Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 4. tammikuuta 2011

Last Trumpet Newsletter -- Tammikuu 2011

Tässä viime vuoden kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta tammikuun 2011 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXX,  Issue I,  January 2011

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626   Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

------------------------------

Kutsu valvomaan ja rukoilemaan!
(The Call To Watch And Pray!)

”Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska, ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet, ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana. Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta.”

Efesolaiskirje 6:13-18

”Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!”

Ilmestyskirja 16:15

”Mutta siitä päivästä tai hetkestä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa, eikä myöskään Poika, vaan ainoastaan Isä. Olkaa varuillanne, valvokaa ja rukoilkaa, sillä ette tiedä, milloin se aika tulee. On niinkuin muille maille matkustaneen miehen: kun hän jätti talonsa ja antoi palvelijoilleen vallan, kullekin oman tehtävänsä, käski hän myös ovenvartijan valvoa. Valvokaa siis, sillä ette tiedä, milloin talon herra tulee, iltamyöhälläkö vai yösydännä vai kukonlaulun aikaan vai varhain aamulla, ettei hän, äkkiarvaamatta tullessaan, tapaisi teitä nukkumasta. Mutta minkä minä teille sanon, sen minä sanon kaikille: valvokaa.”

Markus 13:32-37

”Mutta pitäkää vaari itsestänne, ettei teidän sydämiänne raskauta päihtymys ja juoppous eikä elatuksen murheet, niin että se päivä yllättää teidät äkkiarvaamatta niinkuin paula; sillä se on saavuttava kaikki, jotka koko maan päällä asuvat. Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä.”

Luukas 21:34-36


Tässä LTN:n numerossa, me jälleen kerran tarkastelemme näiden viimeisten päivien ajankohtaisia tapahtumia kun me tottelemme Vapahtajamme käskyä ”valvokaa ja rukoilkaa”. Minä kirjoitan tätä uutiskirjettä täydellä tietämyksellä siitä, että monet tulevat hylkäämään sen, koska tutkimusaineisto on usein niin epämukavaa käsiteltäväksi. Silti, meitä kehotetaan useita kertoja Raamatussa ”valvomaan”, ja me noudatamme tuota käskyä keskittämällä huomiomme siihen, mitä on tapahtumassa maailmassa, tarkkaillen merkkejä, etsien profetian täyttymystä, ja vertaillen kaikkea mitä me näemme ja opimme Jumalan pyhiin kirjoituksiin. Tämän uutiskirjeen tarkoitus on aina ollut rohkaista kristittyjä ja ei-uskovia avaamaan heidän hengelliset silmänsä totuudelle, jotta he voivat nähdä mitä on tapahtumassa kaikkialla heidän ympärillään.

Valitettavasti, me elämme aikajaksossa missä useimmat ihmiset mieluummin pakenevat totuutta kuin kohtaavat sitä. Minä olen jutellut lukuisten ihmisten kanssa, jotka sanovat, etteivät he enää katsele uutisia tai lue sanomalehteä, koska he pitävät sitä liian masentavana. Tämä koskee sen kaltaisia ihmisiä, jotka vihaavat tätä uutiskirjettä. Kuitenkin, jos sinä olet kristitty, minä pyydän sinua rukouksentäyteisesti tarkastelemaan sisältöä. Etkö pitäisikin parempana tietää mitä on tapahtumassa, pikemmin kuin olla tietämätön maailman nykytapahtumista ja tulla yllätetyksi vastustajan taholta?

Valvomisen lisäksi, Raamattuun usein sisältyy kehotus rukoilla. Jos sinä ainoastaan valvot, tämän elämän huolet, vaikeudet tässä maailmassa, hengellinen pimeys, valheet, turmellus, petos, ja pahuus korkeissa viroissa voi repiä sieluasi ja kaataa sinut epätoivon partaalle. Me tarvitsemme rukousta herättääksemme meidän henkemme ja tuodaksemme meille lohtua, rauhaa, ja selittämätöntä iloa. Kyllä, me voimme olla onnellisia Herrassa vaikkakin me näemme maailman sortuvan ympärillämme.

Me palvelemme mahtavaa Jumalaa, joka rakastaa meitä ja suojelee meitä ja toimittaa meidän tarpeemme jos me vain opimme luottamaan Häneen. Jos sinä et ole vielä katunut syntejäsi ja luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä rohkaisen sinua tekemään niin nyt. Hän tulee siunaamaan sinua mahtavasti, ja kun sinä kasvat meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tietämyksessä, sinun elämäsi ei tule koskaan olemaan samaa.

Amerikkalaisen arvokkuuden ryöstö! (The Theft Of American Dignity!)

Kun minä palaan ajatuksissani kesään 1997, minä muistan ensimmäisen kerran kun minä lensin lentokoneessa. Se oli mutkatonta aikaa kun kaikki mitä sinun täytyi tehdä läpäistäksesi turvatarkastuksen oli tyhjentää taskusi ja kävellä läpi metallinpaljastimen. Lähtien 9/11 -iskuista vuonna 2001, Kotimaan turvallisuusvirasto (Department of Homeland Security) ja sen osasto, tunnettu nimellä Yhdysvaltain Liikenneturvallisuushallinto (Transportation Security Administration tai TSA), on työskennellyt tauotta saadakseen lentomatkustamisen niin kurjaksi kuin he suinkin pystyvät Amerikan kansalaisia varten. Nyt, jos sinä haluat läpäistä turvatarkastuksen, sinun täytyy riisua kenkäsi, poistaa vyösi, ottaa sylimikrosi pois laukustasi, varmistaa että kaikki saippuasi, geelisi, ja nesteesi ovat pikkuruisissa pulloissa sijoitettuina yhden kvartin (1/4 gallonaa = 0,95 litraa) vetoketjulaukkuun (zip-top bag), ja alistua tarkkaan ja tunkeilevaan ruumiintarkastukseen (pat-down) tai skannaukseen eli läpivalaisuun. Jokaista amerikkalaista pidetään nyt potentiaalisena terroristina TSA:n taholta, ja johtuen tuosta, kaikkea heistä tutkistellaan huolellisesti, käsittäen heidän kehonsa.

