Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kesäisiä kuvia Ollista ja ajankohtaista uutisanalyysia heinäkuun puolivälissä 2013

Kesätervehdys siskot ja veljet!

Kävin tuossa taannoin kesämökilläni ja esitän tässä valokuvia itsestäni siellä jotka osoittavat että olen edelleen täysissä ruumiin ja sielun voimissa vaikka välillä tahtookin ahdistaa ja väsyttää (huom. koettelemukset).


Olli mökkirannalla lähtemässä veneellä heinäkuussa 2013

Kaunis kesäilta ja "nokialainen"


Minulla on yhä palava halu taivaallisiin huolimatta kaikesta maallisesta hyvästä jota olen saanut omistaa. Paratiisimainen kesänviettopaikkakaan ei korvaa sitä taivaallista autuutta jonka voisin saada vain uskomalla Jeesukseen Kristukseen Vapahtajanani ja pitämällä kaikki Hänen käskynsä. Lisäksi uskon että Herramme Jeesus noutaa vain ne palavat kristityt taivaallisiin häihinsä jotka odottavat Häntä ennen vaivanaikaa. Tämä odottava joukko on ns. Kristuksen morsian tai morsiusseurakunta koostuen yksilökristityistä ympäri maailman (ns. Filadelfian seurakunta, Ilm. 3:7-13). Vasta 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä tai vaivanajan lopussa temmataan häävieraat jotka osallistuvat Karitsan hääaterialle (ns. Laodikean seurakunta nykyään, Ilm. 3:14-22). Morsian on juutalaisen perinteen mukaisesti Ylkänsä kanssa kammiossa 7 päivää tai 7 vuotta ennen hääateriaa. (Ilm. 19:7-9)

Mä uskon vahvasti että nyt eletään aivan viimeisiä päiviä ennen "maailmanloppua" eli Kolmannen maailmansodan alkua joka syttyy jollain yllättävällä tavalla. Se on tuomiota maailmalle sen luopumuksesta Jumalan universaaleihin moraalilakeihin kuten Nooan ja Lootin päivinä (Luuk. 17:26-37). Tämä ilmenee mm. sodomian ja epäjumalanpalvonnan lisääntymisellä perinteisesti kristillisissä länsimaissa (huom. homoavioliitot sekä teknologian palvonta). Syntikin on nyt vanhanaikaista ja siitä ei saa puhua. Vaikka maallinen lakikin kehottaisi tekemään syntiä (esim. abortinteko), se hyväksytään. Kun joku, vaikka Päivi Räsänen, puhuu Jumalan sanasta viimeisenä ohjenuorana kristityille, niin se tuomitaan laajasti ja aiheuttaa pahennusta julkijumalattomissa jotka vastalauseeksi eroavat kirkosta joka tekee kuitenkin laajaa auttamistyötä puutteenalaisten hyväksi. Tuntuu että meillä ei ole enää uskonnonvapautta eikä kenenkään uskovan vakaumusta kunnioiteta. Nämä ovat viimeisten päivien merkkejä kun kristityt joutuvat pilkan ja vainon kohteeksi. Meille kuitenkin sanotaan Raamatussa lohdutuksen sanoja (Luuk. 21:28):

28. Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.

Mitä tulee "maailmanloppuun", niin kaikkialla vallitsee nyt näennäinen rauha, kuin tyyntä myrskyn edellä, ja kristitytkin ovat vaipuneet uneen kun ovat väsyneet Herransa odottamisessa. Katso Matt. 25 (kymmenen neitsyen vertaus):

5. Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat.  
6. Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.'

Kuitenkin aikainmerkkejä seuraamalla ja lukemalla voimme arvioida aikaamme ja missä vaiheessa profeetallista kelloa olemme. Panenkin tähän lopuksi muutaman kirjoittamani tuoreen vieraskirjaviestin blogissani joissa kerrotaan viimeaikaisista ajankohtaisista uutisista liittyen aikakauden loppuun. Erityisesti kysymys Lähi-idän rauhanneuvotteluiden aloittamisesta on mielenkiintoinen profeetallinen puheenaihe. Ja tietenkin maailmantalous veturinaan nykyajan Babylon, USA (Ilm. 18), on huolta aiheuttava seikka joillekin. Vieraskirjaviestit on aikajärjestyksessä, vanhin ensin.



Vieraskirja (http://www.freebok.net/books/nokialainen/view.html)

Nimi : Olli

Viesti : Eiköhän tämä rauhanneuvottelujen uudelleenkäynnistäminen ole jo taputeltu loppuun..Kerry on jo kuudesti yrittänyt elvyttää Lähi-idän rauhanneuvotteluja tuloksetta..mitä seuraavaksi?

