Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Pimeä suunnitelma Floridan herätyksen takana

Tässä artikkelissa otetaan varoittavasti esille Todd Bentley'n johtama Floridan Lakelandin "herätys" airueena lopunajan suurelle petokselle, jossa okkultismin, New Age'n, ja idän esoteeristen uskontojen valheet on kääritty miellyttävän kristillisen ulkokuoren alle. Petoksen tavoitteena on johtaa ihmiset "kosmiseen kristustietoisuuteen", jossa kehitytään vähitellen Jumalaksi. Tämä on sama valhe, jota käärme tarjosi Eevalle paratiisissa. Gnostilaisuus ja New Age -filosofiat ovat tarkoituksella sekoitetut seurakuntaelämään ja Jeesuksen kirjaimelliseen takaisintuloon ei uskota näissä piireissä, vaan seurakunta itse uskoo olevansa Kristus kaiken ennallistamisen kautta (huom. restoraatio-oppi). Seurakunta tulee sitten hallitsemaan maailmaa, kun apostolit, profeetat ja opettajat ensin valmistavat tietä Kristuksen uudelle ilmestymiselle. Itse asiassa, kun Antikristus eli New Age -kristus ilmestyy, niin voisi luulla että nämä "kristityt" ottavat hänet vastaan Messiaanaan tai maailmanopettajana (2 Tess. 2:11-12), joka jakaa henkeään häneen uskoville. Lucifer haluaa siis kristittyjen eksyvän totuudesta ja siirtyvän ekumeeniseen maailmankirkkoon. Tämän valaisevan artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

----------------------------

Pimeä suunnitelma Floridan herätyksen takana

The Dark Agenda Behind the Florida Outpouring

http://www.deceptionbytes.com/DarkAgenda

Floridan herätyksellä, joka leviää kaikkialla maapallolla ennennäkemättömällä vauhdilla, on ohjelma, ohjelma, joka on kätketty kristillisiltä kuulostavien sanojen ja sanontojen taakse tukahduttamaan arvostelukykyisten lampaiden pelot ja epäilykset. Se on ohjelma, jota on suunniteltu ikiajoista lähtien ja toteutettu sotilaallisella täsmällisyydellä. Se on suunnitelma avata sinut kätketylle viisaudelle, mystisille kokemuksille ja henkioppaille valmistautumisessa tulevaan ”paradigman muutokseen”. Se on suunnitelma Uuden Rodun nostamiseksi, joka hylkää vanhan ja nousee väkivaltaisesti saadakseen käsiinsä Uuden Järjestyksen Valtakunnan, jossa seurakunta hallitsee maaplaneettaa. Kuulostaa hyvältä, eikö totta? Tarkoitan, että se kuulostaa järkevältä ja siksi jopa kristilliseltä. Kuitenkin tämä opetus, vaikka ohuesti kristillisin termein verhottuna, on kaikin tavoin sama, kuin mitä okkultistit, gnostilaiset, uusiaikalaiset ja esoteeriset uskonnot opettavat ja aivan kuten me käärimme pahanmakuisen pillerin kinkkusiivuun syöttääksemme koiralle lääkkeen, niin samoin tämä opetus on kääritty johonkin erityisen herkulliseen, jotta se olisi helpompi niellä.

Ymmärtääksemme syvemmin näitä harhaisia opetuksia, meidän täytyy tarkastella asioita lähempää. Bentley, kuten ehkä tiedät, tai sitten et tiedä, on läheisissä suhteissa pahamaineisiin Kansas City’n profeettaseuran profeettoihin Paul Cain’iin ja Bob Jones’iin.

Paul Cain, joka on tunnustanut olevansa parantumaton homoseksualisti ja alkoholisti, piti tiukasti kiinni hereetikko William Branham’in myöhäissadeopeista (Latter Rain). Branham uskoi UFO’ihin, kielsi kolminaisuuden ja uskoi Eevan ja käärmeen harrastaneen seksiä. Tämä on sama Branham, jolla oli henkiopas eli ’enkeli’, jonka hän sanoi suorittavan parantamisihmeitä ja hän myös uskoi olevansa Elia. Erityisen hälyttävä on se tosiasia, että Bentley väittää nyt, että Branham’in enkeli on annettu hänelle. Cain julisti avoimesti, että Branham oli ”20. vuosisadan suurin profeetta”.

