Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Paavi Franciscus sanoo henkilökohtaisen suhteen Jeesukseen olevan vaarallista!

Seuraavassa suomentamani katolilaisen uutistoimiston nettikirjoitus paavin puheesta Vatikaanin yleisötilaisuudessa kesäkuussa 2014. Paavi puhuu uskomattomia...

Paavi Franciscus kuvaili ”vaaralliseksi” houkutusta uskoa että jollakulla voi olla ”henkilökohtainen, suora, välitön suhde Jeesukseen Kristukseen ilman yhteyttä ja meditointia kirkon kanssa.”
Viikoittaisessa yleisaudienssissaan keskiviikkona 25.6.2014, paavi Franciscus jatkoi sarjaansa yleisöpuheistaan koskien KIRKKOA, sanoen noin 33,000 ihmisille, ettei ole olemassa sellaista asiaa kuin ”tee-se-itse” -kristityt tai ”vapaita agentteja”, kun tulee kyse uskosta.

http://www.catholicnews.com/data/stories/cns/1402635.htm

http://ncronline.org/blogs/francis-chronicles/church-essential-faith-there-are-no-free-agents-pope-says

http://www.wucnews.com/2014/07/pope-francis-warns-any-personal.html

Pitää vissiin suudella paavin sormusta ja paavi sitten, antaa sulle taivaspaikan... PAAVI ON ANTIKRISTUS!

https://www.youtube.com/watch?v=yB4zdEDljPo

-----------------------------------



POPE-AUDIENCE Jun-25-2014

Kirkko on elintärkeä uskolle; ei ole olemassa 'vapaita agentteja', paavi sanoo

By Cindy Wooden
Catholic News Service

VATICAN CITY (CNS) – Kristityt eivät ole tehty laboratoriossa, vaan yhteisössä jota kutsutaan kirkoksi, paavi Francis sanoi.

Viikoittaisessa yleisaudienssissaan kesäkuun 25:ntena, paavi Francis jatkoi sarjaansa yleisöpuheistaan koskien kirkkoa, sanoen noin 33,000 ihmiselle, ettei ole olemassa sellaista asiaa kuin ”tee-se-itse” -kristityt tai ”vapaita agentteja”, kun tulee kyse uskosta.

Jokainen kristitty, hän sanoi, voi seurata hänen (his or her) uskoa vanhempien, isovanhempien, opettajien tai ystävien perässä. ”Minä aina muistan nunnan joka opetti minulle katekismuksen. Tiedän että hän on Taivaassa koska hän oli pyhä nainen”, hän sanoi.

Paavi Francis hymyilee kun hän tapaa lapsia
keskiviikkoisessa yleisaudienssissaan Pyhän Pietarin
aukiolla Vatikaanissa kesäkuun 25. päivänä.
(CNS/Reuters)

Vanhassa Testamentissa, paavi sanoi, Jumala kutsui Aabrahamia ja alkoi muodostaa kansaa josta tulisi siunaus maailmalle. ”Suurella kärsivällisyydellä – ja Jumalalla on paljon sitä – hän valmisti muinaisen liiton kansaa ja Jeesuksessa Kristuksessa asetti heidät merkiksi ja välineeksi ihmiskunnan liitosta Jumalan kanssa ja ihmisten yhtenäisyydestä toistensa kanssa.”

Paavi Francis kuvaili ”vaaralliseksi” houkutusta uskoa että jollakulla voi olla ”henkilökohtainen, suora, välitön suhde Jeesukseen Kristukseen ilman yhteyttä ja meditointia kirkon kanssa.”

Ilmeisesti, hän sanoi, se ei ole aina helppoa kulkea uskonpolkua muiden ihmisten kanssa. ”Joskus se on raskasta. Voi tapahtua niin että veli tai sisar luo ongelmia meille tai skandalisoi meitä, mutta Herra uskoi pelastuksen sanomansa ihmisolennoille, meille, todistajille”, hän sanoi.

”Se käy meidän veljiemme ja sisariemme avulla heidän lahjojensa ja rajojensa myötä”, paavi sanoi, ”jotka tulevat luoksemme ja tekevät itsensä tunnetuksi. Tämä on se mitä kirkkoon kuuluminen merkitsee. Jos sinun etunimesi on Christian (kristitty), sinun sukunimesi on Member of the Church (Kirkon jäsen).”

Puheensa lopussa, paavi pyysi ihmisiä liittymään häneen rukoilemaan, etteivät he koskaan ”antautuisi kiusaukseen ajatella että sinä voit suoriutua ilman muita, ilman kirkkoa, että sinä voit pelastaa itsesi, omaten ajattelun että sinä voit olla laboratorio-kristitty.”

Kristittyjä, hän sanoi, ei valmisteta erikseen, vaan kuulumalla pitkään riviin uskovia jotka ojentautuivat uskolle ja haastoivat toisiaan elämään sitä täysillä. [Eli paavi sanoo että kristityksi ei voi tulla omassa kammiossaan vaan pelkästään kirkon yhteydessä. Mitä jumalanpilkkaa! Suom.huom.]

Audienssi oli viimeinen jonka paavin oli tarkoitus pitää ennen supistetun kesäaikataulun alkamista.

--------

The text of the pope's audience remarks in English is available online at www.vatican.va/holy_father/francesco/audiences/2014/documents/papa-francesco_20140625_udienza-generale_en.html

The text of the pope's audience remarks in Spanish is available online at www.vatican.va/holy_father/francesco/audiences/2014/documents/papa-francesco_20140625_udienza-generale_sp.html

END

3 kommenttia:

  1. Moi Olli! Oletko kolunnut www.itccs.org/
    www.iclcj.com/
    tai nähnyt 'Easter Proclamation Abolishes Papacy'
    tai lukenut 'Magisterial Privilege'?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En sentään kaikkeen ole ehtinyt, mut kiitti vinkeistä.

      Poista
  2. Vo kamala!! Enpä paljoa muuta voi sanoa!

    "Puheensa lopussa, paavi pyysi ihmisiä liittymään häneen rukoilemaan, etteivät he koskaan ”antautuisi kiusaukseen ajatella että sinä voit suoriutua ilman muita, ilman kirkkoa, että sinä voit pelastaa itsesi, omaten ajattelun että sinä voit olla laboratorio-kristitty.”
    Mitäs tästä voi enää oikein muuta ajatella kuin, että näin saadaan ihmiset ajattelemaan paavin tavoin, sokeasti, ilman omia ajatuksia, ilman Raamatun totuutta!
    Eli uskokaa sokeasti paavin sanoihin, vaikka se sanoisi mitä?? Käsittämätöntä puhetta! Kohta kai sitten oikeat Raamatttun uskovat ihmiset ovat kirkon vihollisia?!? Tuntuu, että siihen suuntaan mennään ja lujaa!! Uskokaa ihmiset Raamatttun eikä mihinkään paaviin! En muutenkaan voi käsittää koko paaviutta.
    Nyt täytyy olla varovainen, osata erottaa valhe ja totuus toisistaan! Ja EHDOTTOMASTI pitää ihmisellä olla HENKILÖKOHTAINEN suhde Jeesukseen!
    Jeesukseen usko on suhde ei uskonto!! Ei uskonnollisuutta!!

    Niin, jos ei nyt sentään ole paavi antikristus, niin väärä profetta vois hyvinkin olla.....Ainakaan hän ei puhu totuutta!

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com