Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Onko Dr. Owuor Jumalan profeetta (Osa 2)?

Hei veljet ja siskot!

Tässä Samuel Korhosen vastaus (sähköpostiviesti) erään siskon (Riitta) varoitukseen Dr. Owuorista joka käväisi Helsingissä helluntaiviikonloppuna ja puhui maanantaina (20.5.2013) TV7:lla. Samuel on edelleen järkkymätön kenialaisen David Owuorin suhteen eikä pidä häntä vääränä profeettana. Kirjoitin aikaisemmin tässä kuussa Dr. Owuorista otsikolla: Onko David Owuor Jumalan profeetta? Lue ensimmäinen osa tästä aiheesta:


Tässä jatkoa edelliseen sähköpostiviesteineen.

Pelkään pahoin että Samuel on eksynyt. Ystäväni Pekka Immonen varoitteli seuraavassa viestissään minua Samuelin suhteen:
Lyököön Herra minua vasten suuta ja kojauttakoon vielä varmuuden vuoksi vitsallaan ja sauvallaan jos nyt kirjoitan vasten Herraa; mutta minusta tuntuu, että Samuel on eksynyt. Menihän saatana Pietariinkin. Suosittelisin, että Herraamme Jeesusta Kristusta ja Pyhän Hengen johdatusta avuksesi pyytäen osoittaisit erikoista tarkkuutta niihin suomennoksiin joita Samuel sinulle lähettää. Ettei kaiken valheen ja viettelysten isä, saatana pääsisi juurtumaan blogiisi eikä vieraskirjaasi.

T: armonveljesi Pekka

Seuraavassa sähköpostiviestien ketju jossa sekä puolletaan että vastustetaan Dr. Owuoria. Näitten jälkeen on MP3-äänitiedosto joka on ote David Owuorin Kakamega-videosta ja Samuel Korhonen tulkkaa Owuorin puhetta. Se on n. 10 minuutin mittainen puhe. Ihan lopuksi sitten muutama viesti blogini vieraskirjasta.


Sent: Wednesday, May 22, 2013 10:36 AM
Subject: Re: Lopunajat

Raamatun mukaan profeetat tulee arvostella hedelmiensä perusteella. Se on elämänsä, opetuksensa ja profetioidensa, toteutuvatko ne. On totta, että Owuorin kokouksissa kaatuukin ihmisiä, kun hän ojentaa kätensä ja sanoo: touch ja yhtä totta on, että ihmisiä paranee ja paljon ja hyvin vaikeistakin sairauksista. Katselin juuri Owuorin Kagamega-videota (sain sen lauantaina Owuorilta), jossa ihmisiä tuli toista tunnin ajan lavalle todistamaan parantumisistaan. Siinä oli rampoja, sokeita, kuuroja, mykkiä, mielisairaita ja kaikkein vaikuttavin oli pitalinen lapsi, joka oli karmean näköinen. Lopussa Owuor pitää lyhyen puheen, joka on niin vaikuttava, että tein osasta siitä äänifailin. Onnistuin audio-ohjelmalla laittamaan siihen swahilin tilalle suomea. Laitan liitteeksi.

Myönnän kyllä heti, että minut on eksytetty, kun osoitat sen tosiasioilla hänen elämästään (elää synnissä, palvoo mammonaa), vääristä opetuksistaan ja vääristä profetioista (kaikki hänen profetiansa eivät onneksi ole vielä toteutuneet, mutta paljon on). Ihmisten kaatuminen ja ”sätkiminenkään” ei riitä perusteeksi. Ne ovat ”lillukanvarsia.” Kaatuminen nimittäin voi johtua kolmesta tekijästä: Jumalan voimasta, pahan voimista ja ihmisen sielusta ja kaikki tekijät ovat aina paikalla. Kun lukee selostuksia Azusa-kadulta, niin Owuorin tilaisuuksissa on tosi rauhallista.

Owuorin lauantain tilaisuus on netissä ladattavissa täältä: http://www.armo.info/profeetta.html

OIin siellä. Hän puhui tauotta 4,5 tuntia ja kolme miestä tulkkasi ja yleisö kuunteli herpaantumatta. Sitten maanantaina hän oli TV7:lla. Se tulee uusintana ja varmaan menee arkistoon.