TSA käyttää nykyään kokovartalokuvapaljastimia useilla lentokentillä Yhdysvalloissa. Kokovartaloskannerit näkevät vaatetuksen läpi ja toimittavat TSA-tarkastajien kanssa mustavalkoisen valokuvan matkustajan alastomasta ruumiista, käsittäen matkustajan intiimialueet. Monet ihmiset näkevät tämän invaasiona yksityisyyteen, ja myöskin on olemassa suurta huolta matala-asteisen säteilyn, jota skannerit lähettävät, suhteen.

Jos matkustajan täytyisi kieltäytyä kokovartaloskannauksesta, ainoa muu vaihtoehto joka hänellä (he or she) olisi, on antautua tunkeilevaan ruumiintarkastukseen TSA-tarkastajan taholta. TSA viittaa tähän käytäntöön ”parannettuna ruumiintarkastuksena (enhanced pat-down)”, ja se käsittää ihmisten koskettelun alueilla, jotka tavallisesti olisivat perusteina seksuaalisen väkivallan syytöksille. Saadakseen asiat pahemmiksi, on raportoitu, että TSA-tarkastajat eivät vaihda käsineitään tarkastusten välillä ja sen tähden panevat matkustajat vaaraan koskien bakteeritartuntoja. Patrick Schlievert, mikrobiologian ja immunologian professori Minnesotan yliopiston lääketieteellisellä laitoksella (University of Minnesota Medical School), totesi, ”Kun sinä koskettelet ihmisiä, sinä alat kerätä heidän organismeja. Tuo saattaisi olla ok, jos sinä käytät käsineitä, mutta entäpä kaikki muut ihmiset joita sinä koskettelet siitä eteenpäin?” (2)

TSA-päällikkö John Pistole on tehnyt hyvin selväksi sen, että jokainen matkustaja alistetaan joko kokovartaloskannereihin tai tunkeileviin ruumiintarkastuksiin. ”Minä näen lentämisen etuoikeutena joka on julkisen turvallisuuden asia. Matkustajilla on luku vaihtoehdoista kun he käyvät läpi tarkastuksen. Mutta tärkein asia on, että jos joku päättää, ettei halua mennä tarkastukseen, niin heillä ei ole oikeutta nousta tuohon koneeseen”, sanoi Pistole haastattelussa Christian Science Monitor’in kanssa. (3) Kun kysyttiin mahdollisuudesta vapauttaa isoäidit, hän totesi, ”Minä toivon, ettei kukaan isoäiti koskaan olisi itsemurhapommittaja. Maailmassa on ollut kaksi 64-vuotiasta ihmistä jotka ovat tehneet itsemurhaiskuja. Se mistä olen huolestunut, on se, että terroristit menevät ulos ja värväävät jonkun, joka on 65-vuotias, joten mihin sinä vedät rajan?” (4)

Uusi ruumiintarkastuskäytäntö on nöyryyttänyt monia matkaajia. Yksi sellainen esimerkki on Thomas D. Sawyer Lansing’ista, Michiganin osavaltiosta. Sawyer on virtsarakonsyövästä selviytynyt, joka nyt käyttää virtsa-avannepussia (urostomy bag), joka kerää hänen virtsaansa aukosta hänen vatsassaan. Oltuaan alistettuna ruumiintarkastukselle TSA-viranomaisten toimesta, Hra. Sawyer yritti varoittaa heitä hänen lääketieteellisestä tilastaan. Kuvaillessaan ruumiintarkastustapahtumaa, Hra. Sawyer lausui, ”Yksi agentti katseli kun toinen käytti kämmentään edetäkseen hitaasti alas rintakehääni. Minä yritin varoittaa häntä, että hän osuisi pussiin ja rikkoisi sinetin pussini päällä, mutta hän oli välittämättä minusta. Aivan oikein, nestelukko rikottiin ja virtsaa alkoi tippua alas paidalleni ja jalkoihini ja housunlahkeisiini.” TSA-viranomaiset eivät koskaan pyytäneet anteeksi, ja Hra. Sawyer pakotettiin kävelemään läpi lentokentän likomärkänä omasta virtsastaan. Sawyer totesi myöhemmin, ”Minä olen totaalisesti tyrmistynyt tosiasialla että agenteilla, jotka suorittavat näitä ruumiintarkastuksia, on niin vähän huolta ihmisistä lääketieteellisten tilojensa kanssa.” (5)

