Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Paavi Franciscus ja naulanreikä (stigma) kädessään Brasilian vierailun aikana

PÄIVITETTY 31.7.2013 (katso lopusta pari vieraskirjaviestiä)

Eräs tarkkaavainen lukija ilmoitti minulle mielenkiintoisesta havainnosta eilen blogini vieraskirjassa. Hän kehotti katsomaan videota Paavi Franciscuksen vierailusta Brasiliassa viime viikonloppuna (Paavin ensimmäinen ulkomaanmatka) jossa Paavi kättelee ihmisiä ja yhtäkkiä hänen käteensä ilmestyy merkki, tai stigma, kuvaten Kristuksen haavaa eli veristä naulanjälkeä. Merkki hävisi melko nopeasti Paavin kädestä (näkyi ehkä pari sekuntia). Onko kyseessä aito yliluonnollinen ilmiö jää lukijoiden arvioitavaksi, mutta esitän kuitenkin pysäytyskuvan tuosta videon kohdasta jossa näkyy "pedonmerkki" Paavin OIKEASSA KÄDESSÄ. Onko Paavi Franciscus, Ilmestyskirjan Väärä Profeetta eli 2. Peto (Ilm. 13:11-), näin aloittanut oman NWO-agendansa josta stigma on merkkinä? Jotkut väittävät että demonit aikaansaavat stigmatisaation.


False Prophet Revealed, The Mark of The Beast in The Pope's right hand

Kreikkalainen kirjain Stigma on sana jolla on merkittävä side Roomalaiskatoliseen Kirkkoon. Kreikkalaista sanaa Stigma, tarkoittaen 'brändättyä merkkiä kehossa', käytetään Raamatussa, Galatalaiskirje 6:17 kohdassa kun Paavali sanoo itsestään seuraavaa:

"Älköön tästedes kukaan minulle vaivoja tuottako; sillä minä kannan Jeesuksen arvet ruumiissani."

…for I bear in my body the marksstigmata [pl. of stigma] - of the Lord Jesus. (KJV)

The Rheims-Raamattu kääntää Stigmatan myös 'merkeiksi (marks)'.

Nyt meillä on suora linkki kirjaimeen Stigma -- Pedon lukuun 6 ja merkkeihin Kristuksen ruumiissa jotka Hänen ristiinnaulitsemisensa aiheutti.

Katolinen Kirkko opettaa että Kristuksen ristiinnaulitsemisesta johtuvia haavoja tai merkkejä oli kuusi:

(1) Kädet 2
(2) Jalat 2
(3) Kylki 1
(4) Pää (orjantappurakruunu) 1

Perinteisesti protestanttisuudessa opetetaan että haavoja oli viisi! Joten Rooman Kirkko vääristelee taas asioita ja antaa itsestään kuvan petona jonka luku on kuusi. Esitän seuraavassa havainnollistavan kuvan stigmatisaatiosta joka  mitä ilmeisemmin tapahtui Paavi Franciscukselle väkijoukossa (kuvassa miehen käsissä samanlainen "verinen naulanjälki"). Tekstin suomennos löytyy kuvan alta.

'miracle' of Stigmata means The Mark of The Beast

Paavali ei väittänyt omanneen Kristuksen 6 haavan ‘ihmettä’ ruumiissaan. Pikemmin, hän kertoi ahdistuksista joista hän kärsi Kristuksen tähden. Katolinen kirkko on vääristänyt tämän Kirjoitusten osan tulkinnan.

Useilla roomalaiskatolisuuden suurimmilla pyhimyksillä sanotaan ilmaantuneen stigma-ihme, käsittäen Pyhän Franciscus Assisilaisen ja Pyhän Katariina Sienalaisen, mainitakseni vain muutamia.

Paavali ja Johannes varoittavat kristittyjä että Synnin mies ja hänen väärät profeettansa toimivat merkeillä ja valheellisilla ihmeillä Saatanan voiman avulla, 2. Tess. 2:9; Ilm. 13:13-14. Roomalaiskatoliset stigmaatikot kantavat Pedon merkkejä, ei Kristuksen.

--------------------------

Lopuksi blogini vieraskirjaviestit eilispäivältä koskien tätä Paavin Rion 'ihmettä' (ja vähän muutakin). Viestit on aikajärjestyksessä, vanhin ensin. Minä spekuloin nimimerkillä Olli.


Vieraskirja

Nimi : vierailija 7
Uskontosi : Kristinusko

Viesti : paavi on (väärä profeetta viimoinen) hän on aloitanut oman agendansa katso video kun paavin käteen tulee naulanreikä

http://www.youtube.com/watch?v=nBjozs8mZb4

paavi kättelee kansaa tossa on se naulanreikä kadessä hetki sen jälkee se häviää
0:44:38 jotai outoa tassä on kertokaapa mitä te olette mieltä.??

29. heinäkuuta 2013 13:49:25


Nimi : Olli

Viesti : Tuskin on mikään trikki videolla..Jumala puhuu ihmeellisesti..merkki on vain pari sekuntia näkyvillä..ikäänkuin kuivunut veriläikkä

Tein kuvakaappauksen kyseisestä kohdasta.

http://aijaa.com/XsIz71
http://aijaa.com/9NDMYK

29. heinäkuuta 2013 16:10:08


Nimi : Olli

Viesti : Tässä vielä todiste yliluonnollisuudesta koskien Paavin naulanjälkeä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Stigma

"Kerrotaan, että Pyhä Franciscus Assisilainen sai elämänsä loppuvaiheessa stigmat."

Paavi Franciscus siis jäljittelee esikuvaansa.

29. heinäkuuta 2013 16:22:41


Nimi : Olli

Viesti : Siis tottakai toi stigma on saatanan aikaansaama ihmisten eksyttämiseksi mutta Jumala paljastaa sen avulla jäljittelijän eli väärennöksen. (Ilm. 13:11, "kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet")

Obaman on tehtävä pian päätös kapinallisten auttamisesta muuten Aleppo joutuu Assadin joukkojen käsiin... vrt. Libyan sisällissodan tilanteeseen 2011 kun Gaddafin joukot olivat tunkeutumassa Bengaziin..viime hetkellä pelastus NATO-koneiden avulla.

Syrian army and Hizballah capture Homs - opening way to Aleppo and decisive Assad victory

http://www.debka.com/article/23154/Syrian-army-and-Hizballah-capture-Homs---opening-way-to-Aleppo-and-decisive-Assad-victory

"The Obama administration must now decide very quickly whether Assad and his Russian and Iranian backers should be allowed to win the Syrian civil war or stopped at Aleppo."

29. heinäkuuta 2013 16:53:36


Nimi : Olli

Viesti : Tämä Powerpoint-esitys kannattaa katsoa ettei sattuisi eksymään Paavin tekemistä ihmeistä.

Roman Catholic Stigmatists bear the marks of the Beast, not Christ.

http://www.iconbusters.com/iconbusters/htm/prophecy/666-part2.ppt

Eikös tuo Franciscuksen naulanreikä näkynyt juuri oikeassa kädessä, mihin laitetaan pedonmerkki??!! Paavi ennustaa täten pedonmerkin pikaista tuloa ja Väärä Profeetta toimiikin pedonmerkin mainostajana.


