Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Obama tukee julkisesti homoavioliittoja – Eliitin äänestyskoneet muokkaavat vaalituloksia USA:ssa

Tässä Cutting Edgen tuorein uutishälytyskirje (News Alert), jossa David Bay tarttuu aluksi viimeaikojen kuumimpaan uutiseen profeetallisesti kun Yhdysvaltojen presidenttinä toimiva henkilö ensimmäistä kertaa historiassa sanoo puoltavansa julkisesti homoseksuaalien avioliittoja samaistaen ne perinteisten avioliittojen rinnalle. Tämä on ennenkuulumatonta ja asettaa Yhdysvallat jumalallisen tuomion alle nykyajan Sodomana kun vielä mielipidekyselyjen mukaan valtaosa kansasta suhtautuu myönteisesti näihin perverssiliittoihin. Toiseksi luodaan lyhyt katsaus sähköisiin äänestyskoneisiin Yhdysvalloissa kun tuoreessa uutisessa paljastetaan vuoden 2010 New Yorkin pormestarin vaaleissa äänten laskentaan käytettyjen vaalikoneiden ylikuumentuminen joka aiheutti vaalituloksen vääristymisen. Näillä sähköisillä äänestyskoneilla voidaan muokata vaalitulosta haluttuun suuntaan Illuminatin toimesta. Eräät vaalikoneiden omistajafirmat toimivat eliitin piikkiin. Tämä on ajankohtainen ja tärkeä asia koska USA:ssa pidetään presidentinvaalit tänä vuonna. Uutishälytyskirjeen suomensi: Olli R.

-----------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Thursday, May 10, 2012


DVD Combo (kaksi DVD’tä, klikkaa kuvaa)

I. Presidentti Obama tukee homoavioliittoja!

Yrittääkö presidentti antaa uutta pontta hänen radikaalille äänestäjäkunnalleen ennen vaaleja?

UUTISKATSAUS: Presidentti Obama kannattaa homoavioliittoja, Chicago Tribune, 9. toukokuuta 2012

”Vuosien ’pyörittelyn’ jälkeen tässä kysymyksessä, presidentti sanoi keskiviikkona että hän uskoo, että samaa sukupuolta oleville pitäisi sallia avioituminen, asenne, joka todennäköisesti tulee miellyttämään hänen poliittista leiriään … ’Minulle on tärkeää kulkea edellä ja vahvistaa että mielestäni samaa sukupuolta olevien parien pitäisi voida avioitua’, Obama sanoi haastattelussa ABC-uutiskanavan Robin Roberts’in kanssa.”

Ei kukaan toinen presidentti ole koskaan julkisesti tukenut homoavioliittoja. Kuinka merkityksellistä tämä fakta on?

”’Tämä on merkittävä käännekohta Amerikan kansalaisoikeuksien historiassa’, sanoi New Yorkin pormestari Michael Bloomberg, riippumaton, jonka kaupunki sijaitsee yhdessä kuudesta osavaltiosta jotka sallivat samaa sukupuolta olevien avioliitot.”

Muutkin virkailijat ja poliitikot ilmaisivat samanlaista ylistystä.

Me uskomme että Obama, todellakin, toi julki näin rohkean tuen homoavioliitoille keinona jonka avulla hän haluaa innostaa hänen radikaalia äänestäjäkuntaansa. Kuitenkaan, presidentti ei kykene keräämään evankelikaalien tai konservatiivisten katolilaisten ääniä, huolimatta siitä mitä hän sanoo tai tekee. Sen vuoksi, hän voisi yhtä hyvin jättää laskuista nämä äänestäjäblokit ja saada hänen avainryhmittymänsä innostumaan uudelleenvalinnastaan.

Kuitenkin, tämä homomielinen asennoituminen saattaisi hyökätä riippumattomia äänestäjiä vastaan jotka vastustavat homoavioliittoja – ja se saattaisi olla hyvin merkityksellistä.