Joten mitä voisi tapahtua matkustajalle jos hänen pitäisi astua tarkastusviivalle ja sitten myöhemmin kieltäytyy läpikäymään joko kokovartaloskannauksen tai ruumiintarkastuksen? ABC News raportoi, että elokuun 20. päivästä 2009 lähtien, TSA:lla on ollut valtuudet sakottaa matkustajia 11,000 dollariin saakka tarkastuksesta kieltäytymisestä. (6) Vaikka TSA:n ei ole tarvinnut vielä kerätä yhtään sakkoja, he ovat uhanneet tehdä niin joutuessaan tekemisiin yhteistyöhaluttomien matkustajien kanssa. Eräs sellainen uhkaus annettiin TSA-viranomaisen taholta matkustajalle nimeltä John Tyner, joka on nyt kuuluisa hänen tarkastuskoettelemuksensa videopostituksesta YouTube’lla. (7)

Minä epäilen että uusilla turvatarkastusmenetelmillä on vähemmän tekemistä turvallisuuden kanssa ja enemmän tekemistä väestön demoralisoimisen ja kontrolloimisen kanssa. He haluavat paimentaa meitä kauttaaltaan, kuten avutonta karjaa, samalla kun me alistumme heidän tahtoonsa ja noudatamme heidän jokaista käskyä huolimatta siitä kuinka kohtuuton se on. Se on ollut trendinä 9/11 -iskuista saakka riisua vähitellen meidän oikeutemme. Me alamme nyt nähdä tuloksia tästä asteittaisesta prosessista lähtien meistä Yhdysvalloissa, jotka nautimme paljon harvemmista vapauksista kuin meillä oli syyskuun 10. päivänä 2001. Kyllä, ne olivat mutkattomampia aikoja kun ei USA:n Patriot Act -lakeja, eikä Kotimaan turvallisuusvirastoa ollut olemassa ja sinun isoäitiäsi ei pidetty potentiaalisena terroristina.

Lopunaikojen taloudellinen ahdinko! (End Times Economic Plight!)

Kun päivät, viikot, kuukaudet, ja nyt vuodet edelleen raksuttavat, Barack Obama ja hänen vanhat kaverinsa edelleen vakuuttavat että meidän taloutemme on elpymässä. Lokakuussa 2010, Yhdysvaltoihin syntyi 172,000 uutta työpaikkaa, ja pääotsikot halki kansakunnan olivat yhtäkkiä riemuitsevia ja optimistisia. Uutisjutut jättivät vaikutelman, että ehkäpä talous oli lopulta päässyt pahimman yli ja elpyminen oli saavuttamassa momentuminsa. Sitten marraskuu tuli kuvaan.

Tapahtumien tainnuttavassa suunnanmuutoksessa, Yhdysvaltoihin syntyi vain 39,000 työpaikkaa marraskuussa 2010. Perustuen positiivisiin raportteihin edelliseltä kuulta, ekonomistit olivat ennustaneet lisäykseksi 150,000 työpaikkaa. Virallinen työttömyysaste makaa nyt 9,8%:ssa 15,1 miljoonan amerikkalaisen ollessa työttömänä työnhakijana. Paul Dales’illa, yhdysvaltalaisella Capital Economics’in ekonomistilla, oli tämä sanottavanaan, ”USA:n marraskuun työllisyysraportti on tuskallinen todellisuuden tarkistus niille, jotka toivoivat että mielekäs kiihtyvyys taloudellisessa aktiviteetissa oli käynnissä. Totuus on, että talous ei ole menossa minnekään aikana, jolloin yritykset eivät ole halukkaita edistämään työvoiman palkkausta.” (8) Associated Press’in raportin mukaan, Yhdysvaltoihin täytyy syntyä ainakin 120,000 työpaikkaa joka kuukausi vain estääkseen työttömyyden nousun. (9) Niin monien miljoonien ihmisten ollessa ilman työtä, se vaatii vain maalaisjärkeä tajuta että jopa kasvavan talouden sisällä, se veisi useita vuosia työttömyydeltä perääntyä taantumaa edeltäville tasoille. Kuitenkin, huolimatta niin kutsutusta elpymisestä, työttömyysaste ei ole pudonnut. Itse asiassa, virallinen työttömyysaste Yhdysvalloissa on ollut yli yhdeksän prosenttia ennätykselliset yhdeksäntoista kuukautta. (10)

Jopa Keskuspankin (Federal Reserve) puheenjohtaja Ben Bernanke odottaa työttömyysasteen pysyvän korkeana pitkän aikajakson verran. ”Huippukohdan ja viime vuoden lopun välisenä aikana, me kadotimme 8,5 miljoonaa työpaikkaa. Me olemme tähän asti saaneet niistä takaisin noin miljoonan. Ja tuo luku ei edes tee selkoa niistä uusista ihmisistä, jotka ovat tulleet sisälle työvoimaan. Tahdilla mitä me kuljemme, se voisi olla neljä, viisi vuotta ennen kuin me olemme normaalimmalla työttömyystasolla”, sanoi Bernanke haastattelussa CBS News’in ohjelmassa, ”60 Minutes”. (11)

Ellei Kongressi toimi pian estääkseen sitä, miljoonat ihmiset tulevat menettämään heidän työttömyysetunsa tulevina kuukausina. Pohtien sitä että siellä ei ole tarpeeksi työpaikkoja kaikille riitettäväksi ja että monet ihmiset voivat pian jäädä ilman tuloja, me tulemme todennäköisesti näkemään lisäystä tapauksissa koskien aikuisten lasten muuttoa takaisin heidän vanhempiensa luokse, moninkertaistuvaa perheiden kotien jakamista, yhtämittaista kasvua riippuvuudessa ruokakuponkeihin, ja jopa kodittomuutta. Carol Hardison, Kriisiapu-ministeriön (Crisis Assistance Ministry) toiminnanjohtaja Charlotte’ssa, Pohjois-Carolinan osavaltiossa, totesi, ”Meillä tulee olemaan uusi keskustelu ihmisten kanssa, jotka yhä kärsivät, mahdollisista voimakkaasti vaikuttavista muutoksista joita heidän täytyy tehdä pysyäkseen poissa kodittomien turvapaikoista.” (12)

