Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 2. toukokuuta 2015

Last Trumpet Newsletter -- Toukokuu 2015

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta toukokuun 2015 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIV    Issue V    May 2015

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Suuren murheen aika maailmassamme!
(A Time Of Great Sorrow In Our World!)

”Muinoin sinä perustit maan, ja taivaat ovat sinun käsialasi. Ne katoavat, mutta sinä pysyt, ne vanhenevat kaikki kuin vaate; sinä muutat ne, niinkuin vaatteet muutetaan, ja ne muuttuvat. Mutta sinä pysyt samana, eivätkä sinun vuotesi lopu. Sinun palvelijaisi lapset saavat asua turvassa, ja heidän jälkeläisensä pysyvät sinun edessäsi.”

Psalmi 102:26-29

”Nostakaa silmänne taivasta kohti ja katsokaa maata, joka alhaalla on, sillä taivaat katoavat kuin savu ja maa hajoaa kuin vaate ja sen asukkaat kuolevat kuin sääsket, mutta minun autuuteni pysyy iankaikkisesti, ja minun vanhurskauteni ei kukistu.”

Jesaja 51:6

”Odottaessamme autuaallisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä, hänen, joka antoi itsensä meidän edestämme lunastaakseen meidät kaikesta laittomuudesta ja puhdistaakseen itselleen omaisuudeksi kansan, joka hyviä tekoja ahkeroitsee.”

Tiitus 2:13-14


Tässä LTN:n numerossa me tutkimme nykyisen maailman suuntauksia, jotka osoittavat, että me voimme pian kokea suurta surun aikaa maailmassamme. Tällä hetkellä elämme maailmassa, jossa pelko ja ahdistus ovat normi ja on aina olemassa jonkinlainen uhka, jota poliitikot, tiedemiehet ja valtavirran uutismedia kierrättävät. Tämä pelon lietsonta palvelee tarkoitustaan, ja on tärkeää muistaa, että peloissaan oleva väestö on alistuva väestö.

Viime vuosina merkittävät hahmot ovat pyrkineet istuttamaan pelon siemeniä ihmiskunnan sydämiin jatkuvalla rumputulella varoituksia koskien ilmastonmuutosta ja globaalia lämpenemistä. Hyvä esimerkki tästä pelon lietsomisesta tapahtui huhtikuun 18. päivänä 2015, jolloin Amerikan presidentti Barack Obama puhui kansalle valmiilla lausumalla asiasta. ”Vuosi 2014 oli planeetan lämpimin vuosi tilastoissa. Neljätoista 15:sta kaikkein lämpimimmistä vuosista tilastoissa ovat kaikki osuneet tämän vuosisadan 15 ensimmäiselle vuodelle. Tämä talvi oli kylmä osassa maatamme – kuten jotkut Kongressissa muistuttavat – mutta maailmanlaajuisesti, se oli lämpimin koskaan mitattu”, Obama totesi. Hän sitten jatkoi sanoen, ”Ja sillä tosiasialla, että ilmasto on muuttumassa, on erittäin vakavat seuraukset tavalle, miten me elämme nyt. Voimakkaampia myrskyjä. Ankarampaa kuivuutta. Pidempiä maastopalokausia. Maailman huippuilmastotieteilijät varoittavat meitä siitä, että ilmastonmuutoksella on jo vaikutuksia ilmaan jota lapsemme hengittävät. Viime viikolla, lääkintöhallitus ja minä puhuimme julkisten asiantuntijoiden kanssa siitä miten ilmastonmuutos on jo vaikuttamassa potilaisiin eri puolilla maata. Pentagon sanoo, että ilmastonmuutos aiheuttaa välittömiä riskejä myös meidän kansalliselle turvallisuudelle.” (1) Kun me tarkastelemme Obaman sanoja, se varmasti näyttää siltä, että hän on hyvin huolissaan ilmastonmuutoksesta. Silti, hänen huolensa ei ole tarpeeksi merkittävää pakottaakseen hänet muuttamaan omaa käyttäytymistään mielekkäällä tavalla. Itseasiassa, on raportoitu, että Barack Obaman lentomatka Everglades'iin Floridan osavaltioon, joka toteutui huhtikuun 22. päivänä 2015, Maapallopäivän (Earth Day) kunniaksi, kulutti yli 9,000 gallonaa (1 gallona = 3,8 litraa) polttoainetta ja vapautti valtavan saastemäärän ilmakehään. (2)

Olen sitä mieltä, että jos ilmastonmuutos on todellakin niin vakava ongelma kuin tiedemiehet ja poliitikot väittävät, ei ole olemassa oikeudenmukaista ratkaisua sen ratkaisemiseksi. Kuitenkin minä uskon, että tulevaisuudessa tulee olemaan voimakkaita yrityksiä rajoittaa ihmisen toimintaa rajulla ja järkyttävällä tavalla. Viime kädessä on kyse hallinnasta, ja jos sinä voit vakuuttaa massat että he luopuvat vapauksistaan planeetan pelastamiseksi, niin monet ihmiset noudattavat tällaisia vaatimuksia.