Kerry again fails to sell peace track to Palestinians

DEBKAfile July 18, 2013, 4:53 PM (GMT+02:00)

http://www.debka.com/newsupdatepopup/5071/

"US Secretary of State John Kerry has ended his sixth attempt to draw the Palestinians into resumed peace talks with Israel without success. There are no plans at the moment for an announcement on resuming peace talks between Israel and the Palestinians, US State Department spokeswoman Jen Psaki told reporters on Thursday. The word from Ramallah was that the Palestinians demand further changes in the Kerry blueprint. Reports that Israel agreed to accept the 1967 lines as the basis for talks were denied in Jerusalem."

19. heinäkuuta 2013 0:42:29


Nimi : Olli

Viesti : Sillä lailla kävi Detroitille..kun samalla USA:n pörssi-indeksit nousivat eilen kaikkien aikojen ennätyslukemiin..silmänlumetta keskuspankkielvytyksen kautta joka on synnyttämässä vaarallisen kuplan markkinoille

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013071917279143_ul.shtml

http://www.taloussanomat.fi/porssi/2013/07/18/porssijohtaja-varoittaa-kuplasta/201310030/170

Katso Nokian (=Suomen antikristus) laskukäyrät

http://yle.fi/uutiset/kuinka_huonosti_nokialla_oikeasti_menee_analysoi_itse_laskurilla/6737500

Nokian Microsoft-strategian kahden vuoden etsikkoaika alkaa analyytikon mukaan olla sijoittajien mielissä ohi.

http://www.iltalehti.fi/talous/2013071817277009_ta.shtml

19. heinäkuuta 2013 1:31:40


Nimi : Olli

Viesti : Edward Snowden on valmistellut henkivakuutuksekseen kylmästä sodasta tutun tempun eli "kuolleen miehen kytkimen". USA:n ei kannattaisi tappaa tietovuotajaa.

http://www.itviikko.fi/uutiset/2013/07/19/snowdenilla-kylman-sodan-henkivakuutus--usan-pahin-painajainen/201310062/7

19. heinäkuuta 2013 15:01:37


Nimi : Olli

Viesti : Onnistuuko USA:n ulkoministeri Kerry sittenkin suostuttelemaan Israelin ja Palestiinan johtajat rauhanneuvotteluihin? Tämä päivä ratkaisee asian. Silloin voitaisiin julistaa profeetalliset sanat "Peace and Safety" eli "Nyt on rauha, ei hätää mitään." (1 Tess. 5:3). Israelin pitäisi myöntyä palestiinalaisten (ja arabiliiton) vaatimuksiin vetäytyä vuoden 1967 sotaa edeltäville rajoille ja luovuttaa arabeille mm. Itä-Jerusalem. Tuntuu kyllä mahdottomalta ajatukselta ja itsemurhalta Israelin kannalta. Saas nähdä.

http://www.foxnews.com/world/2013/07/19/us-official-secretary-kerry-flying-to-west-bank-to-try-to-restart-israeli/

Cutting Edge kirjoittaa tuoreessa uutishälytyskirjeessään 18.7.2013.

II. A new promise of "Peace and Safety" in the Middle East is spawning a new concerted effort to establish a Palestinian State!

Not too long after a Palestinian State is proclaimed, the nations of Psalm 83 will launch coordinated attacks all along Israel's borders. (Read full details in NEWS1056 (suomennettu) and NEWS1057 (suomennettu)).

But, this attack will not trigger World War III because the Club of Rome plan to reorganize all nations into precisely 10 supernations is nowhere near completion.

NEWS BRIEF: "Kerry to officially announce resumption of peace talks", The Jerusalem Post, 7/18/2013

"US Secretary of State John Kerry is reportedly to officially announce the resumption of the peace process before leaving Amman on Friday morning ... here has been significant process between Kerry and Palestinian Authority President Mahmoud Abbas ... On Wednesday evening, Kerry urged Israel to carefully consider the 2002 Arab League peace initiative..."

While this may sound good on the surface, the content of this Arab League peace initiative is that it requires Israel to shrink to indefensible borders (eli vaatii Israelin perääntymään rajoille joita on mahdoton puolustaa).....

If Prime Minister Netanyahu secretly agreed to withdraw back to the indefensible pre-1967 borders, then the stage for the Psalm 83 war is set.

The world can only tremble in fear.


19. heinäkuuta 2013 15:24:35



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com