Työttömyys ei ole ainoa asia joka vaivaa Yhdysvaltojen taloutta. Asuntomarkkinat pysyvät heikkoina, ruoan hinta on nousemassa, ja useat amerikkalaiset ovat korviaan myöten veloissa. Itse asiassa, lähes neljäkymmentä prosenttia eläkkeellä olevista amerikkalaisista, joita tutkittiin CNBC-kanavan toimesta, sanoi, että he ovat kartuttaneet luottokorttivelkaansa eläkevuosiensa aikana ja myönsivät, etteivät he aio maksaa pois velkaansa ennen kuolemista. Neil Ellington’ia, varatoimitusjohtajaa CESI Debt Solutions’issa, lainattiin sanomalla, ”Päivien lopussa, jotkut tietyn ikäiset ihmiset sanovat, ’Minulle on pelissä liian myöhäistä tehdä mitään sen suhteen. Minä en voi voittaa. Joten minä aion vain lopettaa pelin pelaamisen.’” (13)

Nämä ovat hämmästyttäviä ja shokeeraavia aikoja joita me elämme. Vuosien ajan meidän amerikkalainen rahamme on arkikielessä tunnettu ”kaikkivaltiaana dollarina”. Silti, Bloomberg News raportoi marraskuussa 2010, että USA:n dollarista saattaa pian tulla maailman heikoin valuutta. Tohru Sasaki, Japanin valuuttakurssitutkimuksen johtaja (head of Japanese rates and foreign exchange research) JPMorgan & Chase -sijoituspalveluyrityksessä, totesi, ”USA:lla on maailman suurin käyttötili-alijäämä, mutta se pitää ohjauskorkonsa käytännössä nollassa. Dollari ei voi välttää asemaa heikoimpana valuuttana.” (14) Se varmastikin näyttää tuolta perustuen uutisraportteihin, joita me olemme nähneet viimeisten muutamien kuukausien aikana, että Yhdysvallat on laskusuunnassa.

Kun me pohdimme meidän amerikkalaisen taloutemme tilaa, on helppo olla stressaantunut, huolestunut, tai vihainen, kun me kamppailemme selviytyäksemme. Itse asiassa, äskettäinen ABC News/Yahoo mielipidekysely havaitsi että 85 prosenttia vastaajista oli vihaisia talouden tilan suhteen. (15) Mutta kuten minun isälläni oli tapana sanoa, ”Tämä maailma ei ole reilu. Ei ole olemassa mitään rehellisesti pelaavaa alaa ("This world isn't fair. There is no level playing field.").” Kuitenkin, on olemassa moninaisia siunauksia varastossa niitä varten, jotka rakastavat ja tottelevat Jumalaa. Sillä kuten Jeesus saarnasi vuorisaarnassaan, Matteuksen luvussa 5, ”Autuaita ovat hengellisesti köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta. Autuaita ovat murheelliset, sillä he saavat lohdutuksen. Autuaita ovat hiljaiset, sillä he saavat maan periä. Autuaita ovat ne, jotka isoavat ja janoavat vanhurskautta, sillä heidät ravitaan.” Me palvelemme mahtavaa Jumalaa joka voi lähettää mannaa Taivaasta, toimittaa loputtoman jauho- ja öljyvaraston, tai ruokkia suuren joukon viidellä ohraleivällä ja kahdella pienellä kalalla. Jumala on luvannut huolehtia meistä, ja minä uskon että Hän tekee niin.

Noituus – onko se todellista vai uskottelua? (Witchcraft - Is It Real Or Make Believe?)

Me elämme ajassa jolloin noituus ja pakanausko tunkeutuvat läpi maailman kulttuuriin. Pakanauskomukset ja filosofiat ovat löytäneet tiensä kirjoihin, televisio-ohjelmiin, elokuviin, ja päivittäisiin ihmisten elämiin ympäri maailman. Yksi sellainen esimerkki voidaan löytää viikonpäivistä. Joka ainut viikonpäivä englanninkielessä nimetään väärän jumalan tai jumalattaren mukaan. Sunday (sunnuntai) nimettiin auringonjumalan (sun god) mukaan. Monday (maanantai) nimettiin kuujumalattaren (moon goddess) mukaan. Tuesday (tiistai) nimettiin germaanisen jumalan Teiwaz (Tiw vanhassa englannissa, tai Tyr muinaisnorjassa) mukaan. Wednesday (keskiviikko) nimettiin englantilaisen jumalan Woden’in (tai Odin’in muinaisnorjassa) mukaan. Thursday (torstai) nimettiin muinaisnorjalaisen jumalan Thor’in mukaan. Friday nimettiin Frigg-jumalattaren mukaan. Viimeiseksi, Saturday (lauantai) nimettiin muinaisen roomalaisen jumalan Saturn’in mukaan.

