Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 13. tammikuuta 2011

Arizonan ampumistapaus sisältää Antikristus- ja Feeniks-lintu-symboliikkaa

Päivitetty 26.1.2011

Viimeaikojen suurin uutinen lienee Yhdysvaltojen Arizonassa sattunut ampumavälikohtaus, jossa 22-vuotias nuorukainen Jared Lee Loughner avasi yhtäkkiä tulen kongressiedustaja Gabrielle Giffordsin pitämässä puhetilaisuudessa Safeway-ruokakaupan ulkopuolella La Toscana Village -kauppakeskuksessa Tucsonin kaupungissa. Loughnerin ensisijaisena tavoitteena oli Giffordsin tappaminen ja hän ampuikin lähietäisyydeltä Giffordsia takaraivoon luodin lävistäessä aivojen vasemman puoliskon ja tullessa ulos vasemman silmän yläpuolelta. Giffordsin sanottiin ensin menehtyneen, mutta vähän myöhemmin uutiset ilmoittivat, että kongressinainen oli elossa mutta kriittisessä tilassa. Hyvän ensiavun ja tuurin siivittäminä Giffordsin selviytymistä on pidetty ihmeenä ja hänen tilansa on kohentunut. Ammuskelussa kuoli yhteensä kuusi ihmistä, joiden yhteenlaskettu ikä on muuten hämmästyttävät 333 vuotta, mikä tuskin on sattumaa:

Christina Taylor Green, 9.
Dorothy Morris, 76.
John McCarthy Roll, 63.
Phyllis Scheck, 79.
Dorwin Stoddard, 76.
Gabriel "Gabe" Zimmerman, 30.

Nuorin, eli 9-vuotias tyttö, oli syntynyt muuten WTC-iskujen tapahtumapäivänä 11.9.2001 ja oli siis iältään 9 vuotta ja 119 päivää kuolinhetkenään. Tästä saadaan mielenkiintoisesti Illuminatin tärkein luku 11 ja 9/11: 1+1+9=11 (päivistä) ja kun lisätään 9 vuotta: 9/11. Veikkaan että koko tämä tapahtuma, kuten Chilen kaivosturma pelastusoperaatioineen, oli Illuminatin ja demonisten henkivaltojen järjestämä näytös, jolla viestitettiin kaikille saatanisteille ympäri maailman lähestyvästä Uudesta Maailmanjärjestyksestä, joka syntyy Kolmannen Maailmansodan tuhkan keskeltä kuin nouseva Feeniks-lintu. Feeniks-lintu kuuluu egyptiläiseen mytologiaan ja on Väärän Messiaan (=Antikristus) symboli. Lue enemmän tästä suomennetusta artikkelista:

http://www.heinola.org/~patato/cef2341.html

Lainaus:

Mikä, sinä sanot, on egyptiläinen Feeniks-lintu? Muinaisen Egyptin Feeniks-lintu on puhdasta legendaa, mutta tämä ei estä okkultisteja uskomasta sen olemassaoloon. Sallikaamme 33 asteen vapaamuurarikirjailija Manly P. Hallin kertoa meille tarunomaisesta Feeniks-linnusta.
"Antiikin kansoissa tarunomaista lintua, jota kutsutaan Feeniks-linnuksi, kuvaillaan varhaisten kirjoittajien, kuten Clementin, Herodotuksen, ja Plinyn kautta; koossa ja muodossa se muistutti kotkaa, mutta tiettyjen eroavaisuuksien kanssa. Feeniks-linnun ruumista peittävät kiiltävät purppuranpunaiset höyhensulat ja sulat sen pyrstössä ovat vuorotellen sinisiä ja punaisia. Linnun pää on väritykseltään laimea, ja kaulansa ympärillä sillä on vanne kultaista höyhenpeitettä. Takana Feeniks-linnun selkäpuolella on säihkyvän värinen töyhtöharja. Vain yhden näistä linnuista otaksuttiin elävän siihen aikaan, kodissaan kaukaisissa osissa Arabiaa, linnunpesässä, jossa on kultaa ja suitsuketta (frankincense) ja mirhaa (myrrh). Feeniks-linnun sanotaan elävän 500 vuotta, ja kuollessaan sen ruumis avautuu ja jälleensyntynyt Feeniks-lintu nousee esiin. Johtuen tästä symboliikasta, Feeniks-lintuun yleensä viitataan kuolemattomuuden ja henkiin heräämisen edustajana." [Manly P. Hall, "The Secret Destiny of America (Amerikan salainen kohtalo)", 1958, s. 176-77; Korostukset lisätty]
Minä pidän hyvin mielenkiintoisena sitä että tämä okkulttinen legenda, Feeniks-lintu, jakaa useita asioita todellisen tarinan kanssa Jeesuksen Kristuksen syntymästä, elämästä, ja palvelutehtävästä.
 
