Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Last Trumpet Newsletter -- Kesäkuu 2011

Tässä viime vuoden kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta kesäkuun 2011 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXX    Issue VI    June 2011

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

--------------------------

Silti, tule Herra Jeesus!
(Even So, Come Lord Jesus!)

”Niin Herra astui alas katsomaan kaupunkia ja tornia, jonka ihmislapset olivat rakentaneet. Ja Herra sanoi: "Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä." Ja niin Herra hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta.”

1. Mooseksen kirja 11:5-8

”Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu. Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin! Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.”

Ilmestyskirja 22:13-15

”Katso, pilvissä, hän tulee ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen.”

Ilmestyskirja 1:7

”Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus!”

Ilmestyskirja 22:20


Tässä LTN:n numerossa, me jälleen kerran tutkistelemme moninaisia indikaattoreita, jotka julistavat, että me olemme nopeasti liikkumassa aina vain lähemmäksi meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemusta. Vaikka useimmat ihmiset ovat lisääntyvästi kiintyneet tähän maailmaan ja eivät halua uskoa, että se voisi joskus loppua, me tiedämme että olosuhteet tällä planeetalla jatkavat huonontumistaan ja että meidän Jumalalla on jotakin paljon parempaa valmistettuna kansalleen.

Kun me kuljemme eteenpäin ajassa, yhä harvemmat ihmiset odottavat vielä uskollisesti Jeesuksen Kristuksen paluuta. Skeptikot sanovat meitä järjettömiksi. Kaikesta huolimatta, siitä on kulunut yli 2000 vuotta kun Jeesus lupasi palata, ja Hän ei vieläkään ole tehnyt niin. Kuitenkin, on tärkeää muistaa, että oli olemassa profetioita Kristuksen ensimmäisestä tulemuksesta, jotka ajoittuvat koko matkan takaisin ensimmäiseen Mooseksen kirjaan. Aikana jolloin Jeesus lopulta syntyi maan päälle, hyvin harvat ihmiset odottivat yhä Häntä saapuvaksi. Ehkäpä tämä on syy siihen miksi Jeesus kysyi Luukkaan luvussa 18:8, ”Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?”

Kyllä, meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesus Kristus, aikoo palata, ja minä uskon että se tapahtuu hyvin pian. Merkkejä on kaikkialla ympärillämme ja lopunaikojen olosuhteet, joista Jeesus puhui, ovat käymässä toteen aivan silmiemme edessä. Kun me valvomme ja rukoilemme ja näemme tämän maailman olojen kehittyvän pahemmiksi päivä päivältä, Jumalan kansan huuto on, ”Vaikka näin on, tule, Herra Jeesus.”

Nouseva maailmanhallitus!

Kautta maailmanhistorian, on ollut lukematon määrä sotia ja lukuisia (luonnon)onnettomuuksia, jotka ovat vaatineet paljon ihmishenkiä. Sodan tai katastrofaalisen tapahtuman jälkeen, maailmaa varten on usein olemassa kutsu yhdistymiseen, joka ehkäisee sellaisia katastrofeja tulevaisuudessa. Esimerkiksi, ensimmäisen maailmansodan jälkeen, muodostettiin Kansainliitto. Toisen maailmansodan jälkeen, me näimme Yhdistyneitten Kansakuntien perustamisen. Ensimmäinen sellainen kutsu maailman ykseyteen, kuitenkin, kirjataan muistiin 1. Mooseksen kirjassa.

Tietäen oikein hyvin että Jumala oli juuri hävittänyt koko maanpiirin tulvalla, maailman väestö liittyi yhteen ja alkoi rakentaa kaupunkia tornin kanssa joka ulottuisi taivaisiin saakka. He päättelivät keskenään että jos Jumala joskus lähettäisi toisen tulvan, heidän torninsa pelastaisi heidät vesimassojen pyyhkäisyltä. Kun Jumala näki mitä ihmiset järkeilivät sisimmässään tehdä, Hän oli kovasti ärsyyntynyt ja sekoitti heidän kielensä. Koska ihmiset eivät enää pystyneet ymmärtämään toisiaan, he olivat kykenemättömiä saattamaan päätökseen heidän Baabelin tornin rakentamistaan, ja heidät siroteltiin joka puolelle planeettaa. Raamattu myös kertoo meille, että Jumala jakoi maanpiirin Peleg’in (Faalek, Luuk. 3:35) päivinä (ks. esim. 1 Moos. 10:25). Tiedemiehet ovat viitanneet jälkeenpäin tuohon tapahtumaan mannerliikunnoilla.

Baabelin torni oli kaikkien aikojen ensimmäinen yritys kohti maailmanhallitusta. Jumala pani pisteen sille, koska Hän tajuaa ihmissydänten olevan luonnostaan pahoja, ja jos koko maailma liitettäisiin yhteen, kestäisi vain vähän aikaa kunnes jokainen mies, nainen, ja lapsi olisi orjuuden ja tyrannian alaisuudessa. Se oli historioitsija ja kirjailija Sir John Dalberg-Acton joka sanoi, ”Valta pyrkii korruptoitumaan, ja absoluuttinen valta turmelee täysin. Suuret miehet ovat lähes aina pahoja miehiä.” (1) Siinä on syy miksi Saatana haluaa maailmanhallituksen, sillä jos sellainen perustettaisiin, se ei olisi vaikeaa hänelle kaapata kontrolli.

