Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 30. elokuuta 2015

Iranin vaikutusvalta lisääntyy sunneihin – tähtäimessä Jerusalem Hesekielin 38. luvun mukaisesti!

Tässä tunnetun amerikkalaisen profetiatutkijan ja kirjailijan, pastori Hal Lindsey'n, tuorein viikkoraportti elokuun lopulta 2015, jossa paljastetaan mielenkiintoinen profeetallinen kehitys Lähi-idässä, joka johtaa suoraan Hesekielin 38. luvun toteutumiseen, kun Iran tulee johtamaan kaikkia osallistuvia muslimivaltioita, shiialaisia sekä sunnalaisia, hyökkäykseen Israelia vastaan. Hal kertoo siis käynnissä olevasta prosessista, jonka perusteella sunnalaiset maat alistuvat lopulta shiia-Iranin johdettaviksi. Kiitos tästä lankeaa pääosaltaan hiljattain saavutetulle Iran-sopimukselle, johon Länsi lankesi omaa hölmöyttään. Viikkoraportin suomensi: Olli R.

-------------------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-8-28-2015/


Tärkeä, mutta lähes täysin huomiotta jäänyt kehitys tapahtui äskettäin Lähi-idässä. Uskon, että se tulee suorana seurauksena sopimuksesta Lännen ja Iranin välillä koskien sen maan ydinohjelmaa.

Sillä on voimakkaita profeetallisia vaikutuksia.

Tähän mennessä Iranin dominoiva vaikutusvalta on kohdistunut lähinnä shiia-muslimien keskuuteen. Se, että shiiat muodostavat vain 15% maailman muslimeista – loput 85% ovat sunneja – on auttanut hillitsemään Iranin vaikutusvaltaa maailmanlaajuisesti. Se on tehokkaasti pitänyt Iranin aitauksessa. Katsos, shiiat ja sunnit, vaikkakin molemmat islamilaisia, ovat olleet lukittuina veriseen riitaan vuodesta 632 jKr. lähtien.

Tämä aita voidaan hajottaa.

Palestiinalaishallinnon (PA) presidentti Mahmoud Abbas ilmoitti hiljattain, että hän matkustaa Teheraniin lähitulevaisuudessa. Hän toivoo vahvistavansa siteitä Iranin ja palestiinalaisten välillä.

Tämä ei ehkä tunnu isolta jutulta ennenkuin pohdimme sitä seikkaa että Abbas on sunni. Hänen hallitseva poliittinen puolue, Fatah, on sunnalainen. Hänen pääliittolainen (ja joskus vihollinen), Hamas, on sunnalainen. Suurin osa, elleivät kaikki, palestiinalaisista on sunneja.

Ja se on huolestuttavaa, etteivät ainoastaan palestiinalaiset toivo ”vahvistavan siteitä” Iranin kanssa, vaan he lähettävät signaaleja, että he saattavat olla halukkaita alistamaan itsensä Iranin määräysvallan alle.

Äskettäin Iranin ylin johtaja, Ajatollah Ali Khamenei, julkaisi uuden kirjansa: Palestiina. Siinä hän hylkää täysin kahden valtion ratkaisun Israelin ja palestiinalaisten kesken. Hän kirjoittaa, ”Ratkaisu on yhden valtion malli... Palestiina.”

Hän myös olettaa, että uusi Palestiinan valtio olisi ”Iranin hegemonian” alla. Toisin sanoen, hän vaatii shiiavaltion kontrolloivan sunneja. Tämä on jotain, joka kerran olisi ollut täysin pannaan julistettu asia jokaiselle itseään kunnioittavalle sunnille.

Mutta ne ajat ovat ohitse!

Ettei vain tulisi pantua omia, niin mieti myös sitä seikkaa, että Mahmoud Abbas on alkanut julkisesti näyttää tukeaan Syyrian presidentille, Bashar al-Assadille. Assad on alaviitti, eräs shiia-islamin haara. Edelleen, Assadia tuetaan ensisijaisesti – lue ”pidetään pystyssä” – kahden valtion, Iranin ja Venäjän, toimesta.

Ihmiset, tämä on kuin suoraan Hesekielin luvusta 38!

