Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 13. toukokuuta 2013

Globaali Eliitti valmistautuu taloudelliseen romahdukseen ja Kolmanteen maailmansotaan

Tässä yhdysvaltalaisen raamatunprofetian tutkijan Don Koenig’in ajatuksia nykyisestä maailmantilasta joka näkyy ihmisten huolettomana elämänmenona ja Lännen valtaeliitin näennäisenä toiveajatteluna talouden suhteen. ”Edistykselliset” tietävät että tämä nykyinen vanha maailman järjestys on kulkemassa kohti loppuaan ja siksi eivät yritä tehdä mitään sen pelastamiseksi, vaan pikemmin edesauttavat nykyisellä talouspolitiikallaan korttitalon rysähtämistä kerralla, jotta uusi taloussysteemi voidaan pystyttää sitten kun maailma on toipunut ennakoidun maailmansodan syövereistä. Häviäjiä tässä pelissä tulevat olemaan säästönsä menettäneet keskiluokan ihmiset. Koenig kertoo miten Amerikan liittovaltio varautuu paraikaa tulevaan poikkeustilaan ja kansalaistensa valvontaan aseistautumalla hampaisiin saakka. Poliisivaltiota ollaan siis kaavailemassa Pohjois-Amerikkaan, jossa kaikkien pyssyostoksia valvotaan tulevaisuudessa. Koenig selittää artikkelissaan myös maailmaa ja USA:ta uhkaavasta vaarasta kun presidentit Bush ja Obama ovat antaneet Pohjois-Korean ja Iranin kehittää vapaasti ydinaseitansa ja ohjuskapasiteettiaan, jotka olisi pitänyt tuhota jo vuosia sitten. Yhdellä ydinaseella toimitettu EMP-hyökkäys eli sähkömagneettinen pulssi Amerikan päällä on todennäköinen 3. maailmansodan aikana joka lamauttaa USA:n sähköverkon ja infrastruktuurin. Seurauksena Israel tulee kokemaan onnettomuuden sodassa ja sitä seuraa maailmanrauha, jonka aikana Antikristus Peto ilmestyy maailmannäyttämölle Ilmestyskirjan 1. sinetin ratsastajana. Tämä onkin Globaalin Eliitin utopistinen päämäärä kun heidän messiaansa saapuu ylläpitämään keinotekoista rauhaa jonka on määrä kestää ikuisesti. Lopulta Jumala tuomitsee pakanakansat Herran päivänä jota ennen maailmanrauha rikkoutuu. Näin kerroin tiivistettynä seuraavan Samuel Korhosen suomentaman profetia-artikkelin sisällön.

-----------------------------------

Globaali eliitti uskoo maailman myllerryksen johtavan utopistiseen päämääräänsä
Global elite believe world turmoil leads to their utopian end

Don Koenig
On March 25, 2013

Näyttää, että Euroopassa ja Amerikassa jokainen elää tätä päivää varten. Monet valtiot ovat tuhlaamassa tulevaisuutensa ja monet ihmiset ovat tuhlaamassa eläkesäästönsä. Syökäämme, juokaamme ja olkaamme iloisia, sillä huomenna me kuolemme. Monet eivät ehkä tunnusta olevansa ihan niin fatalistisia, mutta se vain näyttää ilmeiseltä päätellen heidän valinnoistaan ja elämäntavastaan.

Kaikki kansalliset pankit ovat nyt painamassa rahaa kuin huomista ei olisi ja jos ne jatkuvasti painavat liikaa rahaa, ne varmistavat, että tämän maailman taloudellista järjestelmää ei huomenna ole. Luulen, että naruja vetelevä globaali valtaeliitti tietää, mihin tämä kaikki johtaa. He eivät ole niin tyhmiä, kuin jotkut haluavat luulla. He vain uskovat, että päämäärä oikeuttaa keinot.

Maailman taloudellinen romahdus on vain yksi kriisi, jota he ovat visioineet ja joka auttaa tuomaan maailman heidän globalistiseen utopistiseen päämääräänsä. Kansainväliset pankkiirit yrittävä lykätä pankkikonkursseja ja valtiovelan lyhennyksiä niin kauan kuin voivat, mutta se, mitä he tekevät, vain varmistaa, että maailman taloudellinen korttitalo kokonaan rysähtää yhtä aikaa.