Tarkastelemalla meidän viikonpäiviemme nimien alkuperää, niin ei ole yllättävää että pakanavaikutus löydetään kaikkialla pop-kulttuurissa yhtälailla. Minä muistan lukeneeni juonen yhteenvetoa elokuvasta ”Avatar” kun se ensi kerran julkaistiin. Filmin kuvauksessa, mainittiin että tarunomaisen planeetta Pandoran asukkaat palvovat ”äitijumalatarta”. James Cameron’illa ilmeisesti on perehtyneisyystaso pakanauskosta, koska äitijumalatar-palvonnan käsite on puhdasta noituutta.

Tietenkin, muutamat pop-kulttuurin ikonit ovat tehneet enemmän kasvattamaan tietoisuutta noituudesta kuin Harry Potter -toimilupa. Monet ihmiset, sisältäen kristittyjä, väittävät että se on vain fantasiaa, ja että ei ole mitään väärää näiden kirjojen lukemisessa tai elokuvien katselemisessa. Kuitenkin, Raamattu tekee sen hyvin selväksi että Jumala vihaa noituutta. Mikä tahansa joka yrittää panna noituuden esille positiivisessa valossa on vastakohta Jumalan Sanalle. Esittelemällä noituus lapsi-ystävällisenä fantasiana ei saa Jumalan vihaa yhtään vähemmäksi.

Silti monet kristityt eivät pysty ilmeisesti saamaan tarpeekseen Harry Potter’ista, ja teologi nimeltään Tri. Stephen Holmes on jopa mennyt niin pitkälle kuin väittäessään että Harry Potter pitäisi nähdä ”Kristuksen kaltaisena”. Tri. Holmes on tehnyt väitteen, ”Käyttäytyminen jota suositellaan Potter -kirjoissa, on täysin kristillistä.” Holmes lisäksi lausui, ”JK Rowling ei sano ihmisille ’sinun pitäisi olla noita’. Hän yrittää kuvitella maailmaa missä taikuus ja noituus ovat todellisuutta ja tuo on tärkeä ero.” (16) Ei ole välttämätöntä kuvitella maailmaa missä noituus on todellisuutta. Se on jo todellisuutta ja on ollut sitä tuhansien vuosien ajan.

Esimerkkejä noituudesta ja pakanauskosta voidaan helposti löytää kaikkialta maailmassa. Itse asiassa, Venäjällä on enemmän ”okkulttisia parantajia” kuin lääketieteen tohtoreita. (17) Hiljattaisessa ilmastonmuutoskonferenssissa Cancun’issa, Meksikossa, asioiden käsittelyt avattiin naisen nimeltään, Christiana Figures, toimesta, joka rukoili muinaista pakanajumalatarta, tunnettu nimellä Ixchel. (18) Äskettäisen uutisjutun mukaan, vangeille Yhdistyneessä Kuningaskunnassa (Britannia) tullaan nyt antamaan neljä päivää poissaolovapaata per vuosi juhlistaakseen heidän pakanajuhlapäiviään. Vankeinhoitolaitoksille on myös kerrottu että niiden täytyy valmistaa erikoisruokaa pakanavangeilleen jos heidän edellytetään juhlivan kunnolla tottumuksiaan. (19) Kyllä, noituus on todellista; se on myös vaarallista, ja kristittyinä meidän pitäisi seurata raamatullista kehotusta pidättyä kaikesta pahuuden ilmenemismuodosta.

Tieteiskirjallisuutta, ilman tarua! (Science Fiction, Minus The Fiction!)

Minun isälläni oli tapana sanoa, että jos Frankenstein olisi todellinen henkilö ja elossaoleva tänä päivänä, niin he palkitsivat hänet Nobelin palkinnolla. Tuo tuntuukin hyvin terävältä huomautukselta kun me tarkastelemme joitakin projekteja, joita tiedemiehet työstävät näinä päivinä. Tutkijat John Hopkins -yliopistossa työstävät pilleriä joka voisi pysyvästi pyyhkiä pois muistoja. Nuo jotka ovat mukana tutkimuksessa sanovat, että se voisi olla tehokas hoitotapa ihmisille, jotka kärsivät sellaisista koettelemuksista kuin posttraumaattisesta stressistä tai muista tuskallisten muistojen tapauksista. Kate Farinholt, henkisen terveystuen ja informaatioryhmän, NAMI’n Marylandista, toiminnanjohtaja, oli melko kriittinen ajatuksesta. ”Poistamalla muistikuva ja sitten kaikki paha, joka on rakennettu tuolle, on hämmästyttävä idea ja minä voin nähdä kaikenlaisia mahdollisuuksia. Mutta muiston täydellinen tuhoaminen, olettaen että se on yksi muistikuva, on hieman pelottavaa. Kuinka sinä poistat muistikuvaa poistamatta samalla kokonaista osaa jonkun elämästä, ja onko se viisasta tehdä tuota, pohtien sitä että ihmiset kasvavat ja oppivat kokemuksistaan?” (20) Minä olen varma siitä, että on olemassa monia rikollisia entiteettejä jossakin, jotka vain ilahtuisivat päästessään käsiksi sellaiseen sopivaan ja kätevään aivopesutyökaluun.

