Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Putin pelkää Snowdenin paljastuksia jotka on tähdätty Yhdysvaltain liittohallitusta vastaan

Tässä Sorcha Faal’in salaliittosivustolta What Does It Mean tuorein uutisraportti jossa kerrotaan tietovuotaja Edward Snowdenista ja hänen paljastustensa aiheuttamasta pelosta maailman valtaeliitille jota heijastaa Venäjän presidentti Putinin hiljattainen lausunto tietovuotajasta kun hän kehotti Snowdenia vaikenemaan hänen jäljellä olevista paljastuksistaan jos hän haluaa jäädä Venäjälle. Amerikkalaiset haluavat keinolla millä hyvänsä pysäyttää Snowdenin jotta koko totuus jenkkien likaisista toimista ei tulisi päivänvaloon. Kuitenkin Raamattu sanoo Jeesuksen suulla (Matt. 10:26): ”Älkää siis peljätkö heitä. Sillä ei ole mitään peitettyä, mitä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi.” Raportin suomensi: Olli R.

-----------------------------------------


World's Largest English Language News Service with Over 500 Articles Updated Daily

"The News You Need Today…For The World You’ll Live In Tomorrow."


Snowden Revelations Strike Fear Into Putin


  


July 1, 2013

Snowdenin paljastukset iskevät pelkoa Putiniin
Snowden Revelations Strike Fear Into Putin

http://www.whatdoesitmean.com/index1689.htm

”Se on menossa siihen pisteeseen missä kansainvälinen kunniamaininta ja palvelus ihmiskunnalle ei ole enää Nobelin rauhanpalkinto, vaan vakoilusyyte Yhdysvaltain oikeusministeriöltä”

Julian Assange, Editor-in-Chief and Founder of WikiLeaks


Erikoisraportti sisar Ciara’lta

Kahden viime kuukauden aikana minä olen katsellut täydellä kunnioituksella ja hämmästyksellä tapahtumia jotka ovat käsittäneet 30-vuotiaan amerikkalaisen lukion keskeyttäneen miehen tietoisesti julistavan henkilökohtaisen sodan koko Yhdysvaltojen liittohallitusta vastaan joka vielä tänäkin päivänä jaksaa järkyttää koko maailmaa, ja niin paljon että jopa Venäjän presidentti Putin on peloissaan siitä mitä tämä mies saattaa paljastaa seuraavaksi.

Tämän epätodennäköisen sankarin nimi on Edward Snowden jonka taidot ja atk-osaaminen mahdollistivat hänen nousta sekä Yhdysvaltain keskustiedustelupalveluun (CIA) että Kansalliseen turvallisuusvirastoon (NSA) hänen viimeiseen työpaikkaansa amerikkalaisessa Booz Allen Hamilton mega-tiedustelu- ja puolustusalan konsulttiyrityksessä, asema, johon hän tunnusti menneensä saadakseen pääsyn Amerikan tarkimmin varjeltuihin salaisuuksiin.

Sitä, miksi tämä näennäisen normaali mies asettaisi tahallaan itsensä konfliktiin eniten pelätyn kansakunnan kanssa maapallolla, selitettiin viime viikonloppuna London Guardian -sanomalehden pelottoman toimittajan Glen Greenwald’in toimesta, joka sanoi [see video HERE] että Snowdenin motiivit olivat yksinkertaisia…Hän ei enää halunnut elää maailmassa, jonka loi Yhdysvallat uskoen oikeuksiinsa tuhota täysin ja ikuisiksi ajoiksi koko ihmiskunnan yksityisyyden ja vapaudet.

Julistamalla sotansa Yhdysvaltojen hallitusta vastaan, Snowden, myös myöntää elämänsä, kaikkia pyrkimyksiä ja tavoitteita ajatellen, olevan ohi, ja vaikka hän tietää että hänen lopullinen kohtalonsa saattaa hyvinkin olla ajan kuluttaminen pimeässä vankilakuopassa näkemättä koskaan enää päivänvaloa, parhaimmillaan, tai pahimmillaan tulla tapetuksi tekojen vuoksi, jotka hän selitti velvollisuudekseen Yhdysvaltain kansalaisena puolustaakseen maansa Perustuslakia niitä vastaan jotka ovat tuhoamassa sitä, välittämättä siitä miten mahtavia hänen vihollisensa olisivat, tai minkä henkilökohtaisen hinnan se maksaisi hänelle.