 
Nyt tässä ampumatapauksessa Feeniks-lintu-symboliikka paistaa läpi, josta olen kirjoittanut blogini vieraskirjaan. Esim. Arizonan pääkaupunki on Phoenix (=Feeniks). Esitän tässä kaikki Arizonan ampumistapaukseen liittyvät vieraskirjaviestit viime päiviltä. Sanon kuitenkin jo tässä, että Gabrielle Giffordsin saaman kuolinhaavan ihmeparantuminen assosioituu hyvinkin lopullisen Antikristuksen saaman kuolinhaavan parantumiseen 7-vuotisena vaivanaikana (Ilm. 13:3). Kuten Feeniks-lintu nousee tuhkasta, niin Antikristus "nousee kuolleista" Jeesuksen tapaan. Tätähän mm. Chilen kaivosmiesten pelastus kuvasi kun heidät nostettiin ylös pimeydestä maan alta  69 päivän vankeusajan jälkeen ja pelastuskapselin nimi oli Phoenix (=Feeniks). Chilen operaatio kuvasi myös NWO:n syntyä 3. maailmansodan raunioiden keskeltä, jolloin Väärä Messias nousee. Paholainen on Jumalan jäljittelijä. Jeesus sai "kuolinhaavan" ristillä kun sovitti meidän syntimme ja Saatana haluaa luoda saman vaikutelman pojastaan Antikristuksesta. Sanottakoon vielä kerran: Antikristus on yhtä kuin Feeniks-lintu. Ja Amerikan kotka on itse asiassa Feeniks-lintu! Lainaus edellä mainitusta CE:n artikkelista:
 
FEENIKS-LINTU OLI ALUN PERIN AMERIKAN SYMBOLI MEIDÄN SUURESSA SINETISSÄ

Entinen illuministinoita, Doc Marquis, paljastaa mitä mielenkiintoisimman, ja vähän tunnetun, tosiasian meidän Amerikan kotkasta joka esitetään meidän Suuressa Sinetissä. Hän toteaa että, alun perin, Amerikan kotka ei ollut kotka, vaan Feeniks-lintu! Meidän esi-isämme, jotka olivat joko vapaamuurareita tai ruusuristiläisiä, näkivät mielessään että Feeniks-linnun oli määrä olla meidän kansallinen symboli, ei Amerikan kotkan! ["Secrets of the Illuminati (Illuminatin salaisuudet)", s. 11; katso myös saatanallinen kirja symboleista, "Magic Symbols (Maagiset symbolit)", s. 140-143]

Seuraavassa sitten blogini vieraskirjaviestit viime päiviltä aikajärjestyksessä vanhimmasta alkaen.


Vieraskirja

Nimi : Tauno Tuomio, Helvetin Esikartano
Kotisivu : http://lopunaika.blogspot.com/

Viesti : http://www.todaysthv.com/news/local/story.aspx?storyid=137071&catid=2
ja
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Kongressiedustaja+ammuttiin+Arizonassa+lis%C3%A4ksi+ainakin+kuusi+muuta+kuolonuhria/1135262912367

UMJ varmasti alkaa muodostua vauhdikkaammin tämän ampumistapauksen jälkeen...

