Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 21. tammikuuta 2011

Profeetalliset supervaltiot #7 ja #8 ovat muodostumassa!

Tässä Cutting Edgen tuoreessa viikkokirjeessä David Bay ruotii Pohjois-Afrikan ja Länsi-Afrikan nykytilannetta kun sekä Tunisiassa että Norsunluurannikossa on käynnissä pitkäaikaisten johtajien vallanvaihdos. Tämä liittyy illuminaattien suunnitelmaan kaataa vanhat diktatuurihallitukset Afrikan mantereelta, jotta laajemmat alueelliset hallinnot voitaisiin perustaa supervaltio-nimellä. Näitä supervaltioita eli vaikutuspiirejä luotaisiin maailmaan 10 kappaletta, mikä yhdistyy Danielin kirjan profetiaan viimeisestä 4. pedosta, jolla on 10 sarvea (Dan. 7:7-8, 19-20, 23-24). Tämä Danielin neljäs valtakunta on lopullisen Antikristuksen maailmanhallinto, joka jakautuu siis kymmeneen osaan (kymmenvaltioliitto). Hieman olen/olin skeptinen tämän New Age -kirjailijoiden (Mihajlo Mesarovic ja Eduard Pestel, kirjassa nimeltä "Mankind At The Turning Point (Ihmiskunta käännepisteessä)", vuonna 1974) kehittelemän teorian suhteen, jonka alkuunpanijana oli okkulttinen New Age -kirjailija Alice Bailey kirjassaan The Externalisation of the Hierarchy. Täytyykö meidän uskoa, että Illuminati tulee todellakin toteuttamaan tämän suunnitelman, jota tukee mm. ”Pentagonin uusi kartta” -strategia? Näin semminkin kun David Bay julkaisi äskettäin kirjoituksia joiden mukaan 10 supervaltion syntymiseen menee vielä vuosikausia (täysin valmiina vasta viisi supervaltiota) ja näin Antikristuksen (maailmanhallitsijan) ilmestyminen 11. sarvena (pieni sarvi) kaikkien supervaltioiden jälkeen olisi myöskin kaukana ja sen myötä myös Kristuksen toinen tulemus. Kuitenkin David kirjoitti artikkelissaan CE2377 seuraavaa:
”Meidän täytyy esittää vielä eräs näkökanta. Kun seurakunnan tempaus tapahtuu, niin Pyhän Hengen pidättävä voima otetaan "pois tieltä" (2. Ts. 2:3-8). Kun Pyhän Hengen hillitsevä voima ei ole pidättämässä maailman valtioita, niin kymmenvaltioliiton suunnitelma voisi horjahtaa eteenpäin nopeasti muodostaen kaikki 10 valtiota hyvinkin äkkiä. Koska Illuminaatti todella tietää seurakunnan tempauksen olevan hyvin todellinen tapahtuma, he voisivat oikein hyvin olla ikäänkuin tappamassa aikaa odottaen, että sadat miljoonat heidän leppymättömimmät vihollisensa katoavat "silmänräpäyksessä".”
Tämä voisikin olla totta, että tempauksen (seurakunnan ylösoton) jälkeen asioihin pistettäisiin vähän vauhtia ja näin kymmenvaltioliiton toteutuminen ei välttämättä olisikaan enää niin kaukana, koska tempaus voi tapahtua milloin vain. Tämän supervaltioteorian rinnalla pidän kuitenkin varteenotettavana sitä, että lopullinen petovalta (Danielin 4. peto) olisi Euroopan Yhdysvallat (nyk. EU), jonka sisältä nousee vaikkapa kymmenen euromaan ydin, joiden taloudet ovat vakaita. Antikristus pudottaisi siten EU:n rahaliitosta kolme velkaantunutta reunavaltiota (Dan. 7:8, 20, 24) ja muut lähtevät vapaaehtoisesti (toivottavasti myös Suomi). Seuraavan viikkokirjeen osion suomentaja: Olli R.



Cutting Edgen viikkokirje 19.1.2011

---------- This Week's Hot News --------

Prophetic Supernations #7 and #8 Are Forming!

The World Indeed Is On Fire In the "Non-Integrating Gap"

---------- Tämän viikon kuumat uutiset --------

Profeetalliset supervaltiot #7 ja #8 ovat muodostumassa!

Maailma on todellakin tulessa “ei-integroituneen aukon” sisällä




I. Lakkaamattomat sodat ja uhat kaataakseen hallituksia jatkavat leviämistään kaikkialla läpi ”ei-integroituneen aukon” kansakuntien Pohjois-Afrikasta Lähi-itään (supervaltio #7) sekä keskisessä ja eteläisessä Afrikassa (supervaltio #8)!

Tunisian 50-vuotisen diktatuuriajan loppu on ensimmäinen ”hallinnonvaihdos (Regime Change)” tässä uudessa sodassa.

UUTISKATSAUS: ”Väkivallasta arpinen Tunisia ilmoittaa uudesta hallituksesta”, Excite News, 17. tammikuuta 2011

"TUNIS, Tunisia (AP) – Tunisia otti askeleen kohti demokratiaa ja sovintoa maanantaina, luvaten vapauttaa poliittiset vangit ja avata hallituksensa oppositiovoimille, jotka on pitkään pidetty poissa vallasta – mutta vanha kaarti piti kiinni avainviroista, suututtaen mielenosoittajat."

”Pentagonin uusi kartta” -toimintasuunnitelma (”Pentagon’s New Map” strategy) erikoisesti mainitsee yksittäisen diktaattorin, joka seisoo alueellistamissuunnitelman tiellä, poissiirtämisen tärkeydestä, mikä tulee lopulta johtamaan suunnitellun 10 supervaltion luomiseen (Daniel 7:7-8 kohdan täyttymys).

"Presidentti Zine El Abidine Ben Ali lensi perjantaina Saudi-Arabiaan kuukauden mittaisten protestien jälkeen työttömyyden ja korruption takia mikä johti hänen kukistumiseensa 23 vuoden vallassaolon jälkeen… Itsevaltaisen Ben Alin alaisuudessa, Tunisiaa johdettiin tehokkaasti yhden puolueen johdolla… Kerran niin pelätyt poliisivoimat ovat taistelleet sala-ampujia ja armeijan yksikköjä vastaan…"

Diktaattori, joka johti Tunisiaa 23 pitkää vuotta, luultavasti ei tiennyt mitään Illuminatin suunnitelmista poistaa sivuun hänenlaisiaan johtajia, mutta hän ei tuhlannut aikaa jättäen virkansa ennen kuin armeija siirrettiin häntä vastaan ja ennen kuin hänet voitaisiin murhata.

Nyt kun tämä diktaattori on poistettu Tunisiasta, maa voidaan helposti sulauttaa suunniteltuun supervaltioon #7, nimellä, ”Pohjois-Afrikka ja Lähi-itä” .

”Hallinnonvaihdos” Tunisiassa huolestuttaa muita kansakuntia, peläten että ne saattaisivat olla seuraavia. Muista, yksi pääopeista ”Pentagonin uuden kartan” -toimintasuunnitelmassa, on se, että kansakunnat tulevat tarkastelemaan maan invaasiota tai uhkaavaa invaasiota vaikutusalueellaan ja käsittävät että he voisivat olla seuraavia, elleivät tee niitä muutoksia, joita Globaali Eliitti haluaa heidän suorittavan.

[Tänään 20.1.2011 Tunisian uudessa väliaikaisessa hallituksessa tapahtui joukkoero kun entiseen valtapuolueeseen RCD:hen kuuluneet ministerit erosivat puolueesta. Joukkoero tapahtui, kun mielenosoittajat vaativat RCD:n hajottamista. Arvostelijoille ei riittänyt se, että ainoastaan itsevaltainen presidentti Zine al-Abidine Ben Ali väistyi vallasta viime viikolla. Ks. http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/01/1259274/tunisiassa-ministerien-joukkoero. Suom. huom]

UUTISKATSAUS: “Tunisian mullistus kipinöi levottomuutta läpi arabimaailman – joissakin johtajissa enemmän kuin muissa”, Fox News, 18. tammikuuta 2011

"RABAT, Marokko – Neljän päivän korvia huumaavan hiljaisuuden jälkeen, Marokko on liittynyt useisiin muihin arabivaltioihin ilmaistessaan ’syvää huolta’ poliittisen kuohunnan suhteen Tunisiassa….Ahmed Herzenni, Marokon hallituksen nimittämän neuvoa antavan ihmisoikeuksien komitean presidentti (president of Morocco’s government-appointed Advisory Committee on Human Rights), sanoi haastattelussa tiistaina, että astuttuaan valtaan vuonna 1999, kuningas Mohammed VI oli dramaattisesti kiihdyttänyt poliittista liberalisointia, jonka hänen isänsä, edesmennyt kuningas Hassan II, oli aloittanut. Herzenni sanoi, että se, mitä Tunisian kansa oli tehnyt, oli ”hyvin tärkeää”, sillä se oli näyttänyt että ”totalitarismilla ei ole mitään tulevaisuutta” alueella, ja että diktaattorit, kuten Ben Ali, olivat ”tuomittuja kaatumaan”."

Täsmälleen kuten ”Pentagonin uuden kartan” -strategia näkee ennakolta! Kaikkia sortodiktaattoreita tähdätään kukistumaan, yksinkertaisesti siksi, koska heidän yhden-miehen johtamistapa seisoo sulauttamisen tiellä alueelliseen hallintoon, tässä tapauksessa, supervaltio #7:ään.

Huomaa, myöskin, huoli Marokon johtajien keskuudessa, kun he kävivät debattia omien riviensä sisällä siitä, että tulisiko kiihkeys ”hallinnonvaihdokseen” iskemään heitä seuraavaksi. He tulivat siihen johtopäätökseen, että vastaus on ”ei”, koska he olivat jo panneet alulle ”poliittisen liberalisoinnin”.

Muista, yksi osa ”Pentagonin uuden kartan” -strategiasta, on se, että muut niskoittelevat kansakunnat alueella tulevat ymmärtämään että naapuri on juuri syösty vallasta ja nämä tulevat tekemään vapaaehtoisesti niitä muutoksia joita Globaali Eliitti haluaa. Näyttää siltä ikään kuin arabimaailma Pohjois-Afrikassa on saamassa sanoman!

Samoin, Libyan alistava diktaattori on vaikeuksissa.

"Alueen sortavista diktaattoreista pitkäaikaisin, Muammar al-Qaddafi, joka on johtanut öljyrikasta Libyaa vuosikymmeniä, tuomitsi Tunisian protestit, jotka johtivat hänen pitkäaikaisen liittolaisensa, Ben Alin, kukistumiseen. Qaddafin lausunnot heijastavat hermostuneisuutta hänen oman poliittisen elinkelpoisuutensa suhteen, jonka jakavat kovin monet maat alueella."

Kuka muu on huolissaan ”hallinnonvaihdoksesta” maassaan?

** Egypti – "Presidentti Hosni Mubarak, esimerkiksi, joka on 82-vuotias ja hänen sanotaan olevan sairas, on johtanut Egyptiä yli 30 vuotta. Mutta hän hautoo mielessään vielä yhtä virkaan asettumista tämän vuoden syksyllä. Verrattuna Tunisiaan, 84 miljoonaa egyptiläistä on keskimäärin vähemmän hyvin koulutettuja, vähemmän Internet-tajuisia ja paljon köyhempiä."

Asian ydin on se, että Tunisian kansalaiset olivat paljon paremmin koulutettuja ja varakkaampia kuin kansalaiset Egyptissä, mutta diktaattori seisoi alueellisen hallinnon tiellä, josta suunnitellaan tulevan supervaltio #7.

** Syyria-Jordania – "Tunisian tainnuttavien tapahtumien herätyksessä, useat itsevaltaiset arabivaltiot ottivat askeleita helpottaakseen taloudellista painetta kansalaisissaan. Sunnuntaina, Syyria korotti jyrkästi tukimaksujaan energiaa varten kasvattamalla lämmitysöljyn hinta-alennuksia julkisille työntekijöille 72 prosentilla."

"Jordaniassa, missä on myös nähty mielenosoituksia huimasti nousevien ruoka- ja asumiskustannusten sekä korkean työttömyyden vuoksi, Hashemiitti -kuningaskunta ilmoitti uudesta 125 miljoonan dollarin paketista tukiaisia polttoainetta ja tuotteita, kuten sokeria, varten, sen jälkeen kun jordanialaiset protestoivat tällä viikolla."

Kuten sinä voit nähdä, muut arabivaltiot tämän alueen sisällä katselevat ”hallinnonvaihdosta” Tunisiassa ja yrittävät kuumeisesti päättää mitä muutoksia niiden täytyy tehdä varmistaakseen, ettei tällaista tapahdu heille!

Eikö olekin kiehtovaa nähdä profetioiden toteutumista päivittäisissä uutisissa (Daily News)?

II. Norsunluurannikko jatkaa uhassa olemistaan hallituksen kaatumisen suhteen.

UUTISKATSAUS: ”AU:n (Afrikan Unioni) lähettiläs: Presidentti Gbagbo’n virassa pysyminen on isku demokratialle”, Forbes Business News, 17. tammikuuta 2011

"ABIDJAN, Norsunluurannikko – Afrikan Unionin lähettiläs sanoo, että sallimalla Norsunluurannikon virkaatekevän johtajan pysyä virassa olisi ’kuolettava isku’ maanosan demokratialle."

"Kenian pääministeri Raila Odinga suuntasi takaisin Norsunluurannikolle maanantaina vielä yhdessä yrityksessä taivutella Laurent Gbagbo’a luopumaan vallasta lähes kaksi kuukautta presidentinvaalien jälkeen. Hänen vierailunsa merkitsee viidettä kertaa yhtä monessa viikossa kun joku Afrikan johtaja on tullut puhumaan uhmakkaalle Gbagbo’lle."

Tämän artikkelin viimeinen lause ”sanoo sen kaiken”, osoittaen että Pentagonin strategiaa ollaan seuraamassa täsmälleen niin kuin professori Barnett näki ennalta!

"Alueelliset johtajat ovat uhanneet harkita sotilaallista väliintuloa syrjäyttääkseen Gbagbo’n, jos hän tarrautuu valtaan."

Hyvin pian, minä kuvittelisin, me tulemme kuulemaan uutisia ”hallinnonvaihdoksesta” Norsunluurannikossa tai invaasiosta Länsi-Afrikan sotajoukkojen toimesta. Supervaltio #7 tullaan luomaan, ja ei minkään yksittäisen valtion Afrikan mantereella sallita seistä sen tiellä.

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Keskustelua Antikristuksesta -- UusiSuomi hylkäsi viestini

Ollin kommentti Uuden Suomen blogiin, jota ei hyväksytty (käsiteltiin roskapostina)
(Paavo Virtaniemen Puheenvuoro: Kuka on Antikristus?)

Tämä on hämmästyttävää. Yritin viime yönä osallistua Uuden Suomen Puheenvuoro -blogipalveluun Paavo Virtaniemen blogissa, jossa hän oli aloittanut keskustelun aiheella: Kuka on Antikristus? Yritin laittaa oman kommenttini jo julkaistujen 15 kommentin perään, mutta viestiäni käsiteltiin jostain kumman syystä roskapostina, vaikka siinä ei pitäisi olla sopimatonta materiaalia. Joten he hylkäsivät viestini. Tässä paistaa kaksinaismoralismi, sillä Uusi Suomi -verkkolehti on profiloitunut sananvapauden vaalijana. Lainaan tässä erästä nettikirjoitusta (http://www.vihrealanka.fi/blogi/hesari-vs-usari): "Päätoimittaja Markku Huuskon mukaan kyse on ”yhteiskunnallista kansalaiskeskustelua edistävästä palvelusta”, jonne tulevia tekstejä ei ”sananvapautta kunnioittaen tarkasteta yleisesti ennakkoon”."