Valtiot jatkavat edelleen velassa. Valtionvelasta ei ole mitään pääsyä maailman taloudellisen romahduksen tällä puolella. Suurimpia häviäjiä tulevat olemaan ne, joilla oli uskoa hallituksen lupauksiin ja joilla elinikäiset säästöt olivat pankeissa, joukkovelkakirjoissa ja eläkesysteemeissä. Suurin häviäjä tulee olemaan maailman keskiluokka.

Vastuullisia ihmisiä, jotka työskentelivät kovasti ja säästivät eläkettä varten, ryöstetään ja tullaan tulevaisuudessa ryöstämään vielä enemmän. ”Edistykselliset” ovat sitä mieltä, että tuottamattomilla eläkeläisillä ei pitäisi olla varallisuutta. He tulevat varastamaan tuon varallisuuden kaikilla mahdollisilla keinoilla. He eivät tietenkään laske itseään tuottamattomiin, koska vanhat narsistiset miljardöörit edelleen uskovat olevansa korvaamattomia.

Älä kuvittele, että se, mitä juuri yritettiin Kyproksella, ei voisi tapahtua Amerikassa, tai missä tahansa muualla. Säästäjiltä varastamista tapahtuu Amerikassa jo nyt ovelammalla tavalla. USA:n keskuspankki ostaa suurimman osan uudesta velasta rahalla, jonka luovat tyhjästä, pitääkseen korot keinotekoisen alhaalla. Tämä on jatkunut useita vuosia ja se ryöstää säästäjiltä säädyllisen tuoton sijoituksilleen.

Tuotot säästöille ovat olleet paljon alle vuotuisen reaalisen inflaation, joten säästäjät menettävät todellisesta varallisuudestaan joka vuosi muutaman prosentin. Ja minne tuo varallisuus menee? Se menee valtiovarainministeriön kassaan, jotta hallitus voi jatkuvasti rahoittaa ison hallituksen valtiojohtoista jokaisen ihmisen valvontaa. Sitten he vielä verottavat sitä pientä korkoa, jonka säästäjät saavat ja ryöstävät heitä taas.

Amerikan keskuspankki lupaa, että pankkitalletukset taataan 250 000 dollariin saakka, jos pankit kaatuisivat. Liittovaltion talletusvakuusyhtiöllä (Federal Deposit Insurance Corporation) on kuitenkin vain 25 miljardia (10 potenssiin 9) dollaria. Säästöt Amerikan pankeissa ovat yli yhdeksän biljoonaa (10 potenssiin 12). Jos pankeissa on nostoryntäys, niin FDIC:llä ei ole mitään keinoa suoriutua tästä takuusta. Edes kongressi ei voi selvitä sellaisesta pelastusoperaatiosta. Tämä kansallinen vakuutussuunnitelma toimii vain, jos kaikki isot pankit pysyvät terveinä.

Jos pankeissa on nostoryntäys, niin on realistisempaa uskoa, että hallitus sulkee pankit ja ryöstää sinun säästösi saadakseen sinut maksamaan niiden menetykset, kuten Kyproksen hallitus yritti tehdä. Tämä kriisi oli testi. Jos ihmiset sopeutuvat ryöstettäviksi, he voivat yrittää jotakin samanlaista muissa velkaantuneissa valtioissa. Todennäköisesti he onnistuisivat tässä pankkiryöstössä, ellei venäläisellä mafialla olisi niin paljon ulkomaan talletuksiaan Kyproksella. Silti he voisivat tehdä sen, mutta henkensä uhalla.

Tätä kirjoittaessani Kyproksen valtaeliitti yrittää epätoivoisesti löytää jonkin muun tavan saada Kyproksen kansa maksamaan velat kansainvälisille pankeille. Mahdollisena ratkaisuna on mainittu, että Venäjä ostaisi kaasun vuokrasopimuksensa, mutta se merkitsisi länsimaiden Kyproksen valvonnan loppua. Miksi kukaan varoissa oleva luottaisi nyt EU:n pankkeihin niin, että lähtisi turvaamaan niiden säästöjä?

