Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 3. heinäkuuta 2014

'The Leftovers' – Uusi Hollywoodin TV-sarja – kuvaa seurakunnan tempausta tai Illuminatin valetempausta lähiaikoina

Tässä mielenkiintoinen aihe nykyiseen epävakaaseen maailmanaikaan kun joka puolella maailmaa nähdään profeetallisia aikainmerkkejä lähestyvästä aikakauden lopusta, johon liittyy Jeesuksen toinen tulemus omilleen salaisen ylöstempauksen muodossa, joka aloittaa raamatullisen 7-vuotisen vaivanajan maapallolla. Sopivasti ajoitettuna kesäkuun 29. päivänä 2014 viime sunnuntaina nähtiin uuden Hollywoodin käsikirjoittaman scifi-sarjan avausjakso yhdysvaltalaisella HBO-kaapelitelevisiokanavalla. Sarja on nimeltään 'The Leftovers' (Tähteet), joka keskittyy ihmisiin jotka ovat jääneet maapallolle äkillisen ylöstempauksen jälkeen jossa joukko ihmisiä katosi silmänräpäyksessä maan päältä toiseen ulottuvuuteen. Cutting Edgen David Bay kertoo seuraavien kahden tuoreen uutiskirjeensä (uutishälytys ja viikkokirje) avausosioissa syvällisemmin tästä sarjasta uutislainauksineen. Pääpointti lienee se että tämä TV-sarja toimii valmentavana tekijänä suurelle yleisölle seurakunnan tempauksesta jonka Illuminati selittää omalla tavallaan. Myöskin on mahdollista että Illuminati luo ns. valetempauksen nykytekniikallaan jonka ansiosta aitojen kristittyjen uskoa pyritään horjuttamaan. Uutiskirjeiden osiot suomensi: Olli R.

-------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, June 30, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2581
I. Seurakunnan tempauksen täytyy olla hyvin lähellä kun Hollywood käsikirjoittaa TV-sarjaa joka kuvaa miljoonien ihmisten samanaikaista katoamista maailmanlaajuisesti!

Tämä HBO-kaapelitelevisioverkon TV-sarja on tärkeää valmentamista valmistamaan pelastumattomia ihmisiä kymmenien miljoonien ihmisten lähes silmänräpäyksellisessä ajoituksessa tapahtuvaan globaaliin katoamiseen – tempaukseen!

UUTISKATSAUS: ”The Leftovers (tähteet)”, Dish Hopper Magazine, kesäkuu 2014

”Kuvittele se: Olet keskellä tavallista päivää – työpaikallasi, kauppakeskuksessa, kotonasi, autossasi, lentokoneessa – kun 2 prosenttia maailman väestöstä katoaa hetkessä. Ei mitään luonnonkatastrofia. Ei terrori-iskuja. Ei verilöylyä. Vain satunnaisia tyhjiä tiloja, joissa ihmiset tavallisesti oleskelevat – kuuluisuuksia, poliittisia ja uskonnollisia johtajia, naapurisi, puolisosi, lapsesi. Ja kukaan ei osaa selittää sitä.”

Kaksi prosenttia 7.045 miljardista ihmisestä on hieman yli 140 miljoonaa ihmistä. Se on paljon ihmisiä vain katoakseen yhtäkkiä ja salaperäisesti sekunnin murto-osassa.

Pohjimmiltaan tämän TV-sarjan juoni kuvaa seurakunnan tempausta! Tempaus, sen perustasolla, on kymmenien miljoonien uskovien sieppaaminen pois ”silmänräpäyksessä”! Ja se on tämän TV-sarjan juoni, paitsi että ihmiset jotka napataan eivät rajoitu uskoviin. Jopa hän, joka on kirjoittanut kirjan, johon tämä sarja pohjautuu, tunnustaa että hän näkee tämän juonen Raamatun ylösottoprofetioiden perustäyttymyksenä. Kuuntele kirjailijan selitystä.

”Yksi niistä asioista joka vetosi minuun koskien tätä tempausskenaariota ei ollut niinkään tutkia Raamatun profetioiden käymistä toteen, vaan tutkia, minkälaiselta maailmasta tuntuu … Se näyttää pintapuolisesti tempaukselta, mutta siinä ei ole mitään teologista mieltä … sanoo Perrotta.”