Nyt ilmeisesti jokin viestissäni on iskenyt ja lujaa moderaattoreihin, kun viestiä ei voitu hyväksyä. Mielestäni kommenttini oli rehellinen kannanotto Antikristus-kysymykseen ja perustelin kirjoitustani raamatunkohdilla. Täytin mielestäni blogi-kommentointi ehdot, jotka on lueteltu alhaalla. Voi olla, että tekstini sisälsi joitakin sanoja tai sanontoja, jotka ovat "vääriä" ja kiellettyjä blogipalvelussa, kuten vihjaus Bush-presidenttien saatananpalvontaan. Myöskin suorat mielipiteeni Obamasta ovat voineet herättää närää. Kuitenkin nämä ovat julkisuuden henkilöitä, joita voi arvostella vapaasti, ja heistä on kirjoitettu muualla vaikka mitä. Ei tämmöinen sensuuri ole normaalia. Uusi Suomi näytti nyt millä puolella he ovat ja totuuden tuominen esille Yhdysvalloista ja sen presidenteistä ei näemmä heille sovi. Raamattutulkintani olivat siis epäsopivia. Seuraavassa esitän Antikristus-kommenttini sanatarkkaan siinä muodossa kuin yritin laittaa sen Paavo Virtaniemen blogi-keskusteluun.

----------------------------------

Bush nuorempi, vaikka häntä pilkattiin, on Antikristus omalla tavallaan, sillä hän petti/eksytti monet (kristitytkin) luulemaan että hän on aito kristitty vaikka teot puhuvat toista kieltä. Kyllä hänellä oli suurtakin suosiota, sillä hänethän valittiin kahdesti presidentin virkaan lähinnä uskonnollisen oikeiston turvin, jolla on paljon valtaa jenkeissä.

http://www.sunpoint.net/~patato/cef1398.html

Poliittisia Antikristuksia on lopunajalla kahdenlaisia: yksi on "rauhanmies" (vrt. Ilmestyskirjan 1. sinetti) ja toinen on sotaisa (vrt. Ilmestyskirjan 2. sinetti). Amerikan (huom. nykyajan Rooma) Demokraatit edustavat "rauhaa" keskittyen sisäpolitiikkaan ja jättävät sotimisen Republikaaneille, jotka keskittyvät puolestaan ulkopolitiikkaan ja valloitussotiin. Näin on ollut ainakin viimeiset 30 vuotta. Alkaen Carterista demokraattipresidentit ovat pyrkineet kunnostautumaan rauhan rintamalla. Clinton vahvistamassa Lähi-idän rauhaa Valkoisen Talon edustalla syksyllä v. 1993 oli Daniel 9:27 raamattukohdan esitäyttymys, koska rauhaisaa aikaa kesti juuri yhden vuosiviikon ajan eli 7 vuotta päättyen palestiinalaisten toiseen intifadaan syksyllä v. 2000. Republikaanit, joista ääriesimerkkeinä molemmat Bushit, ovat aikaansaaneet hyökkäyssotia. Nämä Bushit ovatkin tietynlaisia Antikristuksen edelläkävijöitä, koska ovat itse asiassa saatananpalvojia ja tekokristittyjä. Salaseuroihin kuuluminen paljastaa tuon (huom. Bushien Skull&Bones on vastaava Hitlerin Thule-seuralle nykyään). Nyt on sitten Barack Obama vallassa eli vuorotahtiin mennään profetian kartalla. Obama edustaa "rauhaa", kuten hänelle myönnetty rauhan nobelkin jo paljastaa. Obama on tehnyt kaikkensa, ettei Iraniin hyökättäisi. Ja Obama on samalla tavalla laiton/kelvoton (Dan. 8:22-25; 11:21-45; 2 Tess. 2:8) kuin Bush'kin eli presidentin virka ei auennut normaalisti ja rehellisesti. Obama ei ole syntyperäinen Amerikan kansalainen ja on näin ollen kelvoton presidentiksi. Bush puolestaan valittiin korkeimman oikeuden päätöksellä vaikka hän sai vähemmän ääniä kuin Al Gore ja Floridan äänestyspaikoilla oli epäselvyyksiä. Bush on myös heikentänyt USA:n kansalaisten perusoikeuksia luomalla 9/11-iskujen seurauksena Patriot Act -lait. Antikristus muuttaa ajat ja lain (Dan. 7:23-26). Tässä profeetallinen tutkielma Bushista:

http://www.heinola.org/~patato/artikkelit/GB_Nero1.php
http://www.heinola.org/~patato/artikkelit/GB_Nero2%5B1%5D.php
http://www.heinola.org/~patato/artikkelit/GB_Nero3.php

Tämä kaikki ei ole sattumaa, sillä Bush Jr oli USA:n 11. presidentti lähtien 2. maailmansodan lopusta 1945 (Harry Truman), jolloin USA:n (nykyajan Rooma) mahtiaika varsinaisesti alkoi. Antikristuksen luku on 11 (huom. Danielin pieni sarvi niiden 10 sarven jälkeen), joka on myös Vesimiehen merkin järjestysluku eläinradalla. Muuten USA:n presidentti vannoo virkavalansa aina tammikuun 20. päivänä, jolloin Aurinko siirtyy Vesimiehen merkkiin ja näin uskotaan että presidentti voisi saada jotain okkulttista voimaa tämän rituaaliajankohdan avulla. USA:n, kuten muinaisen Roomankin, johtajilla on aina ollut astrologiset neuvonantajansa. USA on nykyajan Babylon (Ilm. 18), jossa vaikuttaa edelleen egyptiläiset ja babylonilaiset salaopit. USA:n Vapaudenpatsas muuten esittää babylonialaisen Äiti/lapsi -kultin Semiramis-kuningatarta. Ks. http://nokialainen.blogspot.com/2010/10/amerikan-kuolinkellot-soivat.html

Luvusta 11 vielä: http://lampuri.fi/numerologia.htm

"Okkultistille numero 11 on kaikkein tärkein, koska se on mahdollisen pahan korkein numero ja se edustaa heidän vapaamuurarillisen Kristuksensa numeroa. Luvun 11 kerrannaiset 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99 ovat myös äärimmäisen tärkeitä."

Lopullinen Antikristus nousee EU:n johtajaksi. Euroopan liittovaltiota pidättää vain USA:n supervalta-asema (ks. 2 Tess. 2:6-8 ja "pidättäjä"), joka on esteenä Uudelle Maailmanjärjestykselle. Illuminaatit aikovat tuhota jenkkilän suunnitelmansa edesauttamiseksi, mutta toteuttavat samalla Raamatun profetian. Jumala pitää loppukädessä langoista kiinni. Luku 11 on myös tuomion luku Raamatussa.

Paavinvalta ja Rooman kirkko tarkoittaa Ilmestyskirjan toista petoa, väärää profeettaa, jolla on kuin karitsan sarvet (Ilm. 13:11-18). Kuten ystäväni Tauno Tuomio sanoi, niin vielä nousee yksi paavi, joka toteuttaa lopullisesti Ilmestyskirjan profetian. Vatikaani on tulevan Antikristuksen maailmanuskonnon keskus ja suuri portto (Ilm. 17), joka sijaitsee seitsemän kukkulan kaupungissa (Ilm. 17:9).

lauantai 15. tammikuuta 2011

Tucsonin ampujalla Mustan Magian rituaali ennen tekoaan!

Tässä Cutting Edge -ministeriön tuoreesta viikkokirjeestä poimittu osio koskien Arizonan ampumistapauksen syyllistä Jared Lee Loughner'ia, joka oli ottanut voimakkaita psykotrooppisia lääkkeitä (hallusinogeenejä) joita on käytetty shamaanien toimesta vuosisatojen ajan. Todennäköisyys sille että tämä ampuminen oli mielenhallintaoperaatio käyttämällä noituutta voimanlähteenä ja edellyttävänä "taluttajana" kasvaa minuutti minuutilta. Seuraavassa uutinen jota David Bay analysoi. Suomentaja: Olli R.

------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 12.1.2011

---------- This Week's Hot News -------


I. Tucsonin ampuja oli pystyttänyt Mustan Magian kuolemanrituaalinäyttämön takapihalleen!

Saatanistit ottavat käyttöön kuolemanrituaalin (Death Ritual) asettaakseen ”tappamisloitsun (Killing Spell)” viholliselle.




UUTISKATSAUS: ”Gabrielle Giffords’in ampumistapaus: Pelottava, kieroutunut pyhäkkö Arizonan tappajan Jared Lee Loughner’in pihalla”, Daily News, 10. tammikuuta 2011

”Uhkaava pyhäkkö paljastaa hyytävän okkulttisen ulottuvuuden häiriintyneen asemiehen mielessä jota syytetään kongressiedustajan ja 19 muun ihmisen ampumisesta. Kätkettynä naamiointiteltan sisälle Jared Lee Loughner’in kodin takana sijaitsee hälyttävä alttari pääkallon ollessa padan päällä joka on täytetty kurtistuneilla appelsiineilla. Läheisyydessä esittäytyy rivi seremoniakynttilöitä ja kassillinen puutarhamultaa, paljastavat valokuvat.”

Entinen saatanisti, Doc Marquis, kertoi meille että tämä rituaalinäyttämö on Mustan Magian pyhäkkö suunniteltu asettamaan ”tappamisloitsu” viholliselle. Sellainen loitsu on harvinainen, mutta suoritetaan aina noitapiirin mestarinoidan toimesta hänen noitapiirijäsentensä läsnä ollessa. Kun noita toistaa täsmällisesti tappamisrituaalin sanasta sanaan ja soveltaa kunnolla kutakin työkalua ja kutakin symbolia täsmälleen oikeassa kohdassa seremonian aikana, niin demoni saapuu tähän ulottuvuuteen.

Tätä demonia tullaan sitten käskemään noitapiirin mestarin taholta tappamaan ihmisvihollinen. Vihollisen nimi ja osoite toimitetaan demonille jonka uskotaan sitten toteuttavan murhan. Poliisilaitokset ovat hyvin tietoisia tästä ilmiöstä, kutsuen sitä ”paranormaaliksi murhaksi (Psychic Murder)”. Sellaista rikosta ei pystytä selvittämään, koska ei kukaan ihmisolento ole tehnyt semmoista, siten ollen jättämättä mitään johtolankoja. Vihollinen olisi pitänyt tappaa yliluonnollisen olennon toimesta. Kun murhaetsivät määrittelevät että murha on ”paranormaali murha”, he pakkaavat tutkimuslaukkunsa ja sulkevat tapauksen.

Näyttää siltä aivan kuin Jared epäonnistui asettamaan kunnolla tätä tappamisrituaalia kongressiedustaja Giffords’ia vastaan, siten pakottaen hänen itsensä suorittamaan suoraan tekonsa. Ellei todisteita pulpahda pinnalle siitä että Jared on noitapiirin jäsen, me voimme vain uskoa että hän yritti suorittaa tämän mitä hankalimman Mustan Magian rituaalin omateitse. Hän on hyvin onnekas, ettei loitsu kimmonnut takaisin hänen omaan päähänsä sen epäonnistumisen seurauksena.

DVD

Jos sinä et ole lukenut meidän tutkielmaa voimakkaasta ”okkulttisesta allekirjoituksesta” koskien tätä ampumisrellestystä, lue meidän uutishälytyksemme tammikuun 10. päivältä! Sinä tulet hämmästymään saadessasi tietää pimeistä, uhkaavista voimista nuoren Jared Loughner’in takana!

(If you have not read our treatise on the powerful "Occult Signature" of this shooting spree, read our News Alert for January 10! You will be amazed to learn of the dark, sinister forces behind young Jared Loughner!)

Tällä hetkellä, liberaalit Demokraatit yrittävät panna syyn tästä murhasta konservatiivisten talkshow- ja Internet-isäntien niskoille, syyttäen meitä vihan aikaansaamisesta tämän ampujan sisällä johtuen meidän kiihottavasta hallinnon vastaisesta retoriikasta!

Tämä syytös on yhtä pinnallinen kuin se on vääräkin. Tosiasia on, että nuorta Jared’ia kuvataan luokkatoveriensa ja muiden taholta, jotka tunsivat hänet, vasemmistolaisena, kommunistina, ja radikaalina yksinolijana.

Meidän täytyy vastustaa hallinnon johtajien aikomuksia perustaa diktatorinen Uusi Maailmanjärjestys luodessaan lakeja jotka on suunniteltu todella tukahduttamaan sananvapautta Internetissä ja painotuotteissa. Jo nyt, lainsäädäntöä ollaan valmistelemassa kohti tätä päämäärää.

9/11 -iskuista lähtien, hallinnon johtajat ovat hyväksyneet koko joukon diktatorisia lakeja, joista yhtäkään he eivät ole vielä panneet toimeen. Jos nämä johtajat todella seuraavat Adolf Hitlerin esimerkkiä kun hän vei Saksan demokratiasta diktatuuriin kuudessa vuodessa, he eivät tule määräämään yhtäkään näistä laeista ennen Kolmannen maailmansodan alkua. Sitten, he tulevat säätämään ne kaikki siltä istumalta, ja ”lammasmaiset (sheeple)” kansalaiset eivät tule tuntemaan että mikä ihme heitä oikein iski!

Tämä tieto, että ampuja oli sekaantunut saatanan palvontaan, tekee sen jopa todennäköisemmäksi, että hän oli mielenhallinnan uhri. Joka tapauksessa, Illuminati suunnittelee ”massamurhaa (Mass Murder)” yhtenä keinoista, joilla kukistetaan tämä nykyinen sivilisaatio, jotta he voivat perustaa heidän Uuden Maailmanjärjestyksensä.

Tämä ”massamurha”-kortti (”Mass Murder” card), ylhäällä, informoi meitä lopputulos-agendasta! Massamurhaa suunnitellaan yhdeksi työkaluksi, jolla Illuminati aikoo purkaa osiin tämän nykyisen sivilisaation!

torstai 13. tammikuuta 2011

Arizonan ampumistapaus sisältää Antikristus- ja Feeniks-lintu-symboliikkaa

Päivitetty 26.1.2011

Viimeaikojen suurin uutinen lienee Yhdysvaltojen Arizonassa sattunut ampumavälikohtaus, jossa 22-vuotias nuorukainen Jared Lee Loughner avasi yhtäkkiä tulen kongressiedustaja Gabrielle Giffordsin pitämässä puhetilaisuudessa Safeway-ruokakaupan ulkopuolella La Toscana Village -kauppakeskuksessa Tucsonin kaupungissa. Loughnerin ensisijaisena tavoitteena oli Giffordsin tappaminen ja hän ampuikin lähietäisyydeltä Giffordsia takaraivoon luodin lävistäessä aivojen vasemman puoliskon ja tullessa ulos vasemman silmän yläpuolelta. Giffordsin sanottiin ensin menehtyneen, mutta vähän myöhemmin uutiset ilmoittivat, että kongressinainen oli elossa mutta kriittisessä tilassa. Hyvän ensiavun ja tuurin siivittäminä Giffordsin selviytymistä on pidetty ihmeenä ja hänen tilansa on kohentunut. Ammuskelussa kuoli yhteensä kuusi ihmistä, joiden yhteenlaskettu ikä on muuten hämmästyttävät 333 vuotta, mikä tuskin on sattumaa:

Christina Taylor Green, 9.
Dorothy Morris, 76.
John McCarthy Roll, 63.
Phyllis Scheck, 79.
Dorwin Stoddard, 76.
Gabriel "Gabe" Zimmerman, 30.

Nuorin, eli 9-vuotias tyttö, oli syntynyt muuten WTC-iskujen tapahtumapäivänä 11.9.2001 ja oli siis iältään 9 vuotta ja 119 päivää kuolinhetkenään. Tästä saadaan mielenkiintoisesti Illuminatin tärkein luku 11 ja 9/11: 1+1+9=11 (päivistä) ja kun lisätään 9 vuotta: 9/11. Veikkaan että koko tämä tapahtuma, kuten Chilen kaivosturma pelastusoperaatioineen, oli Illuminatin ja demonisten henkivaltojen järjestämä näytös, jolla viestitettiin kaikille saatanisteille ympäri maailman lähestyvästä Uudesta Maailmanjärjestyksestä, joka syntyy Kolmannen Maailmansodan tuhkan keskeltä kuin nouseva Feeniks-lintu. Feeniks-lintu kuuluu egyptiläiseen mytologiaan ja on Väärän Messiaan (=Antikristus) symboli. Lue enemmän tästä suomennetusta artikkelista:

http://www.heinola.org/~patato/cef2341.html

Lainaus:

Mikä, sinä sanot, on egyptiläinen Feeniks-lintu? Muinaisen Egyptin Feeniks-lintu on puhdasta legendaa, mutta tämä ei estä okkultisteja uskomasta sen olemassaoloon. Sallikaamme 33 asteen vapaamuurarikirjailija Manly P. Hallin kertoa meille tarunomaisesta Feeniks-linnusta.
"Antiikin kansoissa tarunomaista lintua, jota kutsutaan Feeniks-linnuksi, kuvaillaan varhaisten kirjoittajien, kuten Clementin, Herodotuksen, ja Plinyn kautta; koossa ja muodossa se muistutti kotkaa, mutta tiettyjen eroavaisuuksien kanssa. Feeniks-linnun ruumista peittävät kiiltävät purppuranpunaiset höyhensulat ja sulat sen pyrstössä ovat vuorotellen sinisiä ja punaisia. Linnun pää on väritykseltään laimea, ja kaulansa ympärillä sillä on vanne kultaista höyhenpeitettä. Takana Feeniks-linnun selkäpuolella on säihkyvän värinen töyhtöharja. Vain yhden näistä linnuista otaksuttiin elävän siihen aikaan, kodissaan kaukaisissa osissa Arabiaa, linnunpesässä, jossa on kultaa ja suitsuketta (frankincense) ja mirhaa (myrrh). Feeniks-linnun sanotaan elävän 500 vuotta, ja kuollessaan sen ruumis avautuu ja jälleensyntynyt Feeniks-lintu nousee esiin. Johtuen tästä symboliikasta, Feeniks-lintuun yleensä viitataan kuolemattomuuden ja henkiin heräämisen edustajana." [Manly P. Hall, "The Secret Destiny of America (Amerikan salainen kohtalo)", 1958, s. 176-77; Korostukset lisätty]
Minä pidän hyvin mielenkiintoisena sitä että tämä okkulttinen legenda, Feeniks-lintu, jakaa useita asioita todellisen tarinan kanssa Jeesuksen Kristuksen syntymästä, elämästä, ja palvelutehtävästä.
 
