Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 15. elokuuta 2015

Syyskuun 2015 tapahtumakalenteri uskovien ylösottoa ajatellen

Tässä Rapture Ready -sivustolta poimittu tuore artikkeli, jossa on lyhyt yhteenveto tärkeistä tapahtumista syyskuussa 2015, jonka otaksutaan monien profetiatutkijoiden mielestä olevan kuukausi, jolloin maa järkkyy katastrofaalisista tapahtumista ja jolloin valvovien kristittyjen (Kristuksen morsian) ylösotto taivaallisiin voisi tapahtua (1 Tess. 4:13-18). Tätä seuraa Antikristuksen nousu ja 7-vuotinen Ahdistuksen aika maapallolla. Artikkelin suomensi: Olli R.

-------------------------

September 2015

By Daymond Duck


https://www.raptureready.com/featured/duck/dd187.html

On ollut useita hyviä artikkeleita, puolesta ja vastaan, tulevista tapahtumista tarkkailtaviksi syyskuussa 2015 (verikuut, sapattivuosi, Shmita, jne.). Ollakseni rehellinen, kun näitä hyviä artikkeleita ilmestyi, minä luin hutaisten läpi monet niistä. Mutta nyt minä tajuan, että lista tapahtumista seurattaviksi syyskuussa 2015 on ylittänyt kykyni pysyä sen kaiken tahdissa.

Joten tässä on lista, jonka tein itselleni. Tarkoitukseni ei ole kommentoida minkään näiden asioiden merkitystä. Mutta tavoitteenani on luoda tapahtumakalenteri johon voin viitata. Myös ymmärrä, että koska juutalainen päivä päättyy auringonlaskuun (ei klo 24 yöllä) ja koska on kysymyksiä juutalaisen kalenterin tarkkuudesta, niin jotakin, mitä on kerrottu, voi olla väärin.

Sept. 9: Päivämäärä, jolloin juutalaisten Sanhedrin aikoo laittaa presidentti Obaman oikeuden eteen Siionin vuorella juutalaisten kansanmurhan edistämisestä P5+1 maiden sopimuksella Iranin kanssa tuon maan ydinohjelman vuoksi. Tuleeko tämä oikeudenkäynti olemaan arvoton tai saako se mitään aikaan?

Sept. 13: Sapattivuoden loppu (auringonlaskun aikaan syyskuun 13. päivänä) ja päivä, josta korkealle arvostettu ultraortodoksijuutalainen rabbi nimeltään Chaim Kanievsky sanoo, että Israelin Messias saapuu silloin. Onko hän oikea vai väärä profeetta?

Sept. 13: Kongressilla on 60 päivää aikaa äänestää P5+1 maiden sopimuksesta Iranin kanssa (allekirjoitettu 14. heinäkuuta 2015). Jos Kongressilta kestää täydet 60 päivää, tämä äänestys olisi syyskuun 13. päivänä. Polemiikki ympäröi tätä päivämäärää koska on olemassa salaisia sopimuksia IAEA:n ja Iranin välillä, joita Kongressi ei ole nähnyt.

Sept. 13: Shmita-vuosi (myöskin kutsuttu sapattivuodeksi, tai maataloussyklin seitsemänneksi vuodeksi) päättyy auringonlaskun aikaan syyskuun 13. päivänä. Se liitetään talousasioihin; velkojen anteeksiantoon; taloudellisiin ongelmiin; taantumaan; laskuihin osakemarkkinoilla, jne. Jonathan Cahn sanoo, että Yhdysvalloilla tai maailmalla voi olla taloudellisia ongelmia tähän aikaan.

Sept. 13-15: Rosh Hashanah (kutsuttu myös juutalaisten Uudeksivuodeksi tai Pasuunansoitonjuhlaksi) alkaa auringonlaskusta syyskuun 13. päivänä ja päättyy auringonlaskuun syyskuun 15. päivänä. Jotkut (ei kaikki) profetiaopettajat uskovat, että tempaus voisi tapahtua Rosh Hashanah'in lopussa tänä vuonna tai ensi vuonna tai jonakin muuna vuonna.

Sept. 15: Väitettyjen sotaharjoitusten, joita kutsutaan nimellä Joint Assistance for Development and Execution (JADE) Homeland Eradication of Local Militants (HELM) on tarkoitus päättyä? Käykö niin? Tuleeko olemaan JADE HELM 2016, 2017, jne.?