Meille usein sanotaan, että yksi syy sille miksi maailma kokee ilmastonmuutosta, on se, että planeetalla on liian paljon ihmisiä. Raportissa, joka julkaistiin lokakuussa 2014, tiedemiehet valittivat sitä seikkaa, että mikään ei tunnu toimivan pysäyttääkseen maailman väestönkasvun. Raportin tiivistelmässä, joka on julkaistu Kansallisen tiedeakatemian pöytäkirjojen avulla (by the Proceedings of the National Academy of Sciences), kirjoittajat lausuvat: ”Planeetan suuri, kasvava, ja ylikuluttava ihmisväestö, erityisesti nousussa oleva varakas ainesosa, on nopeasti murentamassa monia maapallon luonnon ekosysteemejä. Kuitenkin yhteiskunnan ainoa todellinen poliittinen keino vähentää ihmisväestöä inhimillisesti on kannustaa alhaisempaan hedelmällisyyteen asukasta kohden. Kuinka kauan syntyvyyden vähentäminen voisi kestää saadakseen aikaan merkittävää vaikutusta? Me tutkimme erilaisia skenaarioita maailman ihmisväestön muutokselle vuoteen 2100 saakka muokkaamalla syntyvyys- ja kuolleisuusasteita (sekä pitkäaikaisia että lyhyen aikavälin toimia) määritelläksemme uskottavan tuloshaarukan. Jopa yhden lapsen politiikan asettaminen voimaan maailmanlaajuisesti ja katastrofaaliset kuolontapahtumat johtaisivat silti todennäköisesti 5-10 miljardiin ihmiseen vuoteen 2100 mennessä.” (3) Professori Barry Brook Adelaide'n yliopistosta Australiassa, joka oli osallisena raportissa, väitti, ettei edes viiden vuoden globaali sota tekisi tarpeeksi väestön vähentämiseksi. ”Olimme yllättyneitä että viiden vuoden WW3-skenaario, jäljitellen samaa osuutta ihmisistä joita surmattiin ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa yhteensä, osoitti hädintuskin täplää ihmisväestön kehityskaaressa tällä vuosisadalla.” (4) Professori Corey Bradshaw, myöskin Adelaide'n yliopistosta, edelleen selitti heidän havaintojaan. ”Globaali väestö on kasvanut niin nopeasti viime vuosisadan kuluessa, että noin 14 prosenttia kaikista ihmisistä, joita on koskaan ollut olemassa, ovat yhä tänä päivänä elossa. Se on vakavaksi tekevää tilastotietoa. Tätä pidetään kestämättömänä eri syistä johtuen, eikä vähiten kyetäksemme ruokkimaan kaikki ihmiset yhtä hyvin kuin vaikutus ilmastoon ja ympäristöön.”, professori Bradshaw sanoi. (5) Jos luemme rivien välistä, on ilmeistä, että nämä tiedemiehet ja monet heidän kaltaisensa uskovat että maapallon väestöä täytyy radikaalisti vähentää ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Vaikkakin he ovat haluttomia tullakseen suoraan ulos ja sanomaan sen ääneen, vihjaus on selvä; miljardien ihmisten on kuoltava, jotta maapallo saataisiin ”kestäväksi”.

