Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 3. toukokuuta 2013

Last Trumpet Newsletter -- Toukokuu 2013

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta toukokuun 2013 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXII    Issue V    May 2013

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-----------------------------

Häivähdyksiä Uudesta Maailman Järjestyksestä!
(The Stirrings Of A New World Order!)

”Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat.”

1. Moos. 6:5

”Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa. Niin Jumala näki, että maa oli turmeltunut; sillä kaikki liha oli turmellut vaelluksensa maan päällä.”

1. Moos. 6:11-12

”Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä: he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki. Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.”

Luukas 17:26-30

”Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani". Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani.”

2. Kor. 6:14-17


Tässä LTN:n numerossa, me tulemme ajatuksia herättävästi tarkastelemaan viimeaikaisia tapahtumia jotka osoittavat että me olemme nyt näkemässä häivähdyksiä nousevasta maailmanhallituksesta ja uuden maailmanjärjestyksen pystyttämistä. Tuhansien vuosien ajan, vaikutusvaltaiset ja kunnianhimoiset henkilöt ovat pyrkineet toteuttamaan yhden ainoan maailmanhallituksen järjestelmän, maailmanuskonnon, ja yhden-maailman rahasysteemin. Huolimatta ihmiskunnan ponnisteluista, me tiedämme että Jumala vastustaa lujasti sellaista yhteiskunnallista järjestelmää. Itseasiassa, Jumala on niin paljon vastaan yhtä maailmanhallitusta että Hän jakoi tämän maailman maanosat Peleg’in päivinä, Genesis 10:25’n mukaan. Tämä tapahtuma, johon lopulta viitattaisiin mannerliikuntoina tiedemiesten taholta, teki mahdottomaksi perustaa todellisen maailmanhallituksen ennen tätä modernia aikakautta. Kuitenkaan, tämä ei saanut vaikutusvaltaisia miehiä läpi historian luopumaan yrityksestä pystyttää laajenemaan pyrkiviä imperiumeita, joiden he toivoivat sulkevan sisäänsä maailman jokaisen kansakunnan. Yksi sellainen esimerkki ei ole kukaan muu kuin Adolf Hitler, joka julisti puheessaan tammikuun 30. päivänä 1941, ”Vuosi 1941, tulee olemaan, minä olen vakuuttunut siitä, historiallinen vuosi koskien suurta eurooppalaista maailmanjärjestystä.” (1) Sanomattakin selvää, Hitlerin ambitiot eivät rajoittuneet Eurooppaan, ja jos hän olisi onnistunut valloittamaan hänen synnyinmaanosansa, hän varmastikin olisi jatkanut hänen hirmuvaltaansa maailman muita alueita vastaan yhtälailla.

Syyskuun 11. päivänä 1990, Amerikan presidentti George Bush puhui myöskin uudesta järjestyksestä; sellaisesta jonka toivoi vaikuttavan koko maailmaan. Puheessa joka puhuttiin Kongressin yhteisistunnossa, presidentti Bush julisti, ”Tänä päivänä me olemme ainutlaatuisessa ja tavallisesta poikkeavassa tilanteessa. Kriisi Persianlahdella, niin vakava kuin se onkin, tarjoaa myös harvinaisen tilaisuuden siirtyä kohti historiallista yhteistyön aikakautta. Näistä vaikeista ajoista, meidän viides tavoitteemme – uusi maailmanjärjestys – voi nousta esiin; vapaampi terrorin uhasta, vahvempi oikeudenmukaisuuden pyrkimyksessä, ja turvallisempi rauhan tavoittelussa. Aikakausi jossa maailman kansakunnat, Itä ja Länsi, Pohjoinen ja Etelä, voivat menestyä ja elää harmoniassa. Sata sukupolvea on etsinyt tätä vaikeasti tavoiteltavaa polkua rauhaan, samalla kun tuhat sotaa raivosi halki ihmisponnistelujen ajanjakson. Tänä päivänä tuo uusi maailma kamppailee syntyäkseen, maailma, joka on melko erilainen verrattuna siihen jonka me olemme tunteneet.” (2)

Tähän päivään saakka me edelleen kuulemme maailmanjohtajien vaativan uutta maailmanjärjestystä. Itseasiassa, Amerikan varapresidentti Joe Biden piti äskettäin puheen jossa hän totesi, ”Positiivinen tehtävä joka meillä nyt on, on luoda uusi maailmanjärjestys.” Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Koska globaali järjestys on jälleen vaihtumassa, ja maailman instituutiot toimivat niin hyvin 2. maailmansodan jälkeisellä aikakaudella vuosikymmenten ajan, niitä täytyy vahvistaa, ja joitakin täytyy muuttaa.” (3) Muutoksia globaalissa taloudessa on jo alkanut tapahtua. Esimerkiksi, Brasilian, Venäjän, Intian, Kiinan ja Etelä-Afrikan kansakunnat, jotka tavallisesti tunnetaan kirjainsanana BRICS, ovat ottamassa askelia perustaakseen uuden valuuttasysteemin heidän valtioryhmänsä sisälle. Viimeaikainen kehityskulku tämän valtioliiton sisällä yllytti Intian kauppaministeriä sanomaan että BRICS-mailla tulee ”olemaan määräävä vaikutusvalta tämän vuosisadan globaaliin järjestykseen.” (4)

