Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 8. heinäkuuta 2013

NewAge "kristinusko" valtaa alaa

Tässä Roger Oaklandin tuore lyhyt kommentaari ajastamme jossa kristityt omaksuvat yhä enemmän okkulttisia käytäntöjä seurakuntaan jotka tunnetaan New Age -liikkeeseen kuuluvina. Aikaisemmin kristityt tuomitsivat heti tällaiset käytännöt mutta nyt niistä on tullut hengellisesti hyväksyttäviä valtavirran kristillisyydessä. Kristikunta on täten vaipunut luopumuksen uneen ja Saatanan strategia on edennyt pikkuhiljaa kohti huipennusta jossa Antikristus eli valemessias otetaan vastaan väkevän eksytyksen kautta (2 Tess. 2:1-12). Kommentaarin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------------

NEW AGE ”KRISTINUSKO”?
NEW AGE “CHRISTIANITY”?
Commentary by Roger Oakland
www.understandthetimes.org


Olen seurannut New Age -liikettä jopa ennenkuin nimitys New Age -liike keksittiin. Minulle selvisi 80-luvun alussa, että itämaista uskontoa mainostettiin laajalti Lännessä jonakin uutena. 

Vaikka uusiaikalaiset innokkaasti kannattivat joogaa, meditoimista, kristalleja, henkioppaita ja mantrojen hokemista tapoina ja keinoina saavuttaa globaali tietoisuus ja valaistuminen, niin tuntemani tunnustavat kristityt osasivat nähdä Saatanan strategian. Yksikään Raamattuun uskova kristitty ei ikinä lankeaisi moiseen eksytykseen!

Ajalla on tapana muuttaa asioita, eikö totta? Tänä päivänä ei ole harvinaista kuulla seurakunnista, jotka edistävät ”kristillistä joogaa” harjoitukseksi, tai ”kristillisten” johtajien ehdottavan, että paras tapa päästä yhteyteen Jumalan kanssa on laajentaa rukouselämäänsä virittäytymällä Jumalan aalloille kontemplatiivisen rukouksen, tai lectio divina'n kautta. Se, jota kerran kuvailtiin New Age'na ja okkulttisena, on nyt hengellisesti hyväksyttävää. Mitä on tapahtunut? Onko Jumala muuttanut Sanansa, vai ovatko kristityt omaksuneet itämaisia uskonnollisia menetelmiä? Onko mahdollista, että Saatana on huijannut kristittyjä ja tuudittanut heidät uneen?

Jokainen, joka välittää tutkia asiaa, huomaa, että itämainen uskonto on pysynyt samana. Itsensä liittäminen universaaliseen energiaan on edelleen päämäärä. Kristitty voi uskoa, että jooga edistää terveyttä ja hyvinvointia, jos tahtoo, mutta tosiasiat eivät ole muuttuneet.

Minua hämmästyttää, kuinka nopeasti kristikunta on muuttunut niin lyhyessä ajassa. Miksi tämä on tapahtunut? Onko sillä jotakin tekemistä sen kanssa, kun Jumalan Sanaa vähätellään? Minusta näyttää, että kristityt ovat liittyneet uusiaikalaisiin ja nyt meillä on New Age -kristinusko, josta Raamattu varoittaa.

Mieleeni tulevat ne rankat lausunnot, joita löydämme Vanhasta Testamentista, kun Israelin lapset kapinoivat Jumalaa vastaan. Seuraavassa esimerkki 5. Mooseksen kirjasta:
Kun tulet siihen maahan, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa, niin älä opettele jäljittelemään niiden kansojen kauhistavia tekoja. Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta, joka lukee loitsuja, kysyy vainaja- tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen. Sillä jokainen, joka senkaltaista tekee, on kauhistus Herralle, ja sellaisten kauhistusten tähden Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa heidät sinun tieltäsi. Ole siis nuhteeton Herran, sinun Jumalasi, edessä. [1]
Eksyminen pois Jumalasta jumalien johdatukseen on kauhistus Jumalalle ja se tullaan tuomitsemaan. Raamatussa ei ole ainuttakaan jaetta, joka tukisi ”New Age -kristinuskoa”. Kristittyjen olisi ehkä aika ottaa Raamattu vakavasti.

Olen Roger Oakland. Tämä on ollut raamatullinen näkökulma ajan ymmärtämiseksi.

[1] 5. Moos. 18: 9-13

Email This to a friend.


----------------------

Tähän aiheeseen liittyen kannattaa vielä lukea seuraavat artikkelit.

http://nokialainen.blogspot.fi/2013/02/jonathan-welton-ja-newage-kristillisyys.html

Juhani Aitomaa: Benny Hinn ja new age kristillisyys (huom. Leo Meller pitää edelleen Benny Hinniä Jumalan miehenä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com