Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 25. heinäkuuta 2014

Malesian Lennon MH17 alasampumisen ja BRICS-maiden suunnitteleman oman keskuspankin perustamisen välillä on linkki – Israelin pääministeri Netanyahu haluaa korjata Ariel Sharonin virheen Gazan suhteen – Egyptin ja Hamasin välinen jako esteenä tulitauolle Lähi-idässä

Tässä melko tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert) alkuviikolta, jossa aluksi paljastetaan Venäjää vastaan suunnattujen Lännen lisätalouspakotteiden vaikutus BRICS-maiden tulevaisuudensuunnitelmiin ja Venäjän johtaman Euraasian unionin yhteisvaluutan käyttöönoton ajoitukseen. Lisäpakotteisiin on syynä äskettäinen malesialaisyhtiön lentokoneturma, jonka syyllisiksi epäillään Venäjän aseistamia Ukrainan separatisteja, jotka väitetysti ampuivat venäläisellä BUK M1 -ohjusjärjestelmällä siviililentokoneen alas Itä-Ukrainassa aiheuttaen 298 lentomatkustajan kuoleman. Länsi syyttää siis Venäjää, mutta onko tällä kaikella tarkoituksensa NWO'ta ajatellen? David Bay huomauttaa että kaikki asiat etenevät Illuminatin toiveiden ja samalla Raamatun lopunajan profetioiden mukaisesti. Toisessa uutiskirjeen osiossa Israelin PM Netanyahu myöntää todellisen päämäärän koskien Israelin maahyökkäystä Gazaan. Netanyahu aikoo 'putsata' Gazan terroristeista, mikäli ulkopuoliset, kuten Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry, eivät rajoita Israelin toimia omilla tulitaukosuunnitelmillaan valerauhan (peace and safety) nimissä. Lopuksi kolmannessa osiossa kerrotaan näiden tulitaukopyrkimysten pääesteestä, kun Egypti ja Hamas ovat eri linjoilla nykyään. David mainitsee miten arabit ovat keskenäänkin kovasti toistensa kimpussa, mikä juontaa juurensa Raamatun lehdiltä. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

-----------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, July 21, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2518
I. Mitä yhteistä on Malesian Lennon MH17 alasampumisen ja uuden BRICS-maiden keskuspankin perustamisen välillä?

Molemmat tapahtumat auttavat voimallisesti Rooman Klubin supervaltio #5'n luomisessa. Kymmenen supervaltion muodostaminen Danielin luvun 7:7-8 täyttymyksessä jatkuu pikatahtiin, päivittäisissä uutisissasi!

UUTISKATSAUS: Eurooppalaiset yritykset voivat olla pakotettuja toimimaan Malaysia Airlines'in lentokonerysähdyksen jälkeen: Uhka Venäjää koskeville lisäpakotteille”, Wall Street Journal, 20. heinäkuuta 2014

”Eurooppalaiset yritykset ovat pysyneet pitkälti asioihin puuttumattomina kuukausia kestäneen konfliktin aikana Ukrainassa, mutta kaupallisen matkustajakoneen alasampuminen siellä torstaina uhkaa muuttaa tuon linjan. 298 siviilin kuolemat ja yhä selvemmät syytökset Yhdysvalloista ja Ukrainasta siitä että Venäjä tuki separatisteja jotka väitetysti ampuivat alas Malaysia Airlines'in Lennon MH17 vaikeuttavat yrityksiä pysyä neutraaleina, analyytikot sanoivat.”

Uudet talouspakotteet ovat aivan varmasti ankarampia kuin ne joita aiemmin kohdistettiin Venäjää vastaan.

UUTISKATSAUS: “USA:n sanktiot, joilla on merkitystä, lopulta iskivät Venäjään”, Business Week, 17. heinäkuuta 2014

”Yhdysvallat löi juuri Venäjän talouden kanveesiin … Obaman hallinto … on lopultakin tehnyt sen mihin niin monet ihmiset aina luulivat että se ryhtyisi kiinnittääkseen Venäjän huomion: kohdista iskuja Venäjän valtio-omisteisiin pankkeihin, energiayhtiöihin, ja puolustusyrityksiin jotka muodostavat sen raaka-aineisiin perustuvan talouden ytimen.”

