Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Syyrian kriisi eskaloitumassa kun Israel iskee Syyrian maaperälle

Kehitys Syyrian sisällissodassa on menossa siihen suuntaan kuten Raamatun profetiat ennustavat eli sota on laajentumassa alueelliseksi konfliktiksi jossa osapuoliksi joutuvat Syyrian naapurivaltiot ja Israel. David Bay analysoi näin melko tuoreessa viime viikon Cutting Edgen viikkokirjeessä sekä tämän viikon CE:n uutishälytyskirjeessä (News Alert). Tässä artikkelissa on yhdistetty näiden uutiskirjeiden Syyria-osiot. David siteeraa uutislähteitä joiden mukaan Israel on iskenyt Syyrian kemiallisten aseiden varastoon sekä ohjuksiin, jotka oli tarkoitettu Libanonin Hizbollah-järjestölle. Jos presidentti Assadin armeija tai Assadia edustavat islamistiryhmät päättävät kostaa Israelille, niin silloin sodan laajentumisriski on suuri ja Raamatun ennustus Damaskoksen tuhosta saattaa toteutua. Muitakin Vanhan Testamentin ennustuksia Israelin lähinaapureista otetaan esille sekä tietenkin Israelia koskevat ennustukset. Tämä artikkeli on kaiken kaikkiaan hyvä tiivistelmä siitä mitkä voimat ja tahot ohjaavat nykyään kehityskulkua Lähi-idässä ja miten Syyria tulee näyttelemään keskeistä osaa Jumalan aikakausien profetiaohjelmassa. Syyrian (+Israelin) kohtalo kytkeytyy voimakkaasti Kristuksen morsiusseurakunnan tempaukseen ja Kolmannen maailmansodan syttymiseen. Artikkelin uutisosiot suomensi: Olli R.

-----------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 30.4.2013

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. Syyrian presidentti Assad hoippuu totaalisen kaatumisen partaalla.

Hyökkääkö hän Israeliin kun hän on menossa alaspäin, yllyttäen Israelin vastahyökkäykseen joka tulee täyttämään Jesaja 17:1 profetian?


”Syyrian naapurit kohtaavat kasvavan vaaran konfliktista joka leviää heidän alueelleen kun Bashar al-Assad tarttuu yhä epätoivoisempiin tekoihin pysäyttääkseen kapinalliset – käsittäen väitettyjen kemiallisten aseiden käytön … Libanon ja Jordania tulevat olemaan haavoittuvaisimpia jos konflikti leviää, samalla kun Irakiin tullaan myös vaikuttamaan yhdessä Israelin ja Turkin kanssa.

” ’On olemassa merkittävä riski lisääntyvistä heijastusvaikutuksista’, sanoi Anthony Skinner Britannian riskejä konsultoivasta Maplecroft-yhtiöstä. ’Se on hyvin räjähdysherkkää aluetta ja on olemassa eskalaation riski. Koko alue saattaa kasvavassa määrin tulla osalliseksi konfliktiin’.”

Kuukausia sitten, Syyrian presidentti Assad varoitti että, jos hänet oltaisiin syrjäyttämässä toimestaan, hän iskisi Israelin kaupunkeihin kuten Tel Aviv’iin ensimmäiseksi. Välittömästi Israel varoitti että se kostaisi tuhoamalla Damaskoksen. Tietysti, tämä toiminta on täsmälleen sitä mitä Raamattuun uskovat kristityt odottavatkin, perustuen Jesajan kirjan lukuun 17:1.

Muista että tätä konfliktia Syyriassa käydään samasta syystä kuin Libyan Gaddafia ja Egyptin Mubarakia oltiin kaatamassa ”sisäisen vastustuksen” kautta ”arabikevät-liikehdinnässä”; on tullut aika kukistaa juurtuneet diktaattorit tällä alueella jotta supervaltio #7 voidaan perustaa.

Kuitenkin, päättäväisen Syyrian presidentin kukistaminen voi kantaa vakavia seurauksia kauas Syyrian ulkopuolelle.
Jordania yrittää kulkea sopivaa linjaa Idän ja Lännen välillä, linjalla mikä voi tuhota sen.

”Jordania isännöi yli 500,000 Syyrian pakolaista, samalla kun Libanon on kotina 400,000 pakolaiselle, mutta kahdella maalla on muitakin kovia haasteita. Amman on löytänyt itsensä vedettynä lähemmäs konfliktia Yhdysvaltain lisäjoukkojen sijoittamisella sen alueelle keskellä Assadin varoitusta että sota voisi nielaista kuningaskunnan, ja syytöksiä että maa sallii taistelijoiden tunkeutua Syyriaan.”