Painostus globaalia maailmanhallitusta varten jatkuu tänä päivänä. Itse asiassa, Yhdistyneet Kansakunnat väittää nyt 192 itsenäisen valtion kuuluvan järjestönsä jäseneksi. Samalla kun Yhdistyneet Kansakunnat palvelee kattojärjestönä sulkien sisäänsä koko maailman, on olemassa muita sopimuksia ja liittoja, joita ollaan muodostamassa yhdistämään maita läheisempään yhtenäiseen kuosiin. Euroopalla on Euroopan Unioninsa, joka on liittänyt 27 kansakuntaa yhteen. Hiljattainen raportti Al Arabiya News’iltä osoittaa että Turkki, Iran, Irak, ja Syyria suunnittelevat perustavansa yhteisen viisumijärjestelmän. (2) Salainen sähke Ottawa Embassy’stä (suurlähetystö) Ottawassa, Kanadassa, ja päivätty tammikuun 28. päivälle 2005, keskustelee mahdollisuudesta ”Pohjois-Amerikan integraatioon”, mikä toisi yhteen Kanadan, Yhdysvallat, ja Meksikon. Äskettäin vuotanut asiakirja toteaa, ”Inkrementaalinen ja käytännöllinen tehtäväpaketti uutta Pohjois-Amerikan aloitejärjestöä (North American Initiative (NAI)) varten tulee todennäköisesti saamaan eniten tukea kanadalaisten poliitikkojen keskuudessa. Meidän tutkimuksemme johdattelee meidät päättelemään että sellaisen paketin pitäisi käydä käsiksi sekä ’turvallisuus-’ että ’hyvinvointi-päämääriin’. Tähän sopii kanadalaisten ekonomistien suositukset, jotka ovat puntaroineet vaihtoehtoja mannermaiselle integraatiolle. Samalla kun periaatteessa useat heistä kannattavat kunnianhimoisempia yhdistymistavoitteita, kuten tulliunionia/yksiä markkinoita ja/tai yhtä valuuttaa, useimmat uskovat että kasvava lähestyminen on mitä tarkoituksenmukaisinta tässä ajassa, ja kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että se auttaa tasoittamaan tietä näille päämäärille jos ja kun pohjoisamerikkalaiset valitsevat niiden tavoittelemisen.” (3) Toisin sanoen, he haluavat yhdistää Pohjois-Amerikan kansakunnat vaiheittain niin että kansalaiset kustakin valtiosta tulevat olemaan halukkaampia hyväksymään yhtyneen talousjärjestelmän ja valuutan.

Kun me näemme maiden ympäri maailman yhdistyvän, minä en voi muuta kuin palata ajattelemaan lapsuuttani kun minä kokosin palapelejä. Minä pistin palasia yhteen rykelmissä, ja nuo rykelmät tulivat aina vain isommiksi, kun minä menin eteenpäin. Viimein, minä pistin kaikki palaset yhteen ja palapeli saatiin valmiiksi. Me näemme nykyään maita, jotka on kasattu yhteen. Lopulta he haluavat yhdistää kaikki palaset tai rykelmät, ja se mitä he toivoisivat omistavansa tuossa kohtaa, on yksi maailmanhallitus.

Ihmiset jotka työskentelevät kulissien takana perustaakseen maailmanhallituksen eivät ainoastaan sisällytä siihen Yhdistyneitä Kansakuntia, vaan ryhmiä sellaisia kuten Ulkomaansuhteiden Neuvosto (the Council on Foreign Relations, or CFR). Minun isäni seisoi kerran heidän rakennuksensa ulkopuolella joka sijaitsi osoitteessa 58 East 68th Street New York City’ssä. Kaksi naista tuli ulos rakennuksesta tupakkatauon varjolla, mutta epäilemättä he halusivat nähdä mitä minun vanhempani ja ihmiset, jotka olivat heidän kanssaan, alkoivat puuhata. Minun isäni aloitti keskustelun heidän kanssaan ja kysyi kysymyksen, ”Mikä on teidän agendanne?” Yksi naisista vastasi, ”Varmistaa se että Yhdysvallat ei ole eristäytyjä.” Mitä on eristäytymispolitiikka (isolationismi)? Erään sanakirjan määritelmän mukaan isolationismi on ”menettelytapa tai oppi jollekin maalle eristäytyä suhdetoiminnoista muiden kansakuntien kanssa vähentämällä menemistä liittoihin, ulkomaisiin taloudellisiin sitoumuksiin, kansainvälisiin sopimuksiin, jne., pyrkien uhraamaan maan kaikki ponnistelut sen omaan kehitykseen ja pysyäkseen rauhassa välttelemällä ulkomaisia selkkauksia ja vastuunkantoja.” (4) Jos me luemme rivien välistä, on helppo nähdä että Ulkomaansuhteiden Neuvosto on olemassa vain varmistaakseen sen, että Yhdysvallat ottaa paikkansa maailmanhallitussysteemissä, jonka he yrittävät asentaa paikoilleen.