Kaupungin episkopaalipastori toteaa järkähtämättömästi että tämä katoaminen ei voi olla Raamatun tempaus, koska monet, jotka siepattiin, eivät olleet pelastuneita eivätkä hyviä ihmisiä! Tämä pastori uskoo että poissieppaaminen oli “testi” todellista tempausta varten.

Löysin tärkeimmän asian tähän uuteen sarjaan 30 minuutin Dish TV -raportista. Periaatteessa, tärkein teema jota “The Leftovers” toitottaa, on se, että ihmisiä on salaperäisesti kadonnut aiemmin, ja todennäköisesti katoaa jälleen. Näyttelijät ja näyttelijättäret esittivät seuraavia tapahtumia todisteena heidän väitteilleen.

* Bermudan kolmio – kattaa yli 500,000 neliömailia valtamerestä. Kolmio on vastuussa suuresta määrästä salaperäisiä katoamisia.

* Vuonna 1585, englantilaiset uudisasukkaat pystyttivät leirin Roanoke'een. Heidän johtajansa, John White'n, täytyi palata Englantiin järjestääkseen varusteita lähetettäväksi. Oltuaan poissa kolme vuotta, hän palasi, vain havaitakseen että kaikki uudisasukkaat olivat poissa ja heidän kylänsä oli lähes tuhoutunut.

* Vuonna 1878 – Quincy, Illinois – Charles Ashmore katosi vedenhakumatkallaan talviaikana. Hänen omaisensa etsivät häntä, mutta pystyivät löytämään vain joukon jalanjälkiä lumessa. Kuitenkin, jalanjäljet päättyivät äkisti, osoittaen että hän oli yksinkertaisesti hävinnyt kävellessään lumen läpi.

* Vuonna 1872 – Miehittämätön kauppa-alus, Mary Celeste, havaittiin merellä, sen miehistö oli mennyt, kapteeni ja hänen koko perheensä olivat poissa. Lasti ja alus olivat ehjiä.

Toinen keskeinen teema oli, että “ei ole olemassa uskomusjärjestelmää joka voi vastata kaikkiin kysymyksiin”. Siksi ihmiset ympäri maailman ovat hylkäämässä heidän aikaisemmin pitämänsä uskonnolliset opinkappaleet. Ihmiset ympäri maailman vallataan melankolisella epätoivolla.

Tässä vaiheessa haluan muistuttaa teitä siitä, että Illuminatin johtajat tietävät että tempaus on tulossa!

Käytä hetki arvioidaksesi tämän pelikortin Iluminatin korttipelistä, joka esiteltiin vähittäiskaupan pelimarkkinoilla vuonna 1995. Tämä kortti ehdottomasti kuvaa Raamatun tempausta kuten kirjoitus kortin alalaidassa todistaa.

Tämä kortti sanoo selvästi, ”Kun tempaus tulee … nauha loppuu.”

Me olemme kirjoittaneet useita Headline News -artikkeleita raportoidessamme tosiasiaa että Uuden Maailmanjärjestyksen Suunnitelman johtajat tietävät varmuudella, että Jumala tulee sieppaamaan kansansa. Ole hyvä ja vietä muutama hetki lukeaksesi nämä artikkelit.

NEWS2077”KUN KRISTILLISEN KIRKON TEMPAUS LÄHESTYY – ILLUMINATI ODOTTAA SITÄ HERKEÄMÄTTÖMÄSTI!” (Julkaistu vuonna 2005)

Tärkein ymmärrys on se, että Illuminati tietää että tempaus tulee todellakin tapahtumaan. Heidän henkioppaansa ovat kertoneet heille, selvin sanoin, että nämä tulevan Kristuksen (Antikristuksen) luonnolliset viholliset tullaan yliluonnollisesti kuljettamaan pois tästä maallisesta ulottuvuudesta.

Ajattele sitä! Jeesus aikoo napata kymmeniä miljoonia ihmisiä joiden asenteet ja uskonnolliset arvot ovat sellaisia, etteivät he voi koskaan hyväksyä vapaamuurarikristuksen vakuutteluja. Kuten tämä Illuminatin korttipeli osoittaa, okkultistit, jotka on koulutettu Illuminatin suunnitelmaan, tietävät että seurakunnan tempaus on lähellä, ja odottavat sitä herkeämättä! He tuskin malttavat odottaa kunnes joukoittain Uuden Maailmanjärjestyksen vihollisia ja heidän Jeesuksensa on viety pois.

