Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Itsen evankeliumi ja globaali PEACE -suunnitelma

Tässä kaksi Samuel Korhosen suomentamaa Roger Oakland'in kommentaaria tältä keväältä, jotka paneutuvat kristittyjä koskevaan lopunajan eksytykseen. Ensimmäisessä kirjoituksessa kerrotaan Saatanan ovelasta juonesta muuttaa jumalakeskeinen evankeliumi vääräksi ihmiseen itseensä keskittyväksi evankeliumiksi. Toisessa Oakland'in jutussa paljastetaan pastori Rick Warren'in pienehkö muutos hänen alkuperäiseen PEACE -suunnitelmaansa, jonka tavoitteena on ”Jumalan valtakunnan perustaminen” maaplaneetalle seurakuntakasvun menetelmillä ja eri uskontojen vuoropuhelulla mikä luo profetoidun maailmanuskonnon Antikristuksen hallintakaudelle.

------------------------------

ITSEN EVANKELIUMI
 
Commentary by Roger Oakland
Understand The Times International: Roger Oakland Ministries
1.800.689.1888

Minkä tahansa paikallisen kirjakaupan psykologian osastolla saatavissa olevien kirjojen pikainenkin tarkastelu vahvistaa sen tosiasian, että ”itsetuntoa (self-empowerment)” mainostetaan avaimena ihmiskunnan tulevaan eloonjäämiseen. On julkaistu lukemattomia ”itseen” keskittyviä kirjoja, kirjoja ”itsetietoisuudesta”, ”itsemääräämisoikeudesta”, ”omahoidosta (self care)”, ”itsensä hyväksymisestä” ja tietysti ”itsetunnosta”. Meistä on epäilemättä tullut ”itse-sukupolvi”.

Lisäksi on myös lukuisia ”inhimillisen potentiaalin” työpajoja, seminaareja ja viikonloppuretriittejä, jotka tarjoavat yksilöille henkilökohtaisen polun hengelliseen avautumiseen (unfoldment), rauhaan, voimaan ja vaurauteen. ”Voit olla suurempi, kuin luulet”, tai ”visualisoi unelmasi todeksi”, tai sinä voit ”nimetä sen ja vaatia sen”. Popularisoidaan myös terapioita ja tekniikoita, jotka auttavat sinua löytämään kuinka luoda henkilökohtainen voima ja positiivinen suunta elämällesi. Yleensä ”itsen” evankeliumi julistaa: ”Sinä ansaitset sen. Älä murehdi, mitä toiset ajattelevat. Jos se tuntuu hyvältä, se on OK.”

Halu rakastaa omaa itseään ei varmasti ole uutta. Genesis kertoo, mitä tapahtui kohta ihmisen lankeemuksen jälkeen. Jumala oli luonut Aadamin ja Eevan, ensimmäisen miehen ja ensimmäisen naisen. Heidät oli luotu, koska Jumala halusi, että hänellä olisi rakastava suhde heidän kanssaan. Mutta sensijaan, että olisi pakottanut suhteeseen, Jumala antoi ensimmäisille ihmisille vapaan tahdon valita halusivatko he, vai eivät, rakastaa Luojaansa kokeessa olla kuuliaisia Hänelle. He eivät saaneet syödä hyvän ja pahan tiedon puusta. Jos he söisivät, niin tottelemattomuuden seuraus olisi fyysinen kuolema.

Raamattu kertoo, että Saatana ilmestyi Eevalle Eedenin paratiisissa ja houkutteli hänet olemaan tottelematon Jumalalle. Aadam seurasi ja söi myös puun hedelmästä. Aadamin ja Eevan tottelemattomuuden tuloksena se sopusointuinen suhde, joka heillä oli Jumalan kanssa, katkesi. He eivät olleet enää jumalakeskeisiä. Heistä tuli väittömästi itsekeskeisiä.

Valhe, jota Saatana käytti viettelemään Eevan, keskittyi lupauksen ympärille, että ihmisellä on saatavana rajattomat mahdollisuudet, kun hän lähtee ”itsensä toteuttamisen” tielle ja hylkää yhteyden Jumalan kanssa. Valhe, jota Saatana käytti paratiisissa niin kauan sitten, on sama taktiikka, jota hän käyttää tänä päivänä.

Eivätkä krisitityt ole mitenkään immuuneja Saatanan ovelille juonille. Itseä rakastavia, itseä palvelevia, itsekeskeisiä, makeita lupauksia itsen menestyksestä pitäisi karttaa kuin ruttoa, jos aiomme olla Jeesuksen Kristuksen seuraajia. Jeesus sanoi selvästi: ”Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon joka päivä ristinsä ja seuratkoon minua.” [1]


[1]  Luukas 9:23

----------------------------

KOLMIJALKAISEN TUOLIN SUUNNITELMA

Commentary by Roger Oakland
Understand The Times International: Roger Oakland Ministries
1.800.689.1888

Tässä uutisotsikko: ”Warren haastaa baptisteja edistämään rauhaa maailmanlaajuisesti alkaen Teksasista.” [1] Pastori Rick Warren oli juuri pitänyt pääpuheen Teksasin baptistien vuosikokouksessa kehottaen kristittyjä ”perustamaan Jumalan valtakunnan” maaplaneetalle.

