää olko huolissanne. Tämä on täysin normaalia."

Kun katselet videoita näistä ”kriya”-kohtauksista, tai muista Kundalini-tyyppisistä manifestaatioista, voisit useinkin vannoa katselevasi modernia seurakuntakokousta, jossa jaetaan ”voitelua”. (Sanon tämän sellaisena, joka uskoo lujasti Pyhän Hengen lahjoihin. Minä vain en usko ”vieraisiin” voiteluihin, joita soluttautuu Kristuksen ruumiiseen! On iso ero Kundalinin ja todellisen Pyhän Hengen välillä!)

Minä uskon, että noin vuosista 1993-1994 lähtien vieraan hengen on sallittu vallata seurakuntaa – ensin Rodney Howard-Browne'n palvelutyön kautta – sitten Toronton ja sitten Profeetallisen liikkeen (johon kuuluin tuohon aikaan) ja edelleen Lakeland'in ja monien muiden palvelujärjestöjen ja liikkeiden kautta. Kehotan ihmisiä nyt ”koettelemaan henget”, kuten meitä kehotetaan Raamatussa. Älkää antako kenen tahansa panna käsiä päällenne. Tämä on voimakas henki ja sillä on monien isojen nimien palvelujärjestöjen tuki. Itseasiassa juuri nämä miehet ja naiset ovat vastuussa, että sen on sallittu levitä suoraan läpi Kristuksen ruumiin ja eräänä päivänä he tulevat vastaamaan siitä Jumalalle.

Raamattu varoittaa meitä nimenomaan, että viimeiset päivät ovat viettelevien henkien, väärien profeettojen, valheellisten merkkien ja ihmeiden aikaa ja että meidän täytyy aina tarkkailla ”valkeuden enkeleitä”, jotka näyttelevät oikeita. Miksi ei nykyajan seurakunta ota näitä varoituksia vakavasti? Emmekö elä juuri niissä päivissä, joista Raamattu varoittaa?

Minun on nyt heti tehtävä jotakin sellaista, jota en sillä tavalla ole koskaan ennen tehnyt. En milloinkaan ennen ole julkaissut luetteloa palvelujärjestöistä ja liikkeistä, joita tulee varoa, mutta tällä kertaa minun on se tehtävä. Tämä sairaus on jatkunut tarpeeksi kauan. Kehotan teitä hyvät ystävät katkaisemaan yhteytenne seuraaviin palvelujärjestöihin ja heidän saastutettuihin ”voiteluihinsa”.

Vaikka jotkut näistä ihmisistä puhuvat välillä ”hyviä asioita”, niin se ei ole sen arvoista, että kannattaisi pitää yhteyttä heidän kanssaan johtuen siitä saastutetusta voitelusta, jota he suosittelevat, tai itse julistavat. Tässä on luettelo:

(1) Todd Bentley.

(Kun Lakeland'in ”herätys” oli vauhdissa niin helluntailaisten KV-lehti (entinen Ristin Voitto) kyllä otti siihen ahkerasti kantaa, mutta mitään negatiivista siitä ei ennen loppurysäystä löydetty. Paremminkin moitittiin ”herätyksen” arvostelijoita. Suom. huom.)

(2) Rodney Howard Browne – niin sanottu "Pyhän Hengen viinuri".

(3) Rick Joyner ja kuka tahansa, joka pitää yhteyttä Morningstar Ministries'iin.

(Takavuosina Iso-Kirja-opistolla pidettiin naistenpäivät, joilla kurssikirjana käytettiin alunperin Rick Joyner'in kustannustyhtiön Morningstar'in julkaisemaa Steve Thompson'in kirjaa ”Tunnista Jumalan ääni.”

http://www.ituuli.net/ituuli/index2.htm Suomentaja jopa lähetti asiasta palautetta ko. opistolle. Suom. huom.)

(4) John Arnott & kuka tahansa, joka pitää yhteyttä TACF:iin ("Toronton Siunaus").

(5) 'Uuden apostolisen uskonpuhdistuksen (New Apostolic Reformation)' Peter Wagner, joka väittää olevansa maailmanlaajuisen 'apostolien' verkoston johtaja – joka julkisesti suositteli Lakeland'ia ja tulee pian saarnaamaan Toronton lentokenttäseurakunnassa (TACF) muiden ”väärän voitelun” kannattajien rinnalla.

(Nokiamissiossa Wagner'in väkeä on käynyt moneen otteeseen. Ainakin Chuck Pierce ja Cindy Jacobs tulevat heti mieleen. Pierce'stä luultavasti tulee jo kohta kahdeksankymppisen Wagner'in seuraaja. Suom. huom.)

(6) Mike Bickle ja International House of Prayer (IHOP) Kansas City'ssä (Asuin sielläpäin yli kaksi vuotta – ja tiedän, kuinka he ovat tämän perään. Mike Bickle mainostaa sitä kirjassaan).

(7) Bob Jones – Kansas City'n profeetta, jonka palvelutyö on sen kaiken täysin saastuttama.

(8) Patricia King ja kuka tahansa 'Extreme Prophetic' -liikkeestä.

(9) John Crowder & kuka tahansa, joka pitää yhteyttä "Sloshfest'iin".

http://www.youtube.com/watch?v=JOhkc4FLhx4

(10) Redding'in Bethel-kirkon Bill Johnson – joka puhuu joitakin oikeita asioita, mutta suositteli julkisesti Lakeland'ia ja mainostaa ”väärää voitelua” hyvin voimakkaasti kulissien takana.