29. heinäkuuta 2013 17:33:49


Nimi : vierailija 7
Uskontosi : Kristinusko

Viesti : Kiitos sinulle Olli vahvistuksesta Siunasusta Herrassa kirjoitukset toteutuu edessämme katsotaan mitä tuleman pitää
Hyvää kesää.

Hyvää kesää

29. heinäkuuta 2013 19:56:50




OLENNAINEN VIERASKIRJA-PÄIVITYS 31.7.2013


Vieraskirja

Nimi : tarkkasilmäinen
Uskontosi : Kristinusko

Viesti : Paavi saa ensin punaisen liinan käteensä, antaa sen pois ja sitten saa jonkun koristeen tms oikeaan käteensä (puristaa sitä nimettömän ja pikkurillin kanssa, jolloin ruskea osa roikkuu vapaana) sitten siirtää sen vasempaan käteensä ja ojentaa senkin pois, kuten ensin liinan.
Se on joku pieni lahjaksi saatu tavara se stigma, esim pieni rukousnauha, jossa ruskeahko kivi.


31. heinäkuuta 2013 20:35:43


Nimi : Olli

Viesti : Taidat olla oikeassa "tarkkasilmäinen". Stigma on joku korukivi jonka paavi antaa pois vasemmalla kädellään. Mutta silti jännä yhteensopivuus Kristuksen verenruskeaan naulanjälkeen oikeassa kädessä. Miksi paavi halusi näyttää koristetta kädessään ikäänkuin se olisi stigma?! Uskon että se oli tarkoitus (matkien Franciscus Assisilaista myös). Olen huomannut että Franciscus haluaa jäljitellä Jeesusta kaikessa. Hän on liian hyvä ollakseen totta. Se käy ilmi mm. seuraavista Leo Mellerin blogikirjoituksista kesäkuussa joissa hän vuolaasti kehuu paavia ja kommentoijat säestävät ylistyssanoilla kehuen Mellerin kirjoitusta. Kyseessä voi olla massiivinen eksytys tuntien Mellerin.

http://www.patmos.fi/leo_meller_blogi/?entityId=185
http://www.patmos.fi/leo_meller_blogi/?entityId=186

Ja olipahan se hyvä puoli tässä "paljastuksessa" että tuli käsiteltyä roomalaiskatolinen stigmatisaatio joka on paranormaali ilmiö ja rinnastuu pedonmerkkiin.

http://www.kristitynfoorumi.fi/sivuraiteelle.pdf

"Stigmatisaatiosta otan yhden esimerkin. Lainaan Maiju Lehmijoki-Gardnerin kirjasta Kristillinen mystiikka (s.212): ”Franciscus Assisilaisen mystinen yhtyminen Kristuksen kanssa (lat. unio) huipentui stigmatisaatioon La Vernan vuorella Toskanassa vuonna 1224. legendan mukaan Franciscuksen jumalyhteys sinetöityi viidessä verisessä ristinhaavassa, jotka hän sai ristiinnaulitun Kristuksen ilmestyessä hänelle kuusisiipisen serafin lennättämänä. Tämä unio ei ollut vain aiempien mystikkojen vaalimaa itseyden rajojen menettämistä Jumalassa, vaan Kristuksen kaltaiseksi tulemista kärsimyksessä ja ylösnousemistoivossa. Franciscus oli ensimmäinen stigmat saanut pyhimys, jonka erikoisasemaa ’toisena Kristuksena’ (lat.alter Christus) fransiskaanit edelleen korostavat.”"


31. heinäkuuta 2013 23:16:43



maanantai 29. heinäkuuta 2013

”Uusi hengellisyys” on evoluution tulosta

Tässä lyhyehkössä artikkelissa Roger Oakland toteaa miten ihmiset eri puolilla maailmaa ovat kyllästyneet Darwinin luomaan ateistiseen evoluutioon ja sensijaan on syntynyt kaipaus takaisin mystiikkaan, jossa selitetään Jumalan olevan kaikki ja jokainen. Perususkona on kuitenkin evoluutio josta on määrä tehdä jättiharppaus ”evolutionistiseen mystiikkaan” eli uuteen globaaliin uskontoon, jonka mukaan ihminen on siirtynyt ”korkeammalle tasolle”. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

----------------------------------

Evoluution evoluutio
The "Evolution" of Evolution

by Roger Oakland
On July 16, 2013

http://www.lighthousetrailsresearch.com/newsletters/2013/newsletters20130715.htm#abc2

Biologisen määritelmänsä mukaan evoluutio on mekanismi, joka muuttaa elämää ajan kautta. Vaikka monet ovat käyttäneet evoluution käsitettä vuosien ajan selittääkseen pois Jumalan, niin tänä päivänä on monia, jotka sanovat johtuen evoluutiosta, että kaikki on Jumalaa. Tämä trendi on ilmeinen Iso-Britanniassa, maassa, jossa Charles Darwin kirjoitti teoriansa – fysiikka on muuttunut metafysiikaksi? Kuinka tämä on mahdollista?

Glastonbury sijaitsee Englannin eteläosassa. Antiikin ajoista saakka Glastonbury on tunnettu mystisenä keskuksena, jossa lukuisat ihmiset ovat väittäneet kohdanneensa henkimaailman. Monet ja fantastiset ovat ne legendat, mytologia, joka edelleen elää ja kasvaa tänä päivänä. Joka vuosi ihmisiä menee sinne kaikkialta maailmasta etsimään hengellisiä ratkaisuja fyysisiin ongelmiinsa.

Minulla oli tilaisuus käydä Glastonbury'ssa keväällä 1997 ollessani Englannissa. Olin juuri viettänyt pari päivää tutkien Charles Darwin'in elämää ja sitä vaikutusta, joka tällä miehellä oli niin monien elämään. Hänen sanomansa, joka keskittyi luonnonvalintaan ja sopivimpien eloonjäämiseen, antaa edelleen muodon tämän päivän evolutionistien ajattelulle. Hänen motiivinsa, kristinuskon halveksunta, antaa pohjan ”tieteelliselle” näkemykselle, jossa ei tarvita yliluonnollista. Tänä päivänä kaikkialla Englannissa ja ympäri maailman hänen kunniakseen pystytetyt lukuisat muistomerkit, ”luonnonhistorian museot”, heijastavat hänen uskomuksiaan, ikäänkuin hän olisi Jumala.

Matkani Glastonbury'iin ja Stonehenge'iin paljasti darvinismin toisen puolen, josta useimmat ”evoluutiobiologit” eivät ole innostuneita keskustelemaan. Idea luonnonvalinnasta on ehkä tarkoitettu selittämään Jumala pois, mutta todellisuudessa, ajan mittaan, se on ollut katalysaattori, joka on luonut ympäristön, joka on toiminut täsmälleen päinvastoin. Näyttää, että muutaman menneen vuosikymmenen aikana on tapahtunut suuri ajattelun muutos. Nykyinen sukupolvemme on turhautunut uskomaan naturalismiin. Nyt he ovat valmiita uskomaan, että kaikki ja jokainen ovat Jumala.

