Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 31. toukokuuta 2013

Venäläiset S-300 -ohjukset saapuneet Syyriaan presidentti Assadin mukaan – Vatikaanin mukaan 100,000 kristittyä tapetaan joka vuosi maailmalla – Yhdysvallat ja Kiina yhteistyössä NWO:n synnyttämiseksi

Tässä tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert), jonka ensimmäisessä osiossa David Bay kertoo strategisen varustelu-uutisen joka pitäessään paikkansa voisi synnyttää Lähi-itään Psalmin 83 ennustaman tilanteen jossa Israelin naapurivaltiot hyökkäävät sen kimppuun kostoksi Damaskoksen tuhoamisesta. Tähän päädytään, mikäli Syyria on saanut Venäjältä asetoimituksen joka sisältää huippunykyaikaisen S-300 ohjuspuolustusjärjestelmän. Israel on uhannut tuhota tämän ohjuserän josta seuraa vaarallinen ketjureaktio toteuttaen Raamatun profetiat. Uutiskirjeen toisessa osiossa kerrotaan kristittyjen kasvavasta vainosta tietyillä maailman alueilla johtuen islamistien ärsyttämisestä Lännen taholta. Lopuksi uutisoidaan Yhdysvaltojen ja Kiinan lähentyvistä väleistä kun pääilluminaatti Henry Kissinger vaatii niitä toimimaan yhdessä Uuden maailmanjärjestyksen aikaansaamiseksi. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

--------------------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Thursday, May 30, 2013


I. Syyrian presidentti Assad ilmoittaa että odotetun venäläisen S-300 liikuteltavan ohjuspuolustusjärjestelmän toimitus on saapunut.

Israelin ilmaisku saattaa olla välitön, kun Israelin johto on vannonut tuhoavansa ohjukset ennen kuin ne voidaan ottaa käyttöön.

UUTISKATSAUS: ”Syyria tiettävästi saa venäläisiä ilmatorjuntaohjuksia”, Fox News, 30. toukokuuta 2013

”Syyria on saanut ensimmäisen erän venäläisiä ohjuksia, jotka ovat osa kehittyneempää ilmapuolustusjärjestelmää, presidentti Assad kertoi libanonilaiselle Hizbollahin omistamalle TV-kanavalle … Israelin puolustusministeri, Moshe Ya’alon, sanoi aiemmin tällä viikolla että Venäjän suunnitelma varustaa Syyria aseilla olisi uhka ja että Israel valmistautuisi käyttämään voimaa pysäyttääkseen toimitukset.”

Koska Euroopan Unioni on vasta kumonnut heidän aseidenvientikieltonsa koskien sotilaallisia lähetyksiä Syyrian kapinallisille, tämä venäläisen ohjusilmapuolustusjärjestelmän toimitus saattaa olla laukaisin joka kipinöi uuden kehittyneiden aseiden eskaloitumisen Syyriassa.

”Kehityskulku synnyttää pelkoja kilpavarustelusta – ei ainoastaan Assadin joukkojen ja opposition taistelijoiden, jotka yrittävät kaataa hänen hallintonsa, kesken, vaan myös laajemmalti Lähi-idässä.”

Miksi tämä venäläinen S-300 ohjusilmapuolustusjärjestelmä on niin problemaattinen Lännelle? Yksinkertaisesti sanottuna, sen ominaisuudet ovat pelottavia.

”Kun venäläisiä ohjuksia on Syyrian hallussa, Israelin ilmavoimien kyky iskeä arabimaan sisällä voisi olla rajoitettua koska S-300’t laajentaisivat Syyrian pystyvyyksiä, mahdollistaen sen torjua myös ne ilmaiskut jotka käynnistetään ulkomaisesta ilmatilasta. S-300 -ohjusten kantomatka on jopa 200 kilometriä (125 mailia) ja niillä on kyky jäljittää ja iskeä useisiin kohteisiin samanaikaisesti.”