Bob Jones aiheutti julkisen skandaalin pantuaan naiset riisuutumaan toimistossaan profeetallisen palvelutehtävän saamiseksi alastomana Herran edessä. Tänä päivänä häntä pidetään yhtenä Profeetallisen Liikkeen isistä ja yhtenä Joelin armeijan, Kingdom Now-liikkeen, Dominionismin, Jumalan ilmestyslapsiopin (MSOG) ja Uuden Rodun harhaopin puolesta puhujista. Tämä on sama Bob Jones, joka sanoi, että profeettojen täytyy olla 66-prosenttisesti tarkkoja, koska emme ole vielä kehittyneet tilaan, jossa voisimme käsitellä 100-prosenttista totuutta. Hän opetti myös, että Kansas City’n profeettaseura oli se yksi ja oikea seurakunta ja kaikkien muiden tuli sulautua siihen. Bentley kutsuu Jones’ia uskonisäkseen.

Mitä siis on tämä oppi, jota he levittävät näissä nykyajan herätyksissä ja vuodatuksissa? Heidän opetuksensa perusväite on, että Aadam menetti hallintaoikeuden maahan Eedenin paratiisissa. He uskovat, että seurakunnan velvollisuus on palauttaa se. He välttävät taivastoivoa ja pilkkaavat ja ivaavat kristittyjä, jotka uskovat kirjaimelliseen tempaukseen. Sen sijaan he haluavat hallintavaltaa täällä maan päällä. He uskovat, että heidän oikeutensa ja perintönsä on vallita, hallita ja alistaa. He haluavat hallita maata ja kaikkia sen asukkaita. He halajavat saada puhdistaa maan sen pahuudesta ja tuoda kaiken valtansa alaisuuteen. Mitä tapahtuu niille, jotka eivät halua olla hallittavia? Yksinkertaista – he tulevat kuolemaan. Ja tietysti, koska he tulevat hallitsemaan täällä maan päällä, niin ei tule olemaan mitään tempausta. On todella joitakin, jotka menevät niin pitkälle, että sanovat, että pahat temmataan ja pahoja ovat ne, jotka eivät mukaudu tähän Uuteen Järjestykseen, tähän kosmiseen kristustietoisuuteen, tähän Jumaluuteen vievään evoluutioon.

Kuka siis johtaa meidät kaiken ennallistamiseen? Varmastikaan ei Jeesus, ei, he opettavat, että se tulee olemaan vasta ennallistettu viisinkertainen pappeus. Nettisivuston, www.intotruth.org, mukaan ”viisinkertaisen pappeuden otaksutaan tulevan esiin lopunaikoina ennallistamaan Seurakunta täydellisyyteen; apostolien, profeettojen ja opettajien täytyy Johanneksen lailla valmistaa tie Kristuksen uudelle ilmestymiselle. Lahjojen ja palvelutehtävien ennallistamisen seurakunnalle on määrä tuoda se ”täyteyteen”. Nämä itsevaltaiset johtajat tuomitsevat ja puhdistavat Seurakunnan, kunnes se on yksi jakamaton Ruumis maailmassa. Siten restoraatioliikkeen seurakunnat ovat omaksuneet opin, joka on meille tutumpi New Age’n Nousseina Mestareina, jotka tulevat johtamaan meidät hengelliseen muutokseen”.

Nämä opetukset ja uskomukset ovat silmiinpistävän gnostilaisia. Sana gnostilaisuus tulee kreikan sanasta gnosis, joka tarkoittaa lopullista tietoa. Se ei ole myöskään uskonto eikä filosofia, vaan ennemmin tiedon kokoelma, joka on koottu suoran kokemuksen kautta henkimaailmasta. Gnostilaiset opettavat, että pelastus saadaan tiedon kautta. Gnostilaiset uskovat, että pelastukselle välttämätön tieto on ilmoitettu Jeesuksen Kristuksen kautta. He uskovat, että Hän oli ns. mallipoika johtaakseen meidät ”kosmiseen kristustietoisuuteen”, jossa kehitymme tullaksemme Jumalaksi. Siten pelastuksemme gnostilaisten mukaan on riippuvainen tiedosta eikä Kristuksen veren vuodattamisesta syntiemme sovitukseksi. Tämä kuulostaa sen saman käärmeen valheelta, joka sanoi Eevalle, että hänen silmänsä avautuisivat ja hän olisi kuin Jumala, jos vain ottaisi kielletyn hedelmän.