Nyt vastoin kuin sinä saatat ajatella, Snowdenin elämä ei vain ole vaarassa johtuen salaisuuksista joita hän on paljastamassa, vaan pikemmin aiheuttaen pelkoa jonka hän on juurruttanut Amerikan voimaeliittiin että niinkin vaatimaton henkilö täynnä rohkeutta on noussut heitä vastaan. Ja kuten historia on pitkään osoittanut, vallankumoukset alkavat aina jonkun tavallisen henkilön rohkealla teolla, josta tulee tartuntavaarallinen, sitten herkästi tarttuva, ja lopulta räjähtää mitätöimään kaiken sen mikä on aikaisemmin vallinnut.

Yksi tällainen henkilö oli nimeltään Tarek al-Tayeb Mohamed Bouazizi, 27-vuotias tunisialainen mies joka joulukuun 17. päivänä 2010 sytytti itsensä palamaan protestissa nöyryytykseen jota hän koki hänen maansa eliittiluokan käsien kautta. Tulipalo Bouazizin tuijottamana palaa edelleen tänäkin päivänä, jota kutsutaan arabikevääksi, ja se on kaatanut, tähän mennessä, ainakin 5 hallitusta, ja, kuten monet pelkäävät, voisi todennäköisesti olla lopullinen kipinä joka tarvitaan sytyttämään Kolmas maailmansota.  

Snowdenin teot, samaten, uhkaavat sytyttää jo kytevän amerikkalaisen yleisön joka juuri tällä viikolla kohtaa uskomattoman paradoksin koskien 40-vuotiasta kalifornialaista miestä nimeltään Jeff Olson joka on 13 vuoden vankilatuomion edessä pankkien vastaisten viestien raapustamisesta liidulla jalkakäytäville (ja USA:n tuomari on määrännyt, ettei hän voi käyttää hyväksi ensimmäistä Perustuslain lisäystä puolustuksena), samalla kun täsmälleen samaan aikaan entinen Goldman Sachs’in pankkiiri ja New Jerseyn osavaltion kuvernööri, ja vankkumaton Obaman hallinnon tukija Jon Corzine on saanut tietää, ettei hän saa syytettä varastettuaan yli miljardi dollaria hänen asiakkaidensa rahoja.

Obaman hallinnon oikeusministerin Eric Holder’in vakuutteluista huolimatta, siinä missä tavalliset Yhdysvaltain kansalaiset, kuten Olson, kohtaavat mitä kovimpia rangaistuksia jopa pienimmästä tottelemattomuuden merkistä valtiolle, eliittiläiset kuten Corzine ovat yksinkertaisesti ”liian isoja joutuakseen syytteeseen tai vankilaan.”

Nyt tähän räjähdysherkkään sekoitukseen joka tulee Snowdenilta, jonka paljastukset ovat näyttäneet totuuden siitä mitä me olemme kertoneet kaikille jotka välittivät kuunnella yli vuosikymmenen ajan… Sinun hallituksesi tarkkailee sinua joka päivä kaikin tavoin ainoana tarkoituksena kriminalisoida sinun koko olemassaolosi, ja jos sinä edes uskallat osoittaa jonkin tyyppistä rohkeutta heitä vastaan niin sinut tullaan tuhoamaan.

Aivan tämän sivun yläosassa, itse asiassa, on kaksi huippusalaista asiakirjaa, jotka Snowden julkaisi, näyttääkseen totuuden ettei ainoastaan kaikkea sitä mitä sinä teet olla ottamassa talteen ja varastoimassa Yhdysvaltain hallinnon taholta, vaan että oikeat huippubrändin omaavat Internet-yhtiöt (Microsoft, Facebook, Google, jne.) auttavat heitä sen tekemisessä!