(Suomessakin oli Lakeland'in suosittelijoita pilvin pimein. Tunnettu kristillinen johtaja Seppo Pehkonen vietti siellä kokonaisen viikon, TV7:n ”Polvijärven pastori” Veijo Piipponen suositteli sitä – suomentaja kuuli sen omin korvin. TV7:n yhteistyökumppani GOD-TV oli Lakeland'in herätyksen päätukija ja julkistaja. Suom. huom.)

(11) IRIS Ministries'in Heidi & Rolland Baker – jotka tekevät hyvää työtä Mosambikin köyhien parissa – mutta, jotka ovat myös kuljettaneet ja mainostaneet tätä saastutettua voitelua vuosien ajan.

(Kuva ja Sana on julkaissut suomeksi kaksi heidän kirjaansa. Suom. huom.)

(12) Randy Clark, Wes & Stacey Campbell ynnä muut tärkeät henkilöt "Toronton siunauksesta".

(13) The Elijah List – ja melkein jokainen siellä esiintyvä.

(Suomalaisten kannalta vaarallisin ”Elian listan” mies on puoliksi suomalainen Steve Hill -- idoli monille helluntailaisille. Hänhän oli viisi vuotta Pensacolan torontolaisen ”herätyksen” pääpuhujana. Suom. huom.)

On tietysti valtava määrä vähemmän tunnettuja saarnaajia ja palvelujärjestöjä, jotka kaikkialla maailmassa kuljettavat ja suosittelevat tätä Kundalini-tyyppistä ”voitelua”, mutta olen tässä keskittynyt vain kaikkein vaikutusvaltaisimpiin, joista tiedän. Se on todella suunnaton kysymys seurakunnassa. Kehotan jokaista, joka kannattaa jotakin näistä palvelujärjestöistä todella tarkastamaan ne perinpohjaisesti. Ja jos huomaat (kuten minä), että ne kuljettavat ja suosittelevat tätä väärää Kundalini-henkeä seurakunnassa, niin lopeta niiden kannattaminen kaikilla tavoilla – mitä sitten teetkin, niin älä anna heidän ”panna käsiä” päällesi!

Panen peliin kaiken, kun tällä tavalla ”mainitsen nimiä”.

Uskon kuitenkin, että se on niin vakavaa. Kuinka ikimaailmassa me jouduimmekaan siihen pisteeseen, että ”kriya't” aivan kuin hinduismissa leviävät läpi seurakunnan?

Pyydän sinua lähettämään tätä sähköpostia eteenpäin kaikille, ketä tunnet, blogeille, johtokunnille jne. Nämä ihmiset ovat juuri nyt yrittämässä ”uudelleenkäynnistää” koko tätä juttua. Auta viemään tätä varoitusta ulos. Nähdäksesi videon näistä ”kriya-” ja muista Kundalini-tyyppisistä manifestaatioista napsauta allaolevia YouTube-linkkejä.

http://www.youtube.com/watch?v=QyW1UFzS2LY

http://www.youtube.com/watch?v=eaNiuRWHZrY

Jumala siunatkoon teitä kaikkia!

Andrew Strom.

-----------------------------







PO Box 640
Russellville AR 72811

www.RevelationFiles.com


23 kommenttia:

  1. Tämä touhu videolla oli samanlaista mitä tapahtuu
    voodoo, shamanismissa, intiaanien poppamiesten rituaalissa. Myöskin Hitlerin joukkokokouksissa villitsi sama henki. Nykyään suurissa rock-konserteissa on sama henki, itse asiassa ne ovatkin saatanan jumalanpalveluksia. Oikeissa Jumalanpalveluksissa ei ole hihhulointia jossa taivaan enkelitkin viihtyvät. Saarnaajan omilla puheilla ei ole kuin selittävä vaikutus, jos on.
    Jumalan sana on elävä ja voimallinen saamaan ihmisen sydämessä kääntymyksen, sen jälkeen kun Sana on kylvetty. Meidän ei tarvitse murehtia tuloksista, sen huolehtii Herra, meidän tehtävämme on olla sanansaattajana. Jos olemme pyhittäytyneitä totuudessa Pyhä Henki johtaa meitä ilman omaa yrittämistämmekin. Voi jopa parantua sairaitakin, mutta jonkun kääntyminen on ainakin yhtä suuri ihme, joka on Jumalan teko.
    Me olemme vain tomua, Jumala tekee kaiken. Seurakunnissa esiintyvä kiihotus ja hurmahenkisyys on, uskallan sanoa, saatanasta.
    T. Paavo Virtaniemi

    VastaaPoista
  2. Uskon, että väkevä eksytys on evoluutioteoria ja maailmanuskonto tämän tähden miljoonia miljoonia sieluja menee helvettiin. Jeesus nimi on jo itsestään voima, raamatussa kerrotaan Jeesus ristiinnaulittuna vieressä toinen ryöväri ristillä kysyi "otatko mminut paratiisiin? Jeesus lupasi kyllä "ole kanssani paratiisissa" . Raamattu kertoo, että Jeesus sanoi Saatanasta, HÄN ON VALEHTELIJA JA TAPPAJA.

    VastaaPoista
  3. Väkevä eksytys ei olisi väkevä lainkaan jos se olisi läpinäkyvä tai heti huomattavissa oleva. Eksytys koskee nimenomaan kristittyjä lopun aikana. Jeesus sanoi että väärät profeetat eksyttävät jos mahdollista valitutkin (Matt. 24:24) ja joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu (Matt. 24:13). Öljymäen puheessaan Jeesus puhuu opetuslapsille eksytyksestä enemmän kuin mistään muusta. Heti ensimmäiseksi Hän sanoo (Matt. 24:4):

    4 Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.

