Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Merkkejä Raamatun loppuprofetioiden täyttymisestä koskien Syyriaa, Israelia, Googin liittoumaa ja Amerikan Yhdysvaltoja

Tässä pastori J. D. Farag'in tuore Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa hän väittää Raamatun keskeisten lopunajan profetioiden olevan liikkumassa nopeasti kohti täyttymystään, jonka tueksi hän lainailee viimeaikaisia uutisartikkeleita, jotka puhuvat profeetallista kieltään. Nämä Raamatun avainprofetiat koskevat Lähi-idän pääpelureita profetiapelissä, jossa Amerikka tippuu ensiksi kyydistä pois. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

----------------------

Mid-East Prophecy Update – March 20th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 20.3.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-03-20.pdf

Pastori J.D. puhuu merkittävistä Raamatun profetioista, jotka ovat nyt samanaikaisesti liikkumassa kohti täyttymystään jokaisella kuluvalla viikolla.


- Ennenkuin hyppäämme tämänkertaiseen profetiapäivitykseen haluan nopeasti mainita kahdesta asiasta, joista olin ilmoittanut viime viikon päivityksessä.
- Ensinnäkin, meillä on ollut useita ihmisiä online-kirkostamme, jotka ovat tiedustelleet uuden kirkkorakennuksemme peruskorjauksen tilasta.
- Näinollen tämänkertaisen profetiapäivityksen lopussa, aion myös tehdä rakennus-päivityksen niitä varten, jotka ovat kiinnostuneita.
- Toiseksi, muistutan ystävällisesti, että ensi viikolla 27. maaliskuuta on ylösnousemus-sunnuntai, ja meillä ei tule olemaan profetiapäivitystä.
- Sen sijaan, aion tehdä sitä mitä teemme joka vuosi tähän aikaan, mikä on opetusta ja juhlaa Kristuksen ylösnousemuksesta.
- Niille teistä, jotka ovat huolissaan siitä, ettette saa profetiapäivitystä vaikka hyvin paljon on meneillään, niin tulemme jatkamaan huhtikuun 3. päivänä.
- Nyt tämänkertaisessa profetiapäivityksessä, aloitan tekemällä lausunnon, joka varmasti kuulostaa aluksi hyvinkin selväntuntuiselta.
- Tällä päivämäärällä, maailma on siirtynyt yhden viikon lähemmäksi monien Raamatun profetioiden täyttymystä, joilla on syvällistä merkitystä.
- Huomaa, en yritä olla kiva, pikemminkin, haluan vain antaa selkeän kuvan siitä, mitä me nyt näemme reaaliajassa.
- Olen siinä uskossa, että se mitä olemme todistamassa kertoo, että kaikki, ei jotkut, tai edes useimmat, vaan kaikki merkittävät profetiat ovat tänäpäivänä mukana pelissä.
- Tällä tarkoitan sitä, että kaikki Raamatun keskeiset profetiat ovat samanaikaisesti liikkumassa kohti täyttymystään yhteistyössä toistensa kanssa.
- Seuraavaksi, ei missään erityisessä järjestyksessä, esitän tärkeitä Raamatun profetioita, jotka ovat päivä päivältä lähempänä toteutumistaan.
Ensimmäinen profetia on Hesekiel 38, jossa meille kerrotaan, että itse Jumala laittaa koukun Venäjän ja Iranin johtaman kansakuntien liittouman suuhun, jotta ne hyökkäisivät Israeliin ottaakseen saalista. Keskiviikkona, Ynet News julkaisi mielenkiintoisen artikkelin EU:n kiimaisesta kiinnostuksesta ostaa Israelin maakaasua. Riittää kun sanon, ettei tämä tee Putinin Venäjää kovinkaan iloiseksi, erityisesti kun kummatkaan, Venäjä eikä Iran, tähän liittyen ole osa Euroopan Unionia.

Seuraava profetia on Jesaja 17, joka kertoo Damaskoksen tulemisesta rauniokasaksi. Tällä kuluneella viikolla, maailma hämmästyi kun sai tietää, että Venäjä vetää joukkonsa pois Syyriasta. Keskiviikkona, The Washington Post uutisoi, että Israel on peloissaan siitä, että Venäjän vetäytyminen Syyriasta jättää jälkeensä vaarallisen tyhjiön. Tässä jotain mitä he sanoivat, ”Israel suhtautuu Venäjän presidentin Vladimir Putinin ilmoitukseen, että hän poistaa suurimman osan joukoistaan Syyriassa, yllätyksellisyyden ja huolen sekoittamalla mielellä.