Ei ole epäilystä, että mystiikka ja taikausko, jonka modernin tieteen oletettiin poistaneen, on palannut takaisin Iso-Britanniaan. Kaupat Glastonbury'ssä olivat täynnä spirituaalista kamaa, joka saisi luulemaan, että olemme palanneet pakanalliseen menneisyyteen.

Näiden kuolleistaherätettyjen ideoiden ytimessä oli perususko evoluutioon. ”Uuden hengellisyyden” mukaan ihminen on evoluution jättiharppauksen ottamisen partaalla. ”Avaruusveljet” eli ”hengelliset oppaat”, joiden uskotaan kehittyneen ”korkeammalle tasolle”, odottavat meidän suorittavan harppauksen. Samaan aikaan maailman älyköitä kehotetaan viettämään aikaansa harjoittaen joogaa, hokemalla mantroja tai hinkkaamalla kristalleja. On monia tapoja ottaa yhteyttä ”jumaliin”.

Minua kiehtoo, kuinka evoluutio on kehittynyt vuosien mittaan – mystiikasta darvinismiksi ja sitten taas takaisin mystiikkaan. Historia on toistanut itseään, aivan kuten se on tehnyt niin monesti ennenkin. Ainoa asia, joka tällä kertaa on ainutlaatuinen, on, että ”evolutionistinen mystiikka” on globaali uskonto. Raamattu kuvailee tätä nykyistä trendiä ”kristillisenä babylonilaisuutena”. Raamattu tekee myös selväksi, että se tulee laukaisemaan Jumalan vihan. Perustuen nykytapahtumien ymmärrykseeni näyttää, että Jumalan vihan aika voi olla pian! (from Understand the Times with Roger Oakland)

Roger Oakland on tehnyt kirjan, Faith Undone, vastaansanomattoman ja hyvin dokumentoidun esiintulevan kirkon ja uuden hengellisyyden kritiikin. Kirjan voi lukea suomeksi tästä.

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Maailman uskonnolliset johtajat ovat tärkein este pelastuksen evankeliumin levittämiselle

Uskonnolliset johtajat Islamissa ja Kristinuskossa ovat historian saatossa olleet niitä saatanallisia susia joita vastaan Jeesus Nasaretilainen hyökkäsi voimallisesti, kun Hän aikoinaan kutsui juutalaisuuden ylipappeja perkeleen lapsiksi. Kirkollisen hierarkian ylipapisto on usein se saatanallinen eliitti joka pitää yllä perinteitä ja ulkoisia kulisseja ajaen pois aidon pelastuksen evankeliumin johtamastaan instituutista ja veljeillen maallisten johtajien kanssa. Heidän paha vaikutuksensa näkyy läpi kirkkohistorian kun he ovat vainonneet Jumalan profeettoja. Artikkelissaan Don Koenig paljastaa että etenkin Roomalaiskatolinen kirkko ja Islamin johtajat ovat kieltäneet ihmisiltä sen evankeliumin jonka kautta pelastutaan. Nyt tähän pahojen uskonnollisten johtajien rintamaan on liittynyt myös protestanttisuuden johtohenkilöitä, jotka turmelevat väärillä opetuksillaan Raamattuun uskovia seurakuntia. Tästä ovat esimerkkinä karismaattiset sudet uus-gnostilaisella valtateologiallaan. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-----------------------------

Uskonnolliset johtajat ovat saatanallisia susia, joista Paavali varoitti
Religious leaders are the satanic wolves that Paul warned about

Don Koenig
On July 13, 2013

Baabelin ajoista saakka maailmassa on vaikuttanut ylpeitä omavanhurskaita uskonnollisia ihmisiä, jotka luulevat, että heitä pitäisi kunnioittaa ja nostaa muun ihmiskunnan yläpuolelle. He sanovat olevansa valaistuneita, jotka uskaltavat puhua Jumalan puolesta ja haluavat, että heistä käytetään titteliä profeetta, pappi, pastori, tai jokin muu korotettu titteli ”pyhälle miehelle”. He teeskentelevät olevansa Jumalan valaisemia, mutta monet näistä uskonnollisista johtajista ovat itseasiassa suuruudenhulluja, jotka tekevät Saatanan työtä.

Näemme näiden uskonnollisten esimerkkien monesti Vanhassa Testamentissa vastustavan oikeita profeettoja ja voideltua Jumalan nostamaa johtoa. Kun Messias tuli Israeliin, juutalaiset uskonnolliset johtajat hylkäsivät Hänet ja vastustivat Häntä. Jeesus kutsui juutalaisuuden uskonnollisia ylipappeja kyykäärmeen sikiöiksi ja isänsä perkeleen lapsiksi (Joh. 8:44).

Ei ole paljonkaan epäilystä, että aikaan, jolloin Jeesus esiintyi juutalaisille, saatanallinen eliitti hallitsi juutalaista papistoa. Voimme väitellä antoivatko nämä miehet Saatanan pettää itsensä, vai olivatko he synnynnäisiä Saatanan astioita, mutta kummassakin tapauksessa useimmat papistossa olivat omahyväisiä uskonnollisia johtajia, joilla oli pakkomielle pitää yllä ulkoisia kulisseja. Uskonnolliset johtajat eivät itse noudattaneet Jumalan normeja, mutta katsoivat alaspäin jokaiseen toiseen, joka ei täyttänyt heidän omia normejaan.

Ainoa tuomio Jeesukselta Hänen maanpäällisen tehtävänsä aikana kohdistui näihin uskonnollisiin johtajiin. Hän rinnasti Israelin hallitsevat uskonnolliset johtajat kapinallisiin ennen heitä, jotka vastustivat ja tappoivat profeettoja. Jeesus sanoi heidän olevan perkeleen lapsia. Jeesuksella ei ollut mitään harhaluuloa, että nämä uskonnolliset näkisivät sen valon, joka seisoi heidän edessään. Hän tiesi, että he kirjaimellisesti ristiinnaulitsisivat Hänet.

Paavali varoitti meitä, että susia tulisi myös seurakuntaan ja ne johtaisivat monia harhaan (Apt. 20:29-31). Näemme, kuinka se toteutui kirkkohistorian kahden vuosituhannen aikana eikä mikään ole muuttunut, paitsi että susia on nyt maailmanlaajuisesti vallan asemissa useimmissa uskonnollisissa instituutioissa.

Monet uskonnolliset johtajat kristikunnassa tekevät perkeleen työtä. Jotkut ovat suuruudenhulluja kontrollifriikkejä, jotka ajavat ihmisiä ulos, tai panevat heidät orjuuteen ja toiset ajavat pelastuksen evankeliumin ulos johtamastaan instituutiosta.

Olen vakuuttunut, että suurin vahinko pelastuksen evankeliumille armosta uskon kautta Jeesukseen tulee palkkalaisilta ja uskonnollisilta kiihkoilijoilta, jotka saavat kristillisen johdon asemia. Paavali varoitti, että näitä susia tulisi ja me emme ainoastaan näe heidän pahaa vaikutustaan kautta kirkkohistorian, vaan me näemme heidän pahan vaikutuksensa ”kristikunnassa tänä päivänä (within Christianity Today).” (Viittaus Billy Graham'in perustamaan Christianity Today -lehteen. Suom. huom.)