Tämä todellisuus tarkoittaa sitä että Illuminatin ei tarvitse kuluttaa valtavasti rahaa, aikaa, ja resursseja satojen miljoonien ihmisten pidättämiseen, vangitsemiseen, ja murhaamiseen. Kahdeksantoista miljoonan ihmisen murhaamisen silkka valtavuus saattoi Adolf Hitlerin kansanmurhakoneen lähes keskeytystilaan. Illuminati oppi Hitlerin kokemuksesta että 6 miljoonan juutalaisen ja 12 miljoonan muun ”arvottoman ihmisen” murhaaminen ja hävittäminen on jättimäinen yritys. Ja, he aikovat murhata jopa miljardi ihmistä!

Heidän on oltava tosi iloisia siitä, että he tulevat saamaan yliluonnollista apua tässä monumentaalisessa tehtävässä koskien aikaa jolloin Raamatun Antikristus nousee.

NEWS2370b”Globaali mielenhallinta ja seurakunnan tempaus” – Osa 2/3 – Julkaistu vuonna 2009

”... Vuodesta 1989, demoniset henkioppaat ovat kehottaneet New Age -johtajia valmistamaan heidän kannattajiaan kaikkien niiden maailman ihmisten samanaikaiseen poissieppaamiseen joiden uskonnolliset vakaumussysteemit eivät voi koskaan, ikinä olla sopusoinnussa New Age -kristuksen kanssa!”

Ainoa este jonka Globaali Eliitti kohtaa, on se, miten selittää loogisesti uskovien poissieppaaminen. Tämä tehtävä muodostaa tämän HBO-sarjan ytimen. Minä katselin Dish Network'in tarjoaman 30 minuutin “taustakartoituksen” koskien tätä sarjaa. Keskeisin asia tuntui olevan, että ”tällainen katoaminen” on tapahtunut ihmiskunnan historiassa aiemminkin – Bermudan kolmiossa, esimerkiksi. Sen vuoksi, ihmisten ei pitäisi olla yllättyneitä siitä että se tapahtuu jälleen tulevaisuudessa. Ainoa eroavaisuus on pelkkä ihmisten lukumäärän valtavuus jotka katoavat.

Koska sielunvihollisemme valmistelee skenaariota siitä, miten hänen kansansa tulee hyväksymään väärän skenaarion uskovien tempaukselle, niin mikä meidän vastauksemme pitäisi olla? Mikä on meidän vastauksemme kaikkien uudestisyntyneiden kristittyjen välittömälle poissieppaamiselle?

Ja nyt lohduttakaa itseänne yhdessä näiden sanojen kanssa”: – Apostoli Paavali, 1. Tessalonikalaiskirje 5:11

Sentähden kehoittakaa toisianne ja rakentakaa toinen toistanne, niinkuin teettekin.” (1 Tess. 5:11, KR 33/38)

Meidän täytyy myös tutkia hengellisesti itseämme, nähdäksemme onko meillä jotakin tunnustamatonta syntiä elämässämme. Kuuntele kuinka apostoli Paavali kuvailee puhtaan elämän elämistä nyt kun me tiedämme että loppu on hyvin lähellä.

Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä.” (2 Piet. 3:14)

JOHTOPÄÄTÖS

1) Älä missaa tempausta. Jos olet pelastumaton, ja vastustat Pyhän Hengen kehotusta katua syntejäsi ja tulla pelastetuksi ennenkuin tempaus tapahtuu, sinä jäät kohtaamaan Jumalan tuomioiden kamalia vitsauksia Antikristuksen hallituskauden aikana.

Sinä et myöskään voi olla koskaan varma siitä että Pyhä Henki tulee kutsumaan sinua tempauksen jälkeen jos olet halveksinut Häntä etukäteen. (“ei kukaan voi tulla Isän tykö ellei Isä häntä vedä”)

2) Kaksinkertaista ponnistelusi saavuttaaksesi pelastumattomat. Nyt kun tiedät profeetallisista merkeistä, joita esiintyy uutisissa tänä päivänä, että miten lähellä kaikkien asioiden loppu on, sinun täytyy pyytää Pyhää Henkeä sytyttämään sydämesi innon liekkiin saavuttaaksesi kadotettuja evankeliumilla.

3) Keskity Jeesukseen päivä päivältä tempauksen sijaan. Liian monet ihmiset jäävät niin kiinni tempausajatteluun, ettei heillä ole mitään maallista hyvää yrittää kylvää evankeliumin siementä kadotettujen sydämiin.

Ihmiset, on aika kiirehtiä Jeesusta varten, kohdistamalla ajatuksemme Häneen eikä itseemme!