Pidin tätä Times of Israel'in artikkelia mitä mielenkiintoisimpana, kun samaten keskiviikkona, he julkaisivat raportin, jonka mukaan ”Israel ei salli Iranin ja Hizbollah'in etabloitua Syyrian puolelle Golanin kukkuloita, mikä on asia, jonka presidentti Reuven Rivlin totesi hänen venäläiselle virkaveljelleen Vladimir Putinille keskiviikkoiltana tapaamisessa Moskovassa.

Yksi syistä, että uskon tämän kaiken osoittavan pikaiseen Jesajan luvun 17 täyttymiseen, johtuu juuri senkaltaisista raporteista, joka tuli torstaina The Washington Times'ilta, jossa he lainaavat Israelin puolustusministeriä sanomasta, että hän näkee Syyrian romahduksen väistämättömänä keskellä tätä äkillistä Venäjän poistumista. Artikkeli myöskin lainaa häntä sanomasta, että mikä tahansa diplomaattinen ponnistus pitää sodan runtelema Syyria pystyssä on täysin 'toiveajattelua'.

Ajan kulumisen vuoksi, en käytä aikaa puhuakseni viimeaikaisesta kehityksestä liittyen Sakarjan luvun 12 profetiaan, mutta kuitenkin haluan käyttää aikaa huomauttaakseni tästä tiistaisesta Jerusalem Post'in artikkelista koskien Petraa, jonka monet Raamatun opettajat näkevät Matteuksen luvun 24 ja Ilmestyskirjan luvun 12 profetioissa paikkana jonne juutalaiset pakenevat ja joita suojellaan siellä viimeisen 3,5 vuoden aikana 7-vuotisessa vaivanajassa. Näyttää siltä, että juutalaiset ovat jo hankkimassa kiinteistöjä Petrasta, mikä sai Jordanian parlamentin hyväksymään lain, joka kieltää kiinteistöjen myynnin Petrasta israelilaisille.

Lopuksi, uskon että olisin selvästi huolimaton, ellen kiinnittäisi huomiotanne tähän torstaiseen Fox News'in uutisjuttuun, jossa he uutisoivat, että USA:n ulkoministeriö jäisi lopulta vaille Kongressin määräämää takarajaa sen päättämiseksi julistetaanko ISISin julmuudet kristittyjä vastaan kansanmurhaksi. Se juttu oli varhain torstaina, ja sitten tuona päivänä, oli tuoreita uutisia, että painostuksesta johtuen, John Kerry lopulta suostui, ja vaikka jotkut näkivät sen parhaimmillaankin vilpillisenä, ja pahimmillaan epärehellisyyttä osoittavana tekona, niin toiset katsoivat sen aivan liian pieneksi eleeksi, liian myöhään.

Ulkoministeriöstä puheenollen, Arutz Sheva uutisoi torstaina, että USA:n ulkoministeriön webbisivuilta on Israel poistettu kokonaan. Lainaten raporttia, ”Vaikka USA:n ulkoministeriön kieltäytyminen tunnustamasta Jerusalemia osana Israelin valtiota on hyvin tiedossa oleva asia, ja oli jopa aiheena USA:n korkeimman oikeuden jutussa, näyttää siltä, että USA:n virallinen viisumihakemuspalveluja tarjoava webbisivusto on poistanut Israelin kokonaan maaluettelostaan.”

- Viime viikolla mainitsin, että kirjoitus on seinällä, koskien avainprofetioiden täyttymystä, joista tämä viimeinen on yksi.
- Nimittäin, kerran niin mahtavan ja siunatun maaplaneetan kansakunnan näkyvä poissaolo raamatunprofetian sivuilta.
- Uskon todella, ettei meidän tarvitse katsoa pidemmälle kuin tietää se, että tämä kansakunta on kääntänyt selkänsä Jumalalle ja Jumalan kansa tietää miksi.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan, että Amerikan luopuminen kaikkivaltiaasta Jumalasta on selitys kaikelle sille, mitä näemme tapahtuvan nykyisin.
- Tarkemmin sanottuna, kaikki se, mitä tapahtuu tämän vuoden presidentinvaalien suhteen, ja minä jopa lisään siihen äskettäisen ehdokasnimityksen Korkeimpaan oikeuteen.
- Yksinkertaisesti sanottuna, se näyttää olevan vain ajankysymys ennenkuin tämä kansakunta luhistuu sisältäpäin, tai tuhotaan ulkoapäin, tai molempia.
- Jos on koskaan ollut aika panna asiat kuntoon Jumalan kanssa, niin se aika on nyt. Jos et ole koskaan kutsunut sydämeesi Herran nimeä, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.
- Päätän tämän päivityksen yksinkertaisella selvityksellä siitä kuinka pelastutaan käsittelemällä roomalaiskirjettä joka on apostoli Paavalin kirje Rooman seurakunnalle.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com