Nyt me kaikki tiedämme, että Hamas ja PA ovat saaneet takaoven kautta taloudellista ja teknistä apua Iranilta jo vuosia. Mutta sitä ei ole koskaan kerrottu avoimesti. Ei ole koskaan ollut palestiinalaisten sitoutumista Iraniin. Mutta nyt se näyttää olevan hyvinkin mahdollista.

Miksi nyt? No, pohtikaamme tosiasiaa, että johtuen Obaman ja Kerryn (ja varmasti myös muidenkin syyllisten) ponnisteluista, Iran on kohta varoissaan. Ui paljossa rahassa. Ja kaksi jonoa ovat vetoamassa kohtuulliseen osuuteensa: Eurooppalaiset pankkiirit ja maailman terroristit.

Ihmettelen, miksi he tarvitsevat kaksi jonoa?

Mutta odota, se käy yhä mielenkiintoisemmaksi.

Me kaikki tiedämme, että Abbas ja PA on pohjimmiltaan rahaa tekevä yritys. Siksi se on ollut palestiinalaisten valvonnassa niin monta vuotta ja heidän pottinsa on silti niin säälittävä – vaikka miljardittain dollareita on kaadettu palestiinalaishallinnon kassaan Lännen pölkkypäiden toimesta. Sveitsiläiset pankit rakastavat PA:ta ja sen johtajistoa.

Joten miksi Abbas riskeeraa vieraannuttamalla jotkut länsivallat tehdessään julkisen show'n halukkuudestaan jakaa pottinsa iranilaisten kanssa? Mielestäni se johtuu siitä, että molemmat islamilaiset suunnat jakavat vihan Israelia ja juutalaisia kohtaan. Itseasiassa, se voi olla syynä miksi muut sunnivaltiot päättävät alistua shiialaiselle Iranille.

Nolaten Lännen nykyajan Chamberlainit – saamalla kaiken ja luopumatta mistään – Iran ei ole vain osunut kultakaivokseen, se on kohottanut mystiikkansa lähes myyttisiin mittasuhteisiin. Ja nyrkkisääntö islamissa on mennä vahvemman hevosen mukana.

Tänään, maailman muslimeille, jotka vihaavat Israelia ja juutalaisia, Iran on ehdottomasti vahvempi hevonen.

On yhä vaikeampaa tehdä eroa Raamatun profetian ja aamun uutisotsikoiden välillä, eikö olekin?

Mutta, uskomatonta kyllä, on olemassa toinenkin juonenkäänne.

Länsi ei ole ainoastaan päästänyt valloilleen maailman ylle voimakkaampaa, vaikutusvaltaisempaa, ja rahallisesti rikkaampaa Irania (maailman suurin terrorismin viejä), vaan sen ylin johtaja on tehnyt selväksi, niin ettei kukaan voi epäillä, mihin tämä kaikki on tähdätty.

Uudessa kirjassaan, Palestiina, Ajatollah julistaa itsensä ”pyhän sodan lipunkantajaksi Jerusalemin vapauttamiseksi”. Mitä sanoit? Tiesivätkö Obama ja Kerry ja ryhmä tämän kun he lamauttivat itsensä ja suutelivat hänen sormustaan?

He ilmeisesti katsoivat läpi sormien hänen kuvauksensa Israelista ”syöpäkasvaimena” ja ”Amerikan, suuren saatanan, liittolaisena”. He eivät nähtävästi välittäneet Khamenein kannustushuudoista, ”Kuolema Israelille” ja ”Kuolema Amerikalle”, hänen joukkokokouksissaan.

He näyttivät olevan mielettömässä hulluuspuuskassa saavuttaakseen ”sopimuksen” välittämättä sopimuksen vaikutuksista. Ja nyt, me alamme tajuta nämä seuraukset.

Sanoinko, että tämä on kuin suoraan Hesekielin 38. luvusta?

Raamatun profetiat ennustivat, että viimeisinä päivinä Venäjä johtaisi kansakuntien konfederaatiota Israelia vastaan, johon kuuluisi lukuisia muslimivaltioita Iranin johtamana. Jotkut kriitikot ovat nostaneet kulmakarvojaan ja huomauttaneet, että sunnivaltioita – joka kuvaa useimpia muslimikansakuntia – ei koskaan johdettaisi shiialaisen valtion toimesta.

Oletan että he voivat laskea kulmakarvansa nyt.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

Jumalan siunausta,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com