8. tammikuuta 2011 21:32:31

Nimi : Olli

Viesti : Lukekaa http://www.goroadachi.com/etemenanki/ ja ampumavälikohtaus Arizonassa 8.1.2011, jonka pääkaupunki on Phoenix ja kongressiedustajauhri Giffords on naimisissa NASA-astronautin kanssa. Paikkana oli Tucson = "Lucifer". Kovaa kamaa.

11. tammikuuta 2011 18:02:16

Nimi : Olli

Viesti : Ja vielä: Arizonan lippu on pentagrammi (vrt. Chile):

http://www.supertorchritual.com/underground/images/11/Arizona-flag.png

Kyllä merkit on selviä! Kuin Feeniks-lintu nousee tuhkasta... NWO!

11. tammikuuta 2011 18:13:38

Nimi : Olli

Viesti : Tätä paljastusta pidän jokseenkin tärkeänä. Ilmeisesti Pyhä Henki valaisi sen minulle. Nimittäin uskon että demokraattien kongressinaisen Gabrielle Giffordsin vakavassa haavoittumisessa ja ihmeenomaisessa pelastumisessa Tucsonin ammuskelutapauksessa on kyse Antikristus- ja Feeniks-lintu-symboliikasta. Giffordsia ammuttiin päähän ja aluksi hänen kerrottiin menehtyneen. Mutta kuin ihmeenkaupalla (tätä sanaa TV-uutiset käyttivät) hän jäi henkiin, vaikka luoti lävisti aivojen vasemman puoliskon. Nyt hän hengittää jo itse ja kommunikoi peukalonsa ja sormiensa välityksellä. Hänen kerrotaan tehneen voitonmerkin sormillaan. Raamattu kertoo, että Antikristus saa myös kuolinhaavan ja todennäköisesti päähän, mutta parantuu ihmeenomaisesti.

"Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa." (Ilm. 13:3)

Gabrielle Giffords oli saatanallisen terveydenhuoltolakiesityksen innokas tukija ja Obaman päätovereita eli "antikristuksen" kätyri. Ei ole sattumaa, että Giffordsin aviomies tekee töitä NASA:lle. NASA antoi sille Chilen kaivosturman pelastuskapselille nimen Phoenix kuvaamaan Uuden Maailmanjärjestyksen nousua tuhkasta 3. maailmansodan jälkeen. Giffords on merkki illuminaateille ympäri maailman lähestyvästä katastrofista, josta noustaan kuin suosta (Feeniks-lintu). Ilmeisesti katastrofi koskee USA:ta ja se saa vakavan kuolinhaavan. Tucsonin ampumistapaus tapahtui muuten 18 (6+6+6) päivää täydellisestä kuunpimennyksestä Amerikassa 21.12.2010, jolloin oli talvipäivänseisaus. Mitä ja milloin seuraavaksi? Minulla on jo epäilykseni. Lue vielä nämä:

Gabrielle Giffords 'a Miracle' for Surviving Shot to the Head, Docs Say

The miracle of Gabrielle Giffords is the miracle of America

11. tammikuuta 2011 21:49:37

Nimi : Tauno Tuomio, Helvetin Esikartano
Kotisivu : http://lopunaika.blogspot.com/

Viesti : http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/01/1253680/arizonan-nuorin-uhri-oli-syntynyt-wtc-iskujen-paivana

11. tammikuuta 2011 22:10:18

Nimi : Olli

Viesti : Tämä uutinen herättää myös mielenkiinnon:

USA:n verilöylystä syytetyn tunteneet: Outo virnistelijä joka kyseli maailmanlopusta

