Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 1. elokuuta 2015

Maailman paheneva pahuus viestittää Jeesuksen paluun läheisyyttä

Tässä pastori J. D. Farag'in profetiapäivitys heinäkuun alkupäiviltä 2015, jossa hän muistuttaa uskovia Herran paluun läheisyydestä, joka näkyy lisääntyvänä moraalittomuutena ja pahuutena eri asioissa maailman taholta. Tällä kasvavalla pahuudella Jumala voi ravistella omaa kansaansa pyhittäytymiseen ja Kristuksen paluun odotukseen. Profetiapäivityksen suomensi: Samuel Korhonen

----------------------

Mid-East Prophecy Update – July 5th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 5.7.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-07-05.pdf

Pastori J.D. jakaa jotain sellaista, joka on ollut hänen sydämellään viime aikoina koskien sitä, että Jumala käyttää maailman pahenevaa pahuutta irrottamaan kristittyjen otteen tästä maailmasta ja sen asioista.


- Tunnen, että tämänkertaisessa päivityksessä Pyhä Henki tahtoisi minun puhuvan jostakin sellaisesta, joka on ollut sydämelläni viime aikoina.
- Se mistä puhun, on tämä tunne, että Jumala käyttää tämän maailman pahenevaa pahuutta irrottamaan otteemme tästä maailmasta.
- Varsinkin, koska se liittyy USA:han ja johtuu rakkaudestamme tähän maahan ja vapauteemme tässä maassa.
- Valitettavasti näemme monien noista vapauksista haihtuvan, kuten todistaa hiljattainen samaa sukupuolta olevien avioliiton laillistaminen.
- Minusta oli aika mielenkiintoista, että tämän harkitun Jumalan tuomion pilkkaamisen vanavedessä monet näkivät sen hyvänä asiana.
- Se ei ole niiltä, joilta voisi luulla. Ennemminkin se on niiltä, jotka luulevat olevansa kristittyjä ja/tai luulevat Jumalan hyväksyvän sen.
En voi sanoa yllättyneeni, kun eräs hyvä ystävä sähköpostitti minulle linkin tähän CNN:n tarinaan otsikolla, “Rainbow flag maker was inspired by Bible, U.S. Flag (Sateenkaarilipun tekijä sai innoituksen Raamatusta ja Yhdysvaltojen lipusta)”
- Jos tämä ei ole tarpeeksi paha, niin raportoitiin, että noin 26 miljoonaa Facebook -käyttäjää lisäsi sateenkaaren profiilikuvansa yläpuolelle.
- Huhuttiin, että se oli juoni Facebook'ilta jäljittää ja kerätä tietoa siitä, millainen vaikutus tällä on heidän käyttäjiinsä.
- Kuinka olkoonkin, on käymässä aika selväksi, että elämme ajassa, jota parhaiten kuvaa penseä Laodikean seurakunta.
Ilm. 3:14-22 Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku: Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava! Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos. Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston. Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit. Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus. Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani. Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'"
- Väittäisin, että Jeesuksen Kristuksen seurakunta on ratkaisun paikalla ja on vain ajan kysymys, milloin se on liian myöhäistä.
- Ratkaisu, joka jokaisen seurakunnan ja jokaisen kristityn on tehtävä, on, että kehen tai mihin asettaa luottamuksensa.
- Luotatko varoihisi? Jos luotat, niin et tarvitse katsoa sen kauemmas kuin Kreikkaan. Tämä on se, johon koko maailma kohta johdetaan.
- Rohkenisin sanoa, että se, mitä tapahtui viime viikolla Kreikassa, pitäisi olla riittävä syy jokaiselle kristitylle päästää irti tästä maailmasta.
- Vien sen askelta pitemmälle ja ehdotan, että kaikki, mitä maailmassa tänä päivänä tapahtuu, on Jumalan keino herätellä ja ravistella ihmisiä.
- Antanet minulle anteeksi tavan, kuinka sanon tämän, mutta Jumala ravistelee ja herättelee, jotta ihmiset odottaisivat Kristuksen paluuta.
- Uskon todella koko sydämestäni, että me olemme Herran paluun kynnyksellä Hänen morsiamensa, Jeesuksen Kristuksen seurakunnan, tempauksen muodossa.
- Jos ihmiset olisivat rehellisiä, heidän olisi pääteltävä ilman epäilyksen häivääkään, että Raamatun profetia on toteutumassa hyvin nopeasti.
- Lisää tähän tutkijoiden ja Raamatun opettajien kasvava joukko, jotka kaikki sanovat samaa: olemme hyvin lähellä.
- Kääntäen, tähän voi lisätä kasvavan joukon Raamatun profetian pilkkaajia, jotka sanovat, ettemme ole.
- Itseasiassa tämä on vielä toinen profetia, joka on nyt toteutumassa, kuin ei koskaan ennen, koskien niitä, jotka lisääntyvästi pilkkaavat meitä.
- Minusta on mielenkiintoista, että apostoli Pietari mainitsee Pyhässä Hengessä, että maailma tahallaan unohtaa Jumalan tuomion.
2 Piet. 3:3-16 Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta." Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen. Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään. Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä". Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen. Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu. Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä; ja lukekaa meidän Herramme pitkämielisyys pelastukseksi, josta myös meidän rakas veljemme Paavali hänelle annetun viisauden mukaan teille on kirjoittanut; niinkuin hän tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja vakaantumattomat vääntävät kieroon niinkuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com