Näiden Venäjää vastaan suunnattujen talouspakotteiden on luultavasti tarkoitus pakottaa Venäjä vetäytymään politiikastaan Ukrainaa vastaan. Konsepti on yksinkertainen: Venäjä tottelee kun Länsi sanelee koska maa tulee vammautumaan liiaksi näillä pakotteilla jos se edelleen jatkaa aggressiivista politiikkaansa Ukrainaa vastaan.

Tämä seuraava uutissegmentti tunnistaa tarkan alueen johon Länsi pyrkii pakotteillaan.

”Vaikka kielenkäyttö ei ole täysin selkeää, näyttää siltä että nämä yhtiöt eivät ole enää kykeneviä tekemään bisnestä USA:n dollareissa.”

Monet konservatiivit kavahtavat tätä toimintaa joka kieltää Venäjän pääsyn Amerikan dollareihin, koska he pelkäävät dollarin heikentyvän siihen pisteeseen missä se voi romahtaa. Kuitenkin, Venäjä nauraa näille kovemmille pakotteille, alkaen BRICS-huippukokouksesta Brasiliassa!

BRICS voi olla oiva työkalu venäläisille jota tarvitaan vammautumisen estämiseksi näiden kovempien länsimaiden pakotteiden takia.


”Maailman johtavien kehittyvien markkinoiden uusin huippukokous otti lisäaskeleita kohti Yhdysvaltain johtaman maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän korvaamista. Mutta muutos tulee hyvin, hyvin hitaasti … jonka tiellä on Lännen organisoima ja USA:n hallitsema globaali rahoitusjärjestelmä. Heidän on pakko harjoittaa kansainvälistä liiketoimintaa epävakaan USA:n dollarin kautta, joten niiden taloudet heiluvat edestakaisin politiikan tuulissa joita muotoillaan Washington D.C:ssä, ja New York City'ssa.”

”Joten heidän huippukokouksessaan, heinäkuun 14. päivästä heinäkuun 16. päivään, viisi BRICS-maata julkisti kaksi suurta aloitetta jotka on suunnattu suoraan lisäämään heidän valtaansa globaalissa rahoituksessa. He ilmoittivat uuden kehityspankin (New Development Bank) käynnistämisestä jonka pääkonttori on Shanghaissa, joka tulee tarjoamaan rahoitusta kehityshankkeisiin kehittyvissä maissa. Pankki toimii vaihtoehtona Washington D.C -pohjaiselle Maailmanpankille. BRICS-maat myöskin muodostivat sen mitä he kutsuvat CRA-valuuttarahastoksi (Contingent Reserve Arrangement), sarja valuuttajärjestelyjä, joita voidaan hyödyntää auttamaan heitä tasoittamaan taloudellista epätasapainoa muualla maailmassa. Se on jotain jota IMF tekee nyt.”

Toisin sanoen, BRICS-ryhmä on ottanut askeleita korvaamaan Maailmanpankki ja Kansainvälinen valuuttarahasto heidän omilla vastaavuuksillaan. BRICS-maat (Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka) kehittyvät nopeasti ja tarvitsevat keskuspankin, joka on herkempi heidän tarpeilleen kuin on Maailmanpankki ja IMF nykyään. Nämä Lännen rahoituslaitokset vaativat – ja yleensä saavat – sellaisen kohtuuttoman köyhyyden tason jossa liiketoimintaa vahingoitetaan pahasti, työpaikkoja menetetään ja poliittiset jännitteet kohoavat korkeuksiin. Katsokaapa vain Kreikkaa ja Espanjaa useina viime vuosina.

