Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 4. heinäkuuta 2013

Egyptissä sotilasvallankaappaus ja Mursi syrjäytetty – miten on Raamatun Israel-profetian, Psalmin 83, laita?

Egyptissä on meneillään sotilasvallankaappaus ja se tekee lopullisesti tyhjäksi Psalmin 83 toteutumisen lähitulevaisuudessa kun Muslimiveljeskunta ei enää johda maata. Islamistipresidentti Mohammed Mursi on syrjäytetty myöhään illalla (3.7.2013) maallisten mielenosoittajien vaatimuksesta.

http://yle.fi/uutiset/egyptin_presidentti_virallisesti_syrjaytetty/6717640
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013070317225142_ul.shtml (Egyptin armeija: Mursi ei ole enää presidentti)

Monet profetiatutkijat menivät lankaan kun olettivat profeetallisen Psalmin 83 sodan saaneen kipinän ja alkusysäyksen Egyptin vallankumouksesta ja islamistien noususta v. 2011. Minäkin myönnän liikaa seuranneeni Cutting Edge’ä ja muita profeetallisia ministeriöitä. Lue esim.

http://nokialainen.blogspot.fi/2010/08/psalmi-83-israelin-lahinaapureiden.html
http://nokialainen.blogspot.fi/2012/06/muslimiveljeskunnan-mursista-egyptin.html

Mursi siis eteni liian nopeasti presidenttinä (huom. Sharia-laki) eikä huomioinut armeijan ja kansan pitkälle mennyttä länsimaistumista, joka ei siedä liian uskonnollista auktoriteettia. David Bay kyllä varoittelikin tästä liian nopeasta etenemisestä uutiskirjeessään:

"Muslimiveljeskunnan johtajat tietävät että armeija pitää itsellään ylintä valtaa Egyptissä juuri nyt, ja tulee asteittain aloittamaan prosessin syövyttää tuota valtaa. Kun Turkin radikaali hallitus kaappasi käskyvallan vuonna 2002, sen radikaali pääministeri, Recep Erdogan, hitaasti ja asteittain alkoi työskennellä länsimielistä armeijaa vastaan niin että, nykyään, hän on saanut yliotteen ja voi ohjata Turkkia radikaalilla tiellä jonka hän on nähnyt mielessään kaiken aikaa. Ellei hän olisi työskennellyt niin kärsivällisesti, armeija todennäköisesti olisi kukistanut hänet sotilasvallankaappauksessa.

Me voimme odottaa Muslimiveljeskunnan toteuttavan samaa suunnitelmaa Egyptissä jos he ovat fiksuja."

Näin Psalmin 83 toteutuminen ei ole edessäpäin vaan se on tapahtunut vaiheittain Israelin käymissä sodissa jotka ovat ns. kuuden päivän sota v. 1967 ja Jom kippur -sota v. 1973 sekä Libanonin sodat v. 1982 ja 2006. Psalmi 83 ei viittaa mitenkään että sen pitäisi toteutua aivan aikakauden lopussa vaan siinä luetellaan Israelin naapurivaltiot, jotka tekevät liiton ja hyökkäävät maan kimppuun jossakin vaiheessa. Esim. ns. kuuden päivän sodassa liiton tekivät Egypti (ismaelilaiset ja hagrilaiset), Jordania (Mooab, Ammon, Amalek) ja Syyria (Assur). Lisäksi voidaan olettaa että Libanon (Tyyro, Gebal) ja Gaza (Filistea), joka kuului Egyptiin v. 1967, ottivat osaa Psalmin 83 sotaan/sotiin. Israelilla on rauhansopimus kaikkien muiden vuoden 1967 hyökkääjävaltioiden paitsi Syyrian kanssa, joten 3. maailmansotaan ennen 7-vuotista vaivanaikaa kuuluu vain n. 2500 vuotta sitten ennustettu Damaskon tuho (Jes. 17:1), joka on nyt kohta käsillä eli Israelin lopullinen sota Hizbollahia ja Syyriaa vastaan, ja sitten 3,5 vuotta myöhemmin keskellä vaivanaikaa käydään ns. Googin sota (Hes. 38-39) joka on Venäjän (Roos) ja Iranin (Persia) kosto Damaskoksen hävittämisestä. Israel kokee 3. maailmansodassa heikentymisen ja elää sen jälkeen väärässä turvallisuuden tunteessa (Hes. 38:10-11).

10. Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen
11. ja sanot: Minä (=Goog) hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina - asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia.

Väittäkööt muut mitä tahansa, mutta minä uskon, että Psalmi 83 sai nyt kyllä sinetin lopunajan tulkinnalleen. En usko millään että maallinen Egypti tai USA:n länsimielinen nukkevaltio Jordania enää hyökkäisivät Israelia vastaan, varsinkin kun niillä on voimassaolevat rauhansopimukset Israelin kanssa, joita ei tulla mitätöimään. Egyptin vallankaappauksen ja islamistien häviön myötä monilla Raamatun profetiatutkijoilla onkin nyt selittelemistä Psalmin 83 tulkinnoilleen joissa profeetallinen sota nähdään lähitulevaisuuden asiana. Valta Egyptissä ei todennäköisesti enää koskaan siirry sotaisille islamisteille. He saivat nauttia vallasta vain reilun vuoden ajan ja TÖPPÄSIVÄT lopulta.

Barack Obamalle tämä Muslimiveljeskunnan syökseminen vallasta oli muuten selvä tappio sillä hänellä on hyvät suhteet Mursiin ja hänen kannattajiin. Muslimiveljeskunnan sanotaan soluttautuneen Obaman hallintoon.

http://yle.fi/uutiset/egyptin_levottomuuksissa_useita_kuolleita_-_usa_evakuoi_lahetystoaan/6717650
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013070417225498_ul.shtml (Yhdysvallat evakuoi Kairon-lähetystönsä)
http://keskustelu.suomi24.fi/node/11167256

Katkesiko tässä siis Ilmestyskirjan 1. sinetin valkoisen hevosen ratsastajan (eräänl. rauhanmies) voittokulku?! Lue Ilm. 6:1-2

1. Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi yhden niistä seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden niistä neljästä olennosta sanovan niinkuin ukkosen äänellä: "Tule!"
2. Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele (=Nobelin rauhanpalkinto v. 2009), ja hän lähti voittajana ja voittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com