Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Israelin maahyökkäys lähellä Gazan kaistaleelle – Hamas käyttää ihmiskilpiä sodassa Israelia vastaan – Presidentti Putin puhuu Uuden Maailman Järjestyksen puolesta!

Tässä tuorein Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert) eiliseltä päivältä (kolme ensimmäistä osiota), jossa David Bay käy läpi uusimpia tilannekatsauksia Israelin ja Hamasin välisessä konfliktissa. Uutiskirjeen 1. osiossa kiinnitetään huomio siihen miten Hamasin raketit yltävät nyt kaikkialle Israeliin ja Israel valmistautuu maahyökkäykseen kun Hamas ei lopeta rakettitultansa Gazasta Israeliin. Tämän konfliktin ja varsinkin tulossa olevan maahyökkäyksen myötä on mahdollista että eräs tärkeä Raamatun profetia toteutuu koskien palestiinalaisia, kun PA:n presidentti Abbas tukee Hamasin toimia. Toisessa osiossa kerrotaan Hamasin pelkurimaisesta taistelutaktiikasta kun järjestö käyttää ihmiskilpiä apunaan Israelin ilmaiskuja vastaan. Israel on selvästi puun ja kuoren välissä maailmasta tulevan arvostelun myötä. Lopuksi uutiskirjeen 3. osiossa lainataan Venäjän presidentti Vladimir Putinin tuoreita sanoja Uuden Maailman Järjestyksen puolesta, jossa Yhdysvaltojen asema ei ole enää entisenlainen. Uutishälytyksen osiot suomensi: Olli R.

------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, July 11, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2622
I. Israelin sota palestiinalaisten kanssa uhkaa dramaattisesti laajentua kun palestiinalaiset aloittivat rakettien ampumisen Libanonista!

Palestiinalaishallinnon presidentti Abbas jopa julisti, että Israel käy sotaa koko Palestiinan kansaa vastaan, ei vain Hamas'ia.

Onko Obadjan jakeiden 15-18 profetia toteutumassa?

UUTISKATSAUS: “Raketit Libanonista liittyvät Hamas'in Israel-pommitukseen”, Israel Today News, 11. heinäkuuta 2014

”Terroristit jotka toimivat Etelä-Libanonista käsin näyttävät liittyneen Hamas'in juutalaisvaltion pommitukseen varhain perjantaiaamuna ampumalla kaksi Katjusha-ohjusta pohjoisisraelilaiseen Metulla'n kaupunkiin … Sotilasviranomaiset uskovat että raketit ammuttiin pienen palestiinalaisryhmän toimesta joka identifioituu Hamas'iin … Toistaiseksi Hamas ja sen terroristiliittolaiset ovat tällä viikolla ampuneet 350 ohjusta ja rakettia kaupunkeihin ympäri Israelia. Yhdeksänkymmentä niistä on torjuttu Israelin Rautakupoli (Iron Dome) -ohjuspuolustusjärjestelmän avulla.”

Arabimaat, jotka ympäröivät Israelia, omistavat 100,000 rakettia ja kaikki on kohdistettu pieneen Israeliin. Jos päätös tehdään ampua näitä raketteja vapaasti, niin sitten Iron Dome tulee hukkumaan pelkkään suureen rakettien lukumäärään ja Israel alkaa todella palaa. Itseasiassa, tämä uutisartikkeli, lainattu edellä, varoittaa että “Israel Is Burning (Israel palaa)”!

Monet Hamas'in raketit ovat nyt pidentäneet kantamaansa. Katso tätä karttaa, alhaalla vasemmalla, nähdäksesi kuinka paljon Israelista on nyt rakettiuhan alla jokaisena hetkenä. Voit nähdä että, kun palestiinalaiset laukaisevat raketteja Gazasta, ne peittävät koko Israelin kantamallaan.

”Israel on vastannut 900 kohdennetulla ilmaiskulla ja laivaston pommituksilla terroristien asemiin ja laukaisualustoihin Gazassa … Kun rakettituli Gazasta kasvaa, Israel on yhä vahvasti harkitsemassa maahyökkäystä rannikon erillisalueeseen, vaikka Amerikka ja muut länsivallat työskentelevät kuumeisesti vakuuttaakseen Israelia karttamasta tuota skenaariota. Kuitenkin Israel on kehottanut Gazan siviilejä siirtymään pois alueen rajaseudulta valmistellessaan hyökkäystä.”

Todellakin, Israel varoitti kaikkia asukkaita jotka asuvat lähellä rajaseutua lähtemään evakkoon, varma merkki siitä, että maainvaasio on välitön.