Samalla kun useimmat järjestön jäsenet ovat elitistejä, ei yleisesti tunnettuja keskivertohenkilölle, niin jotkut ryhmän jäsenet ovat melko kuuluisia. Virallinen CFR-lista käsittää sellaisia nimiä kuten Yhdysvaltojen entinen presidentti Bill Clinton, näyttelijätär Angelina Jolie, näyttelijä Richard Dreyfuss, televisiotoimittaja Barbara Walters, ja uutisankkuri Tom Brokaw. (5)

Saattaaksesi menestyksellisesti näkyviin globaalin yhden-maailman hallituksen, sinun täytyy iskostaa lapsia hyvin nuoresta iästä lähtien sellaisen systeemin hyveillä. Se oli Vladimir Lenin, Neuvostoliiton kommunistisen puolueen perustaja, joka sanoi kerran, ”Anna minulle vain yksi nuorisosukupolvi, ja minä tulen muuttamaan koko maailman.” (6) Kun lapset menevät kouluun, heidän hedelmälliset nuoret mielensä täytetään usein globalistisella propagandalla. Itse asiassa, yksi selkäpiitä karmivimmista lainauksista, joita olen koskaan lukenut, tuli professorilta, tunnettu nimellä Tri. Chester M. Pierce Harvardin yliopistosta, joka totesi, ”Jokainen lapsi Amerikassa, joka menee kouluun viiden vuoden ikäisenä, on henkisesti sairas, koska hän tulee kouluun tietyillä uskollisuuksilla perustajaisiimme, suuntautuneena meidän vaaleilla valittuihin viranomaisiin, suuntautuneena vanhempiinsa, suuntautuneena uskoon yliluonnollisesta olennosta, ja suuntautuneena tämän kansakunnan suvereniteettiin itsenäisenä kokonaisuutena. Se riippuu sinusta saavatko opettajat kaikki nämä sairaat lapset terveiksi – luomalla tulevaisuuden kansainvälisen lapsen.” (7)

Hyvä uutinen on se, että kaikki yritykset pystyttää maailmanhallitus tulevat epäonnistumaan. [Onko todella näin? Entä Raamatun profetiat Ilmestyskirjan pedosta, joka saa vallan 42 kuukaudeksi? Nyt Samuel lyö vähän yli. Suom. huom.] Viime kädessä, suurin este Saatanan suunnitelmille saavuttaa täyttymys on Jumalan lasten olemassaolo jotka tulevat aina kieltäytymään kulkemisesta yhdessä Saatanan pahan järjestelmän kanssa. [No johan on, ei se riipu meistä tuleeko maailmaan pedonmerkki-järjestelmä. Kaikki on profetoitu Jumalan Sanassa tapahtuvaksi ja vain Jumalan sallimuksesta ihmisten koettelemiseksi. Toki Kristuksen morsian temmataan Antikristuksen aikakauden tieltä (Ilm. 3:10). Suom. huom.] Danielin kirjan luvusta 2:44 me luemme, ”Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti.”

Saiko Obama Osaman?

Toukokuun 1. päivän iltana 2011, Barack Obama ilmoitti että pahamaineinen terroristi nimeltä Osama bin Laden oli ammuttu ja surmattu aidatussa asuma-alueessa, joka sijaitsee Abbottabad’in kaupungissa, Pakistanissa. Virallisen tarinan mukaan, bin Laden tapettiin USA:n laivaston Seal-eliittijoukon nimeltä Team Six toimesta. (8) He kertovat sitten nopeasti tunnistaneensa ruumiin eri keinoin, käsittäen DNA-testin. (9) Ilmeisesti, tarkistettuaan miehen identiteetin, jonka he ampuivat ja surmasivat, bin ladenille järjestettiin vesihautaaminen pohjoisella Arabianmerellä. (10)

Tehtävä, jonka koodinimenä oli Operation Neptune Spear (Operaatio Neptunuksen Keihäs), näyttää olevan kätketty salaisuuden verhoon. Alusta alkaen, monet yksityiskohdat joita syötettiin yleisölle hallituksen ja median toimesta olivat ristiriitaisia, ja siitä mitä todella tapahtui tuona iltana Abbottabad’issa, on ollut hyvin vaikea varmistua.

Samalla kun Yhdysvaltojen hallitus väittää että he pikaisesti hautasivat Osama bin Ladenin mereen, koska se on tavanomaista Islam-uskonnossa haudata ruumis 24 tunnin sisällä kuolemasta, he näyttivät tietämättömiltä siitä tosiasiasta että Islam yleensä pitää hautaamista mereen häpeällisenä, ellei varmasti ole olemassa mitään muita vaihtoehtoja. Muslimipappi Egyptistä, nimeltä Ahmad al-Tayeb, väittää että bin Ladenin merihautajaiset ”on vastoin islamilaisten lakien periaatteita, uskonnollisia arvoja, ja ihmisystävällisiä käytäntöjä.” (11) Miksi hallitus vaivautuisi pitämään kiinni yhdestä islamilaisesta laista kun samanaikaisesti rikkoo toista?