Omia päämääriään varten Jumala antaa tietyille ihmisille arvovallan hallita toisia lihassa. Kuitenkin se saatanallinen eliitti, joka saavuttaa korkeimmat tasot uskonnollisissa instituutioissa, on Saatanan voimaannuttama yrityksessään tuhota ihmisten sieluja. Siksi Jeesuksella oli tuomio uskonnollisille johtajille, mutta ei mitään tuomiota maallisille johtajille. Israelin uskonnolliset johtajat eivät halunneet itse tulla pelastukseen ja he myös yrittivät estää Israelin kansaa löytämästä pelastus ainoan Jumalan tarjoaman tien kautta.

Kautta kirkkohistorian me näemme, kuinka sisäinen uskonnollinen hierarkia hyökkäsi ja turmeli kristillisen pelastuksen sanoman, jota väittivät edistävänsä lisäämällä ihmisten perinteitä ja riivaajien oppia evankeliumiin armosta uskon kautta Jeesukseen.

He korvasivat Jumalan sovittavan uhrin synnin puolesta ja ylösnousseen Herran ylösnousemusvoiman ansaituilla suorituspisteillä ja saatanallisella uskonnollisella opilla, joka mitätöi Jumalan täytetyn työn synnin sovittamiseksi ristillä. Toisin sanoen he korvasivat Jumalan vanhurskaan työn ihmiskunnan pelastamiseksi sen langenneesta lihallisesta synnin luonnosta ihmisen omilla omavanhurskailla ponnistuksilla kadotetun paratiisin palauttamiseksi epävanhurskaan syntisen langenneen luonnon tekojen kautta.

Helluntain jälkeen maan päällä oli vain yksi hengellinen Seurakunta ja maan päällä on edelleen vain yksi Seurakunta. Kuitenkin saatanallinen uskonnollinen eliitti loi uskonnollisen hierarkian näkyvien kirkkolaitosten sisälle ja sitten esiintyi herrana kristityille, sorti heitä, valehteli heille ja jopa tappoi ne, jotka eivät alistuneet heidän harhaoppiinsa ja hallintaansa. Lue roomalaiskatolisen kirkon historia ja näet, kuinka paljon tämä toteutui kirkkohistoriassa (Dave Hunt'in kirja A Woman Rides the Beast, on yksi kirja, joka hahmottaa jotakin roomalaiskatolisen kirkon kurjasta historiasta).

Maailman uskonnolliset johtajat, enemmän kuin koskaan, ovat edelleen tärkein este yksinkertaisen pelastuksen evankeliumin saamiselle ulos ihmisille.

Roomalaiskatolinen kirkko ei tänä päivänä tapa ihmisiä fyysisesti, mutta katoliset johtajat ovat edelleen suuri este sille, että katoliset koskaan löytäisivät sieluillensa pelastuksen, joka tulee armosta uskon kautta Jeesukseen Kristukseen piste.

Pelastus ei tule hyvillä teoilla, ansaituilla suorituspisteillä, tai noudattamalla jotakin määräystä, säädöstä, tai Vatikaanin uskonnollisten johtajien vahvistamaa rituaalia. Rooman kirkko kiersi koko maailman etsien käännynnäisiä Kristukselle, mutta matkan varrella saatanallinen eliitti korvasi yksin Jeesukseen Kristukseen luottavan pelastuksen evankeliumin Babylonin vaikuttamalla teokraattisella systeemillä ja omilla ponnistuksilla, jotka eivät pelasta ketään. (En väitä, etteikö ole pelastettuja katolisia.)

Islam tuli siitä, kun Muhammed, tai kuka sitten keksikään hänen legendansa ja väitteensä, bastardisoi (=alensi) kristinuskon. Islamin uskonnolliset johtajat ovat nyt niitä, jotka tappavat ihmisiä Luojan nimessä, jota he eivät voi edes tuntea (Luoja on ilmoitettu vain Hänen poikansa Jeesuksen kautta). Monet näistä uskonnollisista johtajista ovat tekemässä nykyisen maailman helvetin kuiluksi ja se on käymässä paljon pahemmaksi.

Islamin uskonnolliset johtajat eivät salli sitä ainoaa annettua evankeliumia, jonka kautta ihmisten täytyy pelastua, edes opetettavan maassa, jossa he hallitsevat. Uskonnolliset kontrollifriikit keksivät, että Sharia-laki pitäisi jokaisen heidän alistuksessaan.

Monet protestantismin uskonnolliset johtajat turmelivat pelastuksen evankeliumin uskomalla ateististen filosofien saatanallisiin opetuksiin, jotka opettivat humanismia. Löytyy tuskin valtavirran kirkkokuntaa, tai seurakuntaa, jota heidän filosofiansa ja psykologiansa eivät olisi turmelleet. Useimmat liberaalin protestanttisuuden johtajat eivät enää usko, että Raamattu on ainutlaatuisesti Jumalan sanaa, joten miksi he uskoisivat, että Jeesus on ainoa tie pelastukseen, kuten Raamattu opettaa? Useimmat näistä saatanallisesti vaikutetuista uskonnollisista johtajista uskovat ja opettavat vain sitä, mikä sopii heidän omaan humanistiseen maailmankuvaansa.

Saatana toimii nyt monien jäljelläolevien Raamattuun uskovien seurakuntien uskonnollisten johtajien kautta. Evankelikaalit ja helluntailaiset ovat nopeasti vajoamassa jonkinlaiseen postmoderniin ajankohtaisempaan evankeliumiin elää parasta elämääsi nyt, tai kuinka löytää Jumala sisältäsi minkä tahansa kautta, mikä vain toimii sinulla. Luo vain omassa mielessäsi haluamasi Herra ja olet perustanut hengellisen suhteen Jumalan kanssa.

Toiset uskonnolliset sudet karismaattisten keskuudessa kontrolloivat ihmisiä väittämällä omistavansa hengellisiä voimia, joita heillä ei ole ja opettamalla uus-gnostilaista valtateologiaa (Dominion Theology), jota Raamattu ei opeta.

Ehdotan, että hankit Brannon Howse'n kirjan Religious Trojan Horse, jos todella haluat ymmärtää, mitä on käynnissä nykyajan kristikunnassa. Myös toiset ovat näkemässä tämän kuvan ja varoittavat ihmisiä. Viimeisen postini linkissä Tom Horn varoitti näistä ihmisistä ja myös tämä mielenkiintoinen video God in Ancient China varoittaa, kuinka Vatikaanin uskonnolliset johtajat pysäyttivät evankeliumin levittämisen Kiinassa 300-350 vuotta sitten ja kuinka uskonnolliset johtajat jatkuvasti estävät evankeliumia.

Älä anna pettää itseäsi. Jeesus, Paavali ja Juuda tekivät täysin selväksi, että evankeliumin vihollinen tulisi pääasiassa väärien opettajien kautta ja lammasten vaatteissa esiintyvien susien kautta, jotka ovat piilossa uskoa tunnustavien joukossa. Jumalan ja Hänen ristintyönsä päävihollinen on uskonnolliset johtajat, jotka estävät selvän armon evankeliumin sanoman pelastuksesta uskon kautta Jeesukseen.

”Miehen mielestä on oikea monikin tie, joka lopulta on kuoleman tie.” (Snl. 14:12).


