Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 3. helmikuuta 2017

Kaksi pääsyytä sille miksi Trumpin presidenttiys voi itseasiassa nopeuttaa Raamatun profetian täyttymistä

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka varoittaa kristittyjä vaipumasta uneen, kun Donald Trumpin valinnan myötä näyttää päällisin puolin nyt siltä, että maailmassa vallitsee rauha ja taloudellinen menestys. Monethan olettivat, että jos Hillary Clintonista tulee USA:n seuraava presidentti, niin syttyy 3. maailmansota Venäjän ja Yhdysvaltojen välille ja Amerikka tuomitaan välittömästi synneistään. Tämä on kuitenkin harhakäsitys eikä olisi sopinut lainkaan profetiaan. Raamattu nimittäin ennustaa, että ennen seurakunnan tempausta vallitsee näennäinen rauhantila (1. Tess. 5:1-6) ja kristityt ovat pääosin laskeneet suojavarustuksensa alas ja vaipuneet uneen. Kymmenen neitsyen vertauksessa sanotaan selvästi, että kaikki neitsyet nukkuivat Yljän viipyessä ja näistä viisi oli ymmärtäväisiä, jotka Yljän tullessa äkisti pääsivät mukaan häihin (Matt. 25:1-13). Olkaamme siis kuin tuo uskollinen ja ymmärtäväinen palvelija, joka antaa hengellistä ruokaa Herran palvelusväelle ajallansa (Matt. 24:42-47)! Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

----------------------

Mid-East Prophecy Update January 29th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 29.1.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-01-29.pdf

Pastori J.D. tarjoaa kaksi pääsyytä sille miksi Trumpin presidenttiys voi itseasiassa nopeuttaa Raamatun profetian täyttymistä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan antaa lisäperusteluja sille miksi Trumpin presidenttiys saattaa itseasiassa nopeuttaa profetian täyttymistä.
- Tämä siksi, että on ollut paljon puhetta siitä kaivatusta jonkinlaisesta armonajan lisäyksestä, nyt kun meillä on kristillismielinen presidentti.
- Huomaa, että vaikka olen hyvin helpottunut siitä, että Trump voitti, koska Jumalan kansa rukoili, en voi enkä anna vartiointini pudota.
- Toivon, että ystävällisesti kestät minua yhdessäoloaikanamme tänään, kun kerron teille syitä, miksi meidän on pysyttävä valppaina.
- Seuraavassa on kaksi pääasiallista syytä tälle, joiden yhteisenä nimittäjänä on, että se koskee sekä kristittyjä että juutalaisia.
#1. Trumpin kristillismieliset, elämänmyönteiset kannat ja nimitykset kiihdyttävät ilkeitä saatanallisia hyökkäyksiä henkimaailmasta.
Tarvitsee katsoa vain elämän puolesta marssia (March for Life) perjantaina, jota media nimitti ”abortinvastaiseksi joukkokokoukseksi”. Fox News'in mukaan, varapresidentti Mike Pence'stä tuli ensimmäinen istuva varapresidentti ja korkea-arvoisin Yhdysvaltain viranomainen, joka on koskaan puhunut vuotuisessa elämän puolesta marssissa.