Tulevaisuudessa ilmastonmuutosta voitaisiin käyttää tekosyynä rajoittamaan voimakkaasti elintarviketyyppejä joita ihmisten sallitaan kuluttavan. Erityisesti tutkijat uskovat, että liha- ja maitotuotteiden kulutusta on vähennettävä huomattavasti. ”Katastrofaalisen lämpenemisen estäminen riippuu liha- ja maitotuotteiden kulutuksen torppaamisesta, mutta maailma tekee hyvin vähän tämän eteen. Paljon ollaan tehty koskien metsien hävittämistä ja liikennettä, mutta on valtava aukko karjankasvatusalalla. On olemassa syvää haluttomuutta sitoutua johtuen vastaanotetusta viisaudesta, ettei ole hallitusten ja kansalaisyhteiskunnan tehtävä tunkeutua ihmisten elämiin ja kertoa heille mitä syödä”, totesi Rob Bailey, johtava tekijä raportissa, jonka julkaisi ajatushautomo nimeltään Chantham House. (6) Vastaavassa lausunnossa, Brigitte Alarcon, elintarvikepolitiikan virkamies World Fund For Nature'n Yhdistyneen kuningaskunnan osastossa, oli sanonut, ”Meidän LiveWell-projekti on osoittanut, että voimme leikata neljäsosan meidän ilmastopäästöistä jotka ovat peräisin Euroopan elintarvikehuoltoketjusta syömällä enemmän palkokasveja, hedelmiä, ja vihanneksia, sekä vähentämällä meidän lihankulutusta. Kansallisten hallitusten pitäisi parantaa elintarvikekoulutusta kannustamaan terveellisiä ruokailutottumuksia ja ympäristön kestävyyttä ensimmäisenä askeleena.” (7)

Tutkijat ovat myös vaatineet, että toimiin on ryhdyttävä kieltämään fossiiliset polttoaineet. ”Jos olemme edelleen fossiilisten polttoaineiden taloudessa 50 vuoden päästä, ei ole toivoa tehdä mitään ilmastonmuutoksen suhteen. Se tulee vallitsemaan täällä niin dramaattisella tavalla, ettemme tunnista planeettaamme jolla olemme”, julisti professori Anthony Barnosky, Kalifornian yliopistosta Berkeley'ssa. (8) Tietenkin, jos fossiiliset polttoaineet kiellettäisiin tänään, se aiheuttaisi suunnattomia vaikeuksia useimmille ihmisille. Valtaosa autokannasta tänä päivänä kulkee yhä bensiinillä, ja monet meidän sähkövoimaloistamme toimivat hiilen avulla. Jos nämä voimalat suljettaisiin, on epätodennäköistä, että energialähteet, jotka jäävät jäljelle, kuten aurinko- ja tuulivoima, olisivat riittäviä hoitamaan väestön sähköntarpeita yleensä.

Kiinnostavaa kyllä, jotkut tutkijat ovat tehneet väitteen, että on liian myöhäistä pysäyttää ilmastonmuutos. ”Tällä hetkellä hallitusten pyrkimykset kasvihuonekaasujen päästöjen rajoittamiseksi hiilidioksidin päästökauppa -järjestelmillä sekä uusiutuvien ja kestävien energialähteiden edistämiseksi ovat luultavasti liian myöhäisiä pysäyttämään väistämätöntä globaalin lämpenemisen trendiä”, sanoi vuoden 2012 raportti, jonka julkaisivat Jasper Knight Wits -yliopistosta Johannesburg'issa, Etelä-Afrikassa, sekä Stephen Harrison Exeter'in yliopistosta Englannissa. (9) Samoin ilmastotieteilijä NASA'n Goddard -instituutissa avaruustutkimusta varten (NASA Goddard Institute for Space Studies), nimeltään Gavin Schmidt, on myöskin väittänyt, että on liian myöhäistä estää globaalia lämpenemistä ja ilmastonmuutosta. ”Aikataulut valtamerissä, maalla, jäätiköillä tarkoittavat, että emme tule näkemään ilmaston lämpenemisen peruuntumista vuosisatoihin. Joten meidän valintamme eivät koske globaalin lämpenemisen pysäyttämistä tai sen jatkamista, vaan niissä on oikeastaan kyse ilmastonmuutoksen vaikutuksen hillitsemisestä”, Schmidt sanoi. (10)