Olen vuosien ajan suomennellut parhaiden apologeettien tekstejä, kuten Dave Hunt, Roder Oakland, Jakob Prasch. Owuor on parempi kuin he kaikki yhteensä. Ja vain pari kuukautta sitten kuulin eka kerran hänestä, kun pastorimme pyysi tutkimaan hänen taustojaan. Nyt alan olla sitten FAN. Olen kuitenkin sisar sinulle tosi kiitollinen, jos vielä pystyt palauttamaan minut tästä eksymyksestä ja osoittamaan, että Owuor on väärä profeetta. Mutta se pitää perustua faktoihin eikä lillukanvarsiin!

Aasi (Samuel Korhonen)


11. toukokuuta 2013 12.58 Riitta Lämsä <pippuri55@hotmail.com> kirjoitti:
Hei Samuel. Olit laittanut noita Owuerin juttuja ja olen nyt aika ihmeissäni, koska minä en edelleenkään pidä häntä Jumalan miehenä, vaan vääränä profeettana joka on vain ns "varastanut" muiden profeettojen sanoja ja puhuu ne nyt kuin ominaan. Ja kyllä sillä on väliä, että porukkaa kaatuu, kun mies kääntyy esim kuorolaisiinsa päin ja osoittaa sormellaan heitä ja ne kaikki kaatuu kuin viikatteen lyöminä ja jotkut alkavat jopa sätkiä... Kaatuminen taaksepäin ei ole Herran tahto, vaan eteenpäin kaatuminen.

Kaikkihan sen tietää sanomattakin jo että Messias on tulossa ja aika on vähissä, ei sitä tartte jonkun Owuerin kertoa kuin ennustaen. Olit jakanut noita positiiviisia ajatuksiasi Owuerista kaikille postituslistallasi oleville ja se mua vasta ihmetyttikin, koska on aika rohkeaa alkaa puolustaan/ mainostaan/kehuun  jotain, joka ei ole Herrasta, sanot mitä sitten sanotkin, niin minun päätäni ei käännetä uskomaan, että; se mies ois muka Jumalan mies ja..Saat toki pitää mielipiteesi ja en aio alkaa tästä vääntään, vaan pysyn mielipiteessäni yhä vain vahvemmin ja varoitan ennemminkin sua jakamasta tietoa, joka on erittäin kyseenalaista

Yhden asian olen huomioinut ja olen sitä samaa kuullut monilta muiltakin, jotka ovat katselleet Owuerin videoita, että, kun niitä katselee/kuuntelee, niin se henki joka siinä miehessä on saa vahvankin uskovan mieltymään siihen lopulta, se kuin koittaa sitoa ja harhauttaa, sokaista ja jos niitä videoitaan paljon katselee ja kuuntele, niin on SUURI VAARA EKSYÄ VÄÄRÄÄN AJATTELUUN siitä miehestä ja opistaan ym..Näinkö kävi sinullekin veljeni? Siltä ainakin nyt vaikuttaa..

Viisautta ja valvomista ja mua ei kiinnosta enää saada mitään postia Owuerista, koska en aio muuttaa mieltäni sen miehen suhteen!

Tv Riitta

 


Date: Fri, 10 May 2013 22:56:03 +0300
Subject: Fwd: Lopunajat
From:
smlkorhonen@gmail.com
To:

---------- Edelleenlähetetty viesti ----------
Lähettäjä: Venla Varis <venla.orvokki.varis@gmail.com>
Päiväys: 10. toukokuuta 2013 21.45
Aihe: Lopunajat
Vastaanottaja: smlkorhonen@gmail.com
, jorma.rasinen@pp.inet.fi
Tervehdys teille Hirvaskankaalta !

Terveiset Keniasta. Olin viime elokuussa Profeetan seminaarissa.
Paikalla oli jonkun lehtitiedon mukaan 2,5 milj. ihmistä ja siltä se kyllä näytti.
Profeetta oli varannut ja maksanut ison hotellin laskut, majoitus,aamiainen ja ilallinen ulkomaalaisille konfrensiin osallistujille.

Istin jossain katoksen alla pari tuntia ja ihmettilin voimakasta PH:n läsnäola, rauhaa ja järjestystä.
Profeetta ei siinä vaiheessa rukoilut henkilökohtaisesti kenenkääm puolesta,
mutta ylesesti kyllä: "Saakoon kuurot kuulonsa ! Saakoon sokeat näkönsä !"
jne. Sityten hän pyysi parantuneita henkilöitä lavalle kertomaan, mitä tapahtui.
Omaiset, lääkärit, tai lääkärintodistukset todistivat sairaiden taustoista.