” ’Jordaniaa oli tyrkitty johtuen eskalaatiosta vieressä sekä johtuen sen huolista koskien militanttia islamia ja salafisteja. Jordania on huolissaan mahdollisesta kaaoksesta joka saattaa kestää vuosia tai vuosikymmeniä todennäköisessä tapauksessa että Assad tullaan lopulta kukistamaan’, Skinner sanoi AFP’lle.”

Jordanian provinssit Mooab ja Edom ovat Jumalan tuomion alla hävitystä varten. Kuuntele:

”Mooabia vastaan. Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: "Voi Neboa, sillä se on hävitetty! Häpeään joutunut, valloitettu on Kirjataim, häpeään joutunut, kauhistunut on linnoitus. Mennyt on Mooabin maine, Hesbonissa hankitaan sille pahaa: 'Tulkaa, hävittäkäämme se kansojen luvusta'. Myöskin sinä, Madmena, kukistut, miekka on sinun kintereilläsi.  Kuule! Huuto Hooronaimista! Tuho ja suuri hävitys! Hävitetty on Mooab, sen pienokaisten parku kuuluu.” (Jeremia 48:1-4; KR 33/38)

"Concerning Moab: Thus says the Lord of hosts, the God of Israel: Woe to [the city of] Nebo, for it is laid waste! Kiriathaim is put to shame and taken; Misgab [the high fortress] is put to shame, broken down, and crushed. The glory of Moab is no more; in Heshbon [a border town between Reuben and Gad, east of the Jordan River] they planned evil against her, saying, Come, let us cut her off from being a nation. You also, O [town of] Madmen, shall be brought to silence; the sword shall pursue you. The sound of a cry from Horonaim, [a cry of] desolation and great destruction! Moab is destroyed; her little ones have caused a cry to be heard [as far as Zoar]." (Jer. 48:1-4; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

”Edomin purot muuttuvat pieksi ja sen multa tulikiveksi; sen maa tulee palavaksi pieksi.  Ei sammu se yöllä eikä päivällä, iäti nousee siitä savu; se on oleva raunioina polvesta polveen, ei kulje siellä kukaan, iankaikkisesta iankaikkiseen.” (Jesaja 34:9-10; KR 33/38)

"... the streams of Edom will be turned into pitch and its dust into brimstone, and its land will become burning pitch. The burning of Edom shall not be quenched night or day; its smoke shall go up forever. From generation to generation it shall lie waste; none shall pass through it forever and ever." (Isaiah 34:9-10; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Useimmat Raamatun tutkijat uskovat että Israel tulee toteuttamaan tämän profetoidun hävityksen Edomia vastaan, mutta on mahdollista että ulkomainen kansakunta Lähi-idässä voisi tuhota Edomin kostoksi Jordanian Länteen suuntautuvasta tuesta. Tällöin, Jordan tarjoaa USA:n sotavoimille keulatukikohdan josta käsin he voivat koordinoida läntistä interventiota Syyriaan.

Koska Syyrialla on kehittynyttä aseistusta, on mahdollista että se saattaisi muuttaa Edomin pieksi ja tulikiveksi. Jordanian kuninkaalla näyttää olevan erittäin riskialtis tapa toimia heittämällä tukensa Assadin vastaisten voimien taakse.

II. Israelin sanotaan nyt hyökänneen Syyrian kemiallisia aseita vastaan!

Jos tämä on totta, tämä toimenpide voisi heittää sodan Assadia vastaan yli ”punaisen linjan”, josta ei ehkä ole mitään pakomahdollisuutta.


”Israelin ilmavoimat (IAF) pommittivat lauantaina Syyrian kemiallisten aseiden sijaintipaikkaa lähellä Damaskosta, raportoi israelilainen sanomalehti Maariv, siteeraten Syyrian kapinallisia. Maariv’in mukaan, Vapaan Syyrian armeijan (FSA) kapinallisryhmä julkaisi videon jossa nousi savua kemiallisten aseiden sijaintipaikalta johon se väittää Israelin suihkukoneiden iskeneen.”

Jos tuo on totta, tämä isku voisi merkitä alkua uudelle sodankäynnin aallolle. Samalla kun presidentti Obama ei vieläkään pysty ratkaisemaan käyttivätkö Syyrian hallituksen joukot kemiallisia aseita, Israel on kuulemma iskenyt aseiden sijaintipaikalle lähelle pääkaupunkia, Damaskosta.