    Väärät profeetat tekevät ihmeitä juuri siksi koska Jeesuksen nimessä on voimaa. Se ei kuitenkaan pelasta heitä. Jeesus sanoo näistä laittomuuden tekijöistä (Matt. 7:21-23):

    21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
    22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
    23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

    Saatana on veljien syyttäjä ja eksyttäjä. Tappaminen ei ole mikään tunnusmerkki, sillä kuningas Daavid tappoi Israelin vihollisia ja epäjumalanpalvoja-pakanoita suurissa määrin. Toisessa tulemuksessaan Jeesus tappaa antikristuksen ja pedonmerkin ottaneet (Ilm. 19:20-21)

    VastaaPoista
  4. Olli!

    Minulla olisi muutama kysymys sinulle, vastaat rehellisesti!! Kiitos vastauksista.

    1. Mihin seurakuntaan kuulut? Pasi on kertonut missä käy.
    2. Käytkö kokouksissa yleensäkään? Voin käydä tarkistamassa käytkö siellä ja kysyn muilta sinusta paikan päällä.
    3. Onko Apostoliset ajat ohi, niin miksi?

    VastaaPoista
  5. Miksi olet noin kiinnostunut yksityiselämästäni? No, kuulun luterilaiseen seurakuntaan, mutta en käy tällä hetkellä jumalanpalveluksissa, en tarvitse niitä. Saan jumalalta tarpeeksi siunausta. Netti on minun foorumini.

    Apostoliset ajat ovat ohi siltä osin, että Jeesuksen sanoma on todistettu oikeaksi oikeitten apostolien toimesta ja meillä on nyt Raamattu. Ihmearmolahjat eivät ole enää voimassa, vaan ne lakkasivat olemasta ensimmäisellä vuosisadalla (ks. 1 Kor. 13:8-13). Nykyään EI siis ole enää apostoleja ja profeettoja, kuten esim. Nokiamissio väittää. Cutting Edge on kanssani samaa mieltä. Profetian armolahja on nykyään vain tavallinen armolahja, jolla kutsuttu julistaa Jumalan salaisuuksia ja tulkitsee maailmantapahtumia Raamatun profetioiden valossa.

    Tässä lainaus eräästä kirjoituksestani Pasin sivuilla:

    "Raamatun mukaan ihmearmolahjat tekivät tehtävänsä jo apostolisena aikana, jolloin Jeesuksen sanoma saatiin todistetuksi ja Raamatun kaanon valmistui Ilmestyskirjan myötä. Tämän jälkeen tapahtuvat Jumalan yliluonnolliset manifestaatiot ovat enää vain poikkeusta eikä mikään normi kuten karismaattiset väittävät. Nyt lopun ajalla tapahtuvat ihmeet ovat pääasiassa saatanan aikaansaannosta, kuten esim. näiden kultahippujen ilmestyminen käsiin. Saatana on hyvä jäljittelemään Jumalaa ja hyväuskoiset ihmiset menevät lankaan. Jeesus puhuu suuresta eksytyksestä (Matt. 24:24) ennen Hänen toista tulemustaan eikä mistään suuresta herätyksestä. Evankeliumin julistamiseen kaikille kansoille ei tarvita mitään superhelluntaita, kuten Lusa väittää."

    Toivottavasti jätät minut tämän jälkeen rauhaan.

    VastaaPoista
  6. Kiitos vastauksista sitä arvelinkin mitä edustat. En häiritse sinua. Kunnioitan sinua kovasti tsau.

    VastaaPoista
  7. Kannattaisi lukea E.G.Whiten kirjoittama "Suuri Taistelu" (valon ja pimeyden välillä). Monet ovat tutkineet hänen kirjoituksiaan ja todenneet, että hänen ennustuksensa pitivät/pitävät paikkansa profeetalta vaadíttavat
    100 prosenttia. Siinä on Jumalan kansan 2000 vuotinen historia, nykyisyys ja tulevaisuus ajan loppuun asti. Jos on vääriä profeettoja nykyään , on myöskin oikeita profeettoja. Ei meidän kannata jättää yhtäkään kiveä kääntämättä, pelastus on niin tärkeä asia, varsinkin jos vielä opetamme muita ihmisiä.
    Paavo Virtaniemi /Kuortane

    VastaaPoista
  8. Hei!

    Kiitos listasta.
    Luen juuri Hiedi Bakerin kirjaa "Kaikki on mahdollista", ja vaikka upeaa työtä tekeekin Mosambikissa, kyllä minua kylmivät ne "Hengessä päihtyneenä olemisen" kuvaukset.
    Haluaisin kysyä..mitä mieltä olet P.Jalovaaran ja S.Juntusen toiminnasta? Jalovaarahan saanut "voitelunsa" John Wimberin kokouksessa aikaanaan. Olen jonkun verran käynyt kummankin tilaisuuksissa, mutta en enää mene, kun tuo "kaataminen" tökkii, samoin Jalovaaran uutuus "energian virtaus käsistä" ym.
    Nokia Missiollakin paljon hyvää, mutta vähän aikaa sitten näin videon jossa Koivisto ääntelehti "juopuneena", ei pysynyt pystyssä "voiman vaikutuksesta" ja puhalteli Pyhää Hnekeä (?) yleisöön..arveluttavaa.