Rukoilin: Rakas Taivaan Isä, lähetä tuo profeetta myös Suomeen !
Vain pari minuuttia profeetta juoksi kansan joukon läpi valokuvaaja 5 m. jäljessä ja profeetta osoitti minua ja sanoi: "Minä tulen Suomeen"
Tietenkin vastasin: "Tervetuloa". Helmikuussa ollessani Nairobissa- ihmiset osoittelivat minua ja sanoivat toisilleen " Tuo on se henkilö, jonka luokse profeetta juoksi.

Siunausta !
Venla

--------------------------------------

MP3-äänitiedosto Dr. Owuorin Kakameda-videosta (Samuel Korhonen tulkkaa puhetta):



Lopuksi tämänpäivän vieraskirja-kirjoituksia liittyen Samuel Korhosen ajatuksiin Dr. Owuorista. Viestit on aikajärjestyksessä (vanhin ensin). Huom. päivitin julkaisuani 23.5.2013 uusilla vieraskirjaviesteillä.


Vieraskirja


Nimi : Pekka

Viesti : Esitän avoimen kysymyksen Samuel Korhoselle, hänen kirjoittaessaan Owuorin toteutuneista profetioista:
"kaikki hänen profetiansa eivät onneksi ole vielä toteutuneet, mutta paljon on"

Voisitko mainita hänen toteutuneet profetiansa lähteineen ja päivämäärineen?

22. toukokuuta 2013 16:14:39



Nimi : Pekka

Viesti : Sitten Samuel tämä lauseesi: "kaikki hänen profetiansa eivät onneksi ole vielä toteutuneet"

Jos profetia tulee Herralta niin meidän tulee iloita jokaisesta toteutuneesta profetiasta; koska se vie meidät lähemmäksi Messiaamme paluuta.

Luuk. 21:28
Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."

Olisitkohan Samuel nyt veljellisen nuhtelun tarpeessa?

22. toukokuuta 2013 18:00:32



Nimi : Pekka

Viesti : Uskon, että ajassamme Herran antamat profetiat eivät ole kiinni ihmisen toiveista aikataulujen suhteen. Herra ei varmasti tee menetelmä tai aikataulu virheitä; vaan profetiat toteutuvat tismalleen ja oikeaan aikaan kuinka Herra on sen tarkoittanut.

22. toukokuuta 2013 18:06:58



Nimi : Pekka

Viesti : Tässä on Herran määrittämiä aikoja ja hetkiä:

Luuk. 21:24
ja he kaatuvat miekan terään, heidät viedään vangeiksi kaikkien kansojen sekaan, ja Jerusalem on oleva pakanain tallattavana, kunnes pakanain ajat täyttyvät.

Room. 11:25
Sillä minä en tahdo, veljet ettette olisi oman viisautenne varassa pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut,

Dan. 12:7
Ja minä kuuntelin pellavapukuista miestä, joka oli virran vetten yläpuolella, ja hän nosti oikean ja vasemman kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää iankaikkisesti: "Siihen on vielä aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa. Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät."

Ilm. 6:10-11 Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?"
11 Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin.

Matt. 24:14
Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.

22. toukokuuta 2013 18:42:01



Nimi : Pekka

Viesti : Nyt minusta vahvasti tuntuu siltä, että Samuel korottaa ihmistä Kristuksen sijaan:

"Olen vuosien ajan suomennellut parhaiden apologeettien tekstejä, kuten Dave Hunt, Roder Oakland, Jakob Prasch. Owuor on parempi kuin he kaikki yhteensä. Ja vain pari kuukautta sitten kuulin eka kerran hänestä, kun pastorimme pyysi tutkimaan hänen taustojaan. Nyt alan olla sitten FAN."

23. toukokuuta 2013 11:57:14



Nimi : Pekka

Viesti : Samuel kirjoitti:

"Myönnän kyllä heti, että minut on eksytetty, kun osoitat sen tosiasioilla hänen elämästään (elää synnissä, palvoo mammonaa), vääristä opetuksistaan ja vääristä profetioista (kaikki hänen profetiansa eivät onneksi ole vielä toteutuneet, mutta paljon on)."

Kukaan ei tule autuaaksi siitä, että hän "fanittaa" puhdastekoista ihmistä.

Room. 3:23
Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla

23. toukokuuta 2013 12:12:06



Nimi : Pekka

Viesti : Tämähän on suoraan kuin saatanan suusta sillä jokainen Herran toteuttama profetia vie hänet lähemmäksi tulijärveä.