Surullista kyllä, yksi globalistisen maailmanjärjestelmän taustalla olevista periaatteista on uskomus että lapset ovat resurssi jotka eivät kuulu vanhemmillensa, vaan yhteiskunnalle yleisesti ottaen. Tätä kollektivistista ihannetta kuulutettiin hiljattain Tri. Melissa Harris-Perry’n toimesta, joka isännöi televisio-ohjelmaa MSNBC-kanavalla. Mainoksessa hänen show’taan varten, Harris-Perry antoi seuraavan lausunnon: ”Me emme ole koskaan investoineet niin paljon julkiseen koulutukseen kuin meidän olisi pitänyt koska meillä on aina ollut eräänlainen yksityinen mielikuva lapsista: sinun lapsesi on sinun ja kokonaan sinun vastuullasi. Meillä ei ole ollut kovinkaan kollektiivista käsitystä että nämä lapset ovat meidän. Joten olennaiselta osalta meidän täytyy murtautua läpi jonkinlaisesta yksityisestä aatteestamme että lapset kuuluvat vanhemmilleen tai lapset kuuluvat perheilleen, ja tunnustaa että lapset kuuluvat kokonaisille yhdyskunnille.” (5)

Viime päivinä on ollut varoittavia merkkejä osoittamassa että lapsia Yhdysvalloissa ollaan valmentamassa luopumaan heidän oikeuksistaan Amerikan kansalaisina ja hyväksymään globalistinen maailmanhallitus. Esimerkiksi, neljännen luokan kouluopettaja Cedar Hills’in ala-asteella Jacksonville’ssa, Floridassa, kuulemma ohjeisti oppilaitaan kirjoittamaan seuraavat sanat paperinpalaselle luokkatunnin aikana kun hän opetti tammikuussa 2013: ”Olen halukas luopumaan joistakin perustuslaillisista oikeuksistani ollakseni paremmin turvassa.” (6) Lauseen systemaattinen rakenne joka lapsille opetettiin kirjoitettavaksi omaa kaikenlaisia iskostamisen ja aivopesun jälkiä. Sanomattakin selvää, jotkut lasten vanhemmista eivät olleet tyytyväisiä kun he kuulivat tästä tehtävänannosta. ”Minä uskon meidän Perustuslakiin. Minä olen veteraani; minä palvelin kuusi ja puoli vuotta ylpeällä mielellä ja minä palvelin turvatakseni meidän oikeudet. Nyt milloin tahansa kun minulla on joku astumassa kuvaan ja yrittää saastuttaa minun lapseni mielen puolueellisilla mielipiteillä… niin silloin ei ole olemassa mitään koulutustarvetta”, selitti erään koulun oppilaista isä. (7)

Uuden maailman Paavi! (A New World Pope!)

Nykyinen aikakausi, jossa me elämme, on totisesti erilainen kuin mikään toinen ajankohta ihmishistoriassa. Me näemme nyt ennennäkemättömiä muutoksia yhden maailman vaikutusvaltaisimman uskontorakennelman sisäpuolella. Paavi Benedictus XVI:n eroamisen jälkimainingeissa helmikuussa 2013, ilmoitettiin että poismenevä roomalaiskatolinen paavi tunnettaisiin ”emerituspaavina”, ja hän käyttäisi edelleen valkoista paavin vaatetusta ja lisäksi säilyttäisi tittelin ”teidän pyhyytenne (your holiness)” uskonnon kannattajien taholta. Joten, ensimmäistä kertaa, siellä [Vatikaanissa] on kaksi samanaikaisesti asuvaa paavia, tilanne, jonka ne, jotka ovat osallisena katolisessa järjestelmässä, myöntävät olevan melko epätavallinen. ”Katolisen opin ja mentaliteetin kehityksen mukaan, on olemassa vain yksi paavi. Selvästikin se on uusi tilanne, mutta minä en ajattele että tulee olemaan ongelmia”, totesi Giovanni Maria Vian, Vatikaanin sanomalehden nimeltä L’Osservatore Romano toimittaja. (8) Sveitsiläinen teologi Hans Kueng oli vähemmän optimistinen järjestelystä. ”Benedictus XVI:n suhteen, on olemassa riski varjopaavista joka on eronnut virasta mutta voi silti epäsuorasti käyttää vaikutusvaltaansa”, Kueng totesi. (9)