Siksi BRICS on sitoutunut nyt korvaamaan nämä Lännen rahoituslaitokset “asiakasystävällisemmällä” kansainvälisellä pankkijärjestelmällä. Ja, tällaista uutta keskuspankkia tarvitaan kipeästi. BRICS perustettiin avustamaan maita jotka organisoidaan uudelleen alueellisiksi supervaltioiksi Rooman Klubin suunnitelman mukaisesti! Ja, tietenkin, Rooman Klubin suunnitelma toteuttaa Danielin luvun 7:7-8 profetian, kun se on valmis!

Vietä muutama tovi pohtiaksesi BRICS-ryhmän keskeisiä jäseniä ja Rooman Klubin supervaltiota jonka ne järjestävät:

1) Venäjä – supervaltio #5 – Venäjä, Itä-Eurooppa

2) Brasilia – supervaltio #6 – Keski- ja Etelä-Amerikka, sekä Karibia

3) Intia – supervaltio #9 – Etelä- ja Kaakkois-Aasia – ASEAN

4) Kiina – supervaltio #10

5) Etelä-Afrikka – supervaltio #4

Kuten näette, BRICS koostuu juuri niistä maista jotka ovat avainasemassa muodostaakseen yhden suunnitelluista alueellisista valtioista joita vaaditaan Rooman Klubin suunnitelmassa! Nämä uudet kansainväliset keskuspankit tulevat toimimaan hyvin erilaisesta – ja hyväntahtoisemmasta – sääntökokoelmasta käsin. Rahaa tulee virtaamaan helpommin ja auliimmin näiden BRICS-laitosten välityksellä kuin Lännen hallitseman Maailmanpankin ja Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) kautta.

Viimeinen seikka, joka meidän on tiedettävä, on uusi supervaltio #5'n yhteisvaluutta, jota sanotaan tuettavan suuresti Lännen Venäjään kohdistamien pakotteiden avulla! Kerroimme tästä järkyttävästä tosiasiasta useita viikkoja sitten, mutta meidän täytyy toistaa se tässä.

UUTISKATSAUS: “Venäjä, Kazakstan ja Valko-Venäjä saavat uuden yhteisvaluutan”, Pravda News, 10. huhtikuuta 2014

”Toukokuussa 2014, Venäjän, Kazakstanin ja Valko-Venäjän presidentit allekirjoittavat sopimuksen Euraasian talousunionin perustamisesta … Pankit olisivat vastuussa kansallisten valuuttojen tasosta, pankki- ja vakuutustoiminnan sääntelystä sekä arvopaperimarkkinoiden yhdenmukaistamisesta … asiakirjassa täsmennetään Euraasian keskuspankin perustamista – ylikansallista megasääntelijää yhteisvaluutalle. Euraasian keskuspankki tulee olemaan alisteinen puhemiesneuvostolle tai EEU'n pääministereille.”

”Uuden yhteisvaluutan nimi on kuulemma koordinoitu – altyn'iksi. Uusi yhteisvaluutta todennäköisesti otetaan käyttöön viimeistään vuonna 2025, vaikka kansainväliset talouspakotteet Venäjää vastaan saattavat lyhentää prosessia 3-5 vuoteen.”

Ymmärsitkö tärkeimmän seikan? Supervaltio #5'n eli Euraasian unionin uutta yhteisvaluuttaa aiotaan kutsua nimellä “Altyn” ja tarvitsee 11 vuotta kypsyäkseen täysin siihen pisteeseen missä se voi toimia kunnolla merkittävänä maailmanvaluuttana. Kuitenkin, Lännen talouspakotteet voivat supistaa tätä kypsymisaikaa niinkin lyhyeksi kuin 3 vuotta!

Toisin sanoen, talouspakotteet Lännestä toimivat “painekattilana” liedellä, lisäten minkä tahansa kattilassa olevan ruoan kypsennysajan nopeutta. Siksi Lännen pakotteet auttavat – eivät haittaa – Altyn'in, Euraasian talousunionin uuden valuutan, luomista!

Koska siviiliväestön matkustajakoneen, malesialaisyhtiön lennon MH17'n, traaginen alasampuminen on jo aiheuttamassa merkittävää kasvua Länsi-pakotteissa Venäjää vastaan, voimme vain todeta, että tämä ilmailutragedia ja BRICS'in uusi keskuspankki työskentelevät rinnakkain “painekeittääkseen” uutta valuuttaa, Altyn'ia!