Samuel kirjoitti: "kaikki hänen profetiansa eivät onneksi ole vielä toteutuneet"

Ilm. 12:12
Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"

23. toukokuuta 2013 12:34:48



Nimi : Pekka

Viesti : Niinkuin Samuel kirjoitit Riitalle:

"Kaatuminen nimittäin voi johtua kolmesta tekijästä: Jumalan voimasta, pahan voimista ja ihmisen sielusta ja kaikki tekijät ovat aina paikalla"

Tämä sanan kohta todistaa mielestäni sen, että myös oikeaan osuneet profetiat/ennustukset voivat tulla saatanalta.

2. Tess. 2:9-11
9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,

Matt. 24:24
Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

Matt. 7:22-23
22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

Nyt hälytyskellot soimaan:
Tässä Owuor puhuu Jumalan auktoriteelilla ja suulla totuuksia ja kuitenkin "puutä heinää":

"Second earthquake coming to the US-Dr Owuor prophecy", 16 syyskuuta 2011:

https://www.youtube.com/watch?v=9_utwge9M0Y


Joh. 17:17
Pyhitä heidät totuudessa; sinun sanasi on totuus.

Todennäköisesti tämän enempää en aio enää aiheesta kirjoittaa. Lukijat päättäköön itse mitä mieltä ovat Owuorista. Tapahtukoon Kristuksen totuudessä ja pyhässä väristyksessä, amen.

23. toukokuuta 2013 13:58:46



Nimi : Pekka

Viesti : Tähän mielestäni tarvitaan vähintään saatanan suulla puhuvan profeetan oikeaan osuneet profetiat:

Matt. 24:24
Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

Ef. 2:2
joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa,

23. toukokuuta 2013 14:04:38



Nimi : Pekka

Viesti : Äskeiset kaksi kirjoitustani perustuvat Samuelilta saamaani sähköpostiin Owuorin toteutuneista ennustuksista:

"Tunnetuimpia ovat: Aasian tsunami, Hurrikaanit Katrina ja Irene, Haitin ja Chilen maanjäristykset, Mustan hevosen profetia pankkikriisistä ja nälänhädästä, hallavan hevosen profetia. Hänen sivustollaan on luettelo toteutuneista profetioista (46 kpl). Niissä on linkit youtube-videoihin, joissa alussa on päivämäärät. Mustan hevosen profetiaa en löytänyt tuosta luettelosta. Olen lukenut siitä 50-sivuisen selostuksen hänen lehdestään (joka on netissä). Hän näki tuon näyn elokuussa 2008 ja neljän päivän kuluttua julisti sen Nakurussa yli 2 miljoonan yleisölle. Syyskuussa Lehman Brothers meni konkurssiin ja siitä se alkoi ja jatkuu."

http://www.repentandpreparetheway.org/

Ja kohta "Prophecies Accurately Fulfilled"

23. toukokuuta 2013 14:15:24




Näin siis Pekka avautui blogini vieraskirjassa aivan aiheesta.

10 kommenttia:

  1. No nyt jyrisi Venäjällä:
    http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194815436843/artikkeli/voimakas+maanjaristys+venajan+itarannikolla+tuntui+moskovassa+asti.html

    VastaaPoista
  2. Kyseisellä alueella kyllä jyrisee, on maanjäristysaluetta. Periaatteessa sama kuin täällä,Sumatran saaren alueelle on odotettavissa taas suuri maajäristys johtuen mannerlaatoista. Ei tarvita "profettaa", geologit osaavat mitata.
    Varokaa, onkohan tämä Dr. Owuor lainkaan lukenut Paavalin kirjeitä, kun ei tiedä että emme pelastu omilla teoillamme. Hän myös väittää,että on keskustellut Johannes Kastajan kanssa! Täällä kuolleiden kanssa kommunikointi on yleisin okkultismin muoto!
    Terveisiä ja siunausta toivottaen,
    Maarit Anneli,
    North Sulawesi, Indonesia

    VastaaPoista
  3. Kiitos Maarit varoituksesta. Minua nimittäin meinasi hämätä tuo järistys. Olkaamme tarkkana! Siunausta.