Maaliskuun 13:ntena 2013, kardinaali Jorge Mario Bergoglio’sta, Argentiinasta, tuli Benedictus XVI:n seuraaja. Uusi paavi, joka on valinnut nimen Paavi Franciscus, on kaikkien aikojen ensimmäinen jesuiitta joka nimitetään tähän virkaan. (10) Bergoglio’n nousu paaviuteen oli yllätys ja on jättänyt monet ihmiset ihmettelemään mitä muutoksia saattaa olla varastossa roomalaiskatolista kirkkoa varten. ”Yhtäältä, jesuiittojen ei oleteta olevan auktoriteettiviroissa. Toisaalta, heidän oletetaan olevan kuuliaisia kirkolle”, lausui jesuiitta Joseph Fessio, Ignatius Press’in perustaja. (11) Thomas Reese, toimittaja National Catholic Reporter’ille, lausui laajemmin lisää. ”Tämä on kaikki uutta maaperää. Meillä ei koskaan ole ollut jesuiittapaavia, joten minä luulen että me kaikki yritämme selvittää kuinka tämä toimii, ja se oli täydellinen yllätys kaikille: yllätys jesuiitoille, yllätys medialle, ja luultavasti yllätys paavi Franciscukselle. Tämä on jotakin jota me vain tulemme harjoittelemaan kun aika kuluu”, Reese sanoi. (12)

Paavi Franciscus on jo ilmaissut taipumusta pelata omilla säännöillään. Esimerkiksi, maaliskuussa 2013 nousi polemiikki kun hän julkisesti pesi naisten jalat seremoniassa joka on perinteisesti varattu vain miehiä varten. (13) Tämä on saanut jotkin konservatiiviset katolilaiset tuomaan julki mielipahaansa, samalla kun toiset, jopa ei-katolilaiset ihmiset, ovat ylistäneet hänen tekojaan. On tullut selväksi että katolilainen systeemi tulee todennäköisesti käymään läpi monia muutoksia edessä olevina päivinä.

Uusi paavi on myös ilmaissut haluaan yhdistää maailman uskonnot, käsittäen kristilliset kirkkokunnat, islamin, ja juutalaisuuden. Pohjimmiltaan, paavi Franciscus näyttää toiveikkaalta perustaa maailmanuskonto. Puheessa joka pidettiin maaliskuussa 2013, Franciscus julisti seuraavaa, ”Tässä työssä (rauhan rakentaminen), uskonnon rooli on perustavanlaatuinen. Ei ole mahdollista rakentaa siltoja ihmisten välille samalla kun unohdetaan Jumala. Mutta käänteinen on myöskin totta: ei ole mahdollista luoda todellisia yhteyksiä Jumalaan samalla kun sivuutetaan toiset ihmiset. Tästä syystä on tärkeää voimistaa dialogia eri uskontojen kesken, ja minä ajattelen erityisesti vuoropuhelua islamin kanssa.” (14) Toisessa puheessa, paavi Franciscus ilmoitti että hän ja islam palvovat samaa Jumalaa. ”Sitten minä tervehdin ja sydämeni pohjasta kiitän kaikkia teitä, rakkaat ystävät kuulumisesta muihin uskonnollisiin traditioihin; ensinnäkin muslimeja, jotka palvovat yhtä Jumalaa, elävää ja armollista, ja kutsuvat Häntä rukouksessa, sekä kaikkia muita uskovia. Minä todella arvostan teidän läsnäoloa: minä näen siinä konkreettisen tahdonmerkin kasvaa keskinäisessä kunnioituksessa ja yhteistyössä ihmiskunnan yhteisen hyvän vuoksi”, paavi sanoi. (15) Franciscus jopa kurottautui niihin jotka ovat uskottomia, toteamalla, ”He ovat meidän kallisarvoisia liittolaisia sitoumuksessa puolustaa ihmisarvoa, rakentaa rauhanomaisempaa rinnakkaiseloa ihmisten joukossa ja suojella luontoa antaumuksella.” (16)

Merkittävät hahmot eri uskontojen keskuudessa ovat ylistäneet paavi Franciscusta hänen kaiken sisäänsulkevasta lähestymistavasta. ”Minä tunnen paljon innostusta ja optimismia sekä toivoa. Hän on syvästi sitoutunut katolilais-juutalaiseen suhteeseen”, sanoi rabbi David Rosen, joka on Amerikan juutalaiskomitean uskontojenvälisten suhteiden kansainvälinen johtaja (the International director of Inter-religious Affairs for the American Jewish Committee). (17) Sumer Noufouri, virkailija Argentiinan tasavallan islamilaisessa keskuksessa, on myös antanut ylistyslausuntoja, todeten että Paavi Franciscus on ”kohtelias, dialogimyönteinen henkilö joka tuntee islamin”. Noufouri edelleen jatkoi sanoen että yhteistyö islamin ja katolisen kirkon välillä Argentiinassa ”on malli vuoropuhelusta ja rinnakkaiselosta jota, Jumalan tahdosta, voitaisiin viedä maailmaan”. (18)