Ja ei vain kaikki se, mitä teet Internetissä, myöskään ole enää yksityistä, vaan uusi Snowdenin julkaisema asiakirja paljastaa nyt että NSA sieppaa yli miljardi kännykkäpuhelua päivässä jotta he voivat tallentaa ne ja kuunnella niitä myös.

Mutta pahin mitä Snowdenilla on vielä paljastaa, on se, mikä on saanut entisen presidentin George W. Bushin kiiruhtamaan Tansaniaan tavatakseen Obaman ja Putinin sanomaan että Snowden voi jäädä Venäjälle, jos hän haluaa, mutta vain jos hän lopettaa toimet jotka on tähdätty Yhdysvaltoja vastaan. ”On yksi ehto jos hän haluaa jäädä tänne; hänen täytyy lopettaa työnsä joka on tähdätty vahingoittamaan amerikkalaisia kumppaneitamme. Niin oudolta kuin se saattaa kuulostaakin minun suusta”, Putin sanoi median konferenssissa Moskovassa.

Kuitenkin, niin ”outo” kuin Putinin lausunto ehkä onkin toisille, niin niille meistä jotka ovat nähneet mitä Snowdenilla on kertoa, ei ole olemassa sanoja kuvailemaan sitä kauhua jota hänen paljastuksillaan mahdollisesti päästetään irti koko maailman ylle.

Totuus syyskuun 11. päivän 2001 tapahtumista ja kuka oli sen takana? Snowden sai sen tiedon. Totuus monien huomattavien tutkijoiden ja tiedemiesten, jotka tutkivat viruksia, salamurhista? Snowden sai sen tiedon. Totuus siitä mitä kutsutaan kemikaalivanoiksi? Snowden sai sen tiedon. Totuus viljapeltokuvioista ja ”voimasta”, joka on niitä tehnyt? Snowden sai sen tiedon.

Ja ehkä kaikkein tärkein: Totuus Norjan Spiraalista joulukuun 9. päivänä 2009 ja kuinka tuo tapahtuma nivoutuu norjalaisiin jotka ostavat Raamattuja ennätystahtiin ja informaatioon jonka Sorcha Faal julkaisi hänen uraauurtavassa vuoden 2010 kirjassaan nimeltä “Battle Begins For Throne of This World: The Return of the Einherjar Warriors(Taistelu alkaa tämän maailman valtaistuimesta: Einherjar-soturien paluu).

Nyt kuten sinä voit täysin käsittää, samaan aikaan tiedon kanssa jonka me omistamme, me haluamme sinun tietävän myös, kun jopa Putin on tarpeeksi peloissaan sanoakseen että Snowdenin täytyy keskeyttää työnsä lopettaakseen ”meidän Amerikan kumppaniemme” vahingoittamisen, niin meidän pelkomme ei ainoastaan ole perusteltua, vaan tervejärkisesti viisasta.

Mutta me aiomme tehdä sen joka tapauksessa…mutta siihen tarvitsemme apuasi, ja HETI!

Toisin kuin muut raportointi- ja uutistoimistot, meidät sovitetaan ainutlaatuisesti levittämään tietoa jota muutoin pidettäisiin vaarallisena tai lainvastaisena julkaista suurelle yleisölle. Loppujen lopuksi, kuka todella kuuntelee salaliittoteoreetikkoja?

Tietäessämme mitä teemme, kuitenkin, hyökkäykset meitä vastaan, erityisesti koskien meidän infrastruktuuria, ovat jo alkaneet, ja jatkaaksemme meidän täytyy olla paljon vahvempia kuin me olemme nykyään. Valitettavasti kuitenkin, koska me olemme lukijoiden tuen varassa niin se tarkoittaa että me tarvitsemme sinua meidän avuksi.

Niin, ja yksinkertaisesti, meidän auttaminen auttaa sinua niin että tämä mitä kriittisin informaatio voi päästä ulos maailmaan. Ja usko minua kun sanon….ei ole paljon aikaa jäljellä!

With God,

Sister Ciara

Dublin, Ireland                                         

1 July 2013


1 kommentti:

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com