    VastaaPoista
  4. Me tämän ajan ihmiset olemme kärsimättömiä. Kaikki pitäisi apahtua heti tai ainakin ensi viikolla. Muuten profetia ei ole luotettava. Jeesus itki Jerusalemia ja ilmoitti sen tuhosta. Meni pitkä aika kun se tapahtui. Joonan Jumala pakotti menemään Niinivehen ja profetoimaan sen tuhosta. Mitä tapahtui? Kansa kuningasta myöten teki parannusta ja Niinive ei tuhoutunut. Oliko Joona väärä profetta? Johannes Kastaja valmisti tietä Messias Yeshualle. Hän oli Huutava ääni erämaassa, kamelinkarvaan pukeutunut, takkutukkainen ja erakoitunut mies. Mites kävi? Johannes Kastaja menetti päänsä ja Messias Yeshua ilmestyi kuten profetta Johannes oli ilmoittanut. Raamattu on täynnä Profettain ennustuksia, jotka ovat toteutuneet satojenkin vuosien kuluttua ja osa on vielä toteutumatta. Kirjassa Maailman onnellisemmat ihmiset on kertomus armenialaisesta Zagariaksesta ja hänen heimostaa, jolle profetoitiin veristä tulevaisuutta. Niinpä he muuttivat Ameriikkaan ja menestyivät uskon kautta. Profetia toteutui 50 vuoden päästä. Tänäpäivänänä tuskin tarvitsee odotella vuosikymmeniä näitä profetoituja myrskyjä ja maanjäristyksiä ym. Jumalan ilmoitukset profettojensa kautta kyllä toteutuvat, jos kansakunnat eivät tee parannusta synneistään.
    Syödään Sanaa niin tullaan viisaammiksi ja varmaan myös armahtavaisemmiksi.

    VastaaPoista
  5. Tietääkö kukaan profetoiko Owuor modernin historian voimakkaimman hirmumyrskyn joka iski äskettäin Filippiineille vaatien tuhansia ihmishenkiä? Ehkä tähänkin tapahtumaan löydetään vuosien takaa joku "väännetty" profetia. Olisi nimittäin syytä löytyä joku profetia sillä niin suuren luokan megakatastrofista oli kyse ollen selvä aikainmerkki. Luuk. 21:25-26

    25. Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.
    26. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.

    Owuorin kotisivuilta ei ainakaan löydy mainintaa supertaifuunista: http://www.repentandpreparetheway.org/

    VastaaPoista
  6. Tervehdys,

    Kovasti tuntuu olevan ihmisillä aina tarve tuomita todelliset Profeettansa, jotka saarnaavat parannuksen tekemisestä Raamatun sanan mukaisesti. Kuinka moni Raamatun Profeetoista oli suosittu sen kansan keskuudessa, joka ei halunnut tehdä parannusta. Eikö Jeesus ja kaikki vanhan testamentin profeetatkin opettaneet ja saarnanneet parannuksen tekemisestä? Jos Owuor tekisi toisin, tietäisin hänen olevan samanlainen eksyttäjä kuin ne, joihin kansa tuntuu luottavan. On varmasti helpompi turvautua niihin profeettoihin, jotka eivät saarnaa parannuksen tekemisestä ja kertovat vain kansaa miellyttäviä asioita, mutta kyllä te tiedätte omassatunnossanne, että te itse uskotte kansan käännyttämiin opettajiin, jotka tekivät jo kauan sitten kompromissin ja hyväksyvät synnin osaksi kirkkoa/seurakuntaa, mutta Owuor pysyy Herran sanassa. Olkaa varovaisia haukuissanne, sille te saatatte pilkata Pyhää Henkeä! Ja jos oikeasti on kuunnellut Owuorin sanoja, niin todellakin tietää, että hän ymmärtää ja opettaa pelastuksen tulevan ainoastaan Jeesuksen veren kautta niille, jotka ovat vanhurskaita. Koska ei edes parhain ihminen ole kyllin hyvä Jumalan valtakuntaan muuta kuin Jeesuksen veressä puhdistumalla. Lukekaa itse Raamattua, niin kyllä te tiedätte, että seurakunnalta odotetaan muutakin kuin turvautumista kaiken kattavaan armoon. Joka ottaa vastaan Jeesuksen, niin elää Herran pelossa ja välttää syntiä. Silloin haluaa tulla vanhurskaaksi, koska rakastaa Jumalaa ja vihaa syntiä. Joka sallii synnin itselleen eikä oikeasti yritä tehdä siitä parannusta, ei ole ottanut vastaan Jeesusta, vaan pettää itseään ja muita, joille moista humpuukia opettaa. Owuor ei tee sitä! Olen kuunnellut häntä monia tunteja, eikä hän mielestäni ole saarnannut missään kohtaa todellista Herran sanaa vastaan vain juuri sitä. Hän on opettanut kansan käännyttämää seurakuntaa tekemään parannuksen, koska se jo kulkee eksytyksessä. Eikö Jumalakin ole Raamatussa osoittanut seurakuntiensa heikkoudet ja pyytänyt tekemään niistä parannuksen? Moniko sairas Raamatun opetuksen valossa parani pahojen henkien voimasta? Tunnustekoja on monenlaisia, mutta hedelmistään ne ehkä tunnistaa. Rukoilkaa johdatusta, älkääkä tuomitko!!!