Paavi Franciscuksen päämäärä yhdistää maailman uskonnot on yhteensopimaton Raamatun opin kanssa. Apostoli Paavalin toisessa kirjeessä korinttolaisille, luvussa 6, jakeissa 14-17, meitä erikoisesti kehotetaan olemaan liittymättä yhteen uskottomien kanssa. ”Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani". Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani.” Jos me haluamme Jumalan saavan meidät, me emme voi suvaita tai hyväksyä väärää uskontoa. On mielenkiintoista panna merkille että tuore Time -aikakauslehden kansilehti esitti kuvan paavi Franciscuksesta otsikolla ”New World Pope (Uuden maailman Paavi)”. (19) Samalla kun aikakauslehden toimittajat ovat saattaneet yrittää ilmaista että Franciscus on ensimmäinen paavi joka on peräisin Amerikoista, jota kerran pidettiin uutena maailmana, niin sillä voisi myöskin olla kaksoismerkitys, vihjaten että tämä on uuden maailmanjärjestyksen (New World Order) paavi.http://www.time.com/time/covers/asia/0,16641,20130325,00.html (by the way, pope looks very much like Jorma Ollila, chairman of Shell Co.)


Niin kuin oli Nooan päivinä! (As It Was In The Days Of Noah!)

Luukkaan luvusta 17:26 me löydämme seuraavan varoituksen Jeesukselta koskien lopunaikoja. ”Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä.” Genesis, luku 6, kuvailee maailman tilaa Nooan päivien aikana, selittäen jakeessa 5, ”Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat.” Jakeesta 11 me luemme, ”Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa.” Me elämme nyt ajassa jolloin monien miesten ja naisten sydämet ovat täynnä pahuutta, ja juuri niin kuin oli Nooan päivinä, maa on jälleen täynnä väkivaltaa.

Traaginen esimerkki väkivallasta, joka on aivan liian yleistä näinä ahdistavina päivinä, tapahtui huhtikuun 15. päivänä 2013 Bostonissa, Massachusetts’in osavaltiossa. Kun osallistujat juoksivat juoksukilpailussa joka tunnetaan Bostonin maratonina, kaksi pommia räjähti lähellä maaliviivaa, jotka vammauttivat yli 260 ihmistä ja vaativat kolmen yksilön hengen. (20) Tämä tapahtuma leimattiin pian terroriteoksi hallinnon virkailijoiden toimesta. ”Mikä tahansa tapaus jossa on mukana useita räjähteitä – kuten tässä näyttää olevan – on selvästi terroriteko”, totesi Valkoisen Talon virkailija. (21) Barack Obama oli ripeä tuomitsemaan iskun. ”Me emme vielä tiedä kuka tämän teki, me tulemme selvittämään miksi he tekivät tämän”, Obama lausui lyhyesti pian pommi-iskujen jälkeen. (22) Iskun seurauksena, pelko sai otteen Bostonin kaupungista kun poliisi ja viranomaiset jahtasivat vastuullisia henkilöitä. Myöhemmin ilmoitettiin että poliisi oli etsimässä kahta epäiltyä, joiden nimet ovat Tamerlan Tsarnaev, ikä 26 v., ja Dzhokhar Tsarnaev, ikä 19 v., yhteydestä pommi-iskuihin. (23) Kaksi miestä, jotka olivat veljeksiä, muuttivat Yhdysvaltoihin Kirgisiasta ja heidät tunnettiin uskontoaan harjoittavina muslimeina. (24) Vanhempaa kahdesta veljeksestä, Tamerlania, ammuttiin ja hän kuoli yhteenotossa poliisin kanssa huhtikuun 19. päivänä 2013. Nuorempi veli, Dzhokhar, otettiin myöhemmin kiinni piileskelemästä veneessä joka sijaitsi asuinkiinteistöllä (25) ja hänet vietiin sairaalaan missä hän on vakavassa mutta vakaassa tilassa tästä kirjoittamishetkestä lukien. (26)

