Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Israel elää nyt valheellisessa turvassa – tuleeko sota tänä vuonna?

Tässä Rapture Ready -sivustolla kirjoittavan profetiatutkijan ironinen arvio mahdollisesta alueellisesta sodasta, jossa Israelia vastaan hyökättäisiin lähiaikoina. Kaikki näyttää siltä, että mitään konfliktia ei ole tulossa, sillä Israel on vahvempi kuin koskaan ja sen viholliset ovat suhteellisen heikossa kunnossa verrattuna aikaisempaan. Mutta, kukapa tietää mitä Raamatun Jumalalla on mielessään kun kerta profetioiden on täytyttävä!? Muistakaamme apostoli Paavalin maininta valerauhasta ennen tuomiota, 1. Tess. 5:3. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

------------------


March 14 , 2016

Sota tänä vuonna?
War or No War in ’16?

by Jim Fletcher

Vaikka Israel on aina valmiina alueelliseen sotaan – ainutlaatuisena kansakuntana historiassa, niin voitko kuvitella Ranskaa tai edes USA:ta alituisessa sotavalmiudessa? – näyttää siltä, että asiantuntijoiden mielestä sodan mahdollisuudet Hizbollahia vastaan pohjoisessa ja Hamasia etelässä ovat tänä vuonna vähäiset.

Joo, niin sanottiin myös vuonna 1973.

Silti strategisista syistä Israel on kohtuullisessa kunnossa. Armeija ei koskaan ole ollut parempi eli paremmin varustettu ja heidän vihollisensa horjuvat.

Etelässä Egyptin muslimihallitus taistelee Hamasia vastaan. Kuka olisi ikinä voinut kuvitella moista? Tuo terroristiryhmä on nyt puristettu modernin muslimiarmeijan ja IDF:n väliin. Ei ole järkevää ajatella heidän ryhtyvän sotaan lähiaikoina.

Entä sitten Hizbollah? Tämä toinen demoninen terroriryhmä on nyt naulattu kiinni Syyrian sisällissotaan, jota käydään viidettä vuottaan. Syyrialaisiin kohdistettu verilöyly on muuttamassa tosiasioita maassa; enää ei sheikki Nasrallah ja hänen häijyt iskujoukkonsa (n. 14 000 taistelijaa) pysty ahdistamaan Israelia, kuten kerran pystyivät.

Jerusalem Post'in raportin mukaan Hizbollahilla on kaikenlaisia ongelmia:

“Tällä libanonilaisella shiia-järjestöllä on myös 15 000 reserviläistä, jotka kutsutaan palvelukseen harjoituksiin tai kenttätehtäviin jopa 40 päiväksi vuodessa – mikä vastaa IDF:n reserviläissysteemiä. Tähän mennessä Hizbollah on menettänyt lähes 1500 sotilasta, kaatuneina – joista monet kuuluivat sen eliittiyksiköihin – ja yli 6000 on haavoittunut. Hizbollahin tappiot ovat raskas isku sen sotilaalliselle kyvylle ja ovat kolhineet sen itseluottamusta mennä sotaan Israelia vastaan.”

“LISÄKSI HIZBOLLAH kärsii vakavasta talouskriisistä. Sen vuosibudjetti arvioidaan olevan noin miljardi dollaria, josta 70% tulee Iranista ja loput veroista, ulosotoista ja kaupasta (pääasiassa huumeiden ja salakuljetettujen savukkeiden sekä elektronisten laitteiden). Johtuen Iraniin kohdistetusta pakotejärjestelmästä (joka kohta poistuu) Teheranilla on viime vuosina ollut vaikeuksia täyttää taloudelliset sitoumuksensa libanonilaiselle edustajalleen.”

Hyvä.

Vaikka Iran epäilemättä jatkaa Hizbollahin rahoittamista, niin edelleen on tosiasia, että Libanonista käsin toimiva terroristiryhmä ei ole ihan yhtä suulas, kuin se kerran oli. On totta, että heillä on edelleen kymmeniätuhansia raketteja tähdättyinä Israeliin, mutta viimeksimainittu on myös teknologisesti varustettu käsittelemään jokaista uhkaa. Itseasiassa tällä viikolla puhuin Israelilaisen teknologiayrityksen johtajan kanssa ja hän totesi, että israelilaiset ovat luomassa ratkaisuja ongelmiin, joita ei vielä ole! Ajattelepa sitä hetkinen; se tekee juutalaisvaltiosta sitäkin merkittävämmän.

Tähän väliin haluaisin heittää jälleen, kuten viime aikoina, että raamatunprofetian opettajat, jotka yrittävät täsmällisesti määritellä geopoliittisia realiteetteja, ovat tekemisissä hulluuden kanssa. Ajattelepa sitä tosiasiaa, että käytännössä yhtäkään niistä ongelmista, joita Israelilla oli edessään viisi vuotta sitten Lähi-Idässä, ei tänä päivä ole olemassa.

Israelilaiset koordinoivat Saudien(!) kanssa strategiaa Iranin käsittelemiseksi. Egyptin al-Sisi on voimamies, mutta aika ystävällinen sellainen Israelia kohtaan ja hänen terrori-iskujen käsittelemisensä on ehkä ennennäkemätöntä arabimaailmassa (vaikka Egypti ei olekaan teknisesti arabimaa, niin se on kauan ollut alueen johtava maa).

Jordania on edelleen Jordania, mikä tarkoittaa, että kuningas Abdullah, vaikka ärhenteleekin vääryyksistä palestiinalaisia kohtaan, on edelleen realisti ja tietää, että Israel rutiininomaisesti pelastaa hänen nahkansa.

Saddam on poissa Irakista. Assad piilottelee Syyriassa.

Yhtäkkiä suuri osa siitä ilkeydestä, joka yleensä tähdättiin Israeliin, on nyt sunnien ja shiiojen välinen asia.

Joten geopoliittisesta näkökulmasta Israel on melko hyvällä mallilla. Raamatullisessa merkityksessä Israel on turvallisessa ja mukavassa asemassa (home free).

(Suomentajan kommentti. Tämä voi toteuttaa Hes. 38. luvun ennustuksen, että Israel asuu turvallisena (jakeet 8,11,14). Arnold Fruchtenbaum'in mukaan tässä käytetty heprean sana tarkoittaa valheellista turvallisuutta.)

Kiitos Herralle ylhäällä, että saamme katsella kaiken tämän toteutumista.

Jim1fletcher@yahoo.com

jim@prophecymatters.com

----------------

Lukekaa lopuksi Daymond Duck'in kirjoittama Surprise -artikkeli Venäjän yllättävästä sotilaallisesta vetäytymisestä äskettäin Syyrian tukikohdista. Alan kallistua siihen suuntaan, että Googin sota on hyvinkin käsillä oleva juttu, joka seuraa Damaskoksen tuhoa (Jes. 17:1).

https://www.raptureready.com/featured/duck/dd220.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com