Hieman erilainen skenaario

Mitä JOS? Ja tämä on iso “mitä jos”!

Mitä jos tämä skenaario koskien “Leftovers”-sarjaa ei ole vain valmentamista seurakunnan tempaukseen, vaan se on tarkka skenaario “valetempauksesta” jonka Illuminati pystyy tuottamaan? Onko tämä mahdollista? Ehkä meidän pitäisi keskittyä episkopaalipastoriin joka oli järkyttynyt kahdesta hyvin merkittävästä syystä:

1) Että häntä ei temmattukaan koska hän oli aito uskova;

2) Että hänen tutkimuksensa monista niistä jotka temmattiin, paljasti, etteivät he olleet vain uskovia Jeesukseen Kristukseen, vaan he olivat roistoja ja jotkut olivat kunniattomia.

Mitä jos “The Leftovers” kuvaa sitä mitä Illuminati aikoo tehdä? He haluaisivat mahdollisuuden todella ravistella monien miljoonien kristittyjen uskoa ja vahingoittaa monien aitojen kristittyjen todistusta jotka olivat “jääneet ulkopuolelle”. Olemme todenneet aiemmin kuinka Illuminati tykkää “sähköttää iskujaan” ennen kuin tapahtuma itseasiassa toteutuu. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2104, otsikolla, ”Hätkähdyttävä paljastus: Nyt me tiedämme miksi Illuminati sähköttää iskujaan”.)

Me tulemme julkaisemaan Headline News -artikkelin koskien tätä näköpuolta “The Leftovers”-sarjasta, toivottavasti huomenna.


Cutting Edgen viikkokirje 2.7.2014

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2581
I. ”The Leftovers (Tähteet)” – Merkittävää televisiovalmennusta seurakunnan tempaukselle

New Headline News Analysis

NEWS2528 – Onko uusi HBO-elokuva – 'The Leftovers'  dramatisointia 'valetempauksesta' jonka tuottamiseen Eliitillä on teknologinen kyvykkyys?


”Jää nähtäväksi tuleeko HBO'n uusi The Leftovers -sarja olemaan yksi noista suurista näytöksistä … Se on hellittämättömän synkkä … The Leftovers'in lähtökohta on se kun eräänä lokakuun 14. päivänä kaksi prosenttia maailman väestöstä vain hävisi, tempaus-tyyliin. Näet vilauksen tapahtumasta show'n alkukohtauksissa, ja sitten äkillisesti kolmen vuoden hypyn ajassa eteenpäin, sinne minne me kirjoittaudumme kaikkien niiden kanssa jotka jäivät tänne maapallolle. Se on epämääräisesti scifiä, se on epämääräisesti jälki-apokalyptista, ja se on uskonnollista ei lainkaan epämääräisellä tavalla (avainsana: 'Rapture-style' ('tempaus-tyylinen')).”

Koska draama avautuu 3 vuoden periodissa yhtäkkisen katoamisen jälkeen, kansalaiset ovat äärimmäisen haluttomia hyväksymään mitään selitystä joka annetaan minkä tahansa uskonnollisen auktoriteetin taholta. Episkopaalipastoria, joka yrittää vakuuttaa ihmiset siitä että katoaminen EI ollut Raamatun tempaus, haukutaan ja kritisoidaan ihmisten toimesta jotka eivät halua kuulla yhtäkään selitystä joka sisältää Jumalan!

Paras lainaus oli sekulaarilta tiedemieheltä, joka sanoi vain, “Olen melko varma, sir, että Jumala ei osallistunut tähän.”

Yksi todellisuuden kappaleista joita tämä näytelmä kuvaa, on se, miten toivottomia ja avuttomia ihmisistä tulee kun he menettävät totaalisesti uskon Jumalaan.

Mutta on toinenkin tekijä, jonka meidän uusi Headline Uutiset Analyysi paljastaa. Tämä HBO-sarja voi olla merkittävää valmentamista rohkaisemaan ihmisiä uskomaan että tällainen tempaus on mahdollista, siten selittäen kaikille maailman ihmisille miksi kymmenet miljoonat ovat yhtäkkiä kadonneet.

Tai, onko tämä TV-sarja kuvaus siitä mitä Eliitti suunnittelee meidän varalle, “valetempaus”? Sinun täytyy päättää, heti kun katsot pilottijakson “The Leftovers”-sarjasta ja luet meidän uusimman Headline News -artikkelin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com