Gnostilaiset uskovat, että on olemassa tiedon kipinä, joka asuu harvojen eliitissä. Ei ole sattuma, että Floridan herätys lähti liikkeelle kirkossa nimeltä Ignite (sytyttää). He uskovat, että tämä kipinä vapautuu vain jumalallisen tiedon kautta. Pelastus tulee siten kipinän vapautumisen kautta ruumiista. Pohjimmiltaan nykyajan gnostikko etsii ”Kosmista Pelastusta” tämän kipinän vapauttamisen kautta. Vasta, kun nämä kipinät on vapautettu, maailma voi kehittyä Jumaluuteen. Nykyajan gnostikko pohjimmiltaan tähyilee täydelliseen maailmaan. He uskovat, että he tulevat kirjaimellisesti luomaan yhdessä vaadittavat olosuhteet toiselle tulemukselle, jonka he eivät usko olevan kirjaimellinen tulemus, vaan se tulee olemaan ”kristustietoisuuden” täysi tuleminen maan päälle. Heidän ei tarvitse odottaa kirjaimellista Kristusta, koska he uskovat olevansa Kristus. Ne, jotka eivät halua ”kehittyä” (joita tietysti ovat kaikki todelliset verellä ostetut kristityt), puhdistetaan pois maan päältä.

Tämä on samaa, kuin uusiaikalaiset julistavat. ”Kaikkien, jotka haluavat astua Uuteen Aikaan fyysisellä tasolla, täytyy läpikäydä ’energia-aktivointi’ eli ’jälleensyntyminen’ – joka tavallisesti merkitsee subjektiivista transsin aiheuttamaa ’valokokemusta’, jossa henkilö kohtaa joko ’henkioppaan’ tai oman ’korkeamman minänsä’. Tämä ’muuttunut tietoisuuden tila’ johtaa lopulta ’lusiferistiseen vihkimykseen uuteen ihmiskuntaan’ eli uskollisuuden valaan Lusiferille jumalana. ’Ne, jotka eivät voi tai halua (eivät ole riittävän kehittyneitä hengellisellä matkallaan), lähetetään eteenpäin seuraavaan elämäänsä globaalissa puhdistuksessa’ (Alice Bailey, 'The Rays and the Initiations' pp.754-755).

Minua ei huolestuta niinkään se, että gnostilaiset, uusiaikalaiset ja okkultistit puhuvat harhaoppisia valheita. Voimme todella odottaa sitä heiltä. Huolestuttavinta on, että nämä valheet ovat suodattuneet karismaattisen liikkeen maaperään ja levittäneet myrkyllisiä viinejään suuriin kirkkokuntiin. Niitä levitetään nyt ulkomaille näiden ns. herätysten ja vuodatusten kautta, jotka antavat uutta vauhtia heidän hyökkäävälle ohjelmalleen. Onko tämä salaliittoteoria? Ei todellakaan, se on salaliittofakta! Nämä itsensä profeetoiksi ja apostoleiksi määritelleet ovat tiukasti verkostoituneet ja hyvin järjestäytyneet. He profetoivat ja julistavat asioita ja sitten työskentelevät kulissien takana saadakseen asioita tapahtumaan. Yksi profetoi ja toiset tukevat sitä. Yksi valehtelee ja toiset vannovat siihen. Minusta on hämmästyttävää, että heidän ponnistustensa kautta se, mitä ennen pidettiin harhaoppisena ja hyvin rienaavana, hyväksytään nyt faktana.