 
Nyt tässä ampumatapauksessa Feeniks-lintu-symboliikka paistaa läpi, josta olen kirjoittanut blogini vieraskirjaan. Esim. Arizonan pääkaupunki on Phoenix (=Feeniks). Esitän tässä kaikki Arizonan ampumistapaukseen liittyvät vieraskirjaviestit viime päiviltä. Sanon kuitenkin jo tässä, että Gabrielle Giffordsin saaman kuolinhaavan ihmeparantuminen assosioituu hyvinkin lopullisen Antikristuksen saaman kuolinhaavan parantumiseen 7-vuotisena vaivanaikana (Ilm. 13:3). Kuten Feeniks-lintu nousee tuhkasta, niin Antikristus "nousee kuolleista" Jeesuksen tapaan. Tätähän mm. Chilen kaivosmiesten pelastus kuvasi kun heidät nostettiin ylös pimeydestä maan alta  69 päivän vankeusajan jälkeen ja pelastuskapselin nimi oli Phoenix (=Feeniks). Chilen operaatio kuvasi myös NWO:n syntyä 3. maailmansodan raunioiden keskeltä, jolloin Väärä Messias nousee. Paholainen on Jumalan jäljittelijä. Jeesus sai "kuolinhaavan" ristillä kun sovitti meidän syntimme ja Saatana haluaa luoda saman vaikutelman pojastaan Antikristuksesta. Sanottakoon vielä kerran: Antikristus on yhtä kuin Feeniks-lintu. Ja Amerikan kotka on itse asiassa Feeniks-lintu! Lainaus edellä mainitusta CE:n artikkelista:
 
FEENIKS-LINTU OLI ALUN PERIN AMERIKAN SYMBOLI MEIDÄN SUURESSA SINETISSÄ

Entinen illuministinoita, Doc Marquis, paljastaa mitä mielenkiintoisimman, ja vähän tunnetun, tosiasian meidän Amerikan kotkasta joka esitetään meidän Suuressa Sinetissä. Hän toteaa että, alun perin, Amerikan kotka ei ollut kotka, vaan Feeniks-lintu! Meidän esi-isämme, jotka olivat joko vapaamuurareita tai ruusuristiläisiä, näkivät mielessään että Feeniks-linnun oli määrä olla meidän kansallinen symboli, ei Amerikan kotkan! ["Secrets of the Illuminati (Illuminatin salaisuudet)", s. 11; katso myös saatanallinen kirja symboleista, "Magic Symbols (Maagiset symbolit)", s. 140-143]

Seuraavassa sitten blogini vieraskirjaviestit viime päiviltä aikajärjestyksessä vanhimmasta alkaen.


Vieraskirja

Nimi : Tauno Tuomio, Helvetin Esikartano
Kotisivu : http://lopunaika.blogspot.com/

Viesti : http://www.todaysthv.com/news/local/story.aspx?storyid=137071&catid=2
ja
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Kongressiedustaja+ammuttiin+Arizonassa+lis%C3%A4ksi+ainakin+kuusi+muuta+kuolonuhria/1135262912367

UMJ varmasti alkaa muodostua vauhdikkaammin tämän ampumistapauksen jälkeen...

8. tammikuuta 2011 21:32:31

Nimi : Olli

Viesti : Lukekaa http://www.goroadachi.com/etemenanki/ ja ampumavälikohtaus Arizonassa 8.1.2011, jonka pääkaupunki on Phoenix ja kongressiedustajauhri Giffords on naimisissa NASA-astronautin kanssa. Paikkana oli Tucson = "Lucifer". Kovaa kamaa.

11. tammikuuta 2011 18:02:16

Nimi : Olli

Viesti : Ja vielä: Arizonan lippu on pentagrammi (vrt. Chile):

http://www.supertorchritual.com/underground/images/11/Arizona-flag.png

Kyllä merkit on selviä! Kuin Feeniks-lintu nousee tuhkasta... NWO!

11. tammikuuta 2011 18:13:38

Nimi : Olli

Viesti : Tätä paljastusta pidän jokseenkin tärkeänä. Ilmeisesti Pyhä Henki valaisi sen minulle. Nimittäin uskon että demokraattien kongressinaisen Gabrielle Giffordsin vakavassa haavoittumisessa ja ihmeenomaisessa pelastumisessa Tucsonin ammuskelutapauksessa on kyse Antikristus- ja Feeniks-lintu-symboliikasta. Giffordsia ammuttiin päähän ja aluksi hänen kerrottiin menehtyneen. Mutta kuin ihmeenkaupalla (tätä sanaa TV-uutiset käyttivät) hän jäi henkiin, vaikka luoti lävisti aivojen vasemman puoliskon. Nyt hän hengittää jo itse ja kommunikoi peukalonsa ja sormiensa välityksellä. Hänen kerrotaan tehneen voitonmerkin sormillaan. Raamattu kertoo, että Antikristus saa myös kuolinhaavan ja todennäköisesti päähän, mutta parantuu ihmeenomaisesti.

"Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa." (Ilm. 13:3)

Gabrielle Giffords oli saatanallisen terveydenhuoltolakiesityksen innokas tukija ja Obaman päätovereita eli "antikristuksen" kätyri. Ei ole sattumaa, että Giffordsin aviomies tekee töitä NASA:lle. NASA antoi sille Chilen kaivosturman pelastuskapselille nimen Phoenix kuvaamaan Uuden Maailmanjärjestyksen nousua tuhkasta 3. maailmansodan jälkeen. Giffords on merkki illuminaateille ympäri maailman lähestyvästä katastrofista, josta noustaan kuin suosta (Feeniks-lintu). Ilmeisesti katastrofi koskee USA:ta ja se saa vakavan kuolinhaavan. Tucsonin ampumistapaus tapahtui muuten 18 (6+6+6) päivää täydellisestä kuunpimennyksestä Amerikassa 21.12.2010, jolloin oli talvipäivänseisaus. Mitä ja milloin seuraavaksi? Minulla on jo epäilykseni. Lue vielä nämä:

Gabrielle Giffords 'a Miracle' for Surviving Shot to the Head, Docs Say

The miracle of Gabrielle Giffords is the miracle of America

11. tammikuuta 2011 21:49:37

Nimi : Tauno Tuomio, Helvetin Esikartano
Kotisivu : http://lopunaika.blogspot.com/

Viesti : http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/01/1253680/arizonan-nuorin-uhri-oli-syntynyt-wtc-iskujen-paivana

11. tammikuuta 2011 22:10:18

Nimi : Olli

Viesti : Tämä uutinen herättää myös mielenkiinnon:

USA:n verilöylystä syytetyn tunteneet: Outo virnistelijä joka kyseli maailmanlopusta

11. tammikuuta 2011 22:23:16


Lisään vielä numerologiaa tähän tapaukseen ja sovellan toteutuneita lukuja Chilen kaivosonnettomuuden ympäriltä. Näitä molempia tapauksia yhdistää luku 6. Ampumistapauksessa kuoli 6 ihmistä ja Chilen kaivosonnettomuutta kuvaavat tähän asti luvut 96 (9+6=15->1+5=6) ja 69 (6+9=15->1+5=6) ja 87 (8+7=15->1+5=6). Nimittäin Illuminatin 234-vuotispäivästä 1.5.2010 kului 96 päivää Chilen kaivosonnettomuuteen 5.8.2010 ja siitä edelleen 69 päivää kaivosmiesten nostoon 13.10.2010. Tästä pvm:stä puolestaan kului 87 päivää Tucsonin verilöylyyn 8.1.2011 eli saadaan kolme kertaa kuusi näistä päivistä -> 666. Luvusta 234 vielä sen verran, että se on merkittävä luku okkultisteille, koska 234+432=666 ja 234=13x18 ja "antikristus" Bush Jr. ehti olla 234 päivää virassaan ennen 9/11 -iskuja. Lisäksi Yhdysvaltain yhden dollarin setelin takapuolella oleva Pyramidi on rakennettu 13 rivistä kiviä jotka tarkoittavat 13:a 13 vuoden aikakautta. Pyramidin ja "kaikkinäkevän silmän" välissä on tyhjä tila. Yhteensä on esitetty että olisi 18 13 vuoden aikakautta päättyen vuoteen 2010, eli 1.5.1776-1.5.2010 = 234 vuotta, ja sen jälkeen tulee lisäpäiviä, joten viimeinen aikaraja tämän 234 vuoden skenaarion suhteen olisi 30.4.2011. Siihen mennessä täytyy 3. maailmansodan alkaa ja NWO:n syntyä sen seurauksena. Mikä onkaan se seuraava päivämäärä, jolloin jokin katastrofi tapahtuu, niin sitä yhdistää Chilen kaivosturmaan varmasti luku 6. Arizonan ampumatapauksen pvm:stä saadaan muuten saatanalliset luvut 11 ja 13 laskemalla pvm:n numerot yhteen: 8+1+2+0+1+1=13 ja amerikkalaisittain 1/8/11->1+8+1+1=11.

Lopuksi, kaikki ajanmerkit viittaavat siihen että Vapahtajamme Jeesus Kristus on tulossa takaisin tempaamaan morsiusseurakuntansa tuuliin ja pilviin koko maanpiiriä koskevan koetuksen edellä (Ilm. 3:10). Viimeisin esimerkki hälyttävistä merkeistä on tämä eläinten, lähinnä lintujen ja kalojen, selittämättömät joukkokuolemat eri puolilla maailmaa. Sanotaanhan Raamatussakin, että koko luomakunta on synnytystuskissa ennen Herramme paluuta:

"Sillä luomakunnan harras ikävöitseminen odottaa Jumalan lasten ilmestymistä. Sillä luomakunta on alistettu katoavaisuuden alle - ei omasta tahdostaan, vaan alistajan - kuitenkin toivon varaan, koska itse luomakuntakin on tuleva vapautetuksi turmeluksen orjuudesta Jumalan lasten kirkkauden vapauteen. Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti; eikä ainoastaan se, vaan myös me, joilla on Hengen esikoislahja, mekin huokaamme sisimmässämme, odottaen lapseksi-ottamista, meidän ruumiimme lunastusta." (Room. 8:19-23)

USA:n Arkansasissa tapahtui ehkä huomiota herättävin lintujen joukkokuolema kun jopa 5000 kottaraista ja punaolkaturpiaalia putosi maahan kuolleena uudenvuodenaattona. Suurin osa Yhdysvalloissa ja muualla kuolleista linnuista on ollut muuten "punasiipisiä mustarastaita (Agelaius phoeniceus)" eli Feeniks-lintuja! Tässä Etemenanki-sivulta poimittua:

To top it all off, in Arkansas and apparently most other places which had similar incidents of birds falling from the sky, they were mostly "Red-winged Blackbirds" scientifically known as Agelaius phoeniceus. As noted by a reader, "phoeniceus" stems from the same root as "phoenix"! The phoenix embodies that which "Rises from the Underworld" a la the Chilean mine rescue where a capsule/elevator dubbed "The Phoenix" miraculously brought up all 33 miners out of the abyss safely as the whole world watched...

Lintujen joukkokuolemat yleensäkin voivat kuvata Feeniks-linnun (=Amerikan kotkan) "kuolemaa". Syitä näihin lintukuolemiin on etsitty ilotulitteista, salamaniskuista, raekuuroista, myrkkykaasuista ym. Kuitenkin todennäköisin syy lienee USA:n armeijan salaisten skalaariaseiden testaus. Nämä aseet tunnetaan HAARP-skalaariaseteknologiana ja ne saavat aikaan sähkömagneettisia vaihteluita ilmakehässä. Myöskin voimakkaat auringonpurkaukset ja Planeetta X eli Nibiru voivat saavat aikaan muutoksia maan magneettikentässä. Linnuthan suunnistavat maan magneettikentän mukaan ja siihen kohdistuvat häiriöt saavat lintujen taajuudet sekaisin. Skalaariaseteknologialla lintuparvet saadaan tapettua kohdistamalla niiden ympärille liian voimakas ELF-aaltokenttä, jolloin ne kokevat ns. sisäisen verenvuodon ja kuolevat kuten mediassakin ollaan sanottu. Maapallolla on 3-4 virallista HAARP -magneettiasemaa, mutta epävirallisesti ainakin kaksikymmentä. HAARP -asemia on mm. USA:n Alaskassa, Arkansasissa ja Norjan Tromssassa. Ne on virallisesti yhdistetty sään tutkimiseen. Tämä Arkansasin asema lienee syyllinen siellä tapahtuneisiin lintukuolemiin ja epäillään että HAARPilla pyritään aikaansaamaan suuri maanjäristys New Madrid -siirroslinjavyöhykkeelle (katso Ilmestyskirjan 6. sinetti). Maanjäristyksen saamiseksi Karibian mannerlaatta pitää saada luiskahtamaan paikoiltaan epävakauttamisen avulla ja se on jo tehty BP-öljyonnettomuuden myötä kun Meksikonlahden merenpohja on saatu epävakaaksi ja seuraavaksi laukaistaan massiivinen siirroslinjarepeämä New Madrid -siirroslinjavyöhykkeelle HAARPilla. HAARP voi toimia siis maanjäristyskoneena, kuten epäillään tapahtuneen viimevuotisen Haitin maanjäristyksen suhteen. HAARP on tuomiopäivän ase!

Muitakin lopunajan merkkejä on ollut ilmassa ja suurin näistä on sään ääri-ilmiöt eri puolilla maailmaa viime ja tänä vuonna. HAARP voi olla näihinkin syyllinen (huom. sään muokkaus ja ionosfäärin häirintä). Yhdysvalloissa on lumisin talvi pitkiin aikoihin ja Argentiinassa viime kesä oli todella kylmä. Pohjois-Euroopassa on ollut poikkeuksellisen kylmää viime marraskuusta lähtien. Pohjois-Atlantin ylle on jollakin tavalla luotu pysyvä korkeapaine, jotta normaalisti lämpimät ilmavirtaukset Atlantilta eivät ole päässeet Pohjois-Eurooppaan, kuten Suomeen. Pääkaupunkiseutumme (huom. Suomen Babylon, Hell-Sin-Key) varsinkin on kärsinyt ennätyslumesta ja kylmyydestä. Viime kesä taasen oli ennätyslämmin pohjoisella pallonpuoliskolla, mikä oli jatkumoa viime talven ennätyspakkasiin. Syynä on koko ajan ollut mantereinen säätyyppi ja Atlantin leudot ja kosteat ilmavirtaukset ovat olleet tukossa. Parhaillaan suuri vitsaus on käynnissä koillisessa Australiassa kun ennätystulvat koettelevat kolme kertaa Suomen kokoista aluetta. Ja nyt Brisbanen miljoonakaupunki on veden saartama ja ihmisiä on evakuoitu. Saksassakin tulvii kun lumet sulavat ja Brasilian tulvissa ja maanvyörymissä on kuollut jopa 400 ihmistä. No, tässä oli jälleen profeetallinen aikainmerkkien katsaus ja tähän loppuun tuli vähän ylimääräistä, kun halusin valaista luomakunnan tilaa.