UUTISKATSAUS: “Israel kehottaa 100,000 Gazan asukasta lähtemään”, Al-jazeera News, 10. heinäkuuta 2014

”Gazan rakettituli iski huoltoasemalle ja sytytti sen ilmiliekkeihin perjantaina Etelä-Israelissa … Räjähdys Ashdod'issa lähetti savupatsaita ilmaan. Israelin terveysviranomaiset sanoivat että räjähdys haavoitti kolmea ihmistä, joista yksi on vakavassa tilassa … rakettituli perjantaina tuli muutaman tunnin kuluttua siitä kun 100,000 Gazan asukasta, jotka asuvat kaupungeissa lähellä Israelin rajaa, kuulemma kehotettiin torstaina jättämään kotinsa ennen odotettavissa olevia Israelin armeijan toimia.”

Epäilemättä, Israelin kansalaiset tukevat voimakkaasti Gazan maainvaasiota ja luultavasti, Hamas'in kukistamista! Koska PM Ariel Sharon määräsi kaikkien israelilaisten, jotka asuivat Gazan kaistaleella huhtikuussa 2005, yksipuolisen vetäytymisen, jokainen varoitus kohtalokkaista seurauksista on toteutunut. Gazan hallitus muuttui Fatah'ista sotaisaksi ja armottomaksi Hamas-terrorijärjestöksi. Raketteja ja kranaatteja ovat toistuvasti ammuttu eteläiseen Israeliin Gazasta.

Onko aika saapunut Israelille tunkeutua Gazaan sotilaallisesti ja kitkeä Hamas juurineen päivineen?

Onko aika tullut Israelille ottaa takaisin sen raamatullinen maa-alue?

Me voimme vain odottaa nähdäksemme kuinka tämä Israelin hyökkäys Gazaan pelaa; me toivomme että PM Netanyahu antaa IDF:lle kunnolla aikaa ryhtyä taisteluun Hamas'in kanssa Gazassa, jotta voidaan varmistaa sen täydellinen tappio. PM Sharon tuli surullisenkuuluisaksi, koska hän määräsi hyökkäyksen, mutta sitten veti IDF:n takaisin ennen kuin se kykeni suorittamaan sen lopullisen päämääränsä. [Tarkoittikohan David pääministeri Olmertia eikä PM Sharonia, koska edellinen maahyökkäys Gazaan tehtiin vuoden 2009 alussa ja 17.1.2009 julistettiin Israelin taholta yllättäen tulitauko juuri ennen Barack Obaman virkaanastujaisia?! Lue http://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Valettu_lyijy. Suom. Huom.]

Tämän konfliktin eskaloitumisen vaarat täysimittaiseksi suursodaksi Israelin ja sen arabinaapureiden kesken ovat suuria, todellakin, mutta minä uskon että arabijohtajat osoittavat riittävää maltillisuutta estääkseen suursodan tällä kertaa. [Enpä oikein usko tähän. Jos Israel valtaa Gazan (=rantamaa), niin arabimaiden kosto on varma, ainakin Hizbollahin taholta. Lue Dan. 11:18-19 (“eräs sotapäällikkö”=Hassan Nasrallah?!). Suom. Huom.]


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2491
II. Hamas taistelee Israelin asevoimia vastaan pelkurimaisella tavalla: he käyttävät ihmiskilpiä!

UUTISKATSAUS: “Hamas vaatii avoimesti ihmiskilpiä Gazassa”, Israel Today, 10. heinäkuuta 2014

”Hamas ei edes yritä kätkeä tosiasiaa että se käyttää Gazan siviilejä ihmiskilpenä kun se käynnistää hyökkäyksiä Israelia vastaan. Itseasiassa, rannikon erillisalueen terroristijohtajat ovat avoimesti kutsumassa paikallisia asukkaita tekemään heidän velvollisuutensa ja sijoittamaan itsensä israelilaisten kostotoimenpiteiden tielle.”

Hamas'in johtajat pitävät siviilien ihmiskilpiä jalona ja kiitettävänä asiana! He tietävät, että Israel on pakotettu välttämään siviiliuhreja, joten he varmistavat että heidän joukkonsa sijoitetaan suoraan siviiliväestön sisäpuolelle. Maailman täytyy muistaa tämä tosiasia kun Hamas alkaa huutaa että IDF murhaa siviilejä, kuten se varmasti tekeekin.

Hamas teki myös melko selväksi kuukausia sitten etteivät he tyydy vähempään kuin kaikkien juutalaisten, jotka asuvat Israelissa, tuhoon.

UUTISKATSAUS: “Hamas: Meidän täytyy teurastaa juutalaiset”, Israel Today, 25. maaliskuuta 2014

”Hamas'in jäsen Palestiinan parlamentissa sanoi äskettäin televisioidussa puheessaan että Palestiinan muslimien pitää joko alistaa tai joukkomurhata juutalaisia, ja että aito, pitkäkestoinen rauha uskottomien kanssa ei ole saavutettavissa … 'Tämä osoittaa että meidän täytyy joukkomurhata heitä, luhistaaksemme heidät ja estääksemme heitä kylvämästä turmellusta maailmaan', hän totesi.”