Pastori Warren tunnetaan kolmijalkaisen tuolin suunnitelmastaan, jonka tarkoitus on toteuttaa hänen globaali PEACE -suunnitelmansa. Warren sai tietää sellaisesta suunnitelmasta Peter Drucker'ilta, tunnetulta konsultilta, joka mainosti markkinavetoiseen kristinuskoon perustuvia seurakuntakasvun menetelmiä.

Warren'in kolmijalkaisessa tuolissa on kolme jalkaa – ne kolme jalkaa ovat liike-elämä, hallitus ja seurakunta/kirkko. [2]

Jumalan valtakunnan perustaminen maaplaneetalle on yksi PEACE -suunnitelman ja päämäärätietoisen suunnitelman (Purpose Driven Plan) päämääristä. Voidaan todistaa, että Warren'in päämäärätietoinen suunnitelma ja esiintuleva kirkko ovat samankaltaisia. Molemmat suunnitelmat toimivat yhdessä eri uskonnoista olevien ihmisten kanssa, jotka yhdistyvät yhteiselle asialle tekemään hyvää. Tämä on mielenkiintoista pastori Warren'in aikaisempien lausuntojen valossa, että hän voi toimia yhdessä niiden kanssa, joilla on eri uskonto ja käsitykset, kuten muslimit, homot ja roomalaiskatoliset. [3]

Pitäisi myös huomauttaa, että pastori Warren on hiukan muuttanut PEACE -suunnitelmaa siitä, kun se alunperin synnytettiin. ”P” PEACE -suunnitelmassa tarkoittaa nyt jotakin erilaista, kuin mitä se alunperin tarkoitti, kun PEACE -suunnitelma ensi kerran ilmoitettiin huhtikuussa 2005. Silloin ”P” tarkoitti "planting churches (istuta seurakuntia)" Nyt se ”P” tarkoittaa ”promoting reconciliation (edistä sovintoa)”.

”Kolmijalkaisen tuolin” suunnitelma on hyvin mielenkiintoinen Raamatun profetian valossa, varsinkin, jos laajennat kolmijalkaisen tuolin käsitteen globaalille näyttämölle – globaaliin hallitukseen, globaaliin talouteen ja globaaliin hengellisyyteen, joka on keskittynyt Kristuksen nimeen. Raamattu osoittaa, että viimeisinä päivinä kristinuskosta luopumusta on paljon. Ihmiset, jotka kerran pitäytyivät raamatulliseen uskoon, omaksuvat uskon, joka ajaa rauhan ja turvallisuuden asiaa.

Jos Warren'in PEACE -suunnitelma jatkuvasti ajaa ”Jumalan valtakunnan” perustamista tänne maan päälle toimimalla yhdessä ihmisten kanssa kaikista uskonnoista roomalaiskatoliset mukaan lukien, niin näyttämö on pystytetty Raamatun profetian toteutumiselle.

Pastori Warren on sanonut, että kristittyjen ei pitäisi tuhlata aikaansa ”yrittämällä selvittää Raamatun profetiaa”. Kirjassaan Purpose Driven Life (Tavoitteena elämä, Päivä Oy 2005, 3p. 2010) hän kirjoittaa:
Spekuloiminen Kristuksen paluun tarkalla ajankohdalla on turhaa, koska Jeesus sanoi: ”Kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä, ei edes enkelit taivaassa eikä Poika, vaan ainoastaan Isä.” ...Jeesus sanoi: ”Hyvä uutinen Jumalan valtakunnasta saarnataan koko maailmassa jokaiselle kansalle. Sitten tulee loppu.” Jos haluat Jeesuksen tulevan pikemmin, niin keskity tehtäväsi toteuttamiseen, ei profetian selvittämiseen. [4]
Näinkö Jeesus sanoi? Eikö Hän sanonut: ”Ottakaa vaari!” Olkaa valppaana. Merkit osoittavat, että Hän tulee pian! Oletko sinä valmis?


[1] ABC News, October 30, 2007
[2] Michael Ireland, “Rick Warren Talks about AIDS,  Celebrity Status, Elections, January 9, 2007, http://www.crosswalk.com/news/religiontoday/1460297.html
[3] Rick Warren Interview with Charlie Rose, August 17, 2006,
[4] Rick Warren, Purpose Driven Life, Zondervan, p. 285-286

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com