Israel on juuri kieltänyt sen että S-300 -järjestelmä on saapunut Syyriaan.


”Israel on todennut että S-300PMU2 ilmapuolustusjärjestelmää ei olisi vielä toimitettu Syyriaan. Virkailijat sanoivat että Israelin tiedustelupalveluyhteisö on arvioinut että hallinnon presidentti Bashar Assad ei ole hankkinut yhtään S-300 ohjuspatteria Venäjältä … ’Toimituksia ei ole vielä tapahtunut, voin todistaa tämän, ja minä toivon, ettei niitä tapahdu’, Israelin puolustusministeri Moshe Ya’alon sanoi. ’Mutta jos, jotenkin epäonnisesti, ne saapuvat Syyriaan, me tiedämme mitä tehdä’.”

”Virkailijat sanoivat että S-300 -järjestelmä tai komponentit voitaisiin sijoittaa Etelä-Syyriaan tai Etelä-Libanoniin yhteistyössä Iranin sponsoroiman Hizbollahin kanssa. He sanoivat että tämä mahdollistaisi Iranin, Hizbollahin ja Syyrian valvoa kaikkia siviili- ja useimpia sotilaslentokoneita juutalaisvaltiossa.”

Länsimaat jotka työskentelevät Assadin syrjäyttämiseksi ovat vihjanneet että ne ovat valmiina määräämään jonkinlaisen ”lentokieltoalueen” Syyrian ilmatilaan. Kuitenkin, Venäjä on ehkä juuri ylittänyt Lännen suunnitelmat heidän S-300 ohjuspuolustusjärjestelmän toimituksellaan. Ja, jos Israel iskee tämän ilmapuolustusjärjestelmän ensimmäiseen erään, maa saattaa laukaista Syyrian vastauksen.

Mikä tuo vastaus voisi olla? Presidentti Assad on jo kertonut meille, ja hänen toimintansa aiheuttaisi Israelin vastauksen joka täyttäisi Raamatun profetian.

"The mournful, inspired prediction (a burden to be lifted up) concerning Damascus [capital of Syria, and Israel’s bulwark against Assyria]. Behold, Damascus will cease to be a city and will become a heap of ruins." (Isaiah 17:1; Parallel Bible , KJV/Amplified Bible Commentary)

”Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi.” (Jesaja 17:1; KR 33/38)

Mikä tahansa Israelin isku joka hävittäisi Damaskoksen luultavasti provosoisi profetoidun Psalmin 83 kansakuntien hyökkäyksen. Kaiken sisäänsä sulkeva alueellinen sota räjähtäisi nopeasti.

-------------------------

PÄIVITYS 1.6.2013 (linkit sisältävät kattavia uutisia S-300-ohjusten toimituksista Syyriaan, uutisointia S-300 asejärjestelmän merkityksestä ja ennakointia tulevasta Lähi-idän suursodasta)

http://yle.fi/uutiset/libanonilainen_tv-kanava_al-assadin_mukaan_venalaiset_ohjukset_toimitettu_syyriaan/6665868
http://israelupdate.achlak.net/2013/05/31/perjantai-31-05-13/
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=7954
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=8003
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=8019


II. Vatikaani raportoi että 100,000 kristittyä murhataan joka ainut vuosi kaikkialla maailmassa.

Saatana on kiihdyttämässä profetoitua hyökkäystään aitoa kristinuskoa vastaan! Tuletko olemaan valmis kun marttyyrius saapuu Amerikkaan?


”Huikeat 100,000 kristittyä tapetaan vuosittain uskonsa tähden, Vatikaanin mukaan – ja useat ihmisoikeusryhmät väittävät että tällainen antikristillinen väkivalta on nousussa maissa kuten Pakistan, Nigeria ja Egypti … Muut kristityt ja muut uskovaiset ovat alttiita pakkosiirtoihin, heidän hartauspaikkojensa tuhoamiseen, raiskauksiin ja heidän johtajiensa sieppauksiin.”