    VastaaPoista
  9. P. Jalovaara ja S. Juntunen ainakin uskovat vahvasti olevansa Jumalan asialla kun sairaat pyytävät esirukousta. Ehkä joku saakin siunausta ja parantuu, en kiellä sitä, mutta tulee vain mieleen tuo Jeesuksen lopun aikaan kohdistuva ennustus laittomuuden tekijöistä, jotka tekevät ihmetekoja Jeesuksen nimessä (Matt. 7:21-23). Jalovaaran ja Juntusen tilaisuuksissa kaatumisilmiöt ovat myös esillä, joka on minusta epäraamatullista. Raamatussa taaksepäinkaatuminen on aina tuomion merkki (huom. Jeesuksen vangitseminen Getsemanen puutarhassa). Jumalan ihmiset kaatuivat aina eteenpäin pyhyyden läsnäollessa. En tiedä tarkemmin mikä käytäntö heillä nykyään on kokouksissa ja kai Juntunen on vähän rauhoittunut, eivät varmaan esiinnykään enää yhdessä. Juntusen puolustukseksi on sanottava, että hän tekee pesäeron Patmokseen ja Leo Melleriin, joka oli taannoin vetämässä häntä oikeuteen kun Juntunen paljasti karismaatikko Melllerin väärinkäytöksiä. Joten sympatiani ovat Juntusen puolella. Ei kai hän niin paha ole.

    Loppujen lopuksi Jumala tuomitsee ja arvioi Jalovaaran ja Juntusen toiminnat ja jos heidän motiivinaan on ollut vain pitää esillä kristillistä show'ta ihmekokouksineen, niin heidän hedelmänsä eivät ole aitoja. Tärkeintä kuitenkin on sielujen pelastuminen ja valvominen nykyajassa, jonka eteen saarnamiesten pitäisi tehdä työtä, ei ajallisen menestyksen ja terveyden tavoittelu, jolta näiden kahden "parantajan" toiminta valitettavasti vaikuttaa. Mitä Amerikassa edellä, niin sitä Suomi perässä. Kyllä tämä New Age -kristillisyys nyt valtaa alaa Suomessakin, kun puhutaan "energian virtauksista" ja "juopuneena olemisista".

    VastaaPoista
  10. Terve Olli! Itse olen kokenut rentoutuksen (meditaation), kundaliinijoogan harjoittamisen ja isäni kuoleman myötä viimeisen vuoden aikana kundaliinienergian nousun. Tämä kokemus on ollut rankka, pelkotiloja, kipuja, masennusta jne. Nyt olen kuitenkin puolentoista vuoden kuluttua monta kertaa "parempi" ihminen jos näin voi edes sanoa. Alkoholin käyttö, irtosuhteet, kaikenlainen väärä toiminta on jäänyt (otan joskus tuopin tai pari kivassa seurassa kyllä) ja elämäni koostuu oikeista valinnoista, lähimmäisten auttamista, hyväntekeväisyydestä jne. Kaiken kaikkiaan tämän kokemuksen jälkeen kaikki vanhat fobiani ja pelkoni ovat väistyneet ja en enää tee päätöksiäni elämässäni "vääristä syistä" vaan tunnen että valintani ovat jumalasta, eivät egon pönkittämisestä jne. En itse tuomitsisi kundaliinienergiaa ja muita siihen liittyviä asioita tutustumatta. Elämäni on nyt täynnä iloa elämän pienistä ja suurista asioista sekä lähimmäisenrakkaudesta. Luin muutama viikko sitten Neale Donald Walshin kirjan "keskusteluja jumalan kanssa" ja siitä löysin paljon asioita joita olen "tiennyt" jo viimeisen vuoden ajan hengellisen heräämiseni johdosta. Vaikka toki varmasti monet tuomitsevat tämän kirjan vääräoppisuudesta. Tämä vain kommenttina keskusteluun.

    VastaaPoista
  11. Olet Anonyymi Luciferin pauloissa, joka on eksyttänyt sinut. Olet valinnut New Agen oppeja kristillisyyteesi. Kundaliinienergia tunnetaan itämaisissa uskonnoissa käärmevoimana eli se on Lucifer-energiaa. Jooga on okkultismin harjoitusmuoto, yli 5000 vuotta vanha itämainen elämäntaito. Sen kaksoisveli on meditaatio. Kun puhut jumalasta, niin pitää huomauttaa että New Agen jumala on Lucifer. Sekin voi antaa hyvänolon tunteita kun kumarrat sitä tarpeeksi usein. Muista kuitenkin että Lucifer on murhaaja ja valehtelija ja joudut myöhemmin maksamaan "onnellisuudestasi" tavalla tai toisella. Viimeistään Isä Jumala tuomitsee tekosi kuoleman hetkellä, sillä Hän on Totuus eikä salli kenenkään hakevan oikotietä onneen vääryyksillä ja kokemaan pelastusta ilman uskoa poikaansa Jeesukseen Kristukseen. Uskoville ei luvata Raamatussa helppoa, ahdistuksista vapaata elämää, vaan koettelemusten kautta uskova otetaan lopulta paratiisiin eli Taivaaseen. New Age tähtää vain tähän maalliseen elämään ja ihmisen onnellisuuden tavoitteluun. Kadu vielä syntejäsi kun voit, sillä Tuomari tarkkailee jokaisen sydämen tilaa suhteessa totuuteen! Pelkät hyvät teot eivät pelasta ketään.

    VastaaPoista
  12. No, siunausta vain sinullekin! Koita elää kristuksen oppien mukaan. Niin minä nyt teen, joka päivä.

    VastaaPoista
  13. Et elä Kristuksen oppien mukaisesti kun palvot jotain mystistä kundaliinivoimaa. Raamatun 2. Kor. 6 luvussa on kirjoitettu: "Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat?"