Tähän päivään mennessä Obaman hallinto ei ole toimittanut kerrassaan mitään todisteita siitä, että Osama bin Laden todella surmattiin, kuten he sanoivat tehneensä ja tavalla, jolla he väittävät sen tapahtuneen. Monet ihmiset uskovat että bin Laden oli jo kuollut ja ollut kuolleena lähestulkoon vuosikymmenen ajan. Minulla on Fox News’in raportti edessäni, joka on päivätty joulukuun 26. päivälle 2001, ja siinä on otsikko ”Bin Laden Already Dead (Bin Laden on jo kuollut)”. Artikkeli, joka siteeraa raporttia Pakistan Observer’iltä, väittää että Osama bin Laden kuoli keuhkokomplikaatioon lähellä Tora Bora -vuoristoa. (12)

ABC:n uutisraportti, päivätty tammikuun 28. päivälle 2002 toteaa, että syyskuun 10. päivän yönä 2001, bin Laden oli sairaalassa Pakistanissa saamassa munuaisdialyysia. Raportti siteeraa sairaalan työntekijää joka väittää että heillä oli hyvin epätavallinen potilas tuona iltana. ”Armeijan väkeä ympäröi häntä, ja minä näin salaperäisen potilaan autettavan ulos autosta. Minä olen nähnyt monia kuvia miehestä. Hän on mies jonka me tunnemme Osama bin Ladenina. Minä kuulin myös kahden armeijan upseerin juttelevan keskenään. He sanoivat että Osama bin Ladenia täytyi vartioida huolellisesti ja katsoa perään.” (13)

Raportti CNN:ltä, päivätty tammikuun 18. päivälle 2002, lainaa Pakistanin entistä presidenttiä, kenraali Pervez Musharraf’ia, sanoen bin Ladenista, ”Minä luulen nyt, rehellisesti sanoen, että hän on kuollut siitä syystä että hän on munuaispotilas.” Musharraf jatkoi sanoen, ”Minä en tiedä olisiko hän saanut kaikkea tuota hoitoa Afganistanissa nyt. Ja valokuvat joita on näytetty hänestä televisiossa osoittavat hänet äärimmäisen heikoksi. Minä antaisin ensimmäisen prioriteetin sille että hän on kuollut ja toisen prioriteetin sille että hän on elossa jossakin Afganistanissa.” (14)

Me emme ehkä koskaan tiedä mitä todella tapahtui ja kuinka paljon virallisesta tarinasta on totta. Nykypäivän modernilla teknologialla, on helppoa väärentää valokuvia ja videoita. Itse asiassa, Washington Post’in artikkelin mukaan, päivätty toukokuun 25. päivälle 2010, the CIA tunnustaa väärentäneensä ainakin yhden bin Ladenin videon. (15) Kuitenkin, enemmistö amerikkalaisista ei tule koskaan kyseenalaistamaan virallista tarinaa koska he epätoivoisesti haluavat sen olevan totta. Minä henkilökohtaisesti en pysty sanomaan varmuudella mitä tapahtui koska minä en ollut siellä. Kuitenkin, henkilökohtaisena mielipiteenäni, minä huomaan virallisen tarinan olevan parhaimmillaankin hatara. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä yrittääkö Barack Obama käyttää tätä tapahtumaa keinona vahvistaa hänen mahdollisuuksiaan uudelleenvalintaan.

Onko Yhdysvalloista tulossa poliisivaltio?

Amerikan Yhdysvallat tunnetaan perinteisesti ”vapaana maana”. Itse asiassa, Yhdysvaltojen itsenäisyysjulistus mainitsee ”ihmiselämän, vapauden ja onnellisuuden tavoittelun luovuttamattomiksi oikeuksiksi”. Silti, syyskuun 11. päivästä 2001 lähtien, me olemme nähneet vapauksien, joista Amerikan kansalaiset perinteisesti nauttivat, tulevan hitaasti ja systemaattisesti riisutuiksi. Kun USA:n Patriot Act -lakiesitys hyväksyttiin lokakuussa 2001, se antoi Yhdysvaltojen hallinnolle ennennäkemättömät valtuudet valvoa, vakoilla, ja tehdä seurantatyötä amerikkalaisten yllä. Hallinnon virastot, sellaiset kuten Federal Bureau of Investigation (FBI), voivat nyt antaa kirjemääräyksiä vaatien tietojen luovuttamista koskien Amerikan kansalaisia. Nämä kirjeet, jotka tunnetaan Kansallisen turvallisuuden kirjeinä (National Security Letters), eivät tarvitse mitään luultavaa perustetta tai oikeudellista valvontaa. Vuonna 2010, the FBI antoi 24,287 sellaista kirjemääräystä ja vaati tietoja liittyen 14,212 amerikkalaiseen. (16)

Kuinka pahaksi asiat voisivat mennä? Vastaterrorismi-asiantuntijat spekuloivat nyt että turvallisuustoimenpiteitä täytyy ehkä lisätä eri paikoissa; käsittäen kävelykadut, ostoskeskukset, stadionit, hotellit, ja jopa jumalanpalveluspaikat, johtuen kostoterrori-iskuista liittyen Osama bin Ladenin kuolemaan. Turvallisuuskonsultti David Boehm’in mukaan, tulevaisuudessa me voisimme nähdä turvatarkastuspisteitä kaikissa sellaisissa paikoissa, joihin he viittaavat ”pehmeinä kohteina”. (17) Pakotetaanko meidät jonakin päivänä käymään läpi lentoasematyylinen turvatarkastus vain mennäksemme shoppailemaan paikalliseen tavarataloon?