Joskus totuus on tarua ihmeellisempää!

Lue lisäksi: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=7356


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2621
DVD

II. Israelin pääministeri Netanyahu myönsi TODELLISEN päämäärän koskien hänen hyökkäystään Gazan kaistaleelle.

Hän on päättänyt vähitellen kääntää entisen pääministeri Ariel Sharonin tuhoisan päätöksen vetäytyä yksipuolisesti Gazasta!


”Vastauksena kysymykseen, Netanyahu sanoi että Israel on aloittanut asteittaisen prosessin tekemään tyhjäksi vahingon joka tehtiin vuoden 2005 yksipuolisessa vetäytymisessä Gazasta joka tunnetaan nimellä Disengagement (Irrotus) päätyen siihen että Hamas otti hallinnan Gazasta. Tuolloin hän totesi, varoittaen, että Israelin jälkeensä jättämä tyhjiö täytettäisiin Hamasilla, joka muuttaisi Gazan 'Hamastan'iksi' ja rakettien ampumispaikaksi Israeliin. Tämä on itseasiassa se, mitä tapahtui, hän lisäsi.”

Aikana jolloin Sharon ilmoitti, että hän oli määräämässä yksipuolisen vetäytymisen Israelin raamatulliselta Gazan kaistaleen maa-alueelta, monet ansiokkaat Israelin johtajat ennustivat että Hamas saisi aikaan täsmälleen sitä mitä Netanyahu ennusti. Jokainen, joka tunsi Hamas-pedon todellisen luonteen, tiesi, että tämä terroristijärjestö alkaisi välittömästi käyttää heidän oman valtionsa resursseja luodakseen suunnitelman jonka avulla he toivoivat voivansa tuhota Israelin.

”Käynnissä olevan kampanjan tarkoituksena on saavuttaa 'pitkä rauhan ja turvallisuuden aikajakso' Israelin kansalaisille, ja 'aiheuttaa vakavaa vahinkoa' terrori-infrastruktuurille Gazassa, Netanyahu sanoi.”

En voi uskoa, että konservatiivinen pääministeri Netanyahu tyytyisi näihin vaatimattomiin tavoitteisiin, mieluummin kuin poistaisi Hamasin kokonaan vallasta! Jos Israel jättää Hamasin Gazaan millään tavalla, tai muotoa, sillä on pian edessään se mitä sillä on nyt edessään. Mutta pääministeri kieltäytyi vetämästä kohteeksi mitään laajennettuja tavoitteita.

”Netanyahu ei maininnut kunnianhimoisempia tavoitteita, kuten tuhota täysin Hamasin kyky hyökätä Israeliin ohjuksien ja tunneleiden avulla, tai syöstä Hamas vallasta.”

Voimme vain toivoa ja rukoilla että tämä pääministeri jatkaa taisteluaan Israeliin kohdistuvaa leppymätöntä tuhoamispäämäärää vastaan tuhoamalla palestiinalaisten kyvyn vahingoittaa Israelia enää.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2491
III. Kun Israelin sota Hamasia vastaan etenee, käy ilmi, että Egypti on suoraan Israelin nurkkauksessa!

Egypti järjesti vallankumouksen päästäkseen eroon islamilaisesta veljeskunnasta, joka perustettiin alkujaan Hamasin toimesta!

UUTISKATSAUS: Jako Egyptin ja Hamasin välillä vaivaa pyrkimyksiä saada aikaan tulitauko Gazassa: Hamas synnytti Muslimiveljeskunnan”, Fox News, 19. heinäkuuta 2014

”KAIRO – Vaikka kuolonuhrien lukumäärä kasvaa Gazan kaistaleella, yritykset välittää tulitauko Hamasin ja Israelin välille ovat tähän asti ajaneet karille – osittain siksi koska he [arabit] ovat ajautuneet syviin jakolinjoihin Lähi-idän maiden kesken. Ongelmien keskiössä on katkera vihamielisyys Egyptin ja sen Persianlahden liittolaisten, kuten Saudi-Arabian, yhdellä puolella ja Gazan Hamas-johtajien ja sen liittolaisten, Turkin ja Qatarin, toisella puolella, välillä.”