    Lisäksi Timoteukselle Paavali sanoo: "Jos joku muuta oppia opettaa eikä pitäydy meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen terveisiin sanoihin eikä siihen oppiin, joka on jumalisuuden mukainen, niin hän on paisunut eikä ymmärrä mitään... pakene semmoista" (1. Tim. 6:3,11) Johannes sanoo (2. Joh. 10): "Jos joku tulee teidän luoksenne eikä tuo mukanaan tätä oppia, niin älkää ottako häntä huoneeseenne älkääkä sanoko häntä tervetulleeksi."

    Siis armon varassa eläjät eivät tarvitse mitään vieraita oppeja pönkittämään omaa egoa tai onnellisuuttaan. Tyydytään siihen mitä Jumala antaa. Vierastan heti jotakin henkilöä joka puhuu joistain tekniikoista, joilla mukamas saavutetaan parempi uskonelämä. Ne ovat vain sielunvihollisen valhetta ja kahlitsevat. Pysytään Kristuksen opin puhtaudessa.

    VastaaPoista
  14. pirkko jalovaarakin toimii väärässä hengessä. tarvitsee vain googlettaa hänen nimeään, niin textiä löytyy. katso kohdasta; PIRKKO JALOVAARA-VAPAA SANA...

    VastaaPoista
  15. kahtokaapas; http://www.rukouspalvelu.fi/index.php?page=kuukausi

    VastaaPoista
  16. Monet eksyvät kun eivät tunne Sanaa. Olen kyllä samoilla linjoilla noista kaatumisista. Mitä hyötyä on siitä että kaadutaan? Itse olen käynyt muutaman kaatajan rukoiltavana ja vaikka molemmilta puolilta kaatuu porukkaa niin minä olen aina jäänyt tolpilleni, enkä monasti koe mitään.Olen kyllä aina rukoillut että Herra antaa verensä suojan, jos Hänen henkensä ei ole toimija. Enemmän saan Jumalalta omassa Jumalanpalveluksessani ja joskus jopa nukkuessa tulee taivaallista hoitoa. Alan olla vahvasti sitä mieltä että Kundalismi on se voima joka toimii näissä ylikarismaattisissa kokouksissa.
    Meidän tulee kuitenkin rukoilla että Jumala varjelisi omansa eksytyksen katalilta juonilta ettei moni Herran oma hukkuisi.

    VastaaPoista
  17. hmmm... Hirveä lista täällä pelkkää arvostelua, monia sellaisiakin hlöitä kohtaan, jotka tekevät aika pyyteetöntäkin työtä, pitkiä iltoja, kuin vaikkapa Jalovaara.

    Ensinnä tulee mieleen, mitä työtä itse teet, toisten ihmisten auttamiseksi??? Vai, arvosteletko/arvosteletteko heitä vain??

    Toiseksi, jos et usko apostolisuuteen, armolahjoihin tänä päivänä, (joka fiilis kirjoituksista vähän tulee, kun kaikkea arvostellaan, joka näyttäisi toimivan, ja josta ihiset apua hakevat)- niin kuinka voit arvostella, jos sinulla ei ole/et usko siis henkien erottamisen armolahjaankaan siten???!! Minusta se lahja, olisi äärimmäisen tärkeä, näiden muiden lahjojen rinnalla, seurakunnissa, ja kristikunnassa toimia. Ei voi pelkästään arvostella, jos ei ole siihen armolahjana myös henkien erottamista..

    Sitten: näihin aikoihin, viime aikoihinhan on luvattu myös Elian henki (jonka itse uskon jo toimivan, ja tulevan - aallon lailla, koko kristikunnan yli - rajoihin katsomatta, nimenomaan, jotta yhtenä rintamana voimme tehdä viimeistä työtä, valimastaa Herran tuloa!;)) - eli etkö usko tähänkään siis???

    Kaikenkaikkiaan mietin vain, että mielestäni liika pelko ja pelottelu, ja kohtuuton arvostelu, vailla omaa positiivista työtä, toisten hyväksi, on tuhoavaa.. On toki tärkeää, ja hyvä erotella, arvioiden asioita, ja aina myöskin hlökohtaisesti Herran, Jumalan kanssa asioida - askarruttavissa tilanteissa. Mutta - onko syytä, arvostella montaa ihmisiin positiivisesti vaikuttanutta asiaa.. Tulee muutoin hieman olo, että eihän parantamis- ym. työtä voisi tehdä ollenkaan, jos kaikki merkit ja asiat ovat siis vain pahasta!?! Että vain verhon takana, muutama tapaus, on suotavaa.. Karrikoiden!;) Tämä mielestäni myös hieman meidän luterilaisten puute, yleensäkin - että armolahjoja kyllä on, mutta niistä ei oikeastaan saa puhua, saati ottaa niitä esille!!=o Kuinka silloin, Jumala voisi toimia rakkaudessaan, parantavana, eheyttävänä, ym. - kun siihen tarvitaan myös yhteyttä, voimaa, muita ihmisiäkin. Katsomme myös suomalaisina, helposti toisiin, ja juurikin hyvin arvostelevasti. Emme keskity itseemme, omaan suhteeseen Jumalaan, Pyhään Henkeen, Jeesukseen - emme anna Hänen toimia, sillä tuijotamme usein - kuka toimii ja miten, ja näemme aina vikoja!

    Tällaisia ajatuksia, ja fiiliksiä tämä herätti!..

