Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

EHEC-bakteeri lopunajan ruttotauti ja ihmisten suunnittelema

Tässä vielä jatkoa jo julkaisemaani ensimmäiseen osaan tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä. Parempi oli panna nämä viikkokirjeen eri osiot kahteen julkaisuun, koska aiheet erottuivat selvästi toisistaan. Tässä siis asiaa paljon porua viime aikoina aiheuttaneesta tappajabakteerista, joka Eviran nettisivujen mukaan tunnetaan nimellä Enterohemorraaginen Escherichia coli -bakteeri eli EHEC-bakteeri, joka on yksi suolistotulehduksia aiheuttavista E. coli -ryhmistä. Tämä E. coli -bakteerikanta lienee kuitenkin pahojen ihmisten suunnittelema bioase, joka on tarkoitettu tappamaan. David Bay vertaa tätä Sarsiin ja lintuinfluenssaan, lopunaikojen kulkutauteihin, joita esiintyy vähän ennen Jeesuksen Kristuksen loistokasta paluuta omilleen. Jeesus itse ennusti ruttotauteja tulevan monin paikoin ja Ilmestyskirjan 4. sinetissä Hallava Hevonen tuo mukanaan kuolemaa ruttotaudin muodossa. Viikkokirjeen toisen osan suomensi: Olli R.

--------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 8.6.2011 (jatkoa..)

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. Onko tappavan E. coli -bakteerikannan voimakas lisääntyminen biogeneettisesti suunniteltua aiheuttamaan mahdollisimman paljon kuolemantapauksia?

Tarkastelkaamme joitakin tosiasioita.

UUTISKATSAUS: Oikeuslääketieteellinen todistusaineisto nostaa esiin sen, että eurooppalainen E. coli -superbakteeri bio-suunniteltiin tuottamaan ihmisuhreja, by Mike Adams, Natural News, 6. kesäkuuta 2011

”Vaikka vihannesten syyttämispeli on nyt käynnissä läpi EU:n, missä E. colin supervastustuskykyinen kanta sairastuttaa potilaita ja täyttää sairaaloita Saksassa, niin käytännössä kukaan ei puhu siitä kuinka E. colista olisi voinut tulla maagisesti vastustuskykyinen kahdeksaa eri antibioottilääkeluokkaa vastaan ja sitten yhtäkkiä ilmenisi ruokatarvikkeissa.”

Tämä tapahtumaketju näyttää tarpeeksi kummalliselta oikeuttaakseen lisätutkinnan. Avainsana tässä lauseessa on ”maagisesti”, ilmaisten tapahtumaa joka on hyvin kaukana ulkopuolella luonnontieteen maailmaa ikään kuin ollen ”maaginen”.

”Tämä nimenomainen E. coli -muunnos on osa O104-kantaa, ja O104-kannat eivät likimain koskaan (normaalisti) ole vastustuskykyisiä antibiooteille. Saavuttaakseen tämän vastustuskyvyn, niitä täytyy toistuvasti altistaa antibiooteille aiheuttamaan ’mutaatiopaine’, joka tönäisee niitä kohti täydellistä lääkeimmuniteettia … bakteerikannan uhatessa nyt ruoankuluttajia halki EU:n, kiehtova kuva muodostuu siitä kuinka sen on täytynyt syntyä.”

Kiinnitä turvavyösi tästä kohdasta eteenpäin, koska geneettinen tutkimus tästä erikoisen ilkeästä E. colista tulee todella saamaan hiuksesi pelosta kiehkuralle.

”Kun tiedemiehet Saksan Robert Koch -instituutissa purkivat O104-kannan geneettisen rakenteen, he havaitsivat sen olevan vastuskykyinen kaikille seuraaville antibioottiryhmille ja -yhdistelmille:
  • penisilliinit
  • tetrasykliini
  • nalidiksiinihappo
  • trimetopriimi-sulfametoksatsoli
  • kefalosporiini
  • amoksisilliini/klavulaanihappo
  • piperasilliini-sulbaktaami
  • piperasilliini-tatsobaktaami 
Kuitenkin, niin pelottavalta kuin tämä skenaario saattaa näyttääkin, se muuttuu pahemmaksi – paljon pahemmaksi:

Aluksi, tutkikaamme miten tämä kauhistuttava uutinen voi muuttua pahemmaksi:

”Lisäksi, tämä O104-kanta omaa kyvyn tuottaa erityisiä entsyymejä jotka antavat sille sen mitä voitaisiin kutsua ”bakteerien supervoimiksi”, tunnettu teknisesti nimellä laajakirjoiset beetalaktamaasientsyymit (Extended-Spectrum Beta-Lactamases (ESBLs)): ’ESBL-entsyymit ovat entsyymejä joita voidaan synnyttää bakteereiden toimesta saaden ne vastustuskykyisiksi, kefalosporiineille esim. kefuroksiimille, kefotaksiimille ja keftatsidiimille – mitkä ovat laajimmin käytettyjä antibiootteja useissa sairaaloissa’, selittää Britannian terveyssuojeluvirasto (Health Protection Agency).”