Technology Review -lehden artikkeli, julkaistu MIT -yliopiston toimesta, on raportoinut että tutkijat bostonilaisessa Tufts -yliopistossa ovat nyt valmistaneet pienen istutettavan antennin nestemäisestä silkistä ja mikrorakenteisesta kullasta. Antennin on tarkoitus saada selville erityisiä proteiineja ja kemikaaleja kehossa ja sitten se lähettää langattomia hälytyksiä lääkäreille varoittamaan heitä taudin merkeistä. (21)

Kuten suurin osa teistä jo luultavasti tietää, minä olen selostanut käteisvapaiden maksujärjestelmien edistyksestä aikaisemmissa uutiskirjeissä. Minä olen jo kirjoittanut eri systeemeistä, joita kehitetään soveltamaan älypuhelimia rahasiirtoja varten. Nyt erästä systeemiä ollaan suunnittelemassa yhteishankkeen avulla AT&T:n, Verizon Wireless’in, ja T-Mobile’n kanssa. (22) Järjestelmä tunnetaan nimellä Isis, ja langattomat teknologiayhtiöt toivovat saavansa järjestelmän levitykseen noin puolessatoista vuodessa. Michael Abbott’illa, Isis-projektin vetäjällä, näyttää olevan suuria suunnitelmia ohjelmaa varten. ”Samalla kun mobiilimaksut tulevat olemaan tarjontamme ytimessä, se on vain alkua. Me aiomme luoda mobiililompakon joka lopulta eliminoi kuluttajien tarpeen kantaa käteistä rahaa, luotto- ja pankkikortteja, etukortteja, kuponkeja, lippuja ja kauttakulkulupia.” (23) On mielenkiintoista panna merkille että uutta järjestelmää kutsutaan nimellä Isis, joka on nimetty pakanajumalattaren mukaan muinaisesta egyptiläisestä mytologiasta. Isiksen uskottiin olevan egyptiläisen jumalan Horuksen äiti. Horuksella on myös siteitä meidän rahasysteemiin kun hänen (his) kaikkinäkevä silmänsä on huomiota herättävästi esitetty Yhdysvaltain yhden dollarin setelin takapuolella.

Amerikkalaisten heikkenevä terveys! (The Declining Health Of Americans!)

Yhdysvalloissa me usein kuulemme uusista läpimurroista lääketieteen tutkimuksessa. Silti, huolimatta kaikesta edistymisestä jota on koettu viime vuosisadan aikana, amerikkalaiset kohtaavat lisääntyvässä määrin terveysriskejä kaiken aikaa. Liikalihavuus, sydäntauti, syöpä, ja diabetes ovat kaikki laajalle levinneitä ja näyttävät tulevan pahemmiksi jokaisena kuluvana vuotena. Itse asiassa, hiljattaiset tutkimukset osoittavat että yli puolet amerikkalaisista tulee joko olemaan esidiabeetikkoja tai diabeetikkoja vuoteen 2020 mennessä. Arvioidun lääketieteellisen kustannuksen tätä murhetta varten odotetaan nousevan 500 miljardiin dollariin vuotta kohden. (24)

CNBC raportoi marraskuussa 2010, että 45 miljoonaa amerikkalaista, tai 20 prosenttia aikuisväestöstä, kärsi henkisestä sairaudesta vuonna 2009. (25) Äskettäinen hallinnon tutkimus havaitsi, että joka kymmenes lapsi oletettavasti kärsii ADHD:stä, tai tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriöstä (attention deficit hyperactivity disorder). (26) Tietysti, diagnoosi henkisestä sairaudesta tai ADHD:stä tavallisesti jätetään lääkäreiden tutkittavaksi, ja niille, jotka kuuluvat lääketieteen ja psykiatrian ammattikuntaan. Monet potilaat eivät saata tosiasiassa kärsiä niistä häiriöistä, jotka heille on diagnosoitu. Valitettava lopputulos on, että miljoonille amerikkalaisille määrätään lääkkeitä. Nuo lääkemääräykset johtavat lääkealan yritysten suunnattomiin voittoihin samalla kun ne estävät kyvyn suurelta osalta amerikkalaista väestöä ajatella selkeästi. Joissakin tapauksissa, sivuvaikutukset lääkkeistä voivat olla pahempia kuin sairauden oireet. Minä muistan nähneeni hiljattaisen mainoksen antidepressanteista, joilla oli kauas ulottuva lista sivuvaikutuksista, sisältäen ”itsemurha-ajatukset” ja ”kuoleman”.

Ikään kuin amerikkalaiset eivät jo olisi tarpeeksi sairaita, Kalifornian osavaltio hyväksyi äskettäin torjunta-aineen käytön, joka oli aikaisemmin yhdistetty syöpään. Viranomaiset Kaliforniassa ovat vakuuttaneet että kemikaali, joka tunnetaan metyylijodidina (methyl iodide), on turvallista käyttää huolimatta siitä tosiasiasta, että se on myrkky. (27) John Krist, Venturan piirikunnan maatilaviraston toimitusjohtaja (CEO of the Ventura County Farm Bureau) totesi, ”Minä kunnioitan ihmisten huolia terveysriskin suhteen, mutta pelkästään tosiasia, että kemikaali on myrkyllinen, ei ole pääasia.” Noiden joukossa, jotka protestoivat metyylijodidin hyväksymistä, oli lakiasäätävän edustajakokouksen jäsen Bill Monning, jota lainattiin sanomalla, ”Minä luulen että on olemassa riittävää tieteellistä näyttöä sanomaan että tämä kemikaali on vaarallinen millä tahansa asteikolla.” Odotetaan että Kalifornian hedelmäntuottajat tulevat laajasti käyttämään kemikaalia mansikkaviljelyksillään. Valitettavasti, metyylijodidi on jo rekisteröity 47 osavaltiossa ja sitä käytetään tomaatti-, pippuri-, munakoiso-, ja muilla viljelyksillä. (28)

Kasvava Korean kriisi! (The Growing Korean Crisis!)