    Ja, kundaliiniin - jonkun kertomukseen siitä: Jumala ei toimi koskaan noin, kivun ja pelon kautta!! Hän ON rakkaus, ja täydellisessä rakkaudessa ei pelkoa ole!! Meissä ihmisissä kyllä on. Mutta - Jumala ei toimi noin, tee työtään kivun eikä pelon kautta. Tuo on kyllä itselleni selvä merkki vääristä voimista, väärästä valkeudesta ja valosta, valitettavasti..=(

    Myös se, ettei kirjoittajalla ole srk-yhteyttä, käy itse missään, saa myös varomaan sanojaan - sillä jos ei ole itse yhteydessä toisiin uskoviin/seurakuntaan, voi helposti mennä itsekin metsään, ja eksyksiin, omissa 'omavanhurskaissa' aatoksissaan, jos kukaan ei niitä koettele..

    VastaaPoista
  18. Ps. Itseänikin ovat kyllä jotkut noista asioista mietityttäneet, kuten Bentleyn toiminta.. Mutta sitten, Raamatussa kyllä suurikin tekijä, kuten Daavid, teki hurjia rikkeitä ihmissuhdesaralla, avioliitossaan/toisen liiton rikkoessaan, ja vaimon varastaessa!! Sai hän toki rangaistuksenkin - mutta ei Jumala häntä tehtävistään pois laittanut. Sikäli - me aina ihmisinähän, olemme syntisiä, epäkelpoja itsessämme - ja teemme virheitä. Mutta, ei Jumalan armo meistä poistu, ja Jumala itse - ei näitä hlöitä poistanut tehtävistään. Joka kyllä itseäni on mietityttänyt - miksi niin?? Sillä, omissa silmissämmehän, tällainen käytös/hlö, menettää arvovallan, kunnioituksen, ja työ menee usein hukkaan, jos noin roisisti mokaa! Mutta siis, tulisiko meidänkin olla armollisempia, en tiedä?! Teoilla täytyy olla silti seuraamuksensa, ja usein onkin! Ja, teot täytyy mielestäni myöskin tuomita, ei vain paijata täähän- se on väärin, siis armon antaminen - ennen varsinaista katumusta, ja väärien tekojen totuuteen tuomista, ja sen sanomista ääneen - että hyvin suuresti on rikottu!! Se, joissakin tämän pvän tilanteissa, ihmetyttänyt - että tämä vaihe, jääkin välistä - hypätään armoon, ilman väärän teon tuomitsemista selkeästi synniksi, monia vastaan!! Esim. seurakunnan johtohahmolla, kun on nauttinut koko seurakunnan luottamusta, ja ollut sielunhoidossa tärkeäss asemassa..=( Valitettavaa..

    Mutta itse koen, että monet tekevät nöyrää työtä, nimenomaan ihmisten auttamiseksi - ja uskon, että nimenomaan Jumalakin sitä haluaa: hoitaa ja lohduttaa ihmisiä, ja kehoitta meitäkin: hoivatkaa minun kansaani! Hän itse voi kohdata, ja parantaa - mutta niin voi Hän meidänkin, kaikkien kautta - sanansa mukaan!! Hänessä, on voimamme. Ei meissä - mutta koska kaikki on Jumalalle, Hänelle mahdollista, uskon itse - että jos uskon sanaan, voi Hän tehdä ihan mitä vain - ja kenen vain kautta - milloin Hän haluaa - mutta ei aina, milloin me, haluamme kenties ihmislihassa. Siinä se ero!!;)

    VastaaPoista
  19. Ps.vielä!;) Niin, vielä tuli mieleeni - että ihan parhaita haastatteluja, joita olen nähnyt, oli vastikään tv7-kanavalla, ja nyt en tietenkään sen herran nimeä muista - mutta hänellä oli Suomellekin sana, profetia - joka kannattaa kuunnella, ja liittyi juurikin luterilaisen kirkon etenemiseen (olemme jääneet vauvaruokintatasolle..=D), ja hänen koko elämänkertomuksensa, näyttää toteen, Jumalan toiminnan, ja juurikin sen - ettei se ole ihmisestä riippuvainen!! Silti, tämä herra on moniella valtioiden päämiehille puhunut sanaa/profetiaa Jumalalta, ennustanut monia tapahtuneitakin asioita (kun eivät ole kuulleet; siinäkin esimerkki, että Jumala rakkaudessaan, on halunnut aina varjella, varoittaa - ja antaa aina ihmiselle mahdollisuuden toimia oiken, eikä tahdo ensisijaisesti katastrofeja/sairautta/kuolemaa..) - niin, siis tämä mies, on juutalainen, tuli uskoon Jumalan puhuessa hänelle, koki kyllä lapsena Jumalan läheisyyttä ja rakkautta, ylistyksessä=juutalaisten laulujen kautta erityisesti - mutta eli nuoruutensa täysin maailmassa ja synnissä - silläkin hetkellä kun Jumala hänelle puhui!! Kertoen, että isänsä on saanut sydänkohtauksen, makaa sairallassa, jä hänen olisi mentävä rukoilemaan, ja silloin isä paranee - muutoin kuolee!! Tämä mies itsekin ajatteli, ettei hän voi, sillä elää niin syntistä elämää itse!!=D Mutta, onneksi Jumala voi, ja onneksi mies meni - pakon edessä, ja isänsä parani - ja tästä lähti tämä mielettömin tarina, jonka itse olen kenenkään elämästä/Jumalan käyttämästä kuullut - että on seurakuntia eri puolilla, käy puhumassa ja profetoinut monille kansojen johtajille - oli nähnyt ja kertonut 9/11 tapahtumankin, muttei sitä oltu otettu tosissaan.. Ja vastaavia useita!! Lisäksi mies on oikein leppoisan oloinen, hymyilevä, huumorintajuinen - ja hyvin elämäniloinen!! Silti, se viisaus, ja näkökannat - sekä rentous silti, eivät voi tulla kuin Jumalalta!! Ja, hän jättääkin Jumalalle, mikä Jumalan kuuluu tehdä - tekee itse, minkä Jumala käskee, ja hänelle antaa. Suosittelen!! Suosittelen! Oiskohan ohjelman nimi: haastattelussa tai jotain..