Tuskin kukaan on tehnyt enemmän gnostilaisuuden ja New Age-filosofian asian ajamiseksi seurakunnassa, kuin Rick Joyner. Hänen käsityksensä ovat kopioita niistä, joita gnostilaiset, okkultistit ja New Age-liike propagoivat. Kirjassaan, Civil War in the Church (Sisällissota seurakunnassa), Joyner sanoo, että on tulossa sota Harmaiden (jotka hän määrittelee konservatiivisiksi lakihenkisiksi) ja sinisten (jotka uskovat Uuteen Tietoon eli Uuteen järjestykseen) välillä. Joyner’in mukaan näiden ”Harmaiden” täytyy hyväksyä ”Uusi Kristinusko” tai tulla poistetuksi maan päältä. Me Harmaat todellakin voimme joutua maksamaan hengellämme sitoutumisestamme raamatullisiin periaatteisiin ja herätä huomaamaan, että kavaltajamme olivat juuri niitä, joita pidimme kaikkein hengellisimpinä.

Joyner kehottaa meitä heittämään pois orjuuden kahleet ”vanhoihin” ilmestyksiin ja hyväksymään ”uudet” ilmestykset eli ”Myöhäissateen (Latter Rain)” progressiiviset ilmestykset. Hän opettaa kirjaimellista toista tulemusta vastaan ja leimaa tempaukseen uskovat pakenemisteorian kannattajiksi. Sen asemesta meidän tulee odottaa, että seurakunta nousee voittoisana ja alistaa kaikki vihollisensa jalkojensa alle. Tämä opetus näkee Kristuksen näkymättömästi ilmestyvän hallitsevassa seurakunnassaan. Kristus ei ole enää tärkeä vaan seurakunta ja sen uudet hallitsijat ovat itsensä asettaneet apostolit ja profeetat.

Herätyksen tarkoitus on valmistaa niitä, jotka hyväksyvät sen, pääsemään kehityksensä viimeiseen vaiheeseen, joka on Jumalan ja ihmisen sulautuminen. Sen päämäärä on avoimesti johdattaa kristityt esoteerisiin opetuksiin ja vetää heidät pois todellisesta Kristuksesta. Uusiaikalaisten mukaan ”karismaattiset seurakunnat suurissa kirkoissa ovat sisääntuloväyliä Vesimiehen rintamalle.” The Unfinished Animal: The Aquarian Frontier and the Evolution of Consciousness. Alice Bailey, New Age-liikkeen äiti, sanoi että agentit tulisivat soluttautumaan kristillisiin seurakuntiin muuttaen sen sanoman ja samalla mukauttaen sen työkaluksi 21. vuosisadan universaalille uskonnolle.

Muista, että Raamatussa on vain yksi maailmankirkko, eikä se ole Jumalan. Jumalan Valtakuntaa ei perusteta ihmisten toimesta, vaan Jeesus itse perustaa sen kirjaimellisen tulemuksensa hetkellä. Ainoa mahdollisuus vastustaa näitä hereetikkojen opetuksia on pitää kiinni raittiista Raamatun opista.

Jakeessa 2. Kor.11:3 Paavali on huolestunut uskovista, koska kuten Eeva oli uskonut käärmeen valheet, hekin olivat uskomassa väärien opettajien valheet, jotka johtaisivat heidät pois uskollisuudesta Kristukselle. Jeesus sanoi selvästi, että viimeisille päiville olisi tunnusomaista petos, jota leimaavat valheen voima, tunnusmerkit ja ihmeet. Meitä selvästikin vietellään pois toiseen evankeliumiin ja toiseen Kristukseen. Meidän on valittava hyväksymmekö totuuden vai nielemmekö kinkkusiivuun käärityn valheen.

Katso siis, ettei valo, joka sinussa on, ole pimeyttä.  Luukas 11:35.


[For more additional information view the following article The Outpouring of New Age Doctrine in the Church, http://www.deceptionbytes.com/NewAgeintheChurch]

If you wish to discuss this article you are welcome to leave comments below or you may leave comments in the forum that has been set up for this purpose http://deceptionbytes.com/dbforum/florida-healing-revival/the-dark-agenda-behind-the-florida-outpouring/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com