Valitettavasti siellä oli toinenkin marssi Washington D.C:ssä, jossa eräs muslimijohtaja mainosti sharia-lakia vuotuisen naisten marssin (Women's March) varjolla. CNS News'in mukaan, Linda Sarsour, yksi vetäjä kansalliselle Washingtonin naisten marssille – jonka todettu tehtävä on ”lähettää rohkea viesti...että naisten oikeudet ovat ihmisoikeuksia” – on myös suorasanainen islamilaisen sharia-lain, joka rajoittaa naisten oikeuksia, puolestapuhuja, väittäen, että sharia on ”kohtuullinen” ja on yksinkertaisesti vain ”väärinymmärretty”. ...Sarsour, palestiinalaisamerikkalainen muslimi, joka on sanonut, että hänen mielestä Amerikka on kansakunta, joka on rakennettu kansanmurhan ja orjuuden arvoille ja että ”mikään muu ei ole kammottavampaa kuin siionismi”, puhui naisten marssilla viime lauantaina. ”Kunnioitan presidenttiyttä”, hän sanoi. ”Mutta en kunnioita tätä nykyistä Amerikan Yhdysvaltojen presidenttiä. En kunnioita hallintoa, joka voitti vaalit muslimien, mustien, paperittomien ihmisten ja meksikolaisten selkänahoilla sekä vammaisten ja naisten selkänahoista repien.” Sarsour on avoimesti tukenut sharia-lakia, oikeusjärjestelmää, joka kohtelee naisia hyvin paljon eri tavalla kuin miehiä ja rankaisee lainrikkojia ruoskimisella, ruumiinosien amputaatiolla, ja kivittämisellä. Vuonna 2011 Sarsour viittasi shariaan ”kohtuullisena”, twiittaamalla: ”Kun olet perehtynyt yksityiskohtiin, niin siinä on paljon järkeä.” Viime huhtikuussa, Sarsour otti taas kantaa Twitterin avulla puolustaakseen shariaa ”väärinymmärrykseltä”, ja siltä, että sitä ”tyrkytetään kuin jotakin pahaa muslimiagendaa.” Hän on edistänyt shariaa jopa taloudellisen hyödyn keinolla, twiittaamalla: ”Ja sinä maksat yhä korkoa kun sharia-laki ei ole vielä ottanut haltuunsa Amerikkaa.” #justsaying.

Kai sen ei pitäisi olla mikään yllätys, että Trumpin uudesta CIA-johtajasta, Mike Pompeo'sta, jota siteerattiin sanomasta, että ”Jeesus Kristus meidän Vapahtajamme on todella ainoa ratkaisu maailmaamme varten”, raportoitaisiin näin: ”Senaatti vahvistaa vaarallisen äärikristityn CIA'n johtajaksi.” Minulle tämä kertoo siitä, mitä Jesaja profetoi kirouksesta kun pahaa kutsutaan hyväksi ja hyvää pahaksi.
Jesaja 5:20-21 (KR 33/38)”Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi! Voi niitä, jotka ovat viisaita omissa silmissään ja ymmärtäväisiä omasta mielestänsä!”
Muuten sivuhuomautuksena haluan ohimennen sanoa, että olen siinä uskossa, että Dow Jones -indeksin 20,000 pisteen rajapyykin saavuttaminen keskiviikkona on edelleen yksi lisätodiste tälle käsitykselle, että eräät sallivat vartiointinsa tippua alas. Business Insider'in mukaan, jotkut niiden keskuudessa, jotka ovat innoissaan Dow Jones Industrial Average'n uudesta virstanpylväästä, voivat laskea presidentti Donald Trumpin varaan. ...Trumpin neuvonantaja ja tiedottaja Kellyanne Conway, itse tunnustava kristitty, twiittasi, että liikahdus johtui ”Trump-vaikutuksesta”. Se on tämä Trump-vaikutus, joka huolestuttaa minua, niin että rauhalla, menestyksellä ja jopa armonajan lisäyksellä on ollut tuudittava vaikutus kristittyihin mennä takaisin nukkumaan.