    VastaaPoista
  20. Olipa pitkä vuodatus edelliseltä ja huomaan pientä panetteluhenkeä blogin pitäjää kohtaan. Että mitäkö työtä teen ihmisten auttamiseksi..hmmm, aika farisealainen ja syyttävä kysymys!!! Minun tekemiseni eivät kuulu kenellekään ihmiselle. Taidat olla loukkaantunut minuun kun epäilen esim. Jalovaaraa.. Ei seurakuntayhteys ensinnäkään ole mikään edellytys sille että saa arvostella "suuria" julistajia, jotka itse itsensä korottavat Jumalan miehiksi tai naisiksi, ja joita tavalliset kristityt ikäänkuin korottavat varajeesuksiksi. On lähdettävä siitä mitä oma sydän sanoo tästä ajasta (listen to your heart) jossa elämme ja kannattaako kuulua sellaiseen seurakuntayhteyteen jossa paikoin vaikuttaa väärä henki ja seurataan villitseviä henkiä. Jeesus varoitti viimeisten päivien suuresta eksytyksestä ja luopumuksesta myös koskien kirkkoa. Suomessa ainakaan ei ole yhtään täysin terveellä pohjalla toimivaa seurakuntaa, jotka saarnaisivat puhtaasti Jumalan Sanaa ja tajuaisivat mitä aikaa elämme. Ns. humanistinen/sosiaalinen evankeliumi on lisääntynyt etenkin ev.lut. kirkossa. Lisäksi jokainen seurakunta joka ei puhu mitään lopunajoista ja korottaa armolahjoja Jeesuksen ylistämisen sijaan, on hylättävä. Saatana on se joka enimmäkseen tekee näkyviä ihmeitä näinä aikoina (Ilm. 13:13-14) ja puoskarit ovat vääriä profeettoja parantamisihmeillään (Matt. 7:21-23). Jumala voi huolehtia yksinäisistäkin kristityistä (ja varmasti tekee sen) ja panna johonkin tehtävään ilman että täytyisi olla jonkun maallisen seurakunnan valvonnan alla. Minä esim. olen saanut profeetallisen kutsun ja kykyjeni mukaan varoitan näistä ajoista internetin välityksellä joka on tehokkain kanava nykypäivänä. On pikemmin siis suotavaa että vetäydymme pois sellaisesta yhteydestä, joka ei rakenna oikein, vaan eksyttää. Pääasia on että kuuluu maailmanlaajuiseen Kristuksen morsiusseurakuntaan. Ja kyllä, minulla on henkien erottamisen lahja, en kai muuten tekisi tätä työtä. Sinun hengestäsi voin aistia liian hyväuskoisen asenteen kaiken maailman ennustajia ja profetioiden antajia kohtaan. Pitäydytään vain Jumalan Sanassa eikä lisätä siihen mitään omia kuvitelmia. Jumala ei anna enää mitään uutta ilmestystietoa ihmisille. Ollaan varovaisia uninäkyjen yms. kanssa (paljon sielullisuutta esim. Jouko Pihon profetia-sivulla). Jumala kyllä johdattaa ja tukee omiaan ilman mitään näkyjä. Myöskin kivut kuuluvat elämään ja uskovan arkeen, sillä Raamattu sanoo meidän menevän Taivasten valtakuntaan monen ahdistuksen kautta (Apt. 14:22). Ei kielletä kärsimyksiä. Hylätään menestysteologia. Ks. esim. http://www.kolumbus.fi/rov.o.peltola/usko/usko1k.html

    Lainaus:

    "5. Yleensä edellä kuvatun kaltaisessa tempaamisopetuksessa korostetaan sitä, että uskovat otetaan pois kärsimästä lopun ajan ahdistuksia tämän maailman keskellä. Tällainen opetus viehättää. Kuitenkin jokainen Jumalan lapsen sukupolvi ennen Kristuksen paluuta on joutunut käymään monen ahdistuksen kautta sisälle Jumalan valtakuntaan (Apt 14:22). Miksi viimeisen sukupolven tie olisi toisenlainen? "En minä rukoile, että sinä ottaisit heidät pois maailmasta, vaan että sinä varjelisit heidät pahasta" (Joh 17:15). Perille päässeet ovat tulleet "siitä suuresta ahdistuksesta" ja "Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistään" (Ilm 7:14,17)."