Raporttien mukaan, poikien isä, Anzor Tsarnaev, kieltäytyy uskomasta että hänen poikansa ovat syyllisiä rikoksiin joista heitä syytetään. ”Minä en tule koskaan uskomaan että minun poikani olisivat voineet tehdä sellaisen hirvittävän jutun. Minulla ei ole epäilystäkään siitä että heidät lavastettiin”, Mr. Tsarnaev selitti. (27) Samaan aikaan, jotkut islamilaiset ryhmittymät olivat onnellisia kuullessaan pommituksista. ”Amerikkalainen veri ei ole kallisarvoisempaa kuin muslimiveri. Tuntekoot amerikkalaiset tuskaa jota me olemme kärsineet heidän armeijoidensa taholta jotka miehittävät Irakia ja Afganistania ja tappavat meidän kansaamme siellä”, sanoi Mohammad al-Chalabi, äärimuslimi jolla on siteitä al-Qaidaan. (28)

On huomionarvoista panna merkille että Bostonin maratonin pommitukset ja sitä seuraava epäiltyjen ihmisjahti saattoi Bostonin kaupungin polvilleen. Kun tuhannet raskaasti aseistetut poliisit marssivat katujen lomassa muiden kulkiessa panssaroiduissa ajoneuvoissa, suurkaupunki lukittiin ja kansalaisia kehotettiin olemaan lähtemättä kodeistaan. (29) Kaupungin julkinen joukkoliikenne myöskin keskeytti toimintansa. Eräs silminnäkijä kuvaili näyttämöä seuraavasti: ”Jotkut ihmisistä olivat matkustamassa kodin ja työpaikan välillä Bostoniin, ja he huomasivat bussissa, etteivät he voineet mennä junalla, tai millään muotoa matkustaa, ja sitten kun me pääsimme Bostoniin, eteläinen asema oli täysin suljettu. Joten meidän täytyi kääntyä ympäri, ja oli vain kummallisen oloista kaduilla. Se oli aavemaista, aseita joka puolella, tiedättehän poliisien kanssa. Se oli hieman pelottavaa. Minä en ole koskaan nähnyt tuon kaltaista.” (30) Bostonin pormestari Tom Menino puolusti päätöstään lukita suurkaupunki mikä tosiasiassa oli poikkeustilan (martial law) muoto. ”Se oli yksilöiden edun ja yleisen turvallisuuden vuoksi”, pormestari Menino sanoi. (31) Voisiko tämä olla esimakua asioista joita on tulossa Amerikan Yhdysvaltoihin?

Tässä vielä uutisia Bostonin pommi-iskuihin liittyen (jenkit ovat sokeita ja uskovat valtamedian propagandaa):
http://yle.fi/uutiset/ylen_toimittaja_epaillyn_kiinniotto_synnytti_karnevaalitunnelman_bostoniin/6588130
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/bostonissa-on-juhlittu-kaduilla-maratonpommittajan-kiinniottoa/2013/04/1740171
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/05/1747786/uusia-epailtyja-kiinni-bostonin-maratoniskun-tutkinnassa
HS: Bostonin pommiepäillyt aikoivat iskeä itsenäisyyspäivänä

Surullista kyllä, väkivallan ja brutaaliuden tapauksia on sattunut Yhdysvaltojen muilla alueilla samoin. Esimerkiksi, 28 teini-ikäistä pidätettiin maaliskuun 30. päivänä 2013, Chicagon keskustan Magnificent Mile -alueella, Illinoisin osavaltiossa, sen jälkeen kun iso porukka nuoria ihmisiä alkoi hyökätä jalankulkijoiden kimppuun kadulla. ”Sinulla on yli 300-400 teiniä joukkotoiminnassa, hyppimässä yksilöiden päällä jotka ovat keskikaupungilla. Useita ihmisiä on pidätetty ja minä varoitan niitä vanhempia jotka saavat tämän soiton siitä että heidän lastaan ollaan pidättämässä – ehkäpä sinun tarvitsee valvoa lastasi”, sanoi yhdyskunta-aktivisti Andrew Holmes. (32) Tuona samana viikonloppuna, siellä oli myös 25 ampumistapausta joka puolella kaupunkia, joista kaksi oli kohtalokasta. (33) Jengiväkivallasta on tullut ongelma Jacksonville’ssa, Floridassa. Huhtikuun 6. päivänä 2013 uutisoitiin, että 56-vuotiasta miestä hakattiin järjettömästi jengin taholta joka koostui 10-15 teinistä kun hän yritti kantaa ruokatavaroitaan kotiin. Väkivalta loppui vasta kun silminnäkijät soittivat 911:een ja rikoksentekijät pakenivat. (34) Kun minä luen näin paljosta väkivallasta jota sattuu päivittäin, minä en voi muuta kuin tuntea että Jeesuksen sanat ovat täyttyneet. Päivät, joissa me elämme, ovat häkellyttävän samanlaisia verrattuna Nooan päiviin.

Niin kuin oli Lootin päivinä! (As It Was In The Days Of Lot!)