11. tammikuuta 2011 22:23:16


Lisään vielä numerologiaa tähän tapaukseen ja sovellan toteutuneita lukuja Chilen kaivosonnettomuuden ympäriltä. Näitä molempia tapauksia yhdistää luku 6. Ampumistapauksessa kuoli 6 ihmistä ja Chilen kaivosonnettomuutta kuvaavat tähän asti luvut 96 (9+6=15->1+5=6) ja 69 (6+9=15->1+5=6) ja 87 (8+7=15->1+5=6). Nimittäin Illuminatin 234-vuotispäivästä 1.5.2010 kului 96 päivää Chilen kaivosonnettomuuteen 5.8.2010 ja siitä edelleen 69 päivää kaivosmiesten nostoon 13.10.2010. Tästä pvm:stä puolestaan kului 87 päivää Tucsonin verilöylyyn 8.1.2011 eli saadaan kolme kertaa kuusi näistä päivistä -> 666. Luvusta 234 vielä sen verran, että se on merkittävä luku okkultisteille, koska 234+432=666 ja 234=13x18 ja "antikristus" Bush Jr. ehti olla 234 päivää virassaan ennen 9/11 -iskuja. Lisäksi Yhdysvaltain yhden dollarin setelin takapuolella oleva Pyramidi on rakennettu 13 rivistä kiviä jotka tarkoittavat 13:a 13 vuoden aikakautta. Pyramidin ja "kaikkinäkevän silmän" välissä on tyhjä tila. Yhteensä on esitetty että olisi 18 13 vuoden aikakautta päättyen vuoteen 2010, eli 1.5.1776-1.5.2010 = 234 vuotta, ja sen jälkeen tulee lisäpäiviä, joten viimeinen aikaraja tämän 234 vuoden skenaarion suhteen olisi 30.4.2011. Siihen mennessä täytyy 3. maailmansodan alkaa ja NWO:n syntyä sen seurauksena. Mikä onkaan se seuraava päivämäärä, jolloin jokin katastrofi tapahtuu, niin sitä yhdistää Chilen kaivosturmaan varmasti luku 6. Arizonan ampumatapauksen pvm:stä saadaan muuten saatanalliset luvut 11 ja 13 laskemalla pvm:n numerot yhteen: 8+1+2+0+1+1=13 ja amerikkalaisittain 1/8/11->1+8+1+1=11.

Lopuksi, kaikki ajanmerkit viittaavat siihen että Vapahtajamme Jeesus Kristus on tulossa takaisin tempaamaan morsiusseurakuntansa tuuliin ja pilviin koko maanpiiriä koskevan koetuksen edellä (Ilm. 3:10). Viimeisin esimerkki hälyttävistä merkeistä on tämä eläinten, lähinnä lintujen ja kalojen, selittämättömät joukkokuolemat eri puolilla maailmaa. Sanotaanhan Raamatussakin, että koko luomakunta on synnytystuskissa ennen Herramme paluuta:

"Sillä luomakunnan harras ikävöitseminen odottaa Jumalan lasten ilmestymistä. Sillä luomakunta on alistettu katoavaisuuden alle - ei omasta tahdostaan, vaan alistajan - kuitenkin toivon varaan, koska itse luomakuntakin on tuleva vapautetuksi turmeluksen orjuudesta Jumalan lasten kirkkauden vapauteen. Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti; eikä ainoastaan se, vaan myös me, joilla on Hengen esikoislahja, mekin huokaamme sisimmässämme, odottaen lapseksi-ottamista, meidän ruumiimme lunastusta." (Room. 8:19-23)

USA:n Arkansasissa tapahtui ehkä huomiota herättävin lintujen joukkokuolema kun jopa 5000 kottaraista ja punaolkaturpiaalia putosi maahan kuolleena uudenvuodenaattona. Suurin osa Yhdysvalloissa ja muualla kuolleista linnuista on ollut muuten "punasiipisiä mustarastaita (Agelaius phoeniceus)" eli Feeniks-lintuja! Tässä Etemenanki-sivulta poimittua:

To top it all off, in Arkansas and apparently most other places which had similar incidents of birds falling from the sky, they were mostly "Red-winged Blackbirds" scientifically known as Agelaius phoeniceus. As noted by a reader, "phoeniceus" stems from the same root as "phoenix"! The phoenix embodies that which "Rises from the Underworld" a la the Chilean mine rescue where a capsule/elevator dubbed "The Phoenix" miraculously brought up all 33 miners out of the abyss safely as the whole world watched...