Sept. 15: YK:n 70. yleiskokous aloittaa kokoustamisen. Tämän istunnon aikana (ei välttämättä 15. päivänä), Ranskan odotetaan esittävän päätöslauselmaluonnoksen YK:n turvallisuusneuvostolle jakaa luvattu maa (kahden valtion malli) ja pakottaa rauhansopimus Israelin ja PA:n välille. Jos YK tekee tämän, heidän päätöksensä johtaa Ahdistuksen ajan alkuun ja Harmagedonin taisteluun.

Sept. 20: Juutalaisten Sanhedrin aikoo laittaa paavi Franciscuksen oikeuden eteen Siionin vuorella kun hän tunnusti virallisesti Palestiinan valtion olemassaolon maassa, jonka Jumala antoi Israelille. Voiko tulos olla Jumalan tunnustama?

Sept. 22-23: Jom Kippur (kutsuttu myös Suureksi Sovituspäiväksi tai -juhlaksi 10 päivän katumusjakson jälkeen Rosh Hashanah'ista) alkaa auringonlaskusta syyskuun 22. päivänä. Tämä merkitsee alkua seuraavalle riemuvuodelle (50. vuosi) johon kuuluu Jumalaan keskittyminen, velkojen peruuttaminen, maan palauttaminen alkuperäisille omistajille, jne. Tuleeko Jumala keskittymään taloudellisiin kysymyksiin, Israelin palauttamiseen mailleen, jne.?

Sept. 23: Paavi Franciscuksen on määrä vierailla Valkoisessa Talossa keskustellakseen presidentti Obaman kanssa heidän yhteisistä arvoistaan koskien köyhien huolehtimista (varallisuuden uudelleenjako), uskonnonvapautta, maahanmuuttoa (rajojen poistaminen), ympäristöasioita (ilmaston lämpeneminen), jne.

Sept. 24: Paavi Franciscuksen on määrä puhua Kongressin yhteisistunnossa maailmanrauhasta, uskonnollisista arvoista (todennäköisesti tarpeesta maailmanuskonnolle), köyhien huolehtimisesta, jne.

Sept. 25: Paavi Franciscuksen on määrä puhua YK:ssa. Hän haluaa supistaa maailman väestöä, säännellä maailmanlaajuista ilmastonmuutosta, luoda maailmanlaajuisen perustuslain, luoda globaalin tuomioistuimen ja perustaa maailmanhallituksen.

Sept. 25-27: YK aikoo järjestää Kestävän kehityksen huippukokouksen laajentaaksen globaalin hallinnan (maailmanhallituksen) roolia. He aikovat keskustella maailmantalouden kysymyksistä, ilmastonmuutoksesta, kansainvälisyyskasvatuksesta ja sukupuolten tasa-arvosta. Se on todellakin suunnitelma hallita jokaisen elämää maapallolla.

Sept. 28: Lehtimajanjuhla ja neljäs verikuu nykyisessä Tetrad'issa sattuu täksi päiväksi. Useita merkittäviä profeetallisia tapahtumia on sattunut juuri ennen muita verikuu-Tetrad'eita tai heti niiden jälkeen. Juutalainen Talmud (ei Raamattu) sanoo verikuiden olevan merkki sodasta Israelissa. Useita suuria aikakauden lopun sotia mainitaan Raamatussa ja jotkut profetiaopettajat uskovat että jotkut näistä tai kaikki voisivat toteutua pian.

Tämä tapahtumien yhtyminen syyskuussa 2015 on se, miksi monet ihmiset ajattelevat, että jotakin suurta on tapahtumassa. Saamme pian tietää.


Prophecy Plus Ministries
Daymond & Rachel Duck
daymond.duck@yahoo.com 

------------------------------------

Lopuksi katsokaapa okkulttisen yhtyeen Earth, Wind & Fire'n illusymboliikkaa heidän levyillään, joista löytyy paljastavasti kappale nimeltään September! Tietävätkö he jotain Antikristuksen noususta syyskuussa?

https://www.youtube.com/watch?v=x5iok1NvWws (Illuminati Symbolism In The Music Industry Pt4 - Earth Wind & Fire)

https://www.youtube.com/watch?v=XQf9dtrc26A (September - Earth, Wind & Fire)

https://en.wikipedia.org/wiki/Illumination_(Earth,_Wind_%26_Fire_album)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com