Toukokuun 4:ntenä 2011, USA:n lääke- ja elintarvikevirasto (FDA), antoi lehdistötiedotteen ilmoittaen uusista menettelytapamuutoksista, mikä tulee sallimaan heidän kaapata ruoka ja estää sitä pääsemästä markkinoille korkeintaan 30 päivän ajaksi välittämättä siitä onko olemassa mitään todistusaineistoa että ruoka saattaa olla vaarallista kulutukselle. Lehdistötiedote toteaa, ”Aikaisemmin, FDA:n mahdollisuudet pidätellä ruokatuotteita pätivät vain jos virastolla oli uskottavaa todistusaineistoa siitä, että esillä oleva ruokatuote oli saastunut tai luokiteltu väärin sillä tavalla että se tuotti uhkan vakavista haitallisista terveysseuraamuksista tai kuoleman ihmisille tai eläimille.” Uudet säännökset, jotka ovat osa ruokaturvallisuuden modernisointi-lakiesitystä (the Food Safety Modernization Act), tulevat voimaan heinäkuussa 2011. (18)

Useat uutiskanavat ovat julkaisseet raportteja viime päivinä Applen ja Googlen kyvystä kerätä tietoa yrityksen matkapuhelinkäyttäjistä ja jäljittää heidän olinpaikkojaan minne tahansa he menevätkin. Wall Street Journal’in raportin mukaan, puhelimet, jotka toimivat Googlen Android -käyttöjärjestelmällä, keräävät käyttäjän paikannusdataa joka viides sekunti ja lähettävät tuon datan Google-yhtiöön useita kertoja tunnissa. Apple myös kerää paikannusdataa sen iPhone-käyttäjiltä ja vastaanottaa lähetyksen tuosta datasta joka kahdestoista tunti. (19) Nyt on tullut päivänvaloon että Michiganin osavaltion poliisi on käyttänyt laitetta joka voi nopeasti kopioida kaikki tiedot henkilön matkapuhelimesta, ja laitteita on joskus käytetty jopa vähäistenkin liikennerikkomusten tapauksissa. Laite, joka tunnetaan nimellä Physical Analyzer ja sitä valmistetaan yhtiön nimeltä CelleBrite toimesta, sallii ”täydellisen poisvetämisen olemassa olevasta, piilotetusta, ja tuhotusta puhelindatasta, sisältäen soittohistorian, tekstiviestit, kontaktit, kuvat, ja geotag-paikkatiedot”, tuote-esitteen mukaan. (20)

Lainsäädäntöä on luonnosteltu liikenneministeriön (Department of Transportation) virkailijoiden toimesta, joille on annettu tehtäväksi Surface Transportation Revenue Alternatives Office’n (liikenneveroa valvova virasto) luominen suorittamaan kokeita uutta polttoaineenkulutusveroa varten, joka velottaisi autokuskeja jokaisesta mailista jonka he ajavat. Lakiehdotus on hyvin epäsuosittu, ja Geoffrey Styles’in, Energy Outlook -blogin kirjoittajan, mukaan, potentiaalinen yksityisyyden invaasio on iso syy sille miksi monet amerikkalaiset ajajat vetäytyisivät uuden veron toimeenpanosta. ”Ongelma tulee heti kun sinä otat laitteen käyttöön ajoneuvossa. Ihmiset eivät halua liittovaltion tietävän missä he ovat ja minne he ovat menossa”, Styles sanoi. (21)

Lue http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=185871&tstart=50

Siveetön käyttäytyminen – hyväksytään päättäjien taholta!
(Promiscuous Behavior - Condoned By The Powers That Be!)

Tämän päivän yhteiskunnassa, läntisen maailman väestöä pommitetaan jatkuvasti himoa-iskostavalla materiaalilla televisiosta, aikakauslehdistä, irstailevilta muusikoilta, provokatiivisilta Hollywood-tähdiltä, ja erityisesti Internetistä. Tämä jatkuva alttiina oleminen sopimattomalle materiaalille tekee tuhojaan, ei ainoastaan aikuisen väestön ihmiselämille, vaan myös lasten elämille.

Philadelphian kaupunki, Pennsylvaniassa, rankataan Top-10:n sisälle seksuaalisesti leviävien tautien tapauksissa, käsittäen HIV:n. Itse asiassa, HIV:n esiintymistiheys Philadelphiassa on viisi kertaa kansallinen keskitaso, ja 25 prosenttia kaikista uusista tartunnoista ilmaantuu nuorison keskuudessa iältään kolmestatoista kahteenkymmeneenneljään ikävuoteen asti. Yrityksessä kamppailla sukupuolitautien leviämistä vastaan, Philadelphian julkisen terveydenhuollon osasto on jakanut ilmaisia kondomeja läpi kaupungin enemmän kuin sataan paikkaan, käsittäen yhteisöpohjaiset organisaatiot, kirkot, lähikaupat, kauneussalongit, strippiklubit, uimalat, ja yliopistojen terveysasemat. Kuitenkin, Philadelphian kaupunki päätti, ettei se ollut tarpeeksi, ja he ovat nyt käynnistäneet uuden ohjelman nimeltä ”Take Control Philly (Huolehdi Philly’stä)”. Ohjelman verkkosivusto, joka kohdistetaan nuorisolle, sisältää käyttöohjeistettuja videoita jotka selittävät kuinka käyttää kondomeja, ja se myös esittelee lomakkeen jonka lapset vaihdellen yhdestätoista yhdeksääntoista ikävuoteen voivat täyttää pyytäen että kondomeja toimitetaan heidän koteihinsa postin kautta. (22)

Niin kuin oli Lootin päivinä!

