Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 29. toukokuuta 2015

ISIS'in terrori-isku mahdollinen Amerikassa kesällä 2015 – poikkeustilaan varaudutaan suurilla sisäisillä sotaharjoituksilla

Seuraavassa pastori J. D. Farag'in tuoreehkossa toukokuun profetiapäivityksessä kerrotaan ääri-islamilaisen ISIS-järjestön soluttautumisesta Amerikan maaperälle, jonka varjolla liittohallitus suunnittelee nimeltään pahaenteistä sotilaallista harjoitusta Amerikan läntisiin osavaltioihin kesäksi 2015. Tämä voi olla varautumista poikkeustilaan (Martial Law) kun armeijan joukkoja kuljetetaan halki läntisen Amerikan. Sotaharjoitus on synnyttänyt joissakin osavaltioissa suuttumusta ja pelkoa siitä, että kansalaisvapauksia aiotaan rajoittaa. Turvallisuustilanteen heikkeneminen Yhdysvalloissa alkoi varsinaisesti ISIS'in hiljattaisesta iskusta Muhammed-pilakuvanäyttelyyn Teksasin Garland'issa. Odotettavissa voi olla uusia iskuja lähiaikoina. Ajankohtaisen profetiapäivityksen suomensi: Samuel Korhonen

----------------------------

Mid-East Prophecy Update – May 10th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 10.5.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-05-10.pdf

Tämä on viimeinen profetiapäivitys ennen sunnuntaita 31.5. johtuen Calvary Chapel Kaneohe'n Israelin matkasta. Pastori J.D. puhuu järkyttävästä kiistasta, joka ympäröi tapahtumia pilakuvanäyttelyn ympärillä Teksasin Garland'issa.


- Haluan sanoa nettiseurakunnallemme, että lähdemme Israeliin tulevana torstaina 14.5. ja palaamme 25.5.
- Näin ollen profetiapäivityksiä ei ole ennenkuin sunnuntaina 31.5. Toivomme kuitenkin voivamme laittaa opetukset YouTube'iin.
- Rukoilkaa 68 hengen ryhmämme puolesta; puolet heistä on nettiseurakunnastamme; turvallisuutta, terveyttä ja siunausta.
- Nyt tämänkertaiseen päivitykseen. Aloitan puhumalla siitä, mitä tapahtui viime sunnuntai-iltana pilakuvanäyttelyssä Teksasin Garland'issa.
- Pamela Geller, tapahtuman järjestäjä, on joutunut näköjään kaikista piireistä ankaran hyökkäykseen kohteeksi terrori-iskun provosoimisesta.
- Vaikka molemmat islamilaiset hyökkääjät tapettiin, niin tapahtuma ja hyökkäys ovat olleet sanoinkuvaamattoman kiistelyn aihe.
ISIS threatens controversial blogger Pamela Geller in message boasting of '71 trained soldiers in 15 different states' (ISIS uhkaa kiisteltyä blogisti Pamela Geller'iä viestissä kerskuen, että heillä on '71 koulutettua sotilasta 15 eri osavaltiossa')
”Islamilaisen Valtion isku Amerikassa on vasta alkua ponnistuksillemme perustaa wiliyah (hallinto) vihollisemme sydämeen”, viestissä lukee.
ISIS claims responsibility for cartoon exhibition attack in Texas (ISIS ottaa vastuun iskusta pilakuvanäyttelyyn Teksasissa)
**BREAKING** ALL Military Bases and Installations Raised to FPCON BRAVO - Hiljattaisen ISIS:in iskun myötä Teksasin Garland'issa USNORCOM on nostanut uhkan tasolle FPCON BRAVO, mikä merkitsee, että kaikki tukikohdat ovat korkeammalla turvallisuustasolla. Jos asut lähellä tukikohtaa, huomaat joitakin muutoksia, mutta ne koskevat pääasiassa niitä, jotka asuvat ympärillä, tai työskentelevät tukikohdassa. Suurin osa muutoksista on sisäisiä. Johtuen sotilaskoulutusharjoituksista, joita on ollut käynnissä ja jotka tulevat jatkumaan yli syyskuun, on vain viisasta, että varoitan teitä kaikkia pitämään silmänne auki ja tietämään, kuka alueellanne kuuluu reserviläisiin (state militia).
Anti-Islam politician Geert Wilders plans Prophet Mohammed expo after US shootings (Islamia vastustava poliitikko Geert Wilders suunnittelee Profeetta Muhammed -pilakuvanäyttelyä Yhdysvalloissa tapahtuneiden ammuskelujen jälkeen) Hollantilainen poliitikko haluaa lähettää viestin kahden pyssymiehen hyökättyä Teksasin tapahtumaan, että hän ja toiset puolustavat sananvapautta.
- Puheen ollen Teksasista on toinenkin kiista, joka kiehuu yhden tähden osavaltiossa koskien jotakin sellaista, joka tunnetaan nimellä Jade Helm* (Ks. selitys tälle nimelle lopussa).
‘Jade Helm’ military exercise causing political firestorm in Texas, western states ('Jade Helm' -sotaharjoitus saa aikaan poliittisen tulimyrskyn Teksasissa, läntisissä osavaltioissa) Massiivinen sotilaallinen harjoitus, joka on suunniteltu osavaltioihin poikki Amerikan Lännen, on pannut liikkeelle poliittisen tulimyrskyn useiden Teksasin huippuvirkamiesten kyseenalaistaessa armeijan suunnitelmat – jos vain voisivat rauhoittaa internetin ja harjoitusta ympäröivän suuttumuksen. Seitsemän osavaltion simulaatioharjoitus, joka tunnetaan nimellä “Jade Helm 15”, on suunniteltu täksi kesäksi. Se sisältää harjoituksia yksityisellä ja julkisella maalla – vaikka sellaiset harjoitukset tuskin ovat ainutlaatuisia, niin jopa armeija tunnustaa, että tämän harjoituksen ”koko ja laajuus” asettavat sen erilleen. Vaikka Valkoinen Talo ja Pentagon vähättelevät huolenaiheita, niin se ei ole lopettanut blogien ja twitter-viestien tulitusta, joka varoittaa, että liittohallitus voi olla valmistautumassa ”sotatilalakiin”. ...Teksasin kuvernööri Gregg Abbott pyysi jo Teksasin kansalliskaartia tarkkailemaan harjoituksia virkamiesten kohdattua huolestuneita asukkaita täpötäydessä kaupungintalon kokouksessa. ...Tiistaina, myös Teksasin republikaaniedustaja Louie Gohmert julkaisi pitkän lausunnon sanoen, että hänen toimistonsa on ”hukkumassa” asiaa koskeviin soittoihin. ...Gohmert selitti, että hänen huolensa johtuu tavasta, jolla armeija lähestyy harjoitusta. Hän mainitsi laajalevikkisen kartan, joka tarkentaa ne seitsemän osavaltiota, jotka ovat osa harjoitusta – Kalifornia, Nevada, Utah, New Mexico, Arizona, Colorado ja Teksas. Utah ja Teksas ovat kartassa punaisella ja nimetty ”vihamielisiksi”. Muut osavaltiot kartta nimeää ”salliviksi”, ”taipuvaisiksi vihamielisyyteen” ja ”taipuvaisiksi ystävällisyyteen”. Gohmert sanoi olleensa ”aika pelästynyt”, koska ”vihamielisillä” alueilla on republikaaninen enemmistö, joka 'pitää kiinni pyssyistään ja uskonnostaan' ja uskoo ”Yhdysvaltojen perustuslain pyhyyteen”. Hän sanoi sitä ”loukkaukseksi” paikallisille asukkaille ja kehotti armeijaa muuttamaan lähestymistapaansa ja sävyään. ”Harjoituksen kartta täytyy muuttaa, nimet kartalla täytyy muuttaa ja harjoituksen sävy täytyy täydellisesti rukata, niin että liittohallitus ei tarkoituksella käy sotaa omia osavaltioitaan vastaan”, hän sanoi.
Louie Gohmert Sounds The Alarm About Possible Military Takeover Of Texas (Louie Gohmert antaa hälytyksen mahdollisesta Teksasin sotilaallisesta haltuunotosta)
- Seuraavassa, mihin tällä kaikella pyrin. Tämä tukee monien käsitystä, että jotakin hyvin merkittävää on tapahtumassa.
- Salli minun kiirehtiä sanomaan, että tämä ei mitenkään ole tarkoitettu luomaan pelon henkeä; ennemminkin se on varmasti tarkoitettu luomaan kiireellisyyttä.
- Kiireellisyydellä tarkoitan hetken kiireellisyyttä, koska se liittyy Herran paluuseen seurakunnalleen, jonka todella uskon olevan lähellä.
- Lopetan tämän sanomalla, että mitään tästä ei todella pitäisi tulla yllätyksenä niille meistä, jotka tuntevat Raamatun profetian.
- Syy siihen on, että Jumala on sanonut meille Sanassaan, että nämä asiat alkavat tapahtua juuri ennen tempausta.
- Tarkemmin sanoen Jumala sanoo meille, mitä tulee tapahtumaan, ennenkuin se tapahtuu, jotta kun se alkaa tapahtua, uskoisimme.
Joh. 14:29 Ja nyt minä olen sanonut sen teille, ennenkuin se on tapahtunut, että te uskoisitte, kun se tapahtuu.
Joh. 13:19 Jo nyt minä sanon sen teille, ennenkuin se tapahtuu, että te, kun se tapahtuu, uskoisitte, että minä olen se.
Lk. 21:28 Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.


*) Jade Helm, suomeksi sanatarkasti jaderuori tai jadeohjain (jade on vihreäsävyinen jalokivi) eli Guide Stone eli opaskivi.




Tällainen opaskivimonumentti sijaitsee USA:ssa Georgian osavaltiossa ollen vuonna 1980 pystytetty ”Amerikan Stonehenge”. Se on ilmeisesti ”illujen” työtä ja siihen on kahdeksalla kielellä kaiverrettu ohjeet maailman väestön vähentämiseksi puoleen miljardiin.

http://beforeitsnews.com/alternative/2015/04/jade-helm-decoded-jade-helm-guide-stone-this-is-no-false-flag-video-audio-3139880.html

https://www.youtube.com/watch?v=91SZMmug7HY

1 kommentti:

  1. Kattokaas tää juttu. Tuomio on kuulemma hyvin lähellä Amerikkaa koskien. Julkaistu eilen. Rick Wiles sai viestin Herralta. Jim Bakker haastattelee häntä tuoreesti.

    http://beforeitsnews.com/prophecy/2015/05/new-release-massive-end-times-prophecy-has-just-come-to-pass-and-what-is-about-to-happen-will-leave-you-speechless-videos-2469396.html

    https://www.youtube.com/watch?v=T_OAtiMWGMY

    He [the Lord] said I will give you a nation audience on television just before the judgment strikes America. Jim, nobody has invited me on television until you today. -Rick Wiles

    We’re being overthrown by domestic enemies. We have been infiltrated and taken over from inside. -Rick Wiles

    The Biblical pattern for judgments is drought, famine, pestilence, war. Drought, famine, pestilence, war, that’s the pattern. -Rick Wiles

    The church in America is going underground…very, soon. -Rick Wiles

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com