Kun poliitikot ja tiedemiehet puhuvat ilmastonmuutoksen pysäyttämisestä, meidän on huolellisesti mietittävä mitä he oikeastaan tarkoittavat. Se on varmasti selvää, että jos ympäristöekstremistien sallittaisiin saada heidän keinonsa käyttöön, niin silloin maailman väestöä supistettaisiin, perhekokoja rajoitettaisiin, elintarviketyypit, joita meidän sallitaan syödä, olisivat tiukasti säänneltyjä, ja meidän automme otettaisiin pois tai tehtäisiin käyttökelvottomiksi. Silti totuus on, että vaikka kaikki nämä toimenpiteet toteutettaisiin, se ei pelastaisi tätä planeettaa, jota me tällä hetkellä asutamme. Jesajan luvusta 51:6 me luemme, ”Nostakaa silmänne taivasta kohti ja katsokaa maata, joka alhaalla on, sillä taivaat katoavat kuin savu ja maa hajoaa kuin vaate ja sen asukkaat kuolevat kuin sääsket, mutta minun autuuteni pysyy iankaikkisesti, ja minun vanhurskauteni ei kukistu.” Samalla tavalla Jeesus kertoo meille Markuksen evankeliumin luvussa 13:31, ”Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa.” Joka tapauksessa, meidän ei tarvitse pelätä, kun me kuulemme jatkuvaa pulinaa globaalista lämpenemisestä ja ilmastonmuutoksesta. Sillä kuten apostoli Paavali kirjoitti Toisen Timoteuskirjeen luvussa 1:7, ”Sillä Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden hengen.”

Kreikka siirtyy lähemmäksi konkurssia! (Greece Moves Closer To Default!)

Tällä hetkellä tiedämme, että monet maat ympäri maailman kärsivät taloudellisesta murheesta. Silti tällaiset ongelmat näkyvät selvimmin eurooppalaisessa Kreikan kansakunnassa. Viime päivinä monet ekonomistit ja talousasiantuntijat ovat varoittaneet, että Kreikan hallitus saattaa pian olla konkurssitilassa kun se ei enää kykene maksamaan maansa velkoja. On raportoitu, että Kreikan julkinen velka saavutti hätkähdyttävän 177 prosentin tason maan bruttokansantuotteesta vuonna 2014. (11) Tämä tilanne on saanut Peter Kazimir'in, joka on Slovakian valtiovarainministeri, julistamaan näin: ”Kreikka on siirtymässä yhä lähemmäksi kuilua.” (12)

Keskellä spekulaatiota, että se voisi olla vain päivien tai viikkojen kysymys ennenkuin Kreikan hallitukselta loppuu valtion kassavarat, pankkien asiakkaat pienessä maassa ovat vetämässä valtavia määriä rahaa pois heidän pankkitileiltään. Itseasiassa Kreikan pankit ovat olleet pakotettuja korvaamaan noin 74 miljardin euron arvosta menetettyjä talletuksia Euroopan keskuspankin, tai EKP:n, varoilla viime päivinä. (13) Reaktiona EKP:n virkailijat ovat vihjanneet, että he saattavat pian katkaista rahoituksen näille pankeille, jotka ovat toistaiseksi hyvin epävakaalla pohjalla. Tällainen toiminta johtaisi väistämättä vararikkoon ja kyseisten pankkien sulkemiseen. ”Ilman Euroopan viranomaisten tukea, uskomme, että näiden kreikkalaispankkien konkurssi näyttää väistämättömältä seuraavien kuuden kuukauden sisällä”, sanoi luottoluokituslaitos Standard and Poor's. (14)

Yrityksessä kyhätä kokoon tarpeeksi varoja tulevan maksun suorittamista varten Kansainväliselle valuuttarahastolle, tai IMF:lle, presidentin asetus julkaistiin huhtikuussa 2015, joka vaati, että kaikki valtion omistamat yksiköt siirtävät heidän koko kassavarantonsa valtion keskuspankkiin. ”Keskeiset hallinnon yksiköt ovat velvoitettuja tallentamaan kassavaransa sekä siirtämään määräaikaistalletusvaransa tileilleen Kreikan keskuspankissa”, asetus vaati. (15)

Viime kädessä, taloudellinen suru Kreikassa voisi lopulta pakottaa maan jättämään Euroopan Unionin. Raportin mukaan, joka julkaistiin huhtikuun alussa 2015, Kreikan uusi vasemmistolainen hallitus, joka tunnetaan Syriza-puolueena, on työstänyt valmiussuunnitelmaa joka mahdollistaisi heidät palaamaan drakma -rahayksikköön euron sijasta. ”Me suljemme pankit ja kansallistamme ne, ja sitten laskemme liikkeelle velkakirjoja jos meidän on pakko, ja me kaikki tiedämme, mitä se tarkoittaa. Se mitä me emme tee on tulla Euroopan Unionin suojelualueeksi”, sanoi nimeämätön valtion virkamies, jota siteerattiin raportissa. (16)