 

Don Koenig perusti sivuston www.thepropheticyears.com vuonna 1999 tutkittuaan itsenäisesti Raamattua melkein 30 vuotta ja opittuaan monilta kristikunnan terävimmiltä opettajilta. Don loi sivustonsa kirjoittamaan Raamatun profetiasta, raamatullisesta erottamisesta ja omista kristillisistä maailmankatsomuksistaan. Vuonna 2004 Don kirjoitti ilmaisen Ilmestyskirjaa kommentoivan sähköisen kirjan nimeltä "The Revelation of Jesus Christ Through The Ages". Tämä blogi (World and Church and Bible Prophecy Blog) käynnistyi vuonna 2007.

torstai 25. heinäkuuta 2013

Englannin uusi pikkuprinssi syntyi okkulttisena päivänä kuten myös hänen isänsä Prinssi William – Antibiooteille vastustuskykyisiä super-bakteereja syntynyt, seurauksena Ilmestyskirjan ruttotaudit

Tässä tuoreen Cutting Edgen viikkokirjeen (23.7.2013) toinen osa suomennettuna, jossa on kaksi jälkimmäistä uutisosiota. Ensimmäinen osa uutiskirjeestä julkaistiin eilen. Tämä osa paneutuu aluksi Britannian kuninkaalliseen synnytykseen kun Cambridgen herttuatar Catherine (Kate Middleton) synnytti poikalapsen eli Englannin kruununperillisen Lontoon St. Maryn sairaalassa 22.7.2013 (ma), joka sattuu olemaan hyvin okkulttinen päivämäärä josta David Bay ja minä kerromme lyhyesti. David valottaa lisäksi Prinssi Williamin taustoja lähemmin koska hän on Windsorin huoneesta ja mahdollinen Antikristus-ehdokas tullen siis Illuminati-suvusta. David siteeraa muutaman vuoden takaista Headline News -artikkeliaan jossa kerrotaan Williamin pyhittäytymisestä Luciferille vaakunansa päivittämisen kautta. Viimeisessä uutiskirjeen osiossa on katsaus tiedeuutiseen jonka mukaan hengenvaarallisia antibiooteille vastustuskykyisiä super-bakteereja on syntynyt viimeaikoina ja ne ovat nyt niin voimakkaita että Ilmestyskirjan profetia tappavasta ruttotautiepidemiasta voi käydä toteen hyvinkin pian. Syynä bakteerien voimistumiseen pidetään liiallista antibioottien määräämistä potilaille menneinä vuosina. Viikkokirjeen toisen osan suomensi: Olli R.

--------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 23.7.2013 (Osa 2)

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

III. Uusi miespuolinen kruununperijä Englannin valtaistuimelle syntyi maanantaina 22. heinäkuuta 2013.

Hän on kolmas jonossa tullakseen kuninkaaksi, hänen isänsä Williamin ja isoisänsä Charlesin jälkeen. Tämä uusi vauva on Windsorin huoneesta, Illuminatin verilinja, josta Antikristus voisi nousta. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1678 (suomennokset Osa 1  ja Osa 2), otsikolla, ”Prinssi Charles julistettu ’maailman pelastajaksi’ ”)

UUTISKATSAUS: Britannia toivottaa tervetulleeksi Williamin & Katen poikavauvan. Kolmas jonossa valtaistuimelle”, L.A. Times, 22. heinäkuuta 2013

”Lontoo – Hän on poika ilman nimeä mutta kullatulla kohtalolla. Yksi vauva hallitsemaan heitä kaikkia – ainakin Britannian kansaa – syntyi Prinssi Williamille ja hänen vaimolleen, entiselle Catherine Middletonille, maanantai-iltapäivänä, käynnistäen juhlat kuninkaallisen parin tulevien alamaisten joukossa uuden kruununperijän syntymän johdosta.”

”Jos ei satu onnettomuutta – tai vallankumousta – pienokainen on velvollinen hallitsemaan Britanniaa ja 15 muuta kansakuntaa, käsittäen Australian ja Kanadan, jotka tunnustavat brittiläisen monarkin valtionpäämiehenä. Vauva on kolmas kruununperimysjärjestyksessä isoisänsä, Prinssi Charlesin, ja isänsä, Williamin, jälkeen, heittäen syrjään Prinssi Harryn, joka on alennettu neljänneksi.”

Kristityt jotka tuntevat Raamatun profetian liittyen Antikristukseen, ja jotka vertaavat tuota profetiaa okkulttisen Windsorin huoneen symboliikkaan, tietävät että Antikristus saattaa oikein hyvin tulla tästä sukulinjasta. Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2308 (suomennettu), otsikolla, ”Prinssi William ottamassa kaksi valtavaa askelta tullakseen vapaamuurarikristukseksi”)

Koska Windsorin huone on hyvin paljon Illuminatia, hyvin paljon Mustaa Magiaa, he uskovat että numeroilla on äärimmäisen voimakas merkitys. Jos mahdollista, he suunnittelevat tapahtumat pyhien okkulttisten numeroiden mukaisesti. Itseasiassa, he uskovat että hyvä suunnitelma voi mennä pieleen jos sitä ei toteuteta okkulttisen  numerologian mukaisesti (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1756, otsikolla, ”Tapahtumat sattuvat jatkuvasti numeroiden mukaan: Pyhien okkulttisten numeroiden”)

Uutisessa NEWS1756, sinä havaitset järkyttävän totuuden että 9/11/2001-iskut toteutettiin pitäytymällä tiukasti okkulttiseen numerologiaan. Kun tapahtumat etenivät tuona päivänä, kahdeksantoista (18) erillistä tapahtumaa sattui joissa 9/11-iskut toteutuivat luvun ”11” voimassa, okkulttinen luku heidän vapaamuurarikristusta varten.

Prinssi Williamin syntymä tapahtui okkulttisen numerologian mukaisesti, ja vuotuisen saatanallisen kalenterin nojalla. Prinsessa Diana päästettiin sisälle sairaalaan juuri oikeaan aikaan käynnistämään synnytyspoltot ja hän synnytti Williamin 21. kesäkuuta 1982. Kesäkuun 21. päivä on vuotuinen kesäpäivänseisaus okkulttisessa kalenterissa. Sen tähden, Prinssi Williamin syntymä laskettiin tapahtuvaksi himoittuna okkulttisena juhlapäivänä joka tunnetaan ”kesäpäivänseisauksena”. Miksi kesäpäivänseisaus on niin tärkeä ammattiaan harjoittavalle okkultistille? Kuuntele:

”Juhannus, druidien Alban Hefin, anglosaksinen Litha, festivaali on pisin päivä vuodessa ja vuoden seitsemäs asema, pyhittämisen ajankohta … Tämä on myös kaikkien Herojen päivä (Day of All Heras) naisten mysteereissä. ’Herat’ ovat naisia jotka ovat saavuttaneet täyden hengellisen yhteyden Suuren Jumalattaren kanssa.” (”The Pagan Book of Days”, s. 81)

Joten, William syntyi päivänä jolle on suotu ”täysi hengellinen yhteys Suuren Jumalattaren kanssa”!