Vuoden 2010 Bilderberg-kokouksessa Espanjan Sitges'issä esiintyi Feeniks-lintu-symboliikkaa.
Nähtävästi punainen Feeniks-lintu-patsas kuljetettiin paikalle hotelli Dolcen edustalle ja siellä nähtiin savua ja tulta.
Bilderberg-kokous muuten alkoi 33 päivää Illuminatin juhlapäivän 1.5.2010 jälkeen ja päättyi 36 päivän
päästä tästä merkkipäivästä. 33+36=69 eli juuri Chilen kaivosmiesten vankeusaika päivinä ennen pelastusta.
Illujen kokous oli siis 3.6.-6.6.2010, jossa sinänsä paistaa luku 6.

------------------------

Päivitys 26.1.2011

Tähän päivään mennessä Gabrielle Giffords on toipunut hyvin päävammastaan ja hän nousee ylös kuin Feeniks-lintu. Katso seuraava juttu: Uutisjuttuja: Giffords toipuu hyvää vauhtia

Lisämausteeksi julkaisen tämän päivän vieraskirja-keskustelua blogistani liittyen Giffords-tapaukseen.


Vieraskirja

Nimi : Kirjoittaja

Viesti : Omituista: ammuttu Gabrielle Giffords oli tilannut ampujansa youtube kanavan

http://www.youtube.com/watch?v=Y5wjJJHBwJM

26. tammikuuta 2011 15:51:48


Nimi : Olli

Viesti : Kirjoittaja, todistaa vain että pahan voimat ovat kytkeytyneet toisiinsa ja mitään ei tapahdu sattumalta. Loughner oli Illuminatin tilaama salamurhaaja, joka järjesti "ylösnousemus"-näytöksen (huom. Feeniks-lintu). Tucson sijaitsee lähellä Phoenixin kaupunkia ja on 33. leveysasteella kuten Dallaskin, jossa Kennedy salamurhattiin. Tässä vähän numerologiaa eräästä videon kommentista:


Loughner is an anagram for "loner" (plus "ugh"). He was born one day and 13 yrs before Christ-ina (anagram from Christian). Christina was taken on engine 31 to hospital. Emergency unit 33 responded. Tucson is on 33rd parallel lat. Dallas TX is also on 33rd lat. Her brother's name is Dallas, who is aged 11 to Christina's 9. 9/11. 31 rounds in magazine. 13 wounded. Safe-Way is on route 77 (Pentagon plane was flt. 77). Loughner went to Walgreen to pick up film at 2:30am. Walgreens is not open 24hrs


Tänään on muuten kulunut 18 päivää Tucsonin ampumistapauksesta. Lukekaa Etemenanki-sivua. Maa kosketuspisteessä pentagrammin kärkeen 26.-27. tammikuuta.


26. tammikuuta 2011 16:14:57



keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Roomalaiskatolisuuden häpeällistä hyväksymistä

Tässä Dave Huntin pureva analyysi nykyajan evankelikaaleista, jotka tunnustautuvat uskonpuhdistuksen ja Lutherin seuraajiksi, mutta samalla tekevät häpeällisesti kompromissia roomalaiskatolisuuden kanssa, kun hyväksyvät sen aitona evankeliumina. Yhteiset asiakirjat ja julistukset esim. luterilaisten ja katolilaisten välillä luovat kuvan hengellisestä jakomielitaudista. Miten voimme yhtäaikaa kunnioittaa sekä uskonpuhdistuksen periaatteita että kadotukseen vievää katolilaista väärää evankeliumia, joka kieltää pelastuksen yksin uskosta Jeesukseen?! Tämäkö on sitä lopunajan luopumusta läntisessä maailmassa, kun ekumenian varjolla häpäistään uskonpuhdistajien sankarillinen työ totuuden eteen ja hyväksytään Saatanan valheet? Jopa Islamia puolustetaan nykyisin oikeana "uskona" joidenkin amerikkalaisten evankelikaalien, kuten Rick Warren, taholta. Raamatun ilmoittama väkevä eksytys on siis käynnissä ja valitettavasti sen uhriksi on joutunut myös Cutting Edge Finland -nettisivuston ylläpitäjäkin, jonka ystäväksi allekirjoittanut aikaisemmin lukeutui. On vain uskomatonta ja surullista seurata miten sielunvihollinen pystyy käännyttämään jonkun entisen puhdasoppisen suorastaan saatanalliseen katolilaiseen oppiin. Se varmasti pitää paikkansa, kun Jeesus sanoi Öljymäen puheessaan, että monet lankeavat pois lopunajalla vähän ennen Hänen toista tulemustaan (Matt. 24:10). Tämän artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------------------

Häpeällisiä ironioita!
Shameful Ironies!

Hunt, Dave
February 1, 2006

Martti Luther muistetaan ja häntä kunnioitetaan laajalti tänä päivänä suuressa osassa maailmaa—varmaan kaikkialla Lännessä. Hiljattainen elokuva hänen elämästään oli Hollywood-menestys, joka uskonnollisesta sisällöstään huolimatta veti suuret sekulaarit yleisöt. Luther vastusti rohkeasti roomalaiskatolisen kirkon vääriä oppeja huolimatta paavi Leo X:n päättäväisyydestä pidättää hänet ja polttaa roviolla elävältä. Vieraillessaan Vatikaanissa hänen silmänsä olivat avautuneet ja nähdessään tekopyhyyden ja avoimen moraalittomuuden papiston keskuudessa aina papista paaviin. Viimeinen korsi oli Rooman aneiden myynti, jotka muka vapauttivat ihmisen kuolleet sukulaiset kiirastulesta taivaaseen. Surullisenkuuluisa myyntikampanja, jolla koottiin miljoonia dollareita, lupasi: ”Kun raha kirstuun kilahtaa, niin sielu taivaaseen vilahtaa.” Tämän hävyttömän huijauksen tuloilla maksettiin Pietarinkirkon korjaus ja laajentaminen. Tuo mahtava rakennus seisoo tänä päivänä monumenttina sille väärälle evankeliumille, jota tuo kirkko edelleen säännöllisesti saarnaa!

Pettyneenä ja raivoissaan Luther kirjoitti 95 teesinsä aneiden voimasta ja tehosta ja naulasi ne Wittenbergin linnankirkon oveen. Kopioita levitettiin laajalti useilla Euroopan kielillä, mikä järisytti Eurooppaa saaden aikaan kiihkeän väittelyn ja pannen alulle uskonpuhdistuksen ja miljoonien lähdön roomalaiskatolisesta kirkosta—toivottavasti tuoden pelastuksen monille heistä.

Vaikka Luther säilyttikin osan katolisuudestaan, hänen rohkea julistuksensa keisarillisten valtiopäivien edessä Worms'issa (jyrkkänä vastakohtana niin monien tämän päivän kristittyjen asenteelle) on innoittanut miljoonia: ”Raamattu sitoo minua...ja omatuntoni on Jumalan Sanan vanki. En voi enkä tahdo perua mitään...tässä seison; Jumala auttakoon minua.” Että hän todella tarkoitti, mitä sanoi, sitä todistaa se tosiasia, että se olisi maksanut hänen henkensä, elleivät muutamat voimakkaat saksalaiset ruhtinaat olisi ryhtyneet ajamaan hänen asiaansa ja suojelleet häntä protestina Roomaa vastaan—tapaus, josta me saamme nimityksen ”protestantti”.

Tahtoen epätoivoisesti säilyttää kirkon totalitaarisen vallan katoliset piispat ja kardinaalit käynnistivät vastauskonpuhdistuksen määritellen kirkon opit ja vaatien kuuliaisuutta Trenton kirkolliskokoukselle (1545-1563). Sen kaanonit ja säädökset (ks. lähteet) hylkäsivät Lutherin vahvistaman Raamatun ainoan arvovallan, kielsivät pelastuksen uskon kautta Kristukseen ilman kirkon sakramentteja ja hyviä töitä ja pohjimmiltaan hylkäsivät kaiken, mitä uskonpuhdistajat vaativat kirkkoa hyväksymään alistumisessa Jumalan Sanalle. Trento julisti yli 100 kirousta niitä vastaan, jotka hyväksyvät uskonpuhdistuksen opetuksen. Niinä päivinä Jumalan Sanan totuuden puolustaminen maksoi ja monet tuhannet eivät halunneet tinkiä vakaumuksistaan kidutuksesta ja kuolemasta huolimatta.

Tänä päivänä meillä on samanlaisen horjumattoman vakaumuksen elpymisen suuri tarve. Se ei kuitenkaan tule ilman, että yksilöiden nälkä ja jano vanhurskauden perään ja syvä intohimo Herraan ja Hänen Sanaansa herää (Mt. 5:6). On murheellista, että Jumalan totuus tänä päivänä ei ole ainoastaan halveksittu ja tingitty, vaan sitä tuhoavat monet, joihin miljoonat kristityt katsovat ylöspäin evankelikaalisina johtajina. On traagista, että suuria joukkoja valmistetaan seuraamaan sitä väkevää eksytystä, joka kohtaa niitä, jotka eivät ”ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua” (2. Ts. 2:8-12).

Onko 15. vuosisadan uskonpuhdistus ja sen Rooman vastustus vain mielenkiintoista historiaa, jolla on vain vähän kosketuspintaa tämän päivän seurakuntaan ja maailmaan? Tuskinpa! Taistelu jatkuu ja on saavuttanut paljon tappavamman vaiheen. Kasvava eksytys on pettänyt suuret joukot omaksumaan ekumeenisen kompromissin ja samalla kuvittelemaan, että edelleen ollaan Herran puolella.

Vuonna 1962 Vatikaani II:n avajaisissa Roomassa paavi Johannes XXIII vahvisti: ”Minä hyväksyn kokonaan kaiken, mitä on päätetty ja julistettu Trenton kirkolliskokouksessa.” Vatikaani II itse ”ehdottaa uudelleen Trenton kirkolliskokouksen säädöksiä”. Kunnioittaen Trenton avajaisten 450. vuosipäivää paavi Johannes Paavali II julisti 31.12.1995: ”Sen päätökset säilyttävät kaiken arvonsa.”

Siitä riippumatta, mitä katolinen ystävä, liberaali pappi, tai katolisen yliopiston professori ehkä sanoo, Trento pysyy Rooman virallisena opetuksena ja kirkon korkein valta on sen jälkeen vahvistanut sen uudelleen monta kertaa. Seuraavassa on vain joitakin Trenton kirouksia, jotka kaikki Vatikaani II, kanooninen laki (The Code of Canon Law) ja katolisen kirkon nykyinen katekismus uudistivat ja ne pysyvät tänä päivänä roomalaiskatolisuuden virallisena opetuksena pitäen yllä ”erehtymättömän” kirkon joustamattomia oppeja kenen tahansa päinvastaisista väitteistä huolimatta:
  • Jos joku kieltää, että...kasteen kautta perisynnin syyllisyys peruutetaan [tai] että...Jeesuksen Kristuksen vanhurskaus, pyhyys ja lunastus asetetaan sekä aikuisiin, että imeväisiin, kasteen sakramentin kautta...hän olkoon kirottu....
  • Jos joku sanoo, että Uuden Lain sakramentit [s.o. roomalaiskatolisen kirkon seitsemän sakramenttia] eivät ole välttämättömiä pelastumiselle...ja että ilman niitä...ihmiset saavat Jumalalta yksin uskon kautta vanhurskautuksen armon...hän olkoon kirottu....
  • Jos joku sanoo, että kaste....ei ole välttämätön pelastumiselle, hän olkoon kirottu....
  • Jos joku sanoo, että vanhurskautuksen armon vastaanottamisen jälkeen syyllisyys on niin peruutettu ja ikuisen rangaistuksen velka niin poispyyhitty...että mitään ajallisen rangaistuksen velkaa ei jää maksettavaksi tässä maailmassa eikä kiirastulessa, ennenkuin taivaan portit voidaan avata...hän olkoon kirottu....
  • Jos joku sanoo, että messu-uhri... jossa tuo elämän antava uhri, jonka kautta olemme Isälle sovitetut ja joka päivittäin uhrataan alttarilla pappien toimesta...on pelkkä ristillä täydelliseksi tehdyn uhrin muisto...joka uhrattiin elävien ja kuolleitten puolesta, syntien, rangaistusten, korvausten ja muiden puutteiden vuoksi...hän olkoon kirottu....
Röyhkeämmin ja selvemmin ei Raamatun ja Jeesuksen Kristuksen evankeliumin hylkäämistä voisi julistaa. Tämä lyhyt näyte edustaa roomalaiskatolisuuden todellista opetusta sellaisena, kuin sitä tänä päivänä opettavat ja harjoittavat sadat miljoonat katoliset. Ei mitenkään voi kieltää sitä tosiasiaa, että tämä on väärä evankeliumi, joka, niin murheellista kuin se on, pitää roomalaiskatolisia orjuudessa matkallaan liekkeihin—ei jonkin pappien keksimän ”kiirastulen”, vaan ikuisen tulisen järven. Kuinka voivat ne, jotka tunnustavat ihailevansa Luther'ia ja uskonpuhdistusta, puolustaa katolisuutta?

Ottaen huomioon nämä kiistattomat tosiasiat yhdenkään evankelikaalin ei pitäisi kutsua roomalaiskatolisia uudestisyntyneiksi kristityiksi. On häpeällinen ironia, että niin monet evankelikaaliset johtajat ja heidän seuraajansa samalla, kun sanovat kunnioittavansa uskonpuhdistusta ja sen pelastuksen evankeliumia yksin uskon kautta Jeesukseen Kristukseen, samanaikaisesti sulkevat silmänsä totuudelta ja toimivat aivan kuin uskonpuhdistusta ei olisi ollutkaan ja ikään kuin katoliset uskoisivat raamatulliseen evankeliumiin. Olemmeko unohtaneet, että ne, jotka eivät usko evankeliumiin, ovat ikuisesti kadotettuja? Onko heidän loputon tuomionsa oleva meidän käsissämme?

Häpeällisiä ironioita on runsaasti. Vaikka roomalaiskatoliset eivät enää polta vastustajia roviolla (käytäntö, joka nyt on vastenmielinen jopa sekulaarille maailmalle), se edelleen pitää yllä jokaista väärää opetusta ja käytäntöä, joita Luther ja hänen uskonpuhdistajakumppaninsa vastustivat, siten pettäen lukemattomat miljoonat. Se opettaa edelleen pelastusta kasteen kautta, hyviä töitä ja muita Marian välittämiä sakramentteja ”ovena Kristuksen tykö”; se edelleen tarjoaa aneita hinnaksi vapautukselle kiirastulesta taivaaseen ja se edelleen hylkää Raamatun lopullisen arvovallan! Kaikki Trenton julistamat kiroukset protestanttisia käsityksiä vastaan pysyvät täydessä voimassa ja tehossa. Silti monet Lutherin nykyajan seuraajat hyväksyvät nyt roomalaiskatolisuuden aitona evankeliumina!

Edustajat luterilaisesta maailmanliitosta (Lutheran World Federation) ja roomalaiskatolisesta kirkosta allekirjoittivat 31.10.1999 yhteisen julistuksen julistaen (JDDJ) ratkaisseensa ne tärkeät erimielisyydet, jotka aiheuttivat uskonpuhdistuksen. Katolisessa kirkossa ei ainutkaan oppi, tai käytäntö, ole muuttunut. Samalla kun luterilaiset onnittelivat itseään tästä suurenmoisesta ”sovusta”, paavi Johannes Paavali II tarjosi erikoisaneita pelastukseksi vuodelle 2000. Jos Martti Luther olisi ollut elossa, hän olisi tuominnut petturit, jotka johtavat hänen nimeään kantavaa kirkkoa ja olisi naulannut ”95 teesiään” luterilaisen maailmanliiton päämajan oveen! Kuinka voimme selittää tähän omantunnonvastaiseen uskonpuhdistuksen, Kristuksen ja Hänen Sanansa kavaltamiseen johtaneen sokeuden?