Samaan aikaan Kreikan valtiovarainministeri, Yanis Varoufakis, on varoittanut että hänen maansa lähtö Euroopan Unionista aiheuttaisi kaaosta kaikkialla Euroopassa. ”Jokainen, joka leikittelee ajatuksella leikata pois osia euroalueesta toivoen, että muut selviävät, leikkii tulella. Jotkut väittävät, että muu Eurooppa on ollut erillään Kreikasta ja että EKP:llä on välineitä käytössään amputoidakseen Kreikan, jos tarvetta on, polttaa haavan, ja sallii muun euroalueen valittavan. Epäilen hyvin vahvasti, että näin on”, Varoufakis totesi. Hän myöhemmin jatkoi sanomalla, ”Heti kun ihmisten mieliin tulee ajatus, että rahaliitto ei ole ikuinen, spekulointi alkaa... Kuka on seuraava? Tämä kysymys on liuotin jokaiselle rahaliitolle. Ennemmin tai myöhemmin se alkaa nostamaan korkoja, poliittisia jännitteitä, ja pääomapakoa.” (17)

On varmasti totta, että jos Kreikka laiminlyö velkansa ja jättää Euroopan Unionin, niin muut heikentyneet kansakunnat voisivat seurata esimerkkiä pian sen jälkeen. Espanja, Portugali, ja Italia ovat myös kärsineet taloudellisesta murheesta viime vuosina, ja kun elät globalistisessa yhteiskunnassa kera globaalin talouden, niin vararikon ja velkojen laiminlyönnin dominoefektillä voisi olla erittäin vakavat ja odottamattomat seuraukset. Uskon, että kaikki maailman taloudet tulevat lopulta kaatumaan, ja kun näin tapahtuu, uusi globaali talousjärjestelmä tullaan perustamaan käteisvapaan rahajärjestelmän myötä.

Inhottava lintuinfluenssa-aalto! (A Nasty Avian Flu Outbreak!)

Tänä päivänä ja tässä ajassa me kuulemme tautien puhkeamisista tasaisin väliajoin. On aina puhuttu viruksista, tartuntataudeista, ja sairauksista, jotka vaikuttavat ihmisiin, eläimiin, tai molempiin. Tällä hetkellä Yhdysvaltoja koettelee vaikea lintuinfluenssa-aalto, jolla on ollut kielteinen vaikutus lukuisiin siipikarjatiloihin. ”Kenelle tahansa, jolla on siipikarjatoimintaa – suurta tai pientä, omistatpa satoja lintuja tai vain yhden linnun, tämän pitäisi olla herätyskutsu”, totesi Randy Olson, toiminnanjohtaja Iowan siipikarjayhdistyksessä. (18) Lintuinfluenssakanta, joka nyt aiheuttaa tuhoa siipikarjatiloilla, tunnetaan nimikkeellä H5N2, ja virus pystyy tappamaan koko lintuparven vain 48 tunnissa. Tähän mennessä virusta on löydetty Arkansasin, Wisconsinin, Kansasin, Minnesotan, Montanan, Pohjois-Dakotan, ja Etelä-Dakotan osavaltioista ja on saanut kuvernööri Scott Walker'in julistamaan hätätilan Wisconsinin osavaltioon. (19)

Tähän mennessä, Iowa on ollut yksi kovimmin isketyistä osavaltioista. Itseasiassa H5N2-viruksesta on tullut sellainen ongelma Iowassa, että siitä raportoitiin huhtikuussa 2015, kun yksi siipikarjatoimija, nimeltään Sonstegard Foods Company joutui lopettamaan 3.8 miljoonaa kanaa. ”Kävimme läpi suurta vaivaa estääksemme lintujamme saamasta lintuinfluenssaa, mutta huolimatta parhaista yrityksistämme voimme nyt vahvistaa, että monet linnuistamme ovat testauksessa osoittautuneet positiivisiksi lintuinfluenssalle”, Sonstegard Foods sanoi lausunnossaan. (20) Kalkkunatiloihin on myös isketty voimakkaasti, ja tämä on johtanut yli kahden miljoonan kalkkunan eliminointiin. (21) On sanomattakin selvää, että asiantuntijat ja teollisuuden sisäpiiriläiset ovat ilmaisseet syvän huolestuneisuutensa nykyisestä aallosta, joka voi kestää jonkin aikaa. ”Tämä ei ole tauti jonka kanssa voimme elää ja omata kestävän ja kilpailukykyisen kalkkunateollisuuden”, selitti Carol Cardona, lintuinfluenssa-asiantuntija Minnesotan yliopistosta. (22) Puhuessaan siipikarjatilallisista joihin vaikutetaan tällä tautiaallolla, Minnesotan kalkkunankasvattajien yhdistyksen toiminnanjohtaja oli sanonut, ”Tämä on erilainen juttu kuin laskevat markkinat. Sillä on vakavia taloudellisia vaikutuksia niille kasvattajille, joita tauti on koskettanut. Mutta sillä on myöskin emotionaalinen vaikutus.” (23) Jos kulkutauti, jota kutsutaan nimellä H5N2, edelleen kukoistaisi huomattavan ajan, se voisi asettaa lisäpainetta Amerikan elintarvikehuollolle, joka jo nyt kamppailee vaikeuksien kanssa, joita on aiheuttanut pitkään kestänyt kuivuus Kalifornian osavaltiossa.