Lintujen joukkokuolemat yleensäkin voivat kuvata Feeniks-linnun (=Amerikan kotkan) "kuolemaa". Syitä näihin lintukuolemiin on etsitty ilotulitteista, salamaniskuista, raekuuroista, myrkkykaasuista ym. Kuitenkin todennäköisin syy lienee USA:n armeijan salaisten skalaariaseiden testaus. Nämä aseet tunnetaan HAARP-skalaariaseteknologiana ja ne saavat aikaan sähkömagneettisia vaihteluita ilmakehässä. Myöskin voimakkaat auringonpurkaukset ja Planeetta X eli Nibiru voivat saavat aikaan muutoksia maan magneettikentässä. Linnuthan suunnistavat maan magneettikentän mukaan ja siihen kohdistuvat häiriöt saavat lintujen taajuudet sekaisin. Skalaariaseteknologialla lintuparvet saadaan tapettua kohdistamalla niiden ympärille liian voimakas ELF-aaltokenttä, jolloin ne kokevat ns. sisäisen verenvuodon ja kuolevat kuten mediassakin ollaan sanottu. Maapallolla on 3-4 virallista HAARP -magneettiasemaa, mutta epävirallisesti ainakin kaksikymmentä. HAARP -asemia on mm. USA:n Alaskassa, Arkansasissa ja Norjan Tromssassa. Ne on virallisesti yhdistetty sään tutkimiseen. Tämä Arkansasin asema lienee syyllinen siellä tapahtuneisiin lintukuolemiin ja epäillään että HAARPilla pyritään aikaansaamaan suuri maanjäristys New Madrid -siirroslinjavyöhykkeelle (katso Ilmestyskirjan 6. sinetti). Maanjäristyksen saamiseksi Karibian mannerlaatta pitää saada luiskahtamaan paikoiltaan epävakauttamisen avulla ja se on jo tehty BP-öljyonnettomuuden myötä kun Meksikonlahden merenpohja on saatu epävakaaksi ja seuraavaksi laukaistaan massiivinen siirroslinjarepeämä New Madrid -siirroslinjavyöhykkeelle HAARPilla. HAARP voi toimia siis maanjäristyskoneena, kuten epäillään tapahtuneen viimevuotisen Haitin maanjäristyksen suhteen. HAARP on tuomiopäivän ase!

Muitakin lopunajan merkkejä on ollut ilmassa ja suurin näistä on sään ääri-ilmiöt eri puolilla maailmaa viime ja tänä vuonna. HAARP voi olla näihinkin syyllinen (huom. sään muokkaus ja ionosfäärin häirintä). Yhdysvalloissa on lumisin talvi pitkiin aikoihin ja Argentiinassa viime kesä oli todella kylmä. Pohjois-Euroopassa on ollut poikkeuksellisen kylmää viime marraskuusta lähtien. Pohjois-Atlantin ylle on jollakin tavalla luotu pysyvä korkeapaine, jotta normaalisti lämpimät ilmavirtaukset Atlantilta eivät ole päässeet Pohjois-Eurooppaan, kuten Suomeen. Pääkaupunkiseutumme (huom. Suomen Babylon, Hell-Sin-Key) varsinkin on kärsinyt ennätyslumesta ja kylmyydestä. Viime kesä taasen oli ennätyslämmin pohjoisella pallonpuoliskolla, mikä oli jatkumoa viime talven ennätyspakkasiin. Syynä on koko ajan ollut mantereinen säätyyppi ja Atlantin leudot ja kosteat ilmavirtaukset ovat olleet tukossa. Parhaillaan suuri vitsaus on käynnissä koillisessa Australiassa kun ennätystulvat koettelevat kolme kertaa Suomen kokoista aluetta. Ja nyt Brisbanen miljoonakaupunki on veden saartama ja ihmisiä on evakuoitu. Saksassakin tulvii kun lumet sulavat ja Brasilian tulvissa ja maanvyörymissä on kuollut jopa 400 ihmistä. No, tässä oli jälleen profeetallinen aikainmerkkien katsaus ja tähän loppuun tuli vähän ylimääräistä, kun halusin valaista luomakunnan tilaa.