Viisi vuotta aikaisemmin eivät yhtään vähemmän häpeälliset evankelikaaliset johtajat (Bill Bright, Charles Colson, Os Guinness, Richard Mouw [Fuller'in teologisen seminaarin presidentti], J.I. Packer, Pat Robertson, John White [entinen NAE:n, National Association of Evangelicals'in presidentti], ym.), olivat allekirjoittaneet ns. ECT -asiakirjan “Evangelicals and Catholics Together: The Christian Mission in the Third Millennium (Evankelikaalit ja katoliset yhdessä: Kristillinen lähetystyö kolmannella vuosituhannella)”. Se kutsuu evankelikaalisia liittymään roomalaiskatolisiin maailman evankelioimisessa ja julistaa: ”Kiitämme Jumalaa, että olemme löytäneet toisemme veljinä ja sisarina Kristuksessa.”

(Suomessakin ECT ja katoliset hyväksytään nykyisin myös vapaissa suunnissa. Siitä on hyvä osoitus kun piispa James Leggett oli vime kesänä helluntaikirkon konferenssin pääpuhujana. Hän on maailman isokenkäisimpiä helluntailaisia, NAE:n johtokunnan jäsen ja ECT:n kannattaja. Samassa tilaisuudessa helluntailaiset julistivat rakkaaksi uskonveljeksi katolisen isä Heikki Huttusen Suomen ekumeenisesta neuvostosta. Mitä sanoo Mt. 23:9? Suom. huom.)

Ei myöskään ECT ollut mitään uutta, vaan totuudesta tinkimisen huipentuma, joka oli kasvanut evankelikaalisessa liikkeessä kauan, sillä jo ainakin 40 vuotta ennen ECT:tä Billy Graham oli julistanut, että hänen uskonkäsityksensä olivat pohjimmiltaan samat, kuin oikeaoppisen roomalaiskatolisuuden ja että hän ja paavi olivat samaa mieltä melkein kaikesta, pelastuminen mukaanlukien! Evankelikaaliset yliopistot, kuten Westmont ja Wheaton, lehdet, kuten Christianity Today ja Charisma, järjestöt, kuten Campus Crusade for Christ, Youth With A Mission (Suomessa Missionuoret) ja World Vision, kuten myös muut evankelikaaliset instituutiot ja johtajat olivat jo kauan omaksuneet saman asenteen. Korostaen evankelikalismin jakomielitautia, Wheaton, jolla on laaja keskus ja museo Billy Graham'in kunniaksi ja joka palkkaa lyhytaikaisia katolisia professoreja, erotti viime vuonna suositun professorin, koska tämä ”kääntyi katolisuuteen”, samalla kutsuen häntä ”lahjakkaaksi veljeksi Kristuksessa”!

Martti Luther ja muut uskonpuhdistajat olisivat mieluummin kuolleet roviolla kuin allekirjoittaneet sellaisia asiakirjoja kuin JDDJ ja ECT! Kuinka selitämme tänä päivänä kaiken sen kieltämisen, mitä uskonpuhdistus puolusti, niiden taholta, jotka sanovat kunnioittavansa sitä ja seuraavansa uskonpuhdistajien uskoa? Yrittäen luodata moista hengellistä jakomielitautia New York Times ECT:tä koskevassa ilmoituksessaan 30.3.1994 kirjoitti:
He uurastivat yhdessä aborttia ja pornoa vastustavissa liikkeissä ja nyt johtavat katoliset ja evankelikaalit pyytävät laumojaan...lopultakin hyväksymään toisensa kristittyinä. Jossakin sellaisessa, jota kutsutaan historialliseksi julistukseksi, evankelikaalit... liittyivät konservatiivisiin roomalaiskatolisiin johtajiin...[ja] kehottivat katolisia ja evankelikaaleja lopettamaan toistensa laumojen aggressiivisen käännyttämisen. John White, Geneva College'n presidentti ja entinen NAE:n (National Association of Evangelicals) presidentti, sanoi, että julistus oli ”voittoisa hetki” amerikkalaisessa uskonnollisessa elämässä vuosisatojen epäluottamuksen jälkeen....
Jeesuksen Kristuksen evankeliumi, jonka kautta yksin ihminen voi uudestisyntyä (1. Piet. 1:22-25) kielletään. Siitä on kysymys ja sielujen ikuisesta kohtalosta. Vaikka eivät itse allekirjoittaneetkaan ECT:tä, Bill Hybels ja Rick Warren niin monien muiden evankelikaalisten johtajien lailla näyttävät olevan täydessä yhteistyössä ja sovussa Rooman kanssa. Loukaten selvää Raamatun käskyä ”kilvoitella sen uskon puolesta, joka kerta kaikkiaan on pyhille annettu” (Juuda 3), ei Hybels, ei Warren, eivätkä useimmat evankelikaaliset johtajat, Billy Graham mukaan lukien, käytä suunnatonta vaikutusvaltaansa tuodakseen varoitusta tai korjausta—Roomalle tai kenellekään toiselle!

Jopa Islamia puolustetaan oikeana ”uskona”, jonka kanssa Rick Warren tekee yhteistyötä työskennellen (P. E. A.C. E -suunnitelmansa kautta) jonkin sellaisen puolesta, jota kutsuu ”uudeksi uskonpuhdistukseksi”. Edistääkseen sitä hän sanoo, että ”luottaisi jokaiseen imaamiin, tai pappiin, tai rabbiin...” Emmekö enää usko evankeliumiin ja että sen hylkäävät ovat ikuisesti kadotettuja?

Johannes Paavali II tuomitsi kaiken, mitä uskonpuhdistus puolusti; silti myös hän on suuresti kunnioitettu niiden taholta, jotka ylistävät Lutheria. Kuinka voimme samanaikaisesti kunnioittaa kahta täysin vastakkaista käsitystä? Ovatko ”kristityt” tulleet hulluiksi?! Sanat ovat muuttaneet heidän määritelmänsä, ristiriitaisia vakaumuksia tunnustetaan samanaikaisesti ja totuus määritellään uudelleen sopimaan kaikkien makuun. Ajelehdimme merkityksettömyyden merellä ilman peräsintä ja kompassia—silti lähes kaikki ylistävät ”edistystämme”. Täsmälleen, kuten maailma, seurakunta (”rikas, joka ei mitään tarvitse” -- Ilm. 3:17) mielellään sumentaa olennaiset erot Jumalan totuuden ja Saatanan valheiden välillä. Evankelikaaliset johtajat kyllä edelleen väittävät vahvistavansa Jumalan Sanan, mutta kuka vastustaa niitä vääriä oppeja, jotka tämän päivän ”kristillinen” radio ja TV on tehnyt suosituiksi, tai ”porttojen äitiä” (Ilm. 17:5), kuten Luther?

Vaikka uskonpuhdistus edelleen on huulilla, sen synnyttäneistä syvistä vakaumuksista on tingitty. Aika käy myöhäiseksi ja evankelikaalinen seurakunta tarvitsee kipeästi kohdata muutamia rehellisiä kysymyksiä:
  1. Mikä oli uskonpuhdistuksen tarkoitus?
  2. Oliko sen tinkimätön raamatullisen totuuden vahvistaminen sopivaa Lutherin aikana, mutta ei nyt?
  3. Mitä se puolusti tuohon aikaan niin monen marttyyrin ja paljon kärsimyksen hinnalla, joka nyt pitäisi kieltää?
  4. Onko Jeesus Kristus ja Hänen evankeliuminsa muuttunut?
  5. Onko jokin käsitys, tai käytäntö, muuttunut katolisessa kirkossa, mikä oikeuttaisi evankelikaalit hyväksymään katolisuuden raamatullisena evankeliumina?
Samalla, kun evankelikaalit kirjaimellisesti panevat halvalla (thumbing their noses) uskonpuhdistajia, niin voimakas Islamin uskonpuhdistus on pääsemässä vauhtiin muslimimaailmassa. Kiireellisiä kutsuja tulee esiin pidättäytyä Amerikan, ”suuren Saatanan”, lihallisesta moraalittomuudesta.

Israelin häikäisevien vuosien 1948 ja 1967 voittojen jälkeen imaamit alkoivat saarnata, että Allah on tyytymätön ja että muslimien täytyy palata Koraaniin ja tosi Islamiin. Seuraus on ollut fundamentalistisen Islamin kasvava herääminen ja sitä seuraava terrorismi.

Samaan aikaan ”kristillinen” Länsi vajoaa alati syvenevään turmelukseen. Yhtenä esimerkkinä Howard Stern’in likainen kielenkäyttö ja moraalittomuuden ihannointi ovat tehneet hänestä USA:n isopalkkaisimman radiopersoonallisuuden. Elokuvat, TV ja radio-ohjelmat tulevat aina vain röyhkeämmiksi pilkatessaan raamatullista totuutta ja homouden ja muiden häpeällisten perversioiden edistäminen heijastelee vain, mitä länsimaalaisten suuri enemmistö, mukaanlukien katoliset ja protestantit, tahtovat ja mistä nauttivat.

Raamattu ei ole muuttunut. Jumala ei ole muuttunut. Evankeliumi ei ole muuttunut. Onko meidän toivomme muuttunut? Sensijaan, että ”odottaisimme autuaallisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä” (Titus 2:13), odotammeko pelastusta ”kristillisiltä” poliitikoilta? Tämän päivän evankelikaalisessa seurakunnassa vallitseva mieliala on mukautuminen, yhteys, kompromissi. Ovatko nämä niitä ”vaarallisia aikoja” (2. Tim. 3:1), joita Raamattu pahaenteisesti ennustaa?    TBC

perjantai 7. tammikuuta 2011

Jesuiitat -- Paavinvallan salainen armeija

Tässä hyvä artikkeli jesuiitoista, jotka todellisuudessa ohjaavat Rooman kirkkoa johtajansa "mustan paavin" alaisuudessa. Tämä salainen järjestö toimii kulisseissa Paavin valtaistuimen takana ja on historian saatossa ollut vastuussa lukuisista veritöistä ja saanut aikaan sotia ja hallitusten vaihdoksia. He ovat myös pala palalta tuhonneet protestanttisen uskon soluttautumalla protestanttisiin kirkkoihin. Kaikki tähtää Uuteen Maailmanjärjestykseen, jossa uskonnollinen keskus (suuri Babylon) luodaan Roomaan katolilaisen Äitikirkon hallitessa sen helmaan palanneita tyttäriä. Rooman kirkko on kaikkien porttojen äiti (Ilm. 17) ja sen johtaja on Ilmestyskirjan väärä profeetta (Ilm. 13:11-18). Huomautettakoon vielä, että Illuminati-järjestön perustaja Adam Weishaupt oli baijerilainen jesuiitta-pappi, joka v. 1776 Saksan Ingolstadtin kaupungissa perusti valaistuneiden järjestön salaisissa menoissa kumppaniensa kanssa vappupäivänä 1.5.1776. Tämän artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------------------------

JESUIITAT


Paavinvallan salainen armeija


by Shaun Willcock

Jesuiitta: Roomalaiskatolisen Ignatius Loyola'n ja kumppanien perustaman (1534) järjestön Jeesuksen Seuran (Society of Jesus) jäsen; teeskentelevä (dissembling) henkilö, välttelijä (equivocator). – Sanakirja Concise Oxford Dictionary

Kun kaksi jesuiittaa kohtaa, paholainen on aina kolmantena. – vanha ranskalainen sananlasku.

Johdanto

Roomalaiskatolinen Jesuiittajärjestö (Jesuit Order), joka röyhkeästi kutsuu itseään nimellä “Jeesuksen Seura (Society of Jesus)”, on tänä päivänä vähän tunnettu ja paljon vähemmän ymmärretty. Ja kuitenkaan siitä ei ole kauan, kun tämä järjestö oli niin hyvin tunnettu, että sana ”jesuiittamainen” oli mitä halventavin sana; järjestö oli kielletty melkein jokaisessa roomalaiskatolisessa valtiossa ja kaikkien valistuneiden maiden asukkaat pelkäsivät ja inhosivat sitä.

Miksi näin oli? Mitä halpamaisia oppeja tämän järjestön jäsenet kannattivat ja mitä pahoja tekoja he harjoittivat, että saivat aikaan sellaisia yleisiä reaktioita heitä vastaan? Ja lisäksi: Jesuiitat ovat edelleen täällä; he ovat edelleen voimissaan; he eivät ole muuttaneet oppejaan eivätkä katuneet pahoja tekojaan – itseasiassa he syyllistyvät niihin jatkuvasti; he ovat edelleen se, mitä ovat aina olleet – ”paavinvallan salainen armeija”, häikäilemättömästi antautunut roomalaiskatolisen uskonnon edistämiseen ja protestantismin täydelliseen tuhoamiseen! He ovat vaarallisin pappien järjestö roomalaiskatolisessa uskonnossa ja todellakin vaarallisin ihmisten järjestö, mitä maailma on koskaan tuntenut.

Jokaisen kristityn, kuten myös jokaisen roomalaiskatolisen, pitäisi olla hyvin perillä Jesuiitoista ja heidän tekemisistään; kristittyjen, koska Jesuiitat ovat Kristuksen evankeliumin ja elävän Jumalan seurakunnan (ja siten myös itse Kristuksen, sillä Seurakunnan vainoaminen on Kristuksen vainoamista – Apt. 9:5) vannoutuneita vihollisia; ja roomalaiskatolisen, koska se on hänen ”kirkkonsa” (niin sanottu), roomalaiskatolinen ”kirkko”, joka suojelee tätä perkeleellistä järjestöä ja joka siunaa sen ponnisteluja sen suorittaessa iljettävää työtään ja näin ollen roomalaiskatolisuus ei voi olla Jeesuksen Kristuksen seurakunta, sillä kuten tulemme näkemään, niin Jesuiittajärjestön teot ovat täysin Kristuksen evankeliumin vastaisia ja yksikään ”kirkko”, joka hyväksyy ne, ei voi olla Kristuksen seurakunta.

Sekulaari historioitsija Edmond Paris kirjoittaen teoksessaan, The Secret History of the Jesuits, esittää seuraavat osuvat huomautukset: ”On toinen syy [kirjoittaa Jesuiittoja vastaan]… Samaan aikaan, kun uudet lukijasukupolvet tulevat, uudet Jesuiittojen sukupolvet tulevat valoon ja ne työskentelevät tänä päivänä samoilla kiemuraisilla ja peräänantamattomilla menetelmillä, jotka historiassa niin usein käynnistivät valtioiden ja hallitusten puolustautumisreaktiot. Loyola’n pojat ovat tänä päivänä – ja sallittakoon meidän sanoa: enemmän kuin koskaan – Rooman kirkon etummainen siipi. Yhtä hyvin, elleivät paremminkin naamioituneina, kuin muinoin, he ovat edelleen etevimmät ”ultramontanistit”, Vatikaanin hillityt, mutta tehokkaat agentit kaikkialla maailmassa, sen politiikan naamioidut mestarit, ’paavinvallan salainen armeija’. Tästä syystä Jesuiittoja koskeva aihe on ehtymätön ja samalla, kun heitä koskeva kirjallisuus on niin rikas [vaikka kuten Paris sanoo samalla sivulla: ”Useimpia Jesuiittain historiaa jäljittäviä varhaisia kirjoja ei voida enää löytää], niin jokaisella aikakaudella on velvollisuus lisätä siihen muutamia sivuja, kirjaamaan tämän neljä vuosisataa sitten käynnistetyn okkulttisen systeemin jatkuvuus ’Jumalan suuremmaksi kunniaksi,’ mutta tosiasiassa paavin kunniaksi.” [1]

Tämä lyhyt artikkeli on tarkoitettu “lisäämään muutamia sivuja” Jesuiittoja koskevaan kirjallisuuteen aikana, jolloin heistä niin vähän tiedetään ja kuitenkin niin paljon pitäisi tietää. Tämä on tarkoitettu laajaan levittämiseen ja kirjoittajan rukous on, että jos Herra tahtoo, sillä olisi laaja levikki näinä ekumenian ja luopumuksen kammottavina päivinä.

Jesuiittojen synty

Jesuiittajärjestö, joka on tuonut niin paljon verenvuodatusta ja kärsimystä maailmalle, sai alkunsa miehestä nimeltä Ignatius de Loyola, joka syntyi vuonna 1491. Loyola oli espanjalainen baski, josta tuli fanaattinen roomalaiskatolinen elettyään sotilaana irstailevaa elämää. Keskellä paljoa paastoamista ja itsekidutusta hän väitti saaneensa monia näkyjä Jumalasta ja Mariasta, roomalaiskatolisesta jumalattaresta. Hän tutki roomalaiskatolista teologiaa ja kirjoitti kirjan nimeltä Hengellisiä harjoituksia. Siitä tuli myöhemmin Jesuiittajärjestön oppikirja.