Niille jotka ovat opiskelleet Amerikan historiaa jossain määrin, on melko selvää että valtavirran kulttuuri Yhdysvalloissa on kehittynyt vapaamielisemmäksi kun vuodet ovat vierineet. Me näemme nyt suuren määrän syntejä joita on tuotu yhteiskunnan etualalle ja joita ylpeästi esitellään ympäriinsä samalla kun ne jotka ovat vastuussa poikkeavasta käytöksestä saavat onnittelut ja heille kerrotaan että heidän elämäntapansa ovat hyväksyttäviä. Silti, meidän pyhä Raamattumme kertoo meille että meidän Jumalamme on muuttumaton. Jos Hän paheksui tiettyjä tekoja menneisyydessä, Hän yhä paheksuu niitä tänä päivänä, huolimatta siitä mitä poliitikot, aktivistit, tai saarnamiehet saattavat sanoa niistä. Malakian kirjan luku 3:6 sanoo sen näin, ”Sillä minä, Herra, en muutu.”

Raamattu tekee sen hyvin selväksi että Jumala ei hyväksy homoseksuaalista käyttäytymistä. Kuitenkin, muutamat kristityt, jotka haluavat yhä seistä oppositiossa tätä perverssiä elämäntapaa vastaan, löytävät itsensä kasvavassa määrin uhanalaisesta tilanteesta. Noita, jotka uskaltavat puhua homoseksuaalisuutta vastaan, hyljeksitään ja kutsutaan fanaatikoiksi. On tullut melko selväksi että homoseksuaalit määrätään tunkemaan heidän elämäntapansa meidän kurkuistamme alas ja meidät pakotetaan ei ainoastaan suvaitsemaan heidän käytöstään, vaan hyväksymään se.

Lainsäätäjät Kalifornian osavaltiossa pohtivat nyt lakiesitystä nimeltä Fair Education Act, joka vaatisi kouluja sisällyttämään homoseksuaalien ”saavutuksia” heidän historian ja yhteiskuntaopintojen opetussuunnitelmaan. Osavaltion senaattori Mark Leno, avoimesti gay-demokraatti San Franciscosta, pani alulle lakiesityksen. ”On selvää että me sensuroimme historian oppitunteja meidän oppilailtamme epäämällä heiltä tosiasiat koskien kamppailua tasavertaisten kansalaisoikeuksien puolesta LGTB (lesbot, homot, biseksuaalit, transut) -yhteisöä varten”, Leno sanoi. (23)

Yhdysvaltojen merivoimat on ilmoittanut että he tulevat nyt sallimaan samaa sukupuolta olevien avioliittojen vihkimiset heidän kappeleissaan. ”Yhdenmukaisesti hänen (his or her) uskonnollisen järjestön opinkappaleiden kanssa, pappi voi toimittaa samaa sukupuolta olevien siviilivihkimisen: jos se suoritetaan sopusoinnussa osavaltion lakien kanssa jotka sallivat samaa sukupuolta olevien vihkimisen tai avioliiton; ja jos tuo pappi on, käyttökelpoinen osavaltion ja paikallisten lakien mukaan, tai muulla tavalla täysin pätevä toimittamaan tuon osavaltion avioliittovihkimyksiä”, sanoi kontra-amiraali Mark Tidd, merivoimien ylipappi. (24)

Huolimatta siitä että on pääasiallisesti katolinen maa, eteläamerikkalainen Brasilian valtio on laillistanut samaa sukupuolta olevien avioliitot. Brasilian korkeimman oikeuden päätös oli yksimielinen äänten ollessa 10-0. (25) Koska homoseksuaalinen elämäntapa tulee vallitsevammaksi ja hyväksyttävämmäksi kaikkialla maailmassa, siitä tulee eräs aikainmerkki tuosta että me elämme lopunaikaa. Luukkaan luvussa 17:28-30, Kirjoitukset kertovat meille, ”Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.”

Ennätyksiä rikkova tappava ilmasto!

Huhtikuu 2011 oli äärimmäisten sääolosuhteiden kuukausi Yhdysvalloissa. Siellä oli kuusi osavaltiota – Illinois, Indiana, Ohio, Kentucky, Pennsylvania, ja Länsi-Virginia – jotka rikkoivat niiden sateisimman huhtikuun ennätyksen lähtien vuodesta 1895. Samaan aikaan, Teksas kärsi kuivuudesta joka kattoi 95% tästä suuresta osavaltiosta. Tehdäksemme asiat pahemmiksi, siellä oli 305 tornadoa huhtikuun 25.-28. päivän välillä, jotka tappoivat ainakin 309 ihmistä. Tornadojen kokonaismäärä Yhdysvalloissa koko huhtikuulle oli hämmästyttävät 875. (26) [Toukokuun 22. päivänä iski Missourin osavaltion Joplin’in kaupunkiin jättitornado, joka tappoi ainakin 142 ihmistä ja tuhosi tämän 50,000 asukkaan kaupungin kokonaan. Tämä oli pahin yksittäinen tornado sitten vuoden 1953, jolloin pyörremyrsky tappoi 116 ihmistä Flintin kaupungissa Michiganissa. Lue vielä http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011052913804730_ul.shtml. Suom. huom.]