Vuoden 2010 Bilderberg-kokouksessa Espanjan Sitges'issä esiintyi Feeniks-lintu-symboliikkaa.
Nähtävästi punainen Feeniks-lintu-patsas kuljetettiin paikalle hotelli Dolcen edustalle ja siellä nähtiin savua ja tulta.
Bilderberg-kokous muuten alkoi 33 päivää Illuminatin juhlapäivän 1.5.2010 jälkeen ja päättyi 36 päivän
päästä tästä merkkipäivästä. 33+36=69 eli juuri Chilen kaivosmiesten vankeusaika päivinä ennen pelastusta.
Illujen kokous oli siis 3.6.-6.6.2010, jossa sinänsä paistaa luku 6.

------------------------

Päivitys 26.1.2011

Tähän päivään mennessä Gabrielle Giffords on toipunut hyvin päävammastaan ja hän nousee ylös kuin Feeniks-lintu. Katso seuraava juttu: Uutisjuttuja: Giffords toipuu hyvää vauhtia

Lisämausteeksi julkaisen tämän päivän vieraskirja-keskustelua blogistani liittyen Giffords-tapaukseen.


Vieraskirja

Nimi : Kirjoittaja

Viesti : Omituista: ammuttu Gabrielle Giffords oli tilannut ampujansa youtube kanavan

http://www.youtube.com/watch?v=Y5wjJJHBwJM

26. tammikuuta 2011 15:51:48


Nimi : Olli

Viesti : Kirjoittaja, todistaa vain että pahan voimat ovat kytkeytyneet toisiinsa ja mitään ei tapahdu sattumalta. Loughner oli Illuminatin tilaama salamurhaaja, joka järjesti "ylösnousemus"-näytöksen (huom. Feeniks-lintu). Tucson sijaitsee lähellä Phoenixin kaupunkia ja on 33. leveysasteella kuten Dallaskin, jossa Kennedy salamurhattiin. Tässä vähän numerologiaa eräästä videon kommentista:


Loughner is an anagram for "loner" (plus "ugh"). He was born one day and 13 yrs before Christ-ina (anagram from Christian). Christina was taken on engine 31 to hospital. Emergency unit 33 responded. Tucson is on 33rd parallel lat. Dallas TX is also on 33rd lat. Her brother's name is Dallas, who is aged 11 to Christina's 9. 9/11. 31 rounds in magazine. 13 wounded. Safe-Way is on route 77 (Pentagon plane was flt. 77). Loughner went to Walgreen to pick up film at 2:30am. Walgreens is not open 24hrs


Tänään on muuten kulunut 18 päivää Tucsonin ampumistapauksesta. Lukekaa Etemenanki-sivua. Maa kosketuspisteessä pentagrammin kärkeen 26.-27. tammikuuta.


26. tammikuuta 2011 16:14:57



8 kommenttia:

  1. Lokakuun lopussa 1915 lähti suomalainen lähetystö Tukholmaan: senaattori Otto Stenroth, Samuli Sario ja A. H. Saastamoinen, Axel Lille. Aaro Pakaslahti kertoo tästä teoksessaan Suomen politiikka maailmansodassa. Ruotsin valtakunnanmarsalkka kreivi Douglas vaati Suomelta Pohjois-Suomea (Kemijoki rajaksi) ja tarjosi korvaukseksi "niin suuren osan Venäjän Karjalaa kuin se haluaisi."

    Suomalaisten lähetystö ei kuitenkaan halunnut luovuttaa Pohjois-Suomea, mitä Ruotsi yritti anastaa vielä 1918.

    "Presidentti Relander kaatui ruotsalaismielisyyteensä kuusi vuotta sitten [1931]. Olin mukana siinä kokouksessa, jossa maalaisliitto päätti olla asettamatta presidentti Relanderia uudelleen presidenttiehdokkaaksi. Ja se tapahtui juuri hänen ruotsalaisystävällisen politiikkansa takia."