Loyola perusti niin sanotun “Jeesuksen Seuran” vuonna 1534 pienen ystäväporukan kanssa ja vuonna 1540 luonnosteltiin Jesuiittojen ”perustuslaki”. Paavi Paavali III antoi bullan hyväksyen (ja siten virallisesti ”perustaen”) Jesuiitat roomalaiskatolisen kirkon uskonnollisena järjestönä. Tässä kuitenkin täytyy huomioida eräs mitä tärkein tosiasia, sillä se heittää sellaista valoa seuran todelliseen luonteeseen: Loyola perusti seuran ennen, kuin se sai paavillisen hyväksynnän! Pieni miesten porukka, joka muodosti seuran sen syntyessä vuonna 1534, vannoi tottelevansa Loyola’a järjestön kenraalina, ennenkuin menivät paavin luokse! Loyola’n alkuperäinen tarkoitus ei ollut alistaa seuraansa paaville, vaan ainoastaan itselleen sen kenraalina. Hänellä oli omat tavoitteensa. Loyola’lla oli tarkoitus hakea paavillinen hyväksyntä seurallensa vain, jos havaitsisi sen ehdottoman välttämättömäksi.

Tätä tosiasiaa tukee roomalaiskatolinen kirjailija, Alban Butler, joka kirjoittaa: “Vuonna 1534... pyhä Ignatius ja kuusi kumppania... vannoivat valan Montmartre’ssa käyvänsä Pyhällä Maalla ja yhdistävänsä ponnistelunsa uskottomien käännyttämiseksi; tai, jos tämä ei osoittautuisi toteuttamiskelpoiseksi, niin heittäytyvänsä paavin jalkojen juureen ja tarjoavansa palveluksiaan, missä vain tämä katsoisi sopivaksi käyttää heitä.” [2]

Tämä niin usein läpi sormien katsottu tosiasia on suunnattoman merkityksellinen. Totuus on, että kun Loyola ja hänen pieni ryhmänsä eivät onnistuneet aloittamaan työtä Palestiinassa ja käänsivät katseensa kohti Eurooppaa toimintakenttänä, niin vasta silloin Loyola lähestyi paavia saadakseen paavillisen hyväksynnän – tietäen sen tehdessään, että Euroopassa oli jo niin monta uskonnollista järjestöä, ettei voisi toimia siellä ilman sellaista hyväksyntää.

Tämä merkitsee, että aina perustamisestaan saakka Seura on täysin omistautunut ennen kaikkea, ei paaville, vaan Jesuiittojen kenraalille. Jesuiitat ovat laki itsellensä. Samalla kun näennäisesti tunnustavat Rooman paavin auktoriteetin, he todellisuudessa ovat Jesuiittojen kenraalin alamaisia. Kaikki määräykset tulevat kenraalilta; paavinkin käskyjä noudatetaan vain, jos kenraali näkee sen sopivaksi. Ei ole yllättävää, että Jesuiittojen kenraali tuli tunnetuksi ”mustana paavina.” [3]

On aivan luonnollista, että kun Loyola lähestyi Paavali III:ta, niin tämä suhtautui hyvin varauksellisesti. Ei ollut vaikeaa havaita, että kenraalilleen ehdotonta uskollisuutta vannovat miehet olisivat paavinvallasta riippumattomia ja näin ollen vaara sille, vaikka tunnustivatkin olevansa sille alamaisia. Loyola ehdotti ovelasti, että Jesuiitat vannovat kuuliaisuuden valan myös paaville mennä mihin ikinä hän heidät lähettää. Tähän Paavali III suostui ja valtuutti Seuran. [4]

Käytännössä jesuiitat eivät kuitenkaan ole milloinkaan mitenkään huomioineet tätä valaa. Paavia totellaan vain silloin, kun se heille sopii.

Heidän päämääränsä

Mikä on Jesuiittajärjestön päämäärä? Miksi se on olemassa?

Se on varsin yksinkertainen: Jesuiitat pyrkivät käännyttämään maailman roomalaiskatolisuuteen. [5] Ja tämän päämäärän saavuttaakseen he eivät ole epäröineet käyttää kaikkia keinoja – sekä oikeita, että likaisia – ja varsinkin likaisia. He eivät ole epäröineet tarvittaessa valehdella, pettää, tehdä murhia, tai käyttää vallankumousta päämääriensä edistämiseksi. Kuten kohta näemme, niin tärkeysjärjestyksessä aivan huipulla heillä on aina ollut protestanttisuuden tuhoaminen. Tässä kaikessa täytyy nähdä hengellinen konflikti: Saatanan ikiaikainen sota elävän Jumalan seurakuntaa vastaan (Ilm. 12.) Vuosisatojen ajan Rooma on ollut Saatanan hyökkäyksen keskus Jumalan pyhiä vastaan (Ilm. 13:7; 17:1-6; 18:24; Dan. 7:25). Inkvisition ja muiden keinojen kautta paholainen pyrki tekemään selvää Kristuksen seurakunnasta. Sitten Jesuiittajärjestön muodostamisen myötä 16. vuosisadalla luotiin uusi ja tappava ase käytettäväksi raamatullista kristinuskoa vastaan.

Heidän opetuksensa

Mainitsimme edellä Loyolan kirjoittaman kirjan nimeltä “Hengellisiä harjoituksia”. Tätä ja kirjaa “Perustuslait (Constitutions)”, käytetään jesuiitta-alokkaiden valmistamiseen tehtäväänsä.

“Hengellisiä harjoituksia” toimii ehdokkaan mielikuvituksella ”ohjaajan” avustamana. Eri Raamatun tapahtumat pannaan ”elämään uudelleen” hänen edessään, kauniit ja pelottavat vuorotellen. Hänen huokauksensa, hengenvetonsa, hengittämisensä ja hiljaiset jaksonsa kaikki kirjataan. Kun tätä on jatkunut useita viikkoja, hän on valmis opetettavaksi. [6]

Kuuliaisuus on ehdottoman tärkeää Jesuiittajärjestölle. Jokaisen Jesuiitan täytyy olla täysin kuuliainen ylemmälleen totellen tätä kyselemättä. Järjestön Perustuslaeissa toistetaan noin 500 kertaa, että Jesuiitan täytyy nähdä kenraalissa, ei erehtyvä ihminen, vaan itse Kristus! Tämän sanoi eräs roomalaiskatolisen teologian professori. [7] Ignatiuksen sanoin: “Meidän täytyy nähdä musta valkoisena, jos kirkko sanoo niin.”

Perustuslaki vaatii jesuiittakokelasta olemaan kuin ruumis, jota voidaan siirtää mihin suuntaan tahansa (Osa IV, Luku 1), joka pyrkii saavuttamaan oman tahtonsa ja arvostelunsa täydellisen alistamisen ja kieltämisen (Osa III, Luku 1). [8] Perustuslain mukaan (Osa IV, Luku 5) jesuiitta voi jopa tehdä syntiä, jos ylempi käskee siihen – sillä synti ei sellaisessa tapauksessa ole syntiä! [9]

”Jeesuksen Seurassa” on suurempi auktoriteetti, kuin paavi ja suurempi auktoriteetti, kuin itse Jumala – ja tämä auktoriteetti on kenraali, sillä mitä Jumala on julistanut olevan syntiä, sen kenraali voi perua. Jesuiitat luopuvat helposti Jumalan laeista, jos se heille sopii. ”Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi!” (Jes. 5:20).

Täsmälleen tällainen iljettävä oppi on se, joka on tehnyt Jesuiitoille mahdolliseksi tehdä murhia, panna viralta kuninkaita, tuhota hallituksia ilman mitään pelkoa jumalallisesta rangaistuksesta. ”Tarkoitus pyhittää keinot”, on Jesuiittajärjestön perustava, vaikkakin kirjoittamaton sääntö. [10]

Maan päällä ei milloinkaan ole ollut fanaattisempaa ja voimakkaampaa Seuraa.

Jesuiittamoraali

Samalla kun roomalaiskatolisella instituutiolla ei koskaan ole ollut mitään tunnontuskia “uudelleentulkita”, tai jopa kokonaan luopua Jumalan käskyistä – niin paavinvallasta on profetoitu, että se “pyrkii muuttamaan ajat ja lain” (Dan. 7:25) – Jesuiitat ovat mestareita erityisesti tässä. Tällä tavalla he ovat usein tehneet itsensä ihmisille rakkaiksi ja varsinkin ylemmille luokille, joita he aina ovat pyrkineet valvomaan. Olemalla lempeitä rippituolissa, määräämällä pieniä rangaistuksia synneistä, tai jopa oikeuttamalla synnin, milloin se vain heille sopi, heistä tuli monissa maissa rikkaiden ja mahtavien suosituimpia rippi-isiä – ja edelleen ovat. Ja on luonnollista, että kun heidän suosionsa rippi-isinä kasvoi, niin myös heidän vaikutusvaltansa yläluokkiin kasvoi ja sen seurauksena heidän hallitusten valvontansa. Sillä on ymmärrettävä, että roomalaiskatolisen teologian mukaan syntien tunnustaminen papille on pelastumisen kannalta ehdottoman tärkeää: roomalaiskatolisen täytyy ripittäytyä papille ja tuon papin täytyy päästää katuva synnistä. [11] Tämä ei ole Jumalan Sanan opetus, joka julistaa, että synnit täytyy tunnustaa Jumalalle, jolla yksin on valta antaa ne anteeksi (Ps. 32:5; Lk. 11:4).

Seuraavassa joitakin esimerkkejä heidän oveluudestaan ja pahuudestaan:

Mitä tulee käskyyn: ”Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi” (2. Moos. 20:16), Jesuiitat opettivat avion rikkovia naisia, että jos heidän miehensä kysyvät heiltä, ovatko he rikkoneet avioliittosopimuksensa, niin he voivat vastata kieltävästi, koska liitto on edelleen olemassa. Voi vain kuvitella, kuinka sellainen opetus vetoaa avionrikkojanaiseen, joka tulee rippituoliin – ja kuinka Jesuiitan vaikutusvalta häneen vahvistuu.

He ovat opettaneet, että palvelija, joka auttaa isäntäänsä viettelemään tytön, ei tee kuolemansyntiä, jos palvelijan kieltäytyessä auttamasta hänen isäntänsä pahoinpitelee hänet, ja että, jos nuori tyttö on raskaana, niin voidaan aiheuttaa keskenmeno, jos hänen raskautensa tuo häpeää hänelle itselleen tai papille. [12]

He ovat helposti luopuneet Jumalan laeista suojellakseen itseään. Eräs jesuiitta nimeltä L’Amy opetti, että: ”Munkki tai pappi saa tappaa ne, jotka ovat valmiita herjaamaan häntä, tai hänen yhteisöään” ja ”Jos Isä [pappi] antaessaan periksi kiusaukselle käyttää hyväksi naista ja tämä julkistaa tapahtuneen ja sen vuoksi häpäisee hänet, niin tämä samainen Isä voi tappaa naisen häpeän välttämiseksi!” [13] Onko mikään ihme, että Jesuiitat ovat usein turvautuneet murhaan?

Jesuiittateologit ovat toistuvasti kirjoituksissaan oikeuttaneet valehtelemisen, jos se on Seuralle edullista. [14] Raamattu sanoo, että “ kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa" (Ilm. 21:8), mutta puolustamalla ”kaksimielisyyttä” ja ”henkistä varausta” Loyola’n opetuslapset ovat vakuuttaneet itselleen, että tietyt valheet eivät ole valheita, kun tarkoitus pyhittää keinot.

Mitä tulee kuninkaiden ja hallitsijoiden murhiin, niin ne on usein oikeutettu Jesuiittojen kirjoituksissa. Esimerkiksi jesuiitta nimeltä Juan Marina opetti hyvin yksityiskohtaisesti hallitsijoiden murhaamisen laillisuutta niin kaukana historiassa, kuin vuonna 1599 ja hänen kirjallaan oli Jesuiittajärjestön virallinen hyväksyntä, imprimatur – järjestö antoi sille julkaisuluvan, kun ”oppineet ja huomattavat” jesuiitat olivat aikaisemmin hyväksyneet sen opit. [15] Mitä tulee jokaiseen paavin kirkonkiroukseen julistamaan ruhtinaaseen tai kuninkaaseen, niin Jesuiittaopin mukaan on itseasiassa ansiokasta tappaa hänet. [16]

Viimeisten neljän vuosisadan historia on täynnä dokumentoituja esimerkkejä tämän saatanallisen järjestön toteuttamista hallitsijoiden murhista.

Protestantismi on kuitenkin se, jota vastaan Jesuiitat erityisesti ovat suunnanneet kaiken myrkkynsä, sillä yli neljä vuosisataa he ovat työskennelleet väsymättä sen tuhoksi ja he ovat pyrkineet käyttämään jokaista hallussaan olevaa menetelmää tämän suorittamiseksi, kuten että pyrkivät murhaamaan ”reformoitujen kirkkojen tohtorit [opettajat]”. [17]

Edetkäämme nyt tarkastelemaan, mitä Jesuiitat itseasiassa ovat tehneet, sekä poliittisesti, että uskonnollisesti, pitäen mielessä, että järjestön lopullinen päämäärä on tuhota kaikki, mikä tunnetaan “protestantismina”, johon tietysti kuuluu raamatullinen kristinusko (nämä kaksi eivät ole sama asia kaikissa tapauksissa: samalla, kun raamatullinen kristinusko on aivan varmasti protestanttinen, niin ei suinkaan kaikkea, mitä sanotaan protestanttiseksi, voi rinnastaa raamatulliseen kristinuskoon) ja alistaa maailma paavinvallalle.



Jesuiittojen lyhyt historia
by Shaun Willcock

Paavin hyväksyttyä järjestön jesuiitat eivät tuhlanneet aikaa osallistuakseen kaikkeen: nuorten kasvatukseen, rippien kuuntelemiseen, lähetystyöhön, saarnaamiseen. He ryhtyivät työhönsä fanaattisella innolla.

Kasvatuksen kautta he tähtäsivät yhteiskunnan tulevien johtajien valvomiseen. Erityisesti he pyrkivät saamaan poliittisten johtajien ja muiden vaikutusvaltaisten ihmisten lasten kasvatuksen valvonnan yläluokissa. Lempeytensä kautta rippituolissa, kuten edellä mainitsimme, he luikertelivat rikkaiden ja mahtavien tunteisiin. Lähetysten kautta he pyrkivät käännyttämään maailman roomalaiskatolisuuteen. Saarnaamalla he taistelivat paavin arvovallan ja muiden roomalaiskatolisten oppien puolesta, siten vahvistaen paavinvaltaa aikana, jolloin se oli toipumassa uskonpuhdistuksen tuhoisista vaikutuksista. Tämä tunnettiin vastauskonpuhdistuksena ja Trenton kirkolliskokous 1540-luvulla oli Rooman vastaus uskonpuhdistukselle – ja se oli Jesuiittojen hallitsema.

Paavit totesivat pian, että Jesuiitat olivat käyneet välttämättömiksi koko paavinvallan eloonjäämiselle. He kirjaimellisesti luovuttivat roomalaiskatolisen instituution jesuiittojen käsiin. Paavinvalta palkittiin siitä teosta: jesuiitoista tuli sen väsymättömiä puolustajia ja se alkoi jälleen edetä kauhistuttavan takaiskunsa jälkeen 16. vuosisadalla, mutta hinta oli kallis, sillä ”mustasta paavista” ja hänen opetuslapsistaan tuli valta paavin valtaistuimen takana. He ovat sitä edelleen.

Askel askeleelta heidän vaikutusvaltansa kasvoi maailman valtioissa. Paavit antoivat heille aina vain suurempia etuoikeuksia ja valtuuksia.

Gregorius XIII antoi heille oikeuden mennä kauppaan ja pankkitoimintaan, oikeuden, jota he tulisivat innokkaasti käyttämään edessä olevina vuosina. [18]

Vuoden 1556 vaiheilla he olivat aktiivisesti taistelemassa protestantismia vastaan Ranskassa, Saksassa, Portugalissa, Espanjassa, Italiassa ja Englannissa ja heidät tultaisiin myös löytämään kovassa työssä Intiassa, Kiinassa, Japanissa ja Uudessa Maailmassa.

Työskennellessään protestantismin kitkemiseksi jesuiitat käyttivät kahta ensisijaista taktiikkaa. Päästyään vaikuttamaan poliittisesti jonkin maan hallitsijaan, tai hallitsijoihin, he ajoivat heidät vainoamaan protestantteja ja uskonnollisesti he itseasiassa soluttautuivat protestanttisiin kirkkoihin ja uskonsuuntiin ja toimivat sisältä käsin heikentääkseen niitä.