”Jotkut sanoivat että se voisi johdattaa riippumattomat äänestäjät, jotka vastustavat homoavioliittoja, kannattamaan Mitt Romney’ta … Kiinnittämällä huomion siihen että 29 osavaltiota ovat hyväksyneet kiellot samaa sukupuolta oleville avioliitoille, he sanoivat että Obaman ilmoitus myös voisi auttaa Romney’ta lujittamaan kannatustaan evankelikaalisten kristittyjen joukossa, jotka, kuten Romney, vastustavat homoavioliittoja.”

Romney’n kampanjavirkailijat näyttävät ilahtuneen Obaman ilmoituksesta.

”Lisättynä Usko ja Vapaus Koalition (Faith and Freedom Coalition) Ralph Reed’illä: ’Tämä on odottamaton lahja Romney’n kampanjalle. Se varmasti antaa polttoainetta uskovaisten äänestäjien ennätysosanotolle äänestyspaikkoihin tämän vuoden marraskuussa’.”

Samalla kun Obama ehkä haluaa innostaa hänen radikaalia homomielistä äänestäjäkuntaansa, niin hänen ilmoituksensa saattaisi juurikin antaa pontta evankelisille äänestäjille joilla tulee nyt olemaan vielä enemmän syytä äänestää häntä vastaan, jotta häneltä mitä varmimmin evättäisiin toinen virkakausi?

Me haluamme päättää eräällä havainnolla. Palataan meidän esille ottamaan uutisjuttuumme:

”Äskettäinen Reuters/Ipsos -mielipidekysely kertoi että enemmän kuin 39 prosenttia amerikkalaisista uskoo että samaa sukupuolta olevien parien pitäisi voida avioitua laillisesti. Toiset 23.5 prosenttia sanoivat että sellaisille pareille pitäisi antaa lupa muodostaa siviililiittoja mutta ei avioliittoja, kun taas lähes 27 prosenttia vastusti avio- tai siviililiittoja homo- ja lesbopareille.”

Tämä mielipidetutkimus tarkoittaa sitä että 39 % plus 23.5 % katsovat suotuisasti homoavioliittoihin. Tämä tekee yhteensä huimaavat 62.5 % äänestysväestöstä! Kuinka voi entinen kristitty kansakunta tulla tähän surulliseen tilaan missä me näemme Sodoman ja Gomorran nousevan tuhkista Amerikassa? Kuten yläpuolella olevat DVD’t osoittavat, Amerikan julkiset koulut ovat opettaneet jo vuosikymmenien ajan nyt, että homoavioliitto on aivan yhtä hyväksyttävä kuin perinteinen avioliitto.

Jumalan tuomio ei ole kovinkaan kaukana! [Iltalehden pääkirjoituksessa spekuloidaan tuoretta Obaman kannanottoa vaalitaktiikkana. Lue http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/2012051115556306_pk.shtml. Suom. huom.]


Trailer

II. Äänestyskoneiden on jälleen osoitettu olevan epäluotettavia parhaimmillaan ja pahimmillaan työkaluja ryöstämään vaalit.

UUTISKATSAUS: Kone luo haamuääniä Bronx’issa, mitätöiden todelliset äänet, The Empire News, 9. toukokuuta 2012

”Testit elektronisella äänestyskoneella joka tilastoi järkyttävän korkeita lukemia ylimääräisistä äänistä vuoden 2010 vaaleissa osoittavat että ylikuumeneminen on ehkä aiheuttanut enemmän kuin 30 prosenttia Etelä-Bronx’in äänestysalueen äänistä menemistä laskemattomiksi (äänien hylkääminen)… jos henkilö ei olisi äänestänyt kilpailussa, heillä olisi voinut olla ääni kuuluvaksi niille joita he eivät koskaan aikoneet äänestää. Se mitä tuo merkitsi näiden äänestäjien Etelä-Bronx’issa tapauksessa, oli se, että he itse asiassa tarkoittivat äänestävänsä jotakuta ja kone lisäsi äänet noissa kilpailuissa koska se oli ylikuumentunut.” [Tämä tarkoittanee sitä että henkilö äänesti jotakuta, mutta joutui hylätyksi, ja ääni menikin toiselle ehdokkaalle kun äänestyskone ylikuumentui luoden haamuääniä. Lue vuoden 2010 sähkövaaleista myös sivulta http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/ylikuumentunut+vaalikone+hylkasi+jopa+kolmanneksen+aanista/a807318. Suom. huom.]