Kolmannen maailman olosuhteet Kaliforniassa! (Third World Conditions In California!)

Tähän mennessä useimmat ihmiset ovat kuulleet kuivuudesta Kalifornian osavaltiossa, joka on jatkunut yhtäjaksoisesti neljä vuotta. Silti edelleen uusia raportteja nousee pintaan, jotka osoittavat, että tämän kuivuuden vaikutukset ovat muuttaneet tapaa jolla monet ihmiset elävät elämäänsä. Raportin mukaan, joka julkaistiin huhtikuun 17:ntenä 2015, enemmän kuin tuhat vesilähdettä Kalifornian osavaltiossa on ehtynyt. Joissakin kuivuudesta kärsineissä yhteisöissä, vesihanat ovat kuivina, ja jotkut ihmiset ovat turvautuneet käyttämään hätävarasuihkuja, jotka on rakennettu julkisilla alueilla, kuten kirkkojen parkkipaikoilla. Tällainen kehityskulku sai Andrew Lockman'in, energiaviraston johtajan Tulare'n piirikunnassa julistamaan, ”Olosuhteet ovat kuin kolmannen maailman maassa.” (24) Kuivuuden seurauksena, viljelijät ovat joutuneet poraamaan syvempiä kaivoja, ja viranomaiset ovat nyt huolissaan siitä, että tällainen taktiikka tulee kuivattamaan pohjavedet alueella liian nopeasti. ”Tarve jota me asetamme pohjavesiin ja syvään kallioperäporaukseen, jota on käynnissä hälyttävän nopeassa tahdissa, on todella pelottavaa. Ihmiset ovat todella huolissaan siitä, ettemme pysty löytämään vettä pohjavesijärjestelmästä enää kovinkaan kauan aikaa. Olemme hyödyntämässä sen keinon liian nopeasti”, sanoi Tricia Blattler, Tulare'n piirikunnan maatilaviraston toiminnanjohtaja. (25)

Koska kuivuus jatkuu, kalifornialaisilla on pian edessään merkittävät pakolliset leikkaukset veden käytössä. Tämä sisältää varakkaiden asuttaman Beverly Hills'in kaupunginosan, joka on nyt saamassa määräyksen vähentää veden kulutusta 36 prosentilla helmikuun loppuun 2016 mennessä. Muut yhteisöt ympäri osavaltiota kamppailevat myöskin mertkittävien vedenkäyttösupistusten kanssa. (26) Vaikka osavaltion virkailijat kiirehtivät löytääkseen ratkaisun osavaltiota koskevalle kuivuudelle, näyttelijä William Shatner on ehdottanut melko outoa ratkaisua. ”Haluan 30 miljardia dollaria... rakentaakseni vesiputken kuten Alaskan putki. Sanokaamme, vesiputki Seattle'sta – paikasta, jossa on paljon vettä. Siellä on liian paljon vettä”, Shatner sanoi. Myöhemmin hän jatkoi sanomalla, ”He kertovat meille että siellä on jäljellä vuoden vesivarastot. Jos ensi vuonna ei sada, niin mitä 20 miljoonaa ihmistä maailman leipäkorissa tekevät?” Ehdotettua putkea käytettäisiin sitten täydentämään vesivarastoja Lake Mead -patojärvessä, joka sijaitsee Nevadan ja Arizonan osavaltioissa, ja tarjoaa paljon vesihuoltoa varten Arizonan, New Mexicon, ja Kalifornian osavaltioissa. (27) Vaikka Shatner'in idea on epäkäytännöllinen ja se on erittäin epätodennäköistä, että se tulee koskaan toteutumaan, se osoittaa, kuinka epätoivoinen tilanteesta on tullut. ”Kalifornia ja muu osa Länsi-Yhdysvalloista on nyt siinä pisteessä, missä he eivät todellakaan voi sivuuttaa ajatuksia, joita joskus olisi pidetty suorastaan typerinä”, sanoi Pohjois-Kalifornian vesiyhdistyksen entinen johtaja, Rich Glob. (28)

Viime kädessä se on Jumala, joka hallitsee säätä ja sadetta. Vaikka tiedemiehet kuuluttavat, että sellainen kuivuus, jota me nyt näemme Kaliforniassa, on ilmastonmuutoksen aiheuttama, ne meistä, jotka uskovat Raamattuun tietävät, että parasta, mitä voimme tehdä kuivuusjakson aikana, on katua ja rukoilla armoa. Kolmannen Mooseksenkirjan luvussa 26:3-4 Jumala ohjeistaa meitä, ”Jos te vaellatte minun säädöksieni mukaan ja noudatatte minun käskyjäni ja pidätte ne, annan minä teille sateen ajallansa, niin että maa antaa satonsa ja kedon puut kantavat hedelmänsä.”

Hillary Clinton haluaa muuttaa Amerikan! (Hillary Clinton Wants To Change America!)

Viimeisten kuuden vuoden aikana, Amerikan Yhdysvallat on läpikäynyt muodonmuutoksen. Kun Barack Obama pyrki presidentiksi, hän lupasi muutosta, ja muutoksen hän saikin aikaan. Sulkemalla pois kaikki odottamattomat olosuhteet mikä sallisi Obaman jatkaa virassaan, hänen presidenttikautensa päättyy tammikuun 20. päivänä 2017. Kun pääsemme lähemmäs tätä päivää, olen kuullut monien ilmaisevan helpotusta sillä ajatuksella että Obama jättää presidentin virka-asunnon. Yleinen mielipide näyttää olevan, että kuka hänen tilalleen tulisikin, hän (he or she) ei varmasti ole huonompi kuin Barack Obama. Silti on olemassa yksi henkilö, josta voisin ajatella huonompaa presidenttiä, ja tuo henkilö on Hillary Clinton.

Huhtikuun 12:ntena 2015, entinen maan ensimmäinen nainen, New Yorkin osavaltion senaattori, ja Yhdysvaltain ulkoministeri ilmoitti ehdokkuudestaan Yhdysvaltain presidentiksi vuoden 2016 vaaleissa. ”Olen pyrkimässä presidentiksi. Joka päivä amerikkalaiset tarvitsevat mestarin. Ja haluan olla tuo mestari. Joten olen lähtemässä tien päälle ansaitakseni äänenne – koska se on sinun tilaisuutesi. Ja toivon että liitytte minuun tällä matkalla”, Mrs. Clinton sanoi lausunnossaan. (29)

Jos Clinton valittaisiin Yhdysvaltain presidentiksi, hän toivoo tuovansa oman muutosbrändin tähän maahan. Yksi hänen tavoitteistaan on tehdä aborteista helpommin saatavissa olevia naisille. ”Aivan liian monilta naisilta evätään pääsy lisääntymisterveydenhuoltoon ja turvalliseen synnytykseen, ja lait eivät merkitse paljon, jos niitä ei panna täytäntöön. Oikeuksien pitää olla olemassa käytännössä – ei ainoastaan paperilla”, Clinton oli sanonut artikkelissa, joka julkaistiin huhtikuun 23. päivänä 2015. Lisäksi hän jatkoi sanoen, ”Lakeja on tuettava resursseilla ja poliittisella tahdolla. Ja syvälle juurrutettuja kulttuurimalleja, uskonnollisia vakaumuksia, ja rakenteellisia vääristymiä on korjattava.” (30) Meidän on kiinnitettävä erityistä huomiota hänen sanoihinsa. Tässä edellä siteeratussa lausunnossa, Hillary Clinton ei ole ainoastaan vaatimassa sitä, että abortit täytyy olla helpompipääsyisiä naisille, vaan hän on vaatimassa, että monien amerikkalaisten uskonnollisia vakaumuksia on muutettava! Kuinka hän aikoo määrätä nämä muutokset Amerikan kansalle jää nähtäväksi, joskin ajattelen että on turvallista sanoa, että emme haluaisi saada sitä selville. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Clintonin diktatooriset taipumukset ovat nostaneet rumaa päätään. Puhuessaan varainkeruutilaisuudessa kesäkuussa 2004, Clinton sanoi yleisölleen, ”Monet teistä olette melko hyvin erossa siitä... veronalennukset ovat saattaneet auttaa teitä. Sanomme, että Amerikan saamiseksi takaisin raiteilleen, me tulemme todennäköisesti keskeyttämään tuollaisen ja emme anna alennuksia teille. Meidän täytyy ottaa edut pois teiltä yhteisen hyvän vuoksi.” (31)

Lopuksi, on aivan selvää, että elämme vaarallisia aikoja, ja monet uutisjutut, joista me kuulemme tänä päivänä, ovat vaikeita sietää. Joskus näyttää siltä, että tässä maailmassa ei ole mitään toivoa, mutta huolimatta aikamme olosuhteista, niillä, jotka palvelevat Jumalaa, on suuri toivo, jota ei kukaan voi viedä meiltä pois. Tiituksen luvussa 2:13-14 apostoli Paavali kirjoittaa, ”Odottaessamme autuaallisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä, hänen, joka antoi itsensä meidän edestämme lunastaakseen meidät kaikesta laittomuudesta ja puhdistaakseen itselleen omaisuudeksi kansan, joka hyviä tekoja ahkeroitsee.” [Samuel taitaa vihjata pikaiseen uskovien ylösottoon. Suom. huom.] Jos haluat saada tämän suuren toivon, ja et ole vielä kokonaan omistanut elämääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kiitokset kaikille teille jalomielisestä tuestanne tälle ministeriölle. Ystävällisyydestänne johtuen, me voimme tehdä sitä mitä me teemme, ja olemme hyvin kiitollisia voidessamme palvella teitä. Jos sinulla on mitä tahansa rukouspyyntöjä, älä epäröi lähettää niitä meidän suuntaan. Me suomme aina kullekin esirukouspyynnölle yksilöllistä huomiota, ja me tiedämme, että Jumalamme kuulee jokaisen rukouksen. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The White House, April 18, 2015, By Barack Obama, http://whitehouse.gov.
02. CBS Local News, April 22, 2015, By CBS Local News, Washington, D.C., http://washington.cbslocal.com.
03. Proceedings of the National Academy Of Sciences, September 14, 2014, By Corey J. A. Bradshaw and Barry W. Brook, http://pnas.org.
04. The Guardian, October 28, 2014, By Mark Tran, http://theguardian.com.
05. Ibid.
06. The Guardian, December 2, 2014, By Damian Carrington, http://theguardian.com.
07. Ibid.
08. Times Union, April 22, 2015, By Carolyn Lochhead, http://timesunion.com.
09. ABC News, October 26, 2012, By Lee Dye, http://abcnews.go.com.
10. Vancover Sun, April 17, 2015, By Gerry Bellett, http://vancouversun.com.
11. The Telegraph, April 15, 2015, By Mehreen Khan, http://telegraph.co.uk.
12. Ibid.
13. The Independent, April 22, 2015, By Ben Chu, http://independent.co.uk.
14. The Telegraph, April 21, 2015, By Mehreen Khan, http://telegraph.co.uk.
15. The Telegraph, April 20, 2015, By Mehreen Khan, http://telegraph.co.uk.
16. The Telegraph, April 2, 2015, By Ambrose Evans-Pritchard and Mehreen Khan, http://telegraph.co.uk.
17. Reuters News Service, April 19, 2015, By Elisabeth O’Leary and Phil Berlowitz, http://reuters.com.
18. The Des Moines Register, April 20, 2015, By Donnelle Eller, http://desmoinesregister.com.
19. Ibid.
20. USA Today, April 21, 2015, By Aamer Madhani, http://usatoday.com.
21. Ibid.
22. Ibid.
23. Ibid.
24. Bloomberg News, April 17, 2015, By Alison Vekshin, http://bloomberg.com.
25. Ibid.
26. The Guardian, April 18, 2015, By Joanna Walters, New York, NY, http://theguardian.com.
27. The Christian Science Monitor, April 22, 2015, By Daniel Wood, http://csmonitor.com.
28. Ibid.
29. The New York Times, April 12, 2015, By Amy Chozick, http://nytimes.com.
30. The Daily Caller, April 23, 2015, By Kerry Picket, http://dailycaller.com.
31. Snopes, Marxist Quotes from Hillary Clinton, http://snopes.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com