    VastaaPoista
  21. Por favor tome su tiempo para leer mi breve testimonio que podría ser un uso completo AL USUARIO EN una manera u otra .
    ¡Hola
    Mi nombre es James fe . quiero compartir este breve testimonio con la buena gente de este mundo. Puede ser útil en un sentido o en otro . Esta es mi historia .
    Mi esposo piensa la poligamia no está mal , ha estado viendo a otra chica para los últimos 1 año, y le dije que necesitaba parar , pero él dice que está enamorado de ella, que incluso han hablado de estado juntos "para siempre " y su vivir con nosotros. mi marido todavía me ama, lamento entrar en esto en el primer lugar, pero no está dispuesto a ruptura con ella, le dice que si lo ruptura, no habrá ningún otro tipo de relación fuera de su matrimonio. Entonces le explico y me quejo de mi buen amigo llamado MISERICORDIA , y me contacté con un hechicero llamado DR SUNNY.this gran hombre me dijo que mi marido estaba bajo el hechizo de la dama. Pero fue capaz de romper el hechizo y mi marido terminó la relación con la mujer dentro de las 48 horas, y se volvió a mí pidiendo perdón por todo lo que hizo y pidió perdón . Rezo para que Dios Todopoderoso seguirá utilizando a ayudar a otros people.Friends no permanecen en silencio porque dicen que " un problema compartido es la mitad PROBLEMA SOLUCIONADO " Pero yo os digo un problema compartido con este gran hombre es "un problema de forma permanente RESUELTO "porque alguien como DR SUNNY tiene una solución a todos sus problemas , no importa el problema sólo en contacto con él en su email: drsunnydsolution1@gmail.com estoy viviendo feliz ahora con mi marido y mi hijo de 2 maravillosa kids.DR SUNNY me dijo que también podría ponerse en contacto con él en cualquiera de los siguientes problemas :

    ( 1 ) quiere que su ex atrás .
    ( 2 ) Usted siempre tiene pesadillas.
    ( 3 ) Para ser promovido en su oficina
    ( 4 ) ¿Quieres un niño.
    ( 5 ) ¿Quieres ser rico.
    ( 6 ) que desee mantener su esposo / esposa para ti solo para siempre.
    ( 7 ) la necesidad de asistencia financiera.
    8 ) ¿Quieres estar en control de que el matrimonio
    9 ) ¿Quiere usted ser atraído a la gente
    10 ) La falta de hijos
    11 ) necesita un esposo / a
    13 ) CÓMO GANAR SU LOTERÍA
    14 ) HECHIZO DE PROMOCIÓN
    15 ) PROTECCIÓN DE HECHIZO
    16 ) HECHIZO DE NEGOCIO
    17 ) GOOD JOB HECHIZO
    18 ) cura para ninguna enfermedad.
    Contacto DR SUNNY hoy y se le alegra que usted lo hizo. Email: drsunnydsolution1@gmail.com

    GRACIAS POR SU TIEMPO

    VastaaPoista
  22. Hei!

    Olin jostain kuullut näistä kundaliini-väitöksistä, kun kuulin erään tuttavani jääneen seurakunnastamme, kuultuaan jostain tällaista sanomaa, vaikka seurakuntamme on luterilainen, karismaattinen, muttei todellakaan mitään kundaliinia jakava seurakunta! Satuin nyt löytämään tämän palstan, ja luin noita ajatuksia ja listoja - ja tulee vain mieleen, että jos alkaa tuolla tavoin pelätä kaikkia saarnaajia, ja oikein etsiä eksytystä, niin aivan varmasti sitä alkaa löytämäänkin, vaikka mistä!!=/ Totta kai, täytyy myös arvostella, profetioita ym. Mutta jos kirjoittaja itse kertoo, ettei ole seurakuntayhteydessä ollenkaan, niin se mielestäni kertoo jo jotakin.. Jumala on luonut seurakuntaruumiin, jokaista varten, jokaisen tueksi, sekä jokaisen peiliksikin. Omassa itsessään ollen, alkaa helposti paisumaan.. Totta kai Pyhä Henki myös itse opettaa, Raamatun kautta, mutta kyllä silti seurakuntaakin tarvitaan, toisia uskovia - jotta oma tasapainomme säilyisi, sillä jokainen olemme inhimillisiä, ja teemme myös virheitä sekä erehdymme. Jos kukaan ei missään vaiheessa korjaa kulkuamme, olemme helposti väärillä teillä itseksemme.. Ymmärrän kyllä sen, jos joku seurakunta on tuottanut pettymyksen, mutta sen turhautumisen purkaminen monen panetteluun, ei ole kyllä kovin hyvä keino purkaa omaa oloaan. Henkien erottamisen lahja olisi todella arvokas, ja itse koen, että Jumala kyllä varoittaa, jos meinaamme mennä väärään - ja väärin tekijät ja tekemiset tulevat kyllä valoon, kuten on tapahtunutkin, monen kohdalla tuollakin listalla. Siltikään, Jumala ei hylkää ihmistä eikä kutsuaan, jos ihminen katuu, ja tekee parannusta. Kaikkien en ole nähnyt kylläkään näin tekevän, ja se on harmi. Mutta kuten Daavidkin, sai hän jatkaa, mutta kantoi kovat seuraukset teostaan..

    En siis itse laittaisi pannaan tuon listan ihmisiä vain tämän blogin perusteella. Ja jokaisenhan pitäisi myös tarkata omaa kulkuaa, eikä vain toisten. Kummallisimpana pidän Alfa-kurssien laittamista listaan, ja aika huolestuttavanakin! Perusteluja ei näy myöskään tälle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai huolestuttavaa!! Kyllä perusteluja löytyy Alfa-kurssien epäilyttävistä piirteistä. Esim.

      http://nokialainen.blogspot.fi/2013/03/karttakaa-alfakurssia-vaaraoppiset.html

      http://www.kristitynfoorumi.fi/pdf/kf0307.pdf

      http://www.kristitynfoorumi.fi/alfakurssi.htm

      http://uskojaelama.net/arkisto/index.php?topic=1833.0

      Ja eikä tässä mitään tai ketään panetella vaan väärä sanotaan rehellisesti vääräksi Raamatun Sanan ja omassa sydämessä puhuvan Hengen perusteella.

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com