Marraskuun 23. päivänä 2010, Pohjois-Korea hyökkäsi Etelä-Koreaa vastaan mitä on kutsuttu aggressiivisimmaksi sotatoimeksi Korean niemimaalla 1950-luvulta lähtien. Sen jälkeen kun Etelä kieltäytyi ottamasta vaarin Pohjoisen varoituksista keskeyttää sotaharjoitukset lähellä kiisteltyjä vesialueita, Pohjois-Korea tulitti eteläkorealaista Yeonpyeong’in saarta, joka on kotina sotilastukikohdille ja pienelle siviiliväestölle. Hyökkäys johti neljän ihmisen kuolemaan; kahden siviilin ja kahden merisotilaan, ja se jätti kahdeksantoista ihmistä haavoittuneiksi. (29)

Etelä-Korea on ymmärrettävästi järkyttynyt ja on antanut useita uhkauksia sodasta Pohjoiselle. Etelän vasta nimitetty puolustusministeri, Kim Kwan-jin, lausui puheessa, ”Jos Pohjois-Korea suorittaa aseellisen provokaation meidän maaperäämme ja kansalaisia vastaan uudestaan, meidän täytyy kostaa välittömästi ja voimakkaasti kunnes he antautuvat täysin.” (30) Vastauksena, Pohjois-Korea on uhannut Etelää ydinsodalla. (31) Pohjois-Korealla on jo ydinaseita ja sen uskotaan rikastavan asekelpoista plutoniumia huippuunsa neljässä paikassa, The Daily Telegraph -lehden raportin mukaan. (32)

Lopulta, se suunta, johon tämä kriisi vie, voisi riippua Kiinan toimista. Kiina on Pohjois-Korean ainoa merkittävä liittolainen, ja ilman kiinalaisten apua, jota he saavat, Pohjois-Korea olisi todennäköisesti romahtanut aikoja sitten. Yhdysvallat on toivonut että Kiina nuhtelisi Pohjois-Koreaa viimeaikaisten iskujen vuoksi, mutta tähän asti Kiina on jatkanut tuen ilmaisuaan Pohjois-Korealle. Tämä tilanne on ollut melko tuskallinen USA:n yleisesikuntapäälliköiden puheenjohtajalle, amiraali Michael Mullen’ille. Haastattelussa The Los Angeles Times’in kanssa, Mullen totesi, ”Kiinalaisilla on suunnaton vaikutusvalta Pohjoisen suhteen, vaikutusvalta, jota ei mikään muu kansakunta maapallolla nauti. Ja silti, huolimatta jaetusta mielenkiinnosta vähentää jännitteitä, he näyttävät haluttomilta soveltaa sitä…. jopa sanaton hyväksyminen Pjongjangin röyhkeydestä jättää kaikki heidän naapurinsa kysymään, ’Mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi?’” (33) [Etelä-Korea järjesti viime joulukuussa ampumaharjoitukset kiistellyllä saarella, johon Pohjois-Korea aikaisemmin iski. Huolimatta Pohjoisen kovista puheista, se pidättäytyi vastatoimista. Osoittaa vain miten suuret panokset pelissä ovat ja Pohjois-Korea ei uskalla riskeerata olemassaoloaan. Suom. huom.]

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Pohjois-Korea+uhkaili+j%C3%A4lleen+naapuriaan/1135262455897
http://www.suomitv.fi/uutiset/etel_korean_laivasto_jatkaa_sotaharjoituksia


Kohtalokas synnin sekoitus! (A Fatal Mix Of Sin!)

Vaikka Jumalalla on jäännös ihmisiä, tukuittain syntiä ottaa paikkansa kaikkialla maapallolla 24 tuntia vuorokaudessa. Tässä on muutamia järkyttäviä esimerkkejä asioista, joita tapahtuu ympäri maailman. New Hampshiren osavaltiosta kotoisin oleva pariskunta veti heidän poikansa ulos lukiosta (high school) sen jälkeen kun hänelle annettiin tehtävä lukea kirja nimeltä ”Nickel and Dimed: On (Not) Getting By in America”. Kirjassa, kirjoittaja viittasi Jeesukseen Kristukseen ”viiniä kittaavana irtolaisena ja varhaiskypsänä sosialistina”. (34)

Life News raportoi marraskuussa 2010, että Yhdysvallat on abortoinut 53 miljoonaa vauvaa lähtien Roe Vs. Wade -oikeusjuttupäätöksestä vuonna 1973. (35) Tuon luvun täytyy näyttää melko ihanalta Ted Turner’ille, joka hiljattain kehotti maailmanjohtajia omaksumaan globaalin ”yksi lapsi perhettä kohden” -politiikan tarkoituksena ”pelastaa maapallon ympäristö”. (36) Huomautettakoon tässä, että kaksinaamainen Hra. Turner on viiden lapsen isä.