Nyt, katsokaamme miten tämä uutinen voi muuttua paljon pahemmaksi:

”Tuon lisäksi, tämä O104-kanta omaa kaksi geeniä – TEM-1:n ja CTX-M-15:n – jotka ’ovat saaneet tohtorit vapisemaan 1990-luvulta lähtien’, raportoi The Guardian … Ja miksi ne saavat tohtorit tutisemaan? Siksi että ne ovat niin tappavia että monet ihmiset jotka saavat tartunnan sellaisesta bakteerista kokevat kriittisen elimen (esim. munuaisen) pettämisen ja yksinkertaisesti kuolevat.”

Tappavan superpöpön bio-suunnittelu

”Joten miten, tarkalleen, bakteerikanta syntyy joka on vastustuskykyinen yli tusinalle antibiootteja kahdeksassa eri lääkeluokassa ja sille on ominaista kaksi tappavaa geenimutaatiota ynnä ESBL-entsyymikyvyt?”

”… lopputulos on se, että E. coli -kannan luominen, joka on vastustuskykyinen kahdeksalle antibioottiryhmälle, edellyttää toistuvaa, pitkitettyä altistusta noille antibiooteille. On käytännössä mahdotonta kuvitella kuinka tämä kaikki voisi tapahtua itsestään luonnollisessa maailmassa. Esimerkiksi, jos tämä bakteerikanta olisi peräisin ruoasta (kuten meille on kerrottu), niin miten se saavutti kaiken tämän antibioottien vastustuskyvyn, koska tosiasia on, että antibiootteja ei käytetä vihanneksissa?”

”Kun tarkastellaan geneettistä todistusaineistoa jonka eteen me nyt joudumme, on vaikea kuvitella miten tämä voisi tapahtua ’luonnostaan’. Samalla kun vastustuskyky yksittäiselle antibiootille on yleistä, E. coli -kannan luominen joka on vastustuskykyinen kahdeksalle eri antibioottiryhmälle – yhdistelmässä – yksinkertaisesti uhmaa geneettisen uudelleenjärjestelyn ja yhdistämisen lakeja luonnossa. Yksinkertaisesti sanottuna, tämä superpöpö E. coli -kanta ei olisi voinut syntyä luonnostaan. Ja tuo jättää vain yhden selityksen sille mistä se todella tuli: laboratoriosta.”

Miksi joku haluaisi nähdä sellaisen vaivan suunnitella geneettisesti niinkin tappavaa bakteeria? Useilla skenaarioilla on paljonkin mieltä.

1) Saada kontrolli globaalista ruokavarastosta – Seuraamalla Dialektisen Prosessin periaatteita (jota Illuminati rakastaa tehdä), sinä tartut kriisiin useiden erillisten vaiheiden välityksellä:

a) Luo onnettomuus

b) Salli yleisen paniikin alkaa ja valtamedian avulla, Illuminati voi ohjata paniikkia eteenpäin ja voi myös vahvistaa sitä.

c) Astu sisään ratkaisusi kanssa, joka vilisee aina voimakasta säätelyä, joka tässä tapauksessa, luultavasti päätyy globaaliin ruokatarvikekontrolliin Globaalin Eliitin toimesta.

Muistatko Illuminatin inhottavan agendan?

”Yleinen sääntö on se, että sekaannuksesta koituu hyötyä; mitä enemmän sekasortoa, sitä enemmän hyötyjä. Sen vuoksi, paras lähestymistapa on luoda ongelmia ja sitten tarjota ratkaisuja.” (Ibid., s. 57)

”Pidä yleisö kurittomana, ja tietämättömänä perussysteemin periaatteista yhtäältä, samalla kun pidät heidät hämmennyksissä, sekavina, ja suunniltaan olevina asioihin, joilla ei ole mitään todellista merkitystä toisaalta.” (Ibid.)

”Pidä yleisö kiireisenä, kiireisenä, kiireisenä, ilman aikaa ajatella; takaisin farmille muitten eläinten kanssa.” (Ibid.)