Viime vuosina, homoseksuaalinen elämäntapa, ja samaa sukupuolta oleva avioliitto erityisesti, on tullut amerikkalaisen kulttuurin eturintamaan. Liikehdintä näyttää saavuttaneen pysäyttämättömän vauhdin kun kannatus tälle elämäntavalle jatkaa kasvuaan. Vaikka me ymmärrämme kristittyinä, ettemme voi hyväksyä homoseksuaalisuutta, viimeaikainen sysäys niitä varten jotka ovat sen puolesta, ei ole yllättävää niille jotka ovat lukeneet Raamattua. Itseasiassa, Jeesus varoitti meitä että homoseksuaalisuus olisi yleistä lopunaikoina. Luukkaan luvusta 17:28-30 me luemme seuraavaa: ”Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.” Me tiedämme Genesiksestä, luvusta 19, että homoseksuaalisuus oli yksi vakavimmista synneistä joita tehtiin Sodomassa ja Gomorrassa. Sen vuoksi, tosiasia, että homoseksuaalisuus on saanut niin paljon kannatusta tässä modernissa aikakaudessa, on itseasiassa profetian täyttymys ja osoitin että Jeesus on tulossa pian takaisin.

Tuki homoseksuaaliselle elämäntavalle tulee joskus ihmisiltä joiden sinä odottaisit vastustavan sitä. Itseasiassa, jotkut republikaanipuolueen, jonka tyypillisesti käsitetään olevan konservatiivinen, jäsenet ovat julkisesti kuuluttaneet heidän hyväksyntäänsä samaa sukupuolta oleville avioliitoille. Maaliskuussa 2013, Rob Portman’ista, Ohion osavaltion republikaanista tuli ensimmäinen senaattori tukemaan julkisesti samaa sukupuolta olevia avioliittoja. Muutos hänen asennoitumisessa tuli sen jälkeen kun hänelle paljastettiin että hänen poikansa on homoseksuaali. ”Minä olen päätynyt uskomaan että jos kaksi ihmistä ovat valmiita tekemään elinikäisen sitoumuksen rakastaakseen ja välittääkseen toisistaan niin hyvinä aikoina kuin huonoinakin, niin liittovaltion ei pitäisi kieltää heiltä mahdollisuutta avioitumiseen. Tuo ei ole sitä mitä minä olen aina tuntenut. Kongressiedustajana, ja tuoreemmin senaattorina, minä vastustin avioliittoa samaa sukupuolta oleville pareille. Sitten tapahtui jotakin joka sai minut harkitsemaan perusteellisesti kantaani paljon syvemmällä tavalla”, senaattori Portman kirjoitti pääkirjoituskappaleessa Columbus Dispatch -lehdessä. Senaattori edelleen jatkoi kirjoittaen, ”Sen tietäminen että minun poikani on gay, kannusti minut pohtimaan kysymystä toisesta näkökulmasta: siitä että isä joka haluaa kaikkien kolmen lapsensa viettävän onnellista, mielekästä elämää ihmisten kanssa joita he rakastavat.” (35)

Strategistit republikaanipuolueen sisällä ennustavat että sukupuolineutraalista avioliitosta tulee eripuraisuutta aiheuttava asia puolueen itsensä sisäpuolella tulevina vuosina. ”Minä ajattelen että puolue on liikkumassa tuohon suuntaan, ja jossakin kohtaa sen on määrä kärjistyä. Minulla on sellainen tunne että puolueohjelmataistelu puolueen sisällä on vielä 8-10 vuoden päässä, mutta tuo ajankohta on tulossa”, arveli republikaanistrategisti Matt Mackowiak. (36) Muut Kongressin republikaanijäsenet jotka ovat ilmaisseet tukeaan sukupuolineutraalille avioliitolle käsittävät senaattori Mark Kirk’in Illinoisin osavaltiosta, kansanedustaja Richard Hanna’n New Yorkin osavaltiosta, ja kansanedustaja Ileana Ros-Lehtisen Floridasta. (37)