William saavutti 30 vuoden iän kesäkuun 21. päivänä 2012. Miksi tämä on tärkeää? Muinainen juutalaisuus kieltää miestä tulemasta rabbiksi kunnes hän on ainakin 30 vuotta iältään. Tästä syystä, Jeesus ei aloittanut palvelusvirkaansa ennen kuin Hän täytti 30 vuotta. Jos Antikristuksen on määrä pettää juutalaiset ajattelemaan että hän on juutalainen messias jota he ovat kauan odottaneet, hänen täytyy olla ainakin 30 vuoden ikäinen ennen kuin hän astuu maailmannäyttämölle Antikristuksena.

Kaiken tämän tiedon ollessa taustalla, kääntäkäämme huomiomme Williamin ja Katen pojan syntymään. Hän syntyi 22. heinäkuuta 2013. Kun sinä lasket yhteen ”2+2+7” sinä saat luvun ’11’, joka on avainluku yhdistettynä Antikristukseen. [Luku 11 saadaan myös kun lasketaan aikaero Williamin ja hänen poikansa syntymissä. William syntyi 21. kesäkuuta ja pikkuprinssi 1 kuukausi ja 1 päivä myöhemmin vuosikalenterissa -> 11. Lisäksi William on 31 vuotta, 1 kuukautta ja 1 päivää vanhempi kuin Cambridgen pikkuprinssi -> 31+1+1=33 (vapaamuurariuden korkein aste). Kaiken huipuksi Katen synnytys kesti 11 tuntia, lue http://www.iltasanomat.fi/kuninkaalliset/art-1288584174951.html. Suom. huom.]

Lisäksi, tämä uusi kuninkaallinen miespuolinen kruununperijä syntyi tasan 5 vuotta sen jälkeen kun Prinssi William päivitti vaakunansa sisältämään Spencerin perhelogon, hänen äitinsä, prinsessa Dianan kunniaksi! Minä pidän tätä liian suurena yhteensattumana, etkä sinäkin? Palatkaamme uutisjuttuun, raportoitu alunperin uutisessa NEWS2308.


Prinssi Williamin sukkanauharitarivaakuna on paljastettu ensimmäisen kerran – täydellisenä sisältäen kunnianosoituksen edesmenneelle äidilleen. Ensimmäistä kertaa kuninkaallisessa historiassa vaakunan tunnistava symboli sisältää äidin perheen logon. Käsitetään, että sekä William, että Harry halusivat yksinkertaisen kampasimpukkasymbolin esiintyvän sekä omissa vaakunoissaan, että aateliskilvessään. Kampasimpukka on Spencer'in perheen aateliskilven symboli ja oli myös prinsessa Dianan.”

Mustan Magian maailmassa, kampasimpukalla on suuri merkitys.
 



Kuten voit nähdä tästä kuvasta yllä punainen kampasimpukka on sijoitettu ”Vanhimman Pojan Nimilappuun”, joka näyttää kolmelta yhdensuuntaiselta sarvelta ylösalaisin. ”Tämä erityinen rytmin (cadency) merkki johtuu myös Mustasta Prinssistä, joka on kaikkien toisiaan seuraavien Walesin prinssien tuntomerkki...” (Tim Cohen, "Antichrist and A Cup of Tea", s. 124)

 

Tiesitkö että, okkulttisessa traditiossa, kampasimpukka on Luciferin symboli? Salli minun selittää.

Viereisessä kuvassa Afrodite/Venus näytetään tulevan ulos simpukankuoresta, se on, ”olevan syntymässä olemassaoloon” paljolti samalla tavalla, kuin buddhismi opettaa Buddhan syntyneen itämaisesta Lootus-kukasta. Itseasiassa, kampasimpukka vastaa Lootusta ja sellaisena edustaa sekä Venusta että Afroditea.

Okkulttiset kirjoitukset opettavat, että Venuksen katsotaan olevan Lucifer. Kuuntele tri. Cathy Burns'in selitystä. Tri. Burns yhdistää vahvasti Afroditen Venukseen – ne ovat saman jumalattaren malli!

”Kuten juuri mainittiin, Cupid (Eros) oli Venuksen (Afrodite) poika. Eroksesta tulee meille sana 'eroottinen' ja myös Venusta pidettiin eroottisen rakkauden roomalaisena jumalattarena.” [Tri. Cathy Burns, "Masonic And Occult Symbols Illustrated", p. 168]

Tri. Cathy Burns vangitsee nyt tämän uskomuksen että Venus on Lucifer, johon muinaiset – ja modernit – okkultiikan harjoittajat ovat tarrautuneet, sisimmän olemuksen.

’Lucifer valmistelee ihmistä kaikella tavoin kristusmaiseen kokemukseen ja Kristus valmistelee ihmistä kokemukseen Jumalasta. Mutta valo joka paljastaa meille Kristuksen läsnäolon tulee Luciferista. Hän on valonantaja. Hänet on osuvasti nimetty aamutähdeksi koska se on valo joka ilmoittaa ihmiselle suuremman tietoisuuden sarastuksen. Hän on läsnä kun tuo sarastus koittaa … Kristus on sama voima kuin Lucifer, mutta liikkuu ilmeisesti vastakkaiseen suuntaan’.” [Tri. Burns, siteeraten David Spangler’in teosta, ”Finding Heaven On Earth”, New Age Journal, January/February 1988, Vol. 4, Issue 1, painettu uudestaan kirjassa "Masonic And Occult Symbols Illustrated", s. 188]

Me kristityt odotamme meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, tuloa, ei Antikristuksen. Mutta, meitä kehotetaan olemaan hereillä ja valppaana ”aikainmerkeille” jotta me voimme tietää milloin Antikristuksen ilmestymisen on määrä olla käsillä. Jeesus sanoi:

"Keep awake then and watch at all times, be discreet, attentive, and ready..." (Luke 21:36; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Suomennos: ”Valvokaa ja tarkkailkaa silloin joka aika, olkaa hillittyjä, valppaita, ja valmiita…” (Luuk. 21:36)

Tämänkaltaiset tapahtumat ovat ehdottomasti näitä ”aikainmerkkejä”.

Suomentajan kommentti: Kuin varmimmaksi vakuudeksi vahvasta aikainmerkistä niin samana päivänä kun Kate synnytti kruununperillisen, niin taivaalla näkyi suuri merkki (Luuk. 21:11) kun Daavidin tähti -kuvio muodostui taivaalle 13. kerran lähtien vuodesta 1990. Ks. http://www.sonoma.edu/users/v/vegalu/eschatology_files/Star.pdf ja http://www.youtube.com/watch?v=RxjISPfDh0M


IV. ”Superpöpö”-bakteerin vastustuskyky antibiooteille on nyt niin voimakas että jopa yksinkertainen sairaalan menettely voi tappaa sinut!

Ja, syylliseksi osoittautuvat vakituiset lääkärit jotka ovat yli-määränneet antibiootteja viimeisten yli 50 vuoden ajan.