”Otaksuen että kaupunki käyttää enemmän kuin viittätuhatta tällaista sähköistä äänestyskonetta, tällaisella virheellä, korjaamattomana, voisi olla katastrofaaliset seuraukset lähiajan vaaleissa.”

Muistatko lainauksen eräältä Diebold-äänestyskoneen omistajalta muutama vaali sitten? Lainataan poimintoja meidän arkistoidusta Headline-uutisartikkelista, NEWS1976:

”Yli vuosi sitten, Diebold-äänestyskoneiden pääjohtaja kertoi Ohion osavaltion republikaaneille että hän ja hänen yhtiönsä olivat omistautuneet luovuttamaan osavaltion presidentti Bushille vuonna 2004!”

UUTISKATSAUS: ”Äänestyskonekiista”, by Julie Carr Smyth, Cleveland Plain Dealer, 28. elokuuta 2003, uusintapainos Common Dreams News Center’issä, 28. elokuuta 2003

”COLUMBUS – Yhtiön johtaja kilpaillen äänestyskoneiden myynnistä Ohiossa kertoi republikaaneille äskettäisessä varojenkeruukirjeessä että hän on ’sitoutunut auttamaan Ohiota luovuttaakseen sen sähköiset äänet presidentille seuraavana vuonna’. Elokuun 14. päivän kirje Walden O’Dell’iltä, Diebold Inc:n pääjohtaja – josta on tullut aktiivinen presidentti Bushin uudelleenvalintakampanjassa – yllytti demokraatteja tällä viikolla kyseenalaistamaan sopivaisuuden koskien luvan antamista O’Dell’in yhtiölle laskea äänet vuoden 2004 presidentinvaaleissa.”

Josif Stalin osui naulan kantaan kun hän kommentoi sitä miten hän voisi voittaa jokaisen vaalin joihin hän ikinä osallistuisi:

”Hän joka äänestää, ei merkitse mitään, mutta hän joka laskee äänet, merkitsee kaikkea.”

"He who votes counts for nothing, but he who counts the votes counts for everything."

Kysymys näissä vaaleissa on helppo: kumman ehdokkaan Illuminati haluaa voittavan?

Suomentajan kommentti: On selvää että jos sähköisiä äänestyskoneita käytetään USA:n pressanvaaleissa yksityisten firmojen omistamina, niin tulos on todennäköisesti miljardööri Mitt Romney’ta suosiva, joka haluaa verohelpotuksia yrityksille ja rikkaille. Samoin oli vuoden 2004 vaaleissa kun republikaani George W. Bush oli Diebold-yhtiön suosikki. Lammasfarmarin (lampuri) sivuilta löytyy kattava selostus linkkeineen USA:n ja Illuminatin vaalikoneesta, jolla on manipuloitu vaalituloksia: http://lampuri.fi/vaalikone.htm. Hän kirjoittaa mm. ”Bush on saanut molemmissa presidentinvaaleissa selvästi vähemmän ääniä kuin vastustaja, mutta microsoftin ohjelmistolla ja diebold äänestyskoneella tulos on käännetty päinvastaiseksi!”. Suomessakin on ohjattu vaalituloksia haluttuun suuntaan eliitin omistaman pörssiyrityksen Tieto Oyj (ent. Tieto Enator) toimesta. Lue http://keskustelu.suomi24.fi/node/10555049.



 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com