    "Presidentti Svinhufvud ei kaatunut yksin ruotsalaisystävälliseen politiikkaansa, mutta se kuitenkin hyvin oleellisesti edisti hänen kukistumistaan."

    Veikko Heiskanen, kansanedustaja (ml), professori

    lyyxem.freehostia.com/1930.htm

    Kultakeräys puolustusvoimien hyväksi 1940: 100 000 ihmistä lahjoitti kultasormuksensa ja muita kultaisia esineitään puolustusvoimien hyväksi. Kultasormusten vastineeksi lahjoittajille annettiin rautaiset sormukset tilalle, muut kultaesineet jäivät vastineetta. Kultaa kertyi kaikkiaan 1700 kiloa, joka kuljetettiin 1945 salaa Ruotsiin ja myytiin sinne polkuhinnalla.

    lyyxem.freehostia.com/teljo.htm

    VastaaPoista
  2. Miten tuo edellä oleva juttusi liittyy käsiteltävään blogikirjoitukseeni Arizonan ampumistapauksesta?

    VastaaPoista
  3. Ystävä,
    Näytät kuvassa vakavalta mieheltä ja ymmärryksesi on varmaankin suuri.
    Jotkin kirjoituksesi ovat varmasti tarpeellisia, ehkä kuitenkin olet unohtanut, ettei tässä maailmassa mikään tapahdu Jumalan sitä sallimatta, mieti vaikka Jeesuksen opetusta varpusista. Samoin Jesaja kirjoittaa ; 9 Riehukaa, kansat, kuitenkin kukistutte; kuulkaa, kaikki kaukaiset maat: sonnustautukaa, kuitenkin kukistutte; sonnustautukaa, kuitenkin kukistutte.10 Pitäkää neuvoa: se raukeaa; sopikaa sopimus: ei se pysy. Sillä Jumala on meidän kanssamme.11 Sillä näin sanoi minulle Herra, kun hänen kätensä valtasi minut ja hän varoitti minua vaeltamasta tämän kansan tietä:12 "Älkää sanoko salaliitoksi kaikkea, mitä tämä kansa salaliitoksi sanoo; älkää peljätkö, mitä se pelkää, älkääkä kauhistuko.13 Herra Sebaot pitäkää pyhänä, häntä te peljätkää ja kauhistukaa. Anna kointähden koittaa sydämessäsi, niinkuin kirjoitat alussa.
    Mikä on oma uskosi ns. ylöstempaamisesta, jos haluat vastata?
    30 There is no wisdom nor understanding Nor counsel against Yahweh.

    ptt14@suomi24.fi

    VastaaPoista
  4. Oletpa anonyymi ihan oikeassa kuin viittaat tuohon Jumalan kaikkivaltiuteen. Perkele on myös Jumalan perkele, kuten Luther aikoinaan sanoi. Illuminaatti toteuttaa Raamatun profetioita ja lopulta kaikki pahakin käännetään Jumalan tarkoitusperiin soveltuvaksi. Arizonan Feeniks-lintu-symboliikkakin voidaan käsittää kristillisesti kun tempausseurakunta kokee "ylösnousemuksen" Herran tullessa takaisin. Heidät pelastetaan suuresta ahdistuksesta, kuten Chilen kaivosmiehet nostettiin maan uumenista. Nämä kaikki ovat profeetallisia merkkejä ja tuon pahan kulkeminen rinnakkain hyvän kanssa on lopun ajalla hyvin tunnusomaista ja siinä tarvitaan erottavaa silmää, ettei eksy. Monet tulevat hyväksymään Antikristuksen takaisintulevana Jeesuksena ja 3. maailmansodan Harmagedonina. Yleensä siis paha eli väärennös edeltää hyvää eli totuutta. Saatana matkii Jumalaa, kuten tässä Antikristuksen kuolinhaava-tapauksessa. Pahan ja hyvän välissä on yleensä vain ohut väliverho, joten Jumala koettelee meidän oikeamielisyyttä ja rakkautta totuuteen viimeisinä päivinä. Esim. Raamatussa sanotaan Jeesuksen olevan se kirkas kointähti (Ilm. 22:16) samalla kun toisaalla langennutta enkeliruhtinasta Luciferia sanotaan myöskin aamutähdeksi eli kointähdeksi (Jes. 14:12).