Muslimit ovat aina vihanneet toisiaan vain hieman vähemmän kuin he ovat vihanneet Israelia! Ja tämä viha juontaa juurensa aikaan jolloin Jumala salli islamilaisten kansojen luomisen. Mikä kohta oli se kun Raamattu totesi muslimista?

Hänestä tulee mies kuin villiaasi: hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, ja hän on kaikkien veljiensä niskassa.” (Genesis 16:12)

Tämä on täydellinen kuvaus arabista sekä tänä päivänä että viimeisten 4,000 vuoden ajalta. Kuuntele alaviitettä koskien tätä tekstikatkelmaa minun opiskeluraamatusta (Study Bible).

”Mikään ei voi olla kuvailevampaa arabien vaeltelevalle, laeista piittaamattomalle ja ryöstelevälle elämäntavalle kuin tämä … Jos Mooseksen kirjoissa ei ole mitään muuta todistetta heidän jumalallisesta alkuperästä, kuvaus Ismaelista ja profetia liittyen hänen jälkeläisiinsä lähes 4,000 vuoden aikajaksolla on riittävä. Yritys kumota se olisi mitä naurettavinta olettamusta ja hulluutta” (Adam Clarke, The Holy Bible with A Commentary).

Arabi on hänen oma pahin vihollisensa. Jos he eivät koskaan olisi yrittäneet tuhota Israelia, he olisivat pian vajonneet rajuun ja armottomaan konfliktiin keskenään. Näitkö uutisjutut parisen viikkoa sitten joissa voittoisat sunnimilitantit asettuivat riviin ja teloittivat 1,750 shiia-taistelijaa Irakissa? Tämä juttu edustaa sitä vihanpitoa jota arabeilla on keskenään.

Joulukuussa 1997, Kongressin raportti paljasti intensiivisen vihan syvyyden jota on muualla arabimaailmassa palestiinalaisia kohtaan, mikä on varsin osuva tosiasia.

"Arabien sotasuunnitelma, tosiaankin, edellyttää juutalaisvaltion tuhoamista, mutta on olemassa toinenkin kohde. Palestiinan arabit ovat olleet vihattu piikki lihassa suurimmalle osaa arabimaailmaa. Vaikka arabimaiden diktaattorit käyttivät Palestiinan arabeja terrorijulkisivuna elvyttääkseen arabien ylpeyden menneistä tappioista taistelukentällä, he eivät koskaan sallineet heidän asettua kansalaisiksi omiin kansakuntiinsa. He tietävät, että heti kun näillä älykkäillä, vihamielisillä ihmisillä on toimintakykyinen valtio, he voivat ja tulevat aiheuttamaan vahinkoa arabimaailmassa. He vaativat jatkuvasti rahaa käyttämällä “tai muuten” -kiristystä, kuten ennenkin. Siksi tässä tulevassa sodassa, kaksi kohdetta ovat sekä juutalaiset että Palestiinan arabit." ("1997: The Next Arab-Israeli War", by Emanuel A. Winston, A Middle East Analyst and Commentator, The Jewish Press, Week of January 31, 1997, Vol. XLVII, No. 5, p. 43 and 53, as reported in NEWS1057, suomennos tässä)

Uskon, että Palestiinan johtajat tietävät, että jos he joskus onnistuvat tuhoamaan Israelin, heidät välittömästi lukitaan elämän-tai-kuoleman taisteluun arabiarmeijoiden yhdistelmän kanssa joka on koottu joka puolelta Lähi-itää. Nähtyäni vahingonilon jossa palestiinalaiset ovat murhanneet viattomia Israelin siviilejä – mukaan lukien vauvoja vauvansängyissään – voin käsittää miksi muut arabit vihaavat heitä niin kovin paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com