Paljon voitaisiin kirjoittaa heidän pimeistä töistään eri maissa, kuten Saksa, Ranska, Italia, Portugal, Espanja, Puola yhtä hyvin, kuin heidän hirmuteoistaan Intiassa, Japanissa, Kiinassa ja Etelä-Amerikassa 16. ja 17. vuosisadoilla, mutta tila ei sitä salli. Meidän täytyy rajoittaa huomiomme maahan, jossa protestantismi juurtui vahvimmin em. vuosisadoilla ja josta Kristuksen evankeliumi vietiin maapallon kaukaisiin kolkkiin: Britanniaan. On luonnollista, että jesuiitat suuntasivat voimakkaimmat ponnistelunsa Britanniaa vastaan.

Heidän juonensa englantilaista protestantismia vastaan 16. ja 17. vuosisadoilla

Vain joitakin lyhyitä vuosia järjestön perustamisen jälkeen jesuiitat olivat perustaneet seminaareja Euroopan mannermaalla tarkoituksella kouluttaa nuoria englantilaisia aatelismiehiä roomalaiskatolisiksi lähetyssaarnaajiksi. Kun näiden miesten koulutus oli saatettu päätökseen, heidät lähetettiin takaisin Britanniaan maanpettureina uudelleen alistamaan maa Rooman paaville.

Vuonna 1551 Trenton kirkolliskokous lähetti salaisia ohjeita Pariisin jesuiitoille kuinka heikentää ja tuhota ”Englannin kirkko”. Eräästä saarnatuolista löydettiin vuonna 1568 jesuiittapapin vahingossa sinne pudottama kopio. Ohjeet olivat nämä: ”Teidän ei tule kaikkien saarnata samalla tavalla, vaan huomioikaa se paikka, johon tulette. Jos vallalla on luterilaisuus, niin saarnatkaa kalvinismia; jos kalvinismi, niin luterilaisuutta; jos olette Englannissa, niin jompaakumpaa, tai John Huss’in mielipiteitä, anabaptismia, tai mitä tahansa, joka on Paavinistuinta vastaan, jonka vuoksi teidän toimintaanne ei epäillä ja silti voitte edelleen toimia Äitikirkon eduksi, koska ei ole, kuten Kirkolliskokous on todennut, mitään parempaa keinoa tuhota tuo harhaoppinen kirkko (Englannin Kirkko), kuin oppien sekoituksen kautta ja lisäämällä seremonioita yli sen, mitä nykyisin sallitaan. Muutamat teistä, jotka ryhdyitte olemaan tämän lajin harhaoppinen episkopaalinen yhteisö, tuokaa se niin lähelle Äitikirkkoa, kuin voitte; sillä silloin luterilainen puolue, kalvinistit, anabaptistit ja muut hereetikot ovat sille vastahakoisia ja siten tehkää episkopaalinen harhaoppi vastenmieliseksi näille kaikille ja keinoksi alistaa kaikki aikanaan Äitikirkolle.” [19]

Tämä dokumentti paljastaa, kuinka jesuiitat soluttautuvat ja siten pyrkivät tuhoamaan protestanttiset uskonsuunnat ja kirkot. Oli jesuiittoja, jotka olivat kaksoisagentteja teeskennellen olevansa protestanttisia saarnamiehiä, mutta palvelivat Vatikaanin etuja. On täysin varmaa, että tällaisia kaksoisagentteja on edelleen tänä päivänä. Tämä on sopusoinnussa Paavalin profetian kanssa Apt. 20:29, että ”Minun lähtöni jälkeen teidän keskuuteenne tulee julmia susia, jotka eivät laumaa säästä.” On aina ollut ja tulee aina olemaan vääriä sananpalvelijoita, Saatanan palvelijoita, jotka teeskentelevät olevansa vanhurskauden palvelijoita (2. Kor. 11:13-15). On myös tärkeää huomata, että se, mitä he pyrkivät tekemään näillä keinoin, on suurelta osin toteutunut: Anglikaanisuus on oppien sekoitus, oikeiden ja väärien, ja täynnä epäraamatullisia seremonioita. Itseasiassa se ei ole muuta kuin roomalaiskatolisuuden muunnelma.

Mannermaalla koulutetut jesuiittavakoojat levittäytyivät Elisabethin aikana vaivihkaa kaikkialle Britanniaan, erilaisissa valeasuissa, kuvitteellisin nimin, saarnaten, kuunnellen rippejä, pitäen messuja. He myös painoivat ja jakelivat salaa kuningattaren ja anglikaanisen instituution vastaisia pamfletteja. He syyttivät Elisabeth’ia eri synneistä ja suunnittelivat myös hänen salamurhaansa ja kaatamistaan. [20]

Erilaiset jesuiittojen juonet kuningatar Elisabeth I:tä vastaan on kaikki perusteellisesti dokumentoitu. [21] Aineisto Lontoon Public Record Office’ssa paljastaa, että paavi Gregorius oikeutti salamurhan ja että jesuiitat tekivät kaikkensa sen toteuttamiseksi. He olivat 1580-luvulla myös syvällä mukana roomalaiskatolisen Espanjan Englannin valloitussuunnitelmissa.

Vuosina 1584-1585 Englannissa säädettiin “Laki jesuiittoja, seminaaripappeja ja muita sellaisia tottelemattomia henkilöitä vastaan”, joka määräsi kaikki jesuiitat lähtemään maasta 40 päivän sisällä heidän kapinoidensa vuoksi ja varsinkin heidän salajuonensa vuoksi tappaa Elisabeth! [22]

Jesuiitat eivät kuitenkaan luovuttaneet. He jatkoivat kuningattaren salamurhan suunnittelua ja Englannin valtaamista Espanjan toimesta. Tila ei salli kaikkien juonien yksityiskohtaista tarkastelua. Riittäköön, kun sanomme, että Herra ei sallinut heidän onnistua, kuten historia paljastaa.

Kuitenkaan edes espanjalaisen Armadan tappio ei kääntänyt jesuiittoja heidän päämäärästään. Niin myöhään kuin vuonna 1594 ainakin seitsemän jesuiittaa suunnitteli Elisabeth’in murhaa. Jotkut heistä tunnustivat salajuonen. Vuonna 1597 jesuiittavakoojia oli itse Englannin hallituksessa. [23]

Kun Jaakko I tuli valtaistuimelle, jesuiitat suunnittelivat vuonna 1605 jotakin sellaista, joka tunnetaan ruutisalaliittona kuninkaan räjäyttämiseksi. Heidän työkalunsa oli Guy Fawkes. Suurin osa jesuiitoista tämän likaisen teon takana pidätettiin, kun salajuoni keksittiin ja heidät hirtettiin. [24]

Vuonna 1628 Englannissa säädettiin laki, joka kielsi lähettämästä ketään mannermaalle ”paavin kouluun (to be Popishly bred)”. Tämän lain tarkoitus oli saada esiin kaikki englantilaiset, jotka olivat jesuiittojen vakoojia. [25] James Wadsworth oli eräs englantilainen, joka oli koulutettu jesuiittakoulussa Espanjassa Englannin käännyttämiseksi takaisin paavilliseen uskoon. 17. vuosisadalla julkaistussa kirjassaan hylättyään jesuiitat ja roomalaiskatolisuuden hän kertoo, kuinka opiskelijat koulussa lauloivat vespereitä ja litanioita ”Marialle” Englannin ”kääntymyksen” vuoksi. [26]

Kuningas Charles II (1660-1685) oli salainen katolilainen, jolla oli monia katolisia oikeudessa ja hänen seuraajansa, Jaakko II (1685-1688), oli avoimesti katolinen, jonka salainen neuvonantaja oli jesuiittapappi ja katolisia oli tärkeissä viroissa. [27]

Ja niin voisimme jatkaa. Todistusaineisto on saatavissa, faktaa faktan päälle, todistetta todisteen päälle, ”paavin salaisen armeijan” jatkuvista synkistä juonista protestantismin tuhoksi. Siirtykäämme nyt kuitenkin 18. vuosisadalle, sillä tällä vuosisadalla itse Rooman paavi tukahdutti Jesuiittajärjestön.

Jesuiittojen tukahduttaminen 18. vuosisadalla

Suuri Jesuiittajärjestön inho oli kehittynyt lähes kaikkialla. Jesuiittojen synnit olivat niin suuria ja niin tunnettuja, että jopa roomalaiskatoliset maat pyrkivät hävittämään heidät. 18. vuosisadan puolivälissä heidät oli karkotettu noin 30 paikasta, mutta he palasivat aina. Uusi hyökkäys oli kuitenkin alkamassa.

Vuonna 1757 Portugalin pääministeri kielsi jesuiittoja saarnaamasta, poisti kuninkaallisen perheen jesuiittarippi-isät ja lopulta karkotti Seuran kaikilta Portugalin hallitsemilta alueilta. Tämä oli Seuralle monumentaalinen isku, sillä se sävähdytti Eurooppaa ja muut maat seurasivat esimerkkiä. Ranskassa annettiin vuonna 1762 ”pidätysjulistus”: ”Kyseessä olevaa instituutiota ei voida hyväksyä missään sivistyneessä valtiossa, koska sen luonne on vihamielinen kaikelle hengelliselle ja ajalliselle arvovallalle…poliittinen yhteisö, joka työskentelee väsymättömästi kaiken käskyvallan anastamiseksi kaikilla epärehellisillä, salaisilla ja kieroilla keinoilla…” Jesuiitat karkotettiin Ranskasta, elleivät luopuneet valoistaan. Espanjassa kaikki jesuiittojen laitokset lakkautettiin. Heidät karkotettiin Napolista, Parmasta ja Maltalta.

Kaikki nämä maat lähettivät jesuiitat takaisin Italiaan. Seuraava on, mitä katolilainen nimeltä Cormenin lausui heistä: ”Italian maaperä saastui tästä saastaisesta limasta, jonka valtiot olivat hyljänneet ja jonka ne lähettivät takaisin Roomaan, kaiken turmeluksen lähteeseen.” [28]

Paavi Clement XIII:ta painostettiin tukahduttamaan koko Jesuiittajärjestö. Vuonna 1769, edeltävänä iltana, kun hänen oli määrä tehdä se, hän äkisti kaatui ja huusi: ”Minä kuolen!” Hän kuoli ja epäilemättä se oli jesuiittojen työtä. [29] Kuten historia todistaa he helposti suostuvat murhaamaan paaveja ja kuninkaita, jos se heille sopii.

Lopulta vuonna 1773 paavi Clement XIV allekirjoitti purkamisasiakirjan ja jopa vangitutti jesuiittojen kenraalin! Voi vain kuvitella, kuinka vastenmieliseksi tämä Seura oli käynyt, kun jopa Rooman paavi roomalaiskatolisten valtioiden painostuksesta pakotettiin kääntymään heitä vastaan! Mutta Clement maksoi sen hengellään, kuten tiesi tulevan käymään: ”Tämä tukahduttaminen tulee tappamaan minut”, hän sanoi. Hänen palatsinsa seinille ilmestyi julisteita, joissa oli seuraavat kirjaimet: ISSSV. Clement tiesi, mitä ne tarkoittivat: “In Settembre, Sara Sede Vacante” (Syyskuussa paavinvirka on auki). Hänet myrkytettiin syyskuun 22. päivänä 1774. [30]

Vaikka heidät oli tukahdutettu, he jatkoivat olemassaoloaan useissa roomalaiskatolisissa maissa, mutta salaisesti. Virallisesti heidät oli lakkautettu 41 vuoden ajan, kunnes paavi Pius VII vahvisti heidät uudelleen vuonna 1814. Useat katoliset maat kuitenkin jatkoivat heidän karkotustaan 19. vuosisadalla. Kaikesta huolimatta he jatkoivat vaikutusvaltansa laajentamista kaikkialla – mukaan lukien sellaiset ei-katoliset maat, kuten Britannia, jossa he työskentelivät taukoamatta protestantismin tuhoksi ja muuttaakseen uskonpuhdistuksen poliittiset vaikutukset päinvastaisiksi.

19. vuosisadan puolivälin vaiheilla heitä oli Englannissa hyvin paljon. Italialainen valtiomies, Marquis d’Azeglio, varoitti Shaftesbury’n kreiviä vuonna 1859: ”Olemme Italiassa päässeet irti jesuiitoista niin pitkälle kuin inhimillisin voimin voi päästä, mutta Englanti kuhisee heitä ja ennen pitkää tulette tuntemaan heidän läsnäolonsa vaikutukset.” [31] Kuinka tosiksi hänen sanansa ovatkaan osoittautuneet!

Abraham Lincoln’in salamurha

Amerikan Yhdysvallat uskonnonvapauden linnnoituksena (mitä Rooma ei voi suvaita) oli luonnollisesti erityinen Jesuiittojen toiminnan kohde. He pyrkivät tukahduttamaan protestantismin ja muuttamaan USA:n roomalaiskatoliseksi maaksi. Vuonna 1865 he lisäsivät presidentti Abraham Lincoln’in murhan kauhistuttavaan murhien luetteloonsa. Että tämä salamurha oli jesuiittojen työkalu, sen osoitti Charles Chiniquy, entinen pappi ja rohkea kristitty saarnamies, joka oli ollut Lincoln’in henkilökohtainen ystävä. ”Mutta kuka oli salamurhaaja? Booth oli vain jesuiittojen työkalu. Se oli Rooma, joka ohjasi hänen kättänsä turmeltuaan hänen sydämensä ja kadotettuaan hänen sielunsa…. Ja 20 vuotta kestäneiden jatkuvien ja vaikeiden tutkimusten jälkeen tulen tänä päivänä pelkäämättä amerikkalaisten eteen sanomaan ja todistamaan, että Rooman papit ja jesuiitat salamurhasivat presidentti Aabraham Lincoln’in.” [32] Chiniquy hankki laajan todistusaineiston, kuten myös monet muut. [33]

Jesuiitat ja maailmansodat

Entä 20. vuosisata? Tällä vuosisadalla, ei yhtään vähemmän kuin millään toisella järjestön perustamisen jälkeen, jesuiitat ovat olleet äärimmäisen aktiivisia, tavallisesti salaisesti kulissien takana etenkin (vaikka tämä kammottava totuus on äärimmäisen hyvin salattu) kummassakin maailmansodassa!

Jesuiittojen neuvosta paavi tuki ensimmäisessä maailmansodassa Saksaa ja Itävalta-Unkaria, toivoen voivansa käyttää näitä valtoja rankaisemaan Ranskaa, tuhoamaan venäläisen ortodoksisen instituution ja lyömään Englannin. [34] Jesuiitat Irlannissa, Intiassa, Espanjassa ja Australiassa työskentelivät ankarasti Englannin kaatamiseksi. [35] Kun liittoutuneiden voitto teki tyhjäksi paavilliset suunnitelmat, niin jesuiitat alkoivat valmistautua toiseen maailmansotaan.

Todistusaineisto roomalaiskatolisesta osallistumisesta yleensä ja varsinkin jesuiittojen osallistumisesta toiseen maailmansotaan on musertava. Jälleen tila ei tässä salli asian laajempaa käsittelyä ja seuraavat tosiasiat riittäkööt. Ne ovat vain jäävuoren huippua.

Vuonna 1939 Hitler asetti Jesuiitan nimeltä Tiso Slovakian tasavallan johtoon. Tiso julisti, että roomalaiskatolisuus ja natsismi ”työskentelevät käsi kädessä maailman uudistamisessa”. Hän teki parhaansa protestanttien ja juutalaisten eliminoimiseksi Slovakiasta lähettäen heidät keskitysleireille.

Roomalaiskatolisessa Kroatian nukkenatsivaltiossa jesuiitta nimeltä, Stepinac, tuki täysin Kroatian johtajaa, kun tämä teurasti satojatuhansia serbejä ja juutalaisia. Ja monet katolisen kroatialaisen Ustashis’in johtajista, jotka toteuttivat kauhistuttavia surmaamisia, olivat jesuiitta- ja fransiskaanipappeja! [36]

Hitler itse julisti: “Minä olen oppinut paljon jesuiittajärjestöstä.” Natsi Walter Schellenberg sanoi: “S.S.–järjestö on muodostettu jesuiittajärjestön periaatteiden mukaan.” Ja Hitler sanoi Himmler’istä: ”Voin nähdä Himmler’in omana Ignatius Loyola’namme.” SS:n keskusturvallisuuspalvelussa huippuviroissa olivat papit, erityisesti jesuiitat. [37]

Siitä ei ole pienintäkään epäilystä, että jesuiittajärjestön käsiä tahraa miljoonien veri.