Viimeaikainen sateinen sää Yhdysvalloissa on myös aiheuttanut katastrofaalista tulvimista monilla alueilla pitkin Mississippi-jokea. Tulviminen oli niin pahaa joissakin osissa joen vartta että armeijakunnan (Army Corp) insinööreille ei jätetty mitään muuta keinoa kuin tuhota yksi pato ja avata tulvaportit muilla alueilla, mikä on jättänyt miljoonia eekkereitä (1 eekkeri = 4047 neliömetriä) maata veden alle. (27)

Kansainvälinen sääpalvelu (Weather Services International) ennustaa 15 trooppisen myrskyn muodostumisen tänä hurrikaanikautena. Kahdeksan noista myrskyistä odotetaan olevan voimakkuudeltaan hurrikaaneja ja ainakin neljän niistä olevan luokkaa 3 tai suurempia hurrikaaneja voimakkuudeltaan. Sääennustajat ovat varoittaneet amerikkalaisia ”varautumaan paljon vaikuttavampaan kauteen pitkin USA:n rantaviivaa”. (28)

Siellä varmasti näyttää olevan nousua kuolettavassa ilmastossa, ei vain Yhdysvalloissa, vaan kaikkialla maailmassa. Kun me näemme maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia, tornadoja, hurrikaaneja, tulvia, ja muita onnettomuuksia tapahtuvan, niin se palvelee muistutuksena siitä kuinka paljon me tarvitsemme Jumalan suojelua näinä myrskyisinä aikoina.

Sammuva talous! (A Stalling Economy!)

Kuten tavallista, USA:n keskuspankin (FED) puheenjohtaja Ben Bernanke ja hänen työtoverinsa Federal Reserve’ssä vakuuttavat että Amerikka on oikeilla raiteilla, ja että tie elpymiseen on vain mutkan käänteessä. He jatkuvasti kertovat meille, että asiat ovat menossa parempaan suuntaan, mutta työttömyys pysyy äärimmäisen korkealla, asuntomarkkinat ovat huonolla tolalla, inflaatio on kohoamassa, bensiinin hinnat norkoilevat 4.00 dollaria per gallona (1 gallona = 3,79 litraa) ympärillä, ja Yhdysvaltojen hallinto on sen velkojen maksun laiminlyömisen partaalla jos Kongressi epäonnistuu nostamaan velkakattoa elokuuhun 2011 mennessä.

Kuinka huonot ovat työmarkkinat Yhdysvalloissa? McDonalds Corp, joka on tunnettu sen edullisesta, epäterveellisestä pikaruuasta, hiljattain jatkoi työhönotto-rellestystään ja palkkasi 62,000 uutta työntekijää. Alkuperäinen suunnitelma edellytti vain 50,000 työntekijän palkkaamista, mutta se mikä on todella järkyttävää, on ihmisten määrä, joka heidän täytyi käännyttää takaisin. Yli miljoona ihmistä haki työtä McDonalds’ista. (29)

Kiinteistövälityksen tutkimusfirma, nimeltä Zillow, raportoi toukokuussa 2011, että 28,4 prosentilla kaikista yksinhuoltajaperheiden (single-family) asuntolainoista on nyt negatiivinen oma pääoma (nettoarvo). Asuntolainoja nimitetään tässä tilanteessa ”vedenalaisiksi asuntolainoiksi”. (30) [Tarkoittanee sitä että vakuutena olevan talon tai asunnon arvo on pienempi kuin nostettu lainamäärä. Suom. huom.] Chicagon kaupunki on niin epätoivoinen pääsemisestä eroon hylätyistä taloistaan että he ovat nyt ryhtyneet yhteistyöhön Bank of American kanssa vain lahjoittaakseen joitakin tyhjiä asuntoja ei-kaupallisille järjestöille. (31) Ajattelehan vain, asuntomarkkinat ovat niin huonot Chicagossa että he ovat päättäneet aloittaa kotien luovuttamisen pois!

Toukokuun 16:ntena 2011, Yhdysvaltojen hallinto saavutti sen 14,29 biljoonan dollarin velkakattonsa. [Velkakatto tarkoittaa ulkomaisen velan maksimimäärää. Suom. huom.] Vaikka maa on velkarajallaan, valtiovarainministeri Timothy Geithner kertoi Kongressille että hallinto tulee edelleen olemaan kykenevä maksamaan sen velkansa ennen elokuun 2. päivää 2011, ”epätavallisten toimenpiteiden” soveltamisen kautta, sellaisten kuten rahan lainaamisella Civil Service Retirement and Disability -rahastosta (eläke- ja invaliditeettirahasto). (32) Varsin todennäköisesti, USA:n Kongressi tulee nostamaan velkakattoa ennen kuin me pääsemme elokuuhun 2011. Kuitenkin, tosiasiana pysyy se, että Amerikan Yhdysvallat on maa, joka ei voi toimia enää ilman rahanlainaamista. USA:n velan korkomaksut vuonna 2010 ylittivät 413 miljardia dollaria. (33)

Lopuksi, minä rohkaisen kaikkia teitä jatkamaan Jumalan etsimistä näinä vaikeina aikoina. Minä tiedän että tässä maailmassa, jossa me elämme, monet asiat ovat väärin. Kuitenkin me palvelemme suurta ja armollista Jumalaa joka tulee huolehtimaan meistä ja pitämään meidät turvassa jos me noudatamme Hänen tahtoaan. Jos sinä et ole vielä luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä rohkaisen sinua tekemään niin nyt. Minä tiedän että ilman Herraa Jeesusta Kristusta elämässäni, minä tuntisin toivottomuutta. Meidän Vapahtajamme on luvannut että Hän tulee palaamaan, ja minä tiedän että Jumala aina pitää lupauksensa. Sydämeni huuto totisesti on, ”Vaikka näin on, tule, Herra Jeesus.”