Tietyt uskonnolliset hahmot valtavirran kristillisyyden sisäpuolella ovat myöskin syleilleet sukupuolineutraalia avioliittoa. Heidän joukossa on Rob Bell, entinen megaseurakunnan pastori Grandville’ssa, Michiganin osavaltiossa. Puhuessaan kuulijakunnalle Grace Cathedral -kirkossa San Franciscossa, Bell kuulemma sanoi, ”Kyllä, minä kannatan avioliittoa. Minä kannatan uskollisuutta. Minä kannatan rakkautta, olipa se miehen ja naisen välistä, naisen ja naisen välistä, tai miehen ja miehen välistä. Minä luulen että laiva on purjehtinut ja minä ajattelen että kirkon tarvitsee vain… tämä on maailma jossa me elämme ja meidän täytyy rohkaista ihmisiä missä hyvänsä he ovatkaan.” (38) Maaliskuun 27:ntenä 2013, pastori St. Paul’ista, Minnesotan osavaltiosta, nimeltään Oliver White, esiintyi Sean Hannity’n radio-ohjelmassa debatoidakseen sukupuolineutraalin avioliiton puolesta. Show’n kuluessa, White selitti että Jeesus oli väärässä määrittämällä avioliiton miehen ja naisen väliseksi. Sitten hän väitti että Jeesus ottaisi erilaisen lähestymistavan näinä moderneina aikoina. ”Jos Jeesus eläisi tänä päivänä, hän olisi taipuvainen sanomaan, ’tiedättehän, minä en tiennyt kaikkea siitä…’ ” (39) Ehkäpä Oliver White ei ole koskaan lukenut Ilmestyskirjan lukua 1:18 missä Jeesus julistaa, ”Ja minä elän; ja minä olin kuollut, ja katso, minä elän aina ja iankaikkisesti, ja minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet.” Jeesus Kristus on kovasti elossa tänä päivänä ja Hän ei ole muuttanut asennettaan sukupuolineutraaliin avioliittoon. [Huippuunsa viedystä homoseksuaalien tukemisesta käy esimerkkinä hiljattainen uutinen jonka mukaan presidentti Obama ja useita vaikutusvaltaisia ihmisiä on ilmaissut ylistyssanoja NBA-pelaajan julkisesta esiintulosta jossa tunnusti oman homoseksuaalisuutensa. Lue http://www.iltalehti.fi/urheilu/2013043016965611_ur.shtml, http://www.iltalehti.fi/urheilu/2013043016963727_ur.shtml
ja http://www.iltalehti.fi/urheilu/2013050116966323_ur.shtml. Suom. huom.]


Maanjäristyksiä monin paikoin! (Earthquakes In Divers Places!)

Kuten tavallista, maapallo on jatkanut jylisemistään viime päivinä. Itseasiassa, lukuisista maanjäristyksistä, joista jotkut olivat aika merkittäviä, raportoitiin huhtikuussa 2013. Huhtikuun 17:ntenä enemmän kuin kaksitoista maanjäristystä, sisältäen järistyksen joka oli voimakkuudeltaan 6,2 richteriä, iski vulkaaniseen saareen Tokiosta etelään, Japanissa. (40) Toinen järistys, magnitudiltaan 5,8 richteriä, iski Japanin kansakuntaan tuona samaisena päivänä maan koillisosaan. (41) Myöskin huhtikuun 17:ntenä, maanjäristys, voimakkuudeltaan 5,0 richteriä, esiintyi Kiinan Yunnan’in provinssissa (42), ja 6,8 magnitudin järistys rekisteröitiin Papua-Uudessa-Guineassa. (43) Vain päivää ennen, huhtikuun 16:ntena, merkittävä maanjäristys, voimakkuudeltaan 7,8 richteriä, iski Iranin ja Pakistanin rajalle ja vaati vähintään 35 ihmisen hengen. (44) Yhdysvalloissa, viisi järistystä, merkittävimmän ollessa 4,3 magnitudia, ravisutti Oklahoman osavaltiota. (45) Kuitenkin, kaikkein kuolettavin viime päivien maanjäristys sattui huhtikuun 20. päivänä 2013, Kiinan Sichuan’in maakunnassa. Surullista kyllä, tämä tuhoisa järistys, joka oli voimakkuudeltaan 6,6 richteriä, vaati lähes 200 ihmisen hengen, ja vammautti lisäksi yli 12,000 ihmistä. (46)

Maanjäristysparville ei ole epätavallista esiintyä rajoitetuilla alueilla. Kuitenkaan, minä en voinut muuta kuin panna merkille että monet merkittävistä järistyksistä jotka sattuivat huhtikuussa toteutuivat 16.-20. päivän välisenä aikana. Toisin kuin tyypilliset maanjäristysrykelmät, nämä järistykset sattuivat kaikkialla maailmassa, tai kuten Jeesus sanoi Matteuksen luvussa 24:7: ”in divers places (monin paikoin)”. Tosiasia, että maapallo tärisee nyt melkein jatkuvalla syötöllä, on vielä yksi indikaattori vaarallisista ajoista joissa me elämme.

Lopuksi, minä rohkaisen kokosydämisesti jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa kurottautumaan kohti Jumalaa. Monien ahdistavien asioiden tapahtuessa päivittäin tässä maailmassa, me tarvitsemme Vapahtajaamme nyt enemmän kuin koskaan. Onneksi, meidän Luojamme ei ole koskaan etäällä poissa. Kuten sanotaan Jaakobin kirjeen luvussa 4:8, ”Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä.” Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kiitokset kaikille teille jotka tuette tätä ministeriötä. Minä en pysty täysin ilmaisemaan sanoin kuinka paljon minä arvostan teidän ystävällisyyttänne ja jalomielisyyttänne. Please muistakaa että me olemme täällä jos tarvitsette esirukousta. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, me tulemme mielellään kantamaan anomuksenne Kaikkivaltiaan valtaistuimen eteen. Meidän esirukoilijatiimimme suovat aina jokaiselle rukouspyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Jewish Virtual Library, http://jewishvirtuallibrary.org, "Hitler's Speech at the Berlin Sports Palace, January 30, 1941"
02. Address Before a Joint Session of Congress, September 11, 1990, By George Bush.
03. World Net Daily, April 7, 2013, By Aaron Klein, http://wnd.com.
04. Ibid.
05. CNS News, April 8, 2013, By Michael James, http://cnsnews.com.
06. The Blaze, April 12, 2013, By Madeleine Morgenstern, http://theblaze.com.
07. Ibid.
08. Associated Press, February 26, 2013, By Nicole Winfield, http://bigstory.ap.org.
09. Ibid.
10. Christian Science Monitor, March 13, 2013, By Robert Marquand, http://csmonitor.com.
11. Religion News Service, March 15, 2013, By Alessandro Speciale, Vatican City.
12. Ibid.
13. Religion News Service, March 30, 2013, By Alessandro Speciale, Vatican City.
14. Reuters News Service, March 22, 2013, By Philip Pullella, Vatican City.
15. Zenit, March 20, 2013, By Pope Francis (Translated by Peter Waymel), Vatican City.
16. Reuters News Service, March 20, 2013, By Philip Pullella, Vatican City.
17. Ibid.
18. Pittsburg Post-Gazette, March 17, 2013, By Ann Rodgers, Vatican City.
19. Time Magazine, March 13, 2013, By How Chua-Eoan, http://world.time.com.
20. Reuters News Service, April 23, 2013, By Scott Malone, Boston, MA.
21. New York Post, April 15, 2013, By Josh Margolin, Kirstan Conley, and Andy Soltis, Boston, MA.
22. The Ticket, April 15, 2013, By Olivier Knox and Rachel Rose Hartman, http://news.yahoo.com.
23. The Atlantic Wire, April 19, 2013, By Alexander Abad-Santos, http://theatlanticwire.com.
24. Los Angeles Times, April 20, 2013, By Andrew Tangel and Ashley Powers, http://latimes.com.
25. Huffington Post, April 19, 2013, By Steven Hoffer, http://huffingtonpost.com.
26. Christian Science Monitor, April 21, 2013, By Brad Knickerbocker, http://csmonitor.com.
27. Los Angeles Times, April 19, 2013, By Sergei L. Loiko, http://latimes.com.
28. Associated Press, April 15, 2013, By Jamal Halaby, Amman, Jordan.
29. Los Angeles Times, April 19, 2013, By Joe Tanfani, Devin Kelly, and Michael Muskal, Boston, MA.
30. The Post and Courier, April 20, 2013, By Natalie Caula, http://postandcourier.com.
31. International Business Times, April 21, 2013, By Ryan Villarreal, http://ibtimes.com.
32. NBC News, April 1, 2013, By Alexandria Fisher, http://nbcchicago.com.
33. Huffington Post, April 1, 2013, By Joseph Erbentraut, http://huffingtonpost.com.
34. First Coast News, April 6, 2013, By First Coast News, Jacksonville, FL.
35. The Columbus Dispatch, March 15, 2013, By Rob Portman, http://dispatch.com.
36. Christian Science Monitor, March 16, 2013, By Mark Guarino, http://csmonitor.com.
37. The Washington Post, April 2, 2013, By Sean Sullivan, http://washingtonpost.com.
38. The Christian Post, March 18, 2013, By Nicola Menzie, http://christianpost.com.
39. Breitbart, March 27, 2013, By Larry O'Connor, http://breitbart.com.
40. AsiaOne, April 17, 2013, By AFP, http://asiaone.com.sg, Tokyo, Japan.
41. Reuters News Service, April 17, 2013, By Kaori Kaneko, Tokyo, Japan.
42. First Post, April 17, 2013, By First Post, http://firstpost.com, Beijing, China.
43. Reuters News Service, April 17, 2013, By Paul Tait, Sydney, Australia.
44. Reuters News Service, April 16, 2013, By Gul Yousafzai, Quetta, Pakistan.
45. The Christian Science Monitor, April 16, 2013, By Allison Terry, http://csmonitor.com.
46. Yahoo News, April 22, 2013, By Tammy Lee Morris, http://news.yahoo.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com