”Voisi olettaa että tämä koskee myös “uskottomia” kristittyjä jotka asuvat alueella.”

Jumala tarkkailee ja tekee muistiinpanoja, valmistellen aikaa kun Hän tulee tekemään profeetallisia tuhojaan kaikkien niiden muslimien yllä jotka vihaavat Israelia. Saadaksesi lisätietoja, lue NEWS2095, hätkähdyttävä paljastus koskien Jumalan profeetallista kaikkien palestiinalaisten (muinainen Eesaun Huone) teurastusta pienen Israelin käsissä.

Sinä et tule koskaan lukemaan uutisia Lähi-idästä samalla tavalla uudelleen luettuasi tämän artikkelin! Ymmärrät Jumalan päättäväisyyden pitää Israel maassaan, joka tuo samalla tuomion sen vihollisten ylle.

Jumala aikoo kirjaimellisesti käyttää pientä Israelia alasimena, jolla Hän tuhoaa kaikki ne kansat jotka vihaavat Israelia. Sakarjan luku 12 ja Obadjan jakeet 15-18 ovat toteutumaisillaan. Mitä kristityt tekevät?

* Meidän pitää “rukoilla rauhaa Jerusalemille”

* Meidän täytyy “katsoa ylös, ja nostaa päämme; sillä meidän lunastuksemme on lähellä.” (Luukas 21:28)

Ylistä Jumalaa sillä Hän on Kaikkivaltias.
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2518
III. Venäjän presidentti Putin huudahtaa tyytyväisyyttään edistyksestä kun koko maailma menee kohti “Uutta Maailman Järjestystä”!

Putin toisti myös Yhdistyneiden Kansakuntien roolia tässä uudessa modernissa Järjestyksessä.


”VLADIMIR PUTIN: 21. vuosisadan maailma on globaali ja keskinäisriippuvainen. Siksi mikään valtio tai ryhmä ei voi yksipuolisesti ratkaista suuria merkittäviä kansainvälisiä ongelmia ja kaikki yritykset erilliseen “vakauden ja turvallisuuden keitaaseen” ovat tuomittuja epäonnistumaan.”

Termit “globalisoitunut” ja “toisistaan riippuvainen” ovat keskeisiä Uuden Maailman Järjestyksen muotisanoja, ja ovat olleet aivan alusta saakka. Näin on Pentagonin “Uuden Kartan Strategian” mukaan, joka on tärkein strategia, jolla Amerikka ja sen avainliittolaiset ovat tunkeutuneet kansakuntiin ja tuhonneet niitä “ei-integroituneen aukon (Non-Integrating Gap)” alueella siitä lähtien kun me tunkeuduimme Afganistaniin lokakuussa 2001, ja Irakiin maaliskuussa 2003!

Käyttämällä tätä standardia Uuden Järjestyksen kieltä, presidentti Putin viestittää Venäjän tukea kansainväliselle pyrkimykselle kohti tätä Uutta Maailman Järjestystä. [Putin siis haluaa moninapaisen maailman, jossa Yhdysvaltain rooli on pienempi kuin nykyään. Suom. Huom.] Mutta, meidän ei pitäisi olla yllättyneitä, koska Ilmestyskirja 17:17 kertoo meille että lopulliset kymmenen johtajaa aikakauden lopussa aikovat “toimia yksimielisesti”!

Presidentti Putin jatkaa:

”Jotta voidaan vastata lukuisiin haasteisiin ja uhkiin meidän on lakattava tyrkyttämästä kehitysmalleja muihin maihin … Nykyään on erityisen tärkeää lujittaa kansainvälisen yhteisön ponnistuksia varmistamaan yhtäläinen ja jakamaton turvallisuus, yhtä hyvin kuin ratkaista kiistat kansainvälisen lain soveltamisen avulla ja YK:n keskeisen koordinoivan roolin myötä.”

Lopuksi Putin yllättää paljastuksella että jopa vakoilukriisi on muuttamassa muotoaan kansainväliseen vakoiluviranomaiseen!

”Mitä tulee tosiasioihin kybervakoilusta, kuten mainitsitte, se ei vain ole ilmeistä tekopyhyyttä liittolais- ja kumppanuussuhteiden välillä, vaan myöskin suora loukkaus valtion suvereniteettia kohtaan, rikkomus koskien ihmisoikeuksia ja tungettelua yksityisyyteen. Odotamme yhteisesti kehitettävää kansainvälistä tietoturvajärjestelmää.”

Kaikkia maailman kansalaisia pitäisi puistattaa paljastus että Globaali Eliitti on suunnittelemassa “kansainvälistä tietoturvajärjestelmää”. “Pedon merkkiä” ei voida toteuttaa muutoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com