Jesuiitat ja “vapautuksen teologia”: “katolinen kommunismi”

Sodanjälkeisenä aikana kommunismin nousun ja yleisen laajenemisen myötä jesuiitat ovat olleet aktiivisia tavanomaisella väsymättömyydellään edistäessään uskonnollista marxismin lajia, joka on aiheuttanut sanomatonta kärsimystä ja verenvuodatusta, varsinkin latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa. Sitä kutsutaan ”vapautuksen teologiaksi.”

Papit latinalaisessa Amerikassa, erityisesti Jesuiitat, alkoivat kuvailla Kristusta vallankumouksellisena, joka ”vapauttaa” ”sorretut” väkivallan keinoin. Jesuiitat kirjoittivat marxismin innoittamia käsikirjoja, jotka väänsivät Raamattua siten, että se näytti tukevan heidän uutta ”teologiaansa” ja on surullista, että hartaat latinalaisen Amerikan roomalaiskatoliset, Raamatusta tietämättöminä, uskoivat heitä. [38]

Kaikkialla latinalaisessa Amerikassa “sissipapit” suuresti lisääntyivät taistellen vallankumouksellisten rinnalla, tappaen ja joutuen tapetuiksi kahakoissa hallituksen joukkojen kanssa ja jatkuvasti kannattaen väkivaltaa.

Jesuiitta nimeltä Luis Pellecer sanoi vuonna 1981: “Jokainen jesuiitta Keski-Amerikassa palvelee aktiivisesti, ei Jumalaa, vaan marxismia ja vallankumousta.” [39] Eräs toinen jesuiitta, Ernesto Cardenal, tuli Nicaraguan kulttuuriministeriksi, kun marxistit tulivat siellä valtaan (jesuiitat todella ovat miehittäneet muutamia huippuvirkoja latinalaisen Amerikan hallituksissa).

Jesuiitat eivät ole muuttuneet. Tänä päivänä he ovat politiikassa yhtä aktiivisia, kuin aina ovat olleet, työskennellen taukoamatta suuren päämääränsä, Roomasta käsin valvotun maailman, hyväksi. Eivätkä he välitä, kuinka paljon verta täytyy vuodattaa, kuinka monta sotaa käynnistää, kunhan vain saavuttavat päämääränsä.

Jesuiitat ja 20. vuosisadan protestantismi

He eivät ole 20. vuosisadallakaan olleet jouten työskennellessään protestantismin tuhoksi. Voimme olla siitä täysin varmoja, että tänä päivänä protestanttisten instituutioiden sisällä on jesuiittojen agentteja, jotka epäilemättä miehittävät niiden korkeimpia asemia kaikkialla maailmassa ja on kolme hyvää syytä, että voimme olla siitä varmoja. Ensiksikin historia paljastaa, että he ovat soluttautuneet protestanttisiin instituutioihin melkein perustamisestaan saakka, eikä ehdottomasti ole mitään syytä epäillä, etteivätkö he tekisi sitä edelleen, sillä miksi he olisivat lopettaneet, kun se kannattaa? Siten heidän ansioluettelonsa vakuuttaa meille, että he tekevät sitä edelleen. Toiseksi (ja tästä hyvin harvat ovat tietoisia), vaikka vuonna 1990 oli virallisesti melkein 24000 jesuiittaa, jotka toimivat 113 maassa, [40] järjestöllä on aina ollut “salaisia apujoukkoja” vaikutusvaltaisissa asemissa: Seuran virallisia jäseniä – mutta salaisia! Historioitsija Paris kirjoittaa: “Samoin on tänä päivänä; Seuran 33000 virallista jäsentä toimivat kaikkialla maailmassa sen henkilökunnan ominaisuudessa, todella salaisen armeijan upseereita, jonka riveihin kuuluu poliittisten puolueiden johtajia, korkea-arvoisia upseereita, kenraaleja, tuomareita, lääkäreitä, tiedekuntien professoreita jne.” [41] Kymmeniä tuhansia Seuran salaisia jäseniä, jotka miehittävät vaikutusvaltaisia virkoja, ilman että kukaan on tietoinen heidän todellisesta identiteetistään!

Hän olisi voinut lisätä: “protestanttisia saarnamiehiä”, sillä on olemassa historiallista todistusaineistoa heidän soluttautumisestaan protestantismiin. Kolmanneksi, että he ovat todella menestyksellisesti tunkeutuneet protestantismiin maailmanlaajuisesti, siitä on olemassa kova todistusaineisto kaikkien nähtävänä: protestantismi maailmanlaajuisesti on epäjärjestyksessä ja perääntymässä, opillisesti sekava, tärkeiltä osatekijöiltään romahtamassa ja syöksymässä päätäpahkaa yhteyteen roomalaiskatolisen instituution kanssa. Koska tätä ei voida kiistää, meille jää johtopäätös, että tietäen kuinka he ovat työskennelleet ja minkä päämäärän hyväksi aina perustamisestaan saakka, niin he ovat aivan ilmeisesti olleet äärimmäisen menestyksellisiä vuosisataisen päämääränsä saavuttamisessa. Lukuunottamatta aivan pientä todella raamatullisten protestanttien jäännöstä, joka seisoo erossa yleisestä “ekumeenisesta liikkeestä” ja säilyttää evankeliumin totuuden todistuksen, protestantismi on kuollut. Protestantismin tuho ei kuitenkaan vain “tapahtunut”: se pantiin tapahtumaan. Ja mikä on se järjestö, joka kaikista järjestöistä, joita on ollut maan päällä menneiden neljän vuosisadan aikana, on toiminut sellaisella häikäilemättömällä ovelalla ja väsymättömällä innolla protestantismin tuhoksi? Jesuiittajärjestö. Ja kuten tämä järjestö on valvonut paavinvaltaa vuosisatoja, se pitää yhtä profeetallisen Sanan kanssa, joka julistaa, että se Suuri Portto, paavillinen Antikristus, on aina ollut raamatullisen kristinuskon suurin olemassaoleva vihollinen (Ilm. 17; Ilm. 19; 2. Ts. 2; Dan. 7). Ennen Jesuiittajärjestöä Rooma käytti muita keinoja sotiakseen Jumalan pyhiä vastaan, mutta viimeiset neljä vuosisataa jesuiitat ovat olleet Rooman voimakkain ase. Siten me näemme, että Jumalan profeetallinen Sana ja historian todistus pitävät yhtä (kuten ne aina pitävät) ja tuomitsevat Jesuiittajärjestön.

Johtopäätös

Tämän lyhyen kirjoituksen tarkoitus on olla dokumentoitu yleiskatsaus, tämän synkän ja saatanallisen järjestön suppea paljastus. Se lähetetään eteenpäin rukouksin, että se valistaisi monia. Pastorien täytyy varoittaa laumojaan evankeliumin ja Kristuksen seurakunnan vihollisista (Apt. 20:28-31). Kristittyjen täytyy olla varuillaan, koetellen henget (1. Joh. 4:1), koetellen kaiken kuulemansa Jumalan Sanalla ja tutkien niiden valtakirjat, jotka sanovat olevansa Kristuksen, tai jotka sanovat olevansa hänen apostolejaan (Ilm. 2:2), eivätkä ole. Tällä en tahdo sanoa, että jokainen esiintuleva väärä opettaja olisi Jesuiitta! Olemme tavanneet muutamia, jotka näyttävät ajattelevan siten ja he saavat aikaan enemmän vahinkoa kuin hyvää villeillä ja perustelemattomilla syytöksillä. Kristittyjen täytyy kuitenkin olla tietoisia isommasta kuvasta: että joukkoja on työssä pahan “tämän maailman jumalan” ohjauksessa (2. Kor. 4:4) käyden sotaa Kristuksen seurakuntaa ja aitoa evankeliumia vastaan, että roomalaiskatolisuus, “porttojen Äiti” (Ilm. 17:5), on aina ollut seurakunnan ja evankeliumin suurin vihollinen ja että jesuiitat ovat siksi Saatanan päämäärien keskipisteessä, sillä he hallitsevat paavillista järjestelmää. Todistusaineisto puhuu puolestaan: kristityt ottakoot vaarin. Ja astukoon jokainen uskova, uskon kautta kaikkivaltiaaseen Herraansa, eteenpäin hänen palveluksessaan tietäen varmasti, että päivä on tulossa, jolloin kaikki Herran Kristuksen ja hänen seurakuntansa viholliset kohtaavat hänen vihansa ja silloin: “kuka voi kestää?” (Ilm. 6:17). Silloin kaikki hänen vihollisensa heitetään tuliseen järveen; kaikki “velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät” (jesuiitat ovat olleet ja ovat syyllisiä kaikkiin näihin synteihin) suljetaan ikuisesti ulos Herran läsnäolosta (Ilm. 22:15).

----------------------------------------------

LÄHDEVIITTEET

[1]       The Secret History of the Jesuits, by Edmond Paris, pgs.7,8.  Chick Publications. Translated from the French 1975.
[2]       Lives of the Saints, by Alban Butler, Vol. XII, article “St. Francis Xavier”, December 3, pg.603.  Quoted in Footprints of the Jesuits, by R.W. Thompson, pg.41.  1894.
[3]       Occult Theocracy, by Lady Queenborough, pg.311.  The Christian Book Club of America.  Reprinted 1980.
[4]       Footprints of the Jesuits, by R.W. Thompson, pgs.42-48.  1894.
[5]       The Secret History of the Jesuits, pg.24.
[6]       The Secret History of the Jesuits, pgs.21,22.
[7]       Les Jesuites, by J. Huber, pgs.71,73.  Sandoz et Fischbacher, Paris, 1875.  Quoted in The Secret History of the Jesuits, pg.26.
[8]       Footprints of the Jesuits, pg.51.
[9]       Footprints of the Jesuits, pgs.57-59.
[10]       Fourteen Years a Jesuit, by Count Paul von Hoensbroech, Vol.1, pg.117, and Vol.2, pg.320. Footprints of the Jesuits, pg.61.
[11]       The Code of Canon Law, Canons 959 and 989.  See also the Council of Trent, 14th Session, “Doctrine on the Sacrament of Penance.”
[12]       Les Jesuites, by H. Boehmer, pg.238.  Armand Colin, Paris, 1910.  Quoted in The Secret History of the Jesuits, pg.65.
[13]       The Secret History of the Jesuits, pg.65.
[14]       Fourteen Years a Jesuit, pgs.301-319.
[15]       Fourteen Years a Jesuit, pgs.327,328.
[16]       The English Spanish Pilgrime, or, A new Discovery of Spanish Popery, and Jesuitical Stratagems, by James Wadsworth (ex-Jesuit), pg.77.  Printed at London by T. Cotes.  Second Edition, 1630.
[17]       The Memoires of Mr. James Wadsworth, a Jesuit that Recanted, pg.62.  Printed by Henry Hills for Henry Brome, London, 1679.
[18]       The Secret History of the Jesuits, pg. 29.
[19]       Jesuit Plots from Elizabethan to Modern Times, by Albert Close, pg.157.  The Protestant Truth Society.
[20]       Footprints of the Jesuits, pgs.132-141; and The Secret History of the Jesuits, pgs.42,43.
[21]       Jesuit Plots from Elizabethan to Modern Times, pgs.65-73,88-95.
[22]       Jesuit Plots from Elizabethan to Modern Times, pgs.104,105.
[23]       Jesuit Plots from Elizabethan to Modern Times, pgs.136-143.
[24]       Jesuit Plots from Elizabethan to Modern Times, pgs.143-145.
[25]       Jesuit Plots from Elizabethan to Modern Times, pg.149.
[26]       The Memoires of Mr. James Wadsworth, a Jesuit that Recanted, pgs.3-8.
[27]       Jesuit Plots from Elizabethan to Modern Times, pgs.160,161.
[28]       Footprints of the Jesuits, pg.222.
[29]       The Secret History of the Jesuits, pgs.68-70.
[30]       The Secret History of the Jesuits, pgs.70,71.
[31]       Jesuit Plots from Elizabethan to Modern Times, pgs.18,19.
[32]       Fifty Years in the Church of Rome, by Charles Chiniquy, pg.512.  The Protestant Literature Depository, 1886.
[33]       Rome’s Responsibility for the Assassination of Abraham Lincoln, by Thomas M. Harris.  Williams Publishing Company, 1897.  Also The Suppressed Truth about the Assassination of Abraham Lincoln, by Burke McCarty.
[34]       The Secret History of the Jesuits, pgs.116-122.
[35]       Jesuit Plots from Elizabethan to Modern Times, pgs.52-64.
[36]       The Vatican Against Europe, by Edmond Paris.  The Wickliffe Press, 1988.  Also Convert or Die! by Edmond Paris.  Chick Publications.  And The Secret History of the Jesuits, by Paris, pgs.143-154.
[37]       The Secret History of the Jesuits, pgs.164,167,168.
[38]       The Vatican Moscow Washington Alliance, by Avro Manhattan, pgs.268,269.  Chick Publications, 1982.
[39]       The Vatican Moscow Washington Alliance, pg.323.
[40]       Time, December 10, 1990.
[41]       The Secret History of the Jesuits, pgs.29,30.



Shaun Willcock is a minister of the Gospel. He lives in South Africa and runs Bible Based Ministries. For other pamphlets (which may be downloaded and printed), as well as details about his books, audio messages, news articles, etc., please visit the Bible Based Ministries website, or write to the address below. If you would like to be on Bible Based Ministries’ electronic mailing list, please send your details.



Bible Based Ministries
info@biblebasedministries.co.uk
www.biblebasedministries.co.uk


Contending for the faith Ministries
(Distributor for Bible Based Ministries)
42055 Crestland Drive
Lancaster, CA 93536
United States of America


This pamphlet may be copied for free distribution if it is copied in full



LOPPUKANEETTI
(lainauksia sivulta http://www.laverdaduniversal.org/kandidaatit.html)

"Musta Paavi", Jesuiittojen Kenraali

Tällä hetkellä (19.1.2008 lähtien) titteliä pitää Adolfo Nicolás Pachón. Sanotaan että hänellä on todellinen valta Vatikaanissa.(?)

Eräs lainaus:

"Jesuiitat on sotilaallinen, ei uskonnollinen, organisaatio. Heidän johtajansa on armeijan kenraali, ei pelkkä apotti isä luostarista. Tämän organisaation tavoite on: VALTA. Hirmuvalta äärimmäisessä merkityksessään. Absoluuttinen valta, universaali valta, valta kontrolloida koko maailmaa yhden miehen tahdosta. Jesuiittalaisuus on hirmuvalloista absoluuttisin: ja samalla suurin ja mahtavin väärinkäyttö..."
"Jesuiittojen kenraali vaatii olla isäntä, suvereeni, suvereenien suvereeni. Missätahansa missä jesuiitat hyväksytään he ovat isäntiä, maksoi mitä maksoi. Heidän yhdistyksensä on luonteeltaan diktatuurinen, ja sen vuoksi se on kaiken kansanvallan leppymätön vihollinen. Jokainen teko, jokainen rikos, hirvittävinkin, on ansiokas, jos se tehdään Jesuiittojen järjestön edun nimissä tai Kenraalin käskystä". [teoksesta: Fifty Years In The Church Of Rome, Charles Chiniquy, 1968, reprinted from the 1886 edition, quoting Memorial Of The Captivity Of Napolean At St. Helena"]

"Toisen maailmansodan jälkeen jesuiittojen poliittinen toiminta on aktivoitunut uudelleen, erityisesti EU:n perustamisen jälkeen. Nykyisin jesuiitat toimivat myös Venäjällä. Luterilainen kirkko on jo jesuiittojen ruodussa, samoin Suomen suurimpien kustantajien uskonto-aiheinen kirjallisuus. Brasiliassa jesuiitat käyvät omaa sotaansa maan noin 20 miljoonaa raamattukristittyä vastaan ja YK:ssa jesuiitat ja sosialistit ovat yhdistäneet voimansa. Ilmestyskirjan tapahtumain näyttämö alkaa olla kirkon osalta valmis. Purppuraan puettu ratsastaja on valmis nousemaan punaisen pedon selkään."
myös täällä aiheesta englanniksi.




Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com