Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Paavi Francis viittasi itseään toiseksi Jeesukseksi – Iranilainen ajatollah vaati Saudi-Arabiaa luopumaan islamin pyhien paikkojen valvonnasta

Tässä tuore vapunpäivän Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert), jonka kaksi osiota suomensin. Aluksi David Bay kertoo hätkähdyttävän uutisen, jonka mukaan paavi viittasi itseään ”Jeesus II” vapun alla pidetyn huippukokouksen yhteydessä Vatikaanissa. Tämä viittaus oli puettu vitsin muotoon, mutta silti sanojen taakse voi kätkeytyä totuus siitä mitä paavi todella ajattelee sisimmässään. Viittaus käy yhteen Ilmestyskirjan profetian ja Illuminatin suunnitelman kanssa. Toisessa uutiskirjeen osiossa lainataan merkittävän iranilaisen ajatollahin sanomisia äskettäin kun hän vaati Saudi-Arabiaa luopumaan islamin pyhien paikkojen valvonnasta Mekassa ja Medinassa. Tämäkin uutinen käy yksiin Illuminatin suunnitelman (Pentagonin vuoden 2006 kartta) kanssa, joka edellyttää nykyisten Saudi-Arabian rajojen muuttamista, jonka jälkeen islamin pyhät paikat ovat Iranin hallussa. Näin Iranista tulisi alueellinen suurvalta Lähi-idässä ja saudien vaikutusvalta vähenisi. Tämä nykyinen Jemenin kriisi on alkusoittoa kaikelle tälle.

--------------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, May 1, 2015


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2321
I. Paavi Francis on juuri viitannut itseään toiseksi Jeesukseksi, ”Jeesus II”!

Tuleva Väärä profeetta on käymässä rohkeammaksi paljastaessaan hänen todellisen tulevan luonteensa. Sekä Väärä profeetta että Antikristus haikailevat tulevansa palvottaviksi Jeesuksena, aivan kuten profetia ennustaa.


”Paavi Francis voi murjaista vitsin, varsinkin kun se tapahtuu omalla kustannuksella. Tiistaina, Ecuadorin presidentti Rafael Correa jakoi hänen 2.1 miljoonalle Twitter-seuraajalleen vitsin, jonka paavi teki, sen jälkeen kun kaksi maailman johtajaa tapasivat Vatikaanissa tuona päivänä. Correa oli osallistunut siellä huippukokoukseen ilmastonmuutoksesta … Correa ilmaisi kiitollisuutensa saadessaan tilaisuuden tavata Francisin, sanoen, että kaksi miestä jakavat ”veljellisen” siteen latinalaisamerikkalaisina.”

”Hän sitten kertoi eteenpäin leikkisästä sutkauksesta jonka paavi teki vierailun aikana. The Huffington Post käänsi tämän vitsin seuraavasti: ”Minä yllätin kaikki valitsemalla kutsua itseäni nimellä 'Francis'. Argentiinalaisena, he odottivat että minä kutsuisin itseäni 'Jeesus II'.”

Tietenkin tämä koko episodi sivuutettiin välittömästi vitsinä. Mutta minä mietin, josko Francis oli syyllistynyt ”freudilaiseen lipsahdukseen”! Kuinka moni meistä on sanonut jotakin jota todella tarkoitimme, mutta tuntui kuin meidän tarvitsi ilmaista huomautuksemme vitsin muodossa?

Äidilläni oli tapana sanoa koko ajan, että ole varovainen kun kuuntelet vakavaa kommenttia joka välitetään vitsinä, koska henkilö tehdessään vitsin todella tunsi sillä tavalla syvällä sydämessään. Elämäni kuuden kuluneen vuosikymmenen aikana, olen tullut siihen johtopäätökseen, että äiti oli oikeassa.

Alkuvuonna 1991 Eliitti teki päätöksen, että paavi, kuka tahansa hän onkaan oikealla historian hetkellä, olisi ylin uskonnollinen johtaja tulevassa Uudessa Maailman Järjestyksessä! Kuuntele Uuden-Englannin okkulttisen Teosofisen seuran johtajan puhetta.

”Sopivalla historian hetkellä, paavi tulee vierailemaan yhdistetyllä juutalaisten/kristittyjen/muslimien alueella Jerusalemissa ilmoittaakseen, että kaikkien uskontojen pitäisi yhdistyä yhdeksi. Tämä toimenpide sitten lopulta purkaa Lähi-idän tukkisuman … paavi olisi sopiva vastaanottaja (New Age) Kristukselle … valmistelua Uuden maailmanjärjestyksen uskonnolle oltiin viitoittamassa ekumeenisella liikkeellä, jonka keihäänkärkenä toimii paavi.”

Bill Lambert oli melko koruton ilmestyksessään, että ylimmän uskonnollisen johtajan tässä tulevassa globaalissa Uuden maailmanjärjestyksen uskonnossa kaavailtiin olevan roomalaiskatolinen paavi, kuka tahansa hän olisikaan tuolloin! Paavi Francis tuntee tämän suunnitelman, ja odottaa vain Eliitin suunnitelman kehittymistä, joka vakiinnuttaa hänet Ilmestyskirjan luvun 13:11-18 Vääräksi profeetaksi.

Hän varmaankaan ei voi odottaa saamaan ihmismassojen palvontaa Jeesuksen Kristuksen inkarnaationa!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2682
II. Täydellisessä sopusoinnussa vuoden 2006 Pentagonin karttaan, iranilainen ajatollah on vaatinut Saudi-Arabiaa luopumaan islamin pyhien paikkojen valvonnastaan.

Vuoden 2006 Lähi-idän kartta kuvasi Iranin hallintaa näistä pyhistä paikoista!


”Saudi-Arabian ja Iranin yhä kasvava katkera riita islamilaisista pyhiinvaellusmatkoista Mekkaan eskaloitui sen jälkeen kun johtava iranilainen pappi kutsui julkisesti saudien hallintaa islamin kahdesta pyhimmästä paikasta ”orjuudeksi” ja vaati niiden 'vapauttamista'.”

”Ajatollah Javadi Amoli, puhuessaan iranilaisessa seminaariluokassa … 'Mekan ja Medinan huoltajuus pitäisi ojentaa hurskauden miehille … Nykyiset saudi-huoltajat kuitenkin ovat niiden jälkeläisiä, jotka muuttivat sen epäjumalien huoneeksi ja tyydyttivät itseään humalaisella juhlinnalla', hän sanoi, lisäten että pyhien paikkojen huoltajuus olisi tarkistettava kera tavoitteen vapauttaa ne sunnimonarkian 'orjuudesta'.”

Miksi tämä toteamus on tärkeä, jopa tulenarka? Ole hyvä ja tutki tätä Pentagonin vuoden 2006 karttaa alapuolella.

Tämä oletettu Amerikan liittolainen kärsii tuskallisista aluemenetyksistä presidentti Bush'in uuden kartan mukaan. Saudi-Arabia luovuttaa maata kaikissa osissa sen nykyisiä rajoja koskien.

* Se luovuttaa maata Punaisellamerellä jotta Jordania voi laajeta.

* Se luovuttaa maata Persianlahdella jotta Irakin shiia-valtio voidaan luoda.

* Se luovuttaa maata etelässä jotta Jemen voi laajentua. Ajoittain olemme julkaisseet artikkeleita päivittäisissä uutisissa (Daily News Updates), joissa mainitaan amerikkalaisten joukkojen taistelevan kapinallisia vastaan kyseisessä maassa. Ehkä meidän on oltava valppaampia kiinnittämään huomiota Jemeniin.

Uskomaton tosiasia on että, jos tämä kartta toteutetaan, Saudi-Arabia on riisuttu lähes kaikesta pääsystään merelle – sekä Punaisellemerelle että Persianlahdelle! Tämän todellisuuden täytyy tarkoittaa, että jokin muu kansakunta tulee valvomaan Saudi-Arabian öljynvientiterminaaleja! Kuinka saudit voivat sietää tätä suvereniteettinsa rikkomista.

Yksi syy sotaan.

* Mikä järkyttävintä, Saudi-Arabialta aiotaan riisua kaikki hallinta ja kontrolli islamilaisista pyhistä paikoista! Edelleen, koska alue, joka kuvaa islamin pyhiä paikkoja, on samalla värillä kuin Iranin valtio, voit vain olettaa, että hallinnan näistä paikoista kaavaillaan siirtyvän sunnien Saudi-Arabialta shiialaiselle Iranille!

Toinen syy sotaan.

Nyt kun Saudi-Arabia on käynnistänyt suursodan – Jemeniä vastaan – aika oli koittanut iranilaiselle papille vaatia pyhien paikkojen 'vapautusta'. Kuten totesimme voimakkaasti meidän uudessa DVD'ssä, ”Bringing Saudi Arabia Down (Saudi-Arabian alassaattaminen)”, näkyvä islamilainen papisto on läksyttänyt saudien hallitusta ”uskottomasta” Medinan ja Mekan ylläpitovalvonnasta.

Pian täysin sopusoinnussa shiiojen Lopunaikojen profetiaan, messiaaninen Mahdi tulee hyökkäämään Saudi-Arabiaan Jemenistä käsin ja kuljettaa sotilaallisen voiman suoraan pyhiin paikkoihin, vapauttaen ne ”uskottomien” valvonnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com