Roomalaiskirje 13:11-14 (KR 33/38)”Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin. Vaeltakaamme säädyllisesti, niin kuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa, vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.”
Vielä yksi ajatus ennenkuin siirrymme toiseen syyhyn miksi Trumpin presidenttiys voi nopeuttaa Raamatun profetian täyttymistä, ja sillä on tekemistä hengellisen sodankäynnin kanssa ollen sekä peiteltyä että avointa. Se mistä puhun on tämä Trumpin virkaanastujaisten hartaushetki kansalliskatedraalissa, joka oli ekumeeninen parhaimmillaan ja jumalanpilkkaa pahimmillaan sen tosiasian nojalla, että siihen sisältyivät buddhalaiset, muslimit, hindut, ja muut väärät uskonnot. Se muistuttaa sanontaa, että jos Saatana ei pysty voittamaan seurakuntaa, niin hän liittyy seurakuntaan. Tosiasia nimittäin on, että joko Jeesus on se joka Hän väitti olevansa, tai sitten Hän oli suurin valehtelija joka on kävellyt maan päällä.
Johannes 14:6 (KR 33/38)”Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.”
Matteus 24:21-24 (KR 33/38)”Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule. Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään. Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.”
#2. Trumpin Israel-mieliset, ja erityisesti, Jerusalem-mieliset kannanotot ovat parhaillaankin muokkaamassa geopoliittista maisemakuvaa.
- Ja tämä useista syistä johtuen, eikä vähiten siitä, joka on, että maailmanlaajuiset yhteenliittymät on nyt selkeästi määritelty Lähi-idässä.
- Se ei tarkoita sitä, että tämä johtuu yksinomaan edellämainitusta Trump-vaikutuksesta, mutta kuitenkin voidaan sanoa, että nyt ei ole olemassa mitään epäselvyyttä.
Epäilemättä olet kuullut Iso-Britannian pääministerin Theresa May'n tapaamisesta presidentti Donald Trumpin kanssa torstaina. Jerusalem Post'in mukaan, Britannia on yksiselitteisesti liittoutunut USA:n, Israelin ja Iranin kanssa. Lainaten the Post'ia: ”Samalla kun hän tunnustaa poliittisen mullistuksen, joka ravisteli molempia kansoja viime vuonna – Britannian äänestystulos Euroopan Unionista lähtemiseksi, ja Amerikan vaaleissa Donald Trump – ”ajan muutoksena” Lännelle, May valaa tuon muutoksen tilaisuudeksi uudistaa erityissuhde, joka hänen sanojensa mukaan ensimmäisenä muovasi modernin maailman.”

Tämän liiton lisäksi on Venäjän, Turkin ja Iranin liitto, tai jos pidät parempana, akseli, johon The Jerusalem Post viittaa ”outoina petikumppaneina”. Kuuntele hyvin tarkasti tätä nimenomaista katkelmaa artikkelista; ”Venäjä anasti rauhanvälittäjän viitan Syyriassa. Se on saavuttanut taistelussa tietyn hiljaisen kauden, se kutsuu koolle rauhanprosessin Astanaan, ja se ohjailee Assadin hallintoa omia tarkoitusperiään varten, mielenkiintoisesti ilman että Assadia sisällytetään uuteen perustettuun liittoon. Mitä tulee Yhdysvaltoihin, niin se näyttelee pientä roolia rauhanprosessissa mutta silti Syyrian kohtalosta tullaan päättämään taistelussa Al-Bab'in ja Raqqa'n vapauttamiseksi ISISiltä. Tällöin Yhdysvallat joutuu asettumaan jonkun puolelle kohdaten dilemman keitä liittolaisiaan se tulee tukemaan: Turkkia vai kurdeja.”