UUTISKATSAUS: Antibioottiresistenssi kasvaa hallitsemattomasti: Rutiininomaiset lääketieteelliset toimenpiteet nyt tappavia”, Natural News, 22. heinäkuuta 2013

”Yhdistynyt Kuningaskunta myöntää nyt että ylenmääräisillä reseptilääkemääräyksillä ja myöhemmällä antibioottien liikakäytöllä voi olla kuolettavia seurauksia jos lääkärit ja potilaat eivät muuta tapojaan, ja nopeasti. Sellaisen väärinkäytön suorana seurauksena, antibiootit ovat tulossa kasvavassa määrin tehottomammiksi mahdollisesti hengenvaarallisia bakteereja vastaan. Jos tämä kuvio jatkuu, sanoi terveysjohtajadaami (Health Chief Dame) Sally Davies, enemmän ihmisiä voisi kuolla rutiininomaisiin lääketieteellisiin menettelyihin kuten sydänleikkaukseen.”

Muistan selvästi lääkärien varoituksen 1980-luvun alussa että, jos antibiootteja edelleen määrätään sillä tahdilla kuin niitä tällä hetkellä käytetään hyväksi, aika tulisi jolloin ”superpöpö” syntyisi, uhmaten kaikkia yrityksiä tappaa se. Ja, ihmiset tulevat kuolemaan.

Maailma seisoo tässä tilanteessa nyt.

”Antibiootit menettävät tehokuutta nopeudella, joka on hälyttävä ja peruuttamaton …”

Miksi me tulemme tähän tilaan, kun lääkärit ja sairaanhoitajat ovat tienneet tämän hirvittävän tragedian levittäytyvän ihmiskunnan ylle, mutta edelleen yli-määräävät kaikenlaisia antibiootteja? Profetia lausuu että, aikakauden lopussa, ihmiskunta tulee kärsimään sairauksista jotka ovat kauhistuttavia ja joita ei voida parantaa. Kuuntele Jeesuksen sanoja:

"There will be mighty and violent earthquakes, and in various places famines and pestilences, plagues: malignant and contagious or infectious epidemic diseases which are deadly and devastating ..." (Luke 21:11; Parallel Bible, KJV, Amplified Bible Commentary)

Suomennos: ”Tulee olemaan mahtavia ja väkivaltaisia maanjäristyksiä, ja eri paikoissa nälänhätää ja kulkutauteja, vitsauksia: pahanlaatuisia ja tarttuvia epidemianluonteisia tauteja jotka ovat kuolettavia ja tuhoisia…” (Luuk. 21:11)

Ilmestyskirjassa kerrotaan myös tappavista vitsauksista.

"So I looked, and behold, an ashy pale horse, black and blue as if made so by bruising, and its rider’s name was Death, and Hades (the realm of the dead) followed him closely. And they were given authority and power over a fourth part of the earth to kill with the sword and with famine and with plague, pestilence, disease and with wild beasts of the earth." (Revelation 6:8; Parallel Bible, KJV, Amplified Bible Commentary)

Suomennos: ”Niin minä näin, ja katso, tuhkanharmaa kalpea hevonen, mustaa ja sinistä ikään kuin saatu sellaiseksi lyömällä mustelmille, ja sen ratsastajan nimi oli Kuolema, ja Tuonela (kuolleitten maailma) seurasi häntä tiiviisti. Ja niille annettiin valta ja voima neljänteen osaan Maata tappaa miekalla ja nälällä ja ruttotaudeilla ja maan petojen avulla.” (Ilm. 6:8)

Kuten tavallista, saatana on tullut väliin istuttamaan idean ihmisjohtajiensa mieliin ryhtyäkseen toimiin jotka täyttävät Raamatun profetian. Illuminati on kertonut seikkaperäisesti suunnitelmista supistaa maailman väestöä 67%:lla! Kuuntele ja vapise:

”Maailman haltuunottaminen … supistamaan … maailma turvalliselle tasolle prosessilla hyväntahtoista orjuutta ja kansanmurhaa … Ainoa vaihtoehto joka on jätetty maailman johtavalle eliitille, on lisätä kuolleisuusastetta … Tri. Aurelio Peccei Rooman Klubista … kannatti sitä että otettaisiin käyttöön ruttotauti jolla olisi samanlaisia vaikutuksia kuin historian Mustalla Surmalla.” (Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 49, 167; Korostus lisätty)

Joka ainut Raamatun profetia tullaan toteuttamaan Illuminatin toimesta, tarkasti!

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Obama valmistautuu laukaisemaan kineettisiä aseita Syyrian armeijaa vastaan korkea-arvoisen yhdysvaltalaiskenraalin mukaan – Israelilainen lehti: Juutalaisia kuolee kun maailma puhuu ’rauhasta’

Tässä ensimmäinen osa tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä (23.7.2013) josta tässä on kaksi uutisosiota. Ensimmäisessä osiossa kerrotaan kenraali Martin Dempseyn sanomisista joiden mukaan Yhdysvallat pohtii sotilaallisen voiman käyttöä Syyrian sisällissodassa ja mitä aseita Assadin joukkoja vastaan mahdollisesti käytetään joista David Bay valottaa enemmän. Toisessa uutisosiossa keskitytään Lähi-idän ’rauhanprosessiin’ joka arveluttaa joitakin median edustajia Israelissa kun sen sanotaan uhkaavan juutalaisten olemassaoloa. Cutting Edge tuo esiin oman näkökantansa selostaessaan Raamatun profetiaan nojaavan skenaarion tai tapahtumasarjan joka saa alkunsa Palestiinan valtion perustamisen kiistakysymyksistä. Jumala seisoo lopulta Israelin tukena ja rankaisee Israeliin hyökkääviä osapuolia. Viikkokirjeen ensimmäisen osan suomensi: Olli R.

-------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 23.7.2013 (Osa 1)

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. Amerikan Yhteisesikuntakomentajien puhemies on todennut että Obama valmistautuu laukaisemaan ”kineettisiä aseita” Syyrian aseistettuja joukkoja vastaan.

’Kineettiset’ aseet on toinen nimi köyhdytetyn uraanin aseille!

UUTISKATSAUS: Korkein Yhdysvaltain kenraali: ”USA valmistelee ”kineettisiä iskuja” Syyriaa vastaan”, NSNBC News, 21. heinäkuuta 2013

”Yhdysvaltain korkea-arvoisin upseeri, Yhteisesikuntakomentajien puhemies, kenraali Martin Dempsey, on sanonut että USA pohtii pitäisikö sen vai eikö pitäisi käyttää voimaa Syyriassa, ja että erilaisia skenaarioita, käsittäen ’kineettisiä iskuja’ ollaan valmistelemassa.”

Useimmat ihmiset raapivat päätään ihmetellen mitä ”kineettiset aseet” voisivat olla. Tuota termiä käytetään hyvin harvoin; kuitenkin, tämä nimike tulee hyvin ymmärrettäväksi kun sinä käsität että ”kineettiset aseet” ovat köyhdytetyn uraanin aseita.

Amerikka ja muut länsivallat ovat käyttäneet ”köyhdytettyä uraania” sisältäviä ammuksia meidän Afganistanin invaasiosta 2001 ja Irakin invaasiosta 2003 lähtien.  Ajan kuluessa kun tämä tappava D.U. pöly levittää kuoleman työtään, peräti miljardi ihmistä saattaa kuolla maailman ”ei-integroituneen aukon” alueella.

Mitä muita eksoottisia aseita Yhdysvallat voisi käyttää Syyriaa vastaan?