”Ota maailman ohjakset käsiin … supistamaan … maailma turvalliselle tasolle prosessilla hyväntahtoista orjuutta ja kansanmurhaa … Ainoa vaihtoehto, joka maailman johtavalle eliitille jää jäljelle, olisi lisätä kuolleisuusastetta … Tri. Aurelio Peccei Rooman Klubista … puolsi sitä että kulkutaudilla, joka tulee käyttöön, olisi sama vaikutus kuin historian Mustalla Surmalla.” (Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 49, 167)

Nyt kun sinä tiedät että Illuminatilla on niinkin matala arvonanto keskivertoihmistä kohtaan, voitko käsittää että he aikovat ottaa käyttöön kulkutaudin, jolla on sama tappava vaikutus kuin Mustalla Surmalla, Mustalla Rutolla? Kun minä luin, vuonna 1997, että ihmisgenetiikkaa tutkivat tiedemiehet olivat saavuttaneet täyden hallinnan ihmisen geneettisestä jaksottamisesta, minä tunsin kuolettavan paniikkipistoksen, koska minä muistin mitä Raamattu sanoo ihmisestä.

”Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat.” (1. Moos. 6:5)

”Sillä ei ole maan päällä ihmistä niin vanhurskasta, että hän tekisi vain hyvää eikä tekisi syntiä.” (Saarnaaja 7:20)

Mikä oli ensimmäinen synti joka kirjattiin muistiin sen jälkeen kun Aadam ja Eeva heitettiin ulos Eedenin puutarhasta? Murha!

”Ja Kain sanoi veljellensä Aabelille: "Menkäämme kedolle". Ja heidän kedolla ollessansa Kain karkasi veljensä Aabelin kimppuun ja tappoi hänet.” (1. Moos. 4:8)

”Petollinen on sydän ylitse kaiken ja pahanilkinen; kuka taitaa sen tuntea?” (Jer. 17:9)

Tämä viimeinen lause on se mikä sai minun sydämeni paniikkiin. Jumala oli juuri sallinut erittäin pahojen ihmisten saada kontrollin geneettisen koodin suhteen. Ei mitään hyvää voisi tulla esiin tästä tapahtumasta. Itse asiassa, minä muistin sitten joitakin lopunaikojen raamattujakeita jotka puhuivat uskomattoman ennennäkemättömistä taudeista, joiden ennustetaan kohtaavan pahan ihmiskunnan.

”Ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin…” (Luuk. 21:11, KR 33/38)

"There will be mighty and violent earthquakes, and in various places famines and pestilences (-) ..." (Luke 21:11; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

”Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.” (Ilm. 6:8, KR 33/38)

"So I looked, and behold, an ashy pale horse black and blue as if made so by bruising, and its rider's name was Death, and Hades (the realm of the dead) followed him closely. And they were given authority and power over a fourth part of the earth to kill with the sword and with famine and with plague (pestilence, disease) and with wild beasts of the earth." (Revelation 6:8; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Tämä viimeinen lause, “maan villipetojen kautta”, voisi helposti kuvata geneettisesti luotuja viruksia kuten SARS’ia ja Lintuinfluenssaa, koska niiden geneettinen koostumus sisältää petojen, toisin sanoen, sikojen ja lintujen elementtejä.

Useimmat kristityt uskovat että aikakauden loppu on käsin kosketeltavissa, ja minä myös uskon sen. Jos tämä on asianlaita, niin sitten meidän pitäisi nähdä tulossa olevia ”kulkutauteja (plagues), pahanlaatuisa ja tarttuvia, tai epidemian luonteisia tartuntatauteja, jotka ovat tappavia ja tuhoisia” meidän taivaanrannallamme.

Minä uskon tämän kaltaisen tappavan bakteerikannan luomisen, joka on vastustuskykyinen kahdeksalle merkittävälle antibiootille, olevan yksi noista profeetallisista myrskyistä meidän horisontissamme.

[Viimeisimmän tiedon mukaan, E. coli (EHEC) -bakteeriin oli torstaihin (9.6.2011) mennessä kuollut 30 ihmistä ja enemmän kuin 2,800 ihmistä oli sairastunut ainakin 14 maassa (http://www.ehecinfection.com/e-coli-death-toll-hits-30). Suurin osa oli oleskellut Pohjois-Saksassa. Lisäksi valtamedia väittää tuoreeltaan että EHEC-bakteeri on peräisin pavuniduista (http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201106100115013_ul.shtml). Suom. huom.]

Ks. myös seuraava linkki: http://nwohavaintoja.blogspot.com/2011/06/e-coli-bakteeri-on-tarkoitetu-tappamaan.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com