Olen varma, että monet teistä tietävät minne olen menossa tällä kaikella, joten menen suoraan asiaan. Tämä liitto on täsmälleen se, mikä kuvataan Hesekielin luvun 38 profetiassa koskien Venäjää, Irania, Turkkia ja muita kansoja, jotka ovat liittoutuneet keskenään hyökätäkseen Israelia vastaan ”saaliin ottamiseksi”. Minusta on varsin mielenkiintoista, että the Post totesi Syyrian silmiinpistävän poissaolon edellämainitusta liitosta, koska se ei ole vain Syyria, jota ei mainita, vaan myöskään Irakia, Egyptiä tai Jordaniaa ei mainita. Lisäksi on niitä, jotka väittävät, että viittaus Hesekielin 38. luvun jakeessa 13 voisi mahdollisesti viitata sekä Britanniaan että Yhdysvaltoihin, jotka ovat liittoutuneet Saudi-Arabian kanssa kun ne kyseenalaistavat ja protestoivat tätä liittoutuneiden hyökkäystä. Jos asia on näin, niin silloin näyttäisi siltä, että ne ovat kaikki asetettuja paikoilleen.
On vielä yksi viimeinen artikkeli, jonka haluan jakaa kanssanne ennenkuin lopetamme, ja teen niin, koska se on sopivaa meidän ymmärryksellemme Hesekielin profetian yksityiskohdista. Tiistaina, Ynet News julkaisi artikkelin siitä kuinka Israelin puolustusministeri Avigdor Lieberman sanoi, että IDF'n määräykset on tarkoitus ”saattaa täyteen voimaansa”. ”Jos toinen osapuoli ei antaudu ja nosta valkoista lippua, me emme pysähdy.” Lieberman myöskin puhui päätöksestä hyväksyä noin 2500 asunnon rakentaminen Juudeaan ja Samariaan sekä kytki sen Donald Trumpin virkaanastumiseen Yhdysvaltojen presidentiksi: ...Lieberman'ilta kysyttiin, että miten hän neuvoisi presidentti Donald Trumpia. ”Ei ole oikein neuvoa amerikkalaisia. Älkäämme liioitelko. Me olemme pieni maa ja he ovat maailmanvalta”, Lieberman sanoi ja hyökkäsi verbaalisesti Euroopan maita kohtaan: ”Kehotan eurooppalaisia, amerikkalaisia ja venäläisiä ensinnäkin suuntaamaan Israelin ja palestiinalaisten välisen konfliktin selvittämiseen. Kenen tahansa, joka haluaa ratkaista konfliktin, pitäisi ensiksi unohtaa muiden maailmanvaltojen, lähinnä Euroopan maiden, liiallinen osallistuminen. Se on enimmäkseen häiritsevää.”

Tämä puhuu selvästi Hesekielin luvusta 38 ja Sakarjan luvusta 12, jotka molemmat päättyvät valkoisen lipun kanssa antautumiseen, mutta kuitenkaan se ei johdu Israelin puolustusvoimista, vaan pikemmin Kaikkivaltiaan Jumalan kädestä. --Sakarja 12:1-3 (KR 33/38)”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.”
- Lopuksi haluan sanoa, että jos et ole koskaan vedonnut Herran Jeesuksen nimeen pelastuaksesi, niin kerjään sinua tekemään niin jo tänään.
- Selitän miten, jakamalla sinulle sen mitä kutsutaan pelastuksen ABC:ksi. A on tunnustamista. Myönnä että olet syntinen.
- B on uskomista. Usko koko sydämestäsi, että Jeesus on Herra. C on pyytämistä. Vetoa Herran nimeen, ja niin sinä pelastut.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

2 kommenttia:

  1. "Valitettavasti siellä oli toinenkin marssi Washington D.C:ssä, jossa eräs muslimijohtaja mainosti sharia-lakia vuotuisen naisten marssin (Women's March) varjolla. CNS News'in mukaan, Linda Sarsour, yksi vetäjä kansalliselle Washingtonin naisten marssille – jonka todettu tehtävä on ”lähettää rohkea viesti...että naisten oikeudet ovat ihmisoikeuksia” – on myös suorasanainen islamilaisen sharia-lain, joka rajoittaa naisten oikeuksia, puolestapuhuja, väittäen, että sharia on ”kohtuullinen” ja on yksinkertaisesti vain ”väärinymmärretty”. ...Sarsour, palestiinalaisamerikkalainen muslimi, joka on sanonut, että hänen mielestä Amerikka on kansakunta, joka on rakennettu kansanmurhan ja orjuuden arvoille ja että ”mikään muu ei ole kammottavampaa kuin siionismi”, puhui naisten marssilla viime lauantaina. ”Kunnioitan presidenttiyttä”, hän sanoi. ”Mutta en kunnioita tätä nykyistä Amerikan Yhdysvaltojen presidenttiä. En kunnioita hallintoa, joka voitti vaalit muslimien, mustien, paperittomien ihmisten ja meksikolaisten selkänahoilla sekä vammaisten ja naisten selkänahoista repien.” Sarsour on avoimesti tukenut sharia-lakia, oikeusjärjestelmää, joka kohtelee naisia hyvin paljon eri tavalla kuin miehiä ja rankaisee lainrikkojia ruoskimisella, ruumiinosien amputaatiolla, ja kivittämisellä. Vuonna 2011 Sarsour viittasi shariaan ”kohtuullisena”, twiittaamalla: ”Kun olet perehtynyt yksityiskohtiin, niin siinä on paljon järkeä.” Viime huhtikuussa, Sarsour otti taas kantaa Twitterin avulla puolustaakseen shariaa ”väärinymmärrykseltä”, ja siltä, että sitä ”tyrkytetään kuin jotakin pahaa muslimiagendaa.” Hän on edistänyt shariaa jopa taloudellisen hyödyn keinolla, twiittaamalla: ”Ja sinä maksat yhä korkoa kun sharia-laki ei ole vielä ottanut haltuunsa Amerikkaa.”
    Kai sen ei pitäisi olla mikään yllätys, että Trumpin uudesta CIA-johtajasta, Mike Pompeo'sta, jota siteerattiin sanomasta, että ”Jeesus Kristus meidän Vapahtajamme on todella ainoa ratkaisu maailmaamme varten”, raportoitaisiin näin: ”Senaatti vahvistaa vaarallisen äärikristityn CIA'n johtajaksi.” Minulle tämä kertoo siitä, mitä Jesaja profetoi kirouksesta kun pahaa kutsutaan hyväksi ja hyvää pahaksi."

    Ylläolevalle tärkein selitys on, ei politiikassa, vaan asenteissa, sydänten tilassa, mistä Paavalikin puhuu suorasanaisesti. Tämän maailman jumala nostaa päätään lapsissaan, sillä se tietää, että sillä on vähän aikaa, kiihottaen heitä, jotka ovat sokeita, siis kykenemättömiä näkemään totuutta, joka loistaa kyllä kirkkaasti, mutta joka ei ole heille millään tavalla mieleen niin, että he antautuvat palvelemaan valhetta.

    niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva.
    2. Kor. 4:4

    Me emme kuitenkaan ojentaudu yleisen mielipiteen mukaan, joka jo nyt ahdistaa meitä, että hiljaa olisimme ja joka tulee tekemään kaikkensa yhden ainoan "oikean" mielipiteen hyväksytyksi tulemiseksi jopa vainojen avulla, tai ensiksi tekemällä laittomaksi muunlaisen ajattelunkin kuin heidän omansa. Jos saatana on raivoissaan, tulevat hänen lapsensakin olemaan ja juuri tästähän me näemmekin mistä on kyse. Mutta me nostamme päämme, sillä:

    17 Sillä tämä hetkisen kestävä ja kevyt ahdistuksemme tuottaa meille iankaikkisen ja määrättömän kirkkauden, ylenpalttisesti,
    18 meille, jotka emme katso näkyväisiä, vaan näkymättömiä; sillä näkyväiset ovat ajallisia, mutta näkymättömät iankaikkisia.
    2. Korinttolaiskirje 4

    Koko luku löytyy täältä:
    http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=2.+Kor.+4%3A1&rnd=1486203161079





    VastaaPoista
  2. Tämä on siis tulossa:

    Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"
    Ilm. 12:12

    Mutta ennenkuin se täydellä voimallaan tapahtuu tämä:

    Sillä "vähän, aivan vähän aikaa vielä, niin tulee hän, joka tuleva on, eikä viivyttele;
    Hepr. 10:37

    Pysykäämme siis hereillä!

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com