Kaksikymmentäyhdeksän prosenttia lapsista alle kahdeksantoista vuotta Yhdysvalloissa elää nykyään vanhempansa tai vanhempiensa kanssa, jotka ovat naimattomia tai eivät ole naimisissa. Tutkimus Pew Researh Center’in toimesta havaitsi, että 39% vastaajista uskoo, että avioliitto on käymässä vanhanaikaiseksi. (37)

Marraskuussa 2010, muslimit sytyttivät tuleen ainakin kymmenen taloa, jotka kuuluivat kristityille Egyptissä, huhujen jälkeen, jotka levisivät siitä, että kristityllä miehellä oli ollut suhde muslimitytön kanssa, Associated Press’in toimittaman raportin mukaan. (38) Jälleen kerran, Islamin todelliset värit näyttäytyvät, ja se ei taatusti ole rauhan uskonto. [Väkivallan teot eivät jääneet tähän, sillä uudenvuodenpäivänä 2011 itsemurhaiskussa Egyptin Alexandriassa autopommi räjähti koptikristittyjen kirkon edustalla ja tappoi ainakin 21 ihmistä. Suom. huom.]

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Isku+koptikristittyjen+kirkon+edustalla+tappoi+yli+20+Egyptiss%C3%A4/1135262746642
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/107934-egyptin-pommi-isku-uskonsotaa-pelataan


Lopuksi, minä haluan rohkaista kaikkia teitä pysymään vahvoina uskossa. Todellisuus jonka me kohtaamme, on maailma, joka on käymässä aina vain kovemmaksi kristittyjen jäännökselle. Samalla kun monet ajankohtaisista tapahtumista, joita nykyään sattuu, ovat vaikeita kestettäviksi, me voimme lohduttautua tosiasiassa, että kaikki merkit, joita me näemme, osoittavat meidän Herramme ja Vapahtajamme pikaiseen paluuseen. Jatkakaamme valvomista ja rukoilemista ja katsomista ylös, sillä meidän ruumiinlunastuksemme on lähellä. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, please älkää epäröikö lähettää niitä meidän suuntaan. Meidän esirukoilijatiimimme tulevat antamaan kullekin rukouspyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Associated Press, November 16, 2010, By Joan Lowy and Adam Goldman, Washington, D.C.
02. MSNBC, November 24, 2010, By Amanda Chan, http://today.msnbc.msn.com.
03. The Christian Science Monitor, November 26, 2010, By Dave Cook, Washington, D.C.
04. Ibid.
05. MSNBC, November 22, 2010, By Harriet Baskus, http://msnbc.msn.com.
06. ABC News, November 23, 2010, By Susanna Kim, http://abcnews.go.com.
07. Ibid.
08. Associated Press, December 3, 2010, By Jeannine Aversa, Washington, D.C.
09. Ibid.
10. Politics Daily, December 6, 2010, By Carla Baranauckas, http://politicsdaily.com.
11. Ibid.
12. Associated Press, December 1, 2010, By Tom Breen, http://associatedpress.com.
13. CNBC, November 16, 2010, By Cindy Perman, http://cnbc.com.
14. Bloomberg News, November 17, 2010, By Shigeki Nozawa, http://bloomberg.com.
15. The Christian Science Monitor, November 24, 2010, By Patrik Jonsson, Atlanta, GA.
16. The Telegraph, October 24, 2010, By Auslan Cramb, http://telegraph.co.uk.
17. RIA Novosti, January 11, 2010, By RIA Novosti, Moscow, Russia.
18. Washington Post, November 29, 2010, By Juliet Eilperin, http://washingtonpost.com.
19. The Daily Mail, December 7, 2010, By Jack Doyle, http://dailymail.co.uk.
20. Baltimore Sun, November 22, 2010, By Meredith Cohn, http://baltimoresun.com.
21. MIT Technology Review, August 18, 2010, By Jennifer Chu, http://technologyreview.com.
22. Fox News, November 30, 2010, By John R Quain, http://foxnews.com.
23. Daily Tech, November 16, 2010, By Shane McGlaun, http://dailytech.com.
24. Medical News Today, November 23, 2010, By Christian Nordqvist, http://medicalnewstoday.com.
25. Reuters News Service, November 18, 2010, By Julie Steenhuysen, Chicago, IL.
26. Associated Press, November 11, 2010, By Mike Stobbe, Atlanta, GA.
27. Associated Press, December 1, 2010, By Garance Burke, Fresno, CA.
28. Ibid.
29. Associated Press, November 24, 2010, By Hyung-Jin Kim and Kwang-Tae Kim, Incheon, South Korea.
30. Associated Press, December 4, 2010, By Kim Kwang-Tae, Seoul, South Korea.
31. Associated Press, December 13, 2010, By Hyung-Jin Kim, Seoul, South Korea.
32. The Daily Telegraph, December 14, 2010, By Peter Foster, http://telegraph.co.uk.
33. The Christian Science Monitor, December 9, 2010, By Tom A Peter, http://csmonitor.com.
34. Fox News, December 06, 2010, By Diane Macedo, http://foxnews.com.
35. Life News, November 26, 2010, By Steven Ertelt, http://lifenews.com.
36. The Globe And Mail, December 5, 2010, By Shawn McCarthy, http://theglobeandmail.com.
37. Associated Press, November 18, 2010, By Hope Yen, Washington, D.C.
38. Associated Press, November 16, 2010, By Salah Nasrawi, Cairo, Egypt.


Erikoishuomautus: Uusi kunnianosoitus-nettisivu pastori David J. Meyer’iä varten voidaan nyt ladata osoitteesta http://pastormeyer.org.

Jos sinulla on kommentoitavaa tästä uutiskirjeestä tai haluaisit ehdottaa tulevaisuuden puheenaiheita, sinä voit lähettää emailia osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com