    VastaaPoista
  7. Ajattelin vuosia, että lapsikaste riittää minulle. Olin toukokuussa 2013 kuuntelemassa David Owuoria Helsingissä ja koin Pyhän Hengen kehoituksen, että nyt on minun aika mennä kasteelle. Ihmettelin ensin suuresti ja vastustelin. Menin sitten kuitenkin Owuorin kastettavaksi. Pidän häntä oikeana profeettana, ei kerää rahaa vaan kiertää ympäri maapalloa omalla kustannuksellaan. Ei saarnaa helppoa sanomaa vaan parannusta synneistä ja valmistautumista Karitsan häihin.

    VastaaPoista
  8. Minua ihmetyttää suuresti, että hän kutsuu itseään Jumalan Profeetaksi, Suureksi Mieheksi, kaikki aina suurilla alkukirjaimilla. Kun katson hänen nettisivuaan ja kuuntelen saarnoja, huomaan itsekorostusta, vanhatestamentillista julistusta, mutta en juurikaan julistusta Jeesuksen sovituksesta. Julistuksen pääpaino on parannuksen teolla, mutta Jeesuksen kautta saatu armo jää taka-alalle. Jumala-kuva on hänellä hyvin pelottava. Jos ei tehdä parannusta, niin tulee vaikka mitä tuhoa.Hän näyttä tuntevan Vanhan Testamentin hyvin, mutta ei Uutta Testamenttia paljonkaan tuo esille.
    Lisäksi ihmetyttää, että ihmiset pesevät saippualla sitä tietä, mitä hän tulee vierailullaan kulkemaan. Hän antaa itsestään kuvan, että on joku erityinen suuri profeetta, ja joku kirkkauden pilvi vuonna 2012 on vahvistanut sen samalla tavoin kuin Jumalan pilvi Israelin kansalle.
    Olen todella hyvin hämmentynyt. Kun tulin itse uskoon, löysin Jumalan rakkaudellisena Isänä, joka haluaa auttaa minua kaikella tavoin. En suinkaan löytänyt tällaista tuomion Jumalaa. Kuka osaa selittää tämän minulle?
    Olen lukenut ja kuunnellut vain osan hänen julistuksestaan, mutta se osa tuntuu tosi kummalliselle.

    VastaaPoista
  9. Väärä profeetta David Owuor tänään Vantaan Energia Areenalla. Herra suokoon turvan tänne Vantaalle tuon herran loitsuamiselta.

    http://www.repentfinland.fi/

    http://www.kristitynfoorumi.fi/owuor.html

    VastaaPoista
  10. Kriittistä analyysia Owuorista. On hyvät perustelut.

    http://lahteella-1.vuodatus.net/lue/2015/04/onko-dr-owuor-eksyttaja

    "Dr. Owuor , Pyhän Hengen ilta, osa 4

    http://www.tv7.fi/vod/player/?program=37515

    4. Kaikkein vakavimpana eksytyksen merkkinä hän helluntaista puhuessaan listaten (mm. että ei siellä puhuttu liberaaliteologiaa, kuulleet myytävän voiteluöljyä, ei saarnattu menestymisteologiaa) sanoi halveksivaan sävyyn……… eikä että Jeesuksen veri muka riittää. Tulkki käänsi niin, että ei kuultu sellaista armon väärää sovitusta, eivät selittäneet että veri muka riittää. Tuon jälkeen Owuor käänsi kasvonsa poispäin. Kohta 39 min 40 s. alkaen. Hänen pointti oli että kuultiin ihmeitä saarnattavan...Hänen ajatuksensa parannuksen teosta menee lain alle ja yli ristin sovituksen merkityksen. Veri ei riitäkään. Ihmeet nostetaan arvoon arvaamattomaan."

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com