”Meillä on maanpäällisiä tutkia, ilmakehän sisäpuolella toimivia torjuntahävittäjiä, ilmakehän ulkopuolella toimivia torjuntahävittäjiä, ilmassa leijuvia sensoreita, avaruudessa olevia sensoreita, kemiallisesti liikuteltavia torjuntahävittäjiä, sähkömagneettisia raidetykkejä, hiukkassuihkuaseita, korkeaenergisiä lasereita, kaikki sidottu yhteen massiivisten valvonta- ja johtamisjärjestelmien kautta … Massiivisia järjestelmiä. Sähkömagneettisia ihmeitä. Huikean tehon omaavia ydinvoimalla pumpattuja lasereita. Ehkä röntgensäde- ja gammasäde-lasereita. Suunnatun energian radiotaajuusaseita (RF weapons). Mahtavia raidetykkejä. Sensoreita joka puolella. Jättimäisiä tietoliikenneverkkoja. Valtavasti tietokoneita ja valvontajärjestelmiä.” (Fer de Lance, s. 331)

Tämän vuoksi, jos Amerikka ja/tai Israel aikoo puuttua sotilaallisesti Syyrian tilanteeseen kineettisillä köyhdytetyn uraanin aseilla, meidän pitäisi pystyä pyyhkimään pois Syyrian tavanomaiset asejärjestelmät muutamassa tunnissa. Heti kun Syyrian perinteiset aseistetut joukot on hävitetty, minimaalisten maajoukkojen pitäisi kyetä astumaan maahan viimeistelemään presidentti Assadin hallinnon kaataminen ja asentamaan uusi hallinto joka on herkempi Illuminatin toiveille.
                         
Muista, tämä sota Syyrian presidentti Assadia vastaan on vain uusi sota juurtuneita diktaattoreita vastaan Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä – Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta ”Maailma on tulessa ”ei-integroituneen aukon” sisäpuolella!”, NEWS1833.

Heti kun Länsi käyttää tätä hätkähdyttävän kauheaa aseistustaan, toiset juurtuneet diktaattorit kaikkialla Pohjois-Afrikan, Lähi-idän, Keski- ja Etelä-Afrikan alueella luultavasti antautuvat välittömästi Globaalin Eliitin vaatimuksiin.


DVD

II. Kun maailman ihmiset alkavat puhua ”rauhasta”, juutalaisia kuolee!

Juutalaisia on kuollut maailmanrauhan murskaavan taakan alle jo pitkän aikaa.

Onko tämä uusin sysäys kohti ”rauhan” sopimusta palestiinalaisten kanssa luomassa samanlaisen kansanmurhaan verrattavan tuloksen?


”Pirullinen näköpuoli natsien sodasta juutalaisia vastaan oli aikomus huiputtaa juutalaiset yhteistyöhön heidän omaa tuhoaan varten. Tämä on todellinen ironia ’Israelin viranomaisista’ nyt ylistämällä Obaman ja Kerryn ponnisteluja ja avaamalla oven holokaustin kieltäjälle, Mahmoud Abbasille. ’Rauhanprosessi’ tulee luomaan yhdeksän mailia leveän keskitysleirin. Pysäyttäkää se nyt, tai eräänä päivänä diasporajuutalaisten täytyy perustaa toinen holokaustimuseo.”
 
Kirjoittaja on täysin oikeassa puhtaasti inhimillisestä näkökulmasta katsoen. Palestiinan valtion luominen pikkuruisen Israelin sisäpuolelle tulee synnyttämään tilanteen, missä Israel ei pysty puolustautumaan tavanomaisesti. Presidentti Nixon puhui tästä todellisuudesta lyhyesti ennen kuin jätti virkansa. Hän sanoi, ettei Israel voisi koskaan hyväksyä Palestiinan valtiota, koska tuo uusi arabivaltio olisi niin lähellä Israelia, etteivät mitkään sotavoimat pysty puolustamaan maata. Nixon vertasi Palestiinan valtion luomista Israelin sisäpuolelta käsin henkilöön jolla on terävä veitsi vain tuuman päässä sydämestään.

Tämä uskomus edustaa perinteistä viisautta ja on useimpien hyväksymä. Kuitenkin, Cutting Edgellä on hieman erilainen näkökulma, sellainen, joka on raamatullinen ja yhdenmukainen profetian kanssa. Me uskomme että seuraavien tapahtumien on määrä tapahtua tämän kiistan Palestiinan valtiosta tuloksena.

#1 – Ymmärrämme, että maailmanlaajuinen illuministinen vapaamuurarius on todella sitoutunut Israelin olemassaoloon koska heidän uskontonsa vaatii että he rakentavat Kolmannen Temppelin – ”Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1643 (suomennettu), otsikolla, ”Vapaamuurarien kiihkeä halua rakentaa Salomonin temppeli”)

#2 – Ollessamme samaa mieltä käsityksen kanssa että totuus on julkisen retoriikan vastakkaisella suunnalla – (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1558, otsikolla, ”Murtautuminen ulos propagandaboksista: Opi löytämään totuus katsomalla vastakkaiseen suuntaan”), me uskomme että kaikki nämä neuvottelut johtavat palestiinalaisten täydelliseen tuhoamiseen ja Israelin nostamiseen suurvalta-asemaan Lähi-idässä.

Israel tulee olemaan pahasti vaurioitunut ja mustelmilla, mutta se nousee esiin sodasta lähes suurvaltastatuksella.

#3 – Tämä palestiinalaisten tuho ennustetaan rohkeasti, ja valmisteluja ollaan hitaasti suorittamassa Israelin tehdessä yhteistyötä länsivaltojen, erityisesti Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian, kanssa. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2095).

#4 – Koska Israel myöskin käyttää ”kineettisten” aseiden järjestelmää nimeltä ”Fuel Air Bomb”, sillä on kirjaimellisesti kyky tappaa miljoonia palestiinalaisia tuntien sisällä, sekä Israelissa että Jordanian Mooabin ja Edomin maakunnissa. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2095). Me uskomme että, heti kun palestiinalaiset on tuhottu, aalto uskomattoman voimakasta vihaa Israelia kohtaan puhkeaa kaikkien muslimien sydämissä ja mielissä kautta maailman. Heidän armeijansa alkavat marssia Israelia vastaan Sakarjan kirjan luvun 12 täyttymyksessä.

#5 – Kun Israel, Jumalan suojeluksen alla, tuhoaa kymmeniä miljoonia muslimeja heidän marssiessaan Jerusalemia vastaan, näyttämö pystytetään sitten Venäjälle marssimaan Israelia vastaan itse, täyttäen Hesekielin luvut 38-39. Venäjä on päättänyt tehdä lopun Israelista, koska sen aseet islamilaisten sotilaiden käsissä ovat osoittautuneet uskomattoman tehottomiksi.

Jumala on tehnyt hyvin selväksi Hesekielin profetiassa että Hän tulee henkilökohtaisesti vetämään Venäjän tähän Israelin invaasioon. Hesekiel 38:4 – Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi…” (NEWS1337)

Tämä skenaario on se joka on hitaasti avautumassa Lähi-idässä, ei mikään satu, joka tunnetaan perinteisenä viisautena (Conventional Wisdom). Pystytkö ”ajattelemaan boksin ulkopuolella”?
 

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com