Maailman vallankäyttäjät itseasiassa haluavat ja pystyvät saamaan aikaan näitä maailmankriisejä, koska uskovat, että se kaikki vie kohti heidän unelmaansa sosialistisesta humanistisesta Utopiasta. Päämäärä oikeuttaa keinot siihen pääsemiseksi. Ymmärrä se ja silloin ymmärrät, miksi he ovat mahdollistamassa ja tulevat mahdollistamaan niiden valtioiden tuhon, jotka ovat tuon päämäärän tiellä.

Etelä-Eurooppa on syvässä lamassa ja ihmiset siellä tekevät selväksi, etteivät kansainväliset pankit voi enää kohdistaa heihin lisää säästötoimia. Mitä enemmän pankit ajavat ihmisiä säästöihin, sitä enemmän johtajat kannattavat populaaria ultranationalismia.

Euroopalla on edessään iso ongelma taloudellisten ongelmiensa ja Islamin nousun välissä. Jumalaton Eurooppa on kypsä uuden Hitlerin nousuun. Pidä mielessä, että hän voi tulla joko äärioikeistosta tai äärivasemmistosta. Jos menet kyllin kauas vasemmalle, kohtaat äärioikeiston, joka tulee toisesta suunnasta ja päinvastoin.

Miksi Amerikan DHS (Department of Homeland Security = Kotimaan turvallisuusosasto) on aseistautumassa hampaisiin saakka? Tässä vaiheessa he eivät edes vastaa kongressiedustajille, jotka kyselevät heiltä, miksi he tekevät tätä. Miksi ei kukaan hallituksessa noudata perustuslakia? Se kaikki muka koskee kotimaan turvallisuutta. Kuitenkin, mitkä sisäiset vaarat vaativat tuhansia miljoonia ammuksia ja 2700 kevyen tankin hankkimista?

Mitkä vakavat vaarat toistakymmentä vuotta syyskuun 11. päivän hyökkäysten jälkeen vaativat moista poliisivaltiota? Ehkä se on se taloudellinen romahdus, jonka he tietävät tulevan? Ehkä se on muukalaiset, joiden Tom Horn tietää tulevan; tai ehkä valtaeliitti ei vain luota amerikkalaisiin?

Samalla selviä havaittavia vaaroja maailmalle ja tälle kansalle ei näytetä huomioitavan. Iran on ilmeinen vakava vaara. Huolimatta siitä, mitä hallituksemme kertoo ihmisille, he ovat jo ydinaseiden massatuotannon kynnyksellä ja niiden tehot ovat lähellä vetypommeja. He ovat myös nopeasti kehittämässä ohjuskapasiteettia, joka voi laittaa sellaisia pommeja USA:n päälle.

Pohjois-Korea on myös vakava vaara USA:lle, Etelä-Korealle ja Japanille. Tarvitaan vain yksi hyvin sijoitettu ydinpommi antamaan tarpeeksi vahva sähkömagneettinen pulssi (EMP) Amerikan sähköverkon ja infrastruktuurin alasajamiseksi määräämättömäksi ajaksi. Tämä EMP- taistelukärki voitaisiin kuljettaa mannertenvälisellä ballistisella ohjuksella (ICBM), joka laukaistaan laivasta tai sukellusveneestä rannikolla, tai ydinase voidaan sijoittaa matalalla kiertävään satelliittiin. Jos näin kävisi, niin suurin osa amerikkalaisista tappelisi kohta keskenään elämän perustarvikkeista vain hengissä selvitäkseen.

Suurin osa Amerikassa ei selviäisi, koska amerikkalaisten valtava enemmistö ei ole valmistautunut pitkäaikaiseen infrastruktuurin pettämiseen. Huolimatta EMP:n tunnetusta vaarasta tälle maalle hallituksemme ei ole tehnyt mitään infrastruktuurimme vahvistamiseksi valmistautumisena EMP:hen. Hallituksen valvoma media ja hallituksesta riippuvaiset pölkkypäät pilkkaavat yksilöitä, jotka valmistautuvat sellaisiin vaaroihin.

EMP Japanin päällä on mahdollinen sillä, mitä Pohjois-Korealla nyt on varastoissaan ja jos niin kävisi, se toisi koko maailman taloussysteemin alas.

Sekä Pohjois-Korealla että Iranilla on pian kyky suorittaa EMP-hyökkäys Amerikan päällä ja ne tekevät siinä yhteistyötä. Jos Pohjois-Koreassa tehdään ydinkoe, se on myös Iranin koe. Me olemme yhtäkkiä siirtämässä ohjussieppaajiamme Itä-Euroopasta Alaskaan, koska uskomme, että he eivät voi toteuttaa uhkaustaan. Joka tapauksessa ei ole mitään takeita, että voimme todella ampua alas heidän ICBM-ohjuksiaan, tai rannikolta laivasta ammutun ohjuksensa. Edelleen, jos vain tuhoamme heidän satelliittejaan, niin siitä voi syttyä sota.

Onko USA valmis sotaan Irania, Pohjois-Koreaa, Pakistania ym. vastaan samaan aikaan, kun leikkaamme omaa sotilaallista kykyämme? Tuo sota ei tule olemaan sota, jossa meillä on kaikki kortit, kuten uudemmissa sodissa. Se voisi käydä todella inhottavaksi, kun Eurooppa on myllerryksessä, sunnimuslimit taistelevat shiioja vastaan kaikkialla Lähi-Idässä ja todennäköisesti Venäjä, Kiina, Intia, Japani ja monet muut osallistuvat yhdellä tai toisella puolella.

Se, mitä on tulossa, kuulostaa ei yhtään vähemmältä, kuin Ilmestyskirjan neljän ratsastajan ratsastamiselta, mutta älä sekoita tuota ajanjaksoa suureen ahdistukseen, joka edelleen on tulossa muutamaa vuotta myöhemmin.

Meidän olisi pitänyt huolehtia Pohjois-Korean ja Iranin ydinaseiden kehittämisen ongelmasta monta vuotta sitten. Sitä emme kuitenkaan tehneet ja nyt me korjaamme seuraukset siitä, että käsittelimme mielipuolisia diktaattoreita, kuin he olisivat järkeviä olentoja. Sota on nyt väistämätön ja mitä kauemmin me lykkäämme heidän ydinaseidensa poistamista, sitä pahempi koko maailmalle.

Iran tietää, että sen täytyy EMPata Amerikka, ennenkuin se voi hoitaa Israelin ja saudit. Ne, jotka uskovat, että Iranin päämäärä on vain kehittää rauhanomaista ydinenergiaa, tarvitsevat älykkyystestin. Satelliittikuvat, joista näkyy massiivisia sotilaallisia valmisteluja (linkki on varsin mielenkiintoinen. Suom. huom.) ydinaseiden kehittämistä ja ohjustukikohtia varten, eivät valehtele.

Luuleeko joku todella, että Amerikassa on vapautta seuraavan maailmansodan aikana? Emmekä nyt puhu sodasta seuraavalla vuosikymmenellä, vaan on paljon todennäköisempää, että tämän sodan käynnistyminen tapahtuu seuraavan vuoden tai parin sisällä.

Lännen valtaeliitin näennäinen toiveajattelu ja talouspolitiikka eivät näytä järkevältä, ellet katso niitä heidän sosialistisesta globalistisesta näkökulmastaan. He tietävät, että on tulossa taloudellinen romahdus ja uusi maailmansota. Siksi nykyinen ylikulutus ja lisävelanotto ei tule sen jälkeen paljon merkitsemään, kun maailman taloussysteemi on kaatunut eikä kukaan edes yritä maksaa velkaa pois.

Maailman valtaeliitin silmissä tuleva taloudellinen romahdus ja maailmansota ovat hyväksyttävä keino päämäärään pääsemiseksi, koska he ajattelevat, että se on ainut tapa saada roistovaltiot pois tieltä, vähentää maailman väestöä, lopettaa velka ja riisua maailma aseista valmistautumisessa kokonaan uuteen maailman taloudelliseen, poliittiseen ja uskonnolliseen Utopiaan. Toisin sanoen, mahdollistamalla nykyisen maailmanjärjestyksen tuhon he uskovat, että todellisuudessa pelastavat maailman tulevaisuuden.

Amerikan ”edistyksellinen” johto on niellyt tämän globalistisen agendan. Heillä on tulevaisuudessa tarkoitus leikata valtavasti asevoimia, koska se sopii heidän utopistisen päämääränsä ideologiaan.

Selitän, miksi uskon, että maailman valtaeliitillä on nyt tarkoitus toteuttaa maailman riisuminen aseista. He ovat jo luopuneet yksipuolisesta aseistariisunnasta. Se ei ole mahdollista niin kauan kuin laittomia valtioita on olemassa. Maailmansota toteuttaa heidän päämääränsä, koska roistovaltiot kaadetaan ja edistynein aseistus käytetään, tai tuhotaan sodassa. Sodan jälkeen he uskovat voivansa pakottaa maailman aseistariisuntaan maailmanuskonnon avulla.

He eivät myöskään halua, että Amerikka jää maailman supervallaksi, joten seuraavan maailmansodan aikana suurin osa Amerikan edistyneitä asejärjestelmiä käytetään, tai tuhotaan eikä ”edistyneillä” ole tarkoitusta sallia sotilaallisen järjestelmämme jälleenrakentamista. Sen jälleenrakentaminen olisi joka tapauksessa vaikeaa, koska Amerikassa tulee olemaan paljon sisäistä myllerrystä, jos se edes selviää elinkelpoisena valtiona.

Siksi tänä päivänä vain harvat ovat huolestuneita kuluttamisesta. He tietävät, että tätä systeemiä ei ole sen jälkeen, kun seuraava maailmansota käynnistyy. Sodan aikana suurin osa henkilökohtaista varallisuutta otetaan pois sotivien valtioiden hallitusten toimesta ja sodan jälkeen jokainen aloittaa uudelleen hallituksen tiukan valvonnan alaisena.

Homeland Security on ostamassa 2700 kevyttankkia ja 2000 miljoonaa ammusta nyt, koska he tietävät, etteivät pysty saamaan niitä sen jälkeen, kun maailmansota käynnistyy. He tietävät myös, että yhteiskunnallinen luhistuminen on väistämätön, kun vanha maailmanjärjestys kaatuu.

Uskonnolliset johtajat, varsinkin paavi, tulevat näyttelemään johtavaa roolia globalistisessa agendassa tämän maailmansodan aikana ja jälkeen.

Jos nyt olemme niitä, jotka uskovat, että raamatunprofetian lopunajat ovat hyvin lähellä, niin miksi odottaisimmekaan mitään paljon erilaista pian tapahtuvan? Maailma ilmeisesti pystyttää nyt näyttämöä henkilölle, josta tulee Antikristus Peto. Tämä henkilö todennäköisesti saapuu maailman näyttämölle jossakin ominaisuudessa noin vuosikymmenessä.

Tiedämme, että Antikristus tulee rauhan näyttämölle ja tässä suuressa rauhassa on järkeä vain, jos maailma on juuri läpikäynyt valtavan maailmansodan ajan. Näemme tämän maailmanrauhan jopa ennenkuin Jumala käsittelee pakanakansoja vähän puhutussa Sakarjan 1. luvun profetiassa:
Ja mies, joka seisoi myrttien keskellä, lausui ja sanoi: "Nämä ovat ne, jotka Herra on lähettänyt maata kuljeksimaan". Niin ne vastasivat Herran enkelille, joka seisoi myrttien keskellä, ja sanoivat: "Me olemme kuljeksineet maata, ja katso, koko maa on alallansa ja rauhassa". Ja Herran enkeli lausui ja sanoi: "Herra Sebaot, kuinka kauan sinä viivyt etkä armahda Jerusalemia ja Juudan kaupunkeja, joille olet ollut vihainen nämä seitsemänkymmentä vuotta?" Niin Herra vastasi enkelille, joka puhutteli minua, ja lausui hyviä, lohdullisia sanoja. Ja enkeli, joka puhutteli minua, sanoi minulle: "Saarnaa ja sano: Näin sanoo Herra Sebaot: Minä kiivailen Jerusalemin ja Siionin puolesta suurella kiivaudella. Suurella vihalla minä olen vihastunut suruttomiin pakanoihin, jotka, kun minä vähän vihastuin, auttoivat onnettomuutta tapahtumaan. Sentähden sanoo Herra näin: Minä käännyn Jerusalemin puoleen armahtavaisuudessa. Minun temppelini siellä rakennetaan, sanoo Herra Sebaot ja mittanuora jännitetään Jerusalemin ylitse. (Sak. 1:10-16)
Voimme päätellä tästä profetiasta ja Joelin kirjasta, että ennen Herran päivää maan päällä on oleva rauha. Siitä huolimatta voimme Joelista myös nähdä, että jossakin vaiheessa maailmanrauha rikkoutuu. Ilmeisesti maailma silloin on jossakin määrin riisuttu aseista, koska Joelin mukaan jokainen maailmassa takoo auransa jälleen takaisin aseiksi, kun Herran päivä saapuu (Joel 3: 10-15). Jos kansat olisivat edelleen hyvin aseistettuja, niiden ei tarvitsisi tehdä sitä. Ilmeisesti Ilmestyskirjan valkoisella hevosella ratsastava johtaja toi maailmanrauhan, mutta tuo rauha ei toiminut kovin kauan.

Useimmat dispensationalistiset raamatunprofetian tutkijat uskovat, että viimeisten seitsemän vuoden ensimmäinen puolisko, joka vielä on määrätty Israelille, tuo rauhan henkilön alaisuudessa, josta myöhemmin tulee Kadotuksen Lapsi ja Antikristus Peto.

Kaiken tämän perusteella kykenemme nyt ehkä ymmärtämään, miksi Bush'in ja Obama'n hallinnot rakentavat sisäisiä liittovaltion poliisijoukkoja Amerikkaan. Seuraavan maailmansodan aikana armeijamme on täysin kiinnitetty ulkomaille. Sodan ja siirtymävaiheen aikana Homeland Security'n poliisijoukot tulevat valvomaan Amerikkaa, joka on sotatilalain alainen.

On varmaa, että tulee olemaan mellakoita, vastarintaa ja sisällissota monista syistä. Voimakas painostus asevalvontaan nyt johtuu siitä, että he haluavat tietää missä kerätä aseet kohta, kun myllerrys alkaa. He eivät todella välitä sinun hyökkäysaseistasi. Se on vain juoni saada voimaan osa laista, jota he todella haluavat.

Se, mitä ”edistykselliset” todella haluavat voimaan, on kattavat taustan tarkistukset, joissa kaikkien pyssyostosten olisi läpäistävä lisensoitujen pyssykauppiaiden valvonta, jotka panevat tiedot kaikista pyssyostoksista kansalliseen keskitettyyn tietokantaan. Kun he pääsevät tähän vaiheeseen, kaikki muu on mahdollista muutamilla pienillä säädöillä siihen, mitä tietoja he edellyttävät tietokannassa olevan.

Tiivistäen sanottuna uskon, että globaali eliitti ei ole huolestunut käynnissä olevista kriiseistä, koska he tietävät, että suurin osa edellä sanomastani tulee tapahtumaan. He ajattelevat, että tämä kaikki on välttämätöntä heidän kaivatun utopistisen päämääränsä saavuttamiseksi. Tietenkään asiat eivät mene sillä tavalla, kuin jumalattomat suunnittelevat. Heidän keinonsa utopistiseen päämäärään pääsemiseksi saa aikaan maailman, jossa mikään liha ei pelastuisi, ellei Herra palaisi ja lyhentäisi noita päiviä valitun jäännöksen tähden, joka uudelleenkansoittaa maan. (Mt 24:22).


------------------------------------------

Don Koenig perusti sivuston www.thepropheticyears.com vuonna 1999 tutkittuaan itsenäisesti Raamattua melkein 30 vuotta ja opittuaan monilta kristikunnan terävimmiltä opettajilta. Don loi sivustonsa kirjoittamaan Raamatun profetiasta, raamatullisesta erottamisesta ja omista kristillisistä maailmankatsomuksistaan. Vuonna 2004 Don kirjoitti ilmaisen Ilmestyskirjaa kommentoivan sähköisen kirjan nimeltä "The Revelation of Jesus Christ Through The Ages". Tämä blogi (World and Church and Bible Prophecy Blog) käynnistyi vuonna 2007.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com