    Lue tästä hyvä Eero Huovisen puhe:

    http://www.helsinginhiippakunta.evl.fi/piispa/helsingin_hiippakunnan_piispat/eero_huovinen/puheenvuoroja/puheenvuorot_2005/?x31679=30784

    "Kristus on oikea kointähti, aito Lucifer, siis Valontuoja, kestävä aamutähti, joka poistaa kaikki yön pimeydet."

    Siis yritän tässä sanoa, ettei pidä peljästyä jos joku puhuu salaliitoista nyt lopun aikana. Illuminati on olemassa ja sen päämääränä on maailmanhallitus johtajanaan vapaamuurarikristus. Illut ja paha henkimaailma antavat omilleen merkkejä, kuten Jumalakin omilleen. On vain kaksi valtakuntaa, saatanan ja Jumalan, ja ne toimivat yliluonnollisesti kumpikin. Numerologia on totta ja hyvää todistusaineistoa. Löysit tuon salaliittokohdan ilmeisesti Jesajan luvusta 8:12-13, ja onhan se totta ettei kaikkea pidä salaliitoksi sanoa. Mutta älkäämme kieltäkö salaliittojen olemassaoloa vain yhden VT:n kohdan perusteella, kun toisaalla UT:ssa varoitetaan sielunvihollisen juonista ja että ne eivät ole meille tuntemattomat (2 Kor. 2:11). Ks. esim. http://www.laverdaduniversal.org/juonet.html

    Kysyit ylöstempaamis-uskostani. Käsitykseni mukaan aina ennen Jumalan vihaa jumalattomia kohtaan tapahtuu uskollisten kristittyjen ylösotto (Vrt. Nooan ja Lootin pelastuminen vihasta). Ilmestyskirjassa puhutaan ensimmäistä kertaa Jumalan ja Karitsan vihasta 6. sinetissä (Ilm. 6:16-17), joten silloin tapahtuu 1. tempaus (morsian). Seuraavaksi ovat pasuunatuomiot, ja 6. ja 7. pasuunan kohdalla tapahtuu 2. tempaus (häävieraat hääaterialle). Viimeinen eli 3. tempaus tapahtuu 6. ja 7. vihanmaljan tienoilla (Ilm. 16:15). Silloin viimeinen erä armotalouskauden uskovista temmataan yläilmoihin Jeesusta vastaan (Herran näkyvä paluu, hääillalliset). Loput, ketkä ovat selvinneet 7-vuotisesta Ahdistuksen ajasta, pääsevät tuhatvuotiseen valtakuntaan. Pelastussanoman Jarmo on tästä skenaariosta samaa mieltä kanssani. Katso kaaviota:

    http://www.pelastussanoma.fi/

    VastaaPoista
  5. Jos voitte lähettäkää tiotoja Feniks linnusta olisin kiitollinen. Terv: Ilkka

    VastaaPoista
  6. Feeniks lintu on käsittääkseni hyvä jonka tulee suojella ihmisiä.?Ei mikään antikristus sillä tuskin sitä ees on olemassa.Ihmis mieli?

    VastaaPoista
  7. Feniks on hyvä lintu joka, tuo maailmaan rauhaa ja rakkautta, tämän kaiken kaaoksen keskellä. Maailma elää ainakin vielä, en tarkkaan tiedä kauanko, mutta se nousee ylös kuten Feniks-lintu ja on taas jaloillaan.

    VastaaPoista
  8. Fenix-lintu on maailman vanhimpia okkultistisia symboleita jota käytettiin Egyptin muinaisissa saatanallisissa mysteeriuskonnoissa. Fenix-lintu on myös Luciferin symboli.

    http://libertytothecaptives.net/phoenix_bird.html

    Kristus ainoastaan tuo pysyvän rauhan maailmaan, sitä ennen voi olla väärän rauhan kausia, mutta aina palataan kuitenkin sotimaan.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com