Kiitokset kaikille teille jotka tuette tätä ministeriötä. Se on teidän ystävällisyytenne ja anteliaisuutenne joka sallii meidän Last Trumpet -ministeriössä tehdä sitä mitä me teemme. Me pyrimme pitämään teidät kaikki informoituina ajankohtaisista tapahtumista joita sattuu näinä viimeisinä päivinä ja yritämme kovasti parantaa tämän uutiskirjeen kunkin uuden numeron laatua ja sisältöä tulevina kuukausina. On kulunut yksi vuosi siitä kun me julkaisimme viimeisen numeron, jonka kirjoitti isäni, pastori David J. Meyer. Minä tiedän että häntä ei pystytä korvaamaan, mutta minä kiitän Jumalaa ja kaikkia meidän lukijoita tästä tilaisuudesta palvella hänen poissa ollessaan ja tehdä työtä Herralle kun me koko ajan lähestymme meidän Vapahtajamme loistokasta paluuta. Jos teillä on joitakin rukouspyyntöjä, pieniä tai suuria, tunne itsesi tervetulleeksi lähettämään niitä meidän suuntaan. Meidän esirukoilijamme tulevat antamaan kullekin pyynnölle yksilöllistä huomiota. Me myös pyydämme teitä pitämään meidät rukouksessa liittyen uuteen käsittelykeskukseen jonka me haluaisimme rakentaa kiinteistölle meidän kotikirkkomme viereen, jonka minun isäni oli hankkinut vähän ennen poismenoaan. Me etsimme Jumalan viisautta, armoa, ja siunausta kun me yritämme ratkaista kaikki yksityiskohdat koskien tätä projektia. Minä tiedän että jos se on Herran tahto, kaikki tulee ratkeamaan. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Phrases.org.uk, http://www.phrases.org.uk/meanings/absolute-power-corrupts-absolutely.html.
02. Al Arabiya News, May 1, 2011, By Dina Al-Shibeeb, http://english.alarabiya.net/.
03. Wikileaks, April 28, 2011, Cable 05OTTAWA268, http://wikileaks.ch/.
04. Dictionary.com, http://dictionary.reference.com/browse/isolationism.
05. Official CFR Roster, http://cfr.org/.
06. GoodReads.com, http://goodreads.com/quotes/show/106700
07. What Liberals Say, http://aim.org/wls/author/chester-m-pierce/.
08. The Week, May 3, 2011, By The Week, http://theweek.com/.
09. USA Today, May 2, 2011, By Douglas Stanglin, http://usatoday.com/.
10. USA Today, May 2, 2011, By Michael Winter, http://usatoday.com/.
11. Christian Science Monitor, May 3, 2011, By Ariel Zirulnick, http://csmonitor.com/.
12. Fox News, December 26, 2001, By Fox News, http://foxnews.com/.
13. CBS News, January 28, 2002, By CBS News, http://cbsnews.com/.
14. CNN, January 18, 2002, By CNN, http://cnn.com/.
15. Washington Post, May 25, 2010, By Jeff Stein, http://washingtonpost.com/.
16. Electronic Privacy Information Center, May 9, 2011, http://epic.org/.
17. CBS New York, May 3, 2011, By CBS New York, New York, NY.
18. U.S. Food and Drug Administration, Official Press Release, May 4, 2011, http://fda.gov/.
19. The Wall Street Journal, April 22, 2011, By Julia Angwin and Jennifer Valentino-Devries, http://wsj.com/.
20. The Newspaper, April 19, 2011, http://thenewspaper.com/news/34/3458.asp.
21. MSNBC, May 5, 2011, By Tom Curry, http://msnbc.com/.
22. Rhrealitycheck.org, April 27, 2011, By Drew De Los Reyes.
23. The Sacramento Bee, May 7, 2011, By Diana Lambert, http://sacbee.com/.
24. Time Magazine, May 10, 2011, By Mark Thompson, http://time.com/.
25. The Christian Science Monitor, May 6, 2011, By Taylor Barnes, http://csmonitor.com/.
26. Associated Press, May 10, 2011, By Beth Borenstein.
27. USA Today, May 18, 2011, By Thomas Frank, http://usatoday.com/.
28. AFP, April 27, 2011, By AFP, Miami, FL.
29. Bloomberg News, April 28, 2011, By Leslie Patton, http://bloomberg.com/.
30. Business Insider, May 9, 2011, By Business Insider, http://businessinsider.com/
31. Chicago Breaking Business News, May 11, 2011, By Mary Ellen Podmolik.
32. Huffington Post, May 18, 2011, By Elise Foley, http://huffingtonpost.com/.
33. Treasury Direct, http://www.treasurydirect.gov/govt/reports/ir/ir_expense.htm.


Erikoishuomautus: Uusi kunnianosoitus-nettisivu pastori David J. Meyer’iä varten voidaan nyt ladata osoitteesta http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com