” ’Kaksi sataa miljoonaa kristittyä elää tällä hetkellä vainon alla. Se on ehdottomasti kasvussa’, Jeff King, ryhmän presidentti, sanoi FoxNews.com:lle … ’Se on helpottamassa kommunistisessa maailmassa ja kasvussa islamilaisessa maailmassa’, King sanoi, pannen merkille erityisesti maat kuten Egyptin, Pakistanin ja Nigerian … Antikristillinen väkivalta on lisääntymässä kaikkialla maailmassa, erityisesti joka puolella Pohjois-Afrikkaa ja Lähi-itää.”

Minusta se ei ole sattumaa, että alueet maailmassa, jotka kokevat kansanmurhaan verrattavia hyökkäyksiä kristittyjä vastaan, ovat Pohjois-Afrikka, Lähi-itä ja Afrikka, täsmälleen samat alueet jotka nyt ovat läntisten voimien hyökkäyksen alla seuraten ”Pentagonin uuden kartan strategiaa” maailman ”ei-integroituneen aukon” alueilla.

Islamilaiset militantit ovat vihdoin ryhtyneet vastahyökkäykseen kristittyjä maita vastaan jotka ovat käynnistäneet tämän sodan ja iskevät ainoisiin kohteisiin joihin pystyvät, toisin sanoen, kristittyihin jotka asuvat tuolla alueella. Koska tämä ”ikuinen sota” jatkuu, me tulemme näkemään vielä suurempia hyökkäyksiä kristittyjä vastaan.

III. Illuminatin kuningaspultti, Henry Kissinger, kehottaa Yhdysvaltoja ja Kiinaa ”yhteistyöhön” synnyttämään globaalin systeemin joka tunnetaan Uutena Maailman Järjestyksenä!

Kun Yhdysvallat ja Kiina lähestyvät sotilaallista ja taloudellista pariteettia, aika on kypsä niitä varten toimimaan yhdessä, kuten Siionin Viisaiden Pöytäkirjat ennustivat lähes 200 vuotta sitten.


”Tri Henry Kissinger vaati Yhdysvaltoja ja Kiinaa toimimaan yhdessä koskien uutta globaalia järjestystä, ja uraauurtava uusi raportti, ’U.S.- China Economic Relations in the Next Ten Years (USAn ja Kiinan taloudelliset suhteet seuraaville kymmenelle vuodelle)’, korosti syvenevää kaupallista yhteydenpitoa kahden Tyynenmeren mahdin välillä.”

”Todellakin presidentti Barack Obaman tavatessa kiinalaisen virkaveljensä Xi Jinping’in Kaliforniassa kesäkuussa, katsaus kiinalais-amerikkalaisiin suhteisiin on ajankohtainen.”

Sen sijaan että Amerikka ja Kiina ovat itsepintaisella polulla kohti sotilaallista yhteenottoa, päinvastainen on totta. Amerikka ja Kiina työskentelevät yhdessä aivan kuten Siionin Viisaiden Pöytäkirjat ennustivat lähes 200 vuotta sitten.

Me olemme julkaisseet uuden artikkelin tästä aiheesta:

Kiina varastaa huippuluokan amerikkalaista sotilasteknologiaa – Onko Kiina menossa kohti suurta ilmisotaa Yhdysvaltojen kanssa?”

Sinä saatat järkyttyä saadessasi tietää että, päinvastoin kuin massamedia päivittäin toitottaa, Amerikka ja Kiina aikovat työskennellä yhdessä kun maailman kansakunnat siirtyvät Antikristuksen järjestelmään joka tunnetaan Uutena Maailman Järjestyksenä. Näiden kahden maan voimien suunnitellaan olevan ”globaali santarmi”!

Sinun ei tarvitse pelätä sotaa Amerikan ja Kiinan välillä. Se ei ole Illuminatin suunnitelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com