Samaan aikaan, presidentti Obama värväsi Venäjän tukea hänen Syyrian politiikalleen.


”Juuri kun Valkoinen Talo sanoi että siltä puuttuu todisteet siitä että Syyria vapautti kemiallisia aseita sen omaa kansaansa vastaan, presidentti Barack Obama otti maanantaina asian esille Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa yrityksessä kurkotella yhteen Syyrian pääliittolaisista … Hallinto on pitkään ollut turhautunut Venäjän vastustukseen Yhdysvaltain pyrkimyksille tiukentaa pakotteita Syyriaa vastaan, mutta sanotaan että Obama ja Putin olivat suostuneet pysymään ”tiiviissä konsultoinnissa”, ja että ulkoministeri John Kerry ja Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov jatkaisivat keskusteluja.”

Nyt, me käsitämme, ettei tässä ole mitään uniikkia tilannetta päällä, missä Yhdysvaltain presidentti kutsuu Venäjän presidenttiä keskustelemaan alueellisista sekä maailman asioista. Kuitenkin, me olemme aikakauden lopussa, jossa Jumala on suvereenisti sijoittanut ajatuksen ”harmoniassa toimimisesta” maailmanhistorian viimeisten 10 kuninkaan mieliin (Ilm. 17:17). ”Rooman Klubin” suunnitelma – julkaistu vuonna 1972 – joka paljastaa Eliitin suunnitelman järjestää uudelleen kaikki kansakunnat vain 10:een supervaltioon, on yksi tärkeimmistä ”aikain merkeistä” paljastaen että me olemme aivan lopunajoissa.

Lokakuussa 2001, me paljastimme että presidentti Bush ja presidentti Putin työskentelivät ainutlaatuisesti yhdessä koskien Bushin suunnittelemaa Irakin invaasiota. Tämä yhteistyö oli ainutlaatuista koska Bushilla ei ollut mitään vakuuttavia todisteita Saddamia vastaan ja silti Putin teki hänen kanssaan yhteistyötä hyökätäkseen Venäjän vanhan liittolaisen, Irakin, kimppuun. Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1548, otsikolla, ”MERKITTÄVÄT VALTIOT TEKEVÄT YHTEISTYÖTÄ PRESIDENTTI BUSHIN KANSSA HÄNEN TERRORISMIN VASTAISESSA SODASSAAN – KÄSITTÄEN VANHAN VIHOLLISEN VENÄJÄN! Ilmestyskirjan lukua 17:17 toteutetaan tyrmäävästi sinun päivittäisissä uutisissasi!

Nyt, me näemme että Venäjää jatkaa jaarittelemistaan ja epäonnistuu tukemaan sen keskeisiä arabiliittolaisia kriittisillä hetkillä. Miksi presidentti Putin pettää hänen liittolaisensa viime hetkellä? Hän todellakin työskentelee yhdessä Lännen kanssa täydessä sopusoinnussa Ilmestyskirjan jakeiden 17:12-17 kanssa. Kuuntele jae 17 jälleen:

”Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.” (Ilm. 17:17; KR 33/38)

"For God has put it into their hearts to carry out His own purpose by acting in harmony in surrendering their royal power and authority to the beast, until the prophetic words (intentions and promises) of God shall be fulfilled." (Revelation 17:17; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Tämä ymmärrys että maailman johtajat todellakin toimivat yhdessä, vaikka julkinen retoriikka huutaa yhteenottoa, on yksi tärkeimmistä asioista Cutting Edgen maailmankatsomuksessa. Itseasiassa, kuten me hyvin vahvasti uutisoimme uutisessa NEWS1548, tämä yhteistyö alkoi vuonna 1917, kun amerikkalaista ja saksalaista rahaa ja apua virtasi kommunistijohtaja Lenin’ille kun hän kamppaili kukistaakseen tsaarin hallinnon! Tämä yhteistyö jatkui Stalinin, Hruštšovin, ja kaikkien Venäjän päämiesten diktatoristen hallituskausien aikana historiassa.

Itseasiassa, 40 vuotta kylmää sotaa oli varsinaisesti vanhan hegeliläisen doktriinin harjoittelua mikä toteaa että ”Konflikti saa aikaan muutoksen; kontrolloitu konflikti saa aikaan kontrolloidun muutoksen” – Lue NEWS1122, julkaistu vuonna 1998!

Illuminatin suunnitelma Syyriaa varten on se, että juurtunut diktaattori kaadetaan, jotta supervaltio #7 voidaan toteuttaa (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2436, otsikolla, ”Sodan liekit nielaisevat nyt Afrikan/Lähi-idän kansakuntia muodostaen profeetalliset supervaltiot #7 ja #8”.

Merkitse sanani. Kun loppuvaiheet saapuvat presidentti Assadin hallinnolle, ja kun hän tarvitsee voimakasta ystävää, joko Venäjää tai Kiinaa, hän tulee huomaamaan että ne ovat hylänneet hänet, aivan kuten ne hylkäsivät Saddam Husseinin tuntien aikana ennen Bushin hyökkäystä. Venäjän ja Kiinan johdot saattavat tarjota tukea arabivaltioille yhteenoton alkuvaiheessa, mutta ne tulevat hylkäämään nämä valtiot kun aika tulee toteuttaa Lännen suunnitelma.

Miksi? Koska ne, todellisuudessa, ”toimivat harmoniassa” 8 muun maapallon kuninkaan kanssa, erityisesti Amerikan ja Euroopan Unionin.

Mitä mahtavinta profetiaa ollaan toteuttamassa tällä hetkellä!
--------------------------

Tuoreita uutisia:


”Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov puolestaan sanoi lisäksi, ettei Venäjä ole "huolissaan eräiden ihmisten kohtalosta Syyriassa". Lavrov viittasi lausunnollaan presidentti Bashar al-Assadiin ja tämän lähipiiriin. Venäjä on ollut pitkään Syyrian hallinnon vahva tukija.”News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, May 6, 2013I. Syyria syyttää Israelia “sodanjulistuksesta” sitä vastaan. Tuleeko Assad virallisesti julistamaan pian sodan Israelia vastaan?

Lisää Israelin hyökkäyksiä ohjuksia vastaan, joita sanotaan lähetettäviksi Hizbollah’ille, on nostanut jännitteitä huimasti.


”Israelin yöllinen hyökkäys ’ohjuksia vastaan jotka oli määrätty Hizbollah’ille’ syventää pelkoja siitä että konflikti leviää Syyrian rajojen ulkopuolelle halki alueen. Syyrian hallitus sanoi että Israelin ilmaiskut armeijan kohteita vastaan Damaskoksen ympärillä merkitsivät ’sodanjulistusta’ ja uhkasi kostoa, viimeisin merkki siitä että taistelu on leviämässä läpi Syyrian rajojen ja riskeeraa kipinän laajemmalle alueelliselle konfliktille.”

Kun Syyria ”uhkaa kostolla”, Israelin ja Lännen viranhaltijat havahtuvat, koska Syyrian presidentti Assad on varoittanut että kosto ottaisi ohjushyökkäysten muodon juutalaisia kaupunkeja vastaan. Israel yritti vetää puolustavaa linjaa heidän viimeisimmän hyökkäyksensä ympärillä.

”Israelin sotilasanalyytikot sanoivat että ohjuksia ammuttiin Syyrian ilmatilan ulkopuolelta välttyäkseen ryhtymästä taisteluun Syyrian kuulemma pelottavan ilmapuolustuksen kanssa. Libanonin armeija sanoi että israelilaisia lentokoneita oli lentänyt Libanonin yläpuolella, teko, joka sai tuomion maan presidentiltä, Michel Suleiman’ilta.”

Libanon on valittanut voimakkaasti jo monta päivää, että Israelin lentokoneet lentävät toistuvasti läpi sen ilmatilan saadakseen lähelle pääsyn Syyriaan. Viime viikolla, me saimme tietää että sotaisan Hizbollahin sotilaat ovat korvanneet libanonilaisia sotilaita rajallaan Israelin kanssa. Tämäkin on synkkä kehitys, sillä Hizbollah’in sotilaat ovat todennäköisesti paljon taistelukykyisempiä Israelin joukkoja vastaan kuin Libanonin vastaavat.

On olemassa mahdollisuus että Syyrian presidentti Assad tulee tulituksen kohteeksi sekä Israelin että terroristikapinallisten, jotka yrittävät kaataa hänet, taholta.

”Amos Yadlin, entinen sotilastiedustelun päällikkö joka johtaa Kansallista turvallisuusopintojen instituuttia Tel Aviv’issa, sanoi armeijan radiolle (Army Radio) että Syyria riskeeraisi aiheuttamaan vakavaa vahinkoa sen jo kolhiintuneelle armeijan kapasiteetilleen jos se vastaisi viimeisimpiin ilmaiskuihin. ’Assad tietää että kapinalliset ovat tehneet hänestä ensisijaisen kohteen, ja jos hän yrittää kääntää tulen Israelia vastaan, on todennäköistä, että häntä vastaan hyökättäisiin sekä kapinallisten että Israelin puolelta’, Yadlin sanoi.”

Näiden Israelin ilmaiskujen tarkoitettiin myös olevan varoitus Iranille pitämään näppinsä erossa alueesta. Israelin sotaisat lausunnot Iranin ydinohjelmaa vastaan kuuluvat luokkaan lähettää tuima viesti Iranille.

Vielä yksi uutisraportti toteaa että Israelin suihkukoneet iskivät myös Damaskoksen lentokentälle.           


”Voimakkaat räjähdykset iskivät Syyrian pääkaupungin laitamilla varhain sunnuntaina, raporttien kertoessa että ne olivat tuloksia Israelin ilmaiskuista armeijan tutkimuskeskukseen. Muut lähteet viittaavat siihen, että Damaskoksen lentokentälle iskettiin … Vanhempi israelilainen virkamies vahvisti AFP’lle, että Israelin ilmaisku Syyriaa vastaan toteutettiin lähellä Damaskoksen lentokenttää yöllä, kohdistuen iranilaisiin ohjuksiin jotka oli määrätty Libanonin shiiauskoiselle Hizbollah-liikkeelle. ’Hyökkäys oli erittäin lähellä lentokenttää, kohteena olivat iranilaiset ohjukset jotka oli tarkoitettu Hizbollahille’, hän sanoi.”

Me uskomme että tämä alue on menossa nopeasti kohti seuraavien lopunajan profetioiden täyttymystä.

1) ”Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi.” (Jesaja 17:1; KR 33/38)

"The mournful, inspired prediction (a burden to be lifted up) concerning Damascus [capital of Syria]. Behold, Damascus will cease to be a city and will become a heap of ruins." (Isaiah 17:1; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

2) ”Minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani.” (Jooel 3:2; KR 33/38)

"I will gather all nations and will bring them down into the Valley of Jehoshaphat, and there will I deal with and execute judgment upon them for [their treatment of] My people and of My heritage Israel, whom they have scattered among the nations and because they have divided My land." (Joel 3:3; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

3) ”Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan. Sinä päivänä, sanoo Herra, minä lyön kaikki hevoset vauhkoudella ja niiden ratsastajat hulluudella. Mutta Juudan heimoa kohti minä avaan silmäni, ja kaikki kansojen hevoset minä lyön sokeudella. Silloin Juudan sukuruhtinaat sanovat sydämessään: "Minun väkevyyteni ovat Jerusalemin asukkaat Herrassa Sebaotissa, heidän Jumalassansa". Sinä päivänä minä teen Juudan sukuruhtinaat ikäänkuin tulipannuksi puitten sekaan ja ikäänkuin tulisoihduksi lyhteitten sekaan, ja he kuluttavat oikealta ja vasemmalta, kuluttavat kaikki kansat yltympäri. Ja Jerusalem saa yhäti asua paikoillansa - Jerusalemissa. Ja Herra on ensiksi vapauttava Juudan majat, ettei Daavidin suvun kunnia ja Jerusalemin asukasten kunnia ylvästelisi Juudaa vastaan. Sinä päivänä on Herra suojaava Jerusalemin asukkaita; ja kompastuvainen heidän seassansa on sinä päivänä oleva niinkuin Daavid, ja Daavidin suku on oleva niinkuin jumal'olento, niinkuin Herran enkeli heidän edessänsä. Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan.” (Sakarja 12:2-9; KR 33/38)

"Behold, I am about to make Jerusalem a cup or bowl of reeling to all the peoples round about ... in that day I will make Jerusalem a burdensome stone for all peoples; all who lift it or burden themselves with it shall be sorely wounded. And all the nations of the earth shall come and gather together against it ... I will smite every horse [of the armies that contend against Jerusalem] with terror and panic and his rider with madness; and I will open My eyes and regard with favor the house of Judah and will smite every horse of the opposing nations with blindness."
"In that day will the Lord guard and defend the inhabitants of Jerusalem ... I will make it My aim to destroy all the nations that come against Jerusalem." (Zechariah 12:2-9; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Tarkkaile Israelia ja maailman kansakuntien muotoutumista 10 supervaltioksi. Yhdessä, ne tarjoavat meille luotettavan metodin päätellä alku 3. maailmansodalle joka on